עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Aviad56,

אהלן חברים, אז סתם חשבתי לבדוק טמפרטורות אחריי משחק בBF3 של שעה בערך, תראו אתם לא תאמינו; http://prntscr.com/qcpac למה כתוב 127 מעלות? זה לא אמור להישרף? מה זה החלק הזה בכלל? פרטיי מחשב: אתמול הגיע אליי- חדש חדש. מעבד i5 3470 כרטיס מסך HD 7970 3GB 5GDDR קירור רגיל לא DUAL-X 8GB RAM 2TB יש סיבה כלשהית שזה מגיע לגבהים כאלו?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  2. שלום! קניתי מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE עם ספק של 480W רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות לקירור מארז זה ???

• 15 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by House M.D.,

שלום. יש לי מעבד AMD Phenom 2 955 וזוג כרטיסים GTX 560. לוח אם Gigabyte GA-990XA-UD3. למעבד עשיתי OC לתדר 4GB, על ידי שינוי המכפלה בלבד ובלי שינוי תדר FSB. האוברקלוק יציב. יש לי גם אפשורת לשנות תדר HT ותדר NB (לפי מה שהבנתי הם באים ביחד). כאשר חיפשתי מידע בגוגל בנושא, מצאתי פורומים שבהם היה כתוב שתדר HT לא משפיע בצורה מורגשת על הביצועים, במקומות אחרים היה כתוב שההשפעה היא בעיקר במערך כרטיסים (מה שיש לי), והיו אנשים שכתבו שזה משפיע בצורה ניכרת על הביצועים. ניסיתי להעלות את התדרים האלו ל 2200MHz, ואז האוברלוק הפך ללא יציב, למרות שהעלתי מתחים ל HT ול NB. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לנסות להעלות עוד קצת מתחים ולהגדיל את התדר של ה HT / NB, או שאני לא ארגיש הבדל משמעותי גם ככה ו…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  4. ואני מדבר על טמפ' של כרטיס כאשר הכרטיס הגרפי עובד בלי עומס כאילו במצב של רק מערכת הפעלה של vista עובדת , ואם אפשר להרחיב בתשובות כלומר אילו טמפ' ממולצות לעבודה תקינה של הכרטיס במצב של עומס ובמצב רגיל? אמשח לתשובות תודה,

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  5. Started by MAOR,

חיברתי היום 4 לדים + נגד ..... לקחתי שנאי של 12v חספתי את החוטים חיברתי אליו את הלדים .. והכל עבד !! ;D ;D ;D הלכתי קניתי חוט ספק ... חספתי לו את החוטים .... את החוט הצהוב חיברתי לנגד .. ואת השחור לחוט שיצוא מהלד .... חיברתי לספק ... ניסיתי להדליק את המחשב ..... לא נדלק ! הוצאתי את החיבור של הלדים ... המחשב עובד .... איך זה אפשרי ?? מה עשיתי לא נכון ??? ואיך לסדר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by a-gold,

Thermaltake SilentCat 80mm או Thermaltake SMART CASE FAN II v.2 - 80mm fan+ Controller?

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  7. היי לכולם, אשמח לסיוע טכני בבקשה כי אני מעט חלוד בנושא. יש ברשותי מחשב מאוד ישן ששימש אותי בעבר ללימודי MCSE והסבתי אותו למחשב משחקים פשוט לזמן הפנאי... נתונים יבשים: מעבד i5 4670k לוח h87 hd3 ג'יגהבייט מארז ישן של ג'יגהבייט גם כן מאוד בסיסי יש בו אפשרות למאוורר 120 מקדימה, מאוורר 120 אחורי, ועוד 2 על הדלת של המארז, ספק יושב למטה מעולם לא היה מאוורר מקדמת המארז, היה רק אחד פולט אוויר החוצה ועל הדלת כלום - לאחרונה דרך מעבדה ביקשתי להוסיף קירור החליפו לי את המאוורר האחורי והוסיפו 2 על הדלת של 120. לפי מה שאני מבין על הדלת כרגע 2 מכניסים אוויר ובגב המארז פולט אוויר... האם זה מצב תקין? האם זה לא יותר מדי? הכרטיס מסך במחשב זה g…

8. אהלן יש לי מאוורר 120 מ"מ sychte 1800 rpm מיותר ואני לא יודע איפה הכי כדאי לי למקם אותו ב-cm 690 ii שלי. אפשרות 1 - על כונן ה-HDD , מכניס אוויר. אפשרות 2 - על הדלת צד מול הכ.מסך מוציא או מכניס. אפשרות 3 - על הגג (בנוסף לאחד שכבר מותקן איפה שהחץ האדום) מכניס או מוציא. אלו האפשרויות שיש לי אני חושב. איפה הכי כדאי למקם אותו? בכלל כדאי להתקין אותו או שאולי אפילו עדיף בלי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by SOLIDUS SNAKE,

הנה קצת תמונות שלו בפעולה - אם יש למשהו שאלות לגבי על העבודה - זה המקום

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by WizMaster,

האם כדאי להתקין CDROM וצורב אחד מעל השני במארז? כי שמעתי שהתקנים כאלו פולטים כמות אדירה של חום, מה שעלול לפגוע במדיות הצרובות, ויותר גרוע - בהתקנים עצמם. כדאי?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

מחפש קירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 400 שקל. הכי חשוב זה שקט, (הספק כח של המחשב הוא ללא מאוררים) אפשרי גם קירור מים... יש לי בראש את זה Corsair Hydro H60... האם יש קירור אוייר שקט ממנו? האם הוא בכלל שקט?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by ofir123,

איפה אני מוצא אחד כזה בגודל 80 בראשון אבל זול! ואני רוצה לקדוח גם בפנאל שהוא מפלסטיק עם איזה מקדח?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  13. אני יודע שהן לא מדהימות, אבל בלי קירור הן חמודות Core speed: 405 Mem speed: 365

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  14. שלום לכם.. העלתי כאן נושא לפני זמן מה בנוגע לשיבושים בתמונה של כרטיס המסך שלי.. נראה לי שהגעתי לפתרון הבעיה.. ויש לי בעיה חדשה.. לפני כמה חודשים פתחתי את צלעות כרטיס הקירור שלי בכדי לנקות אבק....הכל הלך לי מעולה, לא הייתה שום בעיה.. המשכתי לנקות אותו ככה פעם בחודשיים בערך ובזמן האחרון שמתי לב שהטמפרטורה רק עולה ועולה...ואני מדבר על טמפרטורות של מ48 במנוחה זה הגיע ל 57-58 במנוחה..ובמאמץ זה מגיע לי ל85 מעלות שאז זה היה מגיע ל 70-73 מעלות. שמתי לב שהמשחה הטרמית שלי התייבשה טיפה אבל לא ממש נראה לי שזה מזה מפני שעכשיו מגיע קייץ וכל הטמפרטורות עולות...של המעבד לא ממש עלו... מ 34-35 במנוחה עכשיו זה על 38-40...זה סביר מאד.. אני רוצה לדעת האם הטמפ' עולה בכרטיס המסך בגלל שיינוי מזג…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  15. טוב אז ככה הפרויקט רץ כבר 3 חודשים ובעוד כמה זמן שיהיה לי דרמל ועוד כמה דברים הוא יהיה כבר בשלבי סוף בשביל לראות תתמונות כנסו ללינק תסמנו את השורת כתובת ותלחצו אנטר. http://photos.walla.co.il/carter2 אז ככה כמו שאתם יכולים לראות קניתי וולקנו 7 ספארק שעובד פצצה ואני מאד מרוצה ממנו ב 3500 סל"ד והוא לא רועש במהירות זו חוצמזה יש גם מאוור לדים של זיגזאג מתחת לספק אשר מוסיף לאווירה :} יש גם קטודה כחולה שמשתלבת יפה עם החלון שעשיתי. הציפ הצפוני שלי היה ממש רותח לכן שמתי מאוור 40 מ"מ עליו שמקרר אותו קצת וגם על הכרטיס מסך הוספתי מאוור 60 מ"מ והוא ממש עושה תעבודה שלו. המאוור שבגג נצבע ללבן והמאוור ששוכב על ההרדדסיק נצבע לצבע אדום ובקרוב ישמש למטרה נעלה יותר עיגלתי כבר פעם כבל שאני …

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by משה פרץ,

יש לי מעבד AMD ATHLON 3800*2 2GHZ שווה להמהיר אותו ? ועד כמה אפשר ?

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by tomz,

תכננתי לי הזמנה קטנה מחול דרך JAB-TECH פתאום ראיתי במפרט של SLK900U Compatibility: AMD: Athlon XP Palamino, Thoroughbred, and Barton 2800+ and up Intel: Pentium-4 socket-478 3.06 GHz and above אני מזמין לי בארטון 2500+ זה אומר שזה לא יעבוד עליו ?: \

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  18. זקוק לקירור למעבד שיהיה קירור טוב ושקט כמה שיותר לצורך העניין נעמיד תקציב של עד 350 שקלים? תנו לי קירור אחד שמתאים ל Q9950 וקירור אחד שמתאי םל I7 או שזה לא משנה והכל תואם להכל? ( לכל קירור בנפרד תקציב של 350) וזקוק לקירור למארז שלי CM690 נראה לי יש שם 2 מאוררים שברצוני להחליף למאווררים טובים יותר ושקטים יותר לכל מאורר תקציב של 100 שקלים אני רוצה את הטוב ביותר שיש לכם. תודה

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by jambo,

1 רציתי לדעת מה יצא לי מזה שאני אמהיר את כרטיס המסך שלי הרקולס gf3 prophet 3 64ddr בעיקר רציתי לדעת האם ההמהרה תשפר את איכות התמונה במשחקים והאים עליה ב-3dmark פרושה גרפיקת משחקים טובה יותר 2 איך אני יודע מה הטמפ' של כרטיס המסך יש לי תוכנת סנדרה משהו ואנני מצליח למצוא את הטמפ' של כרטיס המסך

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  20. מה יותר טוב ? http://www.thermaltake.com/watercooling/a1604.htm או http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0005bigwater/cl-w0005.htm והראדיאטור עושה הרבה רעש ? בתודה איתי

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by hosham,

שלום יש לי פנטיום 4 3.0 ghz ולוח אם של אינטל 865gbf אני צריך קירור לא לאוברקלוקינג אלא לעבודה סדירה עם המחשב. מה אני יכול להשיג שיהיה טוב ובטווח של עד 200 שקל. תודה.

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  22. היי, קניתי לפני כמה שבועות מערכת מחשב חדשה. הנתונים שאתם צריכים לדעת הם: i5 2500K Asrock P67 Extreme6 הזכרונות על מהירות הסטוק שלהם, לפי הגדרות ה-SPD ובמתח מוגדר של 1.65V. כמו כן וידאתי שהם יציבים ככה. קודם כל - מה זה Spread Spectrum? להשאיר את זה על Auto או לכבות את זה? דבר שני - יש שני מצבים להגדרת מתח המעבד: אחד זה Offset ואחד זה על Fixed. כרגע זה נמצא על Fixed של 1.25V, כש-CPU-Z מראה שזה 1.056V במאמץ. האם לשנות או להשאיר ככה? חוץ מזה - מה המתח המקסימלי המומלץ על ידי אינטל לתת למעבד הזה? לא רוצה לקצר את אורך החיים שלו למרות ההמהרה. יש שם עוד תכונה שהשארתי על אוטומטי - CPU Load line Calibration. מה זה? יש שם אפשרות לאוטומטי, או רמות של 1-5. על מה לשים את זה? מלבד זאת -…

23. Started by ofir123,

נכון שהוולקן 7+ כבד מאד אז חשבתי לקדוח בו חוק קטנטן ולחברו עם שרשרת קטנה לספק שלמעלה. מה אתם אומרים? ההיטסטיק לא יהרס?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by IG,

עשיתי OC למעבד שלי כדי שיעבוד בFSB 333 (במצב רגיל הוא עובד על 266MHZ), את הזיכרון שלי הגדרתי גם כ333, ידנית (בד"כ הוא נמצא על AUTO ועובד ב266- בהתאם למעבד...). למעבד הוספתי 10V ולזיכרון 0.1V. לזיכרון הוספתי מתח כי משום מה הוא עובד יותר טוב עם תוספת של 0.1V (ע"פ הבנצמרקים של אידה32לקראה/ כתיבה של המעבד לזיכרון...) רוב הפעמים המחשב עובד בסדר, אבל לפעמים הוא נתקע או עושה ריסטרט, ואני לא חושב שזה בגלל חום, כי המעבד נמצא ב45 מעלות, במצב שבין מאמץ למנוחה... אמרו לי שהזיכרון יכול לעשות בעיות אם התיזמונים שלו לא טובים (או משהו כזה). זה המידע המלא על הזיכרון שלי: Module Marking: 6A Component Marking: 6A Clock Frequency: 166MHZ CAS Latency: 2.5 מתוך: http://www.spectek.com…

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  25. Started by AgentZ,

אהלן חברים , החלטתי לשדרג את המאווררים של המארז שלי (למטה בחתימה) למאווררים בעוצמה יותר גבוהה . במהלך השיטוטים שלי ברשת ראיתי את המאווררים של NoiseBlocker (בעיקר סדרת הMultiframe והBlackSilentPro) והם נראים מאווררים בעלי נתונים מרשימים מאוד עם כמות הרעש שהם עושים והביקורות משבחות . האם הם עדיפים על הS-Flex שמומלץ כל כך הרבה פה בפורום ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.