אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מסך LCD תומך עיברית 16*2 לא קיבלתי מפרט טכני כי אין לו אבל הוא תומך HD44780 חיברתי אותו לפי http://homex.coolconnect.com/member3/SG3by8/kleozy/lcd/lcd.html תוכנת ה CRYSTAL CONTROL מזהה אותו אבל אני חוץ מתאורה אני לא רואה כלום על המסך. למשהו יש מושג?
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לפני OC בדקתי חום מעבד . יש לי מעבד E8400 בדקתי לו טמפרטורות עם תוכנות כגון SPEED FAN - REAL TEMP - EVEREST וכיוונתי את ה Tj Max ל 95 בכל התוכנות. בכולן, כאשר אני מעמיס מעט על המעבד אז הטמפרטורה קופצת למעלה בסביבות 75- 85 מעלות שאני מפסיק עומס על המעבד אז הטמפ. צונחת די מהר למטה. יש לציין שיש משחה טרמית על המעבד, יש מאוורר סטוק תקין, ולא מורגש ת יציאה של אויר חם או לוח אם חם. טמפרטורת לוח בכללי : 27-30 חבר שלי טוען שיש בעיה בחיישן / בקר במעבד או בלוח אם כי לא יכול להיות שהמעבד מתקרר בכזו מהירות. יש למישהו הסבר טכני לכך? איפה בדיוק הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי שאלה, אם אני צובע את המאווררים בצבעי uv (פלורוסנט) ושם קתודה, זה יתן לי משהו? או שאני צריך מנורת uv מיוחדת למארז... ואם כן, יש בארץ כאלה? ???
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לאחר חמש שנים עם פנטיום 4 פרסקוט רותח שלא איפשר אוברקלוק בטוח רכשתי מחשב חדש DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz (10.5 x 267 Gigabyte GA-73PVM-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN Motherboard Chipset nVIDIA nForce 7100-630i DIMM1: OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800C42G 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) BIOS Type Award Modular (02/13/09 ניסיתי לבצע אוברקלוק לזיכרון בנפרד unlInked ע"י הרמת FSB ל 810והמחשב לא מבצע פשוט נשאר על 800 ניסיתי לבצע אוברקלוק למעבד ולזכרון LINKED ע"י הרמת FSB למעבד ושוב לא מבצע משהו בביוס חוסם את האוברקלוק ואינני יודע מה זה יש לציין ש EC1 U ו…
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מעבד פרסקוט 3 גיגה הרץ - 24 מעלות עם קירור מים כרטיס מסך - גיגה בייט 6800gs טמפ במנוחה 51 ומאמץ 65 וזכרון כרטיס 35 -40 דיסק קשיח sata 2 wd - טמפ' -60 האם הטמפ' טובות והאם צריך קירור לכרטיס מסך או/ו לדיסק קשיח
-
- 16 תגובות
- 911 צפיות
-
-
העניין של הקשר של חוטי החשמל לצבע שלהם מטריד אותי ביותר. בחיבורי החשמל של ה 12V של הספק יש 4 חיבורים ( 4 חוטים). מה התפקיד של כל חוט ? (אדום,שחור,שחור שני,צהוב) ולמה יש 4 ולא 2 ?!
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
המאוורר המקורי לp4-prescott משנת 2002 וכבר מרעיש מאד. ראיתי מאווררים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5656 במחיר 50 ש"ח אבל לא נראה מקורי של אינטל ואני חושד שהוא ירעיש. לעומת זאת יש מאוור מקורי במחיר 61 ש"ח: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13534&catid=903 מאחר ומאד מפריע לי הרעש, האם החלפת המאוורר במאוררים שקיימים היום בשוק תפתור לי את הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. MSI P67 C43 פתחתי [ככה אומרים?] את המכפלה ל 38 Win עולה, אבל קופא מיידית! זה קורה שוב ושוב ושוב...... לא נגעתי בשום דבר אחר... לאחר החזרת המכפלה ל 33 [ברירת מחדל] - הכל תקין מחשבות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לשלוט במהירות המאוורר של גוף הקירור הנ"ל? התוכנה היחידה שאני מכיר היא speed fan אבל היא לא מאפשרת לי לקבוע על כמה RPM הוא יהיה, וגם היא ממש מזייפת בקריאה של מספר הסיבובים (היא אומרת שזה סביב 3,500 כשהמקסימום האפשרי הוא 2,200 - לפי נתוני היצרן). כמו כן, בעלי מאוורר זה על איזה מהירות אתם שמים אותו? ועל איזה טמפרטורה המעבד שלכם בממוצע?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! קראתי הודעות בפורום ואת הכתבה באתר על OC אני רוצה לבצע OC ממש קל אם אפשר בלי להזיז מתחים וכל מיני דברים מסובכים יש לי מעבד E6420 ליבה כפולה 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 רציתי להביא את המעבד ל 2.4-2.6 ברגוע האם זה אפשרי? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המחשב שלי q6660 bfg 8800 gts 320bit oc2 cosair 1gb*2 ddr2 800 hx520 asus p5kc קירור סטוק לאחר שהפלסטיקים שנתפסים ללוח אם בartic colling 7 freezer pro שלי נשברו אז זה הסיפוראני מעוניין שיהיה לי המון המון איוורור ושהמחשב לא יהיה חם בכלל אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג ואני משחק הרבה אני מעוניין בקירור לציפסט למעבד לכרטיס מסך מה אתם אומרים על COOLIT ECO A.L.C WATER COOLING SYSTEM יש לכרטיס מסך שלי קירור של bfg אפשר להוסיף לו עוד משהו אני שמעתי דברים טובים על thermilight בתודה הורוויץ
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לעבור את ה- 178 על CAS 2.5, אני יודע שזה לא הלוח בה- 'ה' הידיעה ל- OC אבל עדיין הסקאלה היא עד 250. מישהו הגיע גבוה יותר? יש לי זכרונות של סמסונג ומעבד 1600+
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה קטנה. יש לי 3 מאווררים במארז, שלכל אחד מהם 2 חיבורים, אחד מולקס 4 פינים רגיל לספק, ואחד כזה שמתחבר ללוח. על הלוח יש לי 3 כניסות, הבעיה היא שהכבלים של אחד המאווררים (זה שאמור להתחבר ללוח) לא מגיע לאף אחד מהכניסות בלוח, אז אני מחבר אותו ישר לספק. במצב כזה אין ביקורת על המהירות סיבוב שלו, ובכלל, אני מעדיף לחבר אותו דרך הלוח. השאלה שלי היא אם קיים מאריך לכבל כזה? שיתחבר לכבל הקצר של המאוורר, כדי שיוכל להגיע עד לחיבור על הלוח. בדקתי בכמה אתרים של חנויות ולא ממש מצאתי. מישהו יודע אם יש דבר כזה? או שזה לא קיים ולא שווה לחפש בכלל...? :-\
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, -האם AC FREEZER PRO REV 2.0 יכנס ב ANTEC P183 (לוח 1366 - GA-EX58A-UD3R) ? האם יש קירור שעדיף עליו (עד 250-200 שקל) ? - חשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. מתוכנן OC, לא יודע עד כמה כבד, אבל קירור טוב אף פעם לא מזיק. - אם אפשר לקבל המלצה על מאוורר 120mm למארז הנ"ל - שוב, שיהיה כמה שיותר שקט. לאחר חיפושים מצאתי את ה Thermaltake SilentCat 120mm (מסתבר שהוא עדיין קיים, יש לי אותו עכשיו על המעבד בA64 3200+), והוא עובד ב1600RPM על 16dba שזה הכי שקט שמצאתי - מישהו מכיר את המאוורר? אם למישהו יש המלצות למשהו טוב יותר - אשמח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי היום TT Extreme Spirit II, בגלל שהצ'יפסט היה חם מידי. שמח וטוב לבב חזרתי הביתה וחיברתי אותו (הוצאתי את הלוח והכול, השתמשתי במשחה הטרמית שבאה עם הES2) הפעלתי את המחשב, מיד נכנסתי לאוורסט לראות טמפרטורות, וחשכו עיני, אין שינוי בטמפרטורה. היתה 49 ונשארה 49. בדקתי שהמאורר עובד ולא סתם מאיר, הוא עובד. חשבתי ששחכתי לחבר את שאר המאוררים, אבל הם עובדים.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי איזה קירור אוויר מומלץ להמהרה? האם זה רועש?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte EP45-UD3L - Socket 775 צ'יפסט: Intel P45 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66GHz - Yorkfield 45nm Technology קירור מעבד: Mugen 2 זיכרון: 2x2GB DDR2 @ 533MHz Mushkin XP Black Frostbyte Series כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9800GT 512MB GIGABYTE אחרי קריאת כל המאמרים, הסתבכתי והלכתי לאיבוד, אשמח לדעת איך ואם אפשר לבצע OC למעבד שלי ? ואם אפשר לעשות משהו עם הכרטיס מסך ? אשמח להדרכה קצרה ולעניין תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה מהם עדיף ועל איזה מאוורר אתם ממליצים לי בשביל ה- SP97 (רצוי עם וסת מהירות).
-
- 20 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 עם ג'יגההרץ אחד. האם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג, ואם כן על איזה HS/F (רצוי זול מאוד) אתם יכולים להמליץ לי? ואין לי ממש הרבה כסף, אז אם אין פתרון זול ובטוח (שזה הכי חשוב), אני אוותר. אני גם לא אעשה אם אין סיכוי לשיפור גדול בביצועים.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי אני מתלבט איזה גודל של מאורר יותר אפקטיבי להכנסה של אויר למארז , ואיזה סוג עדיף. רוני
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חברה אמרו לי כאן שיש לוחות מסוימים שנותנים תוצאות של מעלות לא טובות בביוס שיש להם זיוף בכמות המעלות של המעבד יש מישהו כן שנן לי לינק אבל זה לא הלוח שלי אז אולי מישהו מכיר עוד לוחות כאלה כי נראה לי שהלוח שלי משקר בקשר למעלות של המעבד כי כאשר אני נוגע הגוף הקירור הוא ממש לא חם ואם זה 60 מעלות או 58 אז היתי מרגיש אז האם תוכלו לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך gigabyte 6870 ox הכרטיס בעל 3 מאוררים ובמצב מנוחה הוא בערך על 40 מעלות gpu 915 והmemory על 4200 (1050) האם ניתן לשחק עם ההגדרות כרגע המאוררים על 45 אחוז ...וברצוני לדעת האם כדאי לעלות את הgpu והmemory או שזה רק יכול להזיק. חשוב לי לציין שכרגע הביצועים של הכרטיס מספקים אותי מאוד אני רק סקרן לדעת האם ניתן לבצע oc משמעותי יותר לכרטיס...
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
שלום הזמנתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5 ורציתי לדעת איך בדיוק למרוח אותה על המעבד אחרי שאני מפרק את המעבד איך לנקות את המשחה הטרמית שקיימת על המעבד ועל ההיטסנק שלו? כי זה ניראה ממש קשה להוציא את זה הכל שם נדבק ובאיזה צורה הכי טובה למרוח את המשחה הטרמית על המעבד ? צריך למרוח את המשחה גם על ההיטסנק נכון? דרך אגב אם זה משנה המעבד שלי הוא פרסקוט 3.0 בסוקט 478 תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ל-AMD 2500+ על 8RDA+, עשיתי לפני הכל עדכון BIOS ללוח, העלתי את ה-FSB ל-200 על 11 מכפלות כדי לקבל OC ל3200+ המתח על AUTO. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. בשימוש רגיל הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני משחק למשל ב-NBA 2005, המשחק קורס לי לאחר כמה זמן, הטמפ' בסביבות ה-48 מעלות. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. צירפתי תמונות עם כל הנתונים שאני חושב שרלוונטיים. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-