אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יתרון אחד שיש לחורף זה הזדמנות לעבוד על OC, אז אחרי שפעם שעברה כמעט הגעתי ל5GHZ, ואני מזכיר שיש לי I7 860, שהוא לא הכי מומלץ ל OC, החורף הזה הצלחתי למשוך עוד טיפה ולעבור 5Ghz על ליבה בודדת רק לשם הבהרה אני משתמש בקירור אוויר, מוגן 2 המפלצתי לצערי התמונה שצילמתי נלקחה הכפריים בודד מסרטון שצילמתי אז האיכות לא הכי הכי, אבל העיקר הכוונה
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלומות, אני מחפש לקנות מאורר\איטסינק למעבד שלי ואני לא יודע בדיוק מה אני רוצה :s05: הבנתי שהמעבדים PRESCOT מתחממים ...ואני רוצה לתקן את המצב, אין לי בעיה של תקציב ... P4 3.0 Socket 478 לא מבצע OC ,תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המאוורר המקורי לp4-prescott משנת 2002 וכבר מרעיש מאד. ראיתי מאווררים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5656 במחיר 50 ש"ח אבל לא נראה מקורי של אינטל ואני חושד שהוא ירעיש. לעומת זאת יש מאוור מקורי במחיר 61 ש"ח: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13534&catid=903 מאחר ומאד מפריע לי הרעש, האם החלפת המאוורר במאוררים שקיימים היום בשוק תפתור לי את הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדי איזה מבין ה3 הבאים הכי שקט? infinity scythe TT- V1 TT- Blue orb FX או שכולם חרטא? כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זה ולא רוצה אובר קלוק ולא כלום
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. MSI P67 C43 פתחתי [ככה אומרים?] את המכפלה ל 38 Win עולה, אבל קופא מיידית! זה קורה שוב ושוב ושוב...... לא נגעתי בשום דבר אחר... לאחר החזרת המכפלה ל 33 [ברירת מחדל] - הכל תקין מחשבות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום ברשותי מארז CM690II כרגע מותקנים בו 7 מאווררים 1 מקדימה מכניס אוויר 2 למעלה מוציא אוויר 1 מאחורה 2 מלמטה מכניסים אויר ו1מהצד מכניס אוויר . שתי שאלות , מהצד שמאחורי הלוח אם יש מקום למאוורר 8" השאלה אם כדאי להוסיף? זה יועיל במשהו משום מה יש לי פחד לשים שם מאוורר אולי מחוסר ניסיון זה נופל בדיוק על הברזל הזה של התושבת של המעבד מה אתם חושבים? לגבי המאווררים למטה שדוחפים אוויר על הכונן קשיח קניתי לאחרונה כרטיס מסך HD6870 שטרם הגיע צריך להגיע מחר המאווררים שלו פונים כלפי מטה הם מכניסים אויר או מוצאים? כדי שלא יהיה בינהם פעולה הפוכה ... מה לעשות ? הוספתי תמונה שווה אלף מילים ..... תודה על העזרה הוספתי לכידה של הטמפרטורה בCORETEMP איך היא נורמלית ? טובה ? אני גר באילת כבר 3…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מפרט בצד .. השתמשתי בOverClocking Profile של 30% בתפריט בביוס. אני דיי מתחיל עם העניין הזה , אשמח אם תתנו לי עוד אינפורמציה מה אפשר לעשות עם השילוש שלי (למי שתוהה הזכרונות הם מחברת Kingston סדרת KVR) הקירור לא ניראה כמו סטוק קולינג של אינטל , אלא איזהשהו מאורר ג'נרי שכתוב עליו DeepCool . כמובן שאין צריך להגיד שהמערכת עובדת באופן יציב. (כל התוכנות והמשחקים עובדים כמו שצריך) בתודה מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אם אמרו לי ש1200 ליטר לשעה זה מינימום מומלץ, אז למה אין משאבות יותר חזקות מזה? אני הסתכלתי באתרים של יצרניות קירור מים מוכרות (Swiftech, Danger Den, Coolermaster, Corsair ,ZALMAN, Thermaltake, Asetek) ולא מצאתי משאבה יותר חזקה מ 1200 ליטר לשעה. מישהו יכול להראות לי משאבה יותר חזקה מ 1201L/H +קישור לאתר המשאבה + קישור לחנות בארץ??
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שיוכלו לצבוע בו את המארז שלי (בתשלום כמובן). שיצא מדויק ויפה. יש יוזר בשם MAOR או משהו שצבע פצצה והוא אמר שהוא יגיד לי כמה הוא ירצה על הצביעה אבל לא ענה - אז אם אתה רואה את זה אני עדיין מעוניין! אני רוצה שיצבעו אותו באיכות - לאיפה ללכת?
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה קטנה. יש לי 3 מאווררים במארז, שלכל אחד מהם 2 חיבורים, אחד מולקס 4 פינים רגיל לספק, ואחד כזה שמתחבר ללוח. על הלוח יש לי 3 כניסות, הבעיה היא שהכבלים של אחד המאווררים (זה שאמור להתחבר ללוח) לא מגיע לאף אחד מהכניסות בלוח, אז אני מחבר אותו ישר לספק. במצב כזה אין ביקורת על המהירות סיבוב שלו, ובכלל, אני מעדיף לחבר אותו דרך הלוח. השאלה שלי היא אם קיים מאריך לכבל כזה? שיתחבר לכבל הקצר של המאוורר, כדי שיוכל להגיע עד לחיבור על הלוח. בדקתי בכמה אתרים של חנויות ולא ממש מצאתי. מישהו יודע אם יש דבר כזה? או שזה לא קיים ולא שווה לחפש בכלל...? :-\
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום אני בזמן האחרון התחלתי לעשות OC למחשב והייתי רוצה לקרר את המעבד כדי להגיע למהירות גבוה יותר בלי סיכון אני התחלתי לקרוא בפורומים על הקירור הזה קיבלתי המלצות על חלקים וזה הסל שלי : [table][tr][td]-rad-109[/t]Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator - Black Select G 1/4" Fittings (Qty. 2): 3/8" ID Koolance Compression Fittings3/8" ID Koolance Compression Fittings The Koolance 3/8" (10mm) ID G1/4 Threaded Nozzles Pair is one pair of rotational 3/8" (10mm) ID G1/4 threaded nozzles for Koolance components with replaceable nozzles. Nickel-plated brass with compression fitting and gasket. ($11.99) Select Optional Radiator Accessories: No Thanks!Select Optional Radiator Accessori…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום וחדש בתחום האוברקלוקינג. לאחר שקראתי לא מעט חומר והרבה טארדים שנכתבו כן בפורום, החלטתי לנסות בעצמי לבצע אוברקלוקינג למערכת שלי, על-מנת לשפר את ביצועיי המערכת ובאותו הזמן ללמוד ולהתנסות בתחום האוברקלוקינג שאני מאוד אוהב. כמו שניתן יהיה לראות במפרט, יש לי מערכת לא רעה, אך המעבד חלש וקצת מגביל אותי. החלטתי לעשות אוברקלוקינג ולנסות לשפר מעט את הביצועים שלו. לאחר שהגעתי לתדר מסוים נתקעתי בכמה בעיות שאני מיד אציין. אך לפני זה, מפרט המערכת שתוכלו להבין במה מדובר: מעבד: Intel E7300 2.66Ghz @ 3.2Ghz -הגעתי לתדר גבוה יותר אך נתקלתי במס' בעיות, לכן הורדתי לתדר נמוך ויציב יותר. לוח אם: MSI P35 Platinum Combo - מידע על הלוח כאן. זכרונות: OCZ 4x1GB Plati…
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת אני צריך קירור טוב למעבד בשביל לעשות לו אוברקלוקינג. עדיף את הקירור שיתן את התוצאות הכי טובות.. אם צריך עוד פרטים תגידו לי.. תודה מראש, אליאב.
-
- 26 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים, בעיה מטרידה במיוחד שארצה להפנות אליכם. ניסיתי לפרט כמה שיותר ע"מ לתת תמונה מלאה. אם אפשר – תשובות שלכם או שאלות לא לנסח במונחים טכניים יותר מדי מורכבים, הכותב אינו איש מחשבים מפרט: אנא סלחו לי. מתנצל מראש על התיאור החלקי: - מעבד E7500 2.93Ghz intel dual-core - זיכרון 2GB 800Mhz - HD מתוצרת SAMSUNG בנפח 500GB - כרטיס TV מתוצרת AVERMEDIA (שאינו נמצא בשימוש כמעט בכלל) - איני זוכר את הדגם של לוח האם אך הוא מתוצרת אינטל עם כרטיס מסך מובנה - מע' הפעלה WIN7 - המארז הוא ככל הנראה מארז של חברת מדבקה, שנראה כך Case Dimension: 323(W) X 132H) X 293(D) המחשב נרכש לשימוש כ-HTPC, הוא יושב בסלון על שידת מדיה עם מרווחים של כ-15 ס"מ לכל כיוון, ומחובר ל…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?s=e656cbeb5d94c0d1361ce8b572a421b7&threadid=19763
-
- 12 תגובות
- 940 צפיות
-
-
השם המלא של הכרטיס: GIGABYTE RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו במשחקים, אז חשבתי על לעשות לו OC. רציתי לדעת מספר דברים: 1) בעזרת איזה תוכנה אני עושה OC לכרטיס מסך הזה? 2) בבקשה תביאו לי הוראות שימוש לתוכנה שבה אני אעשה את ה-OC (איך אני בדיוק עושה אותו בתוכנה? מה אני צריך לשנות שם?) 3) עד כמה בדיוק הביצועים של הכרטיס ישתפרו? 4) יש גבול מסויים שאני לא צריך לעבור אותו ב-CO?
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו מכיר חברה בשם AVC ? הציעו לי מפרט למחשב שכולל מאורר של החברה, הדגם הזה http://www.avc.com.cn/ediy/products/Xuan%20ice%20drum.htm, שמו ICE COLD קשה למצוא מידע על החברה ברשת, זו כנראה חברה סינית גדולה שמייצרת עבור כל מיני יצרנים. המאורר חלק ממפרט שכולל מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz לוח-אם GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 5570 1GB אחת הבעיות היא שבספציפיקאציות יש רשימה של מעבדים נתמכים, שה-Core i5 לא כלול בה, רק עד Core 2 Extreme, אבל אולי אין לזה משמאות. בקיצור כבר הבנתם שאני לא מבין בעינני קירור (וחומרה בכלל) ואני מבקש את אזרתכם: האם מישהו מכיר או שמע על החברה הנ"ל? מישהו שמבין יכול אולי להיסתכל על הנתו…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2600K עם קירור STOCK, החלתתי בזמן האחרון שאני רוצה להצמיד לו קירור מים (H100 או H80 CORSAIR) ובאתי לכאן לשאול כמה שאלות: 1.H80 או H100 מה עדיף מבחינת כסף\ביצועים 2.איזה מאוורר מומלץ להשיג לקירור (אם בכלל) 3.אני יודע שלעשות OC למעבד הזה יחסית קל (פשות לשנות מכפלה), אבל אני יודע שגם צריך לשחק עם הVCORE כדי לשיג ביצועים מהירים יותר ויציבות במהירויות האלה (אני מכוון ל4.8 או 5 שלפי מה שהבנתי זה בר השגה עם הקירורים וגם לא מאוד מסוכן) 4. אם לדעתכם המנוסת התדרים שאני רוצה גבוהים מדיי (אני משתמש במעבד בדברים מאמצים דיי הרבה) מה כן הייתם ממליצים 5.OC לRAM שווה ואם כן איך למה וכמה? ואם לא אז גם למה המפרט שלי הוא: 2600K 16GB RAM GTX570 Asrock Z68 Extreme 4 Corsair 800D En…
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב? ושאני גולש רגיל ולא מאמץ אותו הוא על 47-50
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני מחר אמור להזמין אותו, ומעניין אותי לדעת איך הוא בהשוואה ל TUNIQ? אני צריך שהוא יסחוב את ה -E4300 שלי על 3.4GHZ OC. דעות של אנשים שיש להם ניסיון איתו יתקבלו בברכה P:
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד Q9550, כשנה, קירור סטוק. למארז יש מאוורר 12 פולט החוצה באזור המעבד, מאוורר 12 מכניס אוויר בתחתית מקדימה, ועוד מאוורר 12 או 15 הרבה יותר חזק מעליו. הדלקתי את המחשב, ופתחתי coretemp: במנוחה אני מקבל ב-4 הליבות טמפ' בין 34-40. כאשר הרצתי את המשחק FSX אשר מנצל לי את כל הליבות במקסימום, הגעתי אחרי פחות משתי דקות לטמפ', המקסימליות הבאות: 1: 71 2: 64 3: 71 4: 74 המעבד עבד על 100% והגעתי ל-טמפ' ממוצעות של 60-65. האם זה תקין???? תכננתי לעשות אובר קלוק מ-2.83 ל-3.2 פחות או יותר ולהישאר עם הקירור סטוק. עכשיו אני מהסס... אשמח לדעת מה אתם אומרים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מזה חודשים אני מתעניין באופציות לקירור המעבד. ברשותי מעבד p4 2.4 socket 478 , הטמפרטורה עומדת בזמן idle : 55 מעלות, בזמן מאמץ מגיע לכ- 89 מעלות, כמובן שאני לא משחק במחשב במצב כזה. אני צריך עצות לגבי אופציות לקירור מכל הסוגים בין המחירים עד 500 שקל, חלק הציעו לי קירור גז, חלק הציעו לי קירור למעבד: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6810&from=show_products.asp&main_cat=25&sub_cat1=276&sub_cat2=511&sub_cat3=&last_cat=sub_cat2&cat_id=511 וחלק המועט הציע קירור מים, מה אתם מציעים, ומה הכי יעיל מבחינת הטמפרטורה והשאיפה כלפי מטה. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 940 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא לא רק שלי גם של אבא שלי, וקיבלתי אישור לעשות מודים ואוברקלוקינג.. עכשיו אם אפשר לקבל לינק למדריך של בקר מאוררים? אני התקנתי 3 מאווררים ואני רוצה לעשות בקר, על הדבר הזה של הדיסקטים (המילוי מקום) ואני רוצה שתסבירו לי בדיוק מה אוברקלוק עושה ואיך עושים את זה?!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן GEFORCE 4 MX 420 של ASUS - ה- 8170 SE קיבלתי אותו ללא מאוורר (רק עם גוף קירור) שאלתי בחנות האם הוא באמת צריך להיות כך ואמרו לי שכן, וגם ראיתי שכך הוא מופיע על הקופסה שלו, האם זה בסדר??? ואם לא איזה מאוורר כדי לי להוסיף?
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-