עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שבת שלום . יש לי תגוף קירור XP120 ואני מכשרוני שברתי את אחד הקיליפסים שמחזיקים תגוף קירור עכשיו הוא עדיין מחזיק אותו אבל אם אני לוחץ עם האגודל על הפינה שאין בה תפלסטיק אז יורד בטיל 2 עד 4 מעלות (אולי יותר) ואני חושב גם שאחרי מספר דקות בטח הטמפ' תירד יותר. אז השאלה שלי יש מצב כלשהו אני משיג פלסטיק חדש כזה במקום כלשהו? ואם אין מצב בעולם לא משנה מה אני יעשה יש לכם במקרה איזה פתרון יצירתי שיכול להחזיק אותו כמו שהוא אמור להיות?

• 18 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by Bessmertniy,

http://www.extensiontech.net/reviews/cooling/fans/vantecuvfans.shtml הוא עושה 39 CFM!!!!!! ורק 34dba!! וגם רגיש ל UV אם למישהו יש מנורת UV וזהו מקווה עזרתי למישהו אם הטלבת בקניית מאוורר. יכול להיות מאורר טוב ושקט למי שמחפש מאוורר להיטסינק שלו.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  3. יש לי את המעבד core i5-750 והקירור שיש לי הוא אוויר freezer 7 rev.2 עכשיו הבנתי שבשביל אוברקלוק הוא לא הכי מיודע מה ואני לא אגיע איתו כלכך רחוק... השאלה שלי היא אם הקירור מים הזה,ואני רוצה קירור מים רק למעבד כי כל השאר אצלי סבבה לגמרי... אם הקירור הזה יעשה את העבודה ואם למישהו יש ניסיון איתו..? תודה.. http://www.skypc.co.il/pl_product~CWCH50~18~0.htm

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  4. הי, יש לי 4 מאווררים. 2 מחוברים ללוח (1 CPU ועוד אחד אחורי) ו-2 מחוברים ישירות לספק. 1. אני חושב שיש לי מקום לחבר עוד מאוורר אחד ללוח. אם יש לי מקום, אז האם ניתן לחבר כל מאוורר לשם? פשוט להשתמש בכבל שממיר מחיבור חשמל "רגיל" לחיבור הקטן של המאוורר? 2. האם ניתן לשלוט ידנית על מהירות סיבוב המאווררים? 3. האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לקבוע טמפרטורה והיא תסובב את המאווררים אוטומטית כדי לשמור על הטמפרטורה הזו? (כמו טרמוסטט של מזגן?) 4. האם קיים פאנל שליטה שיודע לעשות את זה אוטומטית? כל הפאנלים שיצא לי לראות רק מדווחים טמפרטורה אבל לא משנים את המאוורר אוטומטית. תודה לכל מי שיענה מוטי עריכה: יש לי את הלוח ASUS P4P800SE עריכה: מצאתי עכשיו את SPEEDFAN נראית כאילו היא עונה על חלק מהצ…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  5. אהלן אני חושב לקנות עוד מאוורר 120מ"מ נוסף למארז שיעזור קצת לקירור הכרטיס מסך (gtx 570). רק אני מתלבט אם בכלל כדאי (יוריד לפחות ב-5 מעלות?) \ אם כן איפה למקם, על כונן הקשיחים או על הדלת צד? צרפתי תמונה של הסרולקציה במארז , בצהוב זה איפה שאפשר להתקין מאווררים נוספים לכ.מסך. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by VIPERANAF,

יש לי XFX6800GT ואני מעונין לעשות לו אוברקלוקינג במנוחה הטמפ' 55 ומבפעולה כבדה 80 בערך למה כדאי לעלות אני ממש מפחד לשרוף את הכרטיס התקנתי coolbits ככה שאני יכול לשנות את התדרויות ישר מהפאנל של NVIDIA מישהו יכול לתת לי עצות אבל עצות מדויקות בוטחות אני אבדוק א"כ לראות אם יש פה תשבות תודה ;D

• 19 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by fit3,

יש לי מחשב די חדש חצי שנה בערך אולי קצת יותר פנטיום 4 3GHZ אני מאמין שזה prescot והחום מעבד שלי במצב רגיל איך שאני מפעיל את המחשב הוא על 60 מעלות בזמן מאמץ הוא מגיע גם ל 65 ו 70 האם זה תקין? פתחתי את המחשב ניקיתי אבק אפילו שמתי משחה טרמית חדשה ועדין אותו טמ"פ לעומת זאת הטמ"פ של הלוח אם היא 42 אני מאמין שזה תקין לא? אבקש את עזרתכם הדחופה לגבי טמפ" המעבד בתודה אמיר

• 16 תגובות
    • 992 צפיות
  8. אני בודק דרך הדרייברים של NVIDIA. יש לי קירור צלעות מקוריות ומאוורר. תודה.

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by kobibo,

רכשתי את ה GTO2 ורציתי לשאול שני דברים: 1. האם יש צורך לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס כאשר פותחים לו רק את הצינורות הנוספים ? 2. האם צריך לשנות את הקירור שעושים לו בנוסף O.C ? או שהקירור שמגיע עם הכרטיס יספיק ?

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  10. אהלן אנשים! נתחיל בנתונים : הלוח : ג'יגבייט 7vrxp הHSF : סטנדרטי - גודל 80 על 60 עם מאוורר 60 על 60 . הטמפ' במאמץ 57C , הרעש בלתי נסבל חשבתי להחליף גוף קירור אבל אני לא יודע מה יכנס ללוח בלי שהקבלים ליד הסוקט של המעבד יפריעו - הקבלים נמצאים במרחק של חצי ס"מ מגוף קירור. אני מעוניין בV9 אבל אני לא בטוח שהוא יכנס , V7 לא בא בחשבון (ואני לא יודע מה לגבי הגדולים כמו זלמן\ AX7) בקיצר? איזה גופי קירור יתאימו ללוח במידות? אני פשוט לא רוצה לקנות HSF ולהסתבך בהתקנתו ...

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by Ev,

אני קונה את המארז NZXT H2, בפנים יהיה מעבד I7-2600K עם קירור DEEP COOL ICE BLADE PRO וכרטיס גרפי HD4830 מתכנן לעשות OC למערכת הזאת. כדאי לי להתקין מאוררים נוספים במארז מראש או לא, אם כן איפה?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  12. יש לו צלעות קירור גם על הזכרונות וגם על המעבד וגם מאוורר קטן, כדי לעשות לו את ה אוברקלוק הוספתי מאוורר גדול וטוב במרחק של ס"מ מעל הכל זאת אומרת מעל הצלעות קירור ומעל המאוורר הקטן, ומטרתו היתה לקרר הכל. הבעיה היא שאני עושה אוברקלוק ונכנס למשל ל MOHAA המשחק נתקע אחרי כמה שניות, ממה נובעת הבעיה שקשורה ישירות לאוברקלוק שאני עושה ?

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by Lich214,

בקרוב אני מקבל מארז THERMALTAKE V3 BLACK EDITION ידוע לי שהוא בא עם מאוורר אחד מאחורה כמה עוד סלוטים למאוורים יש לו? וגם אני צריך הצעה למאווררים טובים בשבילו בעניין הרעש לא איכפת לי ממנו כל עוד זה בטעם טוב ולא כמו מכונית העיקר שיעשה את העבודה שלו טוב אה וגם עניין הלדים לא משנה לי ממש אם יש מאורר כמו שאני רוצה בתקציב נורמאלי (50 ש"ח פר מאורר מקסימום) אז אדרבא

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  14. Started by carock,

יש לי ANTEC SONATA 3 לוח אם P35 הרגילים.. ואיזה טכנאי הגביר לי את המאוורר במארז ועכשיו הוא מרעיש לי כמו טנק.. מישהו יכול לעזור לי להנמיךל את המאוורר

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  15. טוב, אתם יכולים לראות לפי הכותרת, אני חושב אם לקנות מאוורר עם לדים. אני חותך חור בצד המארז ושם שם את המאוורר עם גריל שולט, אין לי חלון ולא יהיה לי (אין מקום). אז מה אתם אומרים, זה עדיין יהיה יפה הלדים, או שבקושי יראו את זה? ד"א, המחיר לא חשוב, כי זה הכל יוצא לי בערך אותו מחיר, אז אל תענו לי "לא שווה את הכסף". מצפה לתגובות!

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי מעבד I5 2500K לוח אם P8P67 (עם UEFI BIOS) זכרונות Elixir 4GB 1333MHZ ורציתי לדעת לכמה אני יגיע בערך ? כי אני רוצה להשתתף בתחרות ה-OCTOBER של הפורום (: נ.ב. - קירור V6, אם צריך לשפר, כמה תעלה לי מערכת קירור טובה? או איך אני יכל לשפר את הקירור שלי ?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

שלום, איך אני בודק את טמפרטורת המעבד ברגע מסויים? יש תוכנה?, מהלוח אם?. תודה. יאיר. נ.ב מעבד 2.0 לוח אם של אינטל.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  18. שלום. לפני חודש בערך הכרטיס שלי HD6850 של ספייאר הוחלף ב- KSP עקב תקלה. העניין הוא שאני חושב כעת שהכרטיס החלופי נעול ל- OC. כל נסיון שלי לבצע OC בכל תוכנה שהיא ישר גורם למסך להיות שחור. ואפילו OC לתדר סטוק חזרה עושה ריצודים במסך! רק אומר שאני מבין ב- OC ויש לי ניסיון, לכן לא מדובר במשו ששכחתי או חוסר ניסיון..אך בזה עוד לא נתקלתי! אז אני שואל אם יש דבר כזה לנעול כרטיס ל- OC?? אפשר לבטל זאת??

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

שווה משהו? יותר טובה מהאחרות? מוליכה חשמל? רק 30 שקל

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by Tomerm,

מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by NiMo1771,

יש לי 2500K ועשיתי לו OC ל4.4GHZ, אבל בבדיקות מאמץ כמו prime95/occt וגם 3dmark11 התדר נשאר על 3.4GHZ (י3dmark כותב שהתדר 4.4ghz אבל לפי התוצאה אפשר לראות שהוא עדיין על 3.4ghz) למרות שלפעמים לא בזמן בדיקת מאמץ אני כן רואה את המעבד עולה ל4.4GHZ ואחרי כמה שניות חוזר למנוחה הבעיה הזאת התחילה מאז שעדכנתי את הביוס לuefi, אבל אני משתמש באותן הגדרות שהשתמשתי לפני העדכון אז אני לא מצליח להבין מה הבעיה.. מה צריך לעשות בשביל לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by Gil28,

המחשב של חבר שלי: q6600 ga-p43-ds3l g/skill 4096 cl4 tuniq tower enermax modu82+525w hush ביטלתי את כל ה-C1E והEIST 9*333 וזיכרונות על 800 מתח למעבד 1.28(ע"פ cpu-z.)כשהטוניק על המהירות הכי גבוהה הליבות במנוחה על כ-50 מעלות ובמאמץ עובר את ה-70 מה לא בסדר? (הטוניק לא חם מדי)

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום תסתכלו ותגידו לי אם זה הגיוני (מאוורסט) Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF3 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 34 °C (93 °F) PWM 31 °C (88 °F) GPU [ EVALUATION ] GPU Ambient 31 °C (88 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 37 °C (99 °F) WDC WD1600JD-00GBB0 48 °C (118 °F) Cooling Fans CPU 2596 RPM Voltage Values CPU Core 1.50 V +3.3 V 3.25 V +5 V 5.00 V +12 V 11.90 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.02 V AGP 1.58 V

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by cheat-it,

הייתי רוצה לעשות OC לכרטיס שלי (8800GT) מישהו יכול לתת לי דרך איך לעשות את זה ואיזה מאוורר כדאי לקנות לו??? המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA RAIDMAX SAGITTA ENERMAX NOISETAKER II 420W

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  25. DS3 עבד בסדר גמור בבאס 420 ושמר על טמפרטורה אחידה. המעבד התחמם ב-10 מעלות מהסטוק, אבל עדיין עבד כמו שצריך. רציתי להגיע ל-450 אבל הWINDOWS קרס. עכשיו ניסיתי לתת לו 440, והעליתי את המתח ב-0.1. ועכשיו המחשב בכלל לא עולה. אפילו לא הביוס (שאני צריך כדי לשנות חזרה!!!). מה עושים?!

• 16 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים