אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
האם למישהו יצא להפגש במאוורר הזה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=80320-300-56&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# אבל בגרסה החדשה כביכול, ה- R4-L2R-20AC-GP איך הוא מבחינת ביצועים\רעש? נשמע מבטיח 69 CFM ב 19 DB(הוא בעקרון אמור להגיע ליותר CFM וכמובן יותר רעש). האם הוא כדאי? לעומתו חשבתי על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_168&products_id=12244 S-Flex יקר מדי, אז אל תציעו אותו, גם המאוורר השני טיפה יקר, את הראשון אני יכול להשיג ב-40 ש"ח. או שיש מאווררים טובים יותר? אני לא מעוניין לוותר לחלוטין על ביצועים לצורך הפחתת רעש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב יש לי דיסק קשיח של חברת WD גודל 320 GB דגם AAKS על פי תוכנת SPEEDFAN הוא היה בטמפ של 64 מעלות ולידו סימן אש עבד יפה אבל נראה לי שבגלל הטמפ הגבוה יש מידע שנעלם לאחרונה הורדתי את הטמפ על פי התוכנה ל-56 מעלות ועדיין יש סימן של אש לידו מה הטמפ הנכון שדיסק קשיח צריך לעבוד ? האם כדי להחליף לדיסק קשיח ירוק ש"קר" ובטוח יותר ? תודה שרון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! .. יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL של 120GB ... ובמאמץ הוא יכול להגיע לי ל50 מעלות! אתם יכולים להמליץ לי על איזהשהוא קירור שאני יכול לשים על ההארד דיסק? ושלא יהיה יקר מדי... (הטמפרטורה של המארז היא סבירה.. אז זאת רק בעיה עם הדיסק קשיח) תודה!
-
- 13 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.tbreak.com/forums/showthread.php?s=e656cbeb5d94c0d1361ce8b572a421b7&threadid=19763
-
- 12 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! רציתי לעשות מוד להיטסינק של פנטיום 4 - החלפת המאוורר למשהו חזק ושקט יותר (שלי רועש יותר מהרגיל כנראה..). בשביל זה אני צריך רק את הפלסטיק השחור עם המאוורר שיושב על האלומיניום, אין לי צורך באלומיניום כי את זה יש לי מההיטסינק הנוכחי, ואני לא רוצה להרוס את ההיטסינק שיש לי עכשיו אם יתפקשש לי משהו.. רציתי לדעת אם מישהו שמגיע למפגש בסוכות יוכל להביא לי את החלק הזה אם יש לו רזרבה והוא לא צריך.. בכל אופן, תשאירו כאן תגובה או תשלחו הודעה פרטית או אייסיקיו-6335444. אני מבטיח שבתמורה אני יפרסם תמונות של תהליך המוד עם הסבר כדי שאחרים גם כן יצליחו לעשות אותו בלי טעויות.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני מתעניין במודינג ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות של רכיבי אלקטרוניקה שאפשר לקנות שם לדים לוח הלחמות מודפס נגדים וכל זה? חוץ מאריהב... פשוט חיפשתי הACE ,הום סנטר וכל אלה ואין שם אני לא רוצה להזמין משלוחים... בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
הוא אני לא יודע אם הוא יתלבש על הריידון 9500 פרו שלי...... http://www.pch.co.il/docs/pd1936866743.htm אתם חושבים שזה יעבוד??? ואם כן אז עד לאן אני אוכל להגיע עם OC???? עכשיו אני בOC שח ליבה 360 (מ276) ובזיכרון אני ב330 (מ270)
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני חייב ביוס שנשמר מהכרטיס עצמו. דחוף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות בדיקת טמפ' מקיפה [של כל חלקי המחשב] בדרך הכי פשוטה שאפשר. איך ??
-
- 5 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני בונה מחשב למסיבות רשת (כזה שיכנס ויצא הרבה מהבית) האופציה המובילה היום היא לקנות מערכת טובה ולשים אותה ב-nsk1380 של אנטק.. הבעיה היא שאני מפחד שקירור טוב יכול לקרוע את הלוח או להתנתק בזמן שאני לוקח את המחשב איתי ללאן פארטי יש המלצה לגוף קירור שיתאים פה?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז לא מזמן התלוננתי פה על טמפטורה גבוהה במעבד, אבל הצלחתי לסדר את זה ממש יופי ועכשיו נדיר שהוא עובר את ה- 60 מעלות במאמץ. עכשיו אני פוחד לגבי הכרטיס מסך 0_0, מדובר על Shppire HD5770 הגרסה חדשה יותר (יש 2 גרסאות כאלה שאחת יותר חדשה או משהו), אחרי משחק ארוך במיוחד (כמה שעות טובות) בסטארקראפט 2, זה הגיע ל-90 מעלות אומנם אני לא יודע כמה זמן זה נשאר על 90 מעלות כי שיצאתי זה היה בסביבות ה- 70 אבל המקסימום שנמדד היה 90 שאני יודע שזה מוגזם לגמרי לכרטיס מסך כזה. ב- idle זה בדר"כ 49-53, מחיפוש בפורומים אני רואה רק שבחות של אנשים על הכרטיס מסך הזה דווקא מהבחינה הזאת. שזה במנוחה רק 27-30 מעלות וזה לא עובר את ה-80 וכו' אז מצבי רע מאוד לגבי זה. בעיקרון אני יודע שאי אפשר יותר מידי לעזור…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני יודע שהגזמתי אם האובר ? ב-CPU איני יודע כשהוא לא נידלק או מאתחל את עצמו, איך אני יודע את זה בכרטיס מסך ?
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מברג משובח צריך כדי לפתוח הארד דיסק? יש לי איזה 7 ראשי מברג למקדחה/מברגה שלי.. ואני לא מצליח! זה הורס את הראשי של המקדחה ;D הברגים של ההארד דיסק עם בצורה של כוכב כזה.., מאיפה משיגים מברג עם ראש של כוכב כזה? : או שאלה יותר טובה, באיזה שיטה אתם ממליצים לי לפתוח את הברגים האלה? :
-
- 24 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה ה Smart Fan בביוס. כי איפשהו פה רשמו (לפי מה שהבנתי) שזה משתיק את המאוורר. כדאי להפעיל את זה? אצלי זה על אוטומטי עכשיו נראה לי. ומה זה בכלל? ???
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח X38 של DFI גרסת DK קיט 4 גיגה מהירות 800 CL4 של A-DATA ומעבד QX9770 הלוח עובד כרגע על באס 400 והמכפל על 9.5 ככה שאני רץ על מהירות 3800 מתח על המעבד 1.3V לא הצלחתי להעלות את מהירות הבאס ושהמחשב יעלה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור ל 6800GS GIGABYTE תמליצו לי על קירור טוב ושקט. *אני עושה OC* תקציב 200 -250.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
המעבד שלי AMD Athlon 64 X2 4800 גוף קירור Arctic Cooling pro 64 for amd אני אל רואה מהירות מאוור.. וזה עובד על 4 מעלות או 5. בינתיים נאי מחזיק אותו על מאמץ מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי את המאוורר הנ"ל בגודל 120mm. לפי מה שאמרו לי פה ולפי מה שכתוב באתר של TT המאוורר אמור להיות כזה שממש לא שומעים אותו, אבל אחרי שהתקנתי אותו הוא עושה מן רעש כזה של בזז, לא חזק, שדיי שומעים והוא דיי מציק... השאלה שלי היא, האם זה נכון וככה המאוורר הזה אמור להישמע או שקיבלתי פשוט מאוורר פגום ויש טעם ללכת להחליף? :s05:
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום עשיתי oc למעבד שלי e6300 וכאשר הגעתי ל2 ג'גה התחילו קצת בעיות בהתתחלה נאלצתי לפרמט את המחשב,לאחר הפרמוט המשכתי לכיוון 2.1 ג'יגה בדיקת המעבד בs&m הראתה שהכל תקין,הטמפרטורה היתה בסדר גמור 50 במאמץ(גם הטמ'פ של המערכת היתה בסדר גמור) ובשלב הזה המחשב הפסיק לפעול לי לא עבר את המסך הראשון,אחרי כמה נסיונות המחשב עלה ואז גיליתי שהווינדוס נדפק שוב,החזרתי את הביוס להגדרות ברירת מחדל ופרמטתי את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש לעוזרים מפרט: e6300 abit ip95 kingstone 512 ddr2 667X2 hd 250gb wd 7600 gs 512 ddr2 GPS-400AA-101A Chieftec-ספק
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ביצעתי OC לכרטיס המסך שלי ואני לא מצליח לשמור אותו. כל פעם שאני לוחץ על SAVE ואז פרופיל 1 ועושה הפעלה מחדש,הOC מתבטל
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP שנקנה לפני 4 שנים. הוא בעל חומרה טובה (בתקופת הקנייה הוא היה פצצה), אבל כל הזמן המאוורר שלו עובד בעוצמה מלאה. גם כשהמחשב נמצא על שולחן העבודה ולא מריץ שום משימה הוא מתחמם ברמות! למה זה קורה ומה אפשר לעשות? האם משטח קירור טוב יעשה את העבודה??? תודה וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שווה משהו? יותר טובה מהאחרות? מוליכה חשמל? רק 30 שקל
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
פרטים כמו DBA ... CFM וכו' ואם יש גם אתר של המוצר המאוורר
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-