עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי כרטיס מסך שאמור להפעיל לי פיפא 2007 ,c&c ועוד על ההגדרות הכי טובות אבל לדוגמא בc&c שאני עושה את הפצצה שדורשת גרפיקה גבוהה אז המחשב נכבה וצריך להוריד את ההגדות אז להוסיף מאוורר לכיון הכרטיס מסך יפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by jackhammer,

מה יהיה יותר טוב מיוגן 2 או נינג'ה 2 או נינג'ה 2 גרסא B שמציעה תמיכה בסוקט 1366? אני יודע שהמיוגן 2 מציע ביצועי קירור עדיפים אבל השאלה היא האם זה באמת הבדל משמעותי? מבחינת הפרמטרים האחרים הם דיי שווים כמעט אותו מחיר עיצוב די דומה (בלוק עם היט פייפים) משקל פחות או יותר אותו דבר אז מה שנשאר זה ההבדל (אם יש) בביצועים ותאימות הסוקטים המחשב שיש לי הוא דיי חדש קניתי אותו לפני שנה בערך ולהיום הוא מספיק ויותר אז השידרוג הבא לא ממש יהיה קרוב אז יכול להיות שהתאימות לא הכי אמורה להשפיע מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by Real_Me,

אני עומד לקבל זכרון DDR PC2100 מארה"ב ללוח KT266A והאם הבנתי נכון שאם ארצה דווקא זכרון PC2700 שהוא מותאם לעבוד ב-166 FSB אוכל לנצל אותו כראוי רק אם אמהיר את המערכת שלי למהירות הזו מ-133 כרגע, מה שלא נראה סביר? ואם אצליח להגיע למספר נמוך מ-166 אז PC2700 יתנהג בדיוק כמו ה-PC2100 מבחינת המערכת או שבכ"ז יהיה הבדל?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by roeiw,

למי שיש והוא מאזור מרכז בבקשה שיצור איתי קשר באיסקיו 7712733 אני רוצה לדעת כמה פרטים..

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by The-Q,

קניתי מחשב חדש (בעקבות הישרפות הלוח הקודם שלי). על המחשב ישנו Celeron 2.66Mhz עם מאוורר עגול וגדול (שעושה לי את המוות עם המארז מיקרו הזה). החיישנים שבמחשב מראים לי טמפרטורות מגוחכות: 28 מעלות צלזיוס מעבד, 20 מעלות סיסטם. יש שתי אופציות: 1. הסנסורים לא מחוברים טוב (שניהם? לא נראה לי הגיוני). 2. אני לא רגיל לטמפרטורות האלה (קודם היה לי AMD). פרטים שחשוב לציין: - מאוורר עגול ועצום על המעבד - מאוורר אחורי למערכת - מארז מיקרו בבקשה תגידו לי שאלה טמפרטורות הגיוניות, כי אני מפחד שהסנסורים לא מחוברים טוב. תודה רבה, יובל.

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by vipersh,

שלום לכולם, קניתי לחברה שלי מחשב חדש להלן המפרט: מעבד: E7300 קרור למעבד: AC Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB(2X1024) 800MHZ CL5 ספק: SeaSonic 400W מארז: NZXT Alpha התחלתי את הOC עם ציפיה להגיע רחוק (ככה זה היה נראה ממאגר הOC שיש באתר...) הצלחתי להעלות את התדר של המעבד עד ל3.5 אבל הוא לא היה יציב גם עם תוספת מתח התדר היחידי שהצלחתי להעלות אותו בצורה יציבה הוא 3.3 עם תוספת מתח קטנה אשמח אם תוכלו לכוון אותי לבעיה אצלי האם יש הגדרות בביוס ששכחתי לשנות? האם רכיב ספציפי במחשב מגביל אותי בOC? או כל דבר אחר שיכול לעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  7. מודינג מקורי בהחלט - חדשני וכולה הרבה כסף http://www.mashie.org/casemods/301.htm

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by arthur16,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג על המעבד יש לי מחשב: p3 - 1000 FSB - 133MHz 384 sdram הטמרטורה על המעבד היא: 22-25 מעלוץ ןלא עולה ת25 מעלות מה אתם אומרים? כדאי לי לעשות אוברקלוקינג ואיפה ניא יכול למצוא מדריך טוב לזה

• 9 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by bigi37,

שלום לכולם לפני כשבועיים רכשתי מחשב חדש עם מעבד A8-3850. המוכר המליץ להחליף את הקירור שבא עם המעבד לARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2, וכך עשיתי (המחשב הורכב בחנות). היום הסתכלתי בתוכנה HWMONITOR, ואני רואה שטמפרטורת המעבד באופן קבוע נמצאת באזור ה-70 מעלות. הבנתי שמעבדי הLlano באמת מתחממים הרבה, אבל ציפיתי שעם קירור שעולה כ150 ש"ח אני אקבל טמפרטורות הרבה יותר טובות. יכול להיות שיש בעיה מסוימת, או שהטמפרטורה נורמאלית? צריך לציין שאני לא מרגיש שום בעיה במחשב, אבל בכל זאת עדיף להקדים תרופה למכה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Peri228,

אני עכשיו קונה מעבד AthlonXP 2500+Barton , ואני הולך להריץ אותו חזק ב OC . עד שאני אקנה \ אבנה מערכת קירור מים , יש עוד זמן , ולכן בנתיים אני אסתפק בקירור אוויר חזק ורעשני . מאחר ואני מזמין כמה רכיבים מ Jab Tech , אני גם אזמין את ה HS משם . יש לי כמה אפשרויות - Swiftech MCX462+ Thermalright SLK 800A Thermalright SLK 900U ( לפי מה שהבנתי הוא עדיף על ה 900A , מאחר שבמשקל שלו עדיף לחבר אותו באמצעות ברגים ולא באמצעות הקליפס ) Thermalright SLK 947U על כל אחד מה HSים האלו אני ארכיב Vantec Tornado 80/92 ( לפי גודל ה HS ) , וכן , אני מודע לרעש שהוא עושה . חיפשתי בהרבה פורומים ( בעיקר ב Extreme OC ) , אבל בכל מקום נותנים תשובה אחרת , ואני כבר די מבולבל ישר ולעניין…

11. Started by Arik.G,

מה דעתכם על המוד שלי?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

מפרט בצד אני כרגע 417X9 מתח 1.3 בVCORE כל השאר ממש נמוך בקושי נגעתי במתחים ואני חושב שגם בNORMAL שלא נוגעים במתחים המחשב יעבוד טמפרטורות ובדיקות מאמץ בOCCT תקינות לחלוטין , 415 עולה המחשב גם ב417 , 419 כבר לא עובד , זה בגלל הלוח אם? =[

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by lipa,

מבחינת ביצועים ורעש ?

• 9 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by spirit78,

שלום לכם, אני צריך לקנות משחה טרמית כי פרקתי את המאוור מהמעבד שלי. השאלה היא איזו משחה לקנות? הכי זולה שאני מוצא? אני לא עושה OC או משהו כזה. לקנות את הכי זול? תודה!

15. עשיתי OC למעבד E8400 עכשיו איך אני בודק שזה בסדר? העלתי אותו מ3גיגה הרץ ל3.6 גיגה הרץ איזה תוכנות צריך כדיי לבדוק? העלתי לו מתח ל1.200 pic http://up44.siz.co.il/up1/zdtgmdoixv1i.jpg איך אני ממשיך מפה או שצריך לתקן משהו?

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by mark1994,

טוב אנשים יש לי בעיה כזאת יש לי את הקירור Freezer Xterme במאמץ המעבד מגיע לי ל60 מעלות בסטוק בחדר די חם בלי מזגן :'( אז קיצור רציתי הצעות לשיפור הקירור שלי על מנת לאפשר OC סביר במעלות סבירות והשבוע עוד קניתי שני מאווורי TT עם לד כחול 120MM שאין לי מה לעשות איתם לבנתיים אולי אני ימצא להם שימוש ואני צריך הצאות איך למרוח את המשכה MX-2 כיי עד אכשו לא הצלחתי למרוח אותה כמו שצריך בכל מקרה הינה התמונה של פנים המארז http://img146.imageshack.us/i/dsc02364r.jpg/ תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by Swimmer,

לאחר שראיתי באתרים בחו"ל מוד לביגטייפון, שמים צמר פלדה בשני הרווחים של הטייפון(בכל צד) זה התברר כרעיון רע מאוד... במיוחד שהטייפון עולה קצת באש, לא ממש הבנתי איך.... למזלי, הכל שרד... לאחר מכן, גיליתי שהקירור של ה-LeadTek 6600GT שלי חצי מנותק, פתחתי, אין בכלל משחה על הליבה... פתחתי מרחתי סגרתי הכל קומבן למקומו בחזרה.... המעלות טסו מ-78 מעלות ב-OC במאמץ ל-41 MAX... אם מישהו ניסה את המוד והצליח לו... והמאוורר שלו לא נתקע בצמר פלדה... שישלח לי הודעה פרטית...

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by PeaS,

עמדתי להזמין אותו מחנות און-ליין, אך מסתבר שנגמר להם המלאי וכנראה גם לא יהיה להם יותר. מישהו יודע איפה עוד ניתן לרכוש את הArctic Silver III?

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by X - DreaM,

המוד הבא שאני מתכנן הוא להוסיף חיישן אור(יש לי כזה בבית) לפאן קונטרולר ואז כשאני יכבה את האור המאווררים יעבדו חלש לחיישן הזה יש שני חוטים כשאני מחבר אותו בטור לשני לדים וזרם של 6 וואלט הלדים פועלים בהתאם לאור(כשיש אור חזק הם עושים אור חזק וכשאין אור הם לא פועלים) כשאני מחבר את החיישן למאוור בטור אז הוא לא עובד ורק באור חזק מאוד הוא מסתובב איך אפשר לעשות שהמאוורר יעבוד??? קבל, נגד או משהו אחר???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם אני לוקח כרטיס הכי זול בשוק נגיד זוטק או מה שזה לא יהיה שם לו קירור פסיבי של Thermalright : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1823&products_id=18811 או של זלמן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9214 האם יש סיכוי לעבור/להשוות לאולטרה? , האם יש משהו ברשת שעשה את זה כבר ויש תוצאות ? (עם הוספה של קירור איכותי מהצד ולא הזבל שמקבלים על הכרטיסים). ד"א , אין קשר ללוח אם ול OC של כרטיס מסך האם אני צודק? (יותר תלוי בספק כוח , או בשניהם?) סה"כ אני מצפה להגיע ל: core:850 shader:1900 Memroy Data Rate:2200 אני חולם בהקיץ או שזה אפשרי? כמובן שלא ניתן לחזות את העניין אבל ניחוש עם חוש של הגיון ואולי שוב יש מי שעשה את זה ברשת (מאמין שכן פשוט לא מצאתי…

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  21. הקינגסטון הם PC-3000 וככה קניתי אותם ... זאת לא טעות הם 377MHZ שרצים על 333MHZ בלבד כי אמרו לי שעדיף שהם יהיהו בסנכרון עם המעבד שהוא 2500 עם באס 333.... אז לאיזה תזמונים להוריד אותם?? אני עושה את זה דרך הNvidia UTILITY זה בסדר נכון? הטמפרטורות אצלי הם 24-25 למערכת ו38-39 למעבד ועם הC2NGO המעבד על 32-33 אבל זה עושה לי בעיוךת שאני לא מצליח לפםתור כרגע.... ויש על הזכרונות צלעות קירור כחולות שבאו עם הזכרון.... תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  22. אז ככה יש לי כרטיס מסך GeForce mx 400 64mb וברצוני לעשות לו OC לאחר OC מוצלח למעבד קראתי את המדריך באתר - וראיתי שאם כרטיס פחות טוב משלי הגיעו לאחלה ביצועים ! אז קודם כל - אני רוצה לקנות את המוצרים הבאים את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=788 ואת זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=736 ואז להתחיל אם ה - OC אם אני יקנה את המוצרים הנ"ל אני ירגיש שיפור משמעותי לאחר OC ? או שאני לא יצליח להגיע רחוק ?

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  23. Started by gshhar,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd318468362.htm האם הוא ילך עם ה-Thermalright SK-7 שיש לי? או עדיף את ה-SF2 ?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by roeiw,

יש לי מעבד AMD Athlon XP 2400+ T-Berd rev. B0 המכפלה שלו פתוחה? איך אני משנה אותה ואם היא סגורה איך אני פותח? תעזרו לי בבקשה.

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by RoNeR,

עשיתי oc למחשב לאחר מכן שיחקתי עם התיזמונים של הזיכרון.. יצאתי מהbios ומאז המחשב השתגע... הוא בהתחלה כתב לי שהביוס לא טוב ומאז המחשב לא מתכבה ולא מדליק מסך.. וכל חצי דקה הוא עושה כמה צפצופיים ניסיתי להוציא תמחשב מהחשמל ולהוציא תבטריה של המחשב וזה לא עזר... איך אני יכול להפעיל תמחשב חזרה ?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.