אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מה ההיתרונות והחסרונות של קופר (נחושת) ומה של האלומיניום מה ההיתרונות של מספר קטן של סנפירים עבים עם מרוויחים גדולים, ומה של מספר גדול של סניפירים דקים צמודים, מי יותר טוב לקירור פסיבי ומי לאקטיבי - ולמה האם ההפרשים בין החומרים, ובניית הסניפירים באמת באה לידי ביטוי בשטח השאלות האלה בעיקרון לסינקים קטנים של זכרונות (חברת טרמלטק מייצרת סינקים קטנים של נחושת עם מספר קטן של סניפירים במרוויח גדול, וסינקים של אלומיניום עם מספר גדול של סניפירים קרובים), השאלה שלי בכלליות מי יותר טוב לקירור פסיבי.
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו 256*2 של princton במהירות של 400 מגה הרץ עכשיו אני רוצה להחליף לזכרונות יותר טובים איזה חברה יש יותר טובה מ kingston ואיזה חברה יותר טובה מהחברה שיותר טובה מקינגסטון כאילו תעשו לי רשימה של איזה 5 חברות של זיכרונות שיותר טובים מ kingston אני מוכן להשקיע עד 400 ש"ח שידרוג ומי שמכיר את החברה major יש להם זיכרונות טובים?
-
- 16 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ברגיל הוא מגיע ל60-75 ב5 דקות הראשונות כבר. אחרי יציאה מHITMAN BM הוא הגיע ל87 ואז ירד ל80, 75, ואחרי רבע שעה חזר ל60-70. הסרקוצליה או איך שלא קוראים לזה (אל תרדו עלי אם זאת טעות, פשוט תתקנו): 2 מאווררים 80 מ"מ (או יותר קטנים, לא בטוח) בצד שמאל (כשהמחשב מולי) מכניסים מאוורר אחד 80 מ"מ מלמעלה מוציא (יש מקום מאחורה לעוד 80 מ"מ) (מקדימה יש בעיה, מבנה המארז חוסם אותו - אני אוסיף שם מאוורר כשאני אתחיל להתעסק עם דרמל וכאלה) בנוסף כמובן אחד של 80 מ"מ (או שזה 120?) על הCPU שבא על המעבד ועוד אחד על הכרטיס מסך שלא רלוונטי עכשיו. איך אני מצנן את המחשב בצורה הזולה ביותר? חשוב לציין: עכשיו המעבד על 67-62, אבל הלוח אם על 44, הAux על 32 והכונן קשיח על 26... אז אני לא צריך קירור מקיף מדי…
-
- 14 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC ל-AMD 2500+ על 8RDA+, עשיתי לפני הכל עדכון BIOS ללוח, העלתי את ה-FSB ל-200 על 11 מכפלות כדי לקבל OC ל3200+ המתח על AUTO. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. בשימוש רגיל הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני משחק למשל ב-NBA 2005, המשחק קורס לי לאחר כמה זמן, הטמפ' בסביבות ה-48 מעלות. שמתי בבביוס על AGGRESSIVE. צירפתי תמונות עם כל הנתונים שאני חושב שרלוונטיים. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי 8800gts 640 mb במנוחה.. עם המאוורר שלו על 60 אחוז.. הוא על 65 מעלות.. זה נורמלי?
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היום בשעה 21:00 סיימתי את המודינג הראשון שלי. המודינג הוא שילוב של מאוורר 80 מ"מ. אני חייב לאמר, לכל אלו שעדיין חוששים, שהמודינג הראשון זה חוויה אדירה!! כל העסק, החל מהקנייה, ועד לסיבוב הבורג האחרון. מודינג זה הוא חלק של סדרת שיפורים של המחשב שלי מסוג פנטיום 3 660 מגה הרץ 128 מ"ב. השיפור הראשי היה קניית מאיץ גרפי חדש מסוג Leadtek GeForce 4 ti 4200 64MB. חוץ מהלכלוך, והריח של המסור באף, זה היה מדהים. שכן יירבו עליי בקרוב תמונות!! עריכה: עלה לי רעיון בראש (זה חדש): אתם מוזמנים לכתוב כאן את ההתרשמויות שהיו לכם בזמן המודינג הראשון (מי שזוכר..) את ההרגשה.. עידכון!! מחר, יום שני, אני צובע את המארז בצבע תכלת כהה. תמונות בקרוב!
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הפאן-באס אמור להיות חד-כפתורי (ON-ON) ל-4 מאוורים עם 2 נגדים משתנים.
-
- 11 תגובות
- 952 צפיות
-
-
זה המארז http://www.crazysales.com.au/huntkey-h001-hercules-orange-black-tower-computer-case.html?utm_campaign=Computer%20Cases&utm_term=Huntkey%20H001%20Hercules%20Orange%20Black%20Tower%20Computer%20Case%20Compute&utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&aid=3 מחפש קירור למעבד סוקט 775..לא חייב שקט..המעבד E7500 באוברקלוק ל 3.41..תקציב 100-150
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש למחשב חדש שאני אקנה בקרוב, חשבתי על זה + 2 מאווררים שלא מגיעים ביחד. של Corsair או של Scythe
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מפרט בצד .. השתמשתי בOverClocking Profile של 30% בתפריט בביוס. אני דיי מתחיל עם העניין הזה , אשמח אם תתנו לי עוד אינפורמציה מה אפשר לעשות עם השילוש שלי (למי שתוהה הזכרונות הם מחברת Kingston סדרת KVR) הקירור לא ניראה כמו סטוק קולינג של אינטל , אלא איזהשהו מאורר ג'נרי שכתוב עליו DeepCool . כמובן שאין צריך להגיד שהמערכת עובדת באופן יציב. (כל התוכנות והמשחקים עובדים כמו שצריך) בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קבלו שמתי מאורר 60 ממ שהורדתי מ ה-dp שיאורר את שני הצ'יפים על הלוח אפוקס שלי שיודעים בתור כאלה שמתחחמים שמתי סלוטייפ לבן וחזק עלל כמה כבלים מאין sleeving את הדלתא 80 ממ שמתי על הsk-7 וקשתי אותו עם חוטים כי הקליפסים קטנים מדי וזהו תוכלו להסתכל קצת ולהעיר תגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קניתי מKSP וקיבלתי משהו בין TRAY ל BOX :lol: קיבלתי את המעבד בקופסה שקופה קטנה והיטסינק+מאווררר של SPEEZE בקופסא בנפרד... המאוורר הזה זה הסטוק של האתלונים 64 ? הוא נראה משהו רצחני הוא בא בלי מדבקה, עם משחה טרמית מעפנה (קניתי AS5 חשבתי הוא בא עם מדבקה בהתחלה) בכל מקרה, קיבלתי איתו לוח מתכתי להברגה ואת הפלסטיק השחור הזה ששמים מסביב למעבד כסטנד להיטסינק.. הקטע זה שהלוח שלי (KN8ULTRA) בא כבר עם הלוח מתכתי והפלסטיק השחור מוברג כבר על הלוח.... עדיף להבריג את החדש או להשאיר איך שזה , כי זה נראה לי אותו דבר בדיוק..
-
- 14 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כל כמה זמן בערך צריך למרוח שוב את המשחה הטרמית? ואיפה במעבד למרוח אותה?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי אנשים.... יש לי מארז פול טאוור של פנטיום 2 (אבל יש לי פנטיום 3) הופסתי 2 מאוורים ..והמעלות בביוס לא יורדות Cornnet Temp System - 44c וזה לא משתנה... מקסימום עולה ל 48 ... עכשיו הוספתי תמונה ממש לא איכותית. כי הדיגטלית שלי הלכה קפוט. אז מי שיוכל לעזורל י להציל את המחשב המסכנון שלי אני אודה לו :] 8)
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
נניח ויש לי היטסינק ויש לי משחה טרמית 1. אני מורח שכבה דקה כמו שמרחתי על ליבת המעבד ? 2. גם על היטסינקים של גשר צפוני וגשר דרומי וגם של כרטיס מסך צריך למרוח שלא רק על הליבה אלא גם על ההיטסינק ? 3. נניח ומרחתי על ליבת המעבד משחה טרמית - איך אני אדע איפה למרוח ת'משחה על ההיטסינק ?! אני לא יודע איפה בדיוק המקום הזה בהיטסינק שנוחת ישירות על הליבה . מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, אני ממשיך את חווית ה OC שלי בבדיקת יכולת המעבד שלי: AXP 1800+ סטפינג AGKGA... עכשיו יש לי וולקנו 7+ עם AS III... אני עובד עכשיו ב 173 באס עם מכפלה 10. המעבד רץ ב 1730 MHZ כרגע. עכשיו העניין הוא שבלוח שלי A7V333 אפשר או לשים את המתח על 1.85 V בביוס (הכי גבוה) או שאני משתמש ב Jumper שמשנה את המתח למשהו קבוע. בעיקרון זה אמור להיות על 2.1... מסיבה כל שהיא זה החליט לעלות ל 2.2 V... הטמפ' בסדר, עובד על 52 מעלות במנוחה בערך, עכשיו שאני גולש זה על 53... השאלה שלי, זה מסוכן המתח הזה ?
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
טוב אז אני בנתיים עם מחשב זמני שיעבור לאחותי החלפתי את הפנטיום 4 למחשב הזה זמני עד שאני יקנה את החלקים לשלי בנתיים אני רוצה להיתעלל בו קצת עם OC נחמד שאולי ישאר גם עם יעבור לאחותי עם הOC הזה.. חיפשתי בביוס את הגדרות השעון וההמהרה ולא מצאתי אותן חשוב לציין שיש כרטיס מסך OB בשימוש אבל יש לי X700 שיחליף אותו במידה והOC יצליח .. בקיצור מה עושים? ההגדרות מיתחבאות בביוס ? או שמא אין לי ברירה אלא לעשות OC ממערכת ההפעלה ובמידה וכן ? איזה תוכנה פשוטה יש ? ואם אפשר גם הסברים על התיפעול .....
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש ב 6000 ש"ח עם המחשב קניתי אתה הכרטיס asus eaX800XL pci expres 256mb רציתי לדעת האם זה מומלץ לעשות אוברקלוק לכרטיס בכמה אחוז אני צפוי לשפר אותו ואיזה קירור אני צריך (נכון לעכשיו הוא עומד על 51 מעלות במנוחה) וכמה זה צריך לעלות עוד על המחשב זכרונות PQI 512x2 dual AMD64 3000+ venice (@2ghz) MSI neoforce 4 HEC400 קירור דיי רגיל ופשוט מארז קומפיוקייז
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני קונה core i5 750 tray, הציעו לי בפורום לקחת את ה- מאוור ThermalTake CLP0514 Socket 775 ובחנות הציעו לי לקחת את ה-silent, ההבדל ביניהם הוא- 55 ש"ח, כדאי להשקיע ב-silent או שלא יורגש הבדל?[br]פורסם בתאריך: 15.02.2010 בשעה 11:04:33 שאלה נוספת, מה עדיף: אלה שהצגתי למעלה או: cooler master hyper tx3?
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי בעיה!!!! יש לי מחשב AMD והוא מיתחמם מאוד מהר אני קניתי אותו לפני 3 חודשים בחודש הראשון הכל היה בסדר מאז הוא התחיל להיתחמם מאוד מהר הוא מגיע עד ל 70-80 מעלות ופעם ב ל90 אם מישהו יכול לעזור לי איך להאט את ההיתחממות של המחשב אני יודה לו מאוד!!!!
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום. ביצעתי OC למעבד שלי, וקיבלתי תוצאה של 4.12 ב CINBENCH 11.5 למחרת (היום), ביצעתי את הבדיקה שוב, על אותם הגדרות, והתוצאה ירדה ל 2.16. ההליך עצמו נראה מאוד איטי, ויש התעצלות כללית (כך נראה). עשיתי ריסטרט למחשב (לוודא שלא היה איזה הליך ברקע), והתוצאות זהות. אפשרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
המחשב שלי מתמלא באבק מאוד מהר, השאלה היא האם התקנת מסנן נגד אבק תבוא על חשבון הביצועים של המאווררים? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300 W ורשום עליו בתור שם של חברה " tzag elita computer systems" נראה לי שזה ספק פשוט וזול אבל הוא פועל טוב והכל... זה ספק ג'נריק? אני לא יודע מזה ג'נריק אבל זה אומר שזה סטנדרטי או משהו? מצטער פשוט אני לא יודע....
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-