עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, אני עשיתי OC לE6300 שלי מ1.86 ל2.3 ואני לא בטוח איזה תדר אני אמור לשים בזכרונות.(הזכרונות הם הזכרונות שבמפרט בצד) אני מצרף תמונות. זה עכשיו על 533 כמו שאתם רואים. אני לא יודע אם לשים על By SPD, כלומר, 1:1 או לשים על DDR2 800 אולי (2:3) אז על מה לשים? נ.ב, זה בסדר שהטמפ' של המעבד שלי היא 42 במנוחה +- (2 הליבות)? מה הטמפ' מקס' המומלצת למעבד שלי? עוד משהו מוזר הוא שבאוורסט הוא כותב לי שהטמפ' של המעבד היא 29 אבל של ליבה מספר 1 42 וליבה מספר 2 40. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by Night_Fox,

הורדתי את התוכנה SYSTOOL והוא לא הצליח למצוא איזה לוח אם יש לי וגם מהרשימה לא מצאתי איך אני יכול למצוא את הלוח תעזרו לי פליז תודה

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

שווה משהו? יותר טובה מהאחרות? מוליכה חשמל? רק 30 שקל

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by omer815,

יש לי מעבד AMD תושבת 939 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק רציני :) אך יש לי קירור של AMD תנו לי המלצה לקירור939 תודה אפשר גם יד שנייה המעבד 3000+לוח אם GB 2 גיגה זיכרון מריץ וינדוס 7 תודה בכול מקרה אני מעוניין לעשות לו גם מודינג אני מעוניין להגיע איתו לתחרות הסוכות הקרוב מעבד חיייתי רק עם קריור מעפן שיפרתי 45% ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by The Ball,

אני קניתי מעבד AMD עם לוח תואם של ABIT וזכרון CORSAIR CMX256A 3500 C2 ויש לי קרור פסיבי לזכרונות (של THERMALTAKE) והנה הלינק של המוצר http://www.thermaltake.com/products/memory/hddr01.htm אני ממש לא יודע איך להתקין את זה תוכלו לעזור לי? ועוד דבר האם לכל יחידת זכרון צריך שתי סטיקי קרור בכל צד? או שרק אחד מספיק?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by RGB644,

שלום, עברתי דירה עם המחשב ומאז בכל הפעלה, לאחר שלא פעל למשך זמן מה, הוא משמיע רעש חזק שנשמע כאילו מגיע מאחד המאווררים. מיד אני מכבה אותו, מפעיל שוב והרעש לא חוזר עד ההפעלה הבאה. תודה למשיבים. Mainboard : Gigabyte GA-8IPE1000-G Chipset : Intel i865PE Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz Physical Memory : 512 MB (2 x 256 DDR-SDRAM ) Video Card : NVIDIA GeForce FX 5200 Hard Disk : WDC (80 GB)

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by Grim Reaper,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי (9500PRO) והגעתי למהירות ליבה 1MHZ מתחת ל 9700 פרו ומהירות זיכרון 15 מעל. אחרי זה עשיתי OC למעבד P3 700 ל 784. הוספתי מ 1.65 ל 1.7. הכל טוב ויפה, האצתי את המעבד, הוספתי עוד 600 נקודות ב 3DMARK. יש לציין שעשיתי את זה בלי היטסינק מסויים ובלי מאווררים נוספים (האצתי את המערכתכמו שהיא). עכשיו, לאור התוצאות האם יש איזה שהיא סכנה למעבד, זיכרונות או כרטיס מסך (האצתי אותו ממש הרבה כי 2 MHZ מעל הוא מתחיל "לבלוע" טסקסטורות)? האם כדאי לי להמשיך עם זה או להחזיר למצב הקודם? האם כדאי להאיץ את המעבד עוד קצת? תעזרו לי כי אני ממש לא רוצה לשרוף משהו! (וסליחה אם ראיתם את ההודעה הזאת בפורומים אחרים כי אני ממש מפחד על המחשב שלי- מה לעשות שאני CC)

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  8. כותרת.. הזיכורנות הן 800MHZ אחד של OCZ והשני של KINGSTON בכל כרטיס 2 ג'יגה

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by Director,

שלום לכולם, אני דיי חדש בתחום ה-OC. יש לי את המעבד הזה : Amd Athlon 3000+ עם קירור מקורי של AMD . חשבתי אולי לקנות לו קירור טוב יותר (AC Freezer 64 PRO) . ולעשות לו OC ושהמחשב יפעל בצורה טובה יחסית . מה דעתכם ? כדאי ? לא כדאי ? המפרטשל המחשב שלייעודכן בצד בעוד מספר דקות <<

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  10. אני תוהה האם להחליף את הלוח והמעבד שלי בלוח ובמעבד המופיעים בכותרת. האם הלוח והמעבד יעברו בקלות את ה4 גיגההרץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by yambtz,

אני רוצה לבנות מערכת שליה ואני שוקל לבנות ראובאס. הסיבה העיקרית זה שהוא יותר יפה ונוח. השאלות שלי הן ככה: 1)מה ההבדל בין ראוסטט לפוטנציומטר? 2)איפה אני קונה ראוסטט וכמה עולה? 3)זה בא עם הכפתורים או שהם בנפרד? אם כן איפה קונים? יש לי כבר מדריך (מ bit-tech) אבל החנויות שהם ממליתים עליהן הן בחו"ל.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by GamePad,

יש לי שלושה מאוררים, 2 של 80 : אחד גנרי והשני של TT שעושה רעש של טרקטור, כששניהם נמצאים על הצד של המארז אחד מכניס ואחד מוציא. המאורר השלישי הוא של 120 ג'נרי , שגם הוא שם את ה gforceFX בכיס הקטן מבחינת רעש, והוא נמצא על החלק העליון פחות או יותר מעל המעבד ומכניס אויר. איך אפשר להשתיק אותם? (בלי הוצאה כספית גדולה) הוספתי גם תמונות לעודד את ההשראה... http://photos.walla.co.il/adam_2002 יאללה חברה רעיונות תודה

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by yaniv76,

שלום, אני כבר הרבה זמן מתלבט אם לשדרג את המחשב או לא כי הרבה משחקים חדשים עובדים לי לא טוב בגלל המעבד המיושן שלי q6600 אפילו שיש לי כרטיס מסך טוב gtx560ti. בגלל שאני לא מתכנן להמשיך לשחק הרבה במחשב בזמן הצבע(אני מתגייס השנה)החלטתי שאני לא רוצה להשקיע 1500 שקל בשידרוג מעבד+לוח אם+זיכרונות ושאני צריך רק לעשות OC. הבעיה היא ששאלתי את איבורי וKSP ושניהם לא עושים וגם כמה טכנאיים פרטיים וגם הם לא עושים. אין לי בעיה לקנות קירור ב300 שקל ושמישהוא יעשה לי את ה OC אבל אני לא יודע ולא רוצה להסתכן כי אין לי ניסיון בbios וכל זה. מישהוא פה מכיר מעבדה באיזור חיפה והקריות שיכולה לבצע OC ? תודה.. :\

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  14. שלום לכולם מעוניין לבצע אוברקלוק איכותי מעט יותר למערכת הנוכחית שלי, נכון לרגעים אלו הגעתי עם התוכנה TurboV EVO V1.02.31 ל-3666GHz בבדיקת מאמץ עם PRIME 95 בשילוב של CORETEMP הגעתי ל-90c,טמפרטורה במצב מנוחה כ-55c. המארז עובר ניקיון כל חודש,אתמול ניקיתי אותו ובצעתי את הבדיקות והגעתי ל-90c לצערי. היכן אני מפספס? המארז מאוורר היטב טמפרטורת החדר לא יותר מ-25 מעלות ה-YASYA מהודק למעבד ועובד במקסימום סל"ד. אני מעוניין להגיע ל-4GHz עם המערכת הנוכחית. אשמח לעזרה למי שיש את הניסיון עם חומרה מסוג זה. בחתימה (CPUZ) שלי יש יותר פרטים שיכולים לעזור.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי את המפרט שבחתימה: כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס אז הוא מדווח לי על טמפ' של בערך 54-55 מעלות לעומת זאת כאשר חלונות XP עולה תוכנת EVEREST מדווחת לי על 46 מעלות בערך, למי להאמין, יש לי פנטיום 4 פרסקוט סטפינג E0.

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

היי לכולכם, אני מתכוון לרכוש IFX-14 ויש לי מספר שאלות לגביו: 1) שמעתי שהבסיס (החלק שצמוד למעבד וסופג ממנו את החום) לא ממש חלק, מה שגורם לפגיעה בהעברת החום או משהו.. זה נכון? אם כן עד כמה זה משפיע? 2) באתר של Thermaltake כתוב שוא תומך ב-2 מאווררים, אבל מצד שני ראיתי ביו טיוב סירטון של איזה אחד עם 3 מאווררים עליו, וההיגיון אומר שאפשר לשים גם 4.. האם הוא מגיע עם 4 קליפסים? או רק עם 2, ואני אצטרך לקנות עוד 2?

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  17. שלום, לא מזמן נתקעתי ב OC ל A64 3000+)S-754), לא הצלחתי לעבור את ה 2400 גם אחרי העלאת מתח, לכן חשבתי שהזכרון שלי לא סוחב יותר כי גם במכפלה שונה זה לא עבר, יש לי לוח של gigabyte GA-K8NS והוא לא מאפשר לי לנות תזמונים בביוס, יש לי זכרונות DDR-SDRAM , אני לא יודע של איזה חברה, ראיתי שאנשים הגיעו עם זכרונות DDR-SDRAM לתוצאות יותר גבוהות. בכל מקרה, אני זקוק לתוכנה שתיתן לי לשנות תזמונים בווינדוס, תודה.

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by dante123,

שלום אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק למדריך לניקוי המחשב (או להסביר בפרטי, יותר טוב), עדיף עם תמונות. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by iyehuda,

עם DURON 1000 עם לוח GA-7VRXP אני מצליח להגיע ל 1.34G איך אני יכול לדעת שלא נגרם נזק למעבד מאיזה טמפרטורה של הלוח והמעבד אני צריך לחשוש דרך אגב בזה הרגע אני עובד על מהירות 1000 ועם מאוורר יחסית גדול דרך אגב מהירות ה BUS צריכה להיות 133 או 100

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by waizman,

בממוצע, כמה זרם זורם בלדים? גם רגילים וגם דו צבעיים. לצערי שכחתי לשאול...

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  21. ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)

• 14 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by yanivos,

ראיתי שבחלק מהמקרים יש תוספת כמו VX או תוספות אחרות וזה מתבטא גם בהפרש מחירים... מה בפועל שונה בין bigtyp רגיל לאחד מהסוגים האחרים? ביצועים? שקט? מראה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by hagai-,

איזה מבין המשחות הטרמיות האלה עדיפה?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by morbidangel,

שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר גוף קירור לא ייעודי (אני חושב) למעבד, ועליו קירור אוויר רגיל לצורכי OC. מדובר ברכיב חשמלי שנקרא thermo electric cooler (קצת הסבר למי שלא מכיר http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling) (תמונה http://www.crazypc.com/images/coolers/peltier/peltier226full.jpg) תודה!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  25. Started by kobibo,

קונה את ה Sonic tower ורציתי לדעת במידה ואני לא מתכנן לוותר על המאוורר האחורי שמוציא אוויר,האם כדאי לשים מאוורר נוסף מקדימה ( משהו שקט ) שיכניס אוויר וכך יקרר את המארז או לוותר על המאוורר הקידמי ולשים אותו באמצע הסוניק ( הבנתי שזוהי הדרך האפקטיבית ביותר לקרר אותו בעזרת מאוורר אחד ) ? אודה למאוורר 120 טוב ושקט.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.