עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tomy669,

שלום לכולם.. יש לי שאלה על התמונה המצורפת.. הייתי שמח לקבל הסבר מפורט על הנתונים ואם יש סיכון או נתונים חריגים.. תודה מראש לכל העונים! בנוסף שמעתי שיש תוכנה של INTEL שנקראת Desktop Control Center רציתי לדעת האם התוכנה הזו יכולה להתאים לכל הלוחות אם וכל סוגי החומרות.. אשמח לקישור של התוכנה, תודה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by SnakeBite,

שלום, אני קונה מחשב חדש....ובעיקרון הזמנתי את ה kandalf silver והוא כבר הגיע לחנות אבל אני יכול לשנות ל gigabyte ולחסוך 440 שקל...אבל עזבו את הכסף כרגע (אפילו שזה גם שיקול) אם נדבר במונחי קירור בלבד ...מבחינה קירורית טהורה....איזה מארז כדאי לי יותר..כאילו את העובדות אני יודע..אני יודע שה kandalf שוקל 10 וה gigabyte 7 . אני יודע שהkandalf בא עם 4 מאווררים 2 120 ו2 90 וה gigabyte עם 3 של 120 ...אני יודע שעדיף 2 של 120 מאחורה כמו ה gigabyte אבל tt לא סתם עשו את הספק שוכב זה כדי שיהיה אפשר לסדר את החוטים של הספק על דופן המארז בלי שיחסמו את האויר ול kandalf יש מגירה של hd מאחורה שמקוררת ע"י מאוורר 90 שזה יתרון חשוב על ה gigabyte כי אצלו זה נמצא מקדימה כאילו זה שואב את האויר הח…

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by oNam,

אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by zippobuyer1,

אני מחפש מקום שיוכלו לצבוע בו את המארז שלי (בתשלום כמובן). שיצא מדויק ויפה. יש יוזר בשם MAOR או משהו שצבע פצצה והוא אמר שהוא יגיד לי כמה הוא ירצה על הצביעה אבל לא ענה - אז אם אתה רואה את זה אני עדיין מעוניין! אני רוצה שיצבעו אותו באיכות - לאיפה ללכת?

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  5. אני הולך לקנות את המארז הזה: ?ATX MIDI 400W usb,p.stab.? 6042L http://www.ksp.co.il/allimg/sm333.jpg אני הולך לקנות אותו מהחנות KSP. התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש בו מקום רק למאוורר אחד: 80 MM מאחורה. אז אני אצטרך לעשות חורים כמובן במארז למאווררים נוסיפ אבל זה לא בעיה. הבעיה היא שאני לא יודע איפה הכי טוב לעשות את החורים למאווררים? אחד על הגג בטוח, איפה עוד? ועוד משהו: אני בשום פנים ואופן לא מתכוון לעשות חור למאוורר מקדימה, כי אז אני אצטרך להוציא את הכפתורים של הפעלת המחשב (שנמצאים בדיוק איפה שהמאוורר מקדימה אמור להיות) ואז למקם אותם במקום אחר במארז ולא רוצה לעשות את זה כי זה קשה מדי בשבילי. אני מוכן בכל מקום אחר לעשות חורים, חוץ מקדימה. אם זה קשור אז הנה המפרט שלי: ?Athlo…

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by ofcourse,

יש לי amd1700 עם המאוור הבסיסי, זכרון 333 של גייל ולוח אם לידטק k7ncrg-pro איך אני מעלה את מהירות המערכת מבלי לקנות רכיבים חדשים ?

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  7. שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNON עכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב. אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר. ועוד שאלה. האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?) או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל. יש לי מחשב: P-4 1.5 GH

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  8. ברשתותי מעבד MAD ATHLON XP 1600 PLUS במהירות 1.4 מותקן עליו VOLCANO 6CU PLUS הטמפ של המעבד היא בערך 50 מעלות ולפי דעתי זה הרבה והטמפ של המראז בערך 26 מעלות שזה טוב השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד מאווררים או שעלי למרוח ARTIC SILVER 3 על המעבד ואז זה יוריד משמעותית את הטמפ של המעבד? ואם כן היכן אוכל למצוא הסבר איך למרוח את המשחה?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  9. זה מוזר למה אין לי רק את ה-V של המעבד, אלה רשום לי CORE VOLTAGE וזה דברים כאלה כל אחד משהו אחד, למה אני אמור להתייחס להעלת המתח למעבד שלי ? יש לי Q9550 וב-CPUZ מרא הלי שהוא ב- 1.25V על תדר סטוק

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  10. שלום, שדרגתי לאחרונה את המעבד\כרטיס מסך במחשב הישן מלפני 10 שנים. האם כדאי להשקיע בקירור חדש? תוכלו להמליץ על קירורים טובים התקציב עד 100 ש"ח. (יש לי קירור רגיל שהגיע עם המעבד הישן E5300) אני מתכנן לעשות OC למעבד שיגיע עד 4.3Ghz לא נראה לי שתיהיה בעיה להגיע לזה עם אוויר. המפרט המשודרג: זיכרון 4 גיגה מעבד E8600 3.3Ghz לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W כרטיס מסך Radeon 6770HD אגב האם הייתם ממליצים להוסיף זיכרון?

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  11. היי יש לי פנטיום 3 866 עם לוח אם גיגה בייט 6OXT סוקט 370 אני רוצה להרכיב עליו וולקנו 7 + כי ההיטסינק שיש לי עכשיו שורק באופן עצבני וגרוע באותה מידה... החלטתי ללכת עליו ולא על וולקנו 9 כי אמרו לי שהוא יותר טוב (חוץ מהבעיה המאוד מאוד מרגיזה של החוט הקצר בריהוסטט (גרר)) AX 7 + מאוורר שקט היה עדיף אבל עולה יותר מדי וגם אין לי מה לעשות עם זה בשביל פנטיום 3... עכשיו אני לא יודע אם הוולקנו 7 פלוס ייכנס!!! יש לי מארז מידי ג'נרי והספק נמצא מעל המעבד הוא 9 ס"מ מעל הסוקט... ולא הבנתי מהאתר של טרמלטייק בדיוק מה הגודל בבקשה מישהו שיש לו את הוולקנו 7 פלוס יכול למדוד לי אותו בדיוק בגובה שלו בעיקר אבל גם באורך וברוחב שלו. תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by DorHD,

האם זה אפשרי שעם כזה קירור חזק זה יגיע לטמפ' 60+? האם המתחים תקינים? איך אוכל לבדוק אם הקירור עובד ? תודה

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  13. שלום לכולם, בזמן האחרון הרעש של המאוורר של הציפסט מרעיש יותר מידי, כשאני מנמיך RPM הוא לא מקרר והציפסט מתחמם. נגמרה האחריות על הלוח, ואני רוצה להחליף לקירור פאסיבי. הבעייה עם הלוח M היא הכ.מסך שיושב על הקצה של הקירור. השאלות שלי: 1. האם הזלמן יתאים?(ZM-NBF47) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4446 2. אם אני אחליף את המיקום של הכ.מסך לסלוט השני הוא גם ישתמש בכל רוחב הנתיב? יש לי על הלוח 2 PCI-E השאלה היא אם אני מפעיל רק אחד מהם (לא משנה איזה) הוא ייתן לי X16?(צריך להפעיל את הג'מפר של הSLI או שאפשר פשוט להחליף סלוט וזה יעבוד?) 3. קראתי על המון המלצות לערכה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_17…

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  14. להלן המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based ספק כוח LIBERTY 400W של ENERMAX זיכרונות OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Titanium CL4-4-4-15 קירור למעבד : ThermalTake Blue Orb II כרטיס מסך Palit Radeon 2600Pro Sonic 256MB DDR3 HDMI PCI-E Retail כונן-תקליטורים : LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black 2 כוננים קשיחים : Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מארז : Coolermaster CM 690 Black RC-690 נאמר לי שהקירור הנבחר הוא לא משהו :-) אשמח לקבל המלצה לקירור אחר, רק חשוב שהוא יהיה זול יחסית (אני לא מתכנן שום Overclocking), פשוט, ושקט (חשוב שיהיה שקט) תודה !

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by So,

שלום לכם, רציתי לדעת האם ניתן לקנות את סדרת מאוררי הPanaflo של פנסוניק בארץ? לא מצאתי מקום שמוכר אותם. תודה.

• 11 תגובות
    • 984 צפיות
  16. Started by Vissor,

יש לי מעבד dual core 2.8ghz האם כדאי לעשות לו overclock ..ואם כן אז עד כמה אחוז?? 10% 20% או 30%??

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by THE FOX,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=473 בביקורת הזלמן הפאסיבי מפתיע לטובה

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by Jook,

אני מחפש כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת על האפשרויות שיש עם ה-4200. אני מביא מחול את ה-GEFORCE4200 של GAINWARD ורציתי לדעת האם זה כדאי וכמה הוא יעלה לי בארצות הברית? והאם המאורר שיש עליו הוא מספיק טוב ל-OC? תודה

19. Started by xXx Lid,

שלום הזמנתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5 ורציתי לדעת איך בדיוק למרוח אותה על המעבד אחרי שאני מפרק את המעבד איך לנקות את המשחה הטרמית שקיימת על המעבד ועל ההיטסנק שלו? כי זה ניראה ממש קשה להוציא את זה הכל שם נדבק ובאיזה צורה הכי טובה למרוח את המשחה הטרמית על המעבד ? צריך למרוח את המשחה גם על ההיטסנק נכון? דרך אגב אם זה משנה המעבד שלי הוא פרסקוט 3.0 בסוקט 478 תודה מראש

• 15 תגובות
    • 984 צפיות
  20. שלום לכולם, קניתי קירור למעבד arctic cooling freezer 13 co והוא בא עם משחה טרמית קשה מרוחה מראש על אזור החיבור עם המעבד. בנוסף קניתי בעבר משחה טרמית arctic MX-4. רציתי לשאול האם יש טעם להחליף את המשחה שבאה מראש עם המעבד, במשחה הזו- מטעמי טריות ואיכות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by Black_Citadel,

אוקיי אז ככה, אני מקבל את הכרטיס הזה עוד כמה ימים, וחשבתי לעשות לו OC... אני משתמש בתוכנה POWER STRIP, זה לא כל כך משנה באיזה תוכנה אני משתמש IS IT? עכשיו, הקירור שמגיע עם הPOWERCOLOR הוא מספיק לOC ואם כן אז כמה אני יכול להגיע איתו ? אני לא רוצה להתחיל להשקיע במאוורר חדש וצלעות קירור לזכרונות etc...

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  22. Started by andd,

לוח אם ASUS Maximux IV Extreme-Z מעבד Core I7 2700K זכרונות G.Skill DDR3 Sniper 1600Mhz 2x4 (8GB Ram) Low voltage 1.25 קירור Crosair H100 כונן Crosair SSD 120GB Super PI 8 שניות... מה דעתכם עד עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  23. שלום, יש לי מעבד E8400 Stepping A Revision E0, עשיתי לו O/C קטן: העלתי את הבאס מ- 333 ל- 400 והשארתי את המכפלה על x9. את המתח של המעבד קיבעתי ל- 1.16250v. כשנכנסתי לקבע את הזכרונות הומלץ לי להגדיר 2.00B , שלפי מה שכתוב שם (ב- BIOS) בטבלה בצד ימין, זה אומר שהבאס יהיה 333. מבחינת הגדרת הבאס השארתי על Auto. לאחר שמירת ההגדרות ויציאה מה- BIOS, המחשב ניסה 3 פעמים לעלות (מה שאומר שהוא עושה שינויים ב- BIOS, כל פעם שינוי אחר, זה מה שאני מכיר בנוגע לנושא הזה לפחות...) ואז התחיל לעלות, מיד נכנסתי ל- BIOS וקיבלתי מסך שאומר שהיתה שגיאה והנתונים שבחרתי לא נכנסו לתוקף. אז קיבעתי את הבאס של הזכרונות ל- 333 (במקום Auto שהיה קודם) ובחרתי שוב 2.00B, גם הפעם קרה אותו דבר. בניסיון השלישי קיב…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  24. אני מעוניין להתחיל בOC למעבד שלי ומן הסתם הקירור סטוק לא יעשה את העבודה..אני מתכנן להגיע ל3.4GHZ בערך..והבנתי שזה בהחלט אפשרי. את המאוורר אני קונה בKSP ,מתקין לבד..בנוסף, אני זקוק למאוורר שלא יצריך פירוק של הלוח אם..כלומר מאורר שניתן להתקין בקלות במחשב מורכב, בלי לפרק שום דבר,פרט למאורר הקודם כמובן [= מוכן לחרוג ל200.. נראה לכם שפריזר 7 פרו יעשה את העובדה? כי הוא נראה לי בהחלט איכותי וזול... e5200 2.5GHZ GTX260 216SP 896GDDR3 COOLER MATSTER ELITE 334 GSKILL 4GB[2X2GB] DDRII 1066MHZ DFI LANPARTY T2r p31

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by Esparco,

לקחתי את הFX5200 שלי עם קירור סטוק פסיבי ודחפתי לו מאוורר של מעבד פנטיום 3 עם חיבור 3 פינים והצלחתי להוציא ממנו אובר מכובד 505 זיכרונות ו 335 לליבה [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים