עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by trojan11,

שלום אני חדש פה... אני רוצה להתחיל עכשיו לעשות OC ל מעבד.. ורציתי לראות כמה תגובות פה מאנשים שמבינים.. עשיתי פעם OC אבל הוא נימחק איך עשיתי משהו ו הביוס עשה ריסט או משהו לא יודע.. זה המפרט מעבד: Q6600 G0 קירור מעבד: Thermalright Ultima-90I + silenx ixtrema 120 fan לוח אם: GIGABYTE GA-P35-SD3 זיכרון: GeIL Black Dragon DDR2 800 MHz CL5 4gb 2x2gb מארז: NZXT Lexa כ. מסך : BFG 8800 GTS 512 אני רוצה לדעת כמה אני יכול להגיע עם המפרט שלי שאני עשיתי OC זה היה לפני חצי שנה בערך לא נגעתי בכלל במתחים לא יודע עם זה טוב או לא... ו גם משהו שלא היה ברור לי אף פעם זה הזיכרון אני חייב לגעת גם בו ומתחים צריך הסבר קטן וגם התוכנות לבדיקת יציבות מה הכי כדי ?? זה מ הcpuz …

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by sagibb,

אני מעונין לשדרג את ה-HTPC שלי לקרור שקט יותר. הנה המפרט הנוכחי: מארז - (Thermaltake Bach (VB8000BNS ספק - Antec TruePower Trio 550W לוח אם - Asus P5N32-E-SLI Plus מעבד - E6600 כרטיס מסך - XFX GeForce 9600GT 512MB כרגע כל המאוררים במארז מקוריים: המאורר של ה-CPU, כרטיס מסך והמאוררים של המארז. חשבתי להיפטר מכמה מהם ולהחליפם בקירור פסיבי: קירור למעבד - CoolerMaster Hyper Z600 קירור לכרטיס מסך - Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 בנוסף להחליף את המאוררים המקורים של Thermaltake שבאו עם המארז במאורר בודד גדול ושקט, אשמח להמלצות. השאלות הקריטיות הם: 1. האם הקירור הפסיבי של המעבד נכנס במארז? מידות גוף הקירור הן: 127.28mm x 127.28mm x 160mm מידות המארז הן: 170mm x 430mm x 450mm ל…

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by Psychedelic,

יש לי 6600GT של XFX הקירור סטוק שבא איתו רועש כמו טרקטור. הכרטיס בAGP ובזמן האחרון גם התחיל לעשות רעשים מוזרים... אני צריך המלצות לקירור עד 150 שח וחשוב שיהיה שקט...וכמובן שיקרר אותו כמו שצריך תודה

4. איזה קירור שקט וזול מומלץ לקנות? כרגע יש על המעבד קירור של פוקסקון שהוא די מרעיש ולא עושה את העבודה (המעבד ב60 מעלות).

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  5. קראתי את המדריכים בפורום במסגרת לימוד ראשוני של הנושא. הסכימה מראה מאווררים שמוציאים אויר וכאלה שמכניסים אויר. שאלה: כאשר אני קונה מאוורר, האם צריך לבדוק את כוון האויר שלו - או כל מאוורר יכול לנשוב לכל כוון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by naimna,

שלום אני משתמש חדש בפורום, חבר המליץ לי על המקום הזה בקשר לקבלת עזרה לOverclocking לCPU שלי. המפרט מחשב שלי הוא כזה: Popular Name: Athlon 64 Processor 3000+ Frequency: 1800MHz BIOS Vendor: Award Software International, Inc BIOS Type: AT/AT COMPATIBLE . BIOS Version: F3 Copyright: Nvidia - 42302e31 v6.00PG Date: 04/07/2005 Motherboard Vendor: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: GA-K8NF-9 הVideo קרד שלי הוא: Video Adapter Name: ATI Radeon HD 4850 512mb ----- זיכרון מחשב DDR1 1500MB אף פעם לא עשיתי Overclocking אני חדש בתחום אם תוכלו לתת לי פרוט איך לעשות את זה בדיוק דרך הביוס או דרך משהוא אחר יש לצין שיש לי מאוורר רגיל על המעבד לא משהוא במיוחד לOvercloc…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by KeyMaker1,

פורום, וחג שמח לאחר כ4 שנים שיש ברשותי את מחשבי היקר, נראה לי שהגיע הזמן לOC המערכת שלי Q6600 2.4GHZ GIGABYTE GA-P35-D53L GEFORSE NIVIDIA 8800GT 4GB DDR2 את השאר אני חצי כוח זוכר, אם זה רלוונטי תשאלו ואני יבדוק, תמונות: קיים ברשותי מערכת קירור למעבד (כי ידעתי שאני יצטרך OC בעתיד ..) של זלמן... משהו יכול להדריך אותי או לחלופין לייעץ לי אם שווה לי בכלל לעשות OC ? הסיבה המרכזית היא שעד היום הייתי מריץ משחקים בכיף על מינימום-גבוה, ועכשיו כל המשחקים החדשים האלו מקס פיין 3, פר קריי 3 assassins creed 3 פשוט מביישים לי את המערכת, אני מריץ אותם על LOW בלי צללים וAA וכלום.. ועדיין עומד על 40~50 PFS .. קיצר מה עלי לעשות?? בתודה רבה .. ואם עברתי על חוק פורום כז…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by iSneak,

מפרט: Intel Core 2 Duo E6600, Asus P5B Deluxe, 2GB DDR2 800 Mhz, CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro. ככה, אז השאלות שלי: 1. מה הטמפ' המקסימלית של המעבד? 2. אני חושב להעלות את ה FSB ל-400MHZ, שיתאים עם הזכרונות, האם אני אצטרך העלאת מתח? ואם כן, לכמה? *ספק - HEC 580W. 3. הקירור שלי מספיק טוב להחזיק אותו? או להסתפק בFSB של 333 MHZ? עשיתי חיפושים באינטרנט לכל השאלות האלה ולא מצאתי תשובה חד משמעית בשום מקום, תודה!

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by megastorm,

שלום רב אני דיי חדש פה ומצטער מראש על חוסר היידע.. ברשותי מחשב : amd xp 2600 ram 512 3d card : g force 3 ti והפעלתי את התוכנה והתוכנה מראה לי 3 סוגי טמפרטורות אחד - 6 מעלות temp 1 HDo - 43 מעלות שלישית temp 2 - 55 מעלות האם זה נורמלי חום כזה?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  10. אז ככה אני עכשיו עומד על core bus :630 memory bus:1020 מקורי: core bus:575 memory bus:900 בהתחלה הייתי על core bus :635 אבל אז הוא היה ניתקע ב 3dmark06 אז הורדתי חזרה ל630 ויסתדר ו memory bus:1035 אבל כניראה שהכרטיס יתחמם וקיבלתי קוים מוזרים כשיחקתי קרייסיס(על הגדרות very high 12080x1024 בלי aa) המעלות הגיעו ל80 וכניראה שזה יותר מידיי...אז העלתי תמאורר ל90% ..(כשאני משחק אני לא שומע את זה אבל ב 2d כשאני בשולחן עבודה זה מפריע) הכרטיס במעמץ על 70 ואני לא מקבל קוים סגולים ומוזרים אבל עכשיו אני לא על very high זה משנה?אני יכול להעלות עוד את ה oc אתם חושבים? והאם יש אפשרות שהמאוורר אוטומטית ב 3d יהיה על 90 ועל 2d יהיה על 60?אם כן אז איך? ביצעתי את הoc דרך ntune וגם ניראה לי קי…

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by Demagh,

אם PRIME95 מחזיר שגירה, אך לא קורס, באחת הליבות - מה זה אומר? שרק אותה ליבה לא יציבה?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  12. שלום לכולם אתם זוכרים אותי? זה אני עם המחשב A64 3000 939 GIGABYTE K8NF9 2X256 D43 400MHZ והיה לי בעיה לעשות למעבד שלי OC אפילו של 100MHZ אז נישיתי לשחק עם ההגדרות והיגעתי לזה ובינתיים יציב כנראה הבעיה הייתה שהמעבד שלי דורש יותר מתח בOC מהמעבדים האחרים סטיפינג גרוע כנראה אז תגידו לי בבקשה האם המתח למעבד שהוא בין 1.44~1.48 הוא גבוהה או מסוכן?? המעבד לא מגיעה ל40 מעלות במאמץ! האם המתח בסדר ולא יהרוג את המעבד בקרוב?? הLDL הוא על X2 והמחלק הוא CPU/11 תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  13. יש לי MX 200 32 מגה הצלחתי : gpu:220.0 memory:180.0 יפה??? הכל עובד חלק בניד פור ספיד כאילו איןן קווים ולא תוקע כלום....

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by ras81,

שלום עשיתי בדיקת מאמץ (TURTURE) ואחרי דקה הוא נתן לי את השגיאה הבאה.. מה פשרה ומה אני יכול לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  15. טוענים כי הוא קירור חזק במיוחד מה דעתכם? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6138 http://www.tuniq.com.tw/Cooler%20Info/Tower-120.htm

16. שלום, יש לי מארז compucase 6A19, עם מקום ל 2 מאווררים, אחד נמוך בקידמת המארז באיזור הדיסקים, והשני גבוה יותר בצד האחורי של המארז. בקידמת המארז נמצא המאוורר הסטנדרטי שהגיע עם המארז והוא יחסית חלש, היה לי מאוורר אחורי thermaltake TT-1225 שנשבר. במחשב מותקנים שלושה HD ולפעמים אני מריצה ישומים גרפיים כבדים. אני מעדיפה להתקין מאווררים יחסית שקטים. 1. ראיתי המלצות מבחינת עוצמה ורעש על NOCTUA NF-S12B FLX ב 95 ש"ח. האם כדאי לקנות אותו ? האם יש מאווררים טובים יותר בסדר גודל הזה של מחיר ? 2. האם מספיק שאחד המאווררים במארז יהיה חזק, או שכדאי להחליף את שניהם ? 3. אם משתמשים במאוורר אחד חזק ושני חלש, איך כדאי למקם אותם ? להכניס אויר עם החזק ולהוציא עם החלש, או להיפך ? תוד…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by 00Amir,

טוב , שוב פעם השעות של הלילה עושות את שלהן... משחקים משחקים משחקים , עוד קצת ועוד קצת... ואז זה קורה ! לא בדיוק 5Ghz אלה 5Ghz-8Mhz = 4992Mhz הצלחתי להריץ סופר פי ולמעשה לשבור את השיא שלי ברשימת הטופ 10 תוצאה של 9.178ש' למרות שאני יודע שהחברים עם הסנדי ברידג' כבר מזמן העיפו אותי מצורפים תמונות סופר פי ו CPU Z - התמונות באיכות של איפון 4 כי כאשר פתחתי פוטושופ איבדתי יציבות כבוד רב לקירור ה Mugen 2 שמצליח להחזיק בצורה מעולה! את ציון הנכשל יקבל הלוח אם p55-ud3 (שכמובן לא מתאים לתפקיד) זהו, אני אחזור לשאר הצעצועים שלי עד שאשתעמם שוב [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]איזו תוכנה טובה מתאימה לאוברקלוקינג למעבד של המחשב?[/glow]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lordbd14,

יש לי לוח אם של Intel Pentium 4E, 2815 MHz ומעבד של gIgabyte GA-8I848P סתם רציתי לבדוק את הטמפטורה במחשב כי גיליתי שהמאוור של הספק הפסיק לעבוד והנה הטמפרטורה.. זה לפי התוכנה EVEREST רציתי לשואל אם הטמפ היא מה שבסוגריים?.. והאם הטמפרטורה הזאת נורמלית למרות שנראה לי ששל המעבד קצת גבוהה מדי.. (רשום בסטיקי 45 ...חח) ולמה יכול לגרום טמפרטורה גבוהה של מחשב? זה יכול לגרום לאיטיות של המחשב? בבקשה עזרו לי.. בתודה רבה מראש http://d7.yousendit.com/E/0ANXWD8GTH2Y72QDOX76RIM7LA/HOT.GIF

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  20. הי קניתי לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H, ומעבד Core i3-3220. האם יש סיבה להעדיף בין Arctic Cooling Alpine 11 Pro ובין Arctic Cooling Alpine 11 GT? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761283 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761284 תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by manbot,

אתמול ניקיתי את אחד הסינקים שלי בחומצה (אל תשאלו מה עבר עליו) ולא הצלחתי להוריד את הלכלוך עם שום דבר רגיל אז אמא שלי הביאה לי איזה סקוטש שנקרע בקלות והתחלתי לשייף את הלכלוך שהיה על בסיסו של הסינק. לתדהמתי, כשהוצאתי את הסינק מהמים וייבשתי אותו היה לו mirror finish! אז לקחתי עוד כמה סינקים ושייפתי אותם עם הסקוטש אחרי שהרטבתי אותו במים ועכשיו אני שמח! כל החדר מבריק! אני מקווה שזה לא ישן לכולם או משהו אבל whatever

• 9 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by BobCaT,

אהלן יש לי כמה שאלות אליכם מה ההבדלים בין P4 A ל B ומה הקירור אויר הכי טוב שאני יכול למצוא למעבד שלי (P4 ) ואם מישהו שמע פעם מאורר של 50 DBA זה הרבה? למה אפשר להשוות את הרעש הזה? תודה מראש גיא

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by RT-PRO,

הלכתי לחנות אלקטרוניקה באיזור ושאלתי כמה עולים לדים כחולים אמרו לי 7 שקל כל לד שזה נראה לי מוזר כי לד רגיל עולה בסביבות החצי שקל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=65048&page=1&pp=25 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by lol_minbet,

עוד גיבור קומיס פלש לשוק קירורי המעבדים, אחרי הפטישים של ת'ור, תורו של הבאטמן להגן על פושעים לא רצויים מפני המחשב היקר שלנו לפי הביקורת הבאה, הוא גם ינסה לעצור את הג'וקר IFX-14 ולכלוא אותו בטירת העטלפים, בגלל המחיר הזול שלו בהרבה כנגד המתחרה, האם הוא גם יצליח? http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/avc-esp.html#sect0

• 9 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.