אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
2 מאווררים בצד מכניסים + 2 מאווררים בגג מוציאים + אחד מקדימה + אחד מאחורה (כולם 120 ס"מ) יתנו נאי מניח טמפרטורות יותר נמוכות מאשר 1 בצד 1 בגג אחד מאחורה ואחד מקדימה ... ההפרש יהיה זניח או ניכר ?
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קטנה לגבי סידור המאווררים במארז לזרימת אוויר אופטימלית בתוך המארז. תמונות: כפי שאתם רואים, מצב קלאסי עם מאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, AC ALPINE 7 PRO קלאסי על המעבד, דוחף אוויר למטה על צלעות הקירור מאוורר LED בדלת הצדדית של המארז, ועליו ההתלבטות הפשוטה, כרגע הוא מוציא אוויר מתוך המארז, אבל בהיגיון הפשוט משום שהוא נמצא בדיוק מול הALPINE 7 זה נראה כאילו הוא מפריע לפעילותו. האם כדאי להפוך את כיוון המאוורר עם הLED, או שאולי להבריג אותו ביציאה הצדדית התחתונה (השנייה) במארז כך שהוא בעצם יכניס אוויר קר לאיזור התחתון של המארז? תודה מראש לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקירור המדובר: Freezer 34 eSports DUO מאחר ולאחרונה המון ממליצים כאן על הקירור הנ"ל ורוב המשתמשים שרוצים קירור נפרד קונים כבר בהרכבה קירור אחר ולא יכולים להשוות בפועל את הבדלי הטמפ' בין ה eSports DOU לסטוק, השוותי לתועלת הקונים\ממליצים הבדלי טמפ' בAIDA64 ובגיימינג מול קירור הסטוק של 2600X (אותו הקירור מגיע גם עם 3600X). (אינני מתיימר לבצע השוואה מקצועית, אלא להוות תוספת פרספקטיבה בנושא) הבדיקה התבצעה ללא OC. טמפ' שיא בבדיקה עם AIDA64: סטוק: 88C ארקטיק: 72C בגיימינג טמפ מקס' בבדיקה עם MSI Afterburner : סטוק: 63C ארקטיק: 49C אציין שהסטוק איננו שקט ולאחר כמה חודשים של שימוש הרעש הולך ומתחזק באופן שמציק בעבוד…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום ביצעתי מוד מאוד נחמד! יש לי מארז ציפטק שבוא החלון יותר גדול המחור הקדוח (כמו שהדובים מוכרים) שמתי לדים בפינות החלון (כרגע רק שניים כחול וירוק בקרוב יתווספו עוד) האפקט מאוד יפה רואים את אלומת הלד על החלון (כמו זרקור) והדפנות של החלון מוארות אף הן (על עיקרון סיב אופטי)
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי את ה VANtec aero FLOW amd 1700 0.13 jiubh epox8RDA+ case with 4 FANS 2 froNT 1 DOOR 1 "EGZOZ" שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל מ30 מעלות המעבד ומגיע ל55 בערך והמחשב נכבה. הגוף קירור יושב מצויין של המעבד ויציב ומרחתי את המשחה הטרמית. ישנה מדבקה כחולה דקה שאני מפחד להוריד אמורים להוריד אותה? צריך ממש לגרד אותה , בגלל זה חשבתי שלא אמורים להוריד אותה. ואם היא אמורה להיות שם , אז מה הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
החלפתי מעבד ל2600, והטמפ' במחשב נראות לי קצת מוגזמות. כשאני מפעיל את המחשב במצב מנוחה הצי'פסט מגיע ל 52 מעלות והמעבד גם משייט במהירות שקרובה ל 50 וזה רק מלהפעיל את ה BIOS. המעבד עובד עם המאוורר הרגיל של AMD שהגיע בקופסא. והצי'פסט מקורר גם על ידי המאוורר שמגיע עם הלוח. יש המלצות לגבי מאווררים יעילים וטובים יותר? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קירור מים למעבד האם מקבלים עם זה את הנוזלThermaltake BigWater 760 Plus
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי:XP2600+VOLCANO12 ABIT NF7-SL 2*256 KINKMAX BGA DDR 400 READON 9700NP COMPUCASE 6019+2*120MM fan אני כרגע באוברקלוקינג של 184 FSB הכל במתח דיפלומט תיזמונים של 2226 אם אני עולה ל185 אני מקבל מסך כחול בכניסה לחלונות(XP?] מה יכולה להיות הסיבה לכך? ואיך להתגבר עלייה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
זה האוברקלוק הראשון שלי. עשיתי oc בינתיים רק לליבה. השתמשתי בתוכנות ati tool, after burner, trixx הגעתי ל806 בליבה והזיכרון בסטוק כמו שאתה רואים בתמונה הgpu1 כמעט לא עובד max:50% והמהירות שלו 157 זה בסדר ככה?? בati tool התחיל להיות נקודות צהובות קופצות זה נחשב לארטיפקטים???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי gigabyte P35-DQ6 וfreezer 7 של ארקטיק קולוינג והנבלה לא נכנס, כבר הזדכתי על המאוורר בחנות אבל אני ממש חייב רשימת מאווררי מעבד תואמים ללוח אם הזה ניסיתי עם GOLDEN ORB II של חבר וגם הוא לא מתאים בגלל הקירור של הגשרים. יש מי שיכול לעזור ?
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום,יש לי ספק של TT 400WATT שעלה לי בערך בסביבות ה240 שקל וכרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP,PENTIUM 4 3GHZ,1GB RAM ולוח אם של INTEL דגם D865GLC,הספק יחזיק OC לכרטיס מסך,OC בינוני עד 110 בליבה 200/300 בזכרונות איך שיצא אני לא כל כך יודע כמה אפשר לעשות ל6600GT,בכל מקרה,אפשר?
-
- 9 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון, מאוד כדאי למרוח על המעבד משחה תרמית לפני התקנת ה HSF. ובכן, דבר ראשון, האם היא באה יחד עם ה HSF , ואם לא, אז איזה משחה היא זולה וטובה?
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
\ אני יודע שאני נוגע בעצבים חשופים ורובכם תרצו לכסח אותי על עצם השאלה אך אני לא מבין מה היתרון ב oc.? חוסכים כמה מאות שקלים על המעבד אך מבזבזים לא פחות על אמצעי קירור למיניהם,זכרונות ולוחות יותר יקרים ובנוסף מסכנים את החומרה ובודאי מקצרים לו את החיים. קדימה היסתער!!!!!!!!!!!!!!! ??? ;D
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי עוד בעיה חראאא הלוח שלי תומך בהעברה של 4X והכ"מ שלי הוא 8X ובAGP Settings גירסת מערך השבבים אינה תואמת את ה-GPU וה-OS תמונה למטה איך אני מעדכן אותו? מפרט בחתימה שלי וסתם שמתי תמונה שלי ב3DMARK03 [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש עוד משוגעים לדבר שעוברים את הטמפרטורה הממלצת?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי גרסה beta 0.25 13 והיא לא מראה לי טמפרטורה וכשאני משנה מהירויות באברסט לא רואים שינוי...
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני מחר ככל הנראה נוסע לקנות 2 מאוררים לצורך מודינג למארז TT SVIKING אני חושב שמדובר על חיבורי 2 פין(תקנו אותי אם אני טועה) והמאווררים המקוריים פשוט מרררעישיייים...בלשון המעטה.. חשבתי על חברת AC..ואני רוצה לקנות 2 מאוררים כמובן בהמלצתכם.. רצוי מחנות באזור המרכז.ראשון,רחובות..לא כלכך תל אביב אך אם אין ברירה אז כן. צריך שיהיו לדים בצבע כחול ו120 מ"מ.. נא המליצו בחופשיות..צריך מאורר טוב,מהיר,אמין ושקט!!.
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ניסיתי MSI AB, RIVA TUER , ATI TOOL לא מצליח עם אף אחת מהתוכונות לעבור את ה 775 לליבה ו 1125 לזיכרון כמו בהגבלה של הדרייברים, כלומר התוכנות לא נותנות להגיע לOC יותר מזה . אם אני מגדי 800 ליבה אז זה יש קופץ ל 775 אחרי שאני לוחץ APPLY . RT ו AT לא מזהות את הדרייבר בכלל . מה עושים ?!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. הקירור שיש לי כרגע Xigmatek Achilles SD1284 קירור סביר סה"כ, לא מעבר. אני עם מעבד Core i7 3550K עם 20% OC. במאמץ עם Prim95 הטמפ' מגיעות ל-70 מעלות. כידוע המעבד הזה מתחמם הרבה יותר מהדור הקודם. בגלל שכל המחשב חדש, החלטתי שכדאי לי להפטר גם מהקירור הזה שהלווה מהמחשב הקודם. הייתי מעוניין בקירור מים אבל הבנתי שיש עם זה התעסקות לא קטנה שכל כמה זמן צריך להחליף נוזל קירור וגם שהמשאבות עושות רעש (Corsair H k למינהם). אז אם אני נשאר עם קירור אוויר, אני מתלבט בין אלה: 1. Cooler Master TPC 812 Vapor Chamber 2. Evga Superclock המארז שלי: Antec P280 אני משתמש בכל ה- memory slots עם זיכרון בעל פרופיל נמוך Vengeance Low Profile DDR3 לוח אם (אם זה עוזר איכשהו) Asus P8Z77-V-Delux…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד תוקע אותי בהרבה משחקים חשבתי אולי אם נעשה לו אוברקלוק יעזור במשהו . עכשיו רציתי שתביאו ליהסבר קטן והאם זה שווה בכלל את המאמץ ואם צריך לקנות משהו קירור משחות כל זה תמליצו (לא משהו יקר)
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני עובד על הפנטיום 4 שלי רגיל, בלי קירור מיוחד ובלי אוברקלוקינג. בתנאים של סתם לגלוש הוא מגיע לכ57 מעלות, וכשפותחים התקנה או משחק, הוא מגיע ל 78-79. זה נורמלי? אם כן אז יופי, תנעלו את זה או תמחקו. אם לא תאמרו משו
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המפרט הבא : מעבד - XP1900 לוח - AN7 זיכרון - סטיק אחד של 512MB 3500 של קורסייר ואחד של טוונמוס 512MB 3200 קירור - SP94 עם מאוורר של אנרמקס 92 מ"מ אני עומד עכשיו על 173*11.5 שזה 2000MHZ והמחשב נתקע לי לפעמים. המתח של המעבד שלי שהעלתי אותו ל-1.688 וזה לא עזר אז העלתי עכשיו את ה-NB CORE VOLTAGE (זה המתח לצ'פסטק?) ל-1.65. עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות הלאה אם מה שהעלתי עכשיו לא יעזור (בזיכרונות לא נגעתי) וגם על לאן להגיע עם המתחים בלי לגרום נזק,איפה הגבול בכל תחום?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי geforce4 mx440 agp 8X 64MB ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק תוכלו לעזור לי הכרטיס עצמו הוא של ASUS הנה תמונה שלו: http://img150.exs.cx/img150/5053/278l8ws.jpg לכל העוזרים תודה רבה מראש :yelclap:
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. הנה המארז שאני אקנה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9775 זאת הגירסא המוגדלת שלו, יהיה יותר אוויר וזה לדעתי טוב יותר. החלטתי על המשחה הטרמית הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_349&products_id=14460 מאוורר נוסף של 120 מ"מ למארז החדש שיהיה מלפנים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 תבדקו לי רק בבקשה אם המאוורר שאני קונה, ה - 120 מ"מ הוא אכן טוב ואם כאילו הוא מתאים למארז. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עשיתי אובר עם התוכנה COOLBITS ושאני מפעיל את 3DMARK אז בסרט הראשון זה זז חלק ואז יש איזה תקיעה של 3 שניות וזה יוצא ואומר לי שיש בעיה עם הדיירקטס9 ובלי אובר זה לא קורה (אני עם הדרייברים הכי חדשים והטמפ בסדר גמור
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-