אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עד כמה יעיל קירור פאסיבי שבא עם הכ"מ? והאם זה באמת משנה?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור פרופיל למשחקים ! שבמאמץ המאורר יעבוד על 100% ! ובמנוחה על הכי נמוך איך עושים זאת ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
-
ואיזה בדיקה הכי יסודית או זאתי שהכי כדאי לעשות? עשו לי אוברקלוק למעבד שלי e2160 ובזמן האחרון חלק מהמשחקים נופלים והמשחק האחרון שהתקנתי, Gears of war מתרקסת על השנייה הראשונה ומציג הודעה של "שגיאה חמורה". ישנו עוד מקרה שגורם לשגיאה והיא מתרחשת בקבצים שנמחקו מהMoorHunt אבל לא נמחקו פיזית, אך זה נראה לי דיי ברור מאליו שיצור שגיאות. בקיצור... נראה לי שיש בעיית יציבות למעבד, אני צודק? ואם כן אולי צריך להוסיף מתח, לא? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,בזמן הקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש מחשב,וחוץ מהקנייה שלו מתוכנן גם OC לכרטיס מסך וגם למעבד, למעבד יש לי כבר קירור thermalright 120 extreme מה שכן חסר לי קירור לכרטיס מסך,בהתחלה רציתי ללכת על הHR-03 ששמעתי עליו הרבה דברים טובים,הבעיה היא שאין אותו בארץ,לכן אני מבקש ממכם להמליץ לי על קירור טוב בתקציב של עד 400 שקל גג,תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את המהירות של המעבד ל-3.0 GHZ ולעשות OC גם לכרטיס מסך. מדובר על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL מה…
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני דיי חדש בתחום, אבל דבר אחד אני לא מבין, אם יש כל כך הרבה סיכונים, למה כל כך הרבה אנשים מבצעים את זה? ואיך נמנעים משריפות ודברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
המחשב התחיל להרעיש וכשאני רוצה לנקות אני מנקה הכל חוץ מהספק.. עכשיו איך אני מנקה אותו?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
Xilence Cas Fan 80mm PMW 24 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=962 שווה לקנות כמה כאלה? איך המחיר? אפשר קצת פרטים על המאוורר?
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
-
ועוד שאלה הביג טייפון קטן יותר מהטוניק 120 כי זאת בעצם השאלה אני רציתי קירור טוניק אבל הבנתי שהוא לא נכנס במארז- RAIDMAX SAGITTA אז בגלל זה אני יקח את ה-BT
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לא מצאתי את זה בפורום... כמה זה טמפרטורה נורמלית?... יש לי כרטיס 8800GT Palit Sonic ולפי EVEREST (מקורי לא סתם) יש בערך 58 מעלות בCrysis שהוא עובד על High וגם Very high כמה דברים... במנוחה יש בערך 45-50 והכרטיס כולל OC שווה לעשות לו OC קטן?... ב30-50?... ואם כן איזה תוכנה וכמה מעלות זה בסדר ולא נשרף (אני מכיר את ATITool) אולי יש משיהו אחר?...
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי. בכל מקרה,עם המאוורר הוזמן מאוורר למארז מדגם:Ezcool 120mm Case Fan 18.5dba 55.6CFM. מה שקרה זה שכנראה המאוורר לא היה במלאי אז שמו לי(בלי לציין זאת..) את המאורר הזה במקום:Raidmax 120mm Case Fan 29.8dba 70CFM. עכשיו אני רואה שלRiadMax יש יותר CFM אבל הוא גם מייצר יותר רעש...האם תוספת הרעש תורגש עם המפרט שלי(בצד)? הRaidMax עולה גם עוד 11 שקל שבמחירים האלה זה 50% חחחח... האם החברות חשובות במוצרים קטנים כגון אלה?האם זה דבר שדורש התייחסות או לעזוב את זה?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שמתי לב שלרוב ה8800GT הטמפ' גבוהה מידי. אצלי למשל הטמפ' במנוחה על 60 ובמאמץ על 80-82 וכשאני שם את המאוורר על 100% הוא רועש מאוד. יש מה לעשות חוץ מהלחליף את הקירור?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מישהו מכיר? לפי היצרן המאווררים האלה נותנים זרימה של כמעט 90 CFM, אבל לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע אם יש? או לחילופין מאווררים אחרים הנותנים זרימה דומה?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
צריך המלצה להיט סינק ולמאורר למארז שידרגתי לא מזמן למערכת הבאה AMD Athlon 64 X2 4200 זכרונות פשוטים של קינגסטון 2 כפול גיגה לוח ABIT NF-M2S מארז מיני HEC 6K31 לא עושה אוברקלוקינג משתמש בכרטיס מסך אונבורד מה שחשוב לי זה שיהיה שקט מה דעתכם עלFreezer 64 PRO Arctic Cooling לגבי המאורר של המארז אולי אני אבטל אותו בכלל ... אני לא יודע אם במארז הזה אפשר בכלל לשים 120 מילימטר .... כל הצעה תתקבל בברכה תודה
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כי הרי הבחור הזה http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=848 הגיע ל4GHZ עם קירור אוויר. כרגע במנוחה המעבד הוא 25 מעלות
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי,אבל אני לא יודע איך להתחיל. קדום כל המפרט: e4300 gigabyte 965p ds3 rev 3.3 2x1g twinmos 8800GT קירור TT BT VX ENERMAX LIBERTY 400W הבנתי שצריך לנעול את הPCIE על 100 או משהו כזה... אפשר אולי לתת לי כיוון מאיפה להתחיל?
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להזמין מ TMS מחשב ולעשות לו OC המעבד הוא E6750 אני רוצה לעשות OC מ 2.6 ל2.8 GHz מספיק ודי לדעתי, ולשאלתי האם כדי לקנות OEM עם קירור חיצוני או שזה בסדר לקנות רק את הBOX [קירור במעבד] ונגיד, להוסיף קירור בעתיד ? ויש לי עוד שאלה קטנה המחשב הוא למטרת גיימינג ורציתי לדעת אם אני חייב ספק כוח ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
נניח שיש לי מעבד Q6600 וזכרונות בתדר 800NHZ. תדר הבאס של המעבד הוא 266 והתדר (האמיתי) של הזכרונות, לפני ה DUAL CHANNEL הוא 400, נכון? אם אני נועל את היחס 1:1 ועושה OC קליל למעבד לסביבות ה 3GHZ, אני מגיע בעצם לבאס של 333, כלומר זכרונות בתדר 667, נכון? נשאלת השאלה למה לנעול את היחס אחד לאחד? הרי ככה אני רק מאבד מתדר הזכרון? לחילופין, מצב הפוך: נניח והצלחתי להעלות את תדר הבאס במעבד אל מעבר לקו ה-400 (כלומר, 3.6GHZ בכללי. קשה, אבל לא בלתי אפשרי). במצב הזה יוצא שזכרונות של 800MHZ זה כבר לא מספיק ב1:1, לא? תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות האלו נורמאליות בהתאם לאוברקלוק? השתמשתי בתוכנה ATItool והגעתי לאוברקלוק של : ליבה:650 זכרונות:1050 ויש לי במנוחה 64c במאמץ של הבנצמארק 3D ל-85c האם זה נורמאלי ,הטמפרטורות? האוברקלוק טוב? יש מה לשפר? *לא תאמינו ,תוספת של כמעט 20 פריימים בקרייסיס!!!! אני משחק עכשיו על הגדרות גבוהות ו46-54 FPS תמונה=> [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איך מפרקים את המאוור שבתמונה מצלעות הקירור? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-