עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Shasoosh,

עכשיו בנוסף ל - Mem ול - Core אפשר לעשות OC גם ל Shaders ללא תלות. הורדה

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by STi,

שלום חברים, אני מקווה שזה המקום המתאים ולא בפורום של המארזים שמתי מאוורר נוסף על מאוורר קיים, מצורף לינק למטה שתבינו בדיוק מה הכוונה השאלה שלי אם זה יעיל, הרעיון הוא יותר שהאוויר שמגיע מהגוף קירור שעל המעבד לא יתפזר בחלל שיש בינו לבן המאוורר, אז כאילו הוא משמש כמו צינור כזה, ואולי זה גם מגביר את השאיבה של האוויר קיצור אני לא ממש יודע, אולי להפך זה רק תוקע יותר את האוויר תנו את דעתכם בבקשה http://img264.imageshack.us/img264/2083/p8315901fk6.jpg

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by Night_Fox,

הורדתי את התוכנה SYSTOOL והוא לא הצליח למצוא איזה לוח אם יש לי וגם מהרשימה לא מצאתי איך אני יכול למצוא את הלוח תעזרו לי פליז תודה

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת קירור אוויר למאבד Core 2 Duo E6600 אני צריך שיהיה כמה שיותר שקת וחזק וגם שיהיה בצורה עומדת כמו דגמים של Zalman 9500 או Zalman 9700 תודה מראש

• 23 תגובות
    • 917 צפיות
  5. הקירור מתומחר בחו"ל באזור ה 36$ , מה שאומר שמחירו בארץ לא היה גבוהה מדי (אני מאמין שבאזור ה 200 ש"ח) , ובמחיר כזה זו מציאה ... http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2271 http://www.tweaktown.com/reviews/1429/sunbeamtech_core_contact_freezer_cooler/index.html http://www.ocia.net/reviews/corefreezer/page1.shtml http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Sunbeam_Core_Contact_Freezer/pg4.html

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  6. Started by xtract1,

אוברקלוק לא יהיה מתוכנן. כעיקרון אני רוצה משהו שיאפשר לי לעבוד בטמפ' טובות גם כשהמעבד ב-100% מאמץ בקיץ. חשבתי על הפריזר 7 פרו (אני מעדיף לא להוציא את מלוא הסכום,וגם 100 ש"ח זה מכובד) אבל אני לא בטוח שהוא הכי כדאי כלכלית ושהוא באמת מספיק. יש משהו קצת יותר טוב לדעתכם? איך הפריזר אקסטרים? שווה תוספת של כ-80 ש"ח? איך הוא מבחינת קירור ושקט? איך ה-OCZ Vandeta מאותה בחינה איך ה-Blue Orb למשל? Cooler Master GeminII S CPU Cooler? Cooler Master Hyper 212 CPU Cooler כעיקרון כולם נכנסים לי עד תקרת התקציב. מי הכי טוב ושקט? ראוי לציין שאני לא מחפש שקט ברמה של P182 (המארז) אבל בכל זאת. מעבר לזאת אני רוצה משהו מאוד משתלם. ככה שאם לא שווה להוסיף 80 ש"ח יותר מהפריזר 7 פרו אשמח אם תגידו לי…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by Allanon,

הי, בעקבות המלצות פה בפורום התכוונתי לקנות את ה FREEZER PRO לביצוע אוברקלוק למעבד מ 1.8 המקוריים ל 2.4 בערך, לא משהו רציני מידי. בחנות המוכר שהתיימר להבין בקירור אמר ש FREEZER 7 PRO זה ממש זבל ושאני לא רוצה לעשות את זה לעצמי ושבמקום הוא ממליץ לקחת את NEXUS. הוא היה די משכנע, אז זרמתי עם זה. בכל מקרה, אחרי ההתקנה, גיליתי שהקירור נותן לי את אותם הביצועים כמו המקורי של המעבד...כלומר די גרוע. למשל עכשיו בעזרת TAT אני מקבל 50/45 על הליבות בלי אוברקלוק בכלל. מבחינת ההתקנה אני לא חושב שטעיתי שכן זה קירור מאוד פשוט. שמתי משחה תרמית שבאה עם הקירור. המארז שלי הוא סביר מבחינת קירור - מאוררים של 120 מקדימה ומאחור. מאורר יותר קטן בצד. כמובן שעם טמפרטורות כאלו אין לי מה לחפש באוברקלוק,…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה ליבה איך זה ניראה זאת שסמים עליה גריז?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

Ok, I am using the next rig: 2.4C + Vantec Aeroflow + AS5 ABIT IC-7 Mushkin Black lvl 1 512 X 2 CH-5 And i want to OC my CPU to 3.0 so i am gonna increas the bus to 250.. now to the question... I am windering if i should use devider of 5:4 which gives the memories 200 (Same like default) or can the memory hold 1:1 ? What do you think can they hold speed of 250 ? Thnx a lot !

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  10. אני לא יודע אם לשים משחה תרמית מתחת למאוורר קירור שהגיע עם המעבד המחשב עובד כרגיל על 28 מעלות

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  11. האם פלטייר שלא מקורר מספיק יכול להישרף? (כמובן מהצד השני שלו, בצד החם) להישרף בצורה כזאת שלא יהיה אפשר להשתמש בו בכלל. עד כמה מעלות הוא יכול לשרוד? הטווח הוא 90-180C?.. (נניח ל400W) מאוורר 120 מ"מ לצד החם שמספק 250CFM מספיק עוזר לפזר את החום ולמנוע שריפה? זה תלוי כמה וואט הפלטייר לגבי הטמפ' שלו? למשל פלטייר 100W יכול להיות על 90 מעלות והוא יעבוד בסדר, ופלטייר של 400W יכול לעבוד על 150 מעלות ולעבוד בצורה תקינה? או שזה לא קשור? תודה

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  12. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד lenovo ישן בערך בן 3, מעבד dual core2 1.66 Mhz, עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה של אינטל intel950 עם 128 mb זיכרון. מחפש תוכנה (אם קיים בכלל) שאיתה אוכל לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. כדרך אגב: נכנסתי לביוס אבל משום מה רק ההגדרות הבסיסיות (כגון הסדר בוט של הכוננים והשעון של המחשב) מופיעים שם. רעיונות?? תודה

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  13. Started by amisu,

סטייה עצומה של מעלות בין שתי התוכנות. בדקתי ומצאתי שה TJ Max של המעבד הוא 99 מעלות. מישהו יכול לאשר זאת?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by pergola,

הטמפרטורה המקסימלית של המעבד שלי (E5200) היא 70+- כשאני מריץ OCCT אחרי האוברקלוק שעשיתי. המקסימום שהוא מגיע אליו זה 75. להוריד את הOC? או שזה לא עד כדי כך מסוכן להישאר ככה? ובלי קשר Real Temp רושם לי שהטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא 111 במקסימום - 8800GT.. מה לגביו?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  15. Started by FiReBall^,

מצורף נתונים לפי Speedfan, נתוני המחשב: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz WDC WD3200AAKS-75L9A0 (320.1GB) WDC WD2500AAKS-00B3A0 (250.1GB) nVidia GeForce 8600 GT INTEL G31 2GB Kingston 667 DDR2 ישנם שני מאוורים בפאנל האחורי המכניסים אוויר, מאוור בספק כוח, מאוור מקורי על המעבד, מאוור קטן מקורי של הכרטיס מסך ושני מאוורים מעל ומתחת לכוננים קשיחים שמכניסים אוויר. ועדיין - הכל רותח :'( [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  16. עד היום הייתי על אוברקלוק של 2.8GHZ עם הלוח אם של חברת ABIT - KN9S היום אני לא מצליח לעבור את ה- 2.6 GHZ עם הלוח החדש . מה אני מפספס ? מישו יכול לכוון אותי יותר עם הלוח הזה?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by no nick,

שלום, יש לי לוח אם ASUS A8NE, ובו מאוורר קצת רועש, רציתי לדעת איך ניתן להנמיך את מהירות המאווררר וכך גם את עצמת הרכעש, והאם זה מומלץ או לא ומדוע, לרוב המחשב שלימשמש לצרכים סטודנטיאליים בסייסיים, ומדי פעם סרטים ומשחקים. תדוה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. אז ככה יש לי מעבד פנום X3 8650 ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק (אם זה רלוונטי אז יש לי לוח אם של ג'יגהבייט 790GP וזכרונות של קינגסטון 2X2GB) עכשיו קראתי את המדריך שיש פה והבנתי קצת אבל לא הכל 1.יש פה מישהו שיכול להביא מדריך קצת יותר מפורט באנגלית או עברית זה לא משנה או כל אתר עם מידע שיכול לעזור ואפילו בקצת 2.ראיתי שבמדריך שיש פה באתר לא השתמשו בקירור נוסף אלא קירור סטוק עד כמה זה מומלץ\לא מומלץ והאם SPEEDFAN יכולה לעזור קצת לאוברקלוק אם אני לא רוצה לקנות קירור אחר 3.בבקשה תנו לי את השמות מא-ת של התוכנות שאיתן עשיתם אובר קלוק למעבד ואם אפשר הסבר קצרצר מה כל תוכנה עושה 4.על איזה יחידות קירור למעבד אתם ממליצים בטווח המחירים של 100-200 שקל.. אם יש יחידה שעולה קצת יותר ותתן שי…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  19. כל פעם אומרים לי משהו אחר יש לי פנטיום 4 1300 עכשיו, יש לי לוח אם: intel desktop board D850GB ואין לי מושג מה הצ'יפסט שלי ואם הוא בכלל משפיע על כל הסיפור הזה... אז מה גזר הדין?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by KoDkOd,

אני מחפש אתר טוב של קניות רצוי ישראלי אני מחפש מארז טוב... אם למישהו יש אתר טוב פליז שיעזוי תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  21. Started by wares2002,

לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by Nitro Viper,

הוא יתאים לי למערכת? AXP 2500 EPOX 8RDA RADEON 9600 PRO

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by RoyShefy,

הוא אני לא יודע אם הוא יתלבש על הריידון 9500 פרו שלי...... http://www.pch.co.il/docs/pd1936866743.htm אתם חושבים שזה יעבוד??? ואם כן אז עד לאן אני אוכל להגיע עם OC???? עכשיו אני בOC שח ליבה 360 (מ276) ובזיכרון אני ב330 (מ270)

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by Ran B,

אוקי תראו..יש לי מעבד p4 2.6GHZ FSB 4X133 (536MHZ) עכשיו יש לי קירור שבא עם המעבד..המאוורר של אינטל המקורי הרגיל.. רשום על המדבקה שלו A57855-001..בלה בלה ומלא מספרים ושטויות.. עכשיו אתמול עשיתי אוברקלוק קטן בתור התחלה לראות איך המערכת תעבוד.. העלתי את מהירות הבאס מ 133 ל140. ככה שזה עכשיו 4x140 (560MHZ) -- 2.8GHZ.. והרצתי תוכנית בפסקל (כי לא הבנתי איך עובדים עם הprime95 הזה..).. הרצתי תוכנית שעושה שלושים אלף פעמים חישוב מתמטי גדול... והרצתי את זה כמה פעמים טובות..והרגשתי שהסינק מתחמם לאט לאט.. אחרי הרבה מאמץ (אני לא בטוח ש 100% די הרבה פחות..).. עשיתי ריסט למחשב נכנסתי לביוס ובדקתי את הטמפרטורה היא עמדה על 43~45 מעלות.. שבדרך כלל שהמחשב לא במאמץ והוא על מהירות רגילה(בלי …

25. ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)

• 14 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים