אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
היי, לי כרטיס מסך ATI Radeon X1950 Pro והחל מיום ראשון הוא בפסיק לעבוד. ביום ראשון התקנתי גוף קירור של Accelero S1 ומאז התצוגה מפסיקה כאשר Windows אמור להציג את המסך כניסה עם שם משתמש וסיסמא. אני רואה את ה BIOS וגם את מסך הטעינה של מערכת ההפעלה אבל לא ממשיך לראות משם. המחשב גם מפסיק לעבוד (Num Lock&Caps Lock) לא נדלקים ונכבים. אני מצליח לראות ולעבוד ב Safe Mose וב - VGA Mode. מערכת ההפעלה מזהה את הכרטיס מסך אבל תוכנת השליטה של הכרטיס: Catalyst Control Center טוענת שלא מותקן הדרייבר הנכון. הסרתי את התוכנה ואת הדרייבר, התקנתי את אותה גירסא של דרייבר שהייה מותקן (8.1) לי לפני שהוספית גוף קירור וגם את הגירסא האחרונה ועדיין כלום. מה אני עוד צריך לעשות? איך אני יכול לוודא ש…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צילום של הלוח: זה המפרט שלי: מאוורר silverstone fm123 שמגיע ל 110cfm בשיא. עם thermalright extreme ultra 120. Intel Q6600 Retail - G0 Stepping SLACR ASUS blitz formula Corsair DHX XMS2 Dominator Dual 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory Dominator Airflow Fan (בדקתי את הגרסה שקיבלתי ומדובר בצ'יפים של מיקרון D9 D9GMH) SilverStone ST60F Strider 600W Modular Power Supply SLI Certified ATX Seagate Barracuda SATA 250GB 16MB ST3250410AS Evga8800GT Thermaltake Tsunami window Arctic Cooling MX-2 זאת תמונה לאן המעבד הגיע בשיא (לא יציב כמובן): הבעיה מתחילה שאני מנסה לייצב את האוברקלוק בתוכנות שבודקות עומס (orthos , occt , prime95 , s&m) אני רגיל לעבוד עם …
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי מסוג 8800 GTS 512 בעזרת איזה תוכנה שעובדת!!! אני יכול לשנות את ההגדרות??
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אני אמור לנעול את המתח של הזיכרון ב-ddr2 overvoltage control על 1.8 (לפי CPU-Z) אבל שאני מנסה לשנות שם זה רושם: 0.1+ 0.2+ עד 0.7+ איך אני נועל אותו על 1.8? או שאני עושה משהו לא בסדר? ועוד שאלה קטנה, נעלתי את PCIE על 100 אבל אני לא מוצא PCI וAGP זה בסדר? יש לי מעבד E6600 ולוח 965p-ds3 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
תראו אני כנראה אקנה את של GIGABETY וראיתי באיזה מקום שאמרו שיש לו בעיות יציבות ב OC של 700 (כנראה בגלל הקירור אני מנחש) אז אם זה נכון, ואני באמת אתקל בזה (אם בכלל זה נכון ועוד משהו מפה שמע על זה אולי?) אז איזה קירור כדאי ליקנו בשביל OC "רציני" 2 הצעות: הצעה אחת למשהו טוב ומולמץ במחיר סביר, כי אני כמעט לא יודע את הטווח המחירים של הקירורים לכרטיס, אבל אני יודע שעד 200 יש משהו טוב. הצעה שניה משהו יותר חייתי, כמובן שבתקציב יותר גבוהה. ועכשיו ראיתי קירור שהוא די חדש של TT ה DuOrb - הוא ניראה די קטלני (2 מאוורים, Heatpipe) אז הוא גם טוב או שהוא רק ניראה ככה ?
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
רציני, אני יכול להכין עליו חביתה המעבד הגיע ל 70 מעלות במאמץ ( AMD 64 x2 5200+ ) והלוח אם ל 50. גם ה HD הגיע לטמפרטורה לא ממש מתאימה. הלוח אם התחיל לצפצף אז סגרתי את המשחק פתחתי את המארז ושמתי מאוורר ליד שיכניס אוויר. הסירקולציה שלי במארז היא כזו : ( יכול להיות שהיא הפוכה, כלומר שהאחורי מכניס והצדדי מוציא ) אין לי מקום לדחוף עוד מאורר ככה שהברירה הכי טובה היא או לעשות חורים במארז שיהיה לאוויר מקום לצאת ולדחוף עוד מאוורר או להחליף את המאוורר צד הנוכחי. מה אתם ממליצים? ואיזה מאוררים טובים יש?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם צריך לקנות קירור לכ.מסך הנ"ל...? הקירור שהוא מגיע איתו טוב/שקט....? ד"א אפשר לעשות לכ.מסך הזה OC ??? תודה..!
-
- 3 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אז ככה... לוח אם: MSI P6NSLI V2 מעבד: Q6600 זכרונות: 2 קיטים של 2 ג'יגה כ"א של OCZ סה"כ 4 ג'יגה. כ.מ.: Inno3D 8800GT OC עכשיו, זה OC ראשון שלי ואני רוצה להתחיל בקטנה ומשם לעלות.... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור כיצד להתחיל...
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
הגדרתי בטעות את המעבד של הכרטיס מסך 8800GTS לעבוד על 7650Mhz עם התוכנה ATITool והמסך נהיה שחור המחשב נתקע וישר הוצאתי אותו מהחשמל שאלתי מה אני עושה עכשיו? אפשר לשנות את זה חזרה איכשהו?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני משדרג את הכ.מסך שלי ממש בקרוב ל INNOVISION 8800GT OC2 512MB + Accelero X1 שהולך לפלוט חום דיי רציני למארז שלי. את שאר המפרט ניתן לראות בצד ימין. בכל אופן אני בדקתי מאווררים, ולאור העובדה שאני את הכסף כנראה אסחט מההורים שלי, אני מעוניין במאווררים הכי טובים שאוכל למצוא. לכן אחרי מחקר קצר מצאתי את המכונה הזאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1177 עקרונית אני זקוק ל-2 מאווררי 120mm ולמאורר 92mm. אז את השניים הגדולים אני רוצה של SilenX, ואת הקטן לאחר מחקר קטן החלטתי ללכת על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1699 החלטתי על המאווררים האלה דרך השוואה של 2 גורמים - ספיקת אוויר לעומת עוצמת רעש. בשני הגדלים אלה היו הכי מוצלחים שראיתי. עכשיו נותרה ל…
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מחפש קירור לכרטיס מסך HD3870 עד 200 שקלים, לא אגורה יותר, כי אין. חשבתי על DUORB. חשוב לי השקט והיעילות כמובן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 431 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי זכרון 800 ויש לי שאלה האם אני צריך להוריד את תדר הזכרונות ל667 ואז לעשות את הoc. שאני שם על 533 ומעלה באס ל340 המחשב לא עולה. הוא עולה עד 333 אחרי זה כבר לא עולה. אם אני אשאיר את הזכרון על 800 והעלה לבאס 400 לא היה לזכרונות oc נכון? ואם אני אשים יותר כבר היה oc? asaf556 מעבד E6400 לוח אם msi p965 neo כרטיס מסך 7300 gs זכרון 2 גיגה 800 g.skill זה המפרט מתח לזכרונות שמתי 1.9 למעבד זה על אוטו טמפ במעמץ של המעבד לא עובר את ה45 כרגע המעבד נמצע על 2.65 וזכרונות על 533
-
- 7 תגובות
- 451 צפיות
-
-
הבנתי שבשביל OC טוב צריך זיכרונות 800, אם יש לי 533 ? זה ישפיע בכלל ? עם הלוח P31DS3L אני אוכל להגיע ל 2.8 ? אפשר גם אולי לעשות קצת אובר לזיכרונות אבל כל הזיכרונות יהיו VALUE פשוטים, זה משנה ? בקיצור מה שאני שואל זה האם יהיה אפקטיבי לקנות עוד ג'יגה זיכרון, להחליף את הלוח ל- P31DS3L ולהחליף את המעבד ל E2180 בידיעה שאם אני לא עושה OC המעבד מגביל אותי.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
מחפש שני מאווררי 120MM למארז ENERMAX CHAKRA, חשוב מאוד השקט והיעילות. תודה.
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי אתמול את המערכת קירור הנ"ל בשביל המחשב שלי כדי לבצע OC וזה ממש מפחיד אותי במלו מובן המילה מהרגע הראשון שקיבלתי את זה ב KSP ראיתי את הגודל הענק הזה ופשוט נבהלתי! לא ר שהוא נראה מפחיד בעיקר בשביל תושבת ה LGA775 (4 קליפסים וזהו) אלה גם שהוא נוטה לצד בגלל הגובהה שלו (נראה לי שזה מתאים רק למארז שיושב ולא עומד) ניסיתי לקשור את החלק העליון שלו לקורה של המארז וכל נגיעהקטנה משנה מידית את הטמפרטורות. מה האפשרויות שלי כדי שהוא ישב כמו שצריך ושאני אוכל לישון בשקט שגם אם המחשב יקבל איזה מכה קטנה אז שהלוח והכרטיס מסך ישארו שלמים? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני קניית מחשב חדש וחשבתי לקנות קירור של ACTIVECOOL. קראתי עליו ביקורות טובות וגם הרעיון עצמו יפה. אלא שבחיפוש מעמיק ברשת לא יכולתי כמעט למצוא חנות שמשווקת את המוצר הזה, לא בארץ ולא בחו"ל (מצאתי רק את זיגזג שמחזיקים דגם ישן). גם כשכבר מצאתי חומר עליו, תמיד דובר על כך שהוא מתאים לסוקטים ישנים ולא, למשל, לסוקט 775 או 939. אז האם מישהו יודע מה קורה עם החברה הזאת ? האם היא עוד פעילה או שזה מוצר "מת" ? אם כן, אז האם הם מייצרים קירור למעבדים העדכניים יותר ? איפה ניתן להשיג את המוצר הזה בדגמים החדשים שלו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המארז 6A19 הלבן הבלטה הזאת ( ) זה: http://www.compucase-hec.co.uk/images/products/Cases/400x400_6A19beigefront.jpg אני רוצה לקנות ביום ראשון מאוורר למחשב התוספת מקדימה אני חושב שהמידדה של המאוורר היא 120MM ואני רוצה לקנות מאוורר עד 110 מקסימום 117 שקל העדפה למאוורר שקט ושמוציא אור ( שייצא לי אור מהתריסים יהיה קטלני כזה יפה לפחות... ) תוכלו להציע לי רק מהחנות TMS.CO.IL מאוורר שקט ועם אור ואני חושב שזה 120MM .... תגידו לי מה דעתכם על המאוורר הזה: http://tms.co.il/product/4514 אישית הוא נראה לי חמוד לאללה השאלה אם הוא שקט ודוחף הרבה אוויר פנימה לתוך המארז שגם זה חשוב לי... אני לא מתייחס לזה שהוא עושה 1500PRM אלא כמה אוויר הוא דוחף פנימה... …
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לאחרונה חשבתי ועשיתי OC למחשב שלי..זהו OC ראשון אני חייב לציין ורציתי חוות דעת (אולי אפשר לשפר ,או עשיתי טעות כלשהיא) מחשב AMD 3200+ MSI K8N NEO4 2X512 שעובדים בדול 400MHZ .... (200 מגה הרץ כאילו) הורדתי את הזכרונות לעבודה של 166 MHZ ... הורדתי את מכפלת ה HT ל X4 (היתה על X5)... והתחלתי לעלות באיטיות את ה FSB ...עד שהגעתי והשארתי אותו על 245 (מקורי היה 200) עכשיו הזכרונות על 204.2 ו HT על 980 (במקור היה 1000..האם זה משנה?) כמה שאלות: ה CR שלי על 2T ייתן משהו להוריד אותו ל 1T .? עד כמה אני יכול לעלות (במגה הרץ) עוד את הזכרונות...(תנו סכום ממוצע...של זכרונות נגיד פשוטים)? האם יש תוכנה שתוכל להראות לי כי ה PCI EXPRESS של…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני יודע שעל פניו הם לא אמורים להתאים אבל יש לי קירור ישן של זלמן והייתי רוצה לשים אותו על ה8800GT החדש שלי יש מצב לעשות קומבינה ?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתחבר למחשב בבית שלי דרך העבודה עכשיו המחשב בבית שלי נמצא על רשת אלחותית מישהו יודע אולי איך אני מתחבר אילו דרך שולחן עבודה מרוחק לאיפי הפנימי שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למחשב ועכשיו שאני מדליק את המחשב הוא נידלק ותוך שניה הוא מתכבה ואז אחרי כמה שניות נדלק שוב למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל איך עושים OC למחשב? ולאיזה רכיבים הכי כדאי לעשות? המחשב שלי כזה: Q6600+BT VX P35 DS3L G.SKILL 4GB CL5 8800GT PALIT SONIC
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי לוח של msi עם סוקט 478 מעבד 2.4 ניסיתי לעשות עליו אוברקלוק הכלתי ל3.0 הדלקתי תמחשב הוא ניתקע קצת לא רצה להיכנס לתוכניות עשיתי ריסט דרך כפתור והוא לא רצה לעלות יותר למערכת הפעלה... נייסתי להחזיר להגדרות ההאורגנליות לא הלך הבעיה נישארה ניסיתי לפרמט תמחשב גם לא הלך וא לא מגיע למסך הכחול של הפירמוט ביכלל המחשב רק עולה נותן פוסט נותן להיכנס לביוס והכל או לעלות דברים דרך הבוט ממשיך מגיע לקטע שהוא צריך לטעון מערכת הפעלה ומראה מסך שחור פשוט.. למישהו יש פיתרון לבעיה המוזרה? או איזה חלק צריך להחליף
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אין לי מושג מאיפה להתחיל.. התקציב שלי הוא עד 500 שקלים, ניתן לחרוג ב100 שקלים בלבד.. אני מעדיף כמה שפחות. המפרט שלי: E2140 ABIT IP35-E HD3870 CORSAIR 520W תודה.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-