עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  2. Started by ElemenTal,

אין לי אפשרות לעשות RUN (אם זאת הדרך להפעיל את הבדיקה, אם לא אז איך ?) :s05:

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  3. אני חדש בתחום של האובר קלוק ואני רוצה לעשות המהרה קלה למחשב שלי זה המפרט: הטורבו בוסט פועל והתדר של המעבד הוא 3.7GHZ אם זה משנה Intel i5 3550 @3.30Ghz GIGABYTE GA - Z77X - UD3H GEIL Black Dragon 4GBx2 1600Mhz DDR3 MSI Twin Frozr III Radeon 7850 2GDDR5 OC Corsair PSU-750TXV2EU TX750 V2 - 750W Thermaltake ELEMENT T Seagate Barracuda 7200rpm 64MB Buffer 1TB ASAKA Cold Bit X4 Samsung DVDx22 OEM תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. שלום חבר'ה, מצאתי את זה: עכשיו לא ידעתי שזה גם מנמיך מתח, אם נגיד המעבד שלי עובד על 1.55V ואני מפעיל פונקצייה זו, הוא כל הזמן יטייל בין 1.350Vה לבין 1.55V - נכון? זה לא מסוכן? מקצר חיי מעבד? תודהץ

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by House M.D.,

יש לי כרטיס מסך ATI HD4550 , ואני לא ממש מרוצה ממנו במשחקים, ברצוני לעשות לו OC. התחלתי לעשות לו OC, בזיכרון הצלחתי להעלות לו 100MHZ עד שהופיעו ארטיפקטים בבדיקת מאמץ לכרטיס, לעומת זאת בליבה הצלחתי להעלות רק 30MHZ עד שהופיעו ארטיפקטים. לכן ברצוני להעלות לו את מתח העבודה, שעומד כרגע על 1.10V כדי להצליח להעלות יותר . הטמפרטורות של הכרטיס נורמאליות אז אין סיבה שייגרם לו נזק כתוצאה מחימום יתר. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך להעלות לו מתח, קראתי מדריכים באינטרנט וראיתי שצריך לצרוב לו ביוס ערוך, אבל רוב המדריכים שמצאתי הם מלפני 4-6 שנים, ואני די פוחד להשתמש בתוכנות המומלצות שם לכרטיס שהוא יחסית חדש (יוצר בסוף 2008) אשמח לקבל המלצות ותוכנות מעודכנות לעינין הזה , השגתי את הביוס המ…

6. Started by Ancient1,

Epox 8RDA+ (v1.1) latest BIOS. JIUHB (DUT3C) 1700 XP 256Mb TwinMOS PC3200 stick using 8RDAvcore.exe latest ver to change parameters from within windows. there some difference between the voltage u set and the voltage you actually get. using Prime95 torture test . start : BIOS defaults 1. MAX multiplier for CPU is 12.5 (133FSB etc..). CPU won't boot at 13x133, 14 .. etc. start : BIOS defaults 1. Boot with 10x166 (1660Mhz) . 2. set VDIMM to max : 2.9V , Vcore to 1.825V 3. MAX FSB is 190. above it reboots immediatly. 4. set VDIMM to 2.77 (default) - 190 FSB STABLE. start : BIOS defaults 1. Boot with 12.5x166 (2075Mhz). 2. Change VCore to 1.9V and VDIMM to 2.…

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  7. היי, אני מחפש מאווררים עם בורר מהירות עבודה של המאוורר (פוטנציומטר) אני זקוק למאוורר בגודל 120 ו- 80. אשמח אם תעזרו לי למצוא, כמובן שעדיפות למאווררים שקטים, הם מיועדים ל- HTPC ועבור השידה בו המחשב ימוקם. אין לי אפשרות לחבר ללוח האם. יש עדיפות למאוורים הנ"ל עם תאורה (לד) טנקס

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  8. 1. כשטיילתי לי בביוס הייתי צריך לעשות enable לאיזה אפשרות כדי שאני יתחיל להתעסק עם הבאס. אחרי שעשיתי enable יש אפשרות שקוראים לה CPU host frequncy, את זה משנים? וברגע שאני משנה את זה אז בטור שכתוב memory frequency הבאס גם עולה מ-333 למעלה. זה צריך להיות ככה? ואיך קוראים לנעילת PCI ו-AGP בביוס? 2. בתוכנה פריים 95 יש שם self test ו-torture test? מה זה כל אחת? ואתה מה להריץ?

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  9. התחלתי לשחק עם OC בשביל הכיף על ה-Q6600, לא משהו רציני. ידוע לי שהפוטנציאל פה די נמוך אבל בא לי לשחק קצת בכל מקרה, כשאני מתחיל בקטן, הכל הולך חלק מן הסתם. שבשלב מסוים, די מוקדם (סביב ה-2600 כבר, לפעמים לפני) הווינדווס מתרסק באמצע הטעינה. POST עובר בשקט אבל ווינדווס פשוט לא מצליח לעלות. מה שקורה בשלב הזה הוא שהלוח מתחיל להתעלם מההגדרות של ה-FSB/DRAM וכו'. כלומר, כשאני נכנס ל-BIOS פעם ראשונה אחרי ההתרסקות הכל שם על AUTO. אני משנה חזרה, לכל דבר - אפילו שם על ידני אבל משאיר את המספרים ב-Default (כלומר לא OC בכלל) ושומר ויוצא. ואז כשאני חוזר ל-BIOS זה שוב על AUTO. כלומר, מאותו הרגע שווינדווס התרסק לי אני לא יכול לשנות יותר כלום והדרך היחידה להמשיך לעבוד על זה זה לעשות ריסט לל…

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  10. שלום וברכה, עד 4Ghz הצלחתי להגיע ליציבות טובה, אך מהמהירות הזאת ומעלה רק מסכים כחולים. לפניכם תמונות של המצב בהם אני ניסיתי לעשות OC... אשמח לתיקונים כאלה ואחרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר. מצטער שנאי פותח אתץ אותו ת'רד בשני מקומות פשוט אני לא יודע כל כך למה זה קשור אז.. מצטער.. ושוב תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by RoNeR,

עשיתי oc לe2160 הצלחתי להגיע ל333X9 שזה 3000 האוברקלוק הזה יציב... עם מאוורר פשוט של coolermaster שקט עם חיזוק של ברגים לא הקליפסים הרגילים אבל בבדיקה של מעלות הוא מגיע ל89 במקסימום שזה ניראה לי דיי מסוכן... החלפתי גריז טרמי... והדבר לא השתנה... יותר מידי גריז טרמי הורס תקירור? ומוסיף מעלות? והאם 89 זה יותר מידי מסוכן למעבד וצריך להוריד חלק מהoc יש לציין שהoc עובד כבר יותר מחצי שנה ללא קריסות... אבל אז לא ממש התיחסתי למעלות במאמץ...

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  13. יש לי לוח של אינטל P965LT וה ICH שלו מתחמם בין 77 ל 80 מעלות (תלוי בטמפרטורת החדר). במאמץ זה קופץ ב10 מעלות. קראתי ברשת ומצאתי ש80 מעלות זה סביר בגלל שזה נמדד מחיישן מובנה על ICH עצמו ולא חיצוני ולכן זו טמפ' סבירה. ה ICH שלי יכול להגיע על ל 105 מעלות. יש לי גוף קרור קטן מאוד עליו ושמתי MX-1 עליו והוא מוליך חום מעולה. הבעיה שהוא רותח. 80 מעלות זה חם! רציתי להחליף אותו לגוף קרור שיפזר את החום בצורה יעילה יותר. האם יש המלצות לגוף קרור? תודה לעונים. עריכה: ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by ob,

שלום לכולם , אחרי ששמעתי על תוכנת ה Furmark ששרפה כל כך הרבה כרטיסים ... רציתי לדעת אם הבדיקת מאמץ של OCCT GPU אמינה ועושה את העבודה כמו שצריך ? יום טוב.

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by ben-bassat,

שלום לכולם ! לא יודע מה תוקע אותי באוברקלוק ? ms 6163 sdrm 64 100mhz sdrm 128 133mhz modem 56k (לא בשימש) כרטיס קול voodoo3 3000 p3 450 העלתי את הבס מי 100 ל- 117 וזה עובד מצויין ואז ניסיתי לעלות ל 124 ,זה העלי את הווינדוס ואחרי כמה זמן נתקע הורדתי את המודם את הזיכרון של ה-100 וזה לא עוזר גם ניסיתי לעלות מתח למעבר העלתי מ2 ל-2.20 כלום לא עוזר. יכול להיות מהכרטיס קול או מהכרטיס מסך ?? תודה לעוזרים !

• 18 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by hagay21,

יש לי מעבד 2.6 בבאס 800 עם ג'יגה זיכרון של סמסונג 1:1 העלתי את הבאס מ200 ל 231 מה שהעלה את תדר המעבד ל 3.0 ג'יגה את הזיכרונות הורדתי ל 5:4 והגל עובד יופי אבל........אני לא רואה שום הבדל בביצועים מישהוא יודע מה קורה פה?

• 18 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מארז שקוף ותאורה בשבילו?

18. Started by yacovmateo,

שלום אני חדש פה... אני רוצה לעשות OC למעבד יש לי 2.4 גיגהארץ הנה מיפרט בקיצור לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA זה מיפרט אם צריך עוד משהו תגידו וספק כח EZCOOL 300W OEM עכשיו השאלה שלי היא לכמה אני יכול להגיע במהירות של המעבד אחרי OC תודה לעוזרים עריכה:למה רשום לי בצד שאני משתמש עם IE אני בכלל משתמש בOPERA?

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  19. קניתי מKSP וקיבלתי משהו בין TRAY ל BOX :lol: קיבלתי את המעבד בקופסה שקופה קטנה והיטסינק+מאווררר של SPEEZE בקופסא בנפרד... המאוורר הזה זה הסטוק של האתלונים 64 ? הוא נראה משהו רצחני הוא בא בלי מדבקה, עם משחה טרמית מעפנה (קניתי AS5 חשבתי הוא בא עם מדבקה בהתחלה) בכל מקרה, קיבלתי איתו לוח מתכתי להברגה ואת הפלסטיק השחור הזה ששמים מסביב למעבד כסטנד להיטסינק.. הקטע זה שהלוח שלי (KN8ULTRA) בא כבר עם הלוח מתכתי והפלסטיק השחור מוברג כבר על הלוח.... עדיף להבריג את החדש או להשאיר איך שזה , כי זה נראה לי אותו דבר בדיוק..

20. Started by DJPOWER,

היום הצלחתי להוציא מה3200+ שלי 1790 יציב בסופר פי איי אני יכול להגיע עד 2840 והמחשב לא יוצא מהווינדוס אבל לא יציב... החומרה כתובה במפרט והזכרונות הם הקורסייר שלי! 736 מגה הרץ ואני מוכר אותם הלוח דיי מגביל אותי , בנוגע למכפלה אולי אני יקנה LAN PARTY הקירור: סוניק + מאוורר 120 ולצ'יפ TT אקסטרים אם מאוורר דלטא 60 על LOW VOLT אז... הנה התוצאות:

• 15 תגובות
    • 942 צפיות
  21. שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלקמן: מארז antec p182 מעבד q9450 לוח asus p5e קירור למעבד ללא מאוורר thermallight ultra 120 אני משתמש בתוכנה של אסוס שבאה עם הלוח אם (הורדתי את הגרסא הכי חדשה מהרשת) לקריאת הטמפרטורות ואני מקבל את הטמפרטורות הבאות במנוחה מעבד 18 מעלות. לוח 40 מעלות. מילא שזה נראה לי הזוי שהמעבד יהיה ב 18 מעלות זה נראה לי מממש חם מדי שהלוח יהיה ב 40 מעלות. המערכת רצה ללא המהרה כלל. רעיונות מה יכול לגרום ללוח להיות כזה לוהט? אלי התוכנה דפוקה?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  22. נניח ויש לי היטסינק ויש לי משחה טרמית 1. אני מורח שכבה דקה כמו שמרחתי על ליבת המעבד ? 2. גם על היטסינקים של גשר צפוני וגשר דרומי וגם של כרטיס מסך צריך למרוח שלא רק על הליבה אלא גם על ההיטסינק ? 3. נניח ומרחתי על ליבת המעבד משחה טרמית - איך אני אדע איפה למרוח ת'משחה על ההיטסינק ?! אני לא יודע איפה בדיוק המקום הזה בהיטסינק שנוחת ישירות על הליבה . מה עושים ?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by W0lverine,

מה ההיתרונות של סמארט פאן \ 2 מול מאורר ג'נריק רגיל וחביב ?

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by shlomi8,

תראו היה לי מאחורה למעלה במחשב מאורר 80 מ'מ שמוציא אויר קניתי מאורר 120 מ'מ שמתי אותו שיכניס אויר, ומקדימה למטה שמתי 2 מאווררים 80 ממ שכניסו שיוציאו אויר...אז בקיצור יש לי מאחורה למעלה 120 מכניס, ומקדימה למטה 2 שמוציאים זה בסדר? או להחליף משהו...

• 13 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים