אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, מפרט תוכלו לראות בצד .. שמעתי שמעבדי AMD לא אוהבים כל כך OC, זה נכון ?... והאם אפשרי לעשות למעבד שלי OC .. ? דבר שני, הלוח אם מתאים לOC ? בקשר לזה אני לא כל כך בטוח .. דבר שלישי, יש לי כרגע בעיה מזורה עם הטמפרטורה של הליבות, תוכלו להבין את זה פה : http://www.siz.co.il/up/nm2z4q3dzutm.jpg אני לא מוצא זמן ללכת לבדוק את החיישן טמפרטורה, אבל בינתיים זה לא מה שמפריע לי.. המעבד מיוצר בליבת הBRISBANE 65NM .. לא ה90 .. אה ועוד משו .. יש לי GIGABYTE 8600GTS בגרסאת הSILENCE, זאת אומרת גוף קירור ולא מאוורר .. יש לי בצד האחורי של הכרטיס מין 4 פינים בצורת ריבוע בגודל של מאוורר קטנצ'יק .. זה מקום למאוורר ? ואם כן, אם אני עושה OC לכ"מ כדאי להתקין מאוורר ? הוא בטמפרטורה של 45-4…
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם =] בזמן האחרון כבר ממש התעצבנתי , והחלטתי שנמאס לי מהמאוררי 12CM הג'נריים שבאו לי עם המארז , ועם קירור הסטוק המעפן . בעקרון מה שאני מחפש אלו 2 מאוררי 12CM ( אחד מקדימה להכניס , השני מאחורה להוציא ) , משחה תרמית ( AS 5 , לא ? ) וקירור למעבד . אני אחד שבעקרון רעש לא ממש מפריע לו , ישנתי עם הדבר הזה שנה בחדר , אבל כבר נמאס , אז הייתי רוצה איזה משהו שייתן קצת שקט . תמונות של המארז אבל לא כ"כ ברורות , סליחה :( HEC 6A21 ) http://i226.photobucket.com/albums/dd255/FarFromHorizon/DSC08555.jpg http://i226.photobucket.com/albums/dd255/FarFromHorizon/DSC08556.jpg אין לי כ"כ מגבלות תקציב , אבל אני רוצה משהו במחיר סביר . לדוגמא חשבתי על BT VX , עם 2 מאוררי Arct…
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז של thermaltake armor lcs עם קירור מים וקיבלתי איתו בקבוק מילוי,העיניין הוא שטסתי לחו"ל ל9 חודשים ושחזרתי אני לא מוצא אותו ואני מתקרב לLOW כניראה אמא שלי זרקה אותו לפח(היא אוהבת לזרוק דברים לפח) התקשרתי ליבואן של thermaltake בארץ הוא אמר לי שהם לא מוכרים את החומר בנפרד ושאני יכול להשתמש בנוזל לקירור רדיאטורים,מים ירוקים משהו.העיניין שאני לא כל כך סומך על מה שהוא אמר למרות שהמים ירוקים וזה באמת רדיאטור. אני צריך דעה מקצועית ואין מקום יותר טוב מפה...תעזרו לי כי אני בLOW ואני מודאג שזה יגיע למצב שהרדיאטור הסתובב סביב עצמו. (תיראו לאיזה בעיות הגעתי...להחליף מים ירוקים במחשב). יהונתן.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
איך אני מגדיר מאווררים דרך האוורסט? כשאני נכנס ל-CPUZ אני רואה שמהירות השעון משתנה כל הזמן בין 1600 ל-2400, אבל לא מגיע ל-3000, שלשם בוצע OC. למה זה משתנה? ולמה לא מגיע ל-3000? עכשיו לאלו שמכירים את הקירור ultima 90, המאוורר 120 שאיתו [MINBEA] במארז הנוכחי, לא מחובר אליו ישירות, אלא נמצא באלכסון, פונה אל הכרטיס מסך, והוא מקובע שם. זה בסדר שיהיה ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתפריט בביוס יש שם מלא אפשרויות.... אין לי מושג מה זה כל דבר ויש אולי איזה מדריך או מישהו שיכול להסביר מה בדיוק צריך לשנות?? חיפשתי פה ולא ממש מצאתי.... תודה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
מישהו יודע האם המאוורר הבא יתאים ל Q6600 המאוורר הוא של חברת COOLER MASTER דגם Cooler S775 Cmaster ICT-925P הנה לינק מצורף http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=60.00;10283 או שהמאורר של ARCTIC COOLING עדיף עליו בהרבה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=262
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המאוורר האחורי שלי שבק חיים. אני צריך שהמאוורר יהיה אמין ויחזיק להרבה זמן ושיתחבר ללוח אם ולא לספק. ועדיף שיהיה מפנדה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ש צורך בזיכרונות טובים מידי ל OC עם מפרט כזה? חשבתי על 800HZ 4GB 2X2GB Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB P5N32-E SLI Plus s775 Quad-core, nForce, DDRII 800, 3xPCI-E Thermaltake LANBOX Lite VF6000BWS חשבתי על 800HZ 4GB 2X2GB ב600 שקל של Transcend... והנה הלינקים : http://www.intel.com/products/processor ... /index.htm http://www.asus.com/products.aspx?l1=3& ... odelmenu=1 http://www.thermaltakeusa.com/product/C ... 000bws.asp אנה ממכם תנו לי עצה טובה [חיוך] דעתכם חשובה לי מאד [חיוך] ...... יש לי 8800 GTS G92 לומרות שזה לא משנה כרגע אבל אני רוצה בעתיד לשדרג ל SLI X 3
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (שניים של 1GB) ואני רוצה לעשות להם OC, עד איזו מהירות כדאי לי לעשות אותם ואיך אני עושה את זה???
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם צריך ידע טכני בשביל להתקין את הtuniq tower מישהו מכיר מדריך? כי הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם...
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך leadtek 8600gt extreme הכרטיס מרעיש מאוד לאחר התקנת הדרייבר שלו ירדה עוצמת הרעש אבל בכל פעם שמפעילים את המחשב הכרטיס מרעיש מאוד עד שה windows עולה ואז הרעש פוחת מישהו מכיר את התופעה יש אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי קניתי 2 מאווררים מאייבורי וקבלתי "בטעות" מאוורר 120mm Glacialtech silentblade הרכבתי מקידמת המארז ובצד המארז אך אין שינוי בטמפרטורה... הייתכן? מארז JSP-TECH H550D עידכון: לאחר ניתוק כול ההתקנים החיצוניים (כבלי USB) ראיתי שמעלות במעבד צונחות ב*10C הייתכן דבר כזה שבגלל כבל USB המעולות קופצות משמעותית? לפני הוספת מאווררים: CPU - 33C M.B - 37C אחרי הוספת מאווררים 120MM CPU - 29C M.B - 35C לאחר הסרת כבל USB CPU - 18~20C M.B - 27~30C [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם חיוני שהמארז יהיה סגור מכל צדדיו? למשל בקית לפעמים אני משאיר דלת אחת או את שתיהן פתוחות, מה זה משנה?
-
- 12 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש בכלל משהו כזה אמין ? או שהכי טוב זה לקרוא מהביוס ? מה נראה לכם טמפרטורה נורמלית במצב IDLE ? מפרט (מחשב בסיסי מאוד) AMD Athlon 64 X2 4200 ABIT NF-M2S Kingston 2*1024 667 CL5 Compucase 6K31
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
pentium 4 530 3000GHz DFI infinity 975x/g scythe ninja rev B 2xsamsung 667 512 1xcorsair value select 667 1Gb עשיתי או סי למעבד ל3675 טמפ' במנוחה 42 במאמץ 66 האם זה נורמלי ואפשר עוד? מה טמפ' מקסימלית? לגבי זכרון שמתי על 533 האם אפשר לעלות ל667 וזה לא יסכן את הזכרון? המכפלה ב533 היא 4:3 אצלי
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס מסך NVIDIA 6800 ULTRA OC של BFG ולפני דיי הרבה זמן חבר בא וצרבנו את הביוס למהירות ליבה של 440 במקום 425 וזיכרון ל1200 במקום 1100 גם את המתח של הליבה העלנו אני לא זוכר בכמה. אני רוצה עכשיו לחזור לביוס עם המהירויות המקוריות והמתח המקורי. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לעשות את זה או לתת לינק למדריך שמסביר? תודה רבה אור.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, באוורסט כתוב לי שהמאוורר של הכרטיס שלי הוא רק על 30% והטמפ' קצת גבוהות... אז אני רוצה תוכנה כדי לשלוט במהירות המאורר של הכרטיס מסך וכל שאר הרכיבים. יש לי SpeedFan אבל זה סתם זבל.. אני רוצה תוכנה אחרת..וגם יש לי rivatuner... אבל אני לא יודע איך משתמשים בה כל כך... אשמח למדריך או שתסבירו איך משתמשים בה... האם אפשר לשלוט במאוררים דרך אוורסט? (גרסה 4.20 אנלימיטד) אם לא אז אשמח לתוכנה פשוטה וטובה לשליטה על מהירות המאווררים.. (מקווה שזה הפורום הנכון ולא הייתי צריך לפתוח אותו בפורום תוכנה.. אם זה לא הפורום הנכון אל תנעלו בבקשה..) תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי Q6600 ועשיתי לו OC ל 3ghz והעלתי קצת את המתח אם בכלל במידה וכבר חודש אני משתמש במחשב משחק, רואה סרטים ועובד איתו הכל עובד נורמלי אבל נגיד תאורטית אם אני יריץ איזה תוכנה רצינית שתעבוד כמה הרבה זמן (מה שאני לא עושה) יש סיכוי שהוא יאתחל את עצמו האם יכול להיגרם נזק למחשב במצב הזה שתיארתי? שכאילו בגדול, חסר מתח למעבד או משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
לשם השוואה, טמפ' המעבד היא 36 מעלות. שתי המדידות נעשו בIDLE. אחרי משחק (ג'וסד2) המעבד עלה ל50 מעלות והכרטיס ל95!! צריך לרענן משחה? אולי להחליף בכלל את הקירור של כרטיס המסך?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי SpeedFan... איפה בידיוק מעלים את המהירות של המאווררים??(אשמח לציצום מסך..) כי איפה שאני חושב שמעלים מהירויות זה מעלה בתוכנה אבל באוורסט זה עדיין מראה לי שהמאוורר על 30%..וגם לא שומעים את הרעש מתחזק שאני מעלה.. הוספתי צילום מסך.. תגידו לי אם איפה שסימנתי מעלים באמת מהירויות או לא.. (הכחול שהקפתי זה המאוורר של הכ.מסך? אם כן למה פה זה כותה לי 50% ובאוורסט 30% ???) (הקטנתי קצת את התמונה בגלל זה רואים לא כל כך טוב..) תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כמו שהיה ניתן לצפות מהחורף, בזמן הקרוב הביצועים של המחשב שלנו יעלו שברתי היום שיא טמפרטורה - 25 מעלות צלסיוס עם מעבד P4 3.0 presscot ומאוורר AC Freezer 7 pro... להזכירכם לפני חודשיים הטמפרטורה של המעבד שלי היתה 105 מעלות צלסיוס... שינוי משמעותי אגב, שברתי היום גם שיא באימיול [270 קב"ש] אבל זה לא קשור אתם מוזמנים לכתוב גם במה השבוע הקר הזה תרם למחשב שלכם
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי מנשמע חברה, זה חבר של תומר במשתמש שלו P: יש לי שאלה בקשר ל OC ל Q6600. דבר ראשון, זה המפרט Q6600 2.4GHz Asus P5KR 8800GTX Ko OCZ Reaper 3-4-4-15 4GB [4x1GB] Corsair 520W עכשיו, הבעיה הראשונה שלי היא שאני לא מצליח לייצב את המחשב עם תדר של 3.1GHz ומעלה [פשוט קורס ב Prime] והבעיה השניה, אני כן יכול לייצב אותו עם מכפלה של 8, אבל אז יש 2 בעיות חדשות... 1. ה vCore עומד על 1.7 עם תדר של 3.4, שזה גבוה מאוד לדעתי [מכפלה 8, באס 425] 2. בשניה שאני עובר את ה 3.4, המחשב פשוט לא מזהה 4 ליבות, אלה רק 2. תודה מראש P:
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. מחפש בגדלים של 120ממ, 90 ממ, ו-80 ממ. מעבר לזה, גם מפצל Y למאווררים.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם: לאחרונה קניתי זיכרונות של Kingston HyperX PC2-6400 800MHz בכדי להגיע ך-OC יותר גבוהה וביצועי זיכרון של CL4 הבעיה היא שהם מזדהים כ- PC2-5300 667MHZ ואחרי קריאה מרובה הבנתי שיש להגביר מתח ל- 2.0V ואז הם אמורים לעבוד ב- 800 האם זה נכון? גם היום מקסימום תדר שאני יכול להגיע זה 760MHZ - 5-5-5-15 כאשר המעבד על 3.4G השאלה שלי או כמה שאלות - למה מראש הזיכרונות לא מזדהים כ- 800MHZ - כי לוח האם תומך ב- 800 למה אני לא יכול להגיע או לעבור את תחום ה- 400MHZ ב-OC מכפלה 9 - מתח מעבד - 1.4V מתח זיכרון - 2.0V תדר מעבד: 380 תדר זיכרון: 760 לום אם:Gigabyte GA-965P-DS4 rev. 2.0 מעבד: E6600 2.4G קירור Thermaltake 120mm אשמח לעזרה והסברים - כי לדעתי ניתו להוציא יותר ממה שקיים היו…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
ראיתי את המשחה הטרמית הזו רק בפוקספיסי. מישהו יודע מי עוד מוכר אותה?
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-