אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
GTO2 530\580 16P הרכבתי עכשיו את ה זלמן VF 700 ALCU ואת האמת ! זה לא עושה כלום ! חוץ מקצת פחות רעש כמובן . העלתי ב ATI TRAY TOOL את חלון ה 3d renderer כדי לבדוק הוא מגיע ל 74 מעלות !!! נו אז מה הרעיון בכל הקירור הזה ? ועוד שמתי לו את ה MX1 היקרה במקום מה שמגיע איתו כרגיל ..כמו שהיה מקודם אותם נתונים במנוחה . 44 ENV 41 עוד שאלה איך אני גורם למאוורר לעבוד ב 40 אחוז לדוגמא במקום בקבוע לעבוד ב 12V\מקסימום ? מאוד מאוכזב !
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מה נשמע חבר'ה? אני רוצה להמהיר את הכרטיס. לפני זה ניקיתי אבק במארז וכו'. האם הטמפ' סבירות?: אוורסט: Aux: 54 ATITool: 57c יש עוד טמפ' שרשומה מעל ה57, שהיא 77. האם הטמפ' בסדר? אפשר להתחיל לעלות קלוקים ואת הזכרונות?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני בטוח שיש פה כמה וכמה כאלו ....רציתי לערוך השוואה לכמה OC מקסימלי הגעתם ובאיזה מתח ( OC יציב בפריים וOCCT ולא סתם שהחלונות יעלו ) מקווה שיש כאלו שיקחו את האתגר כאשר הם נקראים לדגל !!! גם בעלי X2 אחרים מוזמנים להצטרף ... לילה טוב הגולש...
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם הגעתם עם קירור טוב לתוצאות טובות הסתכלתי במאגר ההמהרה וראיתי רק אחד שם עם מעבד כמו שלי אז בטוח שלא כולם שמו שם את התוצאות שלהם תודה
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אותו סוג שנמכר בKSP ב480-490 ש"ח, הרגילים, לא Vitesta מה המקסימום FSB שהזכרונות שלכם הגיעו ובאיזה מתח ?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
הקירור על הצ'יפסט הצפוני מה שנקרא North Bridge נשרף לי. החלפתי קירור מרחתי את המשחה טרמית שבאה. והטמפ' בערך 55C. והMotherBoard 44C איך אצלכם? כל זה במנוחה.
-
- 7 תגובות
- 504 צפיות
-
-
טוב הגיע הקיץ ואפילו בערב הכרטיס שלי כבר מגיע ל 68 מעלות שב 65 כבר מתחילים לי הארטיפקטים חבל לי עליו :-\ מה הכי מומלץ לקירור ? אז ...שקניתי את הכרטיס תחננתי לקנות את זה ייחד עם הכרטיס http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3089 אבל הבנתי שהקירור של הכרטיס מספיק , זה היה בחורף.... היום קיץ ! ועוד 30 מעלות אני כבר יכול להרתיח איתו מים לקפה שחור : אז כנראה שהקירור סטוק לא הכי טוב בקיצור ולעניין ....זה עדיין הקירור המומלץ ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3089 או שיצא איזה משהו חדש במחיר דומה ? אני זוכר עוד איזה קירור אני חושב שזה זה : http://www.zigzag2000.co.i…
-
- 27 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב ATI TOOL שארני עושה לו FIND MAX CORE \ MEM הוא נתקע לי על 537 וזכרון 586 אבל שאני פשוט מסמן לו ב ATI TRAY TOOLS 540\590 אני עושה ריסטארט והוא פשוט עולה !!! על ההגדרות האילו !.... השאלה שלי מה הולך פה ! אז מה המדד בעצם ? תוכנה אחת תוקעת לי ת'מחשב בפחות מ540 על 590 ואחת מעלה בלי שום בעיה ..... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מניח שרובכם מכירים את בעיית הטמפ' של הכרטיסים הנ"ל, הייתי רוצה להקל על האנשים בעתיד לכן, אני אשמח שכל אחד ירשום את סוג הכרטיס שברשותו, היצרן, וכמובן את הטמפ' אולי נוכל למצוא עקביות כלשהיא, ובכך לתת לקונים את האפשרות לקנות כרטיס מיצרן מסויים, שלא "זייף" במריחת הגריז הטרמי מבלי להתעסק עם פירוק קירור הכרטיס\ התעסקות בפרופילים למיניהם אני יעדכן בקרוב (כאשר אני אסיים את השיפוץ בחדר) ברשותי 4850 מתוצרת SAPPHIRE .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם הTX3 שיש אצלי ה750 מגיע ל80 מעלות כבר ב1.3V יש קירור אוויר שיכול להחזיק אותו על 1.4 בהנחה שמארז מאוורר ? תודה ...
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי לאלו מכם שהספיקו לקנות את המעבדים מסדרת 9XX... רציתי לדעת מה הטמפ' שלכם במאמץ ובמנוחה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי Q6600 B3 מהמערכת הישנה שלי (שמכרתי) וכרגע אני מחכה לחדשה... בקיצור רציתי לדעת למה לצפות מהמעבד הזה ובעיקר לקבל נקודת מבט על כמה שהסטפינג הזה גרוע... אם תוכלו לתת גם טמפ' אני אשמח! תודה רבה!!! :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אז יש לי מחשב חדש ורציתי לדעת אם אני לא היחיד שנמצא במצב הזה ואם זה טוב או רע.. אז שכל אחד ירשום את הטמפרטורה של המעבד שלו ואם הוא ב OC או לא, ואיזה קירור יש עליו. אני אתחיל.. CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #2 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #3 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #4 46 °C (115 °F) OC - 2.40Ghz @ 2.70Ghz איך שלכם? והאם שלי טוב?
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? האם זה מספיק לכם כל המאוררים על מינימום של 6.5V או שזה יותר מידי? השליטה נוחה? כמה מאוררים חיברתם על כל ערוץ? האם חיבור מספר מאוררים על ערוץ מתבצע בקלות? עד כמה החוטים ארוכים? האם לבעלי מארז עם פאנל קדמי נסגר היה בעיה עם הכפתורים? היה צריך להכניס את הפאנל יותר פנימה או שהכל בסדר? (אתם מוזמנים להוסיף כמובן עוד כמה מילים התרשמות אישית פלוסים מינוסים לפני קניה, אני לא רוצה לקנות אותו ולהתאכזב שלא קניתי אחד אחר..) תודה רבה (:
-
- 9 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רואה יותר מדיי תגובות סותרות בפורומים בחו"ל אז אני פשוט ישאל פה ומאנשים שכבר קנו אותו 1) רועש כמו שאומרים ? 2) מגיע באמת לטמפ' של עד אפילו 85 90 מעלות ? 3) של איזה חברה קניתם ...כי מומלץ לקנות רק של HIS עם הקירור של ICE Q 3 , מישהו קנה את הכרטיס הספציפי הזה ? כמה מעלות יש לו עם הקירור הזה והאם רועש ? 4) ועוד שאלונת קטנה : ...כמה ב 3DMARK05 בקשה ..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
כמו בכותרת .....עם הקירור סטוק כמה מעלות יש לכם במנוחה ובעת מאמץ (משחק כבד) ולמי שקנה קירור מיוחד לכרטיס , איזה קירור, וכמה מעלות אצלו גם במנוחה \ מאמץ ... תודה.
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני ועוד רבים מבין משתתפי הפורום מתלבטים לקנות את ההיטסינק הזה אז בבקשה תחוו דעתכם תוך פרסום טמפ ורעש ומעבד
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
למי שיש את הלוח הנ"ל ומתכנן בעתיד SLI אין צורך להחליף את הלוח ישנו MOD די פשוט שהופך את הלוח מ Ultra-D ל SLI-D בגלל ש DFI משתמשת באותם הציפסטים ללוחות שלה. למוד עוד מקור: 1 בהצלחה
-
- 14 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm אינטל השתגעה אני מאמין שיהיה בדבר הזה מלבד ניטור חומרה גם שינויי זמנים, ציטוט: "Fine-tune memory timings" מענין אם יהיה שם oc למעבד! אם כן זה יהיה הזמן שלי להתחיל להיות overclocker "אמיתי" ב-hwzone 8) לעומת החרפה הזאת: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=112
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הקירור הזה, עבור תושבת 939. אין לי את הBRACKET עבור התושבת מהפלסטיק (קירור מים לפני כן), האם הקירור מצריך את קיומה של התושבת בכדי להתקין אותה? או שהקירור יושב על צמד החורים? אני מניח שבעלי שאר תושבות AMD יכולים לעזור לי אף הם. קירורים מומלצים אחרים, ללא תלות בתושבת יתקבלו אף הם בברכה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נוזל יעודי למערכת קירור למחשב (Thermaltake\Fluid\Primochill וכו') נוזל רדיאטורים ירוק נוזל רדיאטורים אחר (אדום, ושאר השטויות) או סתם מים מזוקקים ? אני אישית עד היום השתמשתי בנוזל רדיאטורים ירוק (מתחנת דלק \ הום-סנטר). אבל ראיתי נוזלי רדיאטורים אדומים בגוונים ממש מגניבים, חשבתי לגוון (כמובן להוציא את כל הנוזל הירוק קודם). השאלה מה באמת ההבדל בין הנוזלים והאם שווה להשקיע במשהו ספציפי (הכוונה היא בעיקר מבחינת תפקוד של החומר כהגנה למשל נגד קורוזיה ותאימות שהוא בא במגע עם חלקי נחושת... פחות מבחינת שינוי טמפ' כי שם אני לא חושב שיהיה הבדל). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: בנוסף לאיזה, הייתי שמח לשמוע גם מאיפה יש להשיג בארץ. תודה (:
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. למי שיש טרמלטק ארמור , בחלון שלו יש מאורר 230 מ''מ שקוף עם לדים. אני נורא נורא צריך את המאורר הזה. ומוכן לתת כל סכום של כסף (אני מעדיף לשלם מאשר להזמין מחו''ל) + את אותו המאורר , רק בצבע שחור. גם של טקמלטק , שהוא תקין לחלוטין! מי שיש לו את המאורר , מוזמן לדבר איתי פה או בפרטי כל מי שיש לו עצה או דרך יעול להשיג את המאורר , יתקבל בברכה. אבירם.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז חשבתי לבטל את זה ופשוט להשאר עם המדבקה שמגיעה עם ה http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm מה גם שATHLON64 לא מתחממים הרבה ואני בכלל לא אוברקלוקר (של מעבדים) מה יהיה ההבדל במעלות בין השניים (MX1 ומדבקה) והאם אני באמת זקוק לזה ?
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-