עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המעבד הבא Pentium 4 530 עם גוף קירור+ המאורר הבא בבקשה תעזרו לי איך מפרקים את המאורר אני יודע שמזיזים את הקליפסים אחד למטה ואחד למעלה ואחרי זה מה עושים תמונות מאוד יעזרו.. בתודה Lidor_abo

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  2. Started by sella,

יש לי מסך LCD עם 28 פינים יש למישהו תוכנית איל לחבר אותו כי לא מצאתי מדריך מתאים ל28 פינים תודה מראש הינה תמונה של המסך

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by Amit_Alcobi,

יש לי מארז גיגהבייט פוסידון וספק עם מאוורר 12 ס"מ עכשיו תהיתי אם אוכל לשים למעבד קירור נטול מאוורר. אם כן אז הודה לכם את תמליצו לי על אחד כזה.

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  4. שלום, האם לפי הנסיון שלכם, אם ארצה להעלות את הFSB של הE8200 שלי ל400(להגיע לOC של 3.2 GHZ) אני אצטרך להעלות את המתח?

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by Xtr3m3r,

http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1926~18~0.htm

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני צריך בבקשה עזרה ב-OC למעבד כיוון שלא נגעתי בנושא ה-OC כבר 7 שנים לפחות. הביוס קצת עמוס לי עם כל ההגדרות שם. המעבד i5 3570k, לוח אם Z77X-D3H, זכרונות 4X4GB XMS3, קירור מים H80. הגעתי למסך של המכפלה ואני פשוט צריך הדרכה קטנה, מכפלות מתחים ותדרים. יש לי את התוכנותהבאות מותקנות: cpu-z, hwmonitor,occt,speedfan. אין לי בעיה לקבוע גם ערכים של מישהו שכבר עשה ולהתחיל לשחק משם. מצאתי משהו פה: http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=168395 יש יותר מדי משתנים ... יש הבדל אם בקישור שהבאתי לבחור יש 8GB ולי יש 16GB, אולי תדרים אחרים? ניסיתי לשים אותם ערכים כמו בתמונות של הבחור אבל נתקלתי בבעיה עם התזמונים של הזכרונות והמחשב נתקע.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי עם אוברקלוקים וכשניסיתי לבדוק תוצאות בתוכנה Super-PI הופיעה בכל פעם אחת מהשגיאות הללו: NOT EXTRACT IN ROUND או NOT CONVERGENT IN SQR05.. תוכלו לעזור כיצד לגרום להן להיעלם ולתת לבדיקה לרוץ עד הסוף? ניסיתי העלאת מתחים עד שמחשב כבר קרס .. (1.550V + 1.10%) <= ככה עשיתי במתחי המעבד.. ומלבד זאת יש לי עוד שאלה: האם הזכרון שלי דפוק? אני שואל מפני שבשום צירוף אפשרי לא הגעתי ל600MHZ שהובטחו מראש וכדי לייצב אותו הצטרכתי לתת לו 3.2V (!!) כשהזכרון הוא TCCD... תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  8. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם מישהו מכיד ומשתמש בתוכנות טובות לניטור המחשב ולשליטה במאוררים כדוגמת ה PCPROBE של אסוס שאני אישית משתמש?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by slowdive,

הי, יש לי מעבד E6300 ולוח אם ASROCK ConRoe945G-DVI אני מעוניין לעשות את המחשב שקט ככל האפשר ובביוס יש אופציה CPU QUIET FAN במצב DISABLE. לפי החוברת,במצב זה המאוורר עובד במהירות מקסימלית אבל אם מעבירים לENABLE נפתחות כמה אפשרויות (מצורפת תמונה של תוכנת הביוס). אני לא משחק במשחקים.המחשב משמש לאופיס/WINAMP/אינטרנט/צפייה בDIVX אז חשבתי שאולי אפשר להוריד את המהירות ממקסימום בלי לפגוע במעבד. את TARGET CPU TEMP ניתן לשנות מ45 ל-65 צלסיוס. את TOLERANCE לא ניתן לשנות. את TARGET FAN SPEED ניתן להחליף לFAST/MIDDLE/SLOW מה דעתכם,כדאי בכלל להתעסק אם זה?ואיזה שינויים כדאי לעשות? [attachment deleted by admin]

10. מבחינת מאוורר של מעבד. מה עדיף? שיכניס אויר או שיוציא אויר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין לברר קצת על קירור מים לפניי שאני נכנס לזה איך אני מקרר גם את המעבד גם את הכרטיס מסך וגם את הצ'יפסטים של הלוח(אם צריך) מה אני צריך לקנות בשביל זה? (לא מחפש דברים ממש יקרים)

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  12. Started by MaRom1,

אוקי אז המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם ASUS P5QL-E כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB PCIe יש לי שני מאוורירים של brushless DC 12v/0.60A JK 1202512 2 ball BEARING יש לי 2 אבל אני שם רק אחד משום שהם חזקים וגם האחד הזה שפועל אני לא יכול איתו!! המשפחה שלי שומעת אותו הוא מגיע עד לסלון וגם לכל החדרים ויש לי בית יחסית גדול... אני לא יכול יותר בבקשה אם משהו יודע ומבין שיעזור לי!

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by Ben-Dor,

ווואיי כמה זמן אני כבר מחפש אתם לא תאמינו אני מחפש אחד יפה חשוב שיהיה יפה!!!! וגם שיראה את הטמפ' פעם היה משהו באתר אחד של חברה קוראינית יפה כזאותי אני מחפש אחד יפה ולא אחד מהסדרה של הHardCano תודה.

14. Started by SuB,

השאלה מופנית גם על מעבדי אינטל וגם AMD

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  15. אהלן, אני בשלבי התחלה של OC למעבד שלי, וצריך עזרה בכל מה שקשור להגדררות של הזכרונות שלי דרך הביוס ע'מ שלא יפריעו לי ב-OC. זה המיפרט שלי: AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W זה קישור לתמונה של ההגדרות של כל מה שקשור למעבד שלי וכל מה שקשור אליו בביוס (CPU Freq במקור היה על 200). וזה קישור לתמונה של ההגדרות של הזכרונות שלי דרך הביוס אם אתם צריכם עוד תמונות אז תגידו. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by aviram20,

טוב אז אני בנתיים עם מחשב זמני שיעבור לאחותי החלפתי את הפנטיום 4 למחשב הזה זמני עד שאני יקנה את החלקים לשלי בנתיים אני רוצה להיתעלל בו קצת עם OC נחמד שאולי ישאר גם עם יעבור לאחותי עם הOC הזה.. חיפשתי בביוס את הגדרות השעון וההמהרה ולא מצאתי אותן חשוב לציין שיש כרטיס מסך OB בשימוש אבל יש לי X700 שיחליף אותו במידה והOC יצליח .. בקיצור מה עושים? ההגדרות מיתחבאות בביוס ? או שמא אין לי ברירה אלא לעשות OC ממערכת ההפעלה ובמידה וכן ? איזה תוכנה פשוטה יש ? ואם אפשר גם הסברים על התיפעול .....

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  17. המחשב שלי עובד טוב אבל הורדתי את התכנה speedfan סתם לבדיקה וקיבלתי תוצאות מטרידות (לפי הציורים שליד הטמפרטורה) מה זה כל דבר ברשימה שם והתוצאות באמת לא בסדר? הCPU פה מקפץ בין 115 למינוס 80...זה הגיוני בכלל? צילום מסך: speedfan: http://jpg.co.il/view/51449e21c01bc.jpg/ cpuid hardware monitor: http://jpg.co.il/view/5144a04dedc77.jpg/

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. שלום לכולם .... יש לי 150 ש"ח ואני רוצה לקנות גוף קירור לכרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 6600GT 128MB DDR3 128 BIT TH VIVO TV/O -GV-NX66T128VP - BULK חשבתי על זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3091 * הוא מתאים לכרטיס מסך שלי בטוח ? * הוא טוב ? * הוא מרעיש ? * כמה מעלות הוא יכול להוריד לי מהכרטיס ... בערך ? וזה הגוף קירור שקיבלתי עם הכרטיס עצמו .. יענו קירור סטוק ( הנה שתי תמונות של הכרטיס משתי צדדיו ) . * http://myhard.yesky.com/imagesnew/hardware/0405/video/GV-NX66T128VP/4.jpg * http://strony.aster.pl/barton/hardware/Gigabyte_GV-NX66T128VP.jpg תודה לעוזרים !!!!

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by nnfyrbsnss,

בביוס שלי שאני הולך למתח ואני לוחץ על + במקלדת זה הופך מהמתח הנוכחי לIgnored מה עושים, מה צריך לשנות, והאם אפילו לעדכן ביוס ? הנה סרטון: http://www.mytempdir.com/1224555

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by ag43,

יש לי מערכת מבוססת I7 ואני מעוניין להכיר קצת יותר את דרך הפעולה של המערכת והמונחים המיוחדים לה לקראת אוברקלוק עתידי (ברגע שאני אמצא קירור נורמלי). מונחים כמו UNCORE SPEED,QPI,BCLK חדשים לי ואני מחפש מדריך שיסביר על העניין (במיוחד אם יש מדריך שמסביר על ההבדלים בין אוברקלוק לI7 לבין מערכות מבוססות FSB שבהן אני כן יודע לבצע אוברקלוק)

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by evgani,

אני צריך מדריך אוו הסבר איך עושים אוברקלוק מההתחלה ! אני לא ידוע כלום! למשל מזה FSB מזה BUS SPEED ? ואיך למשל פותחים את המכפלה? ומה צריך לעלות בשביל ש-המהירות של המעבד תגדל מ- 2400 MHZ ל 2800 סתם דוגמה .. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  22. לאחרונה שידרגתי את הקירור של המעבד מ Bigtyphoon למשהו שחשבתי שיהיה יותר אפקטיבי והוא Thermalright IFX-14 המוצר נקנה במיטב כספי כ 420 ש"ח, לאחר התקנה לא מסובכת ע"פ הוראות היצרן מסתבר כי הלוח אינו נדלק(משהו שגרם לי להיות בלי מחשב למשך שבוע וקצת) בהתחלה חשבתי כי הלוח ככל הנראה נדפק(כמובן לאחר כל הבדיקות הסטנדריות) , רק לאחר שחיברתי את הגוף קירור המקורי הלוח עלה כאילו לא קרה כלום ניסיתי שוב להתקין ושוב המערכת לא עלתה התחלתי להבין כי משהו בקירור לא מורכב כמו שצריך ושיש קצר איפהשהו. בסופו של דבר ההתקנה הצליחה לאחר בידוד מקור הקצר שהיה כאשר הברזל של הגוף נגע במייצבים וגם ללוח כמעט להישרף!!!(לוח שעולה 1400 ש"ח). מסקנה: חברה שימו לב למה שאתם קונים ואת התאימות ללוח הצפציפי ש…

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by Devil Servant,

אני מעוניין להרכיב 2 מאווררים 80MM בגג המארז (לפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234981.0) הקטע הוא שהמארז הוא בעצם וידיאו,ואין ממש אוורור,אז רציתי לדעת איך כדאי לי לשים אותם,פולטים או שואבים אוויר? ואולי אחד כזה אחד כזה...? תודה

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by tomy669,

שלום לכולם.. יש לי שאלה על התמונה המצורפת.. הייתי שמח לקבל הסבר מפורט על הנתונים ואם יש סיכון או נתונים חריגים.. תודה מראש לכל העונים! בנוסף שמעתי שיש תוכנה של INTEL שנקראת Desktop Control Center רציתי לדעת האם התוכנה הזו יכולה להתאים לכל הלוחות אם וכל סוגי החומרות.. אשמח לקישור של התוכנה, תודה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by DuDsAn,

אהלן חברים ! מפרט: מעבד I7 2600K , GTX580 DC 2 , 8GBGSKILL SNIPER CL 7. אני לא זוכר איזה מארז ואיזה מאורר למעבד שמו לי... אני זוכר ששימתי כ150 שקל על המאורר ועוד כ800 שקל על המארז... עכשיו השאלה שלי היא כזו ואני יודע שזה קשה לענו בלי לדעת את שני הפרטים החסרים... המעבד מגיע ל 37-43 מעלות במנוחה... כל הזמן זז... ובמאמץ מגיע ל70 גם. לפעמים כאשר אני יוצא ממשחקים קופץ לי חלון המבקש להוריד את הצבעים על מנת לשפר ביצועים... המפרט שלי נראה לי מספיק חזק להחזיק כל משחק ההנחה שלי שהמעבד מתחם אולי על יתר המידה..

• 4 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.