עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אני בזמן האחרון התחלתי לעשות OC למחשב והייתי רוצה לקרר את המעבד כדי להגיע למהירות גבוה יותר בלי סיכון אני התחלתי לקרוא בפורומים על הקירור הזה קיבלתי המלצות על חלקים וזה הסל שלי : [table][tr][td]-rad-109[/t]Black Ice GTX Xtreme 360 Radiator - Black Select G 1/4" Fittings (Qty. 2): 3/8" ID Koolance Compression Fittings3/8" ID Koolance Compression Fittings The Koolance 3/8" (10mm) ID G1/4 Threaded Nozzles Pair is one pair of rotational 3/8" (10mm) ID G1/4 threaded nozzles for Koolance components with replaceable nozzles. Nickel-plated brass with compression fitting and gasket. ($11.99) Select Optional Radiator Accessories: No Thanks!Select Optional Radiator Accessori…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  2. Started by deathrevenge,

היי לפני 3 שבועות קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: i5 760 2.8 מאוורר hyper tx3 for i5 s 775 לוח אם gigabyte ga h55m usb3 ספק seasonnic 620W הטמפרטורות של המעבד הם בסביבות ה 40 מעלות במנוחה והסיבובים של המאוורר של המעבד הם 2177- 2500 כאשר זה ב 2177 כמעט לא שומעים אבל כשזה בסביבות 2250 +- הרעש נהיה בלתי נסבל ואני לא בטוח שיש הבדל גדול במיוחד בין המהירויות סיבות מבחינת השפעה על הטמפ'.. השאלה האם יש איזה דרך להגדיר את הסיבובים דרך הbios ככה שזה יהיה שקט יותר? מקווה שהבנתם מההסבר הזה מה הבעיה,

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  3. AMd Athlon 64 X2 4800+ AM2 Box Aerctic-Cooling Freezer Pro 64 For AMD Asus M2N-E זה בערך מה שצריך. יש לי בביוס לבחור 3 עד 10 אחוז. עכשיו זה מ2.4 או2.5 הפך ל: 2750Mhz איך אני מוסיף עוד אוברקלוק? (בדבר הזה זה 10% מקסימום) ב10 אחוז המערכת יציבה לגמרי

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by MaStRiX,

מה הכי חשוב לOverClock? אלה הם ההצעות: 1.זיכרונות טובות. 2.קירור חזק. 3.ספק. [אני שואל את השאלה הזאת,כי ביוכלתי 700¤ לבזבז על משהו משלושת אילה בכדי להגיע לאבורקלוק כבד במיוחד.] אם אני קונה ספק,הוא עולה 530¤[לא כולל הזמנה,אגב-הדגם זה P425 משהו כזה,של אנראמקס 420W נקי..סוף סוף להחליף את "הג'ינרי שלי"] סתכלו, אם אני קונה ספק..נשאר לי 170¤.. ב170¤,אני יכול לקנות קירור חזק/נורמלי שייספק את מה שאני צריך?[כפי שכתבתי למעלה,OC כבד במיוחד.] אני חשבתי לקנות ספק ,+XP120 ומאוורר טוב של TT עם 120 מ''מ איכותי,שקט,וטוב.] אבל אין את הכסף בידיוק,ואני רוצה לקנות משהו עכשיו שיהיה לי "לבנתיים" עד שאני "יאגור" כסף ,עוד ויוכל לקנות את שאר הדברים. אם אני קונה זכרונות,[המליצו לי http://www.noacom…

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  5. שלום לכולם, בזמן האחרון הרעש של המאוורר של הציפסט מרעיש יותר מידי, כשאני מנמיך RPM הוא לא מקרר והציפסט מתחמם. נגמרה האחריות על הלוח, ואני רוצה להחליף לקירור פאסיבי. הבעייה עם הלוח M היא הכ.מסך שיושב על הקצה של הקירור. השאלות שלי: 1. האם הזלמן יתאים?(ZM-NBF47) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4446 2. אם אני אחליף את המיקום של הכ.מסך לסלוט השני הוא גם ישתמש בכל רוחב הנתיב? יש לי על הלוח 2 PCI-E השאלה היא אם אני מפעיל רק אחד מהם (לא משנה איזה) הוא ייתן לי X16?(צריך להפעיל את הג'מפר של הSLI או שאפשר פשוט להחליף סלוט וזה יעבוד?) 3. קראתי על המון המלצות לערכה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_17…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  6. אהלן, על לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 860 אני רוצה להתקין קירור SCYTHE NINJA 2 REV.B, הוא יישב עליו טוב? הקירור הזה בסדר? יש המלצות לקירור אחר למעבד? הקירור הנ"ל שקט? יש אולי המלצות לקירור שקט ממנו? ואגב, הוא נכנס במארז ANTEC P183?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  7. זה מה שיש לי כרגע על הQ6600 בשרת ובימי הקיץ הוא מתחמם מאד.. http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?mID=72&cPath=1_42 וחשבתי על זה גם מפחינת שקט! http://www.coolitsystems.com/index.php/eco.html מה דעתכם? הוא עולה כ 340 שח.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by sambusak,

יש לי P4 1.7 - 423 עם לוח אם אינטל GARIBALDI I850. רציתי לעשות OC, ולשם כך, הומלץ לי על הלוחות של ASUS ו GIGABYTE. (לא ניתן לעשות OC בלוחות של אינטל) עוד נאמר לי, שלא ניתן לבצע OC לכל המעבדים מהדור הזה. (0.18 מיקרון!?) שאלותי: 1. האם ישנו סיכוי שלא ניתן לבצע OC למעבד שלי? (אם כן, האם יש דרך לבדוק זאת?) 2. אם ניתן לבצע OC, בכמה ניתן לשפר את מהירות המעבד? 10%? 20%? או יותר?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  9. [glow=red,2,300]מישהוא יודע בלוח GA-P35-DS3P איך מעלים זיכרון מ 800 ל 1333??דחוף!!![/glow]

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by THE FOX,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=473 בביקורת הזלמן הפאסיבי מפתיע לטובה

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by Leo101,

הרבה מאוד זמן לא התעסקתי ואשמח לעזרה בכמה שאלות בנושא... קודם כל המפרט שלי: intel e8400 3.0 Ghz GIGABYTE GA-P35-DS3L GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 טמפ' : 1.ראיתי כבר שזה נשאל בעבר... הטמפרטורה של הליבות שלי בcore temp הם בסביבות 50C בעוד שבreal temp בסביבות 40C (לא בOC ובמנוחה). לאיזו תוכנה אני אמור להאמין? (לפי מה שהבנתי לREAL TEMP כי רק היא מתייחסת לTJ הנכון )... דרך אגב הביוס מראה לי טמפרטורה סביב ה30C 2.בהנחה שאני הולך לפי real temp. איזו טמפ' במאמץ עליי לעצור? מתחים: לפי מה שאני זוכר - בעיקרון לעלות את הFSB עד שהמחשב מראה חוסר יציבות במאמץ ואז להוסיף מתח למעבד... 1.pci-e כמעט לא נוגעים בו כזכור לי נכון? 2.בלוח אין לי אופציה של מחלקים …

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  12. שלום, אני מחפש להגדיר את המעבד והזיכרון שלי בביוס להמהרה בסיסית לא משהו מטורף... יש חי קירור הולם במארז Thermaltake עם מאורר ORB.. בכח מקרה זה מפרט החלקים הרלוונטים: Intel Q6600 + Crosair xms2-8500 1066mhz DDR2 + Gigabyte P35-DS4 F10 Motherboard כמו כן יש לי ספק 650W של thermaltake התיזמונים של הזיכרון הינם: 20 7 7 7 הדגם 8500C7 של חברת Crosair אשמח לקבל קצת עזרה בעניין. בכבוד רב, דניאל

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by AtR,

היום היה לי זמן פנוי אז החלטתי לדפוק קצת למעבד שלי ת'צורה ... העליתי ת'באס ל253 עם מכפלה של 15 שזה יוצא 3.8GHZ והעליתי ת'מתח מ1.36V ל1.45V והווינדוס עלה חלק ! המחשב היה די יציב.. הרצתי פאי וזה מה שקיבלתי: הנה הטמפ': זה עוד לא סופי בכלל אני חושב שאני יכול לעלות עוד, להגיע ל4 ג'יגה אבל אני אנסה זאת מאוחר יותר... לא הרצתי עדיין שום בנצ'ים אני יריץ גם כן מאוחר יותר כשיהיה לי זמן! הכרטיס שלי אוברקלוקר די בסדר אבל הקירור הסטוק שלו פשוט מעצבן, אני חייב להחליף בקרוב! הנה תמונה של הקירור אוויר שלי שאיתו הגעתי לכל זה:

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by drumtroll85,

1. מהו שילוב הגוף קירור + מאוורר הטוב ביותר ל-P4, בהנחה שאין בעייה תקציבית. 2. האם יש גופי קירור + מאווררים טובים לצ'יפסט SIS 655 3. האם יש גופי קירור + מאווררים טובים לRADEON 9500 PRO

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

אוקיי אז ככה, אני מקבל את הכרטיס הזה עוד כמה ימים, וחשבתי לעשות לו OC... אני משתמש בתוכנה POWER STRIP, זה לא כל כך משנה באיזה תוכנה אני משתמש IS IT? עכשיו, הקירור שמגיע עם הPOWERCOLOR הוא מספיק לOC ואם כן אז כמה אני יכול להגיע איתו ? אני לא רוצה להתחיל להשקיע במאוורר חדש וצלעות קירור לזכרונות etc...

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by psychuil,

משום מה כשאני מנסה להעלות משו בכרטיס ולהריץ 3Dmark או את Grid (כי זה מה שיש לי מותקן) אפילו על העליה הכי קלה (20Mhz) אני מקבל ארטיפקטים. כשעשיתי את הauto-thingy של הCCC גם קיבלתי ארטיפקטים. כשניסיתי את Rivatuner, בנקודה מסויימת המחשב פשוט קרס.

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by Chura,

שלום לחבר שלי יש מעבד פרסקוט 3.0, עם מאוורר מקורי לאחרונה המאוורר החל להשמיע רעש חזק כאשר חם בחדר אז המלצתי לו להחליף מאוורר והוא קנה את Artic-Cooling Alpine 7 בכל אופן אחרי מאבק קשה הצלחתנו להתקין את המאוורר. עכשיו בעת הדלקת המחשב, נכנסנו לביוס והטמפ של היא 60-63 ורמת אזהרה (באיזה טמפ יצפצף) היא 70 מע' בכל אופן, בעת הפעלת Windows המחשב נותן ציפצוף אזהרה על טמפ ומפסיק לאחר 2 שנ' הורדנו Everest בכדי לבדוק טמפ בWINDOWS, והטמפ' שם היא בין 49-54.... חשוב לציין שאם העלנו את רמת האזהרה ל 80 מעלות הכל עבד טוב השאלה שלי היא האם זה תקין ? אני ממש לא מבין בשטויות האלו :-( אה ועוד משו, הייתה למארז תעלה כזאת מכוונת למעבד, היא לא נכנסת כרגע, הורדנו אותה

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  18. יש לי 2 מחשבים, אני מחבר להם קירור חדש הראשון עשיתי את זה היום, מעבד שיושב על סוקט 380, לא ממש בעיה כי ההורדה של הגריז טרמי לקחה 2 שניות בשפשוף על איזה מגבת שכבר לא צריך, מריחה של משחה טרמית לא היתה בעיה גם כן כי בעצם צריך רק למרוח את הצ'יפ שיושב על לוח מאחוריו אבל במחשב השני, בעל סוקט 478 זאת קצת בעיה, אני לא יודע איך להוריד ולמרוח מחדש משחה טרמית בלי שזה יצא מהצ'יפ עצמו כי בעצם זה רק צ'יפ ואין מתחתיו איזה לוח, אני מפחד שהמשחה תגע בפינים שלו או בסוקט עצמו על הלוח.. מה עושים?????

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  19. שלום ,, המפרט : CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 635, 3051 MHz (14.5 x 2) Motherboard Name Gigabyte GA-M68M-S2P Mushkin 2GB of ram 800mhz שמעו אני מנסה לעשות OC קטן למעבד מ2.9 לפחות ל3.4 בל משום מה לא נותן לי לעבור את ה3.1 , כי אם אני עובר את ה-210 FSB אחריי ה-SAVE מה-BIOS זה עושה SYSTEM IN SAFE MOD PLEASE RE-SETTINGS CPU מישהו מוכן לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by niv212,

שלום, יש לי HD4850 שידוע בבעית החום שלו (ראסמי קיבלתי כוויה בזמן קריסיס), והנחתי ידיי על כמה קוביות של קרח יבש. האם אני יכול פשוט להניח את הקרח היבש על הכרטיס מסך כדי לקרר אותו? (בתור פיתרון זמני כמובן, כי תוך כמה שעות הוא ימריא ) אשמח לתשובה מהירה, פשוט עוד כמה שעות כבר לא יהיה קרח יבש

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by raz002,

חברתי מאוור לכבל של הספק כוח ואז הוא זהה את זה כחומרה חדשה מה אני יכול לעשות שזה יזהה את זה ואז אני אוכל לשלוט בזה ב SPEEDFAN ? דבר שני רציתי לדעת לגבי שתי המאווררים של Thermaltake ה- SilentCat 90mm וה- Thunderblade 120mm עם איזה כבל הם מגיעים ללוח אם או לספק כי נגמר לי הכבלים של הספק אני לא יותר פנויים ואני רוצה גם שהSPEEDFAN יוכל לזהות אותם ולשלוט עליהם איך אני עושה זאת? ושוב תודה על העזרה בפורום הזה ובכלל האתר הזה

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by Omri4u,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני מחליט לגבי הזיכרון המעבד שלי לעתיד יהיה P4 1.8A תאריך אריזה 6/6/02 ומעלה וסדרת ייצור של 003 הלוח אם Epox 4g4a+ זכרון אני מתבלט אבל בנתיים קורסיר 3200 C2 עוד לא החלטתי סופית לגבי הזכרון. אני מתחנן O/c גבוה יחסית אני מתכוון לעלות את ה FSB ל166.666 והיחס בין הזיכרון למעבד יהיה 4:5 ולכן יהיה לי מעבד במהירות 3000 מגה הרץ (18 * 166.666) והזיכרון יפעל ב 208.3325 (416.665) אבל אני מפחד לשרוף את הזיכרון את המעבד לא כי יהיה עליו קירור רציני וגם אני יקרר טוב את הלוח אבל הבעייה היא הזיכרון אני מפחד שאני ישרוף אותו האם תוספת של 16 מגה הרץ תשרוף אותו? מה התפקיד של צלעות הקירור אולי אני יוסיף מאורר חזק שיכוון כלפי הזיכרונות זה יעזור או שעלי להוריד את הצל…

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  23. קניתי את הלוח gigabyte g41 s2pt כי הלוח אם הקודם עשה לי בעיות ורציתי להחזיר את האוברקלוק אבל לא מצאתי שום דבר ששולט על הfsb מה אני יכול לעשות? יש לי אפשרות לעשות אוברקלוק דרך windows?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  24. תקציב: 200 שקל לשני מאווררים ביחד[עד 100 שקל לכל מאוורר]. *גודל: 120 מ''מ (12 ס''מ). *עם או בלי לדים (צבעים/מנורות): אממ.. לא ממש אכפת לי, אבל אם יש לד, אז שהיה אדום. *ישנה עדיפות לשקט? כמה הרעש מפריע לכם מ1-10?: כן, מעדיף כמה שיותר שקט. *איזור מגורים ו/או חנות מועדפת: KSP בלבד! הערות נוספות: אני צריך שני מאווררים לשים בצד של המארז Cooler Master Storm Trooper, אז תתאימו בבקשה. =]

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by babu,

אני עושה OC ככה שלא יעשה לי צוואר בקבוק ל 88GT מעבד E4500 איזה OC אני צריך לעשות כאילו מה לעלות וכמה? ואיזה קירור יחזיק לי תמעבד אם ה OC שאני יעשה?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים