עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by O.G.D 2k5,

השאלה בכותרת, המעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego לוח:DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR מתלבט בין: Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan או Thermalright XP-120+מאוורר 120MM או Thermalright XP-90C for P4&K8+מאורר 90MM תודות מראש

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  2. היי כזכור היה לי ספק שבא יחד עם המארז מבית JSP EZC00L 400W שהחזיק לי את המערכת בC@ מלא. הספק נשרף לי והוספתי כסף ולקחתי את הFSP Bluestorm II 400W (חייב לציין שקט וקריר) אבל משומה לאחר ההחלפה אינני יכול לעשות C@ למעבד \ כרטיס מסך כלל וכלל אפילו לא 1MHZ ניסתי בתוכנות צד 3 כגון RIVATUNER\POWERSTRIP לעשות C@ לכרטיס מסך אך הוא לא נותן בכולזאת מה שכן,גם הOVERDRIVE לכרטיס מסך בדרייברים בוטלה ואינני יודע למה מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש ולא עזר. כול הכבלים מחוברים כמו שצריך הכבלים 6/8pin מחוברים לכרטיס מסך והכול טופ רק שמשומה C@ לא בראש שלו :-[ יש פיתרון למועקה הזאת? זה הספק http://www.skypc.co.il/pl_product~F40060GLN~24~0.htm http://www.fsp-retail.com/en/booster_a.asp?pro_catId…

3. הודעה ראשונה שלי, אז דבר ראשון שלום. רציתי להתחיל להתעסק באוברקלוקינג, קראתי את המדריכים באתר, אבל שמתי לב שהם די ישנים ולא כ"כ רלוונטיים. הרצתי חיפוש ומצאתי את הקישור הבא: http://www.pcarena.org/ib/index.php?showtopic=2329 אני חושב שהמדריך עזר לי, את האמת הייתי בשוונג ובטוח שאני הולך לבצע אוברקלוק רצחני עד שנכנסתי לביוס. נתחיל מכמה דברים בסיסיים. אני רץ על P4 2.6 עם לוח אינטל D865PERL. שיכלול של הטמפ' שראיתי בביוס וב speedfan (שהורדתי מהמאגר פה) מראה שהטמפ' הממוצעת(לא במאמץ) היא משהו כמו 50 מעלות +- 3 מעלות. חזרה למאמר, אני לא ממש יודע מה הכופל ומה הFSB אצלי. ב CPU-Z יש ערך Multiplier של x13, אז כנראה שזו המכפלה. ה FSB נושק ל 200, אבל לא נוגע בו. אני מאמין שאלו באמת הער…

• 17 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by ONKYO,

יש לי ספק של 300 W ורשום עליו בתור שם של חברה " tzag elita computer systems" נראה לי שזה ספק פשוט וזול אבל הוא פועל טוב והכל... זה ספק ג'נריק? אני לא יודע מזה ג'נריק אבל זה אומר שזה סטנדרטי או משהו? מצטער פשוט אני לא יודע....

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by BarVaZ,

יש לי את המארז thermaltake sviking והמאורר האחורי אני רוצה לשים עליו עוד מאורר אותו גודל.... עכשיו אני שואל עם זה יכול לפגוע.... בביצועים?

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  6. אני מדבר על כזה דבר ראיתי בהרבה מודים אבל איך עושים.... ?? אולי אם צריך מדריך איך לעשות את זה יש מתנדב.....

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by MaRom1,

אוקי אז המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB PCIe יש לי שני מאוורירים של brushless DC 12v/0.60A JK 1202512 2 ball BEARING יש לי 2 אבל אני שם רק אחד משום שהם חזקים וגם האחד הזה שפועל אני לא יכול איתו!! המשפחה שלי שומעת אותו הוא מגיע עד לסלון וגם לכל החדרים ויש לי בית יחסית גדול... אני לא יכול יותר בבקשה אם משהו יודע ומבין שיעזור לי!

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by Gal.z,

שלום, אני חדש בפורום וחדש בתחום האוברקלוקינג. לאחר שקראתי לא מעט חומר והרבה טארדים שנכתבו כן בפורום, החלטתי לנסות בעצמי לבצע אוברקלוקינג למערכת שלי, על-מנת לשפר את ביצועיי המערכת ובאותו הזמן ללמוד ולהתנסות בתחום האוברקלוקינג שאני מאוד אוהב. כמו שניתן יהיה לראות במפרט, יש לי מערכת לא רעה, אך המעבד חלש וקצת מגביל אותי. החלטתי לעשות אוברקלוקינג ולנסות לשפר מעט את הביצועים שלו. לאחר שהגעתי לתדר מסוים נתקעתי בכמה בעיות שאני מיד אציין. אך לפני זה, מפרט המערכת שתוכלו להבין במה מדובר: מעבד: Intel E7300 2.66Ghz @ 3.2Ghz -הגעתי לתדר גבוה יותר אך נתקלתי במס' בעיות, לכן הורדתי לתדר נמוך ויציב יותר. לוח אם: MSI P35 Platinum Combo - מידע על הלוח כאן. זכרונות: OCZ 4x1GB Plati…

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by Keman,

PENTIUM 4 CEDAR MILL 631 65NM ASUS P5B DELUXE MOTHERBOARD זה לא אני, אבל יפה מאוד, לא ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by M-a-T-a-N,

קניתי את המארז הזה עכשיו אני מחפש שלושה מאווררים 120MM שקטים עכשיו אם אני כבר קונה אני רוצה להביא אותם עם LEDs חשבתי על אלה או משהו בסגנון ההם הם טובים ? Coolermaster http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-S12&other_title=+TLF-S12+Neon%20LED%20Fan%20120x120mm

• 19 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by nice,

בימים האחרונים החלטתי לאור תוספת תקציב פתאומית לסדר סוף את זרימת האוויר במארז המטורף שלי. את זרימת האוויר כפי שרואים בתמונות קשה מאוד לסדר בגלל שניורון (יצרני המחשב הארורים) החליטו שזה יהיה חכם לקרר רק את המעבד,ולהשאיר את האוויר החם בחלק העליון של המארז. יצירת חורים חדשים למאווררים היא אפשרית ומעשית. זכרו גם שהאוויר הכי קר מגיע מלפנים המארז (צד שמאל) בגלל שאחורי המארז נמצאים מתחמת לשולחן. נ.ב. בתמונה האחרונה מלפני החלק המחורר נמצא בדרך כלל פלסטיק כך שהאזור חסום לזרימת אוויר [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  12. אהלן חברים אחרי מלא התלבטויות החלטתי שאני סגור על זה והולך לקנות לי קירור מים מיPerformance-PCS. בקיצור בקצרה ולעניין התקציב שלי הוא עד 320$ בניתי את הBuild הזה אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים בנושא..מה להוסיף או להוריד וכוליי.. מה אתם אומרים?תודה ויום טוב המחשב שלי: 3930k Asus Rampage IV Extreme GTX 680 Seasonic 1250w gold xeries ssd 128gb crucial מארז Thermeltake Level 10GT

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by ZOOZIK,

לאחרונה זכיתי במערכת קירור למעבד Cooler Master HYPER 212 בהגרלה שהיתה פה באתר (מתנת TMS) לאיזה מארז הוא מתאים? חשבתי על: CoolerMaster CM 690 או ANTEC Three Hundred ATX Mid Tower Gamer או כל מארז אחר, אני לא עובר את ה 350 שקל למארז, אין משמעות ליופי חיצוני, רק לאיכות טובה (קירור ונוחות) יש לציין שיש לי איזה 4 מאווררים ממחשבים קודמים שאני יכול לשים, זה יוזיל את עלות המארז וזה חשוב לי מאוד. עדיפות למארז עם 4 מקומות לכוננים אופטיים (בא לי להכניס שם כוננים שנשארו לי ממחשבים קודמים... ;D) (דרך אגב היתה לי התלבטות לאיזה פורום להכניס את השאלה,אוברקלוקינג וקירור או מארזים וספקי כח)

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איפה מוכרים את זה באיזור המרכז?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  15. חבר שלי ביקש עצה, אמר שמשחקים מתחילים לקרטע לו אחרי כ15 דקות של משחק מה שנשמע לי כמו מקרה רגיל של התחממות יתר. יעצתי לו להתקין hwmonitor ושיגיד לי מה הטמפרטרות על המעבד והכרטיס מסך. טמפרטורות במנוחה על המעבד 40c טמפרטורה במנוחה על הכרטיס מסך 111c בדיקה נוספת מגלה כי המאוורר תקוע ולא מסתובב (מן הסתם). לאחר פירוק והרכבה של קירור חדש, ככה נראה המאוורר הישן שהתבשל לו במשך כמעט שנה (!!) בטמפרטורות יומיות כאלה http://i25.tinypic.com/2mfxez4.jpg

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by Decktor,

First of all sorry i'm writing in english i just formatted my h.d. and for now all i've got is Win98 non hebrew anyway my question is i have an Athlon xp1800+ with a generic cooler a friend of mine gave me a cak 38 II but its too noisy along with my ti 4600 can i put the cak's heatsink with my regular fan and will it help the temps?

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה ליבה איך זה ניראה זאת שסמים עליה גריז?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מאוורר 120 ממ לקירור המארז וחשוב שיהייה מאוורר חזק על איזה מאורר אתם ממליצים? ואיפה הכי זול לקנות אותו? האם כדאי להשקיע כ 140 שקל על מאוורר 120 איכותי???? כי לפי דעתי 140 שקל על מאורר זה די הרבה כסף אם יש לכם רעיונות אחרים על מאווררי 120 ממ אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by idani1983,

הכרטיס מסך שלי עומד על 50-52 מעלות במצב של מנוחה (כאשר הכרטיס בסטוק) ואחרי משחקים כמו COD2 וכגומה הוא עומד על 60-63 מעלות האם זה בסדר או שחובה חהליך את הקירור סטוק שלו? תודה

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  20. שלום. ביצעתי OC למעבד שלי, וקיבלתי תוצאה של 4.12 ב CINBENCH 11.5 למחרת (היום), ביצעתי את הבדיקה שוב, על אותם הגדרות, והתוצאה ירדה ל 2.16. ההליך עצמו נראה מאוד איטי, ויש התעצלות כללית (כך נראה). עשיתי ריסטרט למחשב (לוודא שלא היה איזה הליך ברקע), והתוצאות זהות. אפשרות? תודה

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. Started by spider272,

זה המארז http://www.crazysales.com.au/huntkey-h001-hercules-orange-black-tower-computer-case.html?utm_campaign=Computer%20Cases&utm_term=Huntkey%20H001%20Hercules%20Orange%20Black%20Tower%20Computer%20Case%20Compute&utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&aid=3 מחפש קירור למעבד סוקט 775..לא חייב שקט..המעבד E7500 באוברקלוק ל 3.41..תקציב 100-150

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by X7-007,

אני רוצה לקנות קירור חדש למחשב חדש שאני אקנה בקרוב, חשבתי על זה + 2 מאווררים שלא מגיעים ביחד. של Corsair או של Scythe

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by ezman,

אני לקראת קניית מחשב חדש CORE I7 ברצוני בעתיד לעשות OC בינוני (גג 4.5 ) מתלבט בין השניים הבאים: Noctua NH-U12P SE2 או ה NUGEN3 מה מומלץ יותר מבחינת ביצועים ושקט תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by tavor21,

עשיתי כבלים מגולגלים ואני רוצה לצבוע אותם שיזהרו אני לא יודע איך אולי אזשהוא מדריך או טיפ

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by RGod,

היום החלפתי משחה טרמית לחדשה של AC MX-2 ,לפני זה היה משהו לא מוכר ! אז הטמפ במקום לרדת עלו בממוצע ב 3 מעלות ,מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים