אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
ביוס שעדיין בגרסאת בטה שוחרר ללוחות GB שתומכים ACC (גרסא F5D) ניסיתי על ה720BE והMA770T-UD3P שלי והנה התוצאות http://eliad.org/viewer.php?id=1259720236.jpg http://eliad.org/uploads/1259777314.jpg
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מצב ראשון: סמארט פאן II - מכניס אוויר סמראט פאן II - מוציא אוויר מאחורה סמארט פאן II - מוציא אוויר מהגג Spark7+ - על המעבד (כל זה עלה לי 400 שקל בזמנו) מצב שני: ג'נרי - מכניס אוויר מאורר לדים של VANTEC - מוציא אוויר מאחורה ג'נרי - מוציא אוויר מהגג סינק של טרמלרייט על המעבד + מאורר ג'נרי כלשהו אני רוצה תשובה חד משמעית איפה הקירור יהיה טוב יותר כי אני לא יזרוק את ה400 שקל האלה סתם הצידה ויקנה שוב משהו במחיר של 400 שקל אני רוצה לדעת האם ההבדל יהיה לטובה או לרעה, והאם זה יהיה בצורה משמעותית
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מה קורה? =] עד עכשיו הייתי עם OC לכרטיס המסך בלבד (המפרט המלא - בצד), וה-OC עמד על: Core: 680 Shader: 1700 Memory: 925 כמובן יציב ללא בעיות התחממות (כ-40 במנוחה, בימים חמים 45-49. כ-50 במאמץ, בימים חמים עד כ-55). היום העלתי בהדרגה עד ל: C 720 S 1800 M 925 והכל היה יציב לגמרי בבדיקות. טמפרטורות בסדר גמור וללא נפילות FPS בכלל. יש לציין כי ה-OC, כמו הבדיקות, נעשו דרך ה-AFTERBURNER וה-KOMBUSTER של MSI. העלתי לא בהדרגה לזה: C 750 S 1875 M 930 והכל היה יציב לגמרי - בבדיקות. כשהפעלתי את NFS:MW, משחק משנת 2005 שאינו כבד בכלל, ישר התחילו בעיות. לא במסכי הבחירה אלא בעולם המשחק עצמו. לא ארטיפקטים, אבל כן תקיעות ופריזים חוזרים ונשנים. להוריד את ה-OC למה שהיה באמצע פתר את הבעיה. עכשיו…
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בחיי שמגיע קצת כבוד ל-TT על הישיבה עם האצבע על הדופק.. החברה שם לא מפסיקים.. :yelclap: TT החליטה להרחיב את משפחת הסיינט קאט שלה (מי שלא יודע, מאווררים שקטים ביותר בעלי ביצועים מעולים יחסית לכמות הרעש.. משתמשים ב"טכנולוגיה" של כונסי אוויר מהצדדים של המאוורר ולא רק מצידו העליון..) עד היום הגדלים של המאווררים במשפחה כללו מאוררים בגדלים של 80 ו-92 ממ, והחידוש הוא מאוורר נוסף במשפחה בגודל 120 ממ אידאלי לכל מי שמעוניין בקירור אוויר שקט ויעיל מאוד (כמעט כל אוברקלוקר...) לדוגמה, מתאים במיוחד לשימוש בשני מאוורים בסוניק טאוור נתוני המאוורר: Product Name Silent CAT Fan Dimension 120 x 120 x 25 mm Fan Speed 1600 +-10% RPM Max. Air Flow 62.2 CFM Noise …
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי מעבד ולוח אם חדשים INTEL P 4 2.0 ולוח של ASUS P4S533 קיבלתי מאורר עם המעבד משוא נחמד... אבל לא בטוח כי המעבד מגיע לי ל55 מעלות כאשר הדלתות של המארז פתוחות ויש עוד 4 מאוררים עם אני סוגר את הדלתות אז איזה 65-70 מה זה אומר בבקשה תגידו לי ???
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
מפרט amd 1800+@2600 512mb ddr400 msi k7n2 delta geforce 6200@6600gt טוב המערכת שלי כימעט ראתה את המוות שהרצתי את התוכנה הזאת :\ אבל היא שרדה והכרטיס שלי עמד ליבכות טוב אז הינה אני על OC בכרטיס מ550\300 ל710\470 והצלתי להביא את התוצאה הזאת http://rotter.name/User_files/nor/43d0dd497c441639.jpg מה ככה יש כבוד? :] ד"א משהו יודע מתי יוצא סראיל לתוכנה? כי אני רוצה ליראות את כול האפשרויות וגם הרזולוציה מוגזמת :\
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
JIUHB או JIUCB. קיבלתי מ-PCH את JIUCB שבוע 325 במקום JIUHB והם אמרו לי שאם אני לא ירצה אותו הם יחליפו לי אותו, אז באתי להתייעץ איתכם חברים איזה סטפינג טוב יותר ל-OC.. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
זה המארז http://www.crazysales.com.au/huntkey-h001-hercules-orange-black-tower-computer-case.html?utm_campaign=Computer%20Cases&utm_term=Huntkey%20H001%20Hercules%20Orange%20Black%20Tower%20Computer%20Case%20Compute&utm_source=myshopping&utm_medium=cpc&aid=3 מחפש קירור למעבד סוקט 775..לא חייב שקט..המעבד E7500 באוברקלוק ל 3.41..תקציב 100-150
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם מישהו מכיד ומשתמש בתוכנות טובות לניטור המחשב ולשליטה במאוררים כדוגמת ה PCPROBE של אסוס שאני אישית משתמש?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה המעלות המקסימליות למעבד זה ללא אוברקלוק ואים אפשר לכמה מעלות עם 155 BUS ----- FSB יש לי לוח של GIGABAYTE 7VRXP בתודה על היתיחסותכם עידן :)
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
הנה לדוגמא המעבד שברשותי... מתח סטוק 1.45V תדר סטוק 2 GHZ לאחר UC המתח הורד ל 1.225V יציב לגמרי ומתי שאני לא על המחשב אני מוריד את התדר מטה ל 0.9 GHZ או 1 GHZ אפשר עוד הרבה יותר מטה...מהביוס. אנשים הציגו את תוצאותיכם נראה מי יצליח להגיע לתדר ומתח הכי נמוך, בהצלחה.
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שווה משהו? יותר טובה מהאחרות? מוליכה חשמל? רק 30 שקל
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנה שאפשר לעשות איתה O.C אני אודה לו מאוד ....חשוב !!!..............
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ברשתותי מעבד MAD ATHLON XP 1600 PLUS במהירות 1.4 מותקן עליו VOLCANO 6CU PLUS הטמפ של המעבד היא בערך 50 מעלות ולפי דעתי זה הרבה והטמפ של המראז בערך 26 מעלות שזה טוב השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד מאווררים או שעלי למרוח ARTIC SILVER 3 על המעבד ואז זה יוריד משמעותית את הטמפ של המעבד? ואם כן היכן אוכל למצוא הסבר איך למרוח את המשחה?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
טוב הכותרת והתאור דיי ברורים , שני המעבדים הם חדשים, תורוברד בי ולפי החנות (PCH) שבוע 10 או 12 של 2003 (לא זוכר בדיוק) וכמובן אף אחד מהם לא DLT3C. ההבדל במחירים ממש נמוך ורציית לדעת מה עדיף מבחינת יציבות ואוברקלוק או שזה לא ממש משנה... ? ובכלל האם מישהו התנסה באוברקלוק עם המעבדים האלו מPCH ? (בהנחה שניקנו לאחרונה או שהם מסטפינג זהה ומאותה חנות) ?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את כרטיס המסך nvidia 6800gt ויש לי בעיית חום קשה איתו. הכרטיס פעם עבר אובר קלוק בעזרת התוכנה atitool.בקיצור התוכנה מחשבת את התדר המקסימלי שהכרטיס יכול להגיע, והיא ממש הרסה לי את הכרטיס. בזמן הרצת התוכנה הכרטיס הגיע לי ל110 מעלות! ניתקתי הכל וכיבתי את המחשב. מאז הכרטיס שלי במנוחה על טמפרטורה של 56 מעלות ובמאמץ הוא ממש משתגע! הטמפרטורה עולה ממש ממש מהר ל70 +-. יש לציין שמאז אני לא במצב של אובר קלוק. כדי לנסות לקרר אותו אני דבר ראשון העלתי את מהירות המאוורר שלו ב riva tuner ל 100 אחוז וניקתי את הכרטיס מאבק. אבל עדיין הטמפרטורה גבוהה, גם בגלל שהמאוורר שלו הוא איטי. בגלל המצב הוספתי לו לצלע קירור את המאוורר של המעבד athlon שהיה לי ז"ל, אבל עדיין! שום …
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי ה"ברירת מחדל" שלו של הבאס זה 200 והצלחתי רק עד 205 וב210 המחשב נדלק והמסך לא מראה שום דבר.שיניתי את זה בחזרה ל205. האם יש דרך שאני אשנה את זה ל210 ואף יותר וזה יעבוד? פרטים: ASUS p4s800d pentium intel 4 2.8 northwood 512ddr sdram לפרטים נוספים תשאלו בת'ראד\בפרטי..
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם E6300 מעבד ולוח אם - ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E והשאלה שלי האם אני אוכל להתקין קירור טוב יותר מזה שמביאים אינטל ולעשות OC.. או רק להתקין קירור? אפשר לעשות קירור לזכרונות שמותקנים על הלוח ואם כן איך?
-
- 16 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אני מחפש איך אני יכול להוסיף רמקול לתוך המארז vm2000a הינה לינק http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm2000a.htm אני חייב את זה דחוף תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז הנה מה שהספקתי לעשות היום. לקח לי כ 5 דקות בערך, כולל פירוקים אבל שיהיה. בכל אופן, פירקתי ספק ישן של 486, והוצאתי ממנו את המאוורר 80 מ"מ. מעל המעבד (486 כבר אמרתי) הסרתי מאוורר קטן של 40 מ"מ מבין בליל החוטים מצאתי מפצל מתח לכוננים (שאני לא זוכר את שמו, למרות שברגע שאני אלחץ על שלח, אני אזכר) חיבור המאווררים לחוטים (כפי שניתן לראות) ובדיקה על פנטיום 2 ישן שעומד אצלי בסלון. כן כן הסלון שלי נראה כמו מעבדת מחשבים כרגע יש בו: 486 DX2 - יהי זכרו ברוך פנטיום 1 MMX, גם יהי זכרו ברוך. פנטיום 2 - שאני עוד מנסה לשפץ אותו ברמה מספקת כדי שיעבוד ויוכל להריץ חלונות 98, ואז הוא הולך לאח קטן של ידידה שלי. וכמובן שני המחשבים שאני עובד עליהם. מחשב ביתי - DURON 1200 ומחשב ני…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שמעו נמאס לי מהמוגן 2 שלי והחלטתי לעבור לקירור מים אבל משהו בסגנון Corsair H70 או Antec KÜHLER H₂O 620 עד כמה הם שיפור לעומת המוגן 2 (שאני מחליף בגלל הגודל שלו) ועל מי אתם ממליצים יותר או איזה דגם אחר אתם ממליצים??? ועדיף במחיר שלהם(משהו כמו 500 שקל) להזמין מחול קירור מים שהוא לא קיט????
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
באפשרותי להשיג (אני מאמין) את כל האלמנטים הדרושים לבניית מערכת כזו (מחסן שלם עם חלפים למלא מכשירי חשמל, בניהים גם מקררים, שעובדים, מן הסתם, על קירור גז - מדחסים, וכדומה. בחינם.) רציתי עוד פרטים על זה, איך בונים/מאיפה מזמינים בלוק נפרד, וכדומה, והאם המערכות שקטות?
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מעבד P4 2.8Ghz כאשר הוא לא במאמץ הוא בטמפרטורה ממוצע של 30 מעלות צלסיוס בערך אבל מתי שאני מאמץ אותו הוא מגיע תוך כמה שניות לטמפרטורה של 47-50 מעלות. זה דבר נורמלי שקורה כזה שינוי טמפרטורה דראסטי?
-
- 17 תגובות
- 911 צפיות
-