עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי ATI RAGE 32 כרטיס מסך ישן במחשב היש שלי עכשיו רציתי לדעת איך אני מוריד את הלוח קירור שמודבק עליו? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by TZuKi,

כדאי? אני מתכנן להוסיף לפחות עוד 5 מאווררים, ואולי איזה נסיון עם קירור מים ביתי גם כן, אבל זה לא קשור. גם אולטרה באורך של 15 ס"מ הולכת להכנס פנימה. כדאי ? להוסיף? ???

3. Started by waizman,

אני רוצה לעשות ציור מסויים על הדלת, ואני רוצה שרק הקו מתאר של הצורה יהיה חתוך, ככה שכשאני ישים אור אחורי, הציור יזהר. הבעיה היא שהצורה היא סגורה, ככה שאם אני יחתוך מסביבה אז יהיה חור בצורה של הציור ולא קו... מקווה שהבנתם למה אני מתכוון... איך אני שומר שכל הצורה לא תחתך?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by sella,

יש לי מסך LCD עם 28 פינים יש למישהו תוכנית איל לחבר אותו כי לא מצאתי מדריך מתאים ל28 פינים תודה מראש הינה תמונה של המסך

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  5. האלן חברה אני ממש ל מרוצה מטמפרטורת המעבד שלי! יש לי INTEL Pentium 4 2.26 אני משתמש עם ההיטסינק המקורי שהגיעה איתו ויחסית לחברים שלי שיש להם את אותה הקונםיגורסציה יש לי טמפרטורה גבוה מדיי! IDLE: 41-46 FULL LOAD: 49-53 ואצל חברים שלי בIDLE לא עובר את 38 וFULL LOAD יש להם 44 בערך.. המארז שלי מאוד מרווח ויש לו מספיק מאווררים! הבעיה היא שאולה לא מרחתי את המשחה הטרמית נכונה ? (ARTIC SILVER 3!) מרחתי שיכבה אחת על המעבד ומההיטסינק הסרתי את החומר השחור ומרחתי עליו גם שכבה. כדי להחליק את השכבות השתמשתי מקלות עם צמר גפן ובואו נגיד שהן לא יצאו ממש ממש ישרות.. שאלתי היא - האם מרחתי נכון את המשחה ושאולי זדה כיול להשפיה על הטמפרטורה ?? ואם כן אז איך אני מסיר את השכבות מההיטסינק והמעבד…

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by solsher,

שלום, קניתי מסך LCD תומך עיברית 16*2 לא קיבלתי מפרט טכני כי אין לו אבל הוא תומך HD44780 חיברתי אותו לפי http://homex.coolconnect.com/member3/SG3by8/kleozy/lcd/lcd.html תוכנת ה CRYSTAL CONTROL מזהה אותו אבל אני חוץ מתאורה אני לא רואה כלום על המסך. למשהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  7. יצא לי להזכיר את זה כמה וכמה פעמים הרעיון הוא לקחת מאוורר 16INCH סטנדרטי ורגיל כמו שיש לאנשים בחדר ולחבר אותו למארז, זה BITCH לא קטן וכשאני אסיים תהיו בטוחים שתקבלו תמונות, אך לבינתיים אני צריך לקנות מאווררים קטנים יותר בשביל שיוציאו אוויר מהמארז ועוד אחד שינשוף על הHD לשם המאוורר הגדול לא מגיע, בכל מקרה זה מה שני צריך: GENERIM 40MM*3 120MM DELTA 60MM 40MM*2 120MM/80MM- או זה או זה לא ממש משנה לא מצאתי 40MM יש כאלה ביכלל או שאני לא ימצא? רעש לא מפריע לי בגרוש, לא מפריע לי להחליף את הDELTA למאוורר אחר באותה רמה ובאותו מחיר (!!!) חשבתי על הSF2 אבל הם א. יקרים ב. מצאתי רק 80 MM ו120MM. עריכה- קראתי עכשיו את ההודעה ורציתי רק להבהיר דבר אחד את המאווררים הג'נריים אני יכול להחל…

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  8. הי יש לי מפרט מחשב לגיימר עם קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm . היום נודע לי מהחנות שרכשתי כי יש בעיה ולא יהיה ניתן להשיג את הקרור. בררתי גם בiqpc גם שם אמרו שיש בעיה. אני צריך עזרה בדחיפות במציאת קרור אחר. חשוב שהקרור יהיה שקט ויבטיח לי שקט מהמחשב המחשב אמור לעמוד בסלון. הציעו לי לקחת קרור של Thermaltake BigTyp 120 VX האם הוא מתאים למפרט שלי האם הוא שקט והאם הוא קרור טוב. אם לא איזה קרור מומלץ בתקציב של עד 300 ש"ח אני מצרף את המפרט ולא ניתן להשיג תודה מראש על העזרה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL די…

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by eliXir,

1) העלתי את הבאס של ה-E6420 ל-333, והעלתי את המתח לפי מדריך שראיתי באיזה אתר, אבל שמתי לב שזה נוגע ל-OC של E6300 ל-3.5GHZ.. ושם הם אמרו להוסיף 0.4 לזיכרון ו-0.2 ללוח. אז כמה להוסיף אם העלתי רק לבאס 333 (2.6GHZ) 2) לאחר שהעלתי לבאס 333 המעבד מגיע ל-68 מעלות ב-100% מאמץ, 46 במנוחה. זה טוב/רע/סביר? זקוק לתשובות דחוף, תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 898 צפיות
  10. עם איזה תוכנה אני יכול לשלוט במהירות המאוורר של גוף הקירור הנ"ל? התוכנה היחידה שאני מכיר היא speed fan אבל היא לא מאפשרת לי לקבוע על כמה RPM הוא יהיה, וגם היא ממש מזייפת בקריאה של מספר הסיבובים (היא אומרת שזה סביב 3,500 כשהמקסימום האפשרי הוא 2,200 - לפי נתוני היצרן). כמו כן, בעלי מאוורר זה על איזה מהירות אתם שמים אותו? ועל איזה טמפרטורה המעבד שלכם בממוצע?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  11. אם מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנה שאפשר לעשות איתה O.C אני אודה לו מאוד ....חשוב !!!..............

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  12. שלום לכלום אני חדש פה בתקווה שיענו לי יותר טוב מאשר לפורום שעבר ברצוני לדעת מה ההבדל בין שתי מערכות קירור המים האלו והאם שווה להשקיע את ההפרש ??? כמו כן ברצוני לדעת איזו מהמערכות הבאות תהיה יותר טובה למפרט שלי: CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1…

• 17 תגובות
    • 898 צפיות
  13. שלום רב לכולם, אני כאמור חדש בכל חדש בכל נושא הOC ,מה שסה"כ עשיתי עד כה זה להמהיר את המעבד שלי מ-1.8 ל-2 וגם את הזכרון המהרתי קצת אני אפילו לא זוכר איך אבל זה היה בביוס..... קניתי מארז חדש שמקרר את הלוח והמעבד קצת יותר טוב והטמפ' כעת 45 מעלות מעבד ו-25 מעלות לוח מבחינתי שהמעבד יהיה על 60 מעלות קבוע והלוח על 35 מעלות קבוע. כך שיש פה מקום לOC , פה אבקש את עזרתכם: איך אני ממהיר את המעבד עוד, לכמה להמהיר אותו, מה קורה בינתיים עם הזיכרון והאם יש עוד דברים שעלי לדעת קודם? הרכיבים: לוח ABiT NForce NF7 v2.0 מעבד AMD 2500+ שזה בעצם 1.8 היה ועכשיו הוא 2, כאמור זכרון 512mb של GEIL עם קירור עליו תודה רבה לכם חבר'ה יקרים שבוע טוב

• 22 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by So,

שלום לכם, רציתי לדעת האם ניתן לקנות את סדרת מאוררי הPanaflo של פנסוניק בארץ? לא מצאתי מקום שמוכר אותם. תודה.

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  15. באפשרותי להשיג (אני מאמין) את כל האלמנטים הדרושים לבניית מערכת כזו (מחסן שלם עם חלפים למלא מכשירי חשמל, בניהים גם מקררים, שעובדים, מן הסתם, על קירור גז - מדחסים, וכדומה. בחינם.) רציתי עוד פרטים על זה, איך בונים/מאיפה מזמינים בלוק נפרד, וכדומה, והאם המערכות שקטות?

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  16. שבת שלום . יש לי תגוף קירור XP120 ואני מכשרוני שברתי את אחד הקיליפסים שמחזיקים תגוף קירור עכשיו הוא עדיין מחזיק אותו אבל אם אני לוחץ עם האגודל על הפינה שאין בה תפלסטיק אז יורד בטיל 2 עד 4 מעלות (אולי יותר) ואני חושב גם שאחרי מספר דקות בטח הטמפ' תירד יותר. אז השאלה שלי יש מצב כלשהו אני משיג פלסטיק חדש כזה במקום כלשהו? ואם אין מצב בעולם לא משנה מה אני יעשה יש לכם במקרה איזה פתרון יצירתי שיכול להחזיק אותו כמו שהוא אמור להיות?

• 18 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by hck,

היי! רציתי לדעת מהי מהירות הבאס המקסימלית שמישהו הגיע כאן עים זכרונות של A-DATA 500HZ בפנטיום 4? אני הגעתי איתו לבאס יציב של 257, ולבאס לא יציב של 270, אבל נראה לי שאנשים הגיעו עים הזכרון הזה לבאס הרבה יותר גבוה. נ.ב. כן, אני יודע שזה תלוי גם בשאר המערכת, אבל אני מעוניין לדעת מהי המהירות שהמקסימלית שניתן לסחוט מהזיכרון הזה בתנאי מערכת טובים.

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by J.allmighty,

שלומות, אני מחפש לקנות מאורר\איטסינק למעבד שלי ואני לא יודע בדיוק מה אני רוצה :s05: הבנתי שהמעבדים PRESCOT מתחממים ...ואני רוצה לתקן את המצב, אין לי בעיה של תקציב ... P4 3.0 Socket 478 לא מבצע OC ,תודה רבה,

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  19. שזה ממש מעט המעבד שלי XP ATHLON2600 במנוחה נמצא על 63 ביום חם כך שנראה לי שאני צריך להחליף את ה HEATSINK שאלתי בכמה מעלות יוריד HEATSINK טוב? תודה

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  20. Started by ezx,

אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה המהיריות הכי גבוהות שהגעתם אלייהם אם הכרטיס הזה ואיך אפשר לשפר אותו בצורה משמעותית אם צינורות פתוחים זה יעזור לי נורא תודה לכול המגיבים

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  21. שלום לכולם. אני כרגע בשלב הלמידה של המערכת שלי וביוס שלי ואת האופציות של השינויים. פה אני צריך עזרה שלכם: המערכת שלי היא: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה). שנכנסים לביוס יש לי כמה אופציות לשינוי תחת ADVENCED CHIPSET FEATURES ב system preformance יש לי כמה מצבים: הראשון: NORMAL לשונית ה FSB עומדת על 166 MHZ לשונית ה FRAME BUFFER SIZE על 32 M וכך הלאה. השני מצב TURBO לשנוית ה FSB שוב על 166 ואותו הדבר לשאר הנתונים. אתמול העברתי את זה לטורבו והמחשב לא עלה. כתב לי שחסר אזשהו קובץ. החזרתי את זה לנורמל והכל טוב ויפה. והמצב השלישי: MANUAL - וזה המצב לשינויים. פה ככל שאני…

22. קניתי את המאוורר הנפלא של זלמן, בעקבות התחממות יתר של המעבד . ברוב טיפשותי, לא מדדתי את הלוח והמארז, לוודא שיש מקום למאוורר כה גדול (130מ"מ). שמתי לב לבעיית המקום כבר שקיבלתי את המאוורר ופתחתי את המארז כדי להרכיב. ספק הכוח היה צמוד למאוורר הקודם (שהיה קטן בהרבה מזלמן), לכן נאלצתי לנתק את הספק ממקומו, לחבר את המאוורר החדש, ולהחזיר את הספק באופן כזה שהוא נמצא באלכסון למארז, כלומר משאיר כמה ס"מ בינו למאוורר, ונשען על חתיכת פלסטיק שתקעתי כדי שישאר באלכסון, מה שמשאיר פתח לא גדול במיוחד אבל עדיין פתח בדיוק מתחתיו. אני חושש שיצבר הרבה אבק בתוך המחשב בעקבות זה. לא כל כך בטוח שיש מה לעשות בנידון, אלא אם למישהו יש את הדגם 7000B ומעוניין להחליף עמי. שאו ברכה.

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by eSLC,

אני מחפש זיכרון (יותר נכון שם של חברת זיכרונות)שיהיה בסטיק אחד של 512 במהירות 3200/400 התקציב הוא בסביבות ה-700, 750 גג...ומתוכנן OC קטלני לזכרונות...

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by hagai-,

לקחתי את המאוורר שלי מספק ישן, והלחמתי לחוטים שלו יציאת מולקס שחתכתי גם מחוטי הספק ההרוס. הבעיה היא שאין לי איך לחבר את המאוורר לספק, מכיוון שאני צריך לחבר את הראש לכניסת מולקס, שכמובן אין לי בספק. מה עושים? האם יש מתאם כלשהו ?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  25. מה המעלות המקסימליות למעבד זה ללא אוברקלוק ואים אפשר לכמה מעלות עם 155 BUS ----- FSB יש לי לוח של GIGABAYTE 7VRXP בתודה על היתיחסותכם עידן :)

• 5 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים