אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
סום סוף הבנתי שהחשמל הוא זה שהגביל אותי באובר קלוק עכשיו אני מוגבל דרך התוכנה הזאת של נוידיה אובק קלוק עד 2500 מגה הרץ כלומר 250 באס עכשיו אני רוצה להגיע יותר רחוק אבל אין לי מושג איך להוריד את המכפלה עכשיו יש לי עוד שאלה כיצד אני משנה את החשמל דרך הביוס כי יש לי שם אפשרות און פליי וזה עושה לי על 1.55 ומספיק לי רק 1.5 בינתיים אני לא רץ רחוק כי יש לי ספק גרוע שלא יקפוץ המחשב והכל יישרף פה.
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות פאן קונטרול ואמרו לי שהמדריך של Anad Tech אפשר את המדריך בבקשה. ועוד כמה שאלות אמרו לי שאפשר לבנות פאו קונטרול עם 7V-12V זה עם הוספת נגדים ואפשר עם "ריאובאס עם נגדים משתנים???" מה זה לעזעזל?????????? תודה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מוסיף עוד מאוורר בדלת המארז מול המעבד. ואין לי מושג לאיזה כיוון להפנות אותו אם כדאי שיכניס אויר או יוציא אויר ??? הצעות ייתקבלו בברכה ד"א זה האתר מספר 1 בארץ!
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
באפשרותי להשיג (אני מאמין) את כל האלמנטים הדרושים לבניית מערכת כזו (מחסן שלם עם חלפים למלא מכשירי חשמל, בניהים גם מקררים, שעובדים, מן הסתם, על קירור גז - מדחסים, וכדומה. בחינם.) רציתי עוד פרטים על זה, איך בונים/מאיפה מזמינים בלוק נפרד, וכדומה, והאם המערכות שקטות?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שבוע שעבר התקנתי את ה-TUNIQ. בפעם הראשונה התקנתי אותו שהמאוורר עובד מלמעלה למטה, אחרי ההתקנה הטמפ' לא ירדו והחלטתי להתקין אותו מחדש. בעת ההתקנה מחדש שמתי לב שכנראה לא חיזקתי אותו מספיק אבל בגלל שהייתי עייף התקנתי אותו הפוך (המאורר לוקח אוויר מימין לשמאל) אחרי שסגרתי את הכל הפעלתי את המחשב וראיתי שיפור בטמפ' אבל עדיין נראה לי שהטמפ' יחסית גבוהה. עוד משהו מוזר הוא שאין הבדל בטמפ' בין שהמאורר על הכי גבוה לבין הכי נמוך... למישהו יש רעיון ? האם זה משנה לאיזה כיוון הTUNIQ מותקן?
-
- 17 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שאלה שמטרידה אותי.... יש לי P4 1800A עם קירור מקורי Asus p4t-e סמסונג rdram800 עכשיו המתח הוא ה1.5 למעבד ועם המתח הזה המעבד מגיע לאוברקלוק של 2160 מקסימום... כמה אני יכול לעלות את המתח ככה שאני לא ישרוף את המחשב אבל אני יוכל להגיע ככה ל2400 והאם אני צריך לקנות היטסינק חדש?
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מה קורה? =] עד עכשיו הייתי עם OC לכרטיס המסך בלבד (המפרט המלא - בצד), וה-OC עמד על: Core: 680 Shader: 1700 Memory: 925 כמובן יציב ללא בעיות התחממות (כ-40 במנוחה, בימים חמים 45-49. כ-50 במאמץ, בימים חמים עד כ-55). היום העלתי בהדרגה עד ל: C 720 S 1800 M 925 והכל היה יציב לגמרי בבדיקות. טמפרטורות בסדר גמור וללא נפילות FPS בכלל. יש לציין כי ה-OC, כמו הבדיקות, נעשו דרך ה-AFTERBURNER וה-KOMBUSTER של MSI. העלתי לא בהדרגה לזה: C 750 S 1875 M 930 והכל היה יציב לגמרי - בבדיקות. כשהפעלתי את NFS:MW, משחק משנת 2005 שאינו כבד בכלל, ישר התחילו בעיות. לא במסכי הבחירה אלא בעולם המשחק עצמו. לא ארטיפקטים, אבל כן תקיעות ופריזים חוזרים ונשנים. להוריד את ה-OC למה שהיה באמצע פתר את הבעיה. עכשיו…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן...רציתי לדעת מה דעתכם או נסיונכם על\עם הבלוק קרור מים הזה... הוא יותר טוב מבלוק קרור מים רגיל?הוא יותר אפקטיבי?..אני שואל כי יש לו צלעות נחושת שעובר בהם הנוזל ואם אני לא טועה הנוזל עובר גם בבלוק עצמו..כוונתי שנראה לי שהנוזל עובר גם בחלק הצמוד למעבד ממש...אם זה ככה אז הוא צריך להיות יותר אפקטיבי מבלוק קרור רגיל לא? השם הוא VOLCANO 4005 של THERMALTAK... הנה קישור לתמונה.. http://mcs.pc.pl/shop_img/thermaltake/volcano4005_2.jpg והנה עוד אחד.. http://www.4max.pl/images/extras/volcano4005big.jpg תודה לעונים ולילה טוב!.. אריאל
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זכרונות מסוג: OCZ DDR2 800MHZ OCZ2T800C44GK. לפי נתוני היצרן CL 4-4-4-15 כאשר מקבלים 2.2V . כאשר אני בודק ב Bios , הזכרונות מקבלים 1.8V ולכן הזמנים שלהם CL 5-5-5-18 . אני לא מוצא את האפשרות לתת להם מעל 2.1V ( בלוח ניתן להעלות רק עוד 0.3V דגם לוח אם: MA78GM-S2H Gigabyte ). חוץ מזה חשבתי קצת להמהיר את המעבד AMD 5200+ DC דרך ה BIOS . יש לי קירור מתאים ואני לא מעוניין בהמהרה מטורפת ( אולי 10-20% ). אז השאלות למבינים בתחום הם: 1. איך אפשר לגרום לזכרונות לפעול במתח הנכון ועקב כך ה- CL יהיה נמוך יותר? 2. מהם השלבים לביצוע המהרה בטוחה למעבד והאם יש צורך לשנות גם את תדר ה BUS ( או ה- HTT )?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה עשיתי למעבד OC קל העלתי את המתח ב0.25V ואת המכפלה ל223*9 הטמפ" שלו הן כמו בתמונה המצב תקין ? כדאי לעשות עוד OC ? וגם איפה אני את הטמ"פ של הכ.מסך [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המחשב שלי q6660 bfg 8800 gts 320bit oc2 cosair 1gb*2 ddr2 800 hx520 asus p5kc קירור סטוק לאחר שהפלסטיקים שנתפסים ללוח אם בartic colling 7 freezer pro שלי נשברו אז זה הסיפוראני מעוניין שיהיה לי המון המון איוורור ושהמחשב לא יהיה חם בכלל אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג ואני משחק הרבה אני מעוניין בקירור לציפסט למעבד לכרטיס מסך מה אתם אומרים על COOLIT ECO A.L.C WATER COOLING SYSTEM יש לכרטיס מסך שלי קירור של bfg אפשר להוסיף לו עוד משהו אני שמעתי דברים טובים על thermilight בתודה הורוויץ
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הנה לדוגמא המעבד שברשותי... מתח סטוק 1.45V תדר סטוק 2 GHZ לאחר UC המתח הורד ל 1.225V יציב לגמרי ומתי שאני לא על המחשב אני מוריד את התדר מטה ל 0.9 GHZ או 1 GHZ אפשר עוד הרבה יותר מטה...מהביוס. אנשים הציגו את תוצאותיכם נראה מי יצליח להגיע לתדר ומתח הכי נמוך, בהצלחה.
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנה שאפשר לעשות איתה O.C אני אודה לו מאוד ....חשוב !!!..............
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היום אני מתחיל את פרויקט הOC שלי למעבד Q9550S, נקווה לטוב הרכיבים: מעבד - Q9550S S775 12MB 2.83GHZ לוח אם - GIGABYTE P45 UDLR F7 זיכרונות - G-SKILL 2GB 1000MHZ CL5 ספק כוח - HEC WIN+ 700W קירור למעבד - OCZ VINDICATOR עוד שבועיים NH-D14 ומבחן OC חדש ---------------------------------------------------------------------------------------------------- בהמשך כמובן יהיו תמונות, אבל בינתיים ניגש לבאיוס ונבדוק מה המצב שהם תמונה ראשונה "מערכת הבדיקה" שימו לב מחובר פאן של 1400W לקירור נוסף בעת OC כבד טוב אז ככה הגעתי ל3.6GHZ בקלות רבה. והגעתי ל4.2GHZ גם כן דיי בקלות. כרגע אני קצת תקוע ב4.4GHZ, המערכת לא עולה ומסכים כחולים, מקווה לטוב בודק תעניין. כמו כן המערכ…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי מעבד AXP1800+ על 7VRXP1.1 , כל התוכנות המודדות מראות לי טמפ' עבודה ממוצעת של 84 מעלות , אינני יודע עד כמה זה נכון , במהלך מאמץ המחשב קופא על יצרו , הורדתי את הבאס ל100 כדי שהמחשב יפסיק להתקע. יש לי גוף קירור סטנדרטי 70 על 60 מאוורר 60 על 60 (green power ) לגבי מהימנות מדידת הטמפ' , יכול להיות שהלוח שלי סוטה באיזה 10 מעלות בערך (gigabyte 7vrxp rev1.1) קראתי פעם באיזה פורום על מישהו שטען שיש בעיה כזו בלוח , ידוע לכם על בעיה כזאת? לפני שאני מתחיל להכנס לוויכוחים עם החנות לגבי הלוח והמעבד המקוללים , רציתי לעשות משהו עם הגוף קירור - להוציא אותו ולמרוח מחדש את הגריז . לשאלות: שמישהו יסביר לי מהי הדרך האפקטיבית ביותר? אני שמתי קמצוץ על הליבה…
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המאוורר במחשב שלי לא עובד טוב המחשב מתחיל להתחמם. אז ככה אני רוצה לקנות 2 מאוורים חדשים, אז מאיפה כדי לקנות, ואילו סוגים? התקציב הוא משהו כזה 100-150 ש"ח אפשר אפילו לחרוג ל 200-250 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור [h=1]Noctua NH-C14[/h]האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום די 830 הכפול ליבה והתוכנה של אסוס מראה לי שהוא עומד על 66 מעלות ויש לי קרור מים זה יכול להיות?
-
- 15 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות בקשר למערכות קירור במים.. 1.את איזה חלק\חלקים הן מקררות? 2.האם הן מועילות בהרבה מהמאווררים הרגילים? 3.האם יש מערכות קירור במים שהן גם יעילות וגם שקטות? 4.מהו המחיר של מערכת כזו (מערכת יעילה ושקטה)? -תנו לי בבקשה דגמים :-\ תודה רבה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך לקנות קירור טוב ל-Q6600, אחרי שקירור הנוכחי שלי נהרס... חשבתי על Arctic Cooling Freezer - 7 או EXTREME, מה כדאי למעבד שכרגע ללא OC, אך ייתכן ובעתיד יהיה? אם יש המלצות לקירור טוב עד 250₪, אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מאורר חדש למארז ואני רוצה לחבר אותו לחיבור הSYS_FAN, הכין שכרגע המאורר של הספק שלי מחובר. ניסיתי להשאיר אותו פנוי והמחשב נותן צפצוף אזהרה אבל אני רואה שהמאורר של הספק ממשיך לפעול. האפ הכרחי להשאיר אותו מחובר או שזה רק לצורך נוחות של שליטה על RPM?
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
עם מי אוציא OC גבוהה יותר בהתייחס להערות שהזכרתי בדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461648.msg3941709#msg3941709
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
בדקתי עם התוכנה סנדרה וזה מראה לי power \ aux temperature : 70.0C,158.0 F זה יותר מיידי או שהתוכנה משקרת? או שהמחשב שלי בצרות? הלוח אם 25 מעלות מעבד 28מעלות
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-