אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כן אז הזמנתי את זה ועוד מלא דברים(אני הזמנתי מאוסטרליה) ועלה לי ה קירור איזה 256 שקל ועוד מאוורר טורנדו 92 MM. אז מחכה לי OC נחמד לי ולחבר שהזמנתי איתו(כל אחד הזמין HSF וTORNADO) לו יש 8rda3+ rev 2 ולי יש ASUS a7n8x e deluxe שגם יכול לעשות קצת OC אז נדבר
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד שלי כדי שיעבוד בFSB 333 (במצב רגיל הוא עובד על 266MHZ), את הזיכרון שלי הגדרתי גם כ333, ידנית (בד"כ הוא נמצא על AUTO ועובד ב266- בהתאם למעבד...). למעבד הוספתי 10V ולזיכרון 0.1V. לזיכרון הוספתי מתח כי משום מה הוא עובד יותר טוב עם תוספת של 0.1V (ע"פ הבנצמרקים של אידה32לקראה/ כתיבה של המעבד לזיכרון...) רוב הפעמים המחשב עובד בסדר, אבל לפעמים הוא נתקע או עושה ריסטרט, ואני לא חושב שזה בגלל חום, כי המעבד נמצא ב45 מעלות, במצב שבין מאמץ למנוחה... אמרו לי שהזיכרון יכול לעשות בעיות אם התיזמונים שלו לא טובים (או משהו כזה). זה המידע המלא על הזיכרון שלי: Module Marking: 6A Component Marking: 6A Clock Frequency: 166MHZ CAS Latency: 2.5 מתוך: http://www.spectek.com…
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתכוון לקנות מחשב חדש וראיתי את תיאור הבדיקה והתקנת המחשב אצל זיגזאג :" לאחר מכן אנו בודקים את המערכת: 1. התקנת מערכת הפעלה. 2. התקנת כל הדרייוורים לכל החלקים . 3. בדיקה שכל הכוננים עובדים . 4. בדיקת יציבות ע"י הרצת תוכנה המאמצת את המחשב : המחשב רץ כ - 8 שעות ברציפות ( מינימום ). ע"י בדיקה זו אנו מאמצים את לוח האם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך וכך בודקים את החלקים לתאימות וחוסר פגמים. ". ותהיתי איך גם אני אוכל לבדוק יציבות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל מראש עם הנושא הזה רמוס , אני חדש פה וניסיתי למצוא תשובות חד-משמעיות אך לא צלחתי . אני מבקש בבקשה בלי תגובות זועמות או משהו בסגנון! אנני מבין דבר כמעט באוור קלוק חוץ מניסיון יחיד על מעבד שלא מתאים .. (AMD XP 2200) שכנראה לי עבד יפה ולכן גרם לחוסר יציבות במעבד. מאחר ואני רוצה לשדרג מעבד , עומדות לפני כמה אופציות... או לקנות מעבד חדש ... AMD XP 2800\2600 או לקנות AMD XP 2500 BARTON ולעשות לו אוור קלוק.. עכשיו לשאלה ... מממ האם OVERCLOCK ל2500 הוא "בטוח" בטווחים של עד 2800 \ 3000 או שפשוט כדאי לי לקנות אחד מהמעבדים האלה וזהו.. פשוט יש הבדל משמעותי במחיר של 300-400 שקל.. וחבל סתם לזרוק כסף... האם מעבד 2500 יאריך חיים כמו מעבד AMD 3000\2800 באוורקלוק ?…
-
- 16 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
הנה קצת תמונות שלו בפעולה - אם יש למשהו שאלות לגבי על העבודה - זה המקום
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חיברתי היום 4 לדים + נגד ..... לקחתי שנאי של 12v חספתי את החוטים חיברתי אליו את הלדים .. והכל עבד !! ;D ;D ;D הלכתי קניתי חוט ספק ... חספתי לו את החוטים .... את החוט הצהוב חיברתי לנגד .. ואת השחור לחוט שיצוא מהלד .... חיברתי לספק ... ניסיתי להדליק את המחשב ..... לא נדלק ! הוצאתי את החיבור של הלדים ... המחשב עובד .... איך זה אפשרי ?? מה עשיתי לא נכון ??? ואיך לסדר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
זה נכון שבאטלון ודורון צריך לסים את זה רק אל הליבה = ממה לא הרבה .. ?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בעברית, שלב אחרי שלב, אני ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל אטלון 1.13 , וניסיתי כמומלץ קודם כל לשנות את הFSB , בגלל שלוח האם שלי הוא Aopen AK73 pro A הזזתי מפסקון אחד כמומלץ, וכשהפעלתי את המחשב (הוא מדבר) הוא הודיע לי שיש לי בעיה ב CPU וסירב בתוקף לעלות, החזרתי את המפסק למקומו ולא עזר לי כלום, המחשב לא עלה, אפילו BOOT לא. אז עכשיו אני מחכה למעבד חדש. אמרו לי שאם המעבד נעול אז לא יקרה כלום, ואם הוא פתוח אז אני יכול לעשות המהרה כל פעם שלב אחד. איפה טעיתי?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש על חוסר הידע, אם אני מדבר שטויות תתקנו אותי... : יש לי מעבד פנטיום 3 שכרגע עובד על 133FSB והמכפלה היא 6.5 מה שנותן לי 866MHZ מסכנים אני יודע שהלוח אם שלי תומך עד 1000... אני רוצה לשנות את המכפלה ל 7.5 ובאמת להגיע ל 1000. מישהו יכול להזהיר אותי לפני שאני עושה את זה? להמליץ לי על משהו? ולהסביר לי למה ה CORE (בתמונה) על אדום? זה לא בסדר?
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
Volcano7+ על בינוני או גבוה. או SLK800 עם מאוורר 80ממ רגיל, הכי פשוט (לא דלתא) ?
-
יש לי קירור מים של DANGERDEN למעבד ולכרטיס מסך, כפי שרואים בתמונה. הקטע שהרעש פשוט הורג לי את האזניים לעומת המחשב ה"ישן" שלי עם הORB. 1. המאוורר סטוק שבא עם הרדיאטור מחובר ישירות למתח, כך שאין דרך לווסת את המהירות. האם ניתן לחבר לו מאוורר מקורי של המארז עם 3 פין ולווסת לו את המהירות דרך SPEEDFAN או דומיו? רצוי כמובן שישאיר את המערכת קרה. המארז הוא LIANLI PC80. 2. האם הקירור המצחיק של הגשר הצפוני הוא משמעותי בכלל? או שניתן לנתק אותו? בהתחלה ניסיתי להתקין ויסטה בלי המאוורר, אבל לרוב זה הסתיים בקפיאת המערכת גם בזמן ההתקנה... עוד לא פיענחתי, אם זה בגלל הHDD , הזכרון או כל דבר אחר... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום... הינו כבר פעם בסרט הזה עםהמחשב הזה וOC רק כיון שלקחו לי אותו לתקופה ארוכה הורדתי את הOC ועכשיו אני רוצה לחזור לעשות שוב אז יש את המפרט בצד ואני העלה את התמונות מה-OCCT ומCPU-Z אז..איך אני ממשיך מכאן[br]פורסם בתאריך: 11.12.2009 בשעה 12:25:01 זה WIN7[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן חברים , החלטתי לשדרג את המאווררים של המארז שלי (למטה בחתימה) למאווררים בעוצמה יותר גבוהה . במהלך השיטוטים שלי ברשת ראיתי את המאווררים של NoiseBlocker (בעיקר סדרת הMultiframe והBlackSilentPro) והם נראים מאווררים בעלי נתונים מרשימים מאוד עם כמות הרעש שהם עושים והביקורות משבחות . האם הם עדיפים על הS-Flex שמומלץ כל כך הרבה פה בפורום ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
פתחתי כבר שרשור בעבר וניסיתי לנקות את המאוררים ולהחליף לג'אנריים שהיו אצלי אבל או שהמחשב נשאר מרעיש או שהתחמם. ולכן אני מזמין מאיביי 3 מאוררי 80 מ"מ למארז ואני מבקש המלצה למאוררים שקטיים (עדיף על גבול חרישיים) 2 בצד המארז (בחלון) 1 למעלה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום ,, המפרט : CPU Type QuadCore AMD Athlon II X4 635, 3051 MHz (14.5 x 2) Motherboard Name Gigabyte GA-M68M-S2P Mushkin 2GB of ram 800mhz שמעו אני מנסה לעשות OC קטן למעבד מ2.9 לפחות ל3.4 בל משום מה לא נותן לי לעבור את ה3.1 , כי אם אני עובר את ה-210 FSB אחריי ה-SAVE מה-BIOS זה עושה SYSTEM IN SAFE MOD PLEASE RE-SETTINGS CPU מישהו מוכן לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אני מעוניין בלוח (יש אותו במחיר טוב מאוד) אני מחפש אוברקלוקינג נטו על המפרט הבא: Intel E5200 \ E7300 Thermalright 9775-LE Super Talent DDR3 2Gb 1333Mhz PC10600 64MX8 CL8 SEAGATE 1 TERA 32MB CACH ZOTAC 9800GTX (+) PLUS \ POWERCOLOR HD4830 \ SAPPHIRE HD4830 512MB DDR III LG H62N SATA DVDRW Coolermaster Centurion 590 FSP BLUESTORM II 400W למישו יש מידע עליו? בתודה מראש =]
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של MSI HAWK 7870 ויש לו ביוס כפול שקוראים לו LN2 השאלה היא האם כשאני עושה אוברקלוק רציני אני חייב להחליף לביוס נטול ההגנות? והאם הדרייבר של AMD ATI עלול להפריע לאוברקלוק? האם להשאיר בCCC את הOVERDRIVE או לכבות אותו לגמרי? או האם להעלות שעונים ביחד עם התוכנה של MSI וATI במקביל? האם יש גרסה לAFTERBURNER שמבטלת הגנות? או יותר "פתוחה" לאוברקלוק? מעוניין להגיע ל1250 ליבה על 1490 זכרון. כל עזרה תתקבל בברכה. אם אפשר ממש את השלבים כמו לילד מפגר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ערב טוב, התחלתי לבצע אוברקלוק למעבד שלי E7300 והצלחתי להגיע למהירות שעון של (3.4GHZ (10X340 הכל עד כאן מעולה, לאחר 10 שעות של aida64 stress test הטמפרטורת הייתה על 60 מעולת. אבל אחריי שהעליתי אתה התדר ל 3.5GHZ המחשב עלה ולאחר עשר דקות של בדיקת מאמץ על טמפרטורה של 60-70 מעלות המחשב קרס והופיעה מסך כחול (של המוות), הייתי על מתח 1.2500V. תמונה מהתוכנה [ATTACH=CONFIG]3386[/ATTACH] המפרט: E7300 GA-EP31-DS3L V1 HD5670 4GB של זיכרון ראם מסוג DDR2 667MHZ והקירור המפלצתי שלי :alphine 7 pro לא להתבלבל עם Arctic alphine 7 pro rev 2... אשמח לעזרה כיצד להמשיך! תודה מראש. .
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל את הקירור, ויש לי בצד עוד מאוורר P12 שנראה ככה: ועוד מאוורר P14 שנראה ככה: כדאי לי לשים בקירור שני מאווררי P14? או ליתר דיוק, איזה סידור מאווררים כדאי לשים בקירור? תודה רבה!!!
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב זכרונות של OCZ Platinum Rev. 2 2048Mb DDR2 800Mhz 4-4-4-15. בכדי לקבל יציבות ב-OC הייתי צריך להעלות את המתחים שלהם ב-0.6V במקום 0.3V. האם יש סיכון שהזכרונות יפגעו? אני מצרף תמונה מ CPU-Z. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB. עשיתי OC של שיפור ב-43% במהירות הCPU (מ-2.3Ghz ל-3.3Ghz) בבאס גם עשיתי OC של שיפור ב-43% (מ-333Mhz ל-477Mhz). הרצתי בדיקת יציבות במשך כל הלילה בעזרת התוכנה S&M וכל הבדיקות עברו. כמובן שהבדיקות של הכל היו על 100% ועל Long. אני אציין כי יש לי את Scythe Infinity. בברכה, עומר חצ'ק. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני אמור להזמין מחשב, המעבד אמור להיות Q9450, הלוח יהיה GA-EP45-DS3R של G.B או P5Q PRO של ASUS . כרטיס המסך יהיה 4850 או 4870. מארז עדיין לא בחרתי. זקוק לעצתכם האם להשאיר את המעבד עם הקרור הסטנדרטי שלו או לרכוש קרור איכותי יותר. השימוש במחשב לרוב סטנדרטי - אינטרנט, אופיס וגלישה. מעבר לזה טיפה עריכה גרפית לתמונות ומשחקים מידי פעם. בהחלט לא גיימר כבד. אני יכול לרכוש קרור מבית ThermalTake בלבד מסיבות שלא אפרט . אשמח לקבל המלצות, מצאתי את הדגמים הבאים : Maxorb - CL-P0369 GunMet orb - CL-P0478 TMG i2 - CL-P0372 TMG i1 - CL-P0370 זקוק לכיוון ועצה, תודה מראש, שלומי
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מעבד Q6600 ולהעלות את המהירות שעון שלו מ2.4 ל3.5~4.0 .. אמרו לי שזה יביא שיפור שיהיה אפשר להרגיש רק בבנאצ'מרקים ותוכנות כמו סופר פאיי.. זה יכול להביא לשיפור מורגש במהירות [בשימוש יומיומי, לא בבנצ'מרקינג] ?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
החלטתי לבדוק מעלות לא במאמץ ככה סתם אחרי שעה שהמחשב פועל סתם ואני לא מבין מה אמיתי ומה לא. תראו בעצמכם: אורסט מראה נמוך וספיד פאן מראה שהמחשב עולה באש. מה קורה כאן? ומה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש את הP35-DS3L של GIGABYTE עם E2160, ובכוונתי לבצע OC קל בסטוק. (לכ-3G) . יש מצב גם ל"שדרג" ל2180 אם תמליצו. שתי שאלות: 1. זכרון - מתלבט בין אלו : LD - זול - 215 - ולא מוכר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=LD-T2048-6400&cart=11973669361350669〈=heb והמוכרים יותר - geil ו GSkil ב 250-265: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=34 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=39 השאלה, האם בBUS של 333M - יש יכולת בלוח הזה לכוון מכפיל שאינו 1:1 אלא 1: 1.2 - שייתן לי תדר זכרון של X400 X 2 שמתאים לזכרון 800 ? או שאין טעם בכלל לקנות זכרון 800 וה 667 (הזול) מספיק ? 2. CPU - 2160 …
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-