אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי ציון ב 3DMark06 האם הציון בסדר בשביל החומרה או שהוא נמוך הציון הוא 5779 החומרה היא מעבד E6600 זיכרון 2 GB כרטיס מסך X1900XT 256
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם הם נותנים יותר רוח? האם הם קלים יותר( זה בכלל משנה...) האם הם עושים פחות רעש? איפה אפשר לקנות כאלה? שמתי לב שיש כאלה שנראים כמו מאוורר רגיל אך להבים שלהם מאלומיניום. יש כאלה שהכל אלומיניום ויש כאלה שהלהבים שלהם יותר צריך ואז יש יותר מהם כמו בתמונה. ויש כאלה של 140ממ. איפה הם נכנסים במארז? יש מקום ל 120ממ לא? ומה הקטע של אלא שאפשר להוריד להם את הראש של הציר ויש להם 16 להבים ועושים פחות CFM? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם E6300 מעבד ולוח אם - ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E והשאלה שלי האם אני אוכל להתקין קירור טוב יותר מזה שמביאים אינטל ולעשות OC.. או רק להתקין קירור? אפשר לעשות קירור לזכרונות שמותקנים על הלוח ואם כן איך?
-
- 16 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ככה, יש לי 7900GS: ואני רוצה לעשות את המוד שעשו ל 6800GS גם של EVGA: אני רואה שהקירור דומה מאוד,ולא תהיה לי בעיה לעשות זאת . השאלות: 1. איזה גודל מאורר לשים? 2.האם אני יכול לעשות זאת בכלל? (למרות שאני רואה שהקירור דומה?) 3. האם דבר כזה מבטל אחריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכוון ללכת לקנות כרטיס מסך חדש (7900GT) וחשבתי שהגיע הזמן להחליף גם את ספק הכח הג'נרי שלי למשהו יותר רציני.. חשוב לי שיהיה ספק של לפחות 400W כי זה מה שהכרטיס מסך דורש לשם הפעלה תקינה + אני בחלק מהזמן עובד ב OC על המעבד + כרטיס מסך, אז חשוב שגם הספק יחזיק ולא ייקרוס.. לאחר בירורים ברשת וחנויות מצאתי כמה ספקים שעומדים בתקציב שלי : ספק של TOPOWER (אני אישית לא מכיר אותם) שנראה די איכותי ביחס למחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 ספק של THERMALTAKE שגם נראה סביר אבל כבר שמעתי בעבר שזה לא תחום שטרמלטייק מתמחים בו: http://www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm#dimension וספק אחרון של HEC ,נראה לי טוב, רק שלא מצאתי את אתר הב…
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
אז ככה: אתמול החלטתי לנסות פעם ראשונה OC לכרטיס. הגדלתי מעט את מהירות הזכרון ל-1100 ואז 1160 מגההרץ(עם AMD gpu clock tool), ובדקתי עם furmark, בשני אינטרוולים של רבע שעה. זה עבר בסדר, בסך הכל נראה שהכרטיס יציב, הדבר היחיד הוא שטמפרטורת הכרטיס היתה מאוד גבוהה, הגיעה כמעט ל-100 צלזיוס לקראת הסוף... אבל אחרי שכיביתי את furmark הכרטיס הצטנן חזרה, והכל נראה בסדר. הדבר המוזר שקרה הוא שמאז שעשיתי ריסטרט למחשב, ה-gpu clock tool מראה שתדר הזיכרון הוא עכשיו 300 מגההרץ (הגדרות המפעל הם 1000) ותדר ה-core (שכלל לא שיניתי) הוא 157 מגההרץ (לעומת מפעל- 750). בהתחלה חשבתי שהתוכנה עצמה השתגעה, אבל הסרה והתקנה חוזרת לא שינו כלום. הפעלתי AMD overdrive דרך catalyst וגם הוא הראה את אותם נתוני…
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קירור סטוק מעפן. דגם המעבד: Q9450 דגם לוח-אם: Asus P5Q Pro דגם זכרונות: Kignston 2X4GB Vaule 800MHZ תדר מעבד : 2660mhz@3200mhz תדר FSB : הוא 400MHZ תדר זכרונות : 800MHZ מתח מעבד : 1.240V מתח זכרונות : 1.8V מכפלה: 8X יחס זכרונות : 1:1 תזמונים: 5-5-5 CL
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קראתי מדריך איך לעשות OC למעבד ובאחת מהאופציות בלוח יש את האופציה Performance Enhance. הבנתי שבמידה ואני מתכוון לעשות OC אז צריך להגדיר אותה ל STANDARD , אצלי כברירת מחדל היא מופיעה TURBO. השאלה מה זה Performance Enhance ? מה תפקידו? ומדוע בOC צריך להגדירו כ STANDARD ולא טורבו כמו בברירת מחדל?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן, קניתי את המאורר הזה לא מזמן. ניסיתי היום לחבר אותו ללוח אם, אבל הוא פשוט לא מסתובב. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ברשותי מחשב מעבד I7 920 לוח GIGABYTE UD3 זכרונות 6 גיג 1333MHZ ומאוורר OCZ Vendetta בעת ביצוע RENDER בתוכנת MAYA 2010 כל הליבות ב 100% והטמפרטורה נעה בין 72 ל76 בין 4 הליבות (נבדק בתוכנת CORETEMP) השאלות שלי הם: 1) האם הטמפ הזו תקינה? 2) לאיזה טמפ ניתן להגיע? ברצוני לעשות OC תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום חבר'ה. אני לא יודע בדיוק איך קוראים לזה, אבל הכוונה שלי היא למדבקה שמיועדות להעביר את החום לנחושת כמו המשחה הטרמית. אני כמעט בטוח שאתם מבינים את כוונתי. אשמח לעזרה, היכן ניתן למצוא ולקנות כאלה?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן והנושא מעניין אותי אני מעוניין להמהיר את המחשב שלי ואלו הנתונים לוח אם ASUS PT4533 (פנטיום 4 RDRAM) זכרונות 256 RDRAM במהירות 1066 32 ביט SAMSUNG מעבד 2.4 533 מה"ץ כרטיס מסך עתיק - GEFORCE2 עכשיו. כל עניין הוולטים וVCORE וכל זה עושה לי בלגאן בראש אם מישהו יוכל להסביר בתמציתיות מה עושים ואיך - אני אודה מאד. בעקרון חשבתי שמספיק להעלות את מהירות הבס (133 מה"ץ) אבל אולי יש עוד דברים ואני טועה... בקשר לקירור - יש לי מארז של ANTEC עם 6 מאווררים שמשאיר את המעבד כרגע על 28-29 מעלות במנוחה ו 38-40 בעומס קיצוני.
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אחרי שראיתי פה מלא אנשים שעשות דברים פשוט סוף הדרך על החלונות שלהם, אז הושפעתי ועכשיו ברצוני לעשות גם משהו גומה. רעיון כבר יש לי את הכלים גם יש לי שהם מקדחים ו דרמיל חברת WOLF כן כן לא מקורי אבל למי יש כסף ;D עכשיו לשאלות: 1.על איזו מהירות אתם ממליתים לעשות את החריטה? 2.על איזה צד בחלון עושים את החריטה ?אם זה הקדצי או הפנימי(פונה לכיוון הלוח אם שבמארז). 3.אם עשיתם את החריטה עם הצינור או הדרמיל עצמו(מכיוון שהצינור מנמיך את הסל"ד אז אני לא בטוח שכדאי להשתמש בו). אודה לכם מאוד אם תענו על השאלות הנ"ל ואם בא לכם ממש לעזור לי אז תצרפו כמה תמונות של פרוויקטים שלכם שאפשר לראות פרטים של החריטה זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
למי כאן יש את הוולקנו ויכול להגיד לי עד כמה הוא מרעיש, האם זה מפריע לכם, ולאיזה סוג רעש הוא משתווה: מזגן/תנור?
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שאלה בכותרת 8CM זה כמו 80 מילימטר? אם אפשר תמונה..
-
- 16 תגובות
- 889 צפיות
-
-
I have the ABIT IC-7 and i saw the review about the wornt reading of temps, i just wanna know if bios flesh can solve the problem ?. If anyone can explain how to flash the mobo bios it will be great! on the first moments that i turn my computer the temps already about 40-45C, i have Vantec Aeroflow (4500RPM) + AS5, two 120 mm, one Vantec stealth at the front, one globefan at the back. Please help me, Thanks!
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
-
הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ. מסך Asus Radeon A9600XT/TD. כאשר אני משחק ויוצא מהמשחק, כמובן הכרטיס היה במאמץ, והוא הגיע לטמפרטורות שאני חושש כי הן גבוהות מדי (תמונה מצורפת)! לא ביצעתי שום OC על הכרטיס, והוא במצב המקורי שלו - הוא גם חדש! יש להזכיר כי עכשיו חורף... האם הכרטיס באמת חם מדי, או שאני דואג סתם? תודה לעונים! :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על הקירור הבא:Thermaltake Big Typhoon VX http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=3005&p=2 ולדעת עד כמה הקירור הזה באמת טוב ויעזור לי להוריד מעלות במחשב... תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מי מהם נותן ביצועים עדיפים ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-