אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי 8800GT גירסאת OC של inno3d (לא i-chill) עכשיו במאמץ הוא מגיע לי ל- 72-75 מעלות אז קודם כל רציתי לדעת אם זה נחשב גבוה מאוד?ודבר שני אם אני מעלה את המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך אז זה פוגע באחריות שלו? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הכי חשוב הוא שלא אצטרך לפתוח את הלוח ושיהיה שקט ושיחזיק לי את ה-6300 בקור ... אשמח לעצות אני לא ממש שוחה בתחום כמו פעם...
-
- 15 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
הסידור של המאווררים שלי במחשב הם ככה: 1 שמכניס אוויר ממוקם על החלון 1 על המעבד 1 בספק כוח שהוא די גדול כי יש לי ספק של 400W ועוד אחד שאילתרתי מספק דפוק והפכתי אותו למן כרטיס קירור כזה ומיקמתי אותו מתחת לכרטיס מסך כך שהוא מקרר את הכרטיס מסך בזמן עבודה הטמפרטורה של המעבד היא: 44 בערך ובזמן מנוחה הטמפרטורה של המעבד היא: 36 בערך ובעוד שתי אזורים של המחשב שלי הטמפרטורה לא עולה על 36 מעלות גם בזמן עבודה. האם כדאי לי להוסיף מאוורר מאחורה? אם כן אז שמוציא או מכניס?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
פירקתי את המאוורר מהספק לפי המדריך באתר, מה עכשיו? איך מחברים אותו ללוח? איפה הכי מומלץ להרכיב את המאוורר? מלפנים מאחור או אולי בצד? אשמח לקבל עוד טיפים בנושא. אני חדש בנושא :
-
- 15 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם,ביצעתי אוברקלוק למעבד שלי: p4 2.0 ghz,ל p4 2.4 GHZ. הטמפ' סבירות,49 במנוחה במעבד 30 במנוחה בלוח אם. עכשיו שאני מפעיל את המחשב כתוב לי שהמעבד הוא: p4 2.4 GHZ אך שאני לוחץ כפתור ימני מאפיינים על המחשב שלי אני מקבל: pentium ® 4 cpu 2.00 ghz 2.40 ghz האם זה בסדר? כאשר אני מצבע הפעלה מחדש למחשב לא משנה אם מהכפתור ריסט או מהמחשב המחשב מתכבה ואז הוא נדלק אבל הוא לא טוען את ווינדוס והמסך שחור ושומעים צפצופים,במצב הזה אני ממתק את המחשב מחדש ומפעיל אותו והמחשב עולה כרגיל. הנה המתחים שלי: איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היה לי במצב מנוחה בערך על 70 מעלות , עכשיו התקנתי 9.2 קטליסט , עשיתי OVERDRIVE , אבל שהוא בעצמו יעשה AUTO-TUNE , אבל בסוף ביטלתי (אני לא יודע אם כל זה קשור ) ועכשיו הוא על 86~ מעלות במנוחה...=\ לפני זה זה תמיד היה על ~70 מעלות!
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://www.enermax.com.tw/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=4&lv1=13&no=30 הנתונים מרשימים (גם המחיר שלהם יהיה מרשים כנראה )
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוהצ לעשות OC למחשב הישן שלי ( שנה אחת ) ואני צריך מדריך שינחה אותי, אין לי מושג בזה לא מתכנן OC חייתי, רק אחד נחמד ל Q6600 שלי
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף לפאנל הצדדי של המארז שלי עוד קירור, יש לי אפשרות למאוורר 200mm אחד או שני 120mm. רציתי לשאול מה יהיה עדיף. חשבתי על לקנות שני Turbine Master MACH1.2 אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת אותו, אם מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות ממנה את המאוור אז שלחו לי לינק בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
כרגע אני רוצה לבדוק יציבות מבחינת טמפרטורות ב 100% מאמץ הוא מגיע ל 64 מעלות ומתקבע על זה אבל מבחינת וואט וההגדרות שהגדרתי כיצד לדעת שהכל טוב ? יש לי OCCT ובסוף הוא מביא לי גרפים אם צריך אחד מהם תגידו לי איזה אני יעלה... המכפלה שלי היא 7.5 והיא לא ניתנת לשינוי לכן שיניתי רק את ה FSB והעלתי מתח בהתאם, הטמפטורות מעולות השאלה אם המעבד יציב מבחינת מתח.. תמונה מהביוס עם ההגדרות: http://www.fastup.co.il/images/81007689.jpg
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ה H50 שלי מתחילה להתעייף ואני שוקל חלופות פחות רטובות. ה TPC 812 נראה מעניין, רק יש בעיה אחת - לא ממש מצאתי מקום שמוכר אותו בישראל. הוא בכלל ניתן לרכישה בארץ? צריך קשרים מיוחדים אצל היבואן? איפה קונים את הפלא המתכתי הזה?
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה שבועות מערכת מחשב חדשה. הנתונים שאתם צריכים לדעת הם: i5 2500K Asrock P67 Extreme6 הזכרונות על מהירות הסטוק שלהם, לפי הגדרות ה-SPD ובמתח מוגדר של 1.65V. כמו כן וידאתי שהם יציבים ככה. קודם כל - מה זה Spread Spectrum? להשאיר את זה על Auto או לכבות את זה? דבר שני - יש שני מצבים להגדרת מתח המעבד: אחד זה Offset ואחד זה על Fixed. כרגע זה נמצא על Fixed של 1.25V, כש-CPU-Z מראה שזה 1.056V במאמץ. האם לשנות או להשאיר ככה? חוץ מזה - מה המתח המקסימלי המומלץ על ידי אינטל לתת למעבד הזה? לא רוצה לקצר את אורך החיים שלו למרות ההמהרה. יש שם עוד תכונה שהשארתי על אוטומטי - CPU Load line Calibration. מה זה? יש שם אפשרות לאוטומטי, או רמות של 1-5. על מה לשים את זה? מלבד זאת -…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חברים מדובר בנטבוק MSI WIND U100. החברה הוציאה למחשב עידכון ביוס .שייש שם כפתור אפשרות חדשה לעשות אוברקלוק 8%/15%/24% Recently MSI released the official 1.09 Bios on their website as the only downloadable bios - a big move that shows they endorse overclocking their machines, a feature that was left out of the Wind upon launch. This official bios release has all the features of the beta 1.08 bios (one-button 8%/15%/24% automatic overclocking by pressing Fn+F10 on AC power http://www.electricvagabond.com/2008/10/msi-wind-bios-109-update-overclock-and.html עשיתי את העידכון ועכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק 24% לעשות ? זה לא יהרס את המחשב ?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא למחשב גיימינג ועריכת סאונד וגרפיקה, ללא OC, ורוצה מאוד שהוא יהיה שקט במיוחד. Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פאסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך המפרט יצטרף לרכיבים קיימים: 4 הרדיסקים 2 כוננים אופטיים 2 כרטיסי PCI ספק Enermax 651p-ve עד כאן הכל טוב ויפה, אך לאור ניסיון קודם עם רעשי מאווררים, רציתי להתייעץ איתכם בכמה שאלות: 1. האם המחשב יצליח להשמור על יחס קירור-רעש בקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך, ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר שישבו על מארז Ener…
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן, על לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 860 אני רוצה להתקין קירור SCYTHE NINJA 2 REV.B, הוא יישב עליו טוב? הקירור הזה בסדר? יש המלצות לקירור אחר למעבד? הקירור הנ"ל שקט? יש אולי המלצות לקירור שקט ממנו? ואגב, הוא נכנס במארז ANTEC P183?
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום אנשים קיבלתי מחבר ליומולדת גוף קירור Zalman CNP 9900 אחרי כמה שעות של עבודה הצלחנו גם להרכיב אותובמארז והוא עושה יופי של עבודה (36 מעלות במאמץ) הבעיה שלי היא שכשאני מסנה לעשות אוברקלוק עם הכלי של abit - OC GURU אני מקבל BSOD ברגע שאני משנה את הFSB ל360 במקום 333... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה פה?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רציתי להחליף או לנסות ל"שדרג" את הקירור של הכרטיס Sapphire HD4870 1GB השחור ... הבעיה שלי היא שהכרטיס כמו שידוע פולט חום למארז והוא קצת הורס לי תזרימת אוויר הוא פולט חום לכיוון המאוורר שמקדימה מה שגורם למערבולות בעיקרון רציתי להוריד מהכרטיס את הפלסטיק ולהשאיר עליו רק את הקירור ולשים עליו איזה מאוורר מאולתר ... האם זה יהיה שווה משו ? אם לא אז אני מוכן להצעות לקירורים ל HD כי פשוט לא מצאתי הרבה בחנויות ... ( וכן אם יצא לי מזה OC יותר גבוה אין לי בעיה :] ) סכום ... 250 +- עדיף כמה שפחות ... תודה
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בעזרתו האדיבה של LANZER (מומחה פורום כרטיסי מסך) צרבתי מוד ביוס לכרטיס המסך שלי HD4890 כאשר המתח למצב 3D עומד V1.35 והבאתי אותו ל1000MHZ בליבה ו1150MHZ בזיכרונות (4600MHZ אפקטיבי) בשביל הביטחון ביצעתי בדיקה של 4 שעות בGPU TEST של OCCT 3.1, הקירור סטוק מחזיק את הכרטיס בקלילות. צורפו לדיון כמה תמונות: תוצאת השיא 3DMARK06 היא 16937 נקודות, כשבסטוק הייתי מקבל באיזור ה15400 נקודות. אימות GPU-Z עם הביוס החדש סקרין שוט מחלון הOVERDRIVE של CCC בשביל אימות נוסף למפקפקים. מי שרוצה שאבצע עוד באנצ'ים ואדביק פה תגידו איזה אם יש פה מאגר המהרה לכרטיסי מסך תגידו שאעלה את הביוס. אני ממליץ לכל בעלי הרדיאון להוריד RBE 120 וWINFLASH ולהתחיל לסחוט מהכרטיס שלכם את המיץ באוברקלוק! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
זה מוזר למה אין לי רק את ה-V של המעבד, אלה רשום לי CORE VOLTAGE וזה דברים כאלה כל אחד משהו אחד, למה אני אמור להתייחס להעלת המתח למעבד שלי ? יש לי Q9550 וב-CPUZ מרא הלי שהוא ב- 1.25V על תדר סטוק
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. לא מזמן פרסמתי מודעה לגבי הבעיה שלי שאני מקבל הודעות VPU recovery בזמן משחקים. הייתי די סקפטי ולא האמנתי שזאת בעיית חימום עד שניסיתי לשים מאוורר מול המחשב ופתאום ההודעות הפסיקו (אני מדבר על משחקים כבדים). שיקחתי ככה על הגדרות גבוהות ועדיין אני לא מקבל שום הודעות VPU recovery. בשנייה שכיביתי את המאוורר, שיחקתי 30 שניות על הגדרות כבדות וקיבלתי עוד פעם VPU recovery. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור שתעשה את העבודה, ולמען האמת אין לי מושג בזה. אם אפשר לקבל עזרה בנושא אני אשמח. תודה מראש. יש לי כרטיס מסך radeon 1950x pro של sapphire. AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+, 2611 MHz 2 ג'יגה זיכרון פנימי. GA-M56S-S3 F1 לום אם ספק כוח…
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל 2x ASUS GTX 560 שלי. הסיבה העיקרית היא שאני נתקל ביותר ויותר משחקים שתמיכתם ב SLI היא חלקית או לא קיימת כלל, לכן אני מקבל ביצועים נמוכים ממה שהייתי רוצה. כמה שאלות : - באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש על מנת לעשות OC לכרטיסים? אני פעם השתמשתי ב rivatuner אבל אני רואה שהיא כבר לא רלוונטית היום. - באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש כדי לבצע בדיקת מאמץ? OCCT לא מנצלת את הכרטיסים כמו שצריך (אחד מנוצל על 99%, השני על 80%). תודה.
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איך אפשר לשפר את הקירור הזה למשהו יותר טוב איזה מודינג אפשר לעשות לו
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
גם בתוכנה EVEREST וגם ב CORE TEMP הטמפ' על 50 מעלות לכל ליבה.. אני משתמש בTT Big Tayphoon VX.. האם אלה הטמפ' או שיש בעיה ??? ובנוסף.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. האם כדי להקפיץ כל פעם את ה FSB ברמה אחת.. מ266 ל333 וכו' ולבדוק ואז להמשיך או בפעם אחת לרמה הרצויה.. ?? ואולי בעצם כדי להשתמש בETC של Gigabyte.. כי אפשר להעלות שם את הFSB כמו בביוס... עריכה : יש גם אפשרות להעלות את המהירות של הזיכרונות דרך הETC.. ל1066.. שווה ?
-
- 15 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אשתי התלהבה מהרעיון של לחבר מחשב לטלויזיה בסלון . יש לנו עכשיו wii מחובר לטלויזיה (הוא לא בשידה) אבל הוא לא נותן הרבה יותר מגלישה בסיסית באינטרנט. היא התחילה לתת לי רשימת דרישות של מה שצריך להיות שם . ואז היא אמרה "זה צריך להיות בקופסה קטנה בגודל של DVD וצריך להיות בתוך השידת טלויזיה. אמרתי לה שקטן זה יקר וגם בתוך השידה האיוורור לא משהו והמחשב יתחמם יותר מדי (שידה סגורה מעץ סנדוויץ עם דלתות זכוכית מקדימה) והיא טענה שיש "חור גדול מאחור". החור הזה די צמוד לקיר ויש שם הרבה כבלים שעוברים שם. זה בכלל אפשרי לבנות מחשב שיוכל לחיות בתוך שידת טלויזיה כזאת בלי להתחמם? אנחנו גם צריכים כרטיס מסך עם יציאת S-video או משהו דומה (אולי 2400pro ) כרגע עד שנחליט שאנחנו צריכים גם טלויזיה חד…
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-