עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofcourse,

יש לי amd1700 עם המאוור הבסיסי, זכרון 333 של גייל ולוח אם לידטק k7ncrg-pro איך אני מעלה את מהירות המערכת מבלי לקנות רכיבים חדשים ?

• 12 תגובות
    • 970 צפיות
  2. Started by B.D.B,

[ltr]some details first: Abit AN7 (rev.1) XP-M 2600+ 256Mbx2 Geil PC3500 (DDR433) Golden Dragon Dual Channel Kit ThermalRight SLK 947U w/. ThermalTake 92mm LED fan (78.7dba/48dba) before the final setup was set I wanted to check the top the system can offer. CPU toped at 2650Mhz (212x12.5) @ 1.937v and it could probably hit 2.7Ghz with more voltage, but I didn't want to risk the CPU. tring to find the max FSB was weird, it crushed at 215x12 with fsb:mem at 4/3 (though it does runs unstable at 219x12 with fsb:mem at 4:4). current specs: XP-M 2600+ @ 2606Mhz (217.2x12) 1.875v 434.3Mhz 2-3-3-9 Dual Channel 3.1v ambiant temp. 17oC 30oC idel 47oC full load (all fans at full sp…

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  3. אהלן חברים, האוברקלוק שלי מתקדם יפה, הצלחתי להביא את ה-2500K שלי ל 4.4GHz עם מתח 1.325 כעת אני מתכוון להתקדם לכיוון ה-4.8 ובתקווה לעצור שם, יש לי רק בעיה אחת. כשאני מבצע מבחן מאמץ עם LinX אני משתמש בדרך כלל ב-5GB זכרון למבחן כדי לנצל כמה שיותר RAM, אבל מרוב שהמבחן שואב את הזכרון, CoreTemp וגם RealTemp פשוט קופאות ולא מספקות לי טמפרטורות, החלונות שלהם פשוט נשארים עם ערכים קבועים ולא מתעדכנים, רק בסיום לופ. מכיוון שזה מבחן מאמץ הכי קשה שיש, חשוב לי מאוד לנטר טמפרטורות ולראות שהמעבד לא קופץ לי לאיזור ה-90, אני פשוט שם את המאוורר של המעבד על העוצמה הכי גבוהה ומקווה שהכל בסדר, אבל עדיין זה בעייתי. יש הצעות מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אז חשבתי לקנות אותו..! http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm ולהוציא את המאורר הלבן...ולקנות את זה http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2002.htm ולשים את 2 מאוררי ה90mm...שאלה המפרט שלהם.. Fan Dimension 90x90x25 mm Rated Voltage 12V Started Voltage 7V Rated Current 0.25 A Power Input 3.00 W FAN Speed 1300±200 R.P.M~ 3000±10% R.P.M MAX. Air Pressure 4.3mmH2O Max. Air Flow 64.42CFM Noise 17 dBA at 1300 RPM~ 36.5 dBA at 3000 RPM Bearing Type Sleeve Life Expectation 30,000 Hours Connector 4 Pin אתם אומרים שזה טוב??..או שלא שווה להשקיע ככה בקירור.... שזה יוצא ביחד 350 שח ככה...

• 17 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

Ok, I am using the next rig: 2.4C + Vantec Aeroflow + AS5 ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 CH-5 And i want to OC my CPU to 3.0 so i am gonna increas the bus to 250.. now to the question... I am windering if i should use devider of 5:4 which gives the memories 200 (Same like default) or can the memory hold 1:1 ? What do you think can they hold speed of 250 ? Thnx a lot !

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by Blinker,

יש לי לוח אם ASUS P7H57D-V EVO לא מזמן החלפתי קירור למעבד, היה לי קירור סטוק פרופיל נמוך לFreezer 13 CO התוצאות מדהימות !! מ75 מעלות במאמץ ל55 מעלות במאמץ של 10 דקות עם 37 מעלות במארז אבל עכשיו החלק המעניין .. אני מעוניין לעשות קצת אוברקלוק והשאלה שלי מה מסביב למעבד שהיה מקבל זרם אויר מהקירור סטוק שעכשיו לא מקבל אויר מהקירור החדש צריך להיות מקורר ? http://content.hwigroup.net/images/products/xl/087515/asus_p7h57dv_evo.jpg תמונה של הלוח ההיטסינקים הכחולים זה ברור .. אבל אולי עוד משהוא ?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  7. Started by daniel0089,

היי, אז לפני שאני מתחיל לעשות OC לE6300 שלי... 1)האם חייבים לבטל את כל הדברים שכתוב במדריך באתר למרות שאני לא רוצה להגיע ל1000GHZ אלא עד 2.2GHZ בערך (הסטוק שלי הוא 1.86)? 2) לא כל כך הבנתי מה עושים עם הזכרונות,SPD וכל השטויות האלו.. אשמח להסבר... 3) מה להגדיר בכיבוי אוט'? 70 מעלות? 4) לכמה אתם חושבים אני יגיע עם הקירור שבמפרט בצד? 5) מאז שכתבו את המדריך ועד עכשיו, מומלץ להתקין תוכנה אחרת מזו שכתוב במדריך או להוריד בידיוק את מה שכתוב שם?אם יש לכם המלצות לתוכנות יותר טובות אשמח ללינק להורדה.. עריכה: אפשר קישור להורדה של 3DMARK07 בבקשה? 06 לא תומך בDX10 תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  8. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות מישהו מעבד איך אני יכל לדעת שהוא לא עשה לו OC (הוא אמר לי שלא אבל אני רוצה לבדוק)

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by xXx Lid,

שלום הזמנתי משחה טרמית ארטיק סילבר 5 ורציתי לדעת איך בדיוק למרוח אותה על המעבד אחרי שאני מפרק את המעבד איך לנקות את המשחה הטרמית שקיימת על המעבד ועל ההיטסנק שלו? כי זה ניראה ממש קשה להוציא את זה הכל שם נדבק ובאיזה צורה הכי טובה למרוח את המשחה הטרמית על המעבד ? צריך למרוח את המשחה גם על ההיטסנק נכון? דרך אגב אם זה משנה המעבד שלי הוא פרסקוט 3.0 בסוקט 478 תודה מראש

• 15 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by IdanS,

שלום לכולם! אני מרכיב מחשב נייח לפי המפרט הבא, שמיועד בעיקר להרצת משחקים, תוכנות גראפיות קלות ושימושי אינטרנט ומולטימדיה רגילים. השאלה שלי היא האם לדעתכם המאוור שמגיע עם מעבד intel core i5 והמאוורר של כרטיס המסך sapphire vaporx hd4850 512MB, בנוסף לקירור קדמי ואחורי של מארז מחשב יכול להספיק, או שכדאי לקנות קירור טוב למעבד? אם כן, איזה קירור מומלץ למעבד הזה, במפרט הנתון, שיעשה עבודה טובה ושקטה, ושלא יהיה יקר מדי? ושאלה נוספת: איזו דרך יש לנטר ולפקח על פעולות המאווררים והטמפרטורות? המפרט: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG DP55WG זכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ כרטיס מסך:Sapphire HD4850 V…

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  11. שומעים התקשרתי לחניות הזמינות לי (IQPC ןKSP) ואין להם את הטוניק טאור וששאלתי מתי יהיה אמרו שאין צפי שזה אומר 4 חודשים לכל היותר... עכשיו אני חייב קירור למעבד והייתי שמח אם תמליצו לי על קירור בתקציב של 250 ש"ח עם חריגות ממש קטנות... ושיהיה שקט על מנת שהמחשב יפעל בלילה.. עכשיו המליצו לי על שני דברים הראשון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2646 והשני שאני יותר בקטע שלו גם מהסיבה שהבנתי שאפשר לשלוט על העוצמה שלו=על הרעש שלו..: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4527 תודה מראש לעוזרים זה חשוב מאודד =]

• 17 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by Kuzum,

אני רוצה להוסיף לפאנל הצדדי של המארז שלי עוד קירור, יש לי אפשרות למאוורר 200mm אחד או שני 120mm. רציתי לשאול מה יהיה עדיף. חשבתי על לקנות שני Turbine Master MACH1.2 אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותו, אם מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות ממנה את המאוור אז שלחו לי לינק בבקשה.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  13. שלום לכולם, אתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שאין לי מושג מה הוא הגורם שלה. הבעיה היא שיש לי פיקסלים ירוקים מהבהבים בכל המסך, והפיקסלים הם לא סטטים הם זזים עם התמונה, הם מופיעים בצבעים כהים אך של גוון מסויים, באתר זה לא מופיעה הבעיה אך כאשר אני מפעיל משחק כגון באטלפילד 2 או קונטר-סטרייק הפיקסלים שם וזזים עם התמונה. חיפשתי באינטרנט אך אני לא מוצא תשובה חד-משמעית לבעיה. את המפרט שלי ניתן לראות בצד, אני כרגע מריץ את המעבד ב3.3 והורדתי את תדר הליבה של הכ.מסך ל600 אך אין שום הבדל, ניסיתי לנתק את הכבל ולחברו מחדש אך אין כל השפעה. פירמטתי את המחשב וחזרתי לוונדווס XP אחרי וונדווס 7 כדי לראות אם זאת בעיה של דרייברים אך אין כל הבדל. כאשר אני מוריד בהירות במסך למינימום ומעלה למקסימום אין כ…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  14. שלום שוב.. כן, עוד אשכול בנוגע לקריסטל אורב.. ;D הפעם.. (כבר קבלתי אותו כמובן) אני מסתכל עליו, ומסתכל על ההיטסינק והמאוורר של הכרטיס בכרטיס - זה נראה מעוצב טוב, כי המאוורר מעיף את כל הרוח הקרה על ההיטסינק שמקרר ממש כמו גוש על הליבה ובקריסטל אורב - רק על הליבה ממש קטן ומסכן כזה.. לפחות ככה אני רואה את זה ואמרו לי חלק שלא יהיה שיפור כי ההיטסינק של ה MSI תוכנן בצורה טובה וחבל לפרק אותו רק לקריסטל אורב שקטן יותר ואין לו צלעות קירור בגודל כמו מה שיש עכשיו אז.. מה דעתכם על זה? עדיף הקריסטל, או הקירור הנוחכי?

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by BeNzZy-BoY,

אני צריך עזרה בקשר למאוורר למעבד AMD הבנתי שהמאווררים שבאים איתם די גרועים.. חשבתי על זה אני צריך חוות דעת איך הוא בתור מאוורר ל-AMD: http://www.pch.co.il/docs/pd-937313484.htm בתודה בנצי

16. ראיתי בנמלים קונטנריים של גבינות והם היו מצופים בקלקר שאלתי את אבא שלי למה זה הוא אמר שזה שומר על הקור ולא מקבל את החום מבחוץ עכשיו אם אני יכניס קלקר ליד הדלתות ולמעלה של המארז זה באמת יעבוד?

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  17. שלום אנשים, הזמנתי את ה Mugen 2 וראיתי מאמר שמראה איך עדיף למרוח את המשחה בצורה נכונה על ה-I7 920 : http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/core-i7-coolers-roundup_16.html#sect0 למרוח לפי התמונה במרכז הרכיבים ? אשמח לקבל הסבר או קישור איך אני מוריד את המשחה שנמרחה בהרכבת המאוור של הסטוק.

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by owen10,

אני מחפש איזה דרך לקרר את הדיסק קשיח שלי!!! חשבתי אולי לקנות לו מאוורר כזה ששמים עליו, אם למישהו יש המלצות איך לקרר את הדיסק קשיח בבקשה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by ORrrr,

שלום, כרגע רכשתי לעצמי גוף קירור חדש למעבד ואני רוצה להתקינו. קראתי את המדריך, ובשביל להסיר את המשחה הטרמית הקיימת אני צריך להשתמש ב 70 אחוז אלכוהול. עכשיו אין לי. אבל יש לי מדלל צבע של טמבור. השאלה היא אם זה לא חזק מידי ויכול להרוס את המעבד? תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  20. אנשים... יש לי amd duron 1200 הוא עומד על טמפרטורה בערך 70 ממוצע... הוא יכול להתחיל ב 48 ויכול בשישים אבל עולה בסוף ל70 בדרך כלל במאמץ הוא מגיע לי ל 74 אני עוד מעט קונה מאוורר חדש למעבד יש המלצה? חוץ מזה... יש לכם עוד איזה הצעות איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה? אני פשוט חייב.. המחשב גם ככה פתוח החוטים מסודרים אבל טמפרטורה לא יורדת בבקשה תעזרו לי דחוף...

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  21. שלום. אני רוצה לבצע OC למעבד שלי (Q6600). הבעיה: לפי הת'רד הבא (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490103.0), לוח האם שלי דורש תיקון. תיקן הלוח (אם אפשרי) יעלה לי 45 דולר. במחיר הזה (או במעט יותר), אפשר לרכוש כבר לוח אם חדש - אבל אני מניח שלוח אם עם פחות "פיצ'רים" (או פחות טוב, לא?). למשל (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131629R) אם כן - השאלה שלי היא - מה עדיף? האם לתקן את הלוח אם הקיים (DFI LANPARTY DK P35), או לרכוש חדש? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  22. זה מוזר למה אין לי רק את ה-V של המעבד, אלה רשום לי CORE VOLTAGE וזה דברים כאלה כל אחד משהו אחד, למה אני אמור להתייחס להעלת המתח למעבד שלי ? יש לי Q9550 וב-CPUZ מרא הלי שהוא ב- 1.25V על תדר סטוק

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=571 זה במתח 1.6 במעבד על 60 מעלות. יש המלצות לקרור טוב יותר חוץ מקרור אוויר/גז? יש המלצות למשחה טובה יותר? אני הישתמשתי ב artic cooling silicone

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by approx,

איך אפשר לשפר את הקירור הזה למשהו יותר טוב איזה מודינג אפשר לעשות לו

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  25. שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא למחשב גיימינג ועריכת סאונד וגרפיקה, ללא OC, ורוצה מאוד שהוא יהיה שקט במיוחד. Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פאסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך המפרט יצטרף לרכיבים קיימים: 4 הרדיסקים 2 כוננים אופטיים 2 כרטיסי PCI ספק Enermax 651p-ve עד כאן הכל טוב ויפה, אך לאור ניסיון קודם עם רעשי מאווררים, רציתי להתייעץ איתכם בכמה שאלות: 1. האם המחשב יצליח להשמור על יחס קירור-רעש בקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך, ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר שישבו על מארז Ener…

• 11 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים