עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מישהו יודע היכן מוכרים קליפסים למאוורר נוסף עבור NINJA באזור ת"א ? כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7589&ref_id=bazman האם ניתן לחבר ללוח האם בחיבור החשמל למאוורר, מפצל כדי להפעיל 2 מאווררים למעבד ? זה לא ישגע את החיישן הסל"ד / טמ"פ ? לגבי הערת היצרן הזו: For Ninja coolers, some 120mm fans, (Sflex or Ninja stocked fans) are ready for only "Intake dual fan position". Exhaust fan position for Ninja with Sflex or Ninja stocked fans, is quite difficult to mount (although possible). אני מבין שצריך מאוורר יעודי [הפוך] להוצאת אויר מהצד האחורי של ה NINJA , כזה עם ציר על החלק הקדמי (?) כדי שהמניפה לא תשתפשף בצלעות קירור ?! איפה מוצאים כזה, או…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  2. Started by rony1880,

היי הרכבתי את הקירור הזה על המעבד החדש של 3570K ולאחר ההרכב ראיתי שיש קצת עיוות בלוח האם במקום של הפנל של כל החיבורים מאחור (עכבר,USB , קול וכ"ו) האם זה בסדר כך? חיברתי בדיוק לפי האוראות +צפיה בהרכבות ב you tube', הברגתי את ההברגות עד הסוף , אני קצת מודאג, מחר אני כבר יחליף את הפלטפורמה החדשה (3570K+לוח Z77 )

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by ezx,

אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה המהיריות הכי גבוהות שהגעתם אלייהם אם הכרטיס הזה ואיך אפשר לשפר אותו בצורה משמעותית אם צינורות פתוחים זה יעזור לי נורא תודה לכול המגיבים

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  4. CPU Properties בהתחלה זה היה על 100 ... העליתי אותו ל 103 והמהירות עלתה מ 451MHZ ל 464MHZ CPU Type Intel Pentium III, 464 MHz (4.5 x 103) לוח של Motherboard Name DFI CA61/CB50-V3/CB60-V3/PA61/PB50-V3/PB61-V3 זיכרון 128X2 SDRAM PC100 KINGTONE אני לא יודע איך בודקים תיזמונים של הזיכרון וגם לא יודע לעלות מתחים.. אם צריך טפ מעבד 36 ללא מאמץ ולאיזה מהירות מומלצת אפשר להגיע עם המעבד הזה אם בכלל כדיי.... ----------עריכה ---------עשיתי לו בדידקה קלה------ העליתי ל 112/37.33 מהירות חדשה = 503.63 MHz זה תוצאות מההתחלה עד עכשיו האם לעלות עוד?. טמ לא במאמץ 37-39 [Fri Aug 27 03:36:01 2004] Compare your results to other computers at http://www.mersenne.org/bench.htm That web page als…

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  5. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

סוף סוף אני ביום שני בעזרת אללה עובר למים , בנתיים היום הרדיאטור שלי הגיע לבית , עבר הכרות עם המצלמה הדיגיטלית של חברי אייל , וגם הבלוק באותה הזדמנות הצטרך לעסק , מה שעכשיו חסר לחבורה הזאת זה המשאבה ... שהיא כנראה תגיע ביום שני הקרוב . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by So,

שלום לכם, רציתי לדעת האם ניתן לקנות את סדרת מאוררי הPanaflo של פנסוניק בארץ? לא מצאתי מקום שמוכר אותם. תודה.

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  7. זה המבחר שיש בפנדה התקציב הוא עד 200 שקל מה שאומר שאפשר לבחור מכולם! אבל אני יודע שלא תמיד הכי יקר גם הכי טוב או לפכות לא משתלם אני רוצה את התמורה כי גדולה לכסף שלי! אני מזמין יחד עם עוד חבר אם זה עוזר לי אין חלון(!), ולחבר שלי יש הכרטיס שלי זה: (לא צריך להיות יפה) GIGABYTE RADEON 9800 PRO ושל חבר שלי: ג'יגה קיוב 9800 NP אין לי ליד הכרטיס כרטיס PCI כול שהו כך שאני יכול להרשות לעצמי לאבד אחד (כנ"ל גם חבר שלי) הקירור לא חייב להיות זהה אני אישית מחזיק בA64 עם ערכת השבים של VIA לאל אופצית נעילת ה PCI ואני רוצה לעשות OC עד שהכרטיס מסך שלי כבר לא יעמוד בזה לכן הקירור צריך להיות חזק מספיק תודה 3DVG סנוסף להשלמת המעגל אשמח אם תענו לי גם לא הנושא הזה כדיי לסגור מעגל שוב תודה

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  8. היי חבר'ה!! אז כנראה שהמאוורר של המעבד שלי עומד למסור ד"ש למות לו, הוא מקרר פחות והמעבד מגיע לטמפרטורות ממש גובוהות המעבד הוא q6600 2.4 אם אני לא טועה זה סוקט 775 נכון? אני מחפשת גוף קירור טוב אבל גם זול כי אין לי הרבה להשקיע בזה עכשיו כי אני רוצה לקנות גם 4 ג'יגה זכרון בקרוב אני צריכה שהוא שקט מאוד ובאיזור של העד 100 שקל. אם המאוורר יגיע גם עם משחה טרמית זה יהיה מצויין אודה לכם על העזרה מורן

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  9. הפעלתי היום מחשב חדש עם prescott 3.0 775. המאוורר המקורי שלו מאוד רועש אז החלטתי להתקיןSpire CoolWave שקיבלתי בחינם http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=256 עיצבן אותי שצריך לפרק את כל הלוח אם כדי להרכיב אותו וקצת מיהרתי עם ההתקנה אז כנראה שקצת חיפפתי, לא שמתי לב שאחד הברגים נכנס קצת עקום ולכן לא נסגר עד הסוף - התוצאה הייתה שההיטסינק לא נצמד לגמרי למעבד. הדלקתי את המחשב והייתי מאוד מאוד שמח לראות שהמאוורר מסתובב בלי לעשות רעש של מסוק ממריא. השמחה שלי נמשכה בערך 10 שניות והפסיקה כשהמחשב נכבה פתאום. הדלקתי אותו שוב והפעם הוא נכבה הרבה יותר מהר, הבנתי שכנראה יש בעיה של התחממות ומצאתי את התקלה. כמובן שידעתי שהקירור הוא חיוני, אבל לא ציפיתי לכזאת קיצוניות, נו טוב למ…

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by THE KING,

יש לי בעיה!!!! יש לי מחשב AMD והוא מיתחמם מאוד מהר אני קניתי אותו לפני 3 חודשים בחודש הראשון הכל היה בסדר מאז הוא התחיל להיתחמם מאוד מהר הוא מגיע עד ל 70-80 מעלות ופעם ב ל90 אם מישהו יכול לעזור לי איך להאט את ההיתחממות של המחשב אני יודה לו מאוד!!!!

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by kaki356,

E2180 IP35-E OCZ 2GB 800 XTC CL4 Thermalright Ultra 120 Xtreme+2 S-FLEX מארז לא יודע תמליצו לי משהו עם זרימת אוויר טובה עד 400 שקל Enermax Liberty 400W 30A צריך להחזיק עם כול זה 8800GT

• 15 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by lol_minbet,

וממשיכים במסורת גיבורי הקומיקס שנלחמים בחום שמאיים לכבוש את העולם בעזרת ארסנל קירורים מיוחדים, לעזרתם של פטיש ת'ור ובאטמן לנצח, הצטרף "לוחם החופש" להגן על הכרטיס מסך מפני החום המרושע שרוצה להשתלט על היקום עם בואו הקיץ. הקירור מבית AKASA מחומש בעזרת 4 היטפיפס ו9 היטסטינקס לזיכרונות, משקלו יהיה 440 גרם. להבדיל מקירורי הסטוק הוא מצויד ב2 מאווררים אשר שקטים בעוצמה המקסימלית שלהם בכ250% מקירורי סטוק. המאווררי LED זוהרים בפעולה וככה 'מבריחים' את החום. AKASA מבטיחים שהוא יתאים לכל סדרות הכרטיסי מסך הקיימות בשוק, ומחירו מתויג ל40$. ATI Radeon HD 4000/3000/2000 NVIDIA GeForce GTX 200 (GTX 260, 275, 280, 285) GeForce 9/8/7 series מקור: http://www.cpusers.gr/showthr…

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by nivi125,

זה המפרט שלי : C2D E6550 2.33GHZ 2gb ram p35-ds3l geforce 8600GT 512mb אני יודע שזה מחשב חלש מאוד, אבל לפני שאני קונה חדש, אני רוצה לחכות קצת, לנסות לנצל קודם כל את המקסימום מהמחשב הזה ולגרד עוד קצת זמן עד שהמשחקים שעומדים לצאת (Call of Duty 6, Max Payne 3, Battlefield 3. Crysis 2) וכתוצאה מכך ירדו מחירי הכרטיסים החזקים כיום אך חלשים לעומת אלה שיריצו את המשחקים האלה באיכות הכי גבוה, אני צודק ? רציתי לשאול לאיזה חלקים כדי לי לעשות אוברקלוק ? ולאיזה רמה זה יגיע (אם אפשר אז לא באחוזים, אלא לפי שמות של חלקים אחרים, לדוגמא אחרי האוברקלוק לכרטיס הוא יגיע פחות או יותר לרמה של 9600GT [סתם זרקתי דוגמא]) אגב, אין לי שום מושג בקשר לאוברקלוקינג, בחיים לא ניסיתי, ובחיים לא היה לי מחשב…

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  14. שלום, זהו הנושא השני שלי תחת השאלה מה עושים עם המתח המישתנה. הצעתם לי כאן להחליך מעבד מהפנטיום די 805 לE7200 והחלפתי . קניתי לו גם קירור פריזר 7 פרו . השאלה שלי היא כזאת : יש לי ספק שכנראה הוא גנרי, ספק 400W של TT המפרט כתוב בצד, מדובר במחשב הראשון . אני מסמן 1.48 מתח למעבד בביאוס, ובספיוז ובאוורסט מראה לי רק 1.2 . קראתי את המדריך לOC ושיניתי את ההגדרות שצריך בביאוס מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  15. האברסט מראה לי 49 מעלות (לא במאמץ) שאני עושה ריסטארט הביוס מראה 33 אבל 4 תוכנות שונות בתוך הווינדוס מראות לי 49 אז או שזה צודק או שזה צודק לא יודע בכל אופן עכשיו זה 49 מעלות !! עם קירור של IGLOO 7200 LIGHT לא במאמץ !!! לגשת חזרה לחנות שיבדקו את העניין ? אולי שמו קצת מדיי משחה טרמית ? ...לא יודע מה בינתיים שמתי ישירות על המחשב מאוורר שולחן שמוריד לו את המעלות ב 15 ......

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  16. אם אני מעלה את ה MHZ של הBUS איך אני יכול לדעת שה PCI וכל השאר לא עלו יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by Alroit,

שלום אשמח אם תפנו אותי למאמרים על ביצוע OC למעבדי I7 סוף סוף קיבלתי את המע' החדשה לי מבוססת 950 ולוח UD7 של גיגהבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  18. יש לי שני מחשבים אחד amd 2000 עם קירור סטנדרטי ואחד סלרון 433 מומהר ל488. הרכבתי את החיישן של ההרדקנו על הסלרון והמעבד מגיע ל46-47 מעלות כשאני מפעיל כמה תוכנות ביחד(icq + firewall + antivirus+ sub seven + winamp + mirc) אפילו אחרי 10 דקות שהתוכנות פועלות ואין שינוי הטמפ' נשארת גבוהה... הורדתי את האוברקלוק אבל הטמפ עדיין גבוהה - 46מעלות. בamd אפילו במאמץ המעבד מגיע למקסימום 49 מעלות עם שני משחקים כבדים פועלים ביחד! מישהו יודע למה המעבד חם כל כך? מהם הטמפ' שהמעבד יכול להישרף לי? נ.ב: יש לי במחשב סלרון 3 מאווררים 80 מ"מ בדלת

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by hack man,

קבלו שמתי מאורר 60 ממ שהורדתי מ ה-dp שיאורר את שני הצ'יפים על הלוח אפוקס שלי שיודעים בתור כאלה שמתחחמים שמתי סלוטייפ לבן וחזק עלל כמה כבלים מאין sleeving את הדלתא 80 ממ שמתי על הsk-7 וקשתי אותו עם חוטים כי הקליפסים קטנים מדי וזהו תוכלו להסתכל קצת ולהעיר תגובות תודה

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by galh_5,

כל כמה זמן בערך צריך למרוח שוב את המשחה הטרמית? ואיפה במעבד למרוח אותה?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by itzikcore,

תראו יש לי את הכרטיס הזה,והוא מתחמם ממש מהר...ומרוב ההתחממות שלו שאני מריח ריח של שרוף מהמחשב כבר. מה אני צריך לקנות לו קירור?אני מפחד להפעיל משחקים. ועוד משהו.איזה קירור אני צריך מעבד q6660 ?כי שקניתי את המעבד אז הטכנאי שם לי קירור שבא איתו..לא נראה לי שזה קירור טוב. וגם הספק שלי...בא עם המארז שעלה לי 150 שקל?מה לעאזעזל אני עושה עם זה?יש לי מלא רעש מהמחשב.כאילו הוא עומד להתפוצץ. הכי טוב אני ירשום לכם את המפרט שלי,ובבקשה ממכם אנשים טובים,תגידו לי איזה קירור אני צריך לכל חלק,ואיזה ספק אני צריך. ואני לא מבין גם מה זה הoc הזה? BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC 2 512MB - כרטיס מסך asus maximus formula -לוח Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel -מעבד 4 ג'יגה זיכרון של ddr 2 800 mhz ה…

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  22. אם יש תוכנה כזאת אשמח שתביאו אותה פה (יש לי את ה-6600GT) במנוחה הוא על 50C

• 5 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים