עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by the damonion,

שלום לכולם יש לי מערכת קירור מים גדולה של שרתים וחסר לה בלוק, אשמח עם תמליצו לי על בלוק טוב,תודה.

• 16 תגובות
    • 965 צפיות
  2. המחשב שלי עובד טוב אבל הורדתי את התכנה speedfan סתם לבדיקה וקיבלתי תוצאות מטרידות (לפי הציורים שליד הטמפרטורה) מה זה כל דבר ברשימה שם והתוצאות באמת לא בסדר? הCPU פה מקפץ בין 115 למינוס 80...זה הגיוני בכלל? צילום מסך: speedfan: http://jpg.co.il/view/51449e21c01bc.jpg/ cpuid hardware monitor: http://jpg.co.il/view/5144a04dedc77.jpg/

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  3. כותרת.. הזיכורנות הן 800MHZ אחד של OCZ והשני של KINGSTON בכל כרטיס 2 ג'יגה

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by oron_s,

שבוע שעבר התקנתי את ה-TUNIQ. בפעם הראשונה התקנתי אותו שהמאוורר עובד מלמעלה למטה, אחרי ההתקנה הטמפ' לא ירדו והחלטתי להתקין אותו מחדש. בעת ההתקנה מחדש שמתי לב שכנראה לא חיזקתי אותו מספיק אבל בגלל שהייתי עייף התקנתי אותו הפוך (המאורר לוקח אוויר מימין לשמאל) אחרי שסגרתי את הכל הפעלתי את המחשב וראיתי שיפור בטמפ' אבל עדיין נראה לי שהטמפ' יחסית גבוהה. עוד משהו מוזר הוא שאין הבדל בטמפ' בין שהמאורר על הכי גבוה לבין הכי נמוך... למישהו יש רעיון ? האם זה משנה לאיזה כיוון הTUNIQ מותקן?

• 17 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by X-tremoder,

שלום לכולם..בעבר עשיתי אוברקלוק עם מערכת פחות או יותר דומה אבל רוצה לדעת מה דעתכם.. יש לי מעבד P4 2.8GHZ 533 FSB ולוח ASUS P4S800D-X לדעתכם האוברקלוקינג יעבור את ה3.6?...עם קירור מתאים כמובן.. תודה לעונים ולמייעצים..

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by emmanuel,

שלום לכולם. כרגע הרצתי כ 20 דקות PRIME95 ואני מקבל טמפ של 55 בLOAD ו 33 בIDLE האם אלו טמפ בסדר? הגעתי ל2.4 עם קירור של נינגה המפרט בצד. מחכה לתשובות ודעות. תודה רבה ???

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  7. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד lenovo ישן בערך בן 3, מעבד dual core2 1.66 Mhz, עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה של אינטל intel950 עם 128 mb זיכרון. מחפש תוכנה (אם קיים בכלל) שאיתה אוכל לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. כדרך אגב: נכנסתי לביוס אבל משום מה רק ההגדרות הבסיסיות (כגון הסדר בוט של הכוננים והשעון של המחשב) מופיעים שם. רעיונות?? תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  8. ברשותי מחשב גרוטאה שמרעיש (מצ"ב מפרט) לפני זמן מה רכשתי קירור למעבד AC Freezer 64 Pro, הרעש מהמאוורר איום ונורא. ברשותי מארז ג'נרי שלא סופג את הרעש ובקדמתו מאוורר אחד שלא מרעיש כלל וספק חדש (לא זוכר איזה) 12cm שקט מאוד. פליטת החום מהמעבד היא רק 62Watts והשימושים במחשב הם אינטרנט ואופיס בלבד, כלומר בקושי יש עומס על המעבד. חשבתי להוריד את המאוורר של המעבד כי ה heatsink די גדול ונראה לי שהוא לבד יכול לעמוד בעומס. עשיתי בדיקה (עם מאוורר) ב OCCT במשך שעה והטמפ' לא עלתה על 41 מעלות, עפ"י ה spec של AMD הטמפ' המקסימלית היא 55-69 מעלות - http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=151&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f…

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש קירור למעבד הנ"ל,תקציב כ 100 +-,חורג בהתאם ליחס עלות תועלת.. OC כ 3GHZ אולי יותר קצת,תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by arieltan,

אני צריך עזרה רצינית באנשים מביני עניין בייעוץ/תכנון קירור למארז HTPC במערכת הבאה, מצורף קובץ עם המארז המארז הוא IPPON Q4 לוח Gigabyte 880gm-usb3 מעבד וזיכרון x4 640 4GB מאוורר המעבד BIG shuriken כונן קשיח 3TB וקנייה בקרוב של 7750 או 6850 במארז הזה ללוחות micro אפשר לשים רק 80mm fan אחד לכניסת אויר בחלק התחתון של המארז (אני מנסה להימנע מ80mm משיקולי רעש). חיתוכים בחלק התחתון של המארז לכניסת אויר מוגבלים מאוד עד בלתי אפשריים בגלל צפיפות אביזרים ותושבות המארז. בנוסף קיים במארז ספק ATX SFX 300וואט ג'נרי מוקטן עם 80mm fan להוצאת אויר. מוד 1 מתוכנן להחליף לספק איכותי עם מאוורר 120mm שקט. הכולל תאימות לספק ATX על ידי חיתוך החלק החיצוני בהתאמה לATX וחיתוך ריבוע פאנל עליון/מכסה…

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by Gil80,

שלום. אני כרגע נמצא עם מארז CM690 הישן. אני מעוניין לקנות קירור H100 של Corsair. בנוסף, אני מעוניין במארז שקט יותר וסגור יותר לאבק, האם המארז H2 יכול להכיל את הקירור הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by gilad121,

אז ככה . אני לא סגור עדיין על מעבד זה יהיה e8600 או q9550 . יש לי עוד קצת זמן . הדרישה היחידה מהלוח הם ביצועי oc . לא שום דבר אחר. אם אני יקח את הq9550 אז אני רוצה לעבור את ה4.0 ghz ולהגיע כמה שיותר רחוק . אם אני יקח את הe8600 אז אני רוצה להגיע לפחות ל 4.5 ghz . הקירור הולך להיות TR 120 EXT עם מאוורר אחד או שניים לפי הצורך. איזה לוח אם יהיה הכי טוב ולא יגביל אותי לכל אחד מהמעבדים ? כתבתי עד 1300 שח אבל אם יהיה לוח שיענה לדרישות בפחות אז עדיף כמובן וגם לגבי יותר אני גמיש.

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  13. אני הולך לקנות את המארז הזה: ?ATX MIDI 400W usb,p.stab.? 6042L http://www.ksp.co.il/allimg/sm333.jpg אני הולך לקנות אותו מהחנות KSP. התקשרתי לחנות והם אמרו לי שיש בו מקום רק למאוורר אחד: 80 MM מאחורה. אז אני אצטרך לעשות חורים כמובן במארז למאווררים נוסיפ אבל זה לא בעיה. הבעיה היא שאני לא יודע איפה הכי טוב לעשות את החורים למאווררים? אחד על הגג בטוח, איפה עוד? ועוד משהו: אני בשום פנים ואופן לא מתכוון לעשות חור למאוורר מקדימה, כי אז אני אצטרך להוציא את הכפתורים של הפעלת המחשב (שנמצאים בדיוק איפה שהמאוורר מקדימה אמור להיות) ואז למקם אותם במקום אחר במארז ולא רוצה לעשות את זה כי זה קשה מדי בשבילי. אני מוכן בכל מקום אחר לעשות חורים, חוץ מקדימה. אם זה קשור אז הנה המפרט שלי: ?Athlo…

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  14. הקירור מתומחר בחו"ל באזור ה 36$ , מה שאומר שמחירו בארץ לא היה גבוהה מדי (אני מאמין שבאזור ה 200 ש"ח) , ובמחיר כזה זו מציאה ... http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2271 http://www.tweaktown.com/reviews/1429/sunbeamtech_core_contact_freezer_cooler/index.html http://www.ocia.net/reviews/corefreezer/page1.shtml http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Sunbeam_Core_Contact_Freezer/pg4.html

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by arino,

שלום ברשותי E6500K שקיבלתי במתנה. לוח מומלץ לאוברקלוןק אקסטרים? P5B דלוקס? DQ6 ? למנייהם? התקציב לא מוגבל ואני פתוח להצעות . חשוב לזכור שלא כל הלוחות שנותנים תוצאות טובות עם Q יתנו את אותה התוצאה עם שני ליבות .

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  16. היי יש לי פנטיום 3 866 עם לוח אם גיגה בייט 6OXT סוקט 370 אני רוצה להרכיב עליו וולקנו 7 + כי ההיטסינק שיש לי עכשיו שורק באופן עצבני וגרוע באותה מידה... החלטתי ללכת עליו ולא על וולקנו 9 כי אמרו לי שהוא יותר טוב (חוץ מהבעיה המאוד מאוד מרגיזה של החוט הקצר בריהוסטט (גרר)) AX 7 + מאוורר שקט היה עדיף אבל עולה יותר מדי וגם אין לי מה לעשות עם זה בשביל פנטיום 3... עכשיו אני לא יודע אם הוולקנו 7 פלוס ייכנס!!! יש לי מארז מידי ג'נרי והספק נמצא מעל המעבד הוא 9 ס"מ מעל הסוקט... ולא הבנתי מהאתר של טרמלטייק בדיוק מה הגודל בבקשה מישהו שיש לו את הוולקנו 7 פלוס יכול למדוד לי אותו בדיוק בגובה שלו בעיקר אבל גם באורך וברוחב שלו. תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by yambtz,

אני רוצה להחליף את הירוק הזוועתי הזה בכחול אולטרה ברייט. הירוק הוא אולטרה ברייט גם דרך אגב.

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by i.k,

אני כבר מזמן מנסה להגיע לoc מכובד למעבד,ולא הכי מצליח יש לי xp-1700 סטפינג KIUHB מעבד 1.6 וולט. קניתי גם לא מזמן ספק חדש של אנרמקס במיוחד לoc והתוצאה שאני מגיע היא 2250 לכול היותר, ואני רואה שזה יחסית קצת כי ראיתי בכול מיני מקומות כולל כאן בdata base של האתר שאנשים הגיעו ליותר ויש להם חלקים דומים לשלי או כמו שלי. אז אני לא יודע מה מגביל אותי כאן החלפתי כבר הכול על מנת שיתאים לoc יותר גבוה. מה לדעתכם הסיבה שאני לא מצליח להגיע לתוצאות יותר גבוהות?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by jj516,

מה המאוורר הכי טוב שאני יכול לקחת ל AMD ATHLON XP 1700+ עם לוח M של GIGABITE 7VTXE ?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by guy1235,

איך עושים מוד עיפרון, איך אני יודע כמה מתח אני נותן ומתי? תודה.

21. שלום חברים, כחלק מפרויקט הקירור שלי, אשר יעדו המרכזי הוא השגת שקט מוחלט החלטתי להתחיל לתכנן הסבה של כל המערכת לקירור מים. פרטים ותמונות של SilentBob. ובכן, בעבר תיכננתי פרויקט קירור מים גדול, אך מצבי הכספי והפיזי אינו מאפשר לי ליישמו לכן החלטתי לגשת בצורה מעט שונה, חסכנית ויעילה יותר לדעתי. בביתי יש בריכת דגים גדולה בחזית הבית, המכילה בערך קוב וחצי, קר בכל עונות השנה. אני מתכנן להעביר זוג צינורות באורך 15 מטר, מהבריכה בחוץ, input ו-OutPut. מטורלל, מטורף, לא שפוי.. שמעתי כבר הכל. אבל שימו לב, המשאבה, חזקה דייה.. יחסית רועשת תשב מחוץ לחדר, שקט מוחלט. ההוצאות הינן מינימליות, על בלוק (מה שייאפשר לי ללכת על בלוק ברמה גבוהה ביותר), וצינורות. (המשאבה הינה מתנה..) הבעי…

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  22. אני קונה מחשב חדש בעוד חודש, ואני מתחלבט בין 2 לוחות אם. Gigabyte K8NF-9 MSI K8N Neo4-F הבנתי ששני הלוחות מציגים אותם ביצועים, אבל שה- MSI מגיע ליכולות יותר טובות באוברקלוק (ונוסף על כך מגיע עם באנדל של חוטים מעוגלים). הבעיה שלי היא ששמתי לב שגופי הקירור של זלמן אינם תומכים בלוח זה (לא מופיע בטבלת התאימות ללוחות אם באתר של זלמן). היתרון של ג'יגהבייט זה שהקירורים של זלמן מתאימים לו ויאפשרו לי הצלחה יותר טובה באוברקלוק, למורת שאני מעדיף אל הלוח של MSI. א. האם מישהו מכיר קירור למעבד שיאפשר לי הצלחה טובה באוברקלוק (תקציב עד 200 ש"ח.. אפשרות לחריגה של גג 250) שמתאים ללוח של MSI? ב. אם אין קירור, עדיף לי לקחת את הלוח של ג'יגהבייט ולהוסיף לו קירור של זלמן?

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by SuperStyle,

הצלחתי להגיע ל 3 מגה הרץ: דגם המעבד:AMD Athlon 4400+ דגם לוח-אם:epox mf-4 דגם זכרונות:kingston 3g 667 תדר מעבד :2300 @ 3000 תדר FSB : 200 @ 261 תדר זכרונות :667 מתח מעבד :1.55 מתח זכרונות :2.0 מכפלה:11.5 תמונה אחרי מבחן יציבות של שעה ב OCCT: המתח בתוכנה לא נכון מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  24. היי דבר ראשון אני לא מבין בטמפרטורות של מעבד, כ. מסך וכדומה יש לי קירור למעבד Katana 3 והמעבד הוא Core i7-2600 במחשב בן כחצי שנה... אני ראיתי ב-HWMonitor שהטמפרטורה של המעבד היא כ-32 במנוחה ו53 במאמץ (בזמן בנצ'מארק או משחק כזה או אחר) השאלה שלי אם זה תיקני? האם הוא מתחמם יותר מידי? אם לא - פנאן חח אם כן - מה אפשר לעשות כדי לקרר את המעבד טוב יותר

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by nehmia,

איך עושים אוהרקלוק לשני הכרטיסים ביחד או לכל אחד לחוד?

• 9 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים