אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הזה: GIGABYTE GA-7N400L http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=671&catcode=162 ויש לו מאין ג'מפרים בצד ליד המעבד ועוד אחד בודד ליד הAGP X8 איך אני עובר ל200 FSB?? כי כשאני משנה בביוס ל200 FSB אז המחשב לא עולה לי לא מגיב לא כלום... ואם אני משנה הג'מפר מOFF לON (הג'נפר שליד הAGP) הוא עולה לי ורושם לי במקום 2800 1250MHZ ..... מה אני צריך לעשות כדי לעביר אותו ל200 FSB??? הטמפ' שלי הם לאחר סידור המארז ועשיית מודינג חמוד... 45 במנוחה... ו48-49 במאמץ....... אז לא ניראה לי שהבעיה היא הטמפ'...... או שאני טועה.... בתודה אלעד
-
- 21 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, והייתי רוצה לדעת אולי במקרה מישהו ראה את אותה הבעיה, במקום כלשהו. הזיכרון עצמו: OCZ REAPER 1600MHZ DDR3 מבחינה טכנית, הזיכרון אמור להיות תקין. הוא רץ מצוין על 1333, וגם מעט יותר, בוא נגיד 1400~1500 כמעט... כשאני מרים את הBIOS ל400, אני חייב לתקוע את הזיכרון ב1333... כאשר אני שם אותו על 1600, יש לי 2 בעיות, או שמערכת ההפעלה בחלק הטעינה המוקדם קורסת, או שהיא רושמת שחסר לה קובץ כלשהו, או שהיא מתחילה טיפה להיטען ואז היא קורסת לחלוטין. המערכת עצמה: DFI LP UT X48-T3RS Q9550 4870X2 2x OCZ REAPER 1600MHZ 2GB ו ויסטה ULTIMATE 64X מעודכנת, כולל סרוויס פאק. אני די בטוח שזה לא במערכת ההפעלה כי זה עשה את אותם הבעיות בערך גם כשסתם רציתי להתקין את הווינדוס, XP או VISTA…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי,שמתי לב שהמאוורר הצידי זה שבגודל 25cm הפסיק להסתובב... האור שלו עובד.... האם יש פתרון לדבר הזה? המארז הוא:http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=2&lv1=55&no=45 תודה.
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר שלי הכניס "בטעות" אצבע למאוורר בפאנל , כי יש שם גריל של ביוזהרד והוא פתוח כזה , אז הוא עצר אותו קצת , זה יכול לגרום נזק כלשהוא? וזה לא קרה רק לו , משום מה האצבעות של כולם "נשאבות" לשם... :(ילדים מטומטמים) אם זה יכול לגרום נזק אני מתכוון לגדר את איזור המחשב שלי... אז מה אתם אומרים? ואל תגידו לי למצוא חברים חדשים שלא מכניסים ידיים למאוורר...אני עובד על זה ;D נ.ב - את האמת לא הייתי בטוח איפה לפתוח את התראד , אז אם צריך להעביר , תעבירו.
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במערכות קירור מים לצרכים קצת 'לא סטנדרטיים' - אני צריך לקרר קופסא סגורה, משהו בסדר גודל של אקווריום בגודל של 100X50X50 ס"מ (בו ניתן לגדל סחלבים ושאר צמחים הדורשים טמפרטורה נמוכה). קראתי בפורומים בחו"ל על אנשים שהשתמשו במערכות מבוססות קירור מים, כאשר חלק מרכיבי המערכת (מיכל מים, משאבה, חלק מהצנרת) הוכנסו לתוך מקרר או מקפיא, כך שהמים התקררו בדרך, והשילוב של אוורור+רדיאטור+מים קרים יצר אוויר קר. אותם אנשים הצליחו להוריד את הטמפרטורה בצורה די משמעותית בצורה זו (לסדר גודל של 10 מעלות צלסיוס ואולי אפילו פחות). למי שמתעניין, הנה דוגמא למערכת מהסוג הזה: http://icps.proboards.com/index.cgi?board=indoor&action=display&thread=2098. אני יוצא מתוך הנחה …
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי נינג'ה פלוס ואני רוצה להחליף אותו בקירור טוב יותר חשוב לי שהוא יקרר יותר מהנינג'ה וגם שיהיה שקט. ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אוקי, אז לפי התמונה הזאת: http://tms.co.il/pictures/products/big/tr-ifx14.jpg יש את הגוף קירור עצמו, ויש עוד אחד.. זה לצ'יפסט? או מה זה?
-
- 16 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חברה יש לי את המעבד הבא Pentium 4 530 עם גוף קירור+ המאורר הבא בבקשה תעזרו לי איך מפרקים את המאורר אני יודע שמזיזים את הקליפסים אחד למטה ואחד למעלה ואחרי זה מה עושים תמונות מאוד יעזרו.. בתודה Lidor_abo
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
-
סיימתי היום לעשות מוד קטן למחשב שלי זה לקחת משהו כמו 4 שעות (להתחשב בעובדה שזאת פעם ראשונה שלי זה בסדר) מה שעשיתי זה פשוט הפכתי את כבלי ה IDE שלי ועשיתי אותם עגולים עטפתי באיסולירבנד ירוק ועכשיו זה נראה בהחלט מגניב מפנים גם שניתי את המיקום של המאווררים שלי היו לי מאוורר של אנרמקס (80 מ"מ) מול הכונן קשיח שמאחורה הוא חסום ועוד מאורר זול אחד מתחתיו שמאחוריו הוא גם היה חסום אז פתחתי מאחורה מקום לאנרמקס, סובבתי את החוגה שיהיה על המהירות הכי גבוהה, וקשרתי אותו באזיקונים (היה קצת מסובך וגם נחתכתי קצת) והוא עושה רעש כמו של טרקטור את המאוור הזול שמתי איפושהו במארז (לפני הכונן הקשיח במקום לפניו בשביל שיהיה לו מקום לקרר את המארז והאוויר שיוצא יהיה כלוא שם במקום שהוא לא יכול להזיק רצ…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
I'll buy a new motherboard soon and i want to OC my E8400 to the max 24/7 what is the min/max best temp for 24/7? btw how far can i reach with E8400 Asrock P45XE and a good memory with 1066mhz ( probably g.skill/ocz/mushkin/crucial ) tnx and what is the max temp if i want to Extreme OC to check SPI / 3DMARK/ VANTAGE etc... tnx
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מארז גיגהבייט פוסידון וספק עם מאוורר 12 ס"מ עכשיו תהיתי אם אוכל לשים למעבד קירור נטול מאוורר. אם כן אז הודה לכם את תמליצו לי על אחד כזה.
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הכרטיס הוא Sapphire HD4870 512MB הכרטיס הגיע (הרכיבו לי אותו בחנות) על 67 במנוחה (70 במשחקים) שיניתי את המהירות מאוור ל55 אחוז (זה רועש ) ועכשיו זה 50 במאמץ (46 במנוחה) השאלה שלי אם המאוור יהרס ככה (על 55 אחוז)? נ.ב. יש סיכוי גבוה אני קונה קירור לכ. מסך אני מחפש קירור עד 200 שקל מKSP (לא משנה איזו עיר) תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
יש לי הרדיסק WD 80GB 7200RPM - 8MB הייתי רוצה לדעת מה טמפרטורה נורמלית של ההרדיסק ומתי יש מקום לדאגה
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני צריך מדריך אוו הסבר איך עושים אוברקלוק מההתחלה ! אני לא ידוע כלום! למשל מזה FSB מזה BUS SPEED ? ואיך למשל פותחים את המכפלה? ומה צריך לעלות בשביל ש-המהירות של המעבד תגדל מ- 2400 MHZ ל 2800 סתם דוגמה .. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניתי לפני כמעט שנה מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI Sapphire HD 4890. שמתי לב שהכרטיס מתחמם יתר על המידה (הנתונים הם על החודשים האחרונים - במנוחה מגיע לאיזור ה-64 מעלות, ובפעילות (crysis 2, BFBC2) מגרד את ה-80 מעלות. ידוע לי שלסדרה 4800 של ATI יש נטייה להתחמם. האם קיים איזה תוסף לקירור הנוכחי של הכרטיס שאפשר לקנות? או שבכלל אין צורך?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
האם מישהו מכיד ומשתמש בתוכנות טובות לניטור המחשב ולשליטה במאוררים כדוגמת ה PCPROBE של אסוס שאני אישית משתמש?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בבניית HTPC סלוני אשר יהיה מבוסס E8400 ורציתי לקבל מידע לגבי HS איכותי וטוב סביב ה160+- ש"ח שיהיה יחסית נמוך כי המארז יהיה SD202 של TT ככל הנראה או ANTEC FUSION. חשוב לי הקירור האיכותי (שיהיה יותר איכותי מהHS של INTEL) ומאוררי 120 מ"מ שיהיו שקטים ואיכותיים ובעלי CFM גבוה ככל האפשר. תקציב: 350~ ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
יש לי ANTEC SONATA 3 לוח אם P35 הרגילים.. ואיזה טכנאי הגביר לי את המאוורר במארז ועכשיו הוא מרעיש לי כמו טנק.. מישהו יכול לעזור לי להנמיךל את המאוורר
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מבחינת מאוורר של מעבד. מה עדיף? שיכניס אויר או שיוציא אויר? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי מיקום מאורר נוסף במארז שלי, המארז הינו CoolerMaster Centurion 5 II. צילמתי את המארז כרגע ואת הכיווני אוויר של המאווררים: קישור. יש מאורר אחד מקדימה שמכניס אוויר 140מ"מ, 1200RPM, הגיע עם המארז לכן אני לא יודע את הכמות אוויר שהוא מכניס. מאורר אחד אחורי שמוציא אוויר 120מ"מ גם כן הגיע עם המארז, מאורר בגג 120מ"מ, 1200RPM, 38CFM. כמו כן הקירורים הרגילים, כ"מ (gtx460), ספק כח (CM GX-550) וקירור שהגיע עם המעבד. הזמנתי LianLi 140, 1200RPM,72CFM, יש לי שני מקומות להכניס את המאורר על הדלת הצדדית, השאלה היא לאן להכניס אותו לעליון או לתחתון, לפי ההיגיון שלי עדיף לתחתון מכיוון שכך הוא ייתן אוויר גם לכ"מ, האם אני טועה? האם עדיף לשנות את מערך המאווררי…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
ווואיי כמה זמן אני כבר מחפש אתם לא תאמינו אני מחפש אחד יפה חשוב שיהיה יפה!!!! וגם שיראה את הטמפ' פעם היה משהו באתר אחד של חברה קוראינית יפה כזאותי אני מחפש אחד יפה ולא אחד מהסדרה של הHardCano תודה.
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הזה וקירור מעבד זלמן. כשהמעבד חם, אני צריך לחזק מאורר זלמן שלי ידנית. מדוע מאוררי מארז לא משנים סלד לפי מעבד גם כן ותמיד במהירות מינימלית? יש שליטה? תודה יהודה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שאלה קצת דפוקה..איך אני מגיע לביוס כדי שאני אוכל לשחק שם עם העניינים?
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-