אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, המאוורר שעל גוף הקירור של המעבד שלי (Intel Core 2 Quad Q6600) חדל מלעבוד לחלוטין (מדובר בגוף הקירור שבא עם המעבד - סטוק). רציתי המלצה לגוף קירור חדש שיתאים למעבד בתקציב 150 ש"ח. לא ביצעתי מעולם OC למעבד, וכנראה שגם אני לא אבצע בעתיד (אולי משהו צנוע יחסית). המארז הוא בגודל Mid Tower מדגם Compucase 6A21, ולא נראה לי שיש בעיה משמעותית של גובה לגבי גוף הקירור. בתודה מראש! הערה: ביצעתי חיפוש בפורום, אולם ההמלצות לגבי קירור למעבד זה הינן לרוב ישנות, והקירורים המומלצים בהודעות אלה אינם זמינים עוד לקניה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משחה טרמית למעבד ...איזה מהבאים אתם ממליצים לי? Coolermaster HTK-001 Thermal Grease או Nanotherm Blue 2 Thermal Grease או Coolermaster PTK-001 Thermal Grease ?? (http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm)
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שאני מבקר בפורומים והתרשמתי מאוד לטובה, מקווה שאוכל להשתלב אצלכם ולתרום את חלקי. המפרט הרלוונטי שלי לבעיה: amd a64 3000+ venice E6 stepping s939 dfi lanparty ut ultra-d hynix ddr400 ocz modstream 520watt האוברקלוק: cpu @ 1800/2400mhz 200/267mhz fsb 2000/2080mhz htt 1.4/1.67v vcore ddram @ 240mhz 10:9 timing @ 3-3-3-8 2.5/2.7v במצב הזה המערכת יציבה ועוברת superpi ו-3dmark עם טמפרטורות מצויינות למרות שיש לי קירור ג'נרי של thermaltake. לכן אני משוכנע שאין בעיות טמפרטורה למערכת, הבעיה נוצרת כשאני משנה את יחס הזיכרון למעבד ל-1:1 ואז אין יציבות. האם זאת מגבלה טכנית של הזיכרון הג'נרי? או שיש מה לעשות בקשר לזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המפרט שלי: מארז סטנדרטי (מאייבורי V_V) מעבד AMD Athlon II X3 450 שפתחתי את הליבה הרביעית שלו לוח אם Gigabyte GAMA 78 LMT US2H אני מתכנן לעשות חור בצד המארז בכדי לשים שם מאוורר 120mm פשוט (ה 80 בדרך כלל לא יעילים במיוחד) שאלו הנתונים שלו: Frame dimension: 120 x 120 x 25mmFan speed: 1200 RPMFan airflow: 38.4 CFMFan air pressure: 1.17 mm H20Fan life expectancy: 20000/hrs 25°CBearing type: Sleeve BearingConnector: 4-pinVoltage rating: 12VCurrent rating: 0.15 ANoise level: 17.5 dB(A) לאחר פתיחת הליבה הרביעית הטמפרטורות עלו לא מעט אז אני שוקל להחליף את הקירור של המעבד. להלן תמונות של הביפנוכו (הקירור של המעבד דיי קטן, מאוורר 70mm שמגיע למשהו כמו 4000 RPM): הטמפר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של חבר אצלי מפרט: core2due e6750 intel dp35dp geforce 7600gs 1gb ddr 800 בביוס הטמפ' מראות: חום מעבד:47 חום לוח:43 ומה שאני לא מבין ונראה לי הבעיה זה: ich temp:65 mch temp:66 וזה איך שאני מדליק את המחשב,הטמפ הללו תקינות?אם לא איך אני מוריד אותם?יש מאוורר על המעבד ומאוורר גדול בצד המארז. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחיל קצת OC עד שהקירור שלי יגיע (TT120 שלא במלאי כרגע) , יש לי לוח אם P5W DH איזה מתחים ותדרים אני צריך לנעול? ועל כמה אני נועל PCI-E ו-PCI? ויש עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להמהיר את ה 2.6 ואני לא מצלח לעבור FSB ליותר מ 236 -עכשיו נעלתי את ה זכרון ל400 וזה נתקע אז הורדתי ל 320 (כי אלה האופציות של הלוח שלי) וגם המחשב נתקע לאחר מספר דקות עבודה וגם נעלתי את ה PCI/AGP ל33/66 ועדיין אני לא מצליח לעבור . דרך הגב עם הבס בגעתי עד 945 והמעבד עד 3071 המפרט שלי: 2.6 C asus p4p800 675 golden dragon 3700 -2*256 ספק - פרפר 420 מארז דרגון עם 4*80 1*120 1*92 - נעים וקר בפנים תודה
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 עם קירור thermalright xp-90 ומאוורר thermoflow עליו........\ 1 אם אני רוצה להעלות לו את המהירות (mhz) אני צריך פשוט להיכנס לביוס ולהעלות את המהירות של הבאס.......(אני רוצה להגיע ל 2500 מגה הרץ...להעלות ב-300mhz את המהירות......) או שאני צריך לעשות עוד משהו חוץ מזה? שמעתי על זה שצריך לנעול את הagp ל66 או משהו כזה וגם לנעול את הpci למשהו.....אז איך עושים את זה? מה קורה אם אני לא עושה את זה? ולכמה אני צריך לנעול את בagp ואת הpci??? יש לי לוח אם msi k8n neo platinum ויש לו אפשרות של dynamic overclocking.........איך משתמשים בה? זה באחוזים....כתוב לי בכמה אחוזים להעלות את המהירות של המעבד....אז מה ההבדל בין זה לבין להעלות את המהירות פשוט בביוס איפה שכתוב…
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בחדר דיי מרעיש, לא שמתי לב לזה ולא הפריע לי עד שההורים שלי קנו מחשב והוא שקט לגמרי , לא שומעים אותו, צריך להסתכל בנורות של המארז כדי לדעת עם הוא עובד.. הדבר הדליק אותו ורציתי גם! החלפתי את המאוורר של המארז באחד שקט והרעש פחת בחצי, עכשיו אני שומע רעש שבא מכיוון המעבד, יש לי את הקירור שבא עם אינטל.. אני רוצה לקנות מחר יחידת קירור וראיתי אחץ מומלצת של articCooling ב 95 שח, freezer 7 pro שמו, חיפשתי בפורום והוא קיבל ציון טוב, 9.3 מתוך עשר. חשבתי לקנות אותו, מה אתם אומרים? יש למישהו נסיון איתו? הוא באמת שקט מאוד? ההרכבה פשוטה? צריך לקנות גם מישחה בנפרד? תודה לכול העוזרים. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן , יש ברשותי את הלוח הזה GIGABYTE P55-UD3 ואיך שהבנתי הלוח לא מומלץ לאוברקלוק , ובכל זאת אם אני רוצה לבצע אוברקלוק ללא שינוי מתחים, עד איזה תדר תאורתית אפשר יהיה להגיע ללא כל סכנה? ואם ישנו צורך בקירור אז אני מוכן להשקיע כ 200-300 ש"ח על הקירור לא חובה שיהיה שקט עד מאוד אבל יש העדפה שיהיה עם LED תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך משנים את מהירות ה ram אם אפשר?
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מבקש שיהיה זול עד כמה שניתן גג 150 ש''ח אם אפשר פחות! :-\ ומה זה אוברלוק יש סוגי אוברלוק? האם אני יכול לבד או עדיף מעבדה ?
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בשלב הלמידה של המערכת שלי וביוס שלי ואת האופציות של השינויים. פה אני צריך עזרה שלכם: המערכת שלי היא: מעבד AMD ATHLON 2500+ BARTON 2סטיקים של 128 +2 סטיקים של 256 MB לוח אם של GIGABYTE GA-7N400V-L NFORCE 2 ללא הוספת כרטיס מסך (אני משתמש במובנה). שנכנסים לביוס יש לי כמה אופציות לשינוי תחת ADVENCED CHIPSET FEATURES ב system preformance יש לי כמה מצבים: הראשון: NORMAL לשונית ה FSB עומדת על 166 MHZ לשונית ה FRAME BUFFER SIZE על 32 M וכך הלאה. השני מצב TURBO לשנוית ה FSB שוב על 166 ואותו הדבר לשאר הנתונים. אתמול העברתי את זה לטורבו והמחשב לא עלה. כתב לי שחסר אזשהו קובץ. החזרתי את זה לנורמל והכל טוב ויפה. והמצב השלישי: MANUAL - וזה המצב לשינויים. פה ככל שאני…
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מה המעלות של הCore 2 E6300 שלכם? שלי נמצא על 51 וזה נראה לי גבוהה יותר מידי!
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן החלפתי קירור למעבד שלי(A64 3000+ S754), בכל מקרה רציתי לדעת אם כדאי לי לחתוך את צלעות הקירור של קירור הסטוק שאני לא צריך ולהדביק על הזכרונות של ה GF 6600 256 שלי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אחרי שעשיתם o\c אתם משאירים אותו או שזה רק לתוצאה הגבוהה?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין את המערכת הזאת Swiftech H20-220 ULTIMA XT Complete Liquid Cool Kit מ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_202_604&products_id=26994 רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת? על החנות? כדי להזמין חלקים בנפרד או שהקיט הזה טוב?. האם כדי להשקיע בבלוק נוסף לצי'פסט?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חדש בפורום ורציתי לדעת באיזה צבעים צריך להשתמש כדי לצבוע עכבר תודה רבה ;D
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב וכרגע אני משתמש ברכיבים הבאים Abit AN7 Guru 2x256 Twinmos DDR 3200 C2 + Cooling Choppers Tr SP97 + Arctic Silver 3 + Ventec Tornado 92MM Fan 480Watt PS. למישהו יש השערה או לינקים שבהם אני יכול לראות בממוצע לכמה אפשר להגיע עם הרכיבים האלה? או אפילו מדריך לאוברקלוקינג מוצלח עם הלוח!? השמח לקבל מידע.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה נשמע כולם? הכל בסדר? יופי עכשיו ככה, סתקלו קודם על המפרט שלי, עכשיו לאחר שהסתקלתם הנה מספר שאלות: אני רוצה לעשות OVERCLOCK למעבד ולזכרון.(כי עם כרטיס המסך שלי אין ממש מה לעשות) 1. ללוח האם שלי יש אופצייה בBIOS להפעיל AI Overclocking, מה זה? 2. האם יש מספר רמות של אוברקלוק? נגיד אובקלוק שבשבילו אני לא אצתרך לקנות קירור יותר טוב ולקנות ספק חזק יותר. 3. האם בכלל יצא לי משו מלעשות אובקלוק למפרט שיש לי כרגע? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כשאני מנסה להעלות את ה-CPU bus בביוס ,המחשב כובה. ומאתחל את עצמו ופשוט מבטל את ה-oc. מוזר שהצלחתי להגיע רק ל-220 mhz כשהמקור עומד על 200. הכל עובד פיקס, יש קירור וכו',אבל פה אני נשבר.. כשמנסים להעלות מעל. יש השערות? אשמח לעצות איך להתקדם. e2180 Biostar 945GC Micro 775 kingston 667X2 freezer pro 7 rev2 תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אוקי הבנתי נראה לי את הבעיה. לכרטיס מסך מחוברים 3 צהובים 3 שחורים: עכשיו 2 מהם (צהוב ושחור) מחוברים ללוח אם, ו4 (2 צהובים 2 שחורים) סתם זרוקים לא מחוברים לשום דבר. האלו שמחוברים מחוברים פה: בנוסך מה לעשות עם ה5 מעלות במעבד?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-