עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SilentBob,

שלום לכם,קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם המארז שבכותרת,דיפדפתי קצת בחוברת שלו וראיתי שיש אפשרות לשים מאוורר מן הצד הימני של המארז(מהצד בו יש לוח מתכת שעליו יושב הלוח אם),כאשר הוא אמור,לפי מה שהבנתי,לספק קירור נוסף למעבד מן הצד השני(הקירור ה"מרכזי" נמצא מהצד השמאלי). עכשיו,בחוברת היה כתוב משהו מוזר "FAN 8015MM",אז אני הבנתי שחסר שם סלאש (/),בין ה80 ל15,והבנתי שהמאוורר צריך להיות בקוטר 80 מילימטר ובעובי 15 מילימטר...ניסיתי לחפש מאוורר כזה ובקושי ראיתי כאלה-האם זהו הגודל שהמאוורר הזה אמור להיות? מישהו יכול להביא לי הצעה למאוורר כזה? והאם בכלל שווה ויש טעם לשים מאוורר שכזה??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם. יש לי מארז אורורה של ג'יגהבייט ואני רוצה לשים לו מערכת קירור מים כדי לשמור על יציבות ומהירות איזה מערכת קירור מים מומלצת במחיר זול כדי שתקרר לי את כול המחשב (ולא רק את הזיכרונות או כרטיס המסך..) תודה רבה על עזרתם

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by aquarius,

מה דעתכם על המערכת הבאה? http://www.dangerdenstore.com/cart.php

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by ohadzamir,

מישהו יודע על חנות שבה יש מבחר של הרבה מסכי LCD (הקטנים הירוקים) אני מחפס משהו גדול יחסית : 4 שורות לפחות על לפחות 20 משהו באיזור פתח תקווה והמרכז

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  5. הבעיה שאני קונה מכאן ואין כאן את מה שהמליצו לי: http://www.skypc.co.il/pl_products~18~.htm אפשר גם מכאן מ KSP: ksp.co.il אם יש שם משהו יותר שווה! כנ"ל goldtop.co.il תודה + שאלה לגבי גריז טרמי: זה החומר שבדרך כלל במעבדות מחשבים נוהגים למרוח על הגוף קירור כשמניכים אותו על המעבד נכון? עכשיו יש לזה יכולת מסוימת לשיפור הקירור? או שזה כדי שלא יהיה חיכוך שיגרום לשריטות וכל מיני כאלה על המעבד?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by SuBeX,

לא ידעתי אם זה קשור לקירור או ללוחות אם, אז בבקשה תעבירו אם לא קשור. המאוורר של ה-NB שלי התחיל לגסוס. מדובר בלוח ABIT-IC7 לא G!!! הקירור הוא אקטיבי ע"י מאוורר קטן שמרעיש בגדול והוא יושב בתוך צלעות קטנות וכחולות שמהוות את הקירור הפאסיבי. מה האופציות? 1. לנתק את המאוורר ולהשאיר רק את הקירור הפאסיבי? 2. לקנות גוף קירור חדש? 3. אני לא מתלהב כ"כ מהרעיון של שימון המאוורר, כי אני מפחד שישאר שמן ובזווית שבו יושב המאוורר זה יכול לנזול.... בבקשה עזרה - הרעש מחרפן אותי!!!

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by EpoXi,

שלום... יש כמה מאווררים שאני רוצה לחבר... עכשיו נגיד שאני רוצה לחבר שניים לחיבור אחד... (מהספק)... האם ה V ירד ל6V לכל אחד או שזה בסדר לחבר שניים או יותר לחיבור אחד????? תודה רבה לעוזרים דניאל

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by lipa,

אבל לקנייה בארץ (היה פה דיונים עם כל מיני שמות ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אותם) שייתן מקסימום ביצועים במינימום רעש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Gliding,

בהמשך לנשוא שהעליתי לפני כמה ימים... אני מתחיל להבין שצריבת ביוס היא הדבר היחיד שאני יכול לעשות שהוא לא וולט מודינג הבעיה היא בזכרונות שלא מוכנים לעבור את ה230. הליבה נמצאת כרגע על 450 ואפשר למשוך עוד טיפה. כמובן שהכל יציב ב 3DMARK. מצאתי ב POWERUP ביוסים, יש כמה שמתאימים לכרטיס שלי. 1. איך אני בוחר איזה ביוס מתאים לי? 2. ממה שהבנתי זה ביוס שאנשים לקחו מהכרטיס שלהם פשוט אני מתאים לכרטיס שלי...אז מה הוא מכיל, חוץ מהמירויות שעון המתוקנות? 3. איך מתבצעת הצריבה עצמה ואני אני יכול להחזיר את המצב אחורה? תודה, שחר

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  10. שלום איזה יצרני מאווררים ידועים בתור שקטים מאד, עבור קירור למעבד? אני צריך להחליף את המאורר שיש לי כרגע, ומחפש מה הכי שקט. כמה פרטים חשובים: זה מעבד i3, הוא לא מייצר הרבה חום, כמו כן, אני לא עושה OC וכל זה, ודבר אחרון, אני מעדיף מאוורר קטן וחמוד, ולא מפלצת ענקית.. אין לי צורך בה.. זה לא i7. אז בקיצור מאוורר קטן וחמוד, ושקטטט לסוקט 1156 על מה אתם ממליצים? תודה רבה עומר

11. יש לדוד שלי בעיה: המפרט: 1700 p4 256RDR mboard intel(לא זוכר את הדגם בידיוק) ויש לו את הביוס עם הטפריט הזה למעלה והוא אפור כזה, בקיצור לא הצלחתי להכנס לאפשרות העלאת באס או Mhz אז בבקשה חייב עזרה

• 13 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום, המפרט שלי הוא: E2140@2.5GHZ Gigabyte P31-ES3G Freezer Pro 7 4GB Kingston עפ"י הקבצים המצורפים רציתי לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הOC או שהטמפרטורות גבוהות מידי. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by hack man,

הdelta 80 לא מתאים לsk-7 כמו שאתם יודעים לכן קשרתי אותו עם חוטים חזקים שירזיקו אותו בקשר למעלות אני צריך שתגידו לי אם זה טוב יש לי תמונה שהמעלות על 33 מעלות אחרי רבע שעה שהפסקתי את פריים אחרי שרץ 4 שעות והוא על 33 מעלות בפריים הגיע ל36 מקסימום

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב ברצוני לשאול כמה שאלות על דפי הפורום הזה . 1) מה אמורות להיות הטמפרטורות של מעבד E8400 עם קירור שמגיע ב BOX עם במעבד מאינטל (מקסימליות , עבודה רגילה ואגב מהו מצב IDLE ? מערכת הפעלה כשהכל סגור ?) ? 2) האם זה טבעי כי הטמפרטורה אצלי שונה מליבה לליבה כשלעתים ההפרש מגיע מעל 10 מעלות, האם זה מעיד כי המשחה מרוחה בצורה מרושלת ? 3) האם זה נורמאלי כשטמפרטורה בREAL TEMP מגיע במקסימום ל 58 ו 49 (הגבוה זה הליבה הראשונה כנראה) ומינימום 44 ו 32 בהתאמה. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by bumpd,

אילו סטפינגים הכי טובים למעבד הזה? axp barton 2500+ mobile אני קונה אותו ורציתי לדעת אם יש עדין סטפינגים שווים?

• 9 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by K0b1,

DS4+E6600+Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800=? כמה אני יכול לסחוט מהם ביחד ונראה לי עם ה BT אבל כעיקרון כמה אני יוציא לבסוף מאלה ביחד ומה אתה אומרים ה מושקין האלה יותר טובים מאלה פשוט את המחשב אני קונה מ לוגיק והם מציעים את אלה Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS ב 1700 ש"ח וגם המושקין ה 1700 ש"ח אבל הם מפנדה אבל השאלה העיקרית היא מה אני יכול להוציע מהשילוש הזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by Kolshamen,

למי שיש כמובן

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

טוב, ראשית אומר שאין לי כווונה לקנות את אחד הדברים הללו, אבל שאלה, מה הקירור אוייר הטוב ביותר למעבד: ThermalRight SK-7 ZALMAN 7000CU אני התרשמתי מהעיצוב של ה7000 (ומהמחיר שלו...) ומהעובדה שהוא נותר תוצאות למרות שהמאורר כמעט חרישי אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  19. באיזו טמפ' של הלוח אם ושל המעבד צריך לעצור מלהגביר את ה-OC?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  20. שלום לכולם (בייחוד למי שיעזור לי :) המעבד שאני מדבר עליו הוא פנטיום פרסקוט 2.8 עם ליבה "כפולה" וירטואלית (ע"פ מיטב הבנתי) כאשר המארז סגור המעבד עומד במצב עבודה רגיל על 55 מעלות +- ובעומס יכול להגיע ל60 וקצת. יש עליו קירור מקורי של אינטל, הדגם שנראה כמו ספירלה כזה עם הליבה ממשהו כמו נחושת באמצע (זאת אומרת הליבה של הקירור זה כמו עמוד עגול מנחושת שעטוף בצלעות קירור מאלומיניום הפונות לצדדים כמו מערבולת) עכשיו רוב הזמן ה-RPM של המעבד עומד על 2200+- ורק בעומס הוא עולה הלוח אם הוא של ASUS p4S800 ולא מצאתי בביוס אפשרות של מהירות אוטומטית למאוורר (השאיפה שיעבוד במקס' מהירות שלא יתחמם עוד) יכול להיות שיש משהו שצריך לעשות כדי לפתוח עוד אפשרויות בביוס (כמו של-ג'יגבייט עושים ct…

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  21. שלום, אני קונה מחשב עם מעבד E6600, ומתכנן בעתיד לבצע OC מינורי (333MHZ לבאס). הבנתי שהקירור סטוק שמגיע עם המעבד אמנם יספיק לי ל- OC, אבל יחד עם זה יעשה לי חור במוח, כנראה גם ללא ה- OC. איזה קירור בסביבות 100-150 ש"ח מומלץ עבור הקונפיגורציה הזו?

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  22. כותרת: http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 תודה.

• 2 תגובות
    • 423 צפיות
  23. Started by adu,

או קיי אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל לד /קטודה מחוץ למחשב (זאת אומרת ע"י סוללה) אם כן אז אפשר את השם של הסוללה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by Dom1no,

היי.. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב (מתעכב בגלל כ.מסך כמו כולם) ועכשיו בנוסף למארז שאני לוקח (CM690) אני קונה 4-3 מאווררים נוספים. עכשיו המאווררים האלה הם בחיבור 3 פינים רגיל אז חיפשתי מקום שמוכר מתאמים לחיבור לספק כמו אלה: http://www.rackmountpro.com/images/product/4-3pin.jpg http://www.cooltechpc.com/ctpc/images/zm-mc1.jpg (רצוי הראשון) ולא מצאתי עכשיו השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על מאווררים עם חיבור מולקס 4 פין, ולא להסתבך עם זה.. או שאתם מכירים מקום (נגיש יחסית) שמוכר כאלו מתאמים. חיפשתי בעיקר בחנויות "הגדולות" ובגולל בכללי ולא הצלחתי למצוא. אז עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by 00Amir,

למה בקירור מים רובם מכניסים את הרדיאטור לתוך המחשב? לא עדיף לחבר אותו מבחוץ שיש אוויר יותר קר מאשר מבפנים? במיוחד בחדר ממוזג..

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים