עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Devil Servant,

שלום.. יש לי את הAbit Kv8 pro . החלטתי להשאיר את המארז פתוח ולשמן את המאווררים,ואח"כ גיליתי את תוכנה מיוחדת של ABIT,תוכנה ממש מגניבה שאפשר לשים את המחשב על כל מיני מצבים,כמו שקט טורבו ועוד,וגם לבדוק את המעלות.. אבל נראה לי המחשב שלי סובל מעודף חום.. 45 מעלות זה לא המון? תודה.

2. היי יש לי איזה היטסינק שעליו מאוורר הכל של Green Cooler או Green Power משהו חרא ... וכיביתי את המאוורר 80 מילימטר של EverCool (הם טובים) שעושה ממש מעט רעש (23 דציבלים) והספק בכלל מאוד שקט ואני שומע שריקה מעצבנת כל כך של המאוורר שעל המעבד יא רבאק עכשיו אני מבין למה זה אין עליו גריל כזה ממתכת למה זה קורה ? איך פותרים את זה ואם לא פותרים אז איזה מאוורר או אפילו היסטינק זול וטוב יש כדי להפסיק את השריקה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by free fraek,

אבל בגלל שללוח שלי אין את האפשרויות האלה בביוס אני מעדיף עם קלוקגן פנטיום 4 2.4 תושבת 478 .. לכמה אני אוכל להגיע? ויש אפשרויות של העלאת מתחים וכדומה?

• 9 תגובות
    • 560 צפיות
  4. http://img90.imageshack.us/img90/8420/831349248om.jpg

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by roeiw,

מזה יותר טוב מבלוק רגיל?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by Track,

אני לא מצליח למצוא מקום שבו ניתן לקנות מאוורר למארז, הגדול מ120mm. האם מוכרים אותם בארץ, ואם כן היכן? תודה.

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Samnet,

יש הצעות ?

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by bad-sector,

טוב אז יש לי שתי שאלות... קראתי איפה שהוא פה באתר שמישהו אמר שהוא מרח משחה תרמית על הגשר הצפוני וזה הוריד תמעלות ב5 מעלות, מה זה גשר צפוני ולאיזה רכיב זה קשור? ושאלה שניה: איך אני בודק טמפרטורה של כרטיס מסך ואיך אני יודע מה גבוהה ומה נמוך... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  9. יש לי לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L. וחשבתי מה לקנות (למרות שכבר הזמנתי את הALX מפנדה, אבל בגלל חוסר זה יגיע עוד חודש ולכן אני יכול עוד לשנות) יש לי מאוורר ג'נארי שפירקתי מספק ואני מחפש להוריד כמה שיותר טמפ' (בערך 10 מעלות) כרגע אני על 51 על FSB 183 (הייתי על 202 וטמפ' של 54 +- עם מאוורר של ונטק)מבחינת מאווררים של מארז אני מסודר. האופציות הם ALX 800 עם מאוורר 80 ג'נרי. או SLK 900A (מאוורר של 80 מ"מ לא יתפוס על זה נכון?) אז מאוורר 90 מ"מ של Enermax מה אתם אומרים? אגב התקציב של מתאים לALX אבל אני מחפש ירידה של 10 מעלות +-.

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by ad112,

אני רוצה להמהיר את המעבד הנ''ל הקירור הוא Big Typhhon הרגיל לא VX. הטמפ' של המעבד לפי SpeedFan 35C ו40C לפי SpeedFAn: Temp1 - 45C temp2 - 36 temp3 (-2C) 250GB - 51C בוער 250GB system - 56C בוער מה אני אמור לדעת לפני המהרה, אאשמח לכל השלבים ואז ארשום שלב שלב בהתקדמות פה שתאשרו שהכל בסדר. המארז הוא CM690 מאורר קדמי מכניס אחורי מוצייא עליון מוציא צדדי אמצעי מכניס. כל המאאוורים הם של AC. תודה

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אני רוצה לדעת איזה קירור אוויר הכי כדאי מבחינת ביצועים. תרשמו גם כאלה שאין בארץ אולי אני יעשה משלוח

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by alon83438,

שלום! יש לי שני מאוורים סטנדרטים במארז - החוצה ופנימה המחשב שלי מאוד התחמם אבל ממש ממש מאוד אז יש לי מזגן בחדר ליד ויש קיר משותף אז עשינו שם כזה מעבר למזגן ואז הוא יוצא גם בחדר שלי בקיצור שמתי את המחשב ממש מול היציאה של המזגן והוא קר כמו קרח!!!!! עשיתי טוב? או שהייתי צריך להשאיר תמחשב בלי מזגן ולהוסיף מאווררים?

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by waizman,

אני רוצה לקנות חתיכת אלומניום בגודל של 13x13 ס"מ או 14x14 ס"מ ובעובי של 1-2 מ"מ. כמה זה אמור לעלות ואיפה אני קונה את זה? דרך אגב, יש מתכת אחרת שאפשרי לקנות ושהיא קלה יותר לחתיכה אבל שלא תתפרק לי?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ואיזה גדלים של מאווררים כדאי לי לשים במארז FULL TOWER של CHIEFTEC שלי ובאיזה צורה? תודה.

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by squeal,

שלום לכם, בזמן האחרון, הסתכלתי על הטמפרטורות של המעבד שלי בזמן מנוחה ובזמן מאמץ, והתוצאות נראות לי דיי גבוהות: במנוחה הוא בין 55-60 , רוב הזמן על 57 במאמץ הוא בין 65-70 , ולפעמים הוא עובר את ה-70, ואז מביא לי הודעה שהטמפרטורה עברה את הגבול הרצוי. [המעבד שלי זה פרקסוט 3.0 מה"ץ 1מ"ב קאש, עם קירור סטוק]. בקיצור, חיפשתי באינטרנט כל מיני מאווררים, קראתי ביקורות, ראיתי באנצ'ים וזה, ובסוף הגעתי לשתי גופי קירור שנראו לי הכי טובים: Big Typhoon Scythe Ninja שניהם הראו את הביצועים הכי גבוהים בבנצ'ים, ולשניהם היו את הביקורות הכי טובות. אז אני רוצה לשאול, איזה אחד מהם הוא יותר טוב? והאם הם רועשים ? ואם יש לכם איזה גוף קירור יותר טוב להציע עד 280 שקל, אז תציעו. תודה יום טוב.

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by avi333,

הקירור של הכרטיס מסך שלי הרוס ניקיתי אותו כבר כמה פעמים וכלום לא עוזר אז ניראה לי שאני יקנה לו קירור חדש השאלה אם בשביל כרטיס ג'יפה 4 128 מגה שווה להשקיע בקירור כבד יחסית כמו זה או שאני יקנה כזה דבר פשוט הקטע שאני יודע שמצד אחד לא שווה להשקיע הרבה על הכרטיס הזה כי הרבה לא יצא ממנו... אבל מצד שני אני פוחד לקנות תפשוט ולהיות מאוכזב או שהוא לא יעשה תעבודה ואני יצטרך לקנות עוד משהו ואז כבר יבזבז סתם.. אז תעזרו לי לבחור ליפני שהכרטיס נשרף (אני שם תיד על המאוורר וזה חם אני לא יכול להשאיר אותה הרבה עליו מרוב החום)

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by tgen,

שלום... נראה לי שהמחשב שלי יותר מידי חם והייתי רוצה מאוורר טוב שיעשה את העבודה... (לא למטרת אוברקלוקינג!) הייתי מעדיף מאוורר שמקרר טוב, שקט, זול ולא אחד שמתחבר מאחורי הלוח אם כי לא בא לי להתחיל לפרק את המחשב... יש מאוורר כזה שאתם ממליצים עליו?

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  18. משתמש בתוכנה הזו למעלה מחצי שנה . אוברקלוק של 20% די מספק אותי בהתחשב בעובדה שהיא לא מצריכה הגדרה מהביוס. זו תוכנה אגב של GIGABYTE. מישהו התנסה בה? מישהו חושב שהיא לא מומלצת? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  19. אורך צינרות כולל-4 מטר. אורך הרדיאטור-38 ס"מ. רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ. גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ. הרדיאטור ישמש לקירור מים. שאלות: 1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים? 2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins) 3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים? מגבלת הרעש היא 45dB

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by Saliman,

מה לעשות, אני עדיין תקוע עם הכרטיס שלי, ישן אבל נאמן... זה Geforce2 Mx 100/200 64 mb רציתי לדעת לאיזה מהירויות שעון של המעבד והזיכרון כדאי לי להעלות אותו בשביל ביצועים מקסימליים ושהמערכת עדיין תישאר יציבה. תדרי ברירת המחדל הם: שעון מעבד - 175 שעון זיכרון - 145 אם מישהו כבר ניסה ויכול לעזור לי בבקשה שיגיב

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by Lepessi,

שלום לכולם כפי שאתם רואים אני חדש פה וזו ההודעה הראשונה שלי.. מתעסק עם מחשבים ובניתי מערכות רבות בחיי אבל תמיד היה לי את החלום של לבנות Custom loop למעבד+כרטיס מסך למערכת חדשה משלי. הבעיה היא שאני מאוד מאוים מהנושא, לא מבין בבחירת החלקים הנכונים , בעיקר Fittings , אני ממש רוצה להתחיל לעבוד על זה, האם מישהו יכול לעזור בייעוץ? אני רוצה ללכת "ALL OUT" מה שנקרא, יש לי את הכסף סוף סוף ואני מאוד רוצה להשקיע במערכת מדהימה וחדשה ( : תודה.

22. Started by swisaman,

שמתי למעלה במארז מאוורר 1600RPM של SCYTHE עם דחיפת אוויר גבוהה לפני דיי הרבה זמן,עכשיו אני חושב על להחליף את המאורר שבא עם המוגן 2 שנמצא עליו עם המאורר הזה. האם זה יתרום להורדת מעלות של המעבד או שעדיף שהמאורר בעל דחיפת האויר הגבוה יותר יהיה למעלה ?

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

רוצה לקנות מערכת לקירור מים גם למעבד וגם לכרטיס מסך הכרטיס הוא 4890 ומעבד i7 920 1366 שהמחיר יגע עד ל 1500 שקל מערכת טובה כוללת הכל חוץ ממאווררים יש לי 3 של 3000rpm 120mm תודה לעוזרים והמחיר כולל הכלל משלח ...... (שקט לא חשוב לי )

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by -UltraV-,

שלום יש לי לוח של ASUS הנה תמונה מCPU-Z עכשיו.. אני רוצה לדעת איך לנעול את הAGP והPCI בלוח... תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול האם הקירור המתלבש על הזכרונות עוזר לביצועים או שזה סתם ולא מוסיף??? ואם זה עוזר במשהו אז תוכלו לתת המלצה טובה לקירור כזה??? תודה לעונים...

• 9 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.