אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי בערך 1000 ש"ח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יש לי פה כמה אופציות תגידו לי אם כד וגם תגידו לי איזה הכי טוב ל OC ושיצא ממנו מצשהו טובי: Albatron PCX6600GT 128 MB Asus Extreme N6600/TD 256 MB Gigabyte GeForce PCX 6600GT 128 MB Gigabyte GeForce PCX 6600GT 128 MB + VIVO Gigabyte GeForce PCX 6600GT 256 MB Gigabyte GeForce PCX 6800 256 MB(אולי) Leadtek PCX6600GT Extreme 128 MB Leadtek PCX6800 256 MB תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני יודע שהן לא מדהימות, אבל בלי קירור הן חמודות Core speed: 405 Mem speed: 365
-
- 14 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום חברים אוקי עכשיו חזרתי מחנות מחשבים וקניתי משחה טרמית. זה בה רק עם מזרק שבפנים יש את החומר. יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל למרוח על הליבה של המעבד. 1. האם אני צריך למרוח את המשחה עם המקל שבה עם המשחה הטרמית? 2. לא הבנתי, כמה משחה טרמית למרוח על הליבה 3. במקום אלכוהל יש לי אציטון בבקבוק הקטן של 90 אחוז.זה בסדר? אפשר לנקות איתו את הליבה? אני פעם ראשונה עושה את זה, אז בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כרגע אני רוצה לבדוק יציבות מבחינת טמפרטורות ב 100% מאמץ הוא מגיע ל 64 מעלות ומתקבע על זה אבל מבחינת וואט וההגדרות שהגדרתי כיצד לדעת שהכל טוב ? יש לי OCCT ובסוף הוא מביא לי גרפים אם צריך אחד מהם תגידו לי איזה אני יעלה... המכפלה שלי היא 7.5 והיא לא ניתנת לשינוי לכן שיניתי רק את ה FSB והעלתי מתח בהתאם, הטמפטורות מעולות השאלה אם המעבד יציב מבחינת מתח.. תמונה מהביוס עם ההגדרות: http://www.fastup.co.il/images/81007689.jpg
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך power color x1800GTO ועוד כמה חודשים תחלוף האחריות של מספר חלקים במחשב למעט מעבד ודיסק קשיח ולכן אני מעוניין להחליף את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך מאחר שמרעיש שמופעלים משחקים וגם בהפעלת המחשב ברצוני לרכוש גוף קירור שקט כך שלא יצתרך להרעיש כאשר פועלים משחקים חשבתי על Arctic Cooling Accelero X2 בגלל שמהכתבה הזאת http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ הבנתי שהוא ממש יעשה את העבודה כפי שאינ רוצה (שקטה עם ביצועים טובים גם במאמץ) ורציתי לשאול את דעתכם על הגוף הקירור הזה והאם יש גופי קירור אחרים שעושים עבודה יותר טובה ממנו? שאלה נוספות שיש לי רציתי לשאול עם יש מאווררים פשוטים שיש במארז שעושים עבודה שקטה מכיוון שאני מעוניין שהמחשב שלי יעשה עבודה טוב …
-
- 17 תגובות
- 979 צפיות
-
-
ברגע שאני עושה לו אוברקלוק מה 600 ל 700 הוא תוקע לי את כל המחשב שאני מפעיל משחק אבל רק אחרי כמה דקות ושהבנתי שאולי זה הקירור אז שמתי על 80 אחוז ב NTUNE של NVIDIA ואני מעלה גם את הזיכרון מ 900 ל 1000 יכול להיות שזהמה שתוקע לי אותו כי לפעמים אני לא עושה לזיכרון תודה מקווה שתוכלו לעזור ולענות לי על זה בהקדם האפשרי. ???
-
- 16 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה. לפני יומיים שיחקתי להנאתי בUT2K3 ולפתע המחשב מתרסק. טוב, אני עושה ריסט ומיד לאחר מכן בודק טמפ' ולהפתעתי הטמפ' היא 64 מעלות! ובמנוחה 42 בערך. אי לכך ובהתאם לזאת ברצוני להחליף היטסינק ומאווורר התקציב של 100-200 ש"ח. תודה על ההמלצות. לוח אם: P4B266-C מעבד:P4 2.4B
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק Antec TruePower 430 Watt ואני רוצה לעשות את המוד הבא.. אבל מה .. הספק שלי הפוך כאילו הבסיס שלו הוא למעלה .. ואני רוצה להפוך אותו .. עכשיו עוד בעיה יש לספק שלי 2 מאוררים ...המאורר השני הוא יונק ומיקומו מעל המעבד.. השאלה שלי היא ..האם אני יכול להפוך את הספק כך שהמאורר השני יהיה למעלה? או שיקרה משהו עם אני יהפוך אותו ? תודה ..
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי מעבד C2D 6320 1.86GHZ (בלי קירור או משהו מיוחד) לוח אם ASUS P5B DDR2 2GBX2 HD 4770 השתמשתי בתוכנה AI SIUTE של אסוס, הגעתי ל-2.20, הרצתי OCCT לאיזה 7 שעות, מקסימום טמפ' היה 58. הבנתי שאם אני רוצה להגיע ליותר, כדאי לי לקנות איזה מאוורר חדש או קירור, יש איזה המלצה למעבד הזה? לא מחפש משהו מאוד יקר.
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
Volcano7+ על בינוני או גבוה. או SLK800 עם מאוורר 80ממ רגיל, הכי פשוט (לא דלתא) ?
-
יש לי עכשיו מערכת כזאת: P4 2.8C@3.3 ABIT AI7 GeIL 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Sapphire Radeon 9600XT WD 80GB (בקרוב עוד אחד 20 שיש לי פה) צורב DVD 5 מאוררי 80 מ"מ ואחד 120 ואורגייט 2 זלמן 7000CU יש לי ספק TT360 רציתי לדעת כמה וואט צורך ממנו הכרטיס מסך שיש לי עכשיו.. אני עומד למכור אותו ולהחליף לג'יפורס 6200 (ולפתוח ל6600..) כמה וואט ה6200 צורך? הספק שלי יעמוד בהכל?
-
- 15 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי E6300 שהמהירות שלו היא 1.86 עם קירור Freezer pro 7 אני בקושי מגיע ל 2.1 אני לא מבין למה אבל הוא קורס המון, אני לא יודע איך מעלים מתחים בmotherboard של GB 945P S3 אולי זאת הבעיה, יש לי DIMM BUS CPU HOST אין מדרבורד, אני ממש מאוכז מכל הסיפור הזה חשבתי אפילו שאני אגיע ל 3 +- אשמח אם תעזרו לי בOC תודה.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בעיה בחום המעבד . --- ברשותי מעבד E8400 קירור סטוק רגיל. לוח P5QL PRO התקנתי את המחשב, ובדקתי בדיקות מאמץ עם OCCT בדקתי טמפרטורות עם REAL TEMP גם עם EVEREST. אז ככה בלי מאמץ הטמפרטורות שמראות התוכנות הן כ 27-35 מעלות. טמפרטורת לוח אם סבירה מאד תמיד. בין 27--33 מעלות. עכשיו שאני מפעיל את OCCT לבדיקת מאמץ, חום המעבד עולה מיד ל 65 - 70 מעלות והתוכנה מפסיקה את בדיקת המאמץ. הטמפרטורה יורדת לאחר מכן מידיית תוך 30 -40 שניות היא כבר כ 30 -27 מעלות. שאני משחק, תוכנת הניטור מודדת 80--75 מעלות. ומיד בתום המשחק הטמפרטורה צונחת מייד לטמפרטורה רגילה 27-35 איך אתם מסבירים את זה? אותי זה מפתיע כיצד טמפרטורת המעבד יכולה לרדת במהירות כזו... יתכן שבקר טמפרטורה בלוח אם לא ת…
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
-
היום קיבלתי את הקירור החדש ויצא לי לליבה 405 ולזיכרון (אחרי ששמתי עליו גם צלעות) 360... זה אמור להיות כזה נמוך :-X ?? פשוט ציפיתי ליותר..
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום , אז ככה , יש לי בעייה קטנה הביאוס שלי מוקבל לשלושה אפשרויות לעלות את הCPU ל : 25% 50% 75% כעת יש בעייה בביאוס הקודם שלי הייתה אפשרות גבוהה יותר... זה חשוב מפני שאני נכנס למשחק NEED FOR SEED CARBON המשחק עולה הכול טוב ויפה, אבל כשאני לוחץ על להתחיל לשחק הוא יוצא בלי שום סיבה. זה קרה לי בעבר שהתקנתי מוד למשחק - VICE CITY עשיתי אובר קלוק חזק {בביאוס הישן שהיה לי} וזה פתר את הבעייה אז שאלתי אם אפשר להוריד ביאוס מתקדם לאוברקלוקים... יכול להיות הבעייה במחשב יש עוד משהו מוזר כשאני בא להחליף תמונות במסנגר הוא מתנתק לפתע ויש לי מסנגר לא כבד יחסית 7.5 נ.ב במשחק MOST WONTED והקודמים לו זה לו קורא {והם גם כבדים} מפרט המחשב שלי: 1.7GH 1G RAM GEFORCE 5200 דרך אגב המחשב שלי עומד …
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לפני חודש בערך הרכבתי על הכרטיס מסך מאוורר שהוריד את טמפ' הכרטיס מ70 ל55 במנוחה הכרטיס הוא GEFORCE 8500GT. עד שפתאום לפני כמה ימים הסתכלתי במעלות וראיתי שהמעלות עומדות על 70..פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מסתובב.המאוורר מחובר למולקס דרך מתאם כמו שהיה תמיד. מה העניין?זה לא שהוא לא מסתובב אז זה הסיבה.. שום דבר במיקום שלא לא השתנה הוא מחובר בצורה כזאת שגם עם אני ימשוך הכי חזק הוא לא יצא.
-
- 13 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם E6300 מעבד ולוח אם - ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E והשאלה שלי האם אני אוכל להתקין קירור טוב יותר מזה שמביאים אינטל ולעשות OC.. או רק להתקין קירור? אפשר לעשות קירור לזכרונות שמותקנים על הלוח ואם כן איך?
-
- 16 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שמתחמם חבל"ז, המאוורר הישן לא מספיק לו והוא מגיע לטמפ' של 60+ צלזיוס. הלוח אם שלי הוא: S478 ASUS P4P800SE ואופן חיבור המאוור +גוף הקירור הוא באמצעות מסגרת שחורה מפלסטיק שאליה מוגנס גוף הקירור+המעבד וננעל מלמעלה. חשוב היה לי לציין כי אני רואה שיש המון מאווררים למעבדים בשוק שמתחברים באופן שונה למעבד. מה מומלץ למעבד בתחומים של עד 200 ש"ח שניתן לחברו (וכיצד) . תודה רבה ולילה טוב נ.ב ראיתי את זה: http://www.giga-byte.be/Support/ThermalSolution/Manual_Model.aspx?ProductID=2129 בKSP, האם ניתן לחבר אותו לכלוב וללוח אם, איך?
-
- 12 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי כמה רעיונות לביצוע להם אני צריך פרספקס (ראיתי כמה דברים שmetkumods עשה וזה נתן לי רעיונות) הסתובבתי בירושלים בערך 3 שעות (כל אחד אמר "אני לא מוכר אבל..." : ), בכל מקרה כשסוף סוף מצאתי מקום שמוכר הוא אמר לי שפרספקס בעובי 2 מ"מ (זה הכי דק שיש) 1 מטר מרובע - עולה 60 ש"ח!!!! (מילא 20,30,40 אבל 60 - לא הגזמנו?) בשביל כל הרעיונות שלי כולל אימון הייתי צריך בערך 2 מטר מרובע = 120,130 ש"ח עפ"י החישוב שלו 110 ש"ח לאחר וויכוחים. האם מישהו מכיר חומר פלסטי אחר שניתן להשתמש בו כמו פרספקס? או דרך להשיג בחינם/זול? יש לי רעיונות לכמה דברים מדהימים!!!
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בביוס שלי שאני הולך למתח ואני לוחץ על + במקלדת זה הופך מהמתח הנוכחי לIgnored מה עושים, מה צריך לשנות, והאם אפילו לעדכן ביוס ? הנה סרטון: http://www.mytempdir.com/1224555
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אם כרגע יש לי מערכת עם AMD 1700 (מכפיל של 11.5) יציבה בBUS של 182, ואני אחליף את המעבד לAMD אחר, עם ליבה זהה אבל במכפיל של X15, האם המערכת תישאר יציבה והמעבד יעבור ב2730MHZ?
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בהתחלה אני רוצה להגיד שנשבר לי מהכרטיס הזה כבר !!! ועכשיו לעיניין : במצב הרגיל(זאת אומרץת ללא שום שינוי במהיריות הליבה או הזכרונות) הניקוד שאני מקבל ב 3DMARK הוא : 7700~ לאחר שאני מעלה 20 מגה הרצים חופשי אין שום בעיות יותר מזה מתחילים לצוץ טיטושים במסך אני אני מקבל 7890~ אותו ניקוד בערך אני מקבל גם אם אני מעלה 15 10 או 5 מגההרצים בלבד לא ממש משתנה כל זה ללא קירור מיוחד (סטנדרתי). מה שמצחיק הוא כשאני מוריד ממיהירות הליבה והזכרונות ב 20 מגההרצים !!! אני מקבל סה"כ ב 300 נקודות(7450) פחות זה פשוט לא יאומן מה שקורה כאן ! למישהו יש רעיון כלשהו?. אני יודע שאני מנדנד לכם עם הכרטיס שלי כבר המון זמן, אבל אני רוצה לעבור לפחות את ה8K כי עדיין לא קיבלתי יותר מזה ... רעיונות משהו ?! כ…
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כמה 5.25 כמה 3.5 אורך - רוחב - עומק מיקום ספק מיקום מאווררים תוספות מיוחדות הכנה ל.... צבע צורה עיצוב כל מה שאפשר לדמיין...(וגם מה שלא)
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=80&data=4&disc= [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-