עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by THL,

מה דעתכם על הזלמן החדש? (ל-XP1800) מישהו מכיר אותו? ZM6548BC-Gold

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  2. היום קיבלתי את הקירור החדש ויצא לי לליבה 405 ולזיכרון (אחרי ששמתי עליו גם צלעות) 360... זה אמור להיות כזה נמוך :-X ?? פשוט ציפיתי ליותר..

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  3. אז אני מחפש קירור חזק ביותר למעבד I7 920 המטרה היא לאוברקלוק גבוהה במחיר של 400 שקל בערך מותר לחרוג טיפה לא הרבה אבל למישהוא יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  4. Started by Strict,

רציתי לדעת איזה קירור מומלץ ולדעת בערך כמה זה עולה. ואם אני מוסיף מאוורר אחד לאיפה 2 לאיפה וכו' אני לא מתכוון למשהו מטורף רק איזה מאוורר 2. Intel core i5-4570 @ 3.20Ghz AMD Radeon HD 7890 8K ram מארז fractal design define ספק של seasonic 520W לא זוכר מה הדגם של הספק לוח אם Gigabyte H87M-d3h אני לא צריך איזה אוברקלוקינג אני פשוט רוצה שיהיה קריר ואולי אפילו אשקול אוברקלוק\ תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  5. Started by 1nstall,

שלום לכולםם!! קיבלתי שלשום את המחשב החדש (מפרט בצד ימין...) והחלטתי לנסות OC, אתמול הגעתי לFSB 310 מעבד על 2790mhz וזיכרות בבמחלק 2:3 כלומר 465mhz... הidle המעבד מגיע למקס' 26 מעלות, ובמאמץ ל36-7 מעלות... מתחים: מעבד-1.2875 זיכרונות 2.15 (אולי צריך מתחים אחרים?) כמה שאלות עכשיו, 1) הרצת prime95 פעמיים בו-זמנית זה בדיקה מספיק טובה ליציבות ומאמץ? 2) כיצד אני יכול לשנות מחלק לזיכרונות? 3) איזה טמפ' מומלץ לא לעבור? 4) איזה מתחים מומלץ לא לעבור? 5) שמתי לב שהזיכרונות על T2, זה אמור להיות ככה? ואם יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני ממשיך? תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 956 צפיות
  6. לפני כשבוע קנית מחשב עם לוח אם מסוג Intel Pearl Creek G31 ובתוכנה everes שמתי לב שהטמפ' של הלוח אם עומדת על 80 מעלות בערך השאלה שלי הם זה נורמלי ללוח אם הזה או שזה די קיצוני ואם זה לא נורמלי ללוח אם הזה אז מה יכול לגרום לתופעה הזאת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  7. שלום אני תיכננתי כבר הרבה זמן לבנות קירור מים וכנראה שיש לי גם זמן פנוי (חופש גדול) אז אמרתי לעצמי למה לא להתחיל את זה עכשיו אז כמה שאלות איזה בלוק קירור מים הכי טוב אני לא רוצה להתפשר בדבר ומשאבה האם היא צריכה להיות בתוך מקום אטום עים מים והאם חייב נוזל לרדיאטור ? תודה רבה לכל אלה שעונים אלי

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  8. יש לי פנטיום 4 לוח אם של חברת MSI עכשיו השתמשתי ב2 תוכנות לבדיקת החום והוא מראה לי שהCPU הוא בחום של CPU 82°C ובמצב שהוא לא עושה פועולות מצב רגוע הוא יורד ל60 על איזה סוג של קירור אתם ממליצים לי בבקשה? מה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 415 Time: 15 CPU: 2450MHz FSB: 201MHz [204MHz x 12.0 est.] 09/02/2006 13:52 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to end this test. Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using 1024K FFT length. FATAL ERROR: Resulting sum was 30236027225003, expected: 30236028272885.62 Hardware failure detected, consult stress.txt file. Torture Test ran 5 minutes 14 seconds - 1 errors, 0 warnings. Execution halted. Type: Blend - stress CPU and RAM Min: 8 Max: 4096 InPlace: No Mem: 415 Time: 15 09/02/2006 13:59 Beginning a continuous self-test to check your computer. Press Stop to en…

• 22 תגובות
    • 956 צפיות
  10. יש לי כרטיס של MSI HAWK 7870 ויש לו ביוס כפול שקוראים לו LN2 השאלה היא האם כשאני עושה אוברקלוק רציני אני חייב להחליף לביוס נטול ההגנות? והאם הדרייבר של AMD ATI עלול להפריע לאוברקלוק? האם להשאיר בCCC את הOVERDRIVE או לכבות אותו לגמרי? או האם להעלות שעונים ביחד עם התוכנה של MSI וATI במקביל? האם יש גרסה לAFTERBURNER שמבטלת הגנות? או יותר "פתוחה" לאוברקלוק? מעוניין להגיע ל1250 ליבה על 1490 זכרון. כל עזרה תתקבל בברכה. אם אפשר ממש את השלבים כמו לילד מפגר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by Enable,

יש לי מחשב ישן שאני מתכנן לעשות אותו HTPC עכשיו יש לו לוח דיי ישן בשם P4S8000MX הוא ניראה בערך ככה עכשיו יש אפשרות להוציא את הריבוע פלסטיק שמסביב למעבד ולסים במקומו קירור סטוק של E8400 במקום? זה נראה לכם ישב טוב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  12. [glow=red,2,300]מישהוא יודע בלוח GA-P35-DS3P איך מעלים זיכרון מ 800 ל 1333??דחוף!!![/glow]

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by OR2OOO,

לא ראיתי לזה שום אזכור... השנה יהיה משהו, חבר טוב רוצה להירשם והשנה לא ראיתי שיש כוונה לעשות תחרות כזאת בכלל. צוות הפורום, יש תכנון כזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום חברים אוקי עכשיו חזרתי מחנות מחשבים וקניתי משחה טרמית. זה בה רק עם מזרק שבפנים יש את החומר. יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל למרוח על הליבה של המעבד. 1. האם אני צריך למרוח את המשחה עם המקל שבה עם המשחה הטרמית? 2. לא הבנתי, כמה משחה טרמית למרוח על הליבה 3. במקום אלכוהל יש לי אציטון בבקבוק הקטן של 90 אחוז.זה בסדר? אפשר לנקות איתו את הליבה? אני פעם ראשונה עושה את זה, אז בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  15. מחירים, סוגים וכאלו. ???

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  16. אני יודע שיש את הF-3 ויש לי כבר אחד כזה ואני מרוצה. אני רוצה עוד אחד אבל משהו זול, יש חיה כזאת? ב 1800RPM?

17. אני צריך מאורר ממש טוב כדי שהמחשב לא יעשה לי ריסט שמתאים לאינטל אהה ואיך אני ידע האם זה מתאים לספק שלי ? והאם זו בעיה להתקין אותו ? האם כדי לקנות ThermalTake Extreme Volcano 12 ?

• 22 תגובות
    • 955 צפיות
  18. יש לי קירור מים של DANGERDEN למעבד ולכרטיס מסך, כפי שרואים בתמונה. הקטע שהרעש פשוט הורג לי את האזניים לעומת המחשב ה"ישן" שלי עם הORB. 1. המאוורר סטוק שבא עם הרדיאטור מחובר ישירות למתח, כך שאין דרך לווסת את המהירות. האם ניתן לחבר לו מאוורר מקורי של המארז עם 3 פין ולווסת לו את המהירות דרך SPEEDFAN או דומיו? רצוי כמובן שישאיר את המערכת קרה. המארז הוא LIANLI PC80. 2. האם הקירור המצחיק של הגשר הצפוני הוא משמעותי בכלל? או שניתן לנתק אותו? בהתחלה ניסיתי להתקין ויסטה בלי המאוורר, אבל לרוב זה הסתיים בקפיאת המערכת גם בזמן ההתקנה... עוד לא פיענחתי, אם זה בגלל הHDD , הזכרון או כל דבר אחר... תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  19. אורח גיל
    Started by אורח גיל,

שלום, בעבר ביצעתי אובר קלוק על מחשב ישן, היום יש לי לוח מתקדם יותר עם מלא פיטצרים. אני זוכר שהדבר הראשון שעשיתי היה להביא את הזכרון עם המעבד 1:1 , כרגע אני ב1:12 ואין לי מושג איך להמהיר אותו. יש מלא מלא תפריטים בביוס וחשבתי אוליי לאלו ממכם עם הנסיון תוכלו לעזור לי היכן להתחיל. אני רוצה להעלות תמונות רלוונטיות על המערכת שלי אבל לא מצאתי איך , אין פה אפשרות להעלות תמונות? אני משתמש במערכת קירור מים של corsair תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  20. אני מתכוון למארז הזה - http://www.virtual-hideout.net/reviews/voyeurmods_midcase/images/mainimage.jpg

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by danieln9,

כן אז הזמנתי את זה ועוד מלא דברים(אני הזמנתי מאוסטרליה) ועלה לי ה קירור איזה 256 שקל ועוד מאוורר טורנדו 92 MM. אז מחכה לי OC נחמד לי ולחבר שהזמנתי איתו(כל אחד הזמין HSF וTORNADO) לו יש 8rda3+ rev 2 ולי יש ASUS a7n8x e deluxe שגם יכול לעשות קצת OC אז נדבר

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  22. טוב אז כחה: א.מה זה אובר קלוק?? (זה לשפר את ביצועי המחשב בצורה כל שהיא?? אני צודק) ב.מה קשור הביוס לכל זה??? ג.איך מבצעים אורבקלוק ד.בבקשה אל תישלחו אותי לחפש מה רשום תירשמו לי בקצרה שנביא תעיניין ה. הינה המפרט שלי(לדעתי הוא טוב לאוברקלוג-לפי מה ששמעתי) ,תודה רבה אני רואה זה פורום ברמה עולמית! יש פה מבינים לפי הכמה שעות שאני פה! חחחח

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by UVnet,

חשבתי להמשיך את הת'רד הקודם אבל החלטתי פשוט לפתוח אחד יותר עדכני ויותר מדויק (לא עזרה...) http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=231784 שיפור של 130%... SuperPI 1M - 17.484

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by Lumber_Jack Jim,

זקוק להמלצה למאורר טוב אבל אני מתכוון הכי טוב שיש מבחינת לא מה שיש בארץ אלא מבחינת מבחר כלל עולמי. ועוד משהו, מאוררי ספייר שווים משהו?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by PeaS,

איך? כרגע הטמפרטורה שלו (עם הHSF שקיבלתי עם המחשב שקנו לי בניורון לא מעט זמן...) לא עוברת את ה300 C. מספיק טוב? בימים קרים זה גם מגיע ל20 מעלות בערך. עכשיו, איך אני מאברקלק אותו? גם פה צריך לפתוח\לנעול את הגשרים של הL1 או מה שזה לא יהיה או שאפשר פשוט לשנות את הFSB\MULTIPLIER בביוס? ואם צריך את אחד מהם, איזה מומלץ? הבנתי שכשמשנים את הFSB זה משנה את המהירות של כל הלוח, זה יכול לפגוע או להזיק למשהו? אם יש לכם עוד משהו שיכול לעניין אותי, לכו על זה ;D

• 4 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.