אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב כפי שחלקכם יודעים, והGTS שיבוא איתו בסופו של דבר יקבל את הקירור HR-03GT עכשיו רציתי לדעת מהי הדרך הכי טובה לנקות את הGPU עצמו מהמשחה,ואת החלקים סביבו מבלי לפגוע בהם, האם אלכוהול 70% יספיק ולא יעשה נזק? או שאני צריך מוצר אחר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה קטנה אליכם קניתי כמה חלקים לקירור מים (ממש פשוטים) זה פעם ראשונה שאני מנסה לעשות את זה אז אמרתי נתחיל בקטן עכשיו רציתי לדעת איזה נוזל קירור אתם ממליצים ? ואיפה אפשר להשיג את זה (הכוונה איזה חנות) דרך אגב הזמנתי של זלמן zm-g100 שהוא מכיל 500 ואחר כך ראיתי גם שיש zm-g200 מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? ועוד שאלה קטנה המיכל שלי מכיל חצי ליטר, כמה כמות נוזל אני צריך ? בדיוק חצי ליטר או שכל הצנרת תהיה מלאה+המיכל ? דרך אגב לא משנה המחיר של הנוזל כל הצעה תתקבל בברכה בתודה ערן
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי חבריה, תעזרו לי בבקשה לבחור בין שני המאווררים הנ"ל למעבד Q6600 ומארז CM690. יש חוסר באולטרה אקסטרים פשוט ואני חייב לקנות משם את המאווררים כי הם עושים לי אוברקלוק. אגב במארז CM690 אני אשים שני מאווררים של Zalman F3 120MM Case Fan, האם יש מאווררים טובים יותר בחנות TMS? והאם כדאי להחליף את המאוורר הקדמי כי הוא פחות שקט מהם כמו שנאמר לי בחנות? תודה מראש, תומר
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם על מנת להשיג ביצועים טובים יותר אד הוק, או על מנת לרכוש רכיב זול יותר שייתן תפוקה של רכיב רגיל יותר הפועל ללא OC? האם ניתן לבצע OC בלי "לטפל" בו באופן שוטף? כלומר, אני אין לי מושג ב - OC. האם אוכל לתת למישהו לבצע עבורי OC ולפעול עם המחשב בלי בדיקות שוטפות לגבי הביצוע?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אני עושה OC לGPU שלי עם RIVATUNER והגעתי לשיא שלי - 675/999 שזה נחמד אבל לא משהו יותר מזה הכרטיס לא מצליח לסחוב אז אני משער שאם אני יעלה לו VOLTAGE אז אני יוכל לסחוב יותר (תקנו אותי אם אני טועה) מישהו יודע איך אני יכול לשנות VOLTAGE ב POWER USER של הRIVATUNER תודה דרך אגב OC עם ATITOOLS עושה לי בעיות מאחר שבאמצע משחק הוא מחליף לי ל 2D וגורם בעצם לFREEZE תודה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשים משחה תרמית על המעבד וכרגע אני משתמש בגריז הטרמי המקורי שבא עם המאוורר Stock. אני מעוניין לנקות את המעבד בגלל זה, וקראתי בכל המדריכים שיש להשתמש ב 70% אלכוהול בשביל זה. הבעיה היא שבבית כרגע יש לי רק 40% אלכוהול (חוץ מאבסינט של 70%, אבל הוא לא נראה הכי מתאים לעבודה). האם אפשר לנקות את המעבד גם עם 40%? אם לא, מה צריך לעשות? תודה
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ניסתי לעשות אוברקלוקינג עם התוכנות NTUNE RIVA TUNER בשני המקרים הכרטיס לא מוכן לעשות אוברקלוק של מגה הרץ אחר ומחזיר את ההגדרות להגדרה המקורית. יש לי דרייברים הכי מעודכנים. עובד עם ויסטה 32. מה אני מפספס? למה הכרטיס חוזר אוטומטית להגדרות המקוריות כל פעם?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אוקי , יש לי 2X2900PRO ב CROSSFIRE , ואני מחפש דרך מהירה וחד פעמית לעשות להם OC .... בנתיים כל פעם שאני נכנס לחלונות אני צריך לקבוע מחדש את ה OC ....כי לא נשמר ה OC עבור הכרטיס השני אפילו עם RIVATUNER....וזה תהליך מייגע שדורש ביטול CF , הרחבת שולחן העבודה , בצוע OC ובחזרה .... נ.ב : בנתיים אני עם 800/1800 לשני הכרטיסים ....מעבד E6600@3.5 מקבל 16100~ .... http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4265209
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הטמפרטורות במעבד שלי, intel pentium D 820 (בלי OC כרגע) הן מטורפות עם קירור הסטוק ואם אני זוכר נכון, זה היה ככה מאז שהוא נקנה (מלפני בערך שלוש שנים), דיברנו עם החנות ואמרו שזה בסדר אך כיום, בשבועות האחרונים: 1. הטמפרטורות ממש התחרפנו! פרטים נוספים על כל הטמפ בתחתית הדיון. 2. הביצועים של המשחקי רשת שאני משחק ובכלל התגובה הכללית של המחשב ירדה. 3. המחשב מרעיש בצורה מעצבנת מאוד מאז שהביצועים ירדו, ולפי ניסיון ובדיקות זה בדוק שהרעש הראשי זה מהקירור של המעבד המעפן. הנה הטמפרטורות: IDLE , בעבר: 60 מעלות צלזיוס. כיום: 82 בערך. (!!!) LOAD, בעבר: 80 מעלות צלזיוס. כיום: 92+ (!@@@~!!!!~!@~~;111) אני בא לכאן כדי לבקש מכם לעזור לי לקנות קירור חדש, דרישות: 1. שקט! כבר נמאס לי מהרעש שזה …
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים! **עריכה: אני מאוד מצטער!!!!!!!! פשוט הדפדפן נתקע לי ולא היה לי מושג שזה פתח כבר את הנושא =\ בבקשה אל תתנו אזהרה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעניין וכבר המון זמן רוצה לעשות OC למחשב ולשפר את הביצועים שלו. אני צריך עזרה ב: בחירת החלקים לOC, הרצת OC על המחשב, מה התוצאות לעתיד - בכמה זמן זה מקצר את החיים של החלקים וכו'... המפרט של המחשב: Amd Athlon 3800+ x2 Gforce 7600 GS 256mb 1 mb of ram MSI MS-7260, version 1.0 - לוח אם אין לי שום אמצעי קירור נוסף. הייתי מאוד רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי בעיקר בשביל משחקים. תודה לכול העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
היי.... אז ככה, הכרטיס הוא: NVIDIA 6600 Ultra 256MB AGP . החדשות הרעות הן שאין אחריות והחנות (שאני לא ינקוב בשמה) סתם מנסה לטרטר אותי... בקיצור, לפני כחצי שנה התחיל להיתקע לי המחשב בזמן משחקים פעם ב.. , חשבתי בהתחלה שזה בעיה במעה"פ אז התעלמתי. עכשיו המאוורר שלו בקושי מתניע וימיו ספורים.. מישו פה יודע איפה אני יכול לקנות מאוורר כזה או איזו מעבדה מתקנת דברים כאלה?(אגב אני מהצפון -בקריות) אני מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל רציתי לשמור על הישן... כמובן שאני לא אשתגע וישקיע בו יותר מעלות של כרטיס כזה חדש... תודה מראש על העזרה...... ;D
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
היי הכרטיס הוא של SAPPHIRE וכל פעם שאני מעלה תדרים בATI TOOL הוא מחזיר אותם ישר בחזרה... למה??? :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
יש לי קירור סטוק, העלתי לאט לאט את ב FSB בביוס (והלכתי לפי אחד המדריכים שמשהו פרסם פה), הפעלתי את המחשב והכל הלך בסדר (זה הגיע ל 2700MHZ) ואז בדקתי טמפרטורה וראיתי שהכל יציב ועומד על 50-53 גג (בכל הליבות). והוואט עומד על (המתח) 1.2 , עשיתי ריסטרט ושוב הלכתי לביוס והעלתי מ-1200 (ב- FSB) ל- 1250 לאט לאט והפעלתי את המחשב ואחרי שהוא מראה את הלוגו של הלוח אם שזה ASUS PN-5E SLI הוא לא עולה :< אז נכנסתי לביוס והחזרתי ל1200 ב FSB.. משהו יודע מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
המאורר שממוקם בספק, תפקידו הוא להוציא אויר חם החוצה או לאורר את הספק, או שמא יש שני מאווררים שונים? בכל מקרה הש אלה היא כיצד עלי לנקות את המאורר הזה? אני מרגיש שלא יוצר מספיק אוויר חם ומשער שהעבודה קשורה לכך שלא נגעתי שם 4 שנים
-
- 5 תגובות
- 436 צפיות
-
-
האם אחד מהמוצרים הבאים מתאים עבורו? Thermalright HR-03 GT Thermalright HR-03 Plus Thermalright HR-03 Rev A תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
כל הקירורים הנ"ל מתומחרים בסביבות אותו מחיר. רציתי לשאול, מי מהם הכי טוב ? (לא בהכרח בסטוק, אם אני קונה את הסוניק טאוור למשל, אני כנראה הולך לדחוף עליו 2 מאוררים) תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני יודע שבאתר שלהם הם אומרים שכן השאלה איך זה במציאות
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
חיברתי מחדש את הכרטיס 7600GS והטמפ' במנוחה היא 100 מעלות צלזיוס!!!!! זה לא הגיוני.. הכרטיס לא ב-OC.. תודה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 964 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג לכרטיס עם הATI OVERDRIVE המעבד עובד כרגע על 740MHZ והזכרונות על 914 טמפ' במאמץ הם 61-62. בתוכנה יש אמצעי לבדיקת יציבות ובבדיקה יצא כי הכרטיס עובר בהצלחה. האם הטמפ' גבוהה מידי? עד כמה אפשר להגיע בטמפ' עם הליבה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, יש לי E6750 ללא OC. במנוחה הוא ב-24 מעלות. זה נורמאלי או שהתמזל מזלי ויש לי מעבד קר במיוחד? עוד משהו, מהי הטמפ הנורמאלית של 8800GT במנוחה ומאמץ? (כדי שאני אוכל להגדיר מתי הוא יתריע על התחממות יתר)
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם הכל בסדר? עם המהירויות והכל או עם ה- V (המתח וואט).. עוד לא התחלתי לעשות OC http://img259.imageshack.us/img259/6505/77840573oi1.jpg
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן יש לי 3 שאלות בקשר ל OC, דבר ראשון זה המפרט שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI PQI DDR 800MHZ 2048MB Connect3D Raedon HD3850 256MB DDR3 PCIE שאלה ראשונה: עשיתי OC לכרטיס מסך בתוכנה CCC של כרטיסי ATI והעלתי ככה: GPU Clock - 669 @ 759 Memory Clock - 829 @ 1104 וזה כמעט המקסימום שהוצאתי ויש אחלה טמפרטורה (עומדת על 50 בלי משחק, ולפעמים יורד ל45) כמובן שהאצתי את המהירות של המאווררים ל90% ויש שיפורים במשחק, אבל שעושים ריסטרט זה מאבד את הנתונים ואני לא יודע מה לעשות שזה ישמר? .. בקשר למעבד, שאלה שניה: אין לי ידע רחב אבל לפי מה שידוע לי זה לא הכי קשה להמהיר את מהירויות הליבה ל- 2.4 @ 3.0 , ורציתי לדעת אם אני משתמש בקירור סטוק (זה שקיבלתי מהמעבד, ומרח…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים קיבלתי ת'מחשב וראיתי שבתוכנה CPU-Z הוא לא עובר ת1600Mhz והוא אמור להיות 2400mhz ממה יכולה לנבוע הבעיה? תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?file=e5hmznmtd2yh.bmp עם הרצת Prime95 הוא עולה ל2100mhz ויורד מידי פעם ל1600Mhz אבל למה זה לא יושב על המהירות שהוא אמור להיות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-