עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofir123,

נכון שהוולקן 7+ כבד מאד אז חשבתי לקדוח בו חוק קטנטן ולחברו עם שרשרת קטנה לספק שלמעלה. מה אתם אומרים? ההיטסטיק לא יהרס?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  2. מדובר בעבד I5 2500 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by Idanbs,

עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להתנסות על המחשב הזה.. אז ככה יש לי כרגע אינטל פנטיום 4 עם 3.0GHZ וקירור BT. עם אילו תוכנות מבצעים את הOC והאם יש מדריך מפורט של מה לעשות? תודה.

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by Mr.positive,

האם 62 מעלות במאמץ לאחר OC זה בסדר בשביל המעבד E6300 ?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  5. היום קיבלתי את הקירור החדש ויצא לי לליבה 405 ולזיכרון (אחרי ששמתי עליו גם צלעות) 360... זה אמור להיות כזה נמוך :-X ?? פשוט ציפיתי ליותר..

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  6. Started by 1nstall,

שלום לכולםם!! קיבלתי שלשום את המחשב החדש (מפרט בצד ימין...) והחלטתי לנסות OC, אתמול הגעתי לFSB 310 מעבד על 2790mhz וזיכרות בבמחלק 2:3 כלומר 465mhz... הidle המעבד מגיע למקס' 26 מעלות, ובמאמץ ל36-7 מעלות... מתחים: מעבד-1.2875 זיכרונות 2.15 (אולי צריך מתחים אחרים?) כמה שאלות עכשיו, 1) הרצת prime95 פעמיים בו-זמנית זה בדיקה מספיק טובה ליציבות ומאמץ? 2) כיצד אני יכול לשנות מחלק לזיכרונות? 3) איזה טמפ' מומלץ לא לעבור? 4) איזה מתחים מומלץ לא לעבור? 5) שמתי לב שהזיכרונות על T2, זה אמור להיות ככה? ואם יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני ממשיך? תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  7. החזרתי את הלוח לאחריות וקבילתי חדש! עבדתי אליהם אם הכרטיס קול "לא בסדר" חחח עכשיו קיבלתי את הלוח אם גריסה Rev וחוברת של ASUS A8N-E וביוס 1011 ומי שזוכר רציתי בעצם לקבל את הלוח אם הביוס הראשון כדי שאני יכול לעלות מתח למעבד מעל 1.55 סבבה אמרתי אולי יהיה לי עכשיו וזהו שאין לי :pissed: עדכנתי ל1013 ועדין אין לי :pissed: האם לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת ? אם הוא יכול להרשם לפורמים שלASUS להגיד להם על הבעיה הזאת כי לא יכול להכינס לשם :pissed: קראתי שבעצם צריך לצרוב ביוס ל1010 וחבל לסכן אותו ככה כי אין אחריות אל צריבת ביוס

• 17 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by Enable,

יש לי מחשב ישן שאני מתכנן לעשות אותו HTPC עכשיו יש לו לוח דיי ישן בשם P4S8000MX הוא ניראה בערך ככה עכשיו יש אפשרות להוציא את הריבוע פלסטיק שמסביב למעבד ולסים במקומו קירור סטוק של E8400 במקום? זה נראה לכם ישב טוב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  9. אני יודע שהן לא מדהימות, אבל בלי קירור הן חמודות Core speed: 405 Mem speed: 365

• 14 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום חברים אוקי עכשיו חזרתי מחנות מחשבים וקניתי משחה טרמית. זה בה רק עם מזרק שבפנים יש את החומר. יש לי כמה שאלות לפני שאני יתחיל למרוח על הליבה של המעבד. 1. האם אני צריך למרוח את המשחה עם המקל שבה עם המשחה הטרמית? 2. לא הבנתי, כמה משחה טרמית למרוח על הליבה 3. במקום אלכוהל יש לי אציטון בבקבוק הקטן של 90 אחוז.זה בסדר? אפשר לנקות איתו את הליבה? אני פעם ראשונה עושה את זה, אז בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by SnakeBite,

שלום, אני כרגע עושה סקר שווקים על מאווררים מכל העולם ומחפש את המאוורר המושלם לקירור מארז בגודל 120 עם רמת רעש נמוכה ויכולות קירור מעולות.. יש לי כמה שאלות...Airflow הבנתי שכמה שיותר יותר טוב...ולא הבנתי איך קוראים את Static Pressure או air Pressure כאילו איך אני אדע מה יותר טוב... זה נמדד ב mmH2O או ב inch h2O ואין לי מושג מה זה אומר h2o מישהו יכול להגיד לי מה זה ? ומה זה Bearing type וכמה זה חשוב ליעלות של המאוורר? בתודה עידו נ.ב. לכל הסקרנים אני מפרסם תוצאות בקרוב של המבחן שערכתי...

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  12. Started by Monopoly,

יצא כפול בטעות נא למחוק

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by aviel1509,

ערב טוב, התחלתי לבצע אוברקלוק למעבד שלי E7300 והצלחתי להגיע למהירות שעון של (3.4GHZ (10X340 הכל עד כאן מעולה, לאחר 10 שעות של aida64 stress test הטמפרטורת הייתה על 60 מעולת. אבל אחריי שהעליתי אתה התדר ל 3.5GHZ המחשב עלה ולאחר עשר דקות של בדיקת מאמץ על טמפרטורה של 60-70 מעלות המחשב קרס והופיעה מסך כחול (של המוות), הייתי על מתח 1.2500V. תמונה מהתוכנה [ATTACH=CONFIG]3386[/ATTACH] המפרט: E7300 GA-EP31-DS3L V1 HD5670 4GB של זיכרון ראם מסוג DDR2 667MHZ והקירור המפלצתי שלי :alphine 7 pro לא להתבלבל עם Arctic alphine 7 pro rev 2... אשמח לעזרה כיצד להמשיך! תודה מראש. .

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  14. אני רואה עלייה של 2 מעלות במארז ובמעבד כבר אמרתי שבארץ שלנו לוהט לא? ;)

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  15. יש לי קירור מים של DANGERDEN למעבד ולכרטיס מסך, כפי שרואים בתמונה. הקטע שהרעש פשוט הורג לי את האזניים לעומת המחשב ה"ישן" שלי עם הORB. 1. המאוורר סטוק שבא עם הרדיאטור מחובר ישירות למתח, כך שאין דרך לווסת את המהירות. האם ניתן לחבר לו מאוורר מקורי של המארז עם 3 פין ולווסת לו את המהירות דרך SPEEDFAN או דומיו? רצוי כמובן שישאיר את המערכת קרה. המארז הוא LIANLI PC80. 2. האם הקירור המצחיק של הגשר הצפוני הוא משמעותי בכלל? או שניתן לנתק אותו? בהתחלה ניסיתי להתקין ויסטה בלי המאוורר, אבל לרוב זה הסתיים בקפיאת המערכת גם בזמן ההתקנה... עוד לא פיענחתי, אם זה בגלל הHDD , הזכרון או כל דבר אחר... תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  16. :AR15: לירות בי שאני מחזיק מעבדים כאלה ... אבל זה מה יש ... יש לי 2 מחשבים , אחד עם מעבד PII 400 , והשני נראה לי P I 200 , מה המצב המקסימלי שאני יכול להביא אותם ב OC ? מישהו ? עזרה בבקשה ...

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by sxs,

Volcano7+ על בינוני או גבוה. או SLK800 עם מאוורר 80ממ רגיל, הכי פשוט (לא דלתא) ?

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  18. לפני כחודש הייתה לי תקלה בלוח אם והחלפתי אותו (עדיין לא נגמרה האחריות אני לא ממש זוכר איך זה היה בלוח הקודם אבל עכשיו כשאני נוגע בהיטסינק של הצי'פסט (אני מקווה שאני לא טועה - זה החלק שנמצא מאחורי הכרטיס הגרפי) הוא ממש חם. האם זה אמור להיות ככה, ואם לא אז מה יכול לפתור את הבעיה..

• 15 תגובות
    • 965 צפיות
  19. שלום, הזמנתי מארז מסוג NZXT HUSH http://www.nzxt.com/products/hush/ עם המפרט הבא: לוח - gigabyte p35 dq6 מעבד - q6600 כ. מסך - 8800gts זכרון - 2X1024 DDR2 800 MHZ 2 X 250GB + DVDRW ספק - Corsair CMPSU-520HXEU השאלה היא איזה קירור אויר עדיף בהתחשב בעובדה שאין חור בדופן לכניסת אויר ? נינג'ה B שזורק את החום למאוורר האחורי או בכל זאת ביג טייפון VX שמאוד מומלץ פה ? המטרה היא קירור איכותי ושקט במיוחד ! הערות והארות יתקבלו בברכה. תודה

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  20. היום קיבלתי את המחשב שהזמנתי עבור חבר שלי מעבד אינטל E6300 עם הקירור המקורי והביזיוני לוח גיגהבייט G31M-ES2L 2 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4850 של ספיר 512 מ"ב הארדיסק 500 ג"ב של היטאצ'י ספק כח 500 וואט FSP עם מאוורר 12 ס"מ ו-Active PFC מצ"ב תמונה של המחשב. כמובן שאין פה שום דבר מיוחד מלבד העובדה שהמחשב נקנה במחיר מגוחך של 2020 שקל כולל מארז מיקרו וצורב LG. במארז הגיעו שני מאווררים 80 מ"מ שהוצאו ובמקומם שמתי מאוורר 92 מ"מ שפורק ממחשב דל ישן שיש בו דיודה ששולטת על המהירות לפי הטמפרטורה. התקנתי XP וישר ניגשתי למלאכת האוברקלוק, במכה ראשונה העליתי את הFSB ל-333 מה"צ, המחשב עלה וגם רץ חצי שעה של אורתוס כשהזכרון ב-500 מה"צ. מרשים בהתחשב שמדובר בזכרון CEON ללא צלע קרור …

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by Mind_Reflection,

22. Started by STAR12,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שמתחמם חבל"ז, המאוורר הישן לא מספיק לו והוא מגיע לטמפ' של 60+ צלזיוס. הלוח אם שלי הוא: S478 ASUS P4P800SE ואופן חיבור המאוור +גוף הקירור הוא באמצעות מסגרת שחורה מפלסטיק שאליה מוגנס גוף הקירור+המעבד וננעל מלמעלה. חשוב היה לי לציין כי אני רואה שיש המון מאווררים למעבדים בשוק שמתחברים באופן שונה למעבד. מה מומלץ למעבד בתחומים של עד 200 ש"ח שניתן לחברו (וכיצד) . תודה רבה ולילה טוב נ.ב ראיתי את זה: http://www.giga-byte.be/Support/ThermalSolution/Manual_Model.aspx?ProductID=2129 בKSP, האם ניתן לחבר אותו לכלוב וללוח אם, איך?

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  23. Started by eranir,

אהלן, לחבר התקלקל המאוורר של ההיטסינק. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מאוורר מתאים של 70 מ"מ? במידה ולא - כנראה שנחליף את כל הגוף קירור. אני אישית בד"כ שם משחה תרמית, אבל על מעבדים וקירורים יקרים. עד כמה הכרחי לשים משחה על קירור מסכן (כנראה Alpine 64) שיורכב על מעבד athlon 3700? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  24. יש לי כרטיס של MSI HAWK 7870 ויש לו ביוס כפול שקוראים לו LN2 השאלה היא האם כשאני עושה אוברקלוק רציני אני חייב להחליף לביוס נטול ההגנות? והאם הדרייבר של AMD ATI עלול להפריע לאוברקלוק? האם להשאיר בCCC את הOVERDRIVE או לכבות אותו לגמרי? או האם להעלות שעונים ביחד עם התוכנה של MSI וATI במקביל? האם יש גרסה לAFTERBURNER שמבטלת הגנות? או יותר "פתוחה" לאוברקלוק? מעוניין להגיע ל1250 ליבה על 1490 זכרון. כל עזרה תתקבל בברכה. אם אפשר ממש את השלבים כמו לילד מפגר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים