עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RoNeR,

עשיתי oc לe2160 הצלחתי להגיע ל333X9 שזה 3000 האוברקלוק הזה יציב... עם מאוורר פשוט של coolermaster שקט עם חיזוק של ברגים לא הקליפסים הרגילים אבל בבדיקה של מעלות הוא מגיע ל89 במקסימום שזה ניראה לי דיי מסוכן... החלפתי גריז טרמי... והדבר לא השתנה... יותר מידי גריז טרמי הורס תקירור? ומוסיף מעלות? והאם 89 זה יותר מידי מסוכן למעבד וצריך להוריד חלק מהoc יש לציין שהoc עובד כבר יותר מחצי שנה ללא קריסות... אבל אז לא ממש התיחסתי למעלות במאמץ...

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by ob,

שלום לכולם , אחרי ששמעתי על תוכנת ה Furmark ששרפה כל כך הרבה כרטיסים ... רציתי לדעת אם הבדיקת מאמץ של OCCT GPU אמינה ועושה את העבודה כמו שצריך ? יום טוב.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  3. יש לו צלעות קירור גם על הזכרונות וגם על המעבד וגם מאוורר קטן, כדי לעשות לו את ה אוברקלוק הוספתי מאוורר גדול וטוב במרחק של ס"מ מעל הכל זאת אומרת מעל הצלעות קירור ומעל המאוורר הקטן, ומטרתו היתה לקרר הכל. הבעיה היא שאני עושה אוברקלוק ונכנס למשל ל MOHAA המשחק נתקע אחרי כמה שניות, ממה נובעת הבעיה שקשורה ישירות לאוברקלוק שאני עושה ?

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  4. יש לי SPARKLE 8800GT 512MB עם המפרט בצד... הכרטיס הוא עם הקירור החדש ז"א עם המאוורר הגדול יותר הוא מגיע במנוחה עם מאוורר על 100% למינימום 55 מעלות ובמאמץ גם עם מאוורר על 100% מגיע בד"כ לסביבות ה 79- 80 אבל קרה לי היום שהשארתי את קרייסיס פתוח לאיזה 5 שעות בלי לשחק (ז"א רק בתפריט) ושיצאתי הוא היה על 96 מעלות!!! זה נראה לי מאוד מוזר אם זה קשור המסך שלי מחובר ב VGA כי הוא ישן ואין לו DVI. והטמפ' ירדו רק באיזה מעלה או 2 אחרי שהוספתי מתחתיו מאוורר 80 פעם עשיתי לו OC לבערך 720 ללליבה ו 1010 לזכרון אבל אחרי זה הורדתי... כדי לבדוק טמפ' אני משתמש ב RIVATUNER זה קשור? ובמארז שלי אין מאווררים בכלל, האם זה יכול כ"כ להשפיע??? אם אשדרג מהמארז הג'נרי שלי לסאגיטה 2 נגיד יהייה שיפור משמעות…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by mokisho,

קיבלתי ציון ב 3DMark06 האם הציון בסדר בשביל החומרה או שהוא נמוך הציון הוא 5779 החומרה היא מעבד E6600 זיכרון 2 GB כרטיס מסך X1900XT 256

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by baruch,

שמעתי שאפשר להפוך רדאון 9800 פרו של MSI ל XT די בקלות... יש מישהו שיכול לתת לי את כל הפרטים שאני צריך לדעת כדי לעשות את זה בצורה מסודרת? (הסתכלתי במקומות אחרים ולא ממש הבנתי). האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס לפני שאני עושה את זה? בנוסף לכך... מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה שבאצעותה אוכל לבדוק את טמפ' הרכיבים של המחשב (בעיקר המעבד והכרטיס מסך)

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  7. אם אמרו לי ש1200 ליטר לשעה זה מינימום מומלץ, אז למה אין משאבות יותר חזקות מזה? אני הסתכלתי באתרים של יצרניות קירור מים מוכרות (Swiftech, Danger Den, Coolermaster, Corsair ,ZALMAN, Thermaltake, Asetek) ולא מצאתי משאבה יותר חזקה מ 1200 ליטר לשעה. מישהו יכול להראות לי משאבה יותר חזקה מ 1201L/H +קישור לאתר המשאבה + קישור לחנות בארץ??

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by DuDsAn,

אהלן חברים ! מפרט: מעבד I7 2600K , GTX580 DC 2 , 8GBGSKILL SNIPER CL 7. אני לא זוכר איזה מארז ואיזה מאורר למעבד שמו לי... אני זוכר ששימתי כ150 שקל על המאורר ועוד כ800 שקל על המארז... עכשיו השאלה שלי היא כזו ואני יודע שזה קשה לענו בלי לדעת את שני הפרטים החסרים... המעבד מגיע ל 37-43 מעלות במנוחה... כל הזמן זז... ובמאמץ מגיע ל70 גם. לפעמים כאשר אני יוצא ממשחקים קופץ לי חלון המבקש להוריד את הצבעים על מנת לשפר ביצועים... המפרט שלי נראה לי מספיק חזק להחזיק כל משחק ההנחה שלי שהמעבד מתחם אולי על יתר המידה..

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by tavor21,

עשיתי כבלים מגולגלים ואני רוצה לצבוע אותם שיזהרו אני לא יודע איך אולי אזשהוא מדריך או טיפ

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by arino,

שלום ברשותי E6500K שקיבלתי במתנה. לוח מומלץ לאוברקלוןק אקסטרים? P5B דלוקס? DQ6 ? למנייהם? התקציב לא מוגבל ואני פתוח להצעות . חשוב לזכור שלא כל הלוחות שנותנים תוצאות טובות עם Q יתנו את אותה התוצאה עם שני ליבות .

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by manbot,

חיפשתי כבר בהמון חנויות. לאף חנות שבדקתי בה יש.... התוכלו לומר לי מאיפה אוכל להשיג דבק טרמי?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by SMSM,

http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?s=e656cbeb5d94c0d1361ce8b572a421b7&threadid=19763

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by iyehuda,

עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by free_me_0,

אומנם הגיע בטעות . עוד לא החלטתי עם זאת טעות טובה הוא רעה. קישור לכתבה: http://www.neoseeker.com/news/12423-guy-receives-e8700-cpu-by-accident-/

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by hagai-,

איזה מבין המשחות הטרמיות האלה עדיפה?

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המעבד הבא Pentium 4 530 עם גוף קירור+ המאורר הבא בבקשה תעזרו לי איך מפרקים את המאורר אני יודע שמזיזים את הקליפסים אחד למטה ואחד למעלה ואחרי זה מה עושים תמונות מאוד יעזרו.. בתודה Lidor_abo

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  17. Started by DREDON,

שלום יש לי מעבד QX9650 לוח אם Asus P5Q Pro נכנסתי לביוס והעלתי את תדר ה FSB ל 435 כשאני מעלה מעל לתדר זה המחשב לא עולה לווינדוס. (מהירות המעבד לפני ה OC : 3GHZ אחרי: 3.87GHz) הטמפרטורות לאחר ה OC הם לא כאלה מוגזמות: motherboard: 35 cpu: 36 cpu1: 41 cpu2: 40 cpu3: 46 cpu4: 46 לא שיניתי כלום במתחים או ביחס ההכפלה. יש למישהו מושג איך אני יכול להמשיך מכאן? תודה מראש בני

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  18. Started by yoav9,

דבר ראשון אני חייב לציין שהוספתי דלטא 60 מ"מ על הhsf שלי (הוריד לי ב13 מעלות כמעט אבל אני שומע אותו מכל פינה בבית) צבעתי מאווררים ושמתי אזיקונים, והכי חשוב, הכל מצולם בוידאו ואולי עוד היום אני יערוך את הכל לתמונות וישלח לאתר!!!! רק רציתי לשאול, האם חיבור מאוורר ללוח אם מוריד לו מהמהירות?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  19. מדובר על רדיאטור שיהיה בגודר של שני מאווררים 60ממ אחד ליד השני. יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by eSLC,

אני מחפש זיכרון (יותר נכון שם של חברת זיכרונות)שיהיה בסטיק אחד של 512 במהירות 3200/400 התקציב הוא בסביבות ה-700, 750 גג...ומתוכנן OC קטלני לזכרונות...

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  21. Started by yuval_cohen,

רציתי למרוח משחה טרמית על המעבד שלי.. אבל... כוסאמא של ההיטסינק הזה.. הוא לא יוצא יש לי פנטיום 3 866 MHZ socket 370 וזה לא הפנטיום בצורה של הכרטיס ההיטסינק מרובע בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

הבנתי שזהו הכלי הנבחר לביצוע מודינג של מארז רציתי לדעת אם יש בארץ וכמה עולה אם יש. יותר טוב יהיה אם משהו ימכור לי או יתן לי להשתמש בשלו.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  23. Started by sh780,

היי אנשים, יש לי את המארז 3D Aurora עכשיו יצא לי לראות שהמאוררים האוחרים שלו מסתובבים במהירות של 800-900 RPM ורציתי לדעת האם זה תקין. ועוד משהו, יש לי רשת בצד המארז ואני הבנתי שהיא מאוד מועילה כשיש לחץ טוב במארז, אבל אני לא בטוח שיש לחץ במארז שלי. (הכוונה שאוורי יוצא החוצה במהירות ונשאב קדימה דרך הרשת) מישהו יכול עזור לי? האם להחליף מאוררים? תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  24. הפאן-באס אמור להיות חד-כפתורי (ON-ON) ל-4 מאוורים עם 2 נגדים משתנים.

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  25. יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדי איזה מבין ה3 הבאים הכי שקט? infinity scythe TT- V1 TT- Blue orb FX או שכולם חרטא? כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זה ולא רוצה אובר קלוק ולא כלום

• 10 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.