אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני זכרונות --1G-1066-2.10V כל אחד, ושניים נוספים של 1066-2.20V כולם של CORSAIR,בסך הכל 4G.הבעיה שהלוח מסרב לקלוט את ארבעתם.כל זוג נקלט ללא בעיה ,איפוס ביוס,הגדרת מתח ל-2.20 וכן תזמונים של 5-5-5-15 ועוד כל מיני אפשרויות.. חוץ מהאפשרות של שינויים ב-NB.בדקתי בפורומים שמדברים על בעיה דומה שקיימת אצל רבים עם לוח אם של ASUS-P5E-DELUX .מאשימים את החברה שלא מעדכנת את הביוס כדי שיתמודד עם העניין הזה.הלוח לא לא מתפקד בצורה תקינה בתדר של 1066...חשבתי לקנות שני זכרונות של 2G כל אחד בתדר של 1066- של ג'י סקיל או קינגסטון ואולי כך לפתור את הבעיה..האם זה הדבר הנכון לעשות או שישנה דרך לצאת מהמגבלה להוסיף את הזכרונות הנוספים כי אני מקבל מסכים כחולים,מסך שחור.אודה על כל הצעה או רעיון…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה בכרטיס מסך יש לי מארז עם 4 מאווררים שנים מצוים אוויר שנים מכנסים זה שהוא במצב רגיל לא משחק לא כלוםלא עשיתי OC) בבקשה עזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך שאני משנה את ה host clock control ל enbled אז הוא אומר לי: system voltage not Optimized! איך לסדר את זה?? אם זה משנה: אז החליפו לי לכרטיס מסך יורת טוב והספק כוח לא היה מספיק טוב אז החליפו לי גם אותו
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה זמן התחלתי לנסות כל פעם לעשות קצת OC אז התחלתי עם הזיכרון ושיניתי את ה MEMCLOCK אבל אחרי שאני שומר את זה ב BIOS אני רואה שתחלס לא קרה כלום למרות שב BIOS הוא שמור על השינוי ... אבל לא בוצע ה OC ...? מה עלי לעשות? טוב עשיתי UPDATE למשהו והכל עובד אבל חוץ ממה שאמרתי שאני מעלה אני לא יודע מה עוד אפשר או צריך ,יש רעיונות:\ ... יש לי שאלה נוספת , איך בדיוק אני עושה UPDATE ל VIDEO BIOS :\ ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
קירור נוזלי h110i מעבד 6700k הייתה לי הפסקת חשמל אתמול בסביבות הצהריים יש עמוד חשמל קצת דפוק ברחוב שלי, בכל מקרה אני לא יודע מה קרה אבל כשאני מסתכל בתוכנה שמקשרת בין הקירור נוזלי למעבד במחשב corsair link אז רשום שהמעבד ממש חם מגיע ל75-80 מעלות וליבות אחרות אפילו ל100C. בקיצור המאווררים של הקירור הנוזלי עובדים נורא חזק אבל אני לא עושה איזה משהו כבד במחשב שצריך לגרום לו לעבוד כל כך קשה. כל המחשב מאוד איטי וזה די ברור שזה משהו שקשור או למעבד או לקירור שלו. הלכתי לביוס עשיתי restore to default factory , לא עזר. אולי משהו בתוכנה עצמה איך אני מאתר אם זה הרכיב עצמו נדפק או שהתוכנה עושה בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא כרגע לא יכול לכתוב בפורום הזה אז אני מעביר בשבילו את ההודעה. אז ככה, יש לו מחשב כזה Intel Dual Core 3.0 Ghz MB Asus H.D Western Digital 160 JS 1Gb RAM 667 Mhz עם מערכת קירור מקורית של אינטל, המחשב אצלו כבר 11 חודשים ורץ כמו שור בלי בעיות. הבעיה התחילה אתמול, באמצע שהמחשב חי את חייו בחדרו של חברי קופאת המערכת הפעלה שלו. לוקח לו רבע שעה להפעיל אותה שוב, מה שפעם היה 40 שניות, והוא מריץ תוכנת בדיקה של כל החומרה. ומה הפלא, התוכנה נתקעת כשהיא מריצה את הבדיקה שלה על ה HD שלו. עצבני הוא בודק טמפ' ומגלה שהיא עומדת על 80 מעלות. חברי מפרק את המאוורר ומנקה אותו כי כל אדם הגיוני יחשוב שזה בעיה עם הקירור. אך זה הכל סתם כי בBIOS שלו הטמפ' קבועה על 72-75 מעלות כל הזמן אפילו ש…
-
- 9 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אנשים! יש לי בעיה מוזרה... עשיתי OC למערכת שלי לפי ההוראות באתר הבא:http://www.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=27&t=1 הכל עבד חלק כמה ימים והמערכת הייתה יציבה ביותר... (נבדקה ע"י PRIME וMEMTEST) היום החלטתי להריץ 3DMARK ושמתי לב שלאחר הריצה כשעשיתי ריסטרט המחשב כיבה את עצמו והחזיר לי את התדר למקור ללא OC... מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עשיתי OC 2400@2970 אני לא מצליח לעלות יותר מי זה בביוס אפשר להחליט V1.5 או V1.6 ובהתחלה זה היה 5 אחרי זה שמתי על 6 ואז עלה אבל אחרי כמה שניות הופיעה לי מסך כחול שכתוב בסוף זורק זיכרון או משהו כזה?? מישהו יודע מה הבעיה??
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... מצאתי מדריך מצויין באינטרנט לOC לכרטס מסך שלי... הנה לינק: http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?p=326719#post326719 השאלה שלי זה האם להעביר את המצב ל-PERFORMANCE 3D או להשאיר על 2D כי בתמונה זה על 3D...(בRIVA זה על STANDART 2D) עריכה: הנה תמונה לאחר שהעברתי למצב 3D: טמפ' במאמץ:73C(השתפרתי קצת...),ב3DMARK05 קיבלתי 4237....
-
- 48 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קודם כל הנתונים היו ככה: http://up48.siz.co.il/up1/j5xmjeaymmdf.jpg ועכשיו שאני מנסה להיכנס לOVERDRIVE זה רושם לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=njojvwfkzigl.jpg העלתי את הCORE CLOCK ל:775 ואת הMEMORY CLOCK ל:1200 זה נחשב OC טוב? ועוד כמה בערך אני יכול לעשות OC? ד"א יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, לאחר שניסיתי לבצע overclock למעבד המחשב לא עולה , בזמן ההדלקה אני רואה שהלוח נדלק והמאוורים מתחילים לפעול אך אחרי כמה שניות הכל נכבה שוב , וכך זה חוזר שוב ושוב עד שאני מכבה אתה הספק. יש לי על הלוח אם אופציה של CLR_CMOS , בעצם לאפס את הגדרות הביוס. זה 2 פינים שאני מג'מפר אותם והוא אמור להתאפס - אך זה לא קורה. למישהו יש נסיון עם זה ? איך לאפס אות הביוס ? הלכתי לפי ההגדרות של ה PDF של הלוח אם שלי gigabyte CLR_CMOS (Clearing CMOS Jumper) Use this jumper to clear the CMOS values (e.g. date information and BIOS configurations) and reset the CMOS values to factory defaults. To clear the CMOS values, place a jumper cap on the two pins to temporarily short the two pins or u…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד אתמול המערכת שלי הייתה בOC חביב למדי של 290*9 -> 2615MHZ, במתח של 1.525 למעבד והזכרונות היו ב215MHZ על 2.7V אתמול עדכנתי את הBIOS של הלוח (DFI NF4 Ultra Infinity) לגירסה החדשה 8/11 העדכון הלך טוב (השתמשתי בתוכנה WinFlash 1.76) ולאחר מכן בצעתי כיבוי, הוצאת סוללה, CLEAR CMOS לאיזה 2 דקות, כניסה לBIOS -> עדכון של LOAD SAFE -> שמירה וRESET וכניסה לביוס שוב לצורך השינויים הרצויים) ובפעם הראשונה לאחר העדכון לא ביצעתי OC, הWINDOWS עלה כרגיל והכול בסדר. לאחר מכן המטרה הייתה כמובן להגיע רחוק יותר מה290*9, ולכן שיניתי את הגדרות בBIOS ל250*9 במתח של 1.5 (למרות שהמעבד עושה את זה ב1.35 רציתי להיות בטוח) וזכרונות בתדר שלא מפריע היה POST רגיל (גם מחלק של הזכרונות כמו שצריך) …
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם....אז ככה יש לי בעיה שהמאוורר של הכרטיס מסך משמיע רעשים מוזרים מאוד והוא חורק... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx440 של leadtek חשבתי אולי שהבעיה היא הספק כי יש לי יחסית הרבה דברים צורכים חשמל...2 הארדיסקים, 3 מאווררים 2 סדידירומים כונן דיסקטים וכרטיס קול AUDIGY שיש לו פאנל קדמי שדורש חשמל.... תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בבדיקה ב BIOS ראיתי שמשום מה הזכרונות מוגדרים לתזמונים 5-5-5-15 במקום ל 3-4-4-15 הזכרונות של OCZ : http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2RPR800C32GK~15~0.htm לוח GIGABYE http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx מעבד Q6600 שאני מריץ CPUZ אני מקבל (ראה תמונה) חשבתי על OC אבל גם במצב נורמלי זה נראה לי לא תקין אודה לתשובתכם [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעבור את ה 185fsb ניסיתי לעשות 200X11 וה windows נדפק 3 שניות אחרי שעלה.. כרגע אני על 185X11 וזה עובד חלק.. Cpu : 1.75 dimm : 2.90 הזכרונות הם בתיזמונים של 5-3-2 cas2.0 זה המפרט שיש לי : amd xp 1700 0.13 jiubh0203 Epox8rda+ Winbond BH-5 3200\400mhz 256mb X2 Vantec Aero flow Hec300watt (אין לי כמעט שום דבר שמוחבר למחשב... לא פיסיאי.. ורק הרד דיסק אחד וסידירום אחד) יש עצות? משהו? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אני אמור לנעול את המתח של הזיכרון ב-ddr2 overvoltage control על 1.8 (לפי CPU-Z) אבל שאני מנסה לשנות שם זה רושם: 0.1+ 0.2+ עד 0.7+ איך אני נועל אותו על 1.8? או שאני עושה משהו לא בסדר? ועוד שאלה קטנה, נעלתי את PCIE על 100 אבל אני לא מוצא PCI וAGP זה בסדר? יש לי מעבד E6600 ולוח 965p-ds3 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
amd 64 3200+ epox8kda3j הספק הואantec truepower 430 זה ממש מוזר בביוס אני רואה שאני על 1.550 (בתצוגה של הפוסט אני על 1.59 אבל לא משנה) ובווינדוס זה מראה לי (באברסט ובcpuz) שאני על 3.0 VCORE ?! מה הולך פה? גם באברסט זה מראה לי שה12V שלי על 10 ושטויות כאלה מה שלא הגיוני כי אז כבר היה קורס לי המחשב ממזמן (המעבד בidle על 40 C קירור סטוק ככה שאין מצב שאני על 3 VCORE) מישהו יכול לעזור? אולי הבעיה בלוח ואני צריך להחזירו? גם בכלליות יש לי בעיה בOC לעבור את ה215 באס שממש לא אמור להיות לי newcastle adata vitesta 512X2 500mhz gf 8600 GT
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מעבד E6600 עשיתי אוברקלוק ל3.4 {זה מה שהמעבד נותן לצערי} 8X425 מתח 1.5875 זכרונות קורסייר 8500 שני ג'יגה עכשיו הזכרונות עובדים על 850 תזמונים 4-4-4-5 מתח 2.45 כשה אני מעלה תיחס הזכרונות עובדים על 1067 תזמונים 5-5-5-15הם לא מוכנים לעבוד בתדר הזה על מתח 2.25 אין לי בלוח 2.2 כשה אני מחזיר תמחשב לסטוק הזכרונות כן עשים לי את זה עוד משהו מוזר יש לי קירור ביג טייפון אני נוגע בו הוא ממש לא חם אבל התוכנה של אסוס מראה לי 63 מעלות במנוחה יש למשהו מוסג מה הבעיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אז ככה. עד היום, כמאט לא יצא לפתוח את הCASE ולראות איך עובד ה AC7PRO שקניתי לפני כמה חודשים את הקירור הרכיבו לי בחנות. היום, קניתי HDD חדש, ובשביל ללכת איתו יד הסוף החלטתי לקנות גם שני מאווררים, אחד ל HDD(מקדימה, היה לי שם מאורר אבל יחסית חלש..) ואחד שמתי משמאל לכרטיס מסך. בזמן החיבורים הכל הלך יופי, עד שהפעלתי את המחשב לבדיקה שהכל תקין. ה HDD, והמאווררים החדשים עבדו מצויין. אבל משום מה ה AC7PRO "גימגם" ז"א לשניה עבד ואז עצר לשתי שניות, וככה בהפרשי זמן שווים. חשבתי שאוליי המאווררים האחרים גורמים לזה, ניתקתי אותם, ללא שינוי, ה AC7 המשיך לגמגם. חיברתי אותו ל SYS_FAN אחר במקום אחד המאווררים, התחיל לעבוד מצויין. חיברתי את המאוורר שניתקתי ל מקום של ה AC7 (CPU_FAN) אז המאוורר ה…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זיכרונות שעושים 660MHZ יציב על 2.5-3-3 (TCCD on BP PCB ) אני על מעבד וניס 3000 (E3 שבוע 23 ) שעושה 2700MHZ יציב בלי בעיה ב 1.52 עכשיו הבעיה : כשאני על מכפלת מעבד 4 ועל באס 300 עם יחס של 1:1 ( כמובן שהורדתי מכפלת HTT . מהירות המעבד היא 1200MHZ ) הכל עובד יציב ! אבל כשאני על מכפלה 9 ובאס 300 עם יחס של 1:1 ( מעבד על 1.55 - יותר ממספיק ) אז אני מקבל קריסות תוך כדי טעינת הוינדוס אותו דבר עם מכפלה 8 ובאס 330 מישהו יכול להושיע ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לי יש לי בעיה !!!!!!!יש לי פנטיום 3 והמחשב כל הזמן קופא אין זמן מוגדר שהבעיה קוראת זה יכול לקרות אחרי 5 דקות ויכול לפעמים לקרות אחרי חצי שעה מה לעשות עיזרו לי
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
המעבד הוא פנטיום 4 3GHZ לפני הOC הFPS בקונטר סטריק היה 60 אחרי הOC הוא 49. (3600MHZ) וכשניסיתי להוריד את מהירות המעבד ל2600 הFPS עלה ל 69!! מווווווזר נ.ב (לא נגעתי במתחים ולא בשום דבר אחר..רק במהירות) (הOC בוצע בתוכנה ולא מBIOS) !
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח הוא Asus P5K המעבד Q6600 חיברתי את הכל היום והמחשב נכבה לי לאחר 40 שניות. הביוס הודיע לי על בעיית אוברקלוקינג הוצאתי את הג'מפר והחזרתי, אך ללא הועיל. כשהסתכלתי בהגדרות מתח ושעון מעבד ראיתי שהמתח על 1.025 ומסומן באדום! אני מפחד לשחק עם זה ולהרוס את המעבד, אז מה הפתרון הכי טוב? אני חושד שהבעלים הקודם שיחק עם המתחים של הלוח.. האיפוס של הג'מפר לא היה אמור לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עשיתי OC ל HD5850 950/1225 v-1.25 בדקתי בעזרת furmark איזה רבע שעה והכל בסדר טמפ מקסימלית של 69-70 . בדקתי בעזרת OCCT וגם שם הכל תקין . במשחקים בסדר .. אבל היום נכנסתי לyoutube ניגנתי איזה סרטון וזה עשה hradware acceleration - פה התחילו הבעיות אחרי דקה בערך התחיל לצוץ ארטיפקטים וזה עשה vpu recover .. החזיר את הכרטיס ל voltage המקורי שלו של 1.09 בערך.. וזהו. מה לעשות ? לנסות ללכת אחורה בתזמוני השעון של הליבה והזיכרון ? פשוט זה מוזר שהכל היה בסדר ועבר בדיקות בצורה יפה ופתאום זה.. אשמח לעזרה בבקשה עדכון - שיניתי את הכל להגדרות בסיס . אין שינוי עדיין עושה לי vpu recover או חלונות כחולים כשאני רואה סרטון ביו טיוב על hardware acceleration
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא Asus P7P55D לוח מעבד core i7 875K Unlocked זכרונות Corsair 4 X 2GB 1600MHZ CL8 RAID 1 - Hitachi 1TB X 4 CrossFire 2 X Asus Saphire 5670 1GB עשיתי לו אוברקלוק קטן לפי ה auto tuning של אסוס , ווינדוס 7 64 מראה תוצאות שונות למה זה ? (תמונה למטה) תודה מראש לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-