עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אין נזילה אין כלום הטמפ' לא עולה על 45 אף פעם, מה יכולה להיות הבעיה? יש לי משאבה טבולה... אם זה משנה משהו.. , מפלס המים כל הזמן יורד!

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  2. Started by jara14,

הוא הוצע לי כקירור שקט בלא תוספת מאוורר למעבד i5 3470 . האם הוא מספיק טוב? הבנתי שקירור פסיבי תלוי בסירקולציה שבמארז. אני מתכנן לקנות את המארז הזה שמגיע עם 2 מאווררים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3819 חשבתי על אפשרות נוספת: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=247 האם זה מספיק שקט וקר? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

ראיתי מבחנים, בדיקות, השוואות, ועוד. לפי אלה, הקירור הזה הוא הקירור המוביל/בין המובילים בעולם. האמנם? אי אפשר לדעת מהי טמפ' החדר בבדיקות אלה, מהי הצפיפות במארז ואיך הקירור משפיע על זרימת האוויר בו. מישהו אי פעם באמת ניסה את הקירור הזה? כי ראיתי שעשו אוברקלוק ל Q6600 (המעבד שלי) ל 3.6GHz (התדר שאני "חושק" בו) והגיעו לטמפרטורות של 57 מעלות בבדיקת המאמץ ! אצלי המחשב קורס בגלל חום יתר (82-3 מעלות). התוצאות נראות לי בדיוניות מדי.. אם היו אומרים לי שאלה תוצאות של קירור מים, ניחא. יש למישהו הוכחות בשטח שמה הוא לא כל-כך "סופר קירור"? אחרת, ב 56$ אני קופץ על הקירור הזה

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by טריפ,

אני רוצה לבנות בלוק קירור על מים או על גז אבל אני לא יודע איך לבנות אני צריך תמונות של הבלוק מבפנים ומהחוץ ובאיזה גדלים לבנות את החורים וכול מה שצריך תודה אנשים

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

רציתי לדעת אם למישהו יש ומה הנתונים שלו (הספק). האם הוא ישלוט על מאורר 120 שENERMAX. http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by syberpuppy,

אני קונה את המחשב הבא ואני רוצה לוודא שהוא מתאים לOC ולמצוא זכרונות 512MBX2 שמתאימים לOC (שאני יעשה עוד שנתיים שלוש כנראה כשהמחשב שלי יתיישן אז עדיף להיות מוכן עכשיו), לא צריך OC מטורף בכל מקרה מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 הבנתי שהקרור למעבד טוב לOC, האם יש קרורים נוספים טובים של חברות אחרות ששכיחות בארץ? (למקרה שלספק שאני קונה ממנו אין את זה) תודה Syberpuppy

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  7. מה לדעתכם עדיף? אני מניח שה1700 בOC טוב עדיף כי הוא עוקף את ה1800 מגה הרץ של הaxp2400. אבל בכל זאת - לדעתכם. מפרט המחשב : Epox ep 8rda+ 512 ddr mushkin cas2.5 ( :'( ) 3r system case whit side dor fan (SF2) - מקורר טוב. Radeon 9700 pro O_o אני לא בטוח אם אני צריך לשים את ההודעה פה או ב"מעבדים זכרונות ולוחות אם" - אנא להעביר אם צריך.

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by theenema,

שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.4 לוח p4ux800 של אסוס הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהטמפרטורות אומרת והאם הנתונים בטווח סביר, תודה.

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  9. שלום! קיבלתי את הסמפרון שלי אתמול ועכשיו אני מחפש קירור בשבילו. אני מעוניין בפתרון שקט וזול, ראיתי את המוצרים הבאים ואני גם חושב שזה אותו cooler , רציתי לשמוע מה דעתכם עליהם: Thermaltake FOR AMD 64 BIT - 70 ksp Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 - 79 logicpc כמו כן, עכשיו יש לי Spire Whisperock IV לאטלון XP שלי ואני די מרוצה מהביצועים שלו לכן אנא אל תציעו לי zalman ושותפיו ב 200 שקל. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 630 צפיות
  10. ביצעתי אוברקלוק עם AXP2500+ ל3200+ העלתי מתח ל1.7 והמכפלה 200x11, אני משתמש בהיטסינק SP97 של Tr ומאורר וונטק טורנדו 92m"m, הכל יציב מאוד והמערכת בהחלט מראה שיפור עצום בביצועים הטמפרטורה של המעבד לפני האבורקלוקינג בidle 22-23 מעלות בLoad 25-26 אחרי האוברקלוקינג בidle 29-30 בLoad 33-34, זה נחשב טוב עם המערכת שלי ?

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  11. אז ככה אחרי הרבה בלאגן ואי ידיעה ואין ספור שינויים במתחים ואין ספור באיתחולים הגעתי לאן שרציתי ! אז כך הוצאתי שי סלוטים של 1X2 GIGA CROSAIR אחוצה והשארתי רק את ה GSKILL FL2-7200 השינויים בביוס הם כאלה- CPU=3000mhz 9X333.4 FSB = 1333mhz RAM = 888mhz UNlinked CPU Vcore = AUTO CPU PLL Voltage = 1.5 CPU VTT Voltage = 1.34 CPU GTL_REF Ratio = +10mv NB GTL_REF Ration = +10mv כמו כן המערכת עברה בדיקת יציבות S&M ו OCCT למשך חצי שעה ולא נגעתי בהגדרות של תוכנות אלו .{הכוונה איך שהותקנו כך נשארו} טמפ במנוחה -37-45 טמפ במאמץ עיי התוכנות -70-55 מה אתם אומרים ? יש לאן להמשיך עם ה OC בכול מקרה אני כבר התחלתי לבנות מערכת קירור מים כך שאני יסיים אותה אני ימשיך את הOC אשמח לשמוע תגוב…

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by kip,

הי, יש לי את המפרט שבצד. רוצה להוסיף מאורר מקדימה ומתלבט. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=18&Cat2ID=0&pid=CF-1412B ונראה מעניין. המון אוויר נכנס אבל כנראה לא שקט במיוחד. איך הוא יחסית למאורר שמגיע עם המארז? ניתן לשים 12\14 ס"מ. יש הצעות? היה מאוורר מבצע על 12 של CM ב IQPC אבל זה נגמר... מה זה PWM? איך עדיף ךחבר מאוורר? מה ההבדל בין החיבורים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Koby,

שלום, יש לי בעיונת יש לי לוח DQ6 ומעבד 6600 לא משנה כמה מתח אני נותן למעבד המחשב עושה לי ריסטרט בדיוק לפני שהוא מתחיל לעלות את הווינדוס על כל FSB מעל 345 האם נדפקתי עם מעבד/לוח דפוק? ד"א: יש לי את הביוס הכי אחרון וזכרונות 1000 של cellshock

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  14. המעבד שלי הוא 2400 והוא מנצל רק 1800 ממנו... אמרו לי אני צריך להגדיל את הביוס עד הסוף איך עושים את זה נכנסים בתחילת המחשב כשלוחצים delete לתפריט הכחול הזה ואז?

15. Started by xtr,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשפר את ה gforce nx 6200 td128 128 mb ddr שלי לכרטיס מסך יותר טוב תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום יש לי זיכרוןGeIL DDR-RAM 256MB 3200 [glow=red,2,300]Value Memory [/glow] המהרתי אותו ל-480MHz מ-333MHz מה דעתכם על זה שתפו ...

17. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום אז תתקנו אותי אם אני עושה טעיות ודברים אסורים,עכשיו השאלה שלי אליכם יש לי מעבד אינטל 3ghz פרסקוט ורציתי לשאול אם 45 מעלות במצב מנוחה ו60 מעלות במאמץ(100%) אחרי הרבה זמן!! האם אלו טמפרטורות נורמליות? תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by Art Tatum,

עד עכשיו עבדתי עם קירור סטוק בזמן שהמתנתי לקירור החדש. כבר עם סטוק שמתי אותו בOC לסביבות ה3.4 בלי שום בעיה. היה יציב אבל חם מאוד בבדיקת עינוי. היום התקנתי את הNoctua עם שני מאווררי הDEFAULT שלו שעובדים בסביבות ה800 סל"ד. הטמפרטורות ירדו בכמה מעלות אבל עדיין די חם במאמץ (על 3.4GHZ). התחלתי לקרוא קצת יותר לעומק על OC שאנשים עשו למעבד, הגדרות, טמפרטורות, תוצאות וכו... מסתבר שיש הרבה אנשים שהגיעו עם הרויזיה D0 ל3.8 יציב עם 1.25V. עד עכשיו הייתי ב3.4GHZ עם מתח אוטומטי ובCPUZ היה רשום שהוא מקבל 1.24. שיניתי ל3.8GHZ והעלתי וינדוס. הכל יופי אבל המעבד מקבל 1.41+. רצתי מהר לביוס להגדיר מתחים ידנית. כיוונתי הכל ידנית למתחי DEFAULT ואת המעבד קבעתי על 1.25. וינדוס עולה, PRIME 95 יציב,…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. זה המפרט שאני מעוניין לקנות, ואמרו לי בחנות שהמפרט יתחמם וירד בביצועים שלו: מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 110 האם המפרט יתחמם בצורה גדולה ואני אצטרך להוסיף קירור רציני? תודה

• 9 תגובות
    • 514 צפיות
  21. שלום, חשבתי על לוח אם: MA78LMT-S2 וזיכרונות MICRON DDR3 4GB 1333MHZ סטיק בודד. האם אני צריך התאמות כלשהן? אולי זכרונות אחרים? כמו כן, גיליתי עכשיו שניתן לפתוח L3, האם זה בכל המעבדים ככה? או שזה כמו בפתיחת ליבה נוספת מX3- עניין של מזל? ואם אני אצליח, האם עלי לבצע התאמות כלשהן? אולי מאוורר חזק יותר? עוד משהו שראיתי פה עכשיו בתרד אחר- שאפשר לפתוח ליבות גם במעבדי X2. אני בדיוק קונה עכשיו מחשב חדש, אולי כדאי לי במקום 640, לקנות את הכפול ליבה? או שזה גם עניין של מזל ועדיף לא להסתכן? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. תראו את התמונה פה: http://www.fps.co.il/Files/1165958643.jpg זה הביוס בכל מקרה אני רוצה לעלות מתח כי הזיכרונות לא רוצים לסחוב יותר מ667 , הSM נתקע בבדיקה ה3 וצריך לעשות ריסט בקיצור לדעתי זה הDIMM השאלה כמה לעלות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by Overclocker,

משעמם.. אני מניח שתבינו מהתמונות מה הולך.. יצא יפה לא ?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  24. טוב יש לי geforce 2 mx 200 32mb (כן כן אני יודע שזה ענתיקה !!!) ועשיתי לו קצת אוברקלוקינג והמקסימום שהגעתי היה core -223 mem -188 עם 1384 3DMARKS ובמצב הזה הוא יציב מאוד אבל אני לא מצליח להגיע איתו ליותר מזה כי הוא מתחמם יותר מדי אז אני חושב לחבר צלעות קירור לזיכרונות של הכרטיס ומאחורי המעבד - איך אני מדביק\מחבר את הצלעות לכרטיס ? תודה מראש .freak250686

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  25. האים אפשרי לפתוח צינורות?

• 9 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.