עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NIR36,

ולאיזה מהמעבדים הבאים יש את הסטפינג הכי טוב לOC 1700 2400 2100

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  2. שלום וברכה, עד 4Ghz הצלחתי להגיע ליציבות טובה, אך מהמהירות הזאת ומעלה רק מסכים כחולים. לפניכם תמונות של המצב בהם אני ניסיתי לעשות OC... אשמח לתיקונים כאלה ואחרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  3. שלום, האם לפי הנסיון שלכם, אם ארצה להעלות את הFSB של הE8200 שלי ל400(להגיע לOC של 3.2 GHZ) אני אצטרך להעלות את המתח?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  4. עד היום הייתי על אוברקלוק של 2.8GHZ עם הלוח אם של חברת ABIT - KN9S היום אני לא מצליח לעבור את ה- 2.6 GHZ עם הלוח החדש . מה אני מפספס ? מישו יכול לכוון אותי יותר עם הלוח הזה?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by evgani,

אני צריך מדריך אוו הסבר איך עושים אוברקלוק מההתחלה ! אני לא ידוע כלום! למשל מזה FSB מזה BUS SPEED ? ואיך למשל פותחים את המכפלה? ומה צריך לעלות בשביל ש-המהירות של המעבד תגדל מ- 2400 MHZ ל 2800 סתם דוגמה .. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  6. היי לכולם הזמנתי מפרט מחשב עם קירור מעבד מדגם Corsair Hydro H60 , אם אני אוסיף מאוורר מהצד השני כמו ב-H80 אוכל להתקרב לאותם ביצועים של קירור? אם כן איזה מאוורר ? אני מודע לכך שהרדיאטור בH80 יותר עבה !

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי עם אוברקלוקים וכשניסיתי לבדוק תוצאות בתוכנה Super-PI הופיעה בכל פעם אחת מהשגיאות הללו: NOT EXTRACT IN ROUND או NOT CONVERGENT IN SQR05.. תוכלו לעזור כיצד לגרום להן להיעלם ולתת לבדיקה לרוץ עד הסוף? ניסיתי העלאת מתחים עד שמחשב כבר קרס .. (1.550V + 1.10%) <= ככה עשיתי במתחי המעבד.. ומלבד זאת יש לי עוד שאלה: האם הזכרון שלי דפוק? אני שואל מפני שבשום צירוף אפשרי לא הגעתי ל600MHZ שהובטחו מראש וכדי לייצב אותו הצטרכתי לתת לו 3.2V (!!) כשהזכרון הוא TCCD... תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  8. תודה

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  9. שלום לכולם, הבנתי שהלוח שלי (DFI UT P35) מאד"בררן" בעניין הזכרונות. כרגע הרכיב החלש ביותר במפרט שלי הוא הזכרונות, כל נסיון ל OC, גם אם קטנטן לא נותן לאתחל את המחשב. כאן ראיתי רשימה של זכרונות שנבדקו ונתמכים על ידי הלוח: http://us.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&downloadType=&windowstate=normal&mode=view&downloadFlag=false&itemId=537 אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה על אחד מאלו המופיעים ברשימה. תודה

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  10. שוטטתי לי ברשת..(קורא ביקורות/מידע..וכו)... ובמקרה נפלתי על ביקורות של הרבה הרבה קירורים למעבדים..(לא בשפת האם אבל+- אפשר להבין דברים..) http://www.matbe.com/articles/lire/267/comparatif-de-20-ventirads/page1.php ומאחר שהזמנתי לעצמי סוניק החלטתי לראות+- איפה הוא עומד עם כול השאר..(מהר מאוד הבנתי שהוא מתחרה רציני במיוחד עם מאווררים עליו..).. ותפס את עיניי הקירור הנחמד הזה.. דף מהביקורת הנ"ל.. http://www.matbe.com/articles/lire/267/comparatif-de-20-ventirads/page11.php ובאתר החברה.. http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm חסכו את כול הקטע של הקומבינות עם המאורר האמצעי..ממש אהבתי את הרעיון..(חבל שאין אפשרות כזאת בארץ...).. תהנו.... ;D

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by BoJlk,

שלום רב לכולם. קיבלתי את הכרטיס מסך ATI Radeon X1800GTO של Connect3D ונדהמתי מכמות הרעש שהוא עושה והמשקל העצום. אני לא בטוח אם יש לו בקרת שליטה אוטומתי על מהירות המאורר של הכרטיס. ראיתי שהכרטיס אמור להגיע לטמפ' של 69 מעלות! שזה מטורף ואני לא רגיל גם לטמפ' כזאת. אני מחפש פתרונות קירור לפי כמות הרעש (פחות יותר טוב) ובקרת שליטה כלשהי. האם פתרון fanless של ThermalTake יכול להיות טוב מספיק? ולמשהו יש יצרים שחושבים שקירור זכרון זה לא רלוונטי Arctic-Cooling NV Silencer 5 REV2

• 18 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by yacovmateo,

שלום אני חדש פה... אני רוצה לעשות OC למעבד יש לי 2.4 גיגהארץ הנה מיפרט בקיצור לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA זה מיפרט אם צריך עוד משהו תגידו וספק כח EZCOOL 300W OEM עכשיו השאלה שלי היא לכמה אני יכול להגיע במהירות של המעבד אחרי OC תודה לעוזרים עריכה:למה רשום לי בצד שאני משתמש עם IE אני בכלל משתמש בOPERA?

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  13. אני מתכוון לקירור כמו זה שמקבלים עם המעבד כשקונים BOX. אם יש משהו מקביל גם טוב...

• 16 תגובות
    • 959 צפיות
  14. חזרתי היום מזיגזג עם שני צעצועים ;D ספק Thermaltake - Silent Purepower 480W ו Arctic-Cooling NV Silencer 3 ל Gainward GeForce FX5900XT שלי שנראה כאן לצידו (הדבר הזה ענק!) התחלתי בעבודה של הסרת גופי הקירור הישנים, את הקירור מהזיכרונות תלשתי בעזרת כוח פיזי מתון ;D מריחה חדשה של משחה תרמית מורכב הוא נראה טיפה דומה ל ATI לא? אחרי עבודה ארוכה של סידור חוטים מחדש מותקן הכרטיס יחד עם הספק החדש ההתקנה הסתיימה וכבר הטמפרטורה המדווחת של הכרטיס היא 36 מעולת במנוחה! ירידה של 10 מעלות בטמפרטורה לעומת גוף הקירור של Gainward. בהמשך אני יפרסם את המהירויות שהצלחתי להגיע אליהם. עם גוף הקירור הקודם של Gainward הגעתי למהירות של 400@475 לליבה ו 700@885 לזיכרונות(…

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by xtract1,

שאלה קצת דפוקה..איך אני מגיע לביוס כדי שאני אוכל לשחק שם עם העניינים?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by shar00750,

שלום לכולם אני כרגע באוברקלוק של 3.23MHZ (מעבד E2160 1.8mhz) הלוח שלי הוא MSI P45 NEO2 . במאמץ מלא הטמפרטורות מגיעות ל-48 מעלות מעבר לזה אני לא מצליח לייצב [קורס לי במאמץ ב-3.42] ישנם בלוח מספר מושגים שאין לי מושג בדיוק מה זה והאם אני צריך לגעת בהם על מנת לייצב את המערכת ולהגיע לאובר גדול יותר הוספתי תמונות מהביוס עם פירוט אשמח לקבל עזרה בנושא [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by The_Byter,

קרור - על הכל כבר שמענו מקרור פסיבי ועד קרור בחנקן אבל מישהו ידע על זה ?! vortex cooling : קרור ע"י אוויר בלחץ גבוה מאוד טמ'פ אפשרית עד כ 50- רוצים כזה ?

18. Started by sstephan,

נראה לי ה cpu-z השתגע http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2380030

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by solsher,

שלום, קניתי מסך LCD תומך עיברית 16*2 לא קיבלתי מפרט טכני כי אין לו אבל הוא תומך HD44780 חיברתי אותו לפי http://homex.coolconnect.com/member3/SG3by8/kleozy/lcd/lcd.html תוכנת ה CRYSTAL CONTROL מזהה אותו אבל אני חוץ מתאורה אני לא רואה כלום על המסך. למשהו יש מושג?

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by ScreameR,

איך לאזעאזל עושים את זה?! אני גיימר ואני רוצה שההתקנים של הUSB \ מיקרופון \ אוזניות יהיו מקדימה.... מה אני צריך א. להכין ב. לעשות? אם אפשר לקבל את המדריך הכי מפורט שאפשר אני יהיה מאוד מאוד שמח

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  21. לאחרונה שידרגתי את הקירור של המעבד מ Bigtyphoon למשהו שחשבתי שיהיה יותר אפקטיבי והוא Thermalright IFX-14 המוצר נקנה במיטב כספי כ 420 ש"ח, לאחר התקנה לא מסובכת ע"פ הוראות היצרן מסתבר כי הלוח אינו נדלק(משהו שגרם לי להיות בלי מחשב למשך שבוע וקצת) בהתחלה חשבתי כי הלוח ככל הנראה נדפק(כמובן לאחר כל הבדיקות הסטנדריות) , רק לאחר שחיברתי את הגוף קירור המקורי הלוח עלה כאילו לא קרה כלום ניסיתי שוב להתקין ושוב המערכת לא עלתה התחלתי להבין כי משהו בקירור לא מורכב כמו שצריך ושיש קצר איפהשהו. בסופו של דבר ההתקנה הצליחה לאחר בידוד מקור הקצר שהיה כאשר הברזל של הגוף נגע במייצבים וגם ללוח כמעט להישרף!!!(לוח שעולה 1400 ש"ח). מסקנה: חברה שימו לב למה שאתם קונים ואת התאימות ללוח הצפציפי ש…

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  22. Started by asaf556,

שלום התחלתי לעשות OC למעבד שלי AMD 945 כרגע על 3.8 יציב מתח 1.392 טמפ מנוחה 39 מאמץ 52 כל זאת על גבי לוח אם גיגה בייט GA-MA 770T-UD3 הקירור שלי זה פייזר 7 פרו איך הנתונים והאם אני יכול להעלות עוד את המתח או שלא כדאי?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by 00Amir,

יתרון אחד שיש לחורף זה הזדמנות לעבוד על OC, אז אחרי שפעם שעברה כמעט הגעתי ל5GHZ, ואני מזכיר שיש לי I7 860, שהוא לא הכי מומלץ ל OC, החורף הזה הצלחתי למשוך עוד טיפה ולעבור 5Ghz על ליבה בודדת רק לשם הבהרה אני משתמש בקירור אוויר, מוגן 2 המפלצתי לצערי התמונה שצילמתי נלקחה הכפריים בודד מסרטון שצילמתי אז האיכות לא הכי הכי, אבל העיקר הכוונה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by bg1987,

מה עדיף בשביל OC למחשב משחקים? עם המפרט הבא: לוח אם ASUS P5Q PRO כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ספק כח Enermax Pro82+ 525W צורב LG GSA-GH20L X20 DVD מארז ללא ספק Antec P182 Black מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 120mm X2 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme זיכרון Crucial Balistix 2gb 800mhz

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  25. Started by Regev,

היכן ניתן להשיג מארז שקוף ותאורה בשבילו?

דיונים חדשים בפורומים