אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
https://www.youtube.com/watch?v=ydmwatdUwR8 לידיעתכם !
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
- 1 follower
-
-
האם אני חייב מאוורר או שאני יכול להשתמש באיזה היטסינק איימתני ?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מה זה OC ? *עשיתי בחיפוש OC וזה מוצא לי הרבה שיחות שישי בהם את המילה OC אבל לא רשום מה זה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את כרטיס המסך nvidia 6800gt ויש לי בעיית חום קשה איתו. הכרטיס פעם עבר אובר קלוק בעזרת התוכנה atitool.בקיצור התוכנה מחשבת את התדר המקסימלי שהכרטיס יכול להגיע, והיא ממש הרסה לי את הכרטיס. בזמן הרצת התוכנה הכרטיס הגיע לי ל110 מעלות! ניתקתי הכל וכיבתי את המחשב. מאז הכרטיס שלי במנוחה על טמפרטורה של 56 מעלות ובמאמץ הוא ממש משתגע! הטמפרטורה עולה ממש ממש מהר ל70 +-. יש לציין שמאז אני לא במצב של אובר קלוק. כדי לנסות לקרר אותו אני דבר ראשון העלתי את מהירות המאוורר שלו ב riva tuner ל 100 אחוז וניקתי את הכרטיס מאבק. אבל עדיין הטמפרטורה גבוהה, גם בגלל שהמאוורר שלו הוא איטי. בגלל המצב הוספתי לו לצלע קירור את המאוורר של המעבד athlon שהיה לי ז"ל, אבל עדיין! שום …
-
- 11 תגובות
- 936 צפיות
-
-
באפשרותי להשיג (אני מאמין) את כל האלמנטים הדרושים לבניית מערכת כזו (מחסן שלם עם חלפים למלא מכשירי חשמל, בניהים גם מקררים, שעובדים, מן הסתם, על קירור גז - מדחסים, וכדומה. בחינם.) רציתי עוד פרטים על זה, איך בונים/מאיפה מזמינים בלוק נפרד, וכדומה, והאם המערכות שקטות?
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בעוד חודש, ואני מתחלבט בין 2 לוחות אם. Gigabyte K8NF-9 MSI K8N Neo4-F הבנתי ששני הלוחות מציגים אותם ביצועים, אבל שה- MSI מגיע ליכולות יותר טובות באוברקלוק (ונוסף על כך מגיע עם באנדל של חוטים מעוגלים). הבעיה שלי היא ששמתי לב שגופי הקירור של זלמן אינם תומכים בלוח זה (לא מופיע בטבלת התאימות ללוחות אם באתר של זלמן). היתרון של ג'יגהבייט זה שהקירורים של זלמן מתאימים לו ויאפשרו לי הצלחה יותר טובה באוברקלוק, למורת שאני מעדיף אל הלוח של MSI. א. האם מישהו מכיר קירור למעבד שיאפשר לי הצלחה טובה באוברקלוק (תקציב עד 200 ש"ח.. אפשרות לחריגה של גג 250) שמתאים ללוח של MSI? ב. אם אין קירור, עדיף לי לקחת את הלוח של ג'יגהבייט ולהוסיף לו קירור של זלמן?
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קודם כל המפרט של המחשב: מעבד: Intel QX6850 3.00GHZ כרטיס מסך: ATI Radeon HD 3870X2 (יש לי שניים כאלה, כלומר המחשב מזהה לי ארבעה כרטיסים) ספר כוח:Zalman 1000Watt לוח אם: gigabyte x38-ds4 מערכת הפעלה (אם זה משנה) win 7 64bit קירור למעבד: Zalman S9500 לא החלפתי את הקירור של הכרטיסי מסך המעלות: המעבד:41 ליבה אחת:42 ליבה שנייה:41 ליבה שלישית:36 ליבה רביעית:38 לוח אם:57 כרטיס מסך אחד:68 כרטיס מסך שני:75 כרטיס מסך שלישי:56 כרטיס מסך רביעי:65 רציתי את חוות דעתכם על המעלות במחשב אם הן בסדר. המעלות נמדדו כשהמחשב במנוחה. במארז, מלפנים יש מאוורר אחד 120Mm, בצד יש מאוורר 80mm ועוד אחד 120mm, ומאחורה יש מאוורר 120mm תודה לעונים =]
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שאלתי בעבר ולא זוכר כבר מה ענו לי. מה אוכל לעשות על מנת להשתיק אותו? פתחתי אותו ולא היה נראה שאפשר להוציא את המאוורר.
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מאוורר 120 ממ לקירור המארז וחשוב שיהייה מאוורר חזק על איזה מאורר אתם ממליצים? ואיפה הכי זול לקנות אותו? האם כדאי להשקיע כ 140 שקל על מאוורר 120 איכותי???? כי לפי דעתי 140 שקל על מאורר זה די הרבה כסף אם יש לכם רעיונות אחרים על מאווררי 120 ממ אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך של INNO3D בגירסת הfreezer edition והמאוורר ממש מרעיש. הדרייברים מותקנים והכל. ופשוט שומעים את המאוורר עובד גם 5 מטר מהמחשב... מה אני עושה? יש פיתרון? ניסיתי דרך riva tuner לווסט את מהירות המאוורר אבל חוץ מלשנות מהירויות שעון לא הצלחתי לשנות את המהירות של המאוורר, בתוכנה זה משתנה אבל בתכלס זה נשאר באותה מהירות. הכרטיס: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gtx_plus_dht.htm
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יצא לי להזכיר את זה כמה וכמה פעמים הרעיון הוא לקחת מאוורר 16INCH סטנדרטי ורגיל כמו שיש לאנשים בחדר ולחבר אותו למארז, זה BITCH לא קטן וכשאני אסיים תהיו בטוחים שתקבלו תמונות, אך לבינתיים אני צריך לקנות מאווררים קטנים יותר בשביל שיוציאו אוויר מהמארז ועוד אחד שינשוף על הHD לשם המאוורר הגדול לא מגיע, בכל מקרה זה מה שני צריך: GENERIM 40MM*3 120MM DELTA 60MM 40MM*2 120MM/80MM- או זה או זה לא ממש משנה לא מצאתי 40MM יש כאלה ביכלל או שאני לא ימצא? רעש לא מפריע לי בגרוש, לא מפריע לי להחליף את הDELTA למאוורר אחר באותה רמה ובאותו מחיר (!!!) חשבתי על הSF2 אבל הם א. יקרים ב. מצאתי רק 80 MM ו120MM. עריכה- קראתי עכשיו את ההודעה ורציתי רק להבהיר דבר אחד את המאווררים הג'נריים אני יכול להחל…
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
איך מרכיבים צג LCD (Dot Matrix). גרפי של 240X64 . הסגתי צג כזה אבל אין לו לא מפרט ולא תרשים. פשוט כלום!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מפרט מחשב intel p4 3.0ghz l2 chache- 512k 2x256 ddr 200mhz gigabyte 6600 gt agp 128 אוקיי אז ככה aquamark 3 ללא אוברקלוק [500/1000] קיבלתי 48331 עם אוברקלוק [600/1200] קיבלתי 51482 אז ככה הטמפרטורות לא עלו אחרי האובר קלוק !!!!!!!! תמיד בסביבות ה60 במצב מנוחה 54 אז תגובות בבקשה (;
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
הכרטיס מסך שלי עומד על 50-52 מעלות במצב של מנוחה (כאשר הכרטיס בסטוק) ואחרי משחקים כמו COD2 וכגומה הוא עומד על 60-63 מעלות האם זה בסדר או שחובה חהליך את הקירור סטוק שלו? תודה
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם : ASUS P5QC מעבד:E8400 כ.מסך:260GTX GAINWAR (3GB RAM (3*1 של סמסונג PC2-6400 קירור למעבד :ThermalTake Bigtyp14Pro CPU Fan ספק כוח :Enermax PRO82+ Series 525W מבחינת קירור מארז אני מסודר 4 מאוררים גדולים 2 עליונים 1תחתון ואחד בצד לכמה אתם חושבים שאני יכול להגיע מבחינת ביצועים
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קראתי את המדריך לOC. הבנתי הרוב. את החלק של המחלקים והמכפלות לא הבנתי. או את היחסים. ( 1:1 ? )( להוריד יחס? ) מישהו יכול לתת הסבר ממוקד בשפה פשוטה בנושא? ( אגב ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל על המילה "מחלקים" מצאתי רק "איך אני מרכיב מחשב מחלקים שונים" וכדומה... )
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
התקנתי אותו היום והשאלה היא כשהמעבד חם הגוף אצמו לא אמור להיות גם כן חם? הטמפ מעבד בעומס 70 מעלות אבל אני נוגע בגוף קירור והוא בכלל לא חם- האם זה תקין?
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
גוף קרור חדשני ללא סיכונים כמו קרור מים ואף יותר טוב, פרטים בקרוב מאוד
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
למעבד - core i5 750 tray, hd 4770, 4GB memory cooler master hyper tx3 או deepcool iceege 200? הבנתי כבר שה- alpine וה- freezer של arctic cooling מומלצים אבל אני חושב לקנות מהחנות cobra pc ואין להם שם אותם אז רציתי לשאול אם אלה ששאלתי למעלה מספיק טובים, ומי מהם יותר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה כשהווינדוס XP עלה ואחרי בערך חצי דקה קפא לעשר שניות ועשה ריסטרט. הווינדוס היה מבולגן ובכל מקרה רצינו להתקין מחדש, אז כבר הלכנו על התקנה מחדש בלי לנסות לדבג את הבעיה בתקווה שהבעיה היא במערכת ההפעלה. אחרי ההתקנה מחדש המחשב עבד רגיל כמה דקות, אבל הבעיה חזרה. התקנתי speedfan וראיתי שברגע שמפעילים אקספלורר או כמה אפליקציות אחרות, הכרטיס מסך מגיע ל70 מעלות ואז המחשב קופא. מדובר על Nvidia 7300GS, לא יודע של איזה יצרן (אני לא ליד המחשב). האם הצעד ההגיוני לעשות הוא להחליף את המאוורר של כרטיס מסך? או את כרטיס המסך באופן כללי? האם יכול להיות שהבעיה היא בכלל במקום אחר? תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
האם שווה לי לעשות לכרטיס הזה Overcloacking ??? יש לו זכרונות DDR לפחות ככה כתוב וזה כרטיס ממש טוב ... אני רוצה לדעת מה הסיכונים והכל ...
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש: Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX Leadtek GeForce PX8600 GT 256MB TDH - PCX - retail COMPUCASE CI-6a21 400w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 אני מעוניין לעשות OC. אבל שמתי לב עוד לפני שהתחלתי שהnorth bridge ממש רותח..אי אפשר לגעת בו יותר מחמש שניות ואפילו 3.. האם זה נורמאלי?? כרגע יש עליו את הגוף קירור המקורי של הלוח אם. ודרך אגב, גם הsouth bridge ממש חם..
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
טוב אז קניתי SLK948U למעבד +SF2 וATI SILENCER VER3 אז בהתחלה לא הייתי זהיר- שלפתי את המעבד ושברתי שני פינים- כל הזין- הלך המעבד- משמע לך תקנה חדש- אז שבוע סבלתי בלי מחשב- היום קיבלתי הכל- מעבד חדש , ואת כל הרכיבים הרכבתי ו...אני בשוק!!! על המעבד שמתי משחת ARCTIC SILVER 5 על הכרטיס מסך שמתי על הליבה את הגריז הטרמי שהביאו (כי פחדתי לשים עליו את המשחה כי היא מוליכה והכל- אבל על הזכרונות של הכ.מסך שמתי את המשחה. אוקיי - המעבד צנח מ55 מעלות- ל35!!!! 20 מעלות!!! הכרטיס מסך (התנור שלי-9800XT שעבד קבוע בין 70-75 מעלות) צנח ל55-60 מעלות- מ-ט-ו-ר-ף!!! את המאורר של המעבד הישן תקעתי בדלת שיכניס אוויר (לא שזה משהו חזק מי יודע מה אבל מוסיף קצת לדעתי) אייי המותק ממש בוכה לי עכשיו-"בוא …
-
- 15 תגובות
- 935 צפיות
-