עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היום קיבלתי את הקירור החדש ויצא לי לליבה 405 ולזיכרון (אחרי ששמתי עליו גם צלעות) 360... זה אמור להיות כזה נמוך :-X ?? פשוט ציפיתי ליותר..

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by def,

אז ככה אחרי אובר קלוק המעבד שלי עלה מ2.4 ל2.56 וואלה לא שיפור גדול אבל בסדר המעבד הוא אינטל והלוח הוא ASUS P4B533 הבעיה היא שהמעלות של המעבד היא 51 שזה נראה לי הרבה !!!! והטמפרטורה של הלוח היא 28!! שזה סבבה! אז הנה השאלות! 1.האם הטמפרטורה באמת גבוהה?? 2.עד לאיפה אפשר להמשיך באוברקלוק כמובן בהתחשבות במערכת??

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  3. אהלן, על לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 860 אני רוצה להתקין קירור SCYTHE NINJA 2 REV.B, הוא יישב עליו טוב? הקירור הזה בסדר? יש המלצות לקירור אחר למעבד? הקירור הנ"ל שקט? יש אולי המלצות לקירור שקט ממנו? ואגב, הוא נכנס במארז ANTEC P183?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by alfus73,

שלום, קראתי המדריך כיצג לנקות את המאוורר. שאלתי היא כיצד לפרק את המאורר ? האם בכלל צריך לפרק את המאורר לצורך ניקיונו?

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  5. Started by amits1995,

מה הטמפרטורות הבטוחות לליבות כאשר אני עושה OC?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  6. Started by spider272,

יש לי 2 מאוררים 80מ'מ חזקים מאוד ומאורר 92 מ'מ שהוא חלש.. איך כדאי למקם אותם במארז? האפשרויות:קידמי למטה...דלת מארז..אחורי

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 - 423 עם לוח אם אינטל GARIBALDI I850. רציתי לעשות OC, ולשם כך, הומלץ לי על הלוחות של ASUS ו GIGABYTE. (לא ניתן לעשות OC בלוחות של אינטל) עוד נאמר לי, שלא ניתן לבצע OC לכל המעבדים מהדור הזה. (0.18 מיקרון!?) שאלותי: 1. האם ישנו סיכוי שלא ניתן לבצע OC למעבד שלי? (אם כן, האם יש דרך לבדוק זאת?) 2. אם ניתן לבצע OC, בכמה ניתן לשפר את מהירות המעבד? 10%? 20%? או יותר?

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  8. היי אחרי שכבר המלצתם לי על קירור למעבד ולצ'יפסט, אני מחפש שני מאווררי 120מ"מ שיסגרו את הקנייה ה"שקטה" שלי. אני מחפש את המאווררים היעילים ביותר והשקטים ביותר שאני אוכל להשיג עד 160+- לשניהם. (חשוב לי להשיג את התועלת הכי גדולה שאני אוכל להפיק אתם במארז 6A19 של compucase). ראיתי למשל את אלה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=2535 אבל מאחר ואני ממש לא מתמצא בתחום הזה, אני מעדיף להתייעץ עמכם (: , בנוסף אם אפשר, ראיתי פעם טבלה שמדגימה מהי רמת הרעש לפי דציבלים (רושמת תיאור למס' דציבלים מסויים), אז אם אפשר לקבל לינק אלייה זה גם יעזור לי ם: תודה, ומקווה לעזרה :nutty:

• 15 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by bah10,

הזמנתי את הלוח של ASUS P4T 533 וניתן לחבר אליו את הIPANEL כיוון שללוח יש תמיכה בזה. השאלה שלי מה עדיף IPANEL או כבר לקנות DIGIDOC 5? ???

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by ophir555,

הרכבתי מחשב חדש 2.8 dc כולל מאוורר גדול ואיכותי על המעבד .למארז termalthek יש 2 מאוררים נוספים של 12 ס"מ בבדיקת הטמפרטורה של המעבד ללא עומס - 52 עד 63 מעלות לוח האםasus p5ld2 45 מעלות נראה לי מוגזם לכל הדעות מה יכולה להיות הסיבה. המארז גדול וחופשי יחסית מהפרעות זרימת אויר בהמשך לשאלה, הספקenermax שלו שני מאוררים משלו אשר אינם עובדים כלל ובנגיעה בו הוא קר למדי. אני מניח שהם נכנסים לפעולה רק שיש עליו עומס גדול מה שלא קיים במחשב שלי

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  11. ראשית ראיתי שיש דיי הרבה דיונים בקשר למעבד הזה אבל אף אחד מהם לא היה בנוגע לאוברקלוק, עכשיו אני מחפש גוף קירור לאוברקלוק דיי כבד עד איפה שהזיכרונות אני משאר יעצרו אותי התקציב שלי הוא עד 200 שקל, בינתיים חשבתי על ALX 800+TT SF2, קראתי כמה ביקורות רובן הראו שהוא דיי מצליח לישמור על טמפרטורות טובות, וגם בחלק מהן הראה ביצועים טובים יותר מהV12 ורציתי לקבל חוות דעת סופית ממכם ואולי אפילו יש גוף קירור שעדיף מיזה, תודה רבה מראש ומצטער אם היה דיון כזה בעבר.

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  12. המפרט החדש שלי AMD 5000+ x2 65w asus m2n-e 2 זיכרונות של GSKILL ddr2 667 mhz 1 gigax2 evga 880 gts 640 superclocked psu 650w coolermaster מארז של CHENBRO עם מאוור 120 mm אחורי ומאוורר 80mm מקדימה אוקי כרגע אני משתמש במאוור הסטנדרטי של המעבד (אני יודע להחליף דחוף) אבל נראה לי שאפילו עם מאוורר מפלצתי של ZALMAN אני עדיין יצטרך להשאיר את המארז פתוח (לפחות במשך הקיץ) אשמח להצעת קירור תודה [br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 02:05:40 דרך אגב המאוורר של AMD מסתובב כזה לאט שאני כמעט יכול לקרוא את המדבקה

• 17 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by blueman1,

שלום לכולם, בימים אלו אני קונה מחשב חדש ומקריאה בפורומים וכתבות נגלתי לעולם ה oc. יש לציין שאף פעם לא עשיתי oc וזה נראה לי דבר קצת מסובך, אך אני לומד את הדבר, קורא פה וקורא שם והשאלה שרציתי לשאול אתכם היא כזאת הבנתי שכאשר מבצעים oc החום עולה וצריך אמצעי קירור נוספים, השאלה שלי היא כזאת אם אני עושה oc פשוט ולא גדול אם הקירור שמגיע עם החלקים שקניתי מספיק ואם לא אז מה חסר ומה צריך ויהיה חכם להוסיף Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER דבר שני שלא כל כך הבנתי אם אני oc לחלק אחד בלבד האם אני חייב לעשות oc לכל ה…

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by davidreznic,

הי. משום מה מביומיים שלושה האחרונים הטמפ' המחשב עלתה, למקומות מאוד לא רצויים. הכרטיס מסך החלפתי משחה טרמית לפני פחות מחודש. את המחשב יש לי פחות מחצי שנה. מפרט מחשב בצד. במארז יש שני מאוררי 12 CM. מצורפות טמפ': התמונה הראשונה של הכ. מסך היא כשהמאוורר על מקסימום-וזה כמו 737 שממריא. התמונה השניה של הכ. מסך היא כשהמאורר על 60%. לצורת העניין, הטמפ' בחדר היא 28 מעלות מה קורה ? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  15. אני כרגע הורדתי את המכפלה של המעבד למינימום כדי לראות אם הלוח בסדר או שהמעבד לא בסדר. אני רואה אנשים עם E7200 שמגיעים ל4GHZ+ בקלות ו עם הP5Q לבאס שלפחות 480 בכדי לשפוט איזה חלק הוא הבעיתי עשיתי את הדברים הבאים: א. לא הגיוני שאני מריץ את המחשב כרגיל ביום יום על 430X9 ועל460X6 הוא לא יפעל ממש לא הגיוני אז אני בטוח שזה לא המעבד. ב. הזיכרון(2X1GB G.SKILL 6400 800MHZ CL4)- היה לי פעם מעבד E6300 וזה היה עם לוח אחר אך עם אותו הזיכרון. והגעתי עם לוח של P31 ל 480MHZ אז אני מאוד בטוח שזה לא הזיכרון שמגביל אותי. ג. הספק שלי הוא ENERMAX PRO 82+ 525W ככה שהמתחים הם מצויינים. ד.מבחינת קירור... המארז(CM 690) שכרגע סופר מאוורר עם 5 מאווררים של Scyth 1900RPM-110 CFM!!! ועוד 2 מאווררים של …

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by מכבי חיפה,

אני רוצה לקנות קירור ל 6800GS GIGABYTE תמליצו לי על קירור טוב ושקט. *אני עושה OC* תקציב 200 -250.

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  17. Started by ElemenTal,

באתר של הקירור כתוב שהוא מגיע ל 2000RPM ואצלי הוא מגיע רק ל 1000. בכפתור שמסובבים, אם אני מתחיל לסובב מהתחלה לעט לעט ולעקוב אחרי העליה של ה RPM אז בערך באמצע הדרך של הכפתור הוא מגיע ל סביבות ה 1000RPM ומשם אם אני ממשיך לסובב הוא לא ממשיך לעלות. למי שיש אותו גם - איך זה אצלכם ? יכול להיות שזה פשוט תקלה אצלו ואני צריך להחליף ? (זה חדש לגמרי מלפני שבוע) מבחינת קירור זה לא כל כך מפריע לי כי ב 1000RPM ה Q6600 שלי ב 22 מעלות. ולא שומעים את הטוניק בגרוש, גם אם אני מצמיד את האוזן לקירור לא שומעים אותו מבין שאר המאווררים. (ועוד אמרו שהוא מרעיש, אולי ב 2000 יהיה יותר חזק אבל לפחות ב 1000 הוא שקט לגמרי)

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  18. אוקי, אז לפי התמונה הזאת: http://tms.co.il/pictures/products/big/tr-ifx14.jpg יש את הגוף קירור עצמו, ויש עוד אחד.. זה לצ'יפסט? או מה זה?

• 16 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by avivlevy,

אני רוצה לקנות מישהו מעבד איך אני יכל לדעת שהוא לא עשה לו OC (הוא אמר לי שלא אבל אני רוצה לבדוק)

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by Grim Reaper,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (9500PRO) והגעתי למהירות ליבה 1MHZ מתחת ל 9700 פרו ומהירות זיכרון 15 מעל. אחרי זה עשיתי OC למעבד P3 700 ל 784. הוספתי מ 1.65 ל 1.7. הכל טוב ויפה, האצתי את המעבד, הוספתי עוד 600 נקודות ב 3DMARK. יש לציין שעשיתי את זה בלי היטסינק מסויים ובלי מאווררים נוספים (האצתי את המערכתכמו שהיא). עכשיו, לאור התוצאות האם יש איזה שהיא סכנה למעבד, זיכרונות או כרטיס מסך (האצתי אותו ממש הרבה כי 2 MHZ מעל הוא מתחיל "לבלוע" טסקסטורות)? האם כדאי לי להמשיך עם זה או להחזיר למצב הקודם? האם כדאי להאיץ את המעבד עוד קצת? תעזרו לי כי אני ממש לא רוצה לשרוף משהו! (וסליחה אם ראיתם את ההודעה הזאת בפורומים אחרים כי אני ממש מפחד על המחשב שלי- מה לעשות שאני CC)

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by psychuil,

משום מה כשאני מנסה להעלות משו בכרטיס ולהריץ 3Dmark או את Grid (כי זה מה שיש לי מותקן) אפילו על העליה הכי קלה (20Mhz) אני מקבל ארטיפקטים. כשעשיתי את הauto-thingy של הCCC גם קיבלתי ארטיפקטים. כשניסיתי את Rivatuner, בנקודה מסויימת המחשב פשוט קרס.

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  22. Started by Ran B,

תראו ראיתי בהום סנטר צבעים פלורסנטים..שאלתי את המוכר מזה הוא אמר שזה צבע UV שזוהר באולטרה סגולה..(UV).. עכשיו אין לי אולטרה סגולה במחשב אבל יש לי קתודה כחולה..שקניתי מ PCH השאלה אם תיהיה השפעה של הצבע אם הוא יזהר..אולי בחושך..או משהו.. : תודה, רן..

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  23. שלום אני רוצה המלצה שלכם לקירורים לא הצלחתי להגיע למסקנה טובה בסטיקי המפרט שלי פה בצד יש לי מארז NZXT GUARDIAL 921 שהגיעו איתו 3 מאווררים 12 ס"מ שהם לא ממש חזקים רציתי להחליף אותם למשו אחר אגב קניתי עוד מאוורר Scythe Gentle Typhoon והצלחתי איך שהוא להכניס אותו בתוך המארז כי אין מקום בשיט והאיוורור במארז לא משו רציתי המלצה ממכם ל 2 מאווררים 12 ס"מ בסגנון Scythe Gentle Typhoon אבל שיש להם לדים כחולים אגב הכרטיס מסך שלי פולט כמות לא קטנה של חום ( במאמץ ) בקשר למעבד יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC גבוה הגעתי איתו מ 2.4 ל 3 ועדיין לא בזכות הקירור שקניתי אלא המאוורר ששמתי במארז אני רוצה להגיע איתו לכיוון ה 3.6 + יש לי קירור למעבד Thermaltake Blue Orb 2 והוא לא הכי טוב ... ר…

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  24. אני יודע שיש את הF-3 ויש לי כבר אחד כזה ואני מרוצה. אני רוצה עוד אחד אבל משהו זול, יש חיה כזאת? ב 1800RPM?

25. Started by arieltan,

אני צריך עזרה רצינית באנשים מביני עניין בייעוץ/תכנון קירור למארז HTPC במערכת הבאה, מצורף קובץ עם המארז המארז הוא IPPON Q4 לוח Gigabyte 880gm-usb3 מעבד וזיכרון x4 640 4GB מאוורר המעבד BIG shuriken כונן קשיח 3TB וקנייה בקרוב של 7750 או 6850 במארז הזה ללוחות micro אפשר לשים רק 80mm fan אחד לכניסת אויר בחלק התחתון של המארז (אני מנסה להימנע מ80mm משיקולי רעש). חיתוכים בחלק התחתון של המארז לכניסת אויר מוגבלים מאוד עד בלתי אפשריים בגלל צפיפות אביזרים ותושבות המארז. בנוסף קיים במארז ספק ATX SFX 300וואט ג'נרי מוקטן עם 80mm fan להוצאת אויר. מוד 1 מתוכנן להחליף לספק איכותי עם מאוורר 120mm שקט. הכולל תאימות לספק ATX על ידי חיתוך החלק החיצוני בהתאמה לATX וחיתוך ריבוע פאנל עליון/מכסה…

• 3 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים