עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by THE KING,

יש לי בעיה!!!! יש לי מחשב AMD והוא מיתחמם מאוד מהר אני קניתי אותו לפני 3 חודשים בחודש הראשון הכל היה בסדר מאז הוא התחיל להיתחמם מאוד מהר הוא מגיע עד ל 70-80 מעלות ופעם ב ל90 אם מישהו יכול לעזור לי איך להאט את ההיתחממות של המחשב אני יודה לו מאוד!!!!

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by House M.D.,

יש לי מארז Antec 300 וקניתי אתמול ב KSP את הקירור AC Freezer 7 Pro. לפני זה היה לי סטוק. קניתי גם מאוורר סליפסטרים עם כפתור לשינוי מהירות, שמגיע ל 110CFM בMAX (לפי הצהרת החברה). התקנתי את הקירור למעבד, שמתי את הסליפסטרים מאחורה שיוציא אוויר במקום מאוורר של אנטק שהיה לי שם, ושמתי את המאוורר של אנטק מקדימה שיכניס אוויר במקום מאוורר 80mm שהיה לי שם קודם. טמפרטורת המעבד השתפרה פלאים, אבל זרימת האוויר... למרות שלכאורה גם הכנסת האוויר והוצאת האוויר אמורים להשתפר בזכות הסליפסטרים הזה והוצאת המאוורר 80mm שלא דחף אוויר בכלל, הטמפרטורה רק עלתה... לוח אם היה 34 מעלות עכשיו 37 מעלות... הדיסקים הקשיחים עלו במעלה או שתיים אבל עדיין ציפיתי ירידה בטמפרטורות ולא עליה. אני חושב אולי לא הרכ…

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  3. בגדלים של 80 עד 120מ"מ. אני מבין ש Zalman כבר לא מובילים בתחום?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by bg1987,

מה עדיף בשביל OC למחשב משחקים? עם המפרט הבא: לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ספק כח Enermax Pro82+ 525W צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק Antec P182 Black מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm X2 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme זיכרון Crucial Balistix 2gb 800mhz

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by djburekas,

שלום לכולם וחג שמח.. בקצרה, קניתי לפני שנה כרטיס 8800GT מקיאספי, שבוע לפני סיום האחריות, התקלקל הכרטיס, אחרי מריבות עם קיאספי נתנו לי את הכרטיס HD4850 512MB SAPPHIRE. ..והם אמרו לי שאין לי אחריות עליו (כלומר רק לבדוק שבוע שאכן הכרטיס מסך תקין וזהו). אז הכרטיס מסך אכן היה תקין חודש בדקתי(שיחקתי במשחקים קרייסיס שעה, קול אוףדיוטי ושאר ירקות. עשיתי בדיקות יציבות וכו'. .. ובגלל שהוא מתחמם בצורות מטורפות..100 מעלות בקרייסיס ומאמץ וכדומה, ומרעיש כמו סילון. החלטתי לרכוש אחרי התייעצות כאן את הS1 ACCELERO ושמתי אותו על הכרטיס מסך שלי עם מאורר 120ממ. נכון לעכשיו במנוחה הכרטיס בד"כ 40 (היום חם במיוחד אז זה 45). במאמץ, הוא מגיע לאזור ה80, אבל המהירות של המואורר קבועה ואיני שומע אותו. …

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מארז שקוף ותאורה בשבילו?

7. התקנתי אותו היום והשאלה היא כשהמעבד חם הגוף אצמו לא אמור להיות גם כן חם? הטמפ מעבד בעומס 70 מעלות אבל אני נוגע בגוף קירור והוא בכלל לא חם- האם זה תקין?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by Qtec,

הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  9. מחיר עד 200 שקל . שיהיה שקט. בתיכנון אוברקלוק קטן. מצב מנוחה המעבד מגיע ל 52 מעלות

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  10. שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלקמן: מארז antec p182 מעבד q9450 לוח asus p5e קירור למעבד ללא מאוורר thermallight ultra 120 אני משתמש בתוכנה של אסוס שבאה עם הלוח אם (הורדתי את הגרסא הכי חדשה מהרשת) לקריאת הטמפרטורות ואני מקבל את הטמפרטורות הבאות במנוחה מעבד 18 מעלות. לוח 40 מעלות. מילא שזה נראה לי הזוי שהמעבד יהיה ב 18 מעלות זה נראה לי מממש חם מדי שהלוח יהיה ב 40 מעלות. המערכת רצה ללא המהרה כלל. רעיונות מה יכול לגרום ללוח להיות כזה לוהט? אלי התוכנה דפוקה?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by tronado,

יכול להיות שהמעבד יצא דפוק לאוברקלוק? יש לי PRESCOTT 3 GHZ הזכרונות לא מגבילים כי גם כששיניתי את היחס זה לא עזר הPCIE נעול על 100 כשאני מעלה את הFSB ל216 המחשב לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?

• 15 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by free_me_0,

אומנם הגיע בטעות . עוד לא החלטתי עם זאת טעות טובה הוא רעה. קישור לכתבה: http://www.neoseeker.com/news/12423-guy-receives-e8700-cpu-by-accident-/

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  13. מדובר על רדיאטור שיהיה בגודר של שני מאווררים 60ממ אחד ליד השני. יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת מה צריכות להיות הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי , x1950xtx . במנוחה הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 63-68 מעלות ובמאמץ מגיעה עד ל 83 מעלות. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה , מישהו יכול להגיד לי מה צריכות להיות המטפרטורות שלו ? תודה

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

שלום אני רוכש בקרוב מאוד מאוד!!! את ה xp2500 וכמובן אני ינסה לעשות OC הלוח שיש לי עכשיו זה asus a7v333(kt333) s 2 סטיקים של זיכרונות 1 micron 256 pc2700 והשני twinmos 512 pc3200 והייתי רוצה לדעת מה הכי יגביל אותי ב OC??( את ז Micron אני חושב שאני יסיר אבל לא בטוח) (לוח או זיכרונות?)

• 18 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבנתי שזהו הכלי הנבחר לביצוע מודינג של מארז רציתי לדעת אם יש בארץ וכמה עולה אם יש. יותר טוב יהיה אם משהו ימכור לי או יתן לי להשתמש בשלו.

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Dawn,

אני מעוניין קצת לילמוד על הנושא הזה ... יש לי מחשב דיי חלש Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz CPUID Revision 00000F24h CPU Speed CPU Clock 1836.21 MHz (original: 1800 MHz, overclock: 2%) CPU Multiplier 18.0x CPU FSB 102.01 MHz (original: 100 MHz, overclock: 2%) Memory Bus 136.02 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 06/21/2002-I845E-6A69VG0MC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8IEX (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, LA…

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  18. לחץ כאן כדי להגיע לתמונות כמובן מהאוסטרלים !! ולמי שאהב אז בטוח יאהב גם את זה (המון המון תמונות!!!)

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by Las@Vegas,

קצת הפחידו אותי השאלות המרובות על קירור Q6600, אומרים שהוא מפלצת לחום גם בסטוק. רציתי לקחת 775D של טרמלטק, אבל אמרו לי שהוא חלש מידי לזה. בלי OC. אז חשבתי על הטייפון VX השאלה שלי אם הוא יוכל לעבוד טוב במארז 6919B של COMPUCASE. הגודל של המאוורר מהווה בעיה לא קטנה אז רציתי לשאול אם זה יעשה לי בעיות? אני ישמח לשמוע למי שיש כבר את המעבד, איזה קירור הוא משתמש ועל איזה טמפ' המעבד שלו בעומס ומנוחה. תודה יבגני

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  20. שלום יש לי את הלוח הזה וקירור מעבד זלמן. כשהמעבד חם, אני צריך לחזק מאורר זלמן שלי ידנית. מדוע מאוררי מארז לא משנים סלד לפי מעבד גם כן ותמיד במהירות מינימלית? יש שליטה? תודה יהודה

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by idanohh,

האם שווה לי לעשות לכרטיס הזה Overcloacking ??? יש לו זכרונות DDR לפחות ככה כתוב וזה כרטיס ממש טוב ... אני רוצה לדעת מה הסיכונים והכל ...

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  22. אני חדש בתחום של האובר קלוק ואני רוצה לעשות המהרה קלה למחשב שלי זה המפרט: הטורבו בוסט פועל והתדר של המעבד הוא 3.7GHZ אם זה משנה Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by Vladgi,

קניתי מחשב לפני כחודש חודשים,ובאותו רגע לא חשבתי עם בעיות קירור שיכולות להיווצר,המארז מגיע לטמפ של 42 מעלות במנוחה מעבד 55, barton 2600 epox 8rda3+ ומארז גנרי עם מאוורר אחד גנרי זה גם מארז קטן מאוד,עכשיו אני רוצה להחליף את הכל במארז של compucase 6a19 עם שני מאווררי 120 ממ של וונטק ומאוורר אחד סמרט פאן מאוורר של 120 אחד מאחור שיוציא אוויר,120 ממ מקדימה שיכניס אוויר והסמארט פאן בקופסה של הסידירום שגם יכניס אוויר, מה אתם אומרים על התצורה?יש הצעות לשיפורים או משהו אחר בתחום ה-500 שקל? תודה מראש לעוזרים

• 19 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by The-Fox,

היי, אני ממשיך את חווית ה OC שלי בבדיקת יכולת המעבד שלי: AXP 1800+ סטפינג AGKGA... עכשיו יש לי וולקנו 7+ עם AS III... אני עובד עכשיו ב 173 באס עם מכפלה 10. המעבד רץ ב 1730 MHZ כרגע. עכשיו העניין הוא שבלוח שלי A7V333 אפשר או לשים את המתח על 1.85 V בביוס (הכי גבוה) או שאני משתמש ב Jumper שמשנה את המתח למשהו קבוע. בעיקרון זה אמור להיות על 2.1... מסיבה כל שהיא זה החליט לעלות ל 2.2 V... הטמפ' בסדר, עובד על 52 מעלות במנוחה בערך, עכשיו שאני גולש זה על 53... השאלה שלי, זה מסוכן המתח הזה ?

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  25. אני רוצה לבנות כזה מסך... אבל אני צריך גם שתהיה מדפסת מחוברת למחשב... וכיוון שהמסך מחובר ליציאת ה LPT... האם אני אוכל לחבר גם מדפסת ? תודה

• 13 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים