עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,זה נושא שני ואתם לא עונים בבקשה זה דחוף. יש לי מחשב(שני למי שמתחכם) עם מעבד D820 והוא על 50-70 מעלות,על לואד גבוה ומעלה לאט. החיישן לא מפגר כי אני גם נגעתי בקירור המעפן שלו,תראו אני לא יודע נראה לי קיבלתי קירור מקולקל ולא יתנו לי אחר כבר אמרתי להם. קיצר הוא על 1500 RPM ל-60 מעלות,להחליף ? יש לי מארז ATX פשוט ג'נרי נראה לכם ש-FREEZER 7 יכנס <?הוא בול לתקציב 100 שקל.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  2. למה למה למה אין ocdb של כרטיסי מסך ב hwzone ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by eranza,

אז ככה אנשים לי יש הקצבה של 500$ להזמנת מערכת קירור חדשה (מים ) אני לא רוצה מערכת בנויה אני רוצה חלקים מקווה לשמוע הצעות של המומחים מבנינו דרך אגב אני מזמין הכל משני אתרים http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php http://www.sidewindercomputers.com/ א מישהו מכיר אתר אחר שמייבא לישראל דברים ברמה אז בבקשה לרשום בתודה ערן

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by XqGEX,

שלום ניסיתי לעשות OC למעבד שלי גיליתי שאם אני מרים FSB דרך ה Ntune אז אני גם עושה OC לזכרון וברגע שאני עושה החל המחשב מכבה את עצמו ועולה מחדש בלי לשמור את ההגדרות גבר נתקלתי בעבר בבעיה שהזכרונות שלי מאוד רגישים מבחינת המתחים ושהעלאה ידנית קטנה של מתח דרך הביוס גורמת למחשב לא להידלק ולהראות הודעת שגיאה ב LCD אתמול מצאתי אפשרות בביוס להעלות FSB רק למעבד והרמתי מ 266X9 ל 300X9 ועכשיו המעבד עובד על 2.7GHZ עכשיו חשבתי לנסות לראות אם אני יכול להגיע ל 3.0GHZ אז ניסיתי לבדוק מה הנתונים שלי עכשיו ב 2.7 CORETEMP 47 45 37 39 ההרצה של ה NTUNE הראתה שהמחשב תקין וגם לא אימצה אותו כל כך הרגע ניסיתי עם PRIME95 לעשות הרצה פתחתי תתוכנה ובחרתי באפשרות שהייתה הכי למעלה ותוך כמה שניות הטמפרטו…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by YOAV28,

שלום יש לי כרטיס מסוג 8800 ULTRA ואני רוצה להחליף את הקירור שלו חשבתי על ZALMAN VF1000 ורק קציתי לדעת מה דעתכם עליו ועל מה עוד היתם יכולים להמליץ לי שבת שלום יואב

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dorviper,

פתחתי היום את המארז לנקות קצת אבק ושמתי לב שהמאוורר שעל המעבד לא עבד נתתי לו דחיפה קלה והוא התחיל להסתובב... זה אמור להפסיק לעבוד או שמאוורר של מעבד תמיד צריך להסתובב? תודה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by Oc_er,

שלום כולם, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי.. ויש לי כמה שאלות לפני הכל.. ראיתי שצריך לשנות את היחס בזיכרון.. למה ? הרי זה לא מאט אותו.. ועל איזה יחס מדובר ? בין ה-BUS ל DRAM או FSB ל DRAM.. וראיתי גם שצריך לשנות את המטחים למעבד ולזיכרונות.. איך למה ומתי ? תודה לעונים. נ.ב המחשב שלי זה Q6600 זכרונות OCZ DDR2 800MHZ לוח אם גיגהבייט GA-P35-DS3L

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  8. היי, האם בטוח להשתמש בבפריי Zep ID Red לניקוי חלקי מחשב? כתוב על הספריי שהוא משמש בין השאר גם ל "electrical contacs and circuit boards". בטוח להשתמש בזה בלי שחלקי המחשב שלי יהרסו? כתוב גם שהמוצר מאוד דליק. זה סביר לנקות ומיד אח"כ להפעיל את המחשב? (אני מניח שהמוצר לא ידלק מטמפ' המחשב..אבל ליתר בטחון)

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. גם בתוכנה EVEREST וגם ב CORE TEMP הטמפ' על 50 מעלות לכל ליבה.. אני משתמש בTT Big Tayphoon VX.. האם אלה הטמפ' או שיש בעיה ??? ובנוסף.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. האם כדי להקפיץ כל פעם את ה FSB ברמה אחת.. מ266 ל333 וכו' ולבדוק ואז להמשיך או בפעם אחת לרמה הרצויה.. ?? ואולי בעצם כדי להשתמש בETC של Gigabyte.. כי אפשר להעלות שם את הFSB כמו בביוס... עריכה : יש גם אפשרות להעלות את המהירות של הזיכרונות דרך הETC.. ל1066.. שווה ?

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by hag911,

יש לי קירור מים. איפה אני יכול להשיג את הנוזל הזה?! והאם אני צריך לשים את כול החומר במערכת קירור המים,או למהול את זה עם מים, ואיזה מים?! תודהה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם; ברשותי 8800GTS 320MB וכבר זמן רב הוא בהמהרה קבועה של 600/1800, לאחרונה התוכנה RIVA TUNER עושה בעיות, יש קריסות בלתי מוסברות של התוכנה, או שאפילו התוכנה מאפסת את המהירויות עם הפעלת המחשב (אין קריסות במשחקים, ולמעם האמת הכרטיס שומר על טמפרטורות סבירות+) חשבתי על לצרוב את המהירויות החדשות לביוס של הכרטיס, ובכך לפתור את עצמי מההתעסקות בתוכנה; מה דעתכם? וכיצד התהליך נעשה?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  12. Started by rafi-s-,

מחפש קירור אוויר לאובר למעבד הזה תודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  13. שלום לכל מי שעונה השאלה שלי היא האם ניתן לנתק בכרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL את המאוורר ולהתקין מאוורר שקט יותר אם כן אז כיצד תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

ערב טוב , אני חייב בדחיפות להחליף את הקירור סטוק שלי במשהו נורמלי . תקציב עד 150 ש"ח. עדיפות גבוהה , לקירור עם מקום ל120 מ"מ. לא חובה עם מאוורר . BUILT-IN תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. אז.. כבר נמאס לי מהרעש. אני מחפש משהו שקט. אחד למעבד ואחד למארז. שתיהם 120 מ"מ. במעבד יש גוף קירור מאסיבי שעליו יש את המאוורר הרועש.. מאוורר לדים גם של THERMALTAKE. תודה, איתי

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by Fir3DragoN,

איזה מעבד עדיף לקנות לOC רציני 1> INTEL CORE 2 DUO E2160 1.8GHZ 800MHZ 1MB 64BIT LGA775 TRAY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=333&category_id=4772744c11160f84cd3583593c8e5707& או 2> AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W 512KB X2 BOX http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=86&category_id=89afe3947540007e9bf500324087279d& אני בקרוב קונה מחשב ואני צריך לדעת מה יותר טוב מבחינת הסופי בOC

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  17. Started by jtannous,

THERMALTAKE TIDE WATER FOR VGA והאם אפשר לשים מים רגילים (מינרליים\ברז)?

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב ישן בבית ושמתי לב שהמאוורר על הגוף קירור הפסיק לעבוד לגמרי, אז החלטתי כבר לקנות גוף קירור חדש כי מה שיש עכשיו גם ככה לא משהו. צריך המלצה לקירור, ואני שם דגש, מסוג תושבת 478 (מעבדים ישנים יותר). תקציב: 100 שקל גג ודגש על שקט, חשוב שלא יוציא קול בכלל! מצאתי את האפשרות הבאה באחד האתרים: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10641 מה אתם חושבים ? תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  19. לא כל כך ידעתי איך להגדיר את הבעיה שלי ואם הספק הוא הבעיה אבל היא כזאת... שאני מפעיל תמחשב לפעמים הטוניק לא עובד או שהמאווררים של המארז לא עובדים אבל הלדים כן, אני צריך לפתוח את המארז ולתת להם דחיפה עם היד כדי שיתחילו לזוז למה זה? אני יודע שהספק הזה חזק ולא אמור להתקשות. (אם הבעיה היא בספק כמובן) מה עושים? תודה....

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by nimrodim,

http://www.alcpu.com/CoreTemp/ לשימושכם.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,יש לי מחשב עם מעבד 820D,והוא תמיד בלואד של 40-90 .. בקיצור הורדתי את התוכנות שמפריעות וזה..הלואד ירד אבל עדיין יש לו מעלות של 50-70 והמאוורר רק על 1500(של המעבד) כדאי להחליף קירור?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  22. Started by winner,

שלום חברים לאחר שהתייאשתי מהנסיון להשתיק את המחשב ע"י החלפת מאווררים ובעיקר התאכזבתי מפתרונות הקירור של AC, החלטתי לבדוק אפשרות לפרוייקט השתקה מקיף יותר. הרעיון הוא להישאר עם המרכיבים הבסיסיים - מארז, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך ולנסות להגיע למערכת שקטה ככל האפשר בתקציב לא גדול מדיי. (אדגיש שאין לי העיית טמפרטורה במחשב ומה שאני מחפש זה קירור שקט ואיכותי במחיר סביר) מפרט המחשב הוא: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 2 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 1 Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk 2 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM 1 Mitsumi floppy 1.44 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin (למארז 2…

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by fastidious,

היי לכולם, אני מניח שאני דיי כבשה שחורה כי השאלה שלי היא על מינימום קירור הכרחי, והיא- אני כותב כרגע בלפ-טופ שמתנשם כמו מפזר עלים רועש, וברצוני לקנות השבוע PC חדש (הכל כולל הכל) וקראתי לא מעט על כל ה-heatsinks המפלצתיים החדשים (למעבד, ללא מאוורר) ודיי התלהבתי. השאלה היא שאם אני רוצה להתקין: 1 היט-סינק רציני (אחד ה-towers של termaltake) למעבד - בלי מאוורר (!). 2 ספק כח שקט ויקר של zalman (יש המלצות?) 3 היט-סינק לזכרון DDR (צריך?). 4 ומאוורר אחד בלבד שקט-שקט למארז, של zalman/nexus/pepst ואני לא עושה אובר-קלוקינג, ולא משחק בכלל משחקים (רק גולש וצופה בסרטים, אז נראה לי שאני לא צריך כרטיס מסך מעבר לזה שבלוח אם, נכון?) תכל'ס, לא ישרף לי המעבד בחום של אוגוסט בלי …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. האוברקלוק הוא לכרטיס מסך. הסטוק של הכרטיס C-513 ו M-792... אם הזיכרון אין לי כלכך בעייה אבל אני חייב להעלות את הליבה עוד! פשוט חייב, יש קירור ויש הכל. פשוט מה שקורה שאם אני מפעיל משחק כשהליבה מכוונת ליותר ממה שרשמתי, אחרי 2 שניות שהוא עולה המחשב ניתקע ונדרש ריסט. הMhz המירבי שיכול להעניק הכרטיס בתחום הליבה הוא 770 אני חייב להגיע לפחות ל690-700

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  25. אז ככה, קניתי 8800GT חדש דנדש של אלבאטרון, לא משנה מה אני עושה אין לי קריאת טפרטורה של הכרטיס - דרך אגב הכרטיס מגיע עם קירור של זלמן. דברים שניסיתי: - דרייברים גירסה 169.21 פלוס nTune 5.05.54.00 - אין טמפרטורה של כרטיס - Everest Ultimate גירסה 4.20.1233 - אין כאן בכלל GPU ב-Monitor - Riva Tuner גירסה 2.06, במוניטור שלו יש 4 פרמטרים, האחרון הוא טמפרטורה והיא עומדת על 0 .... ממש מרגיז עצות? ייתכן שאין על הכרטיס חיישן טמפרטורה?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים