אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד + לוח של אינטל. הטמפ' שלי כרגע דיי גבוהות באופן כללי, אבל סבירות פחות או יותר למעבדי אינטל (משהו כמו 46-52 לא במאמץ ו 68 במאמץ, בדיקה עם פריים 95). רציתי לשאול אם כדאי לי לקרר את המערכת, ואם הקטע של הקירור יכול להוות פקטור באוברקלוק (הבנתי שעם לוח של אינטל אי אפשר להגיע רחוק בלאו הכי, כי יש הגבלה להעלת המתח). במידה וכדאי לי להצטייד בקירור נוסף (על המעבד או גם מאוורר נוסף במארז, יש מקום לעוד אחד), רציתי לשאול האם אתם ממליצים על קירור של Delta, ואם תוכלו להמליץ לי על ציוד לקירור שלהם. הבנתי שיש איתם בעיות בקטע של רעש, שהוא גם פקטור מבחינתי (לא צריך להיות שקט לגמרי, אבל לא יותר רועש ממה שיש עכשיו, טוב, אולי קצת :-\). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
The Professional Dremel Reparation Laboratory או בעברית - המעבדה המקצועית לתיקוני דרמל... משהו שנאלצתי לעשות היום... כידוע לחלקכם, הדרמל שלי התקלקל לפני מספר חודשים, לאחר שנים שהוא בבעלותי (4-5....) כבר הזמנתי אחד חדש מחו"ל ב 50 יורו (250 ש"ח) אבל בכל זאת ניסיתי לתקן את הישן... ניתחתי אותו, והוצאתי את הקפיצים שהם בעצם אחרים למגעים הקטנים של המנוע, הם מחוברים ב 180 מעלות בדיוק, כך לפי עקרון של כל מנוע חשמלי. הקפיצים הללו התרסקו והסתבכו בתוך המנוע וכל הסלילים. נאלצתי לחתוך אותם, ולאחר מכן לאלתר חלופה לשני הקפיצים הללו. לבסוף הצלחתי, אם כי הוא קצת צולע ומכך אינו מגיע למהירות המקסימום שלו. עריכה: אגב, למפלצת הזו יש שני מיסבים אכזריים על הציר המרכזי, שעם קצת WD40 הם…
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום 1)אני קניתי מחשב חדש לפני שבוע ואני דיי מרוצה מהביצועים שלו אבל תמיד יש את התאווה לעוד(מה לעשות ככה זה גברים..) בקיצר בתחלתי באובר קטן (9x210)הבעייה שעם אני מנסה להגיע למהירות באס של 215 המחשב פשוט מגיע לשלב של זיהוי כבלי ה-ide ופשוט לא עושה את זה וגם אם הוא עובר את השלב הזה את הוא נתקע וכותב בעייה (משהו 195 dmi משהו כזה{יעני בזכרונות})בקיצר העם זה פשוט בעייה של מתח??? 2)עשיתי גם אובר לכרטיס מסך (מופיע בחתימה) האם לדעתכם צריך להוסיף מתח? נ.ב טמ"פ=מעבד-מאמץ 36 מנוחה 33+- עשיתי עדכון ביוס היום אם זה משנה משהו... אז בקיצר השאלה העיקרית שלי זה האם הזכרונות מגבילים אותי או שזה בעייה שצריך להעלות מתח(מה שלדעתי לא הגיוני בגלל שאני במהירות באס של 210)
-
- 12 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מהו המאוורר (למארז...) הכי חזק שניתן להשיג היום בארץ, בגודל 120מ''מ? מעניינים אותי רק הביצועים, ולא רמת הרעש, כי אני אפעיל אותו רק לכמה דקות. אם אני זוכר נכון אז מאווררי DELTA הם הכי חזקים שיש (ורועשים כמו חללית) והם עונים על דרישותיי. האם ניתן להשיגם בארץ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם הוא טוב לאובר קלוקינג יש לי מעבד Intel Pentium 4, 2400 MHz אני מתחנן לקנות זכרונות A-DATA VITESTA 500MHZ 256X2
-
- 15 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יכולה להיות בעיה עם ארכיב mugen 3 במארז thermaltake v3 black edition? לא יודע, חשבתי שאולי בגלל שהמארז די קטן והמוגן יחסית גדול, זה יצור בעיה של טמפ' גבוהות במארז (בינתיים הטמפ' בסדר )?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מעניין אותי מה עם הנושא הזה כי אני חושב לקנות אחד.
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שמעו, יש לי Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT Palit ברצוני לבדוק את המעלות שלו, בדקתי אם התוכנות EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005 ואין,לא רואים. זה לא מזהה,לא רואים שום מעלות של הכרטיס מסך.. רק של המעבד,זיכרון,הארדיסק,וזהו .... קיצר אמרו לי תבדוק עם הATI שאתה מקבל אומגה משהו כזה.. WTF? לא הבנתי למה הם מתכוונים,אני צריך קישור לאומגה הזה או איך שלא ייקראו לו בכדי לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך.. כי כל התוכנות הרגילות לא מראות כלום! תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
מדיי פעם יש לי מסכים כחולים, במיוחד במקרים של מאמץ, נגיד קרייסיס + אמיול + דיסי רצות ברקע ופתאום נהייה לי מסך כחול, זה קורה בכל תזמוני הזכרונות. לא יודע מה לעשות. מסך כחול שרשום עליו כל מיני חרטא וא begining memory dump ואז יש 1...2...3...4...5 וככה זה ממשיך, כנראה עד שאני עושה ריסט (לא נשארתי אם זה הרבה זמן)... תודה לעוזרים! :]
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להשיג סטפינג טוב ולעשות אוברקלוק ואני צריך המלצה לגוף קירור+מאוורר טובים ב- 200 שקל~ הצד של המחשב שלי תמיד פתוח אבל הוא נמצא מתחת לשולחן (מקום סגור) המחשב מאוורר די בסדר.
-
- 18 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 newcastle עם קירור thermalright xp-90 והטמפרטורה שלו עומדת על 54 מעלות!!!!!!!!!! אני לא מבין איך זה הגיוני???????? ואל תשאלו אותי אם חיברתי אותו טוב.......כי הוא מחובר מצויין!!!!! עם משחה טרמית של thermairight בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה אני יכול לעשות..........ודרך אגב הלוח אם שלי זה msi k8n neo platinum....יש למשהו מושג על מקרים שהלוח הזה זייף בטמפרטורות?
-
- 17 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש על חוסר הידע, אם אני מדבר שטויות תתקנו אותי... : יש לי מעבד פנטיום 3 שכרגע עובד על 133FSB והמכפלה היא 6.5 מה שנותן לי 866MHZ מסכנים אני יודע שהלוח אם שלי תומך עד 1000... אני רוצה לשנות את המכפלה ל 7.5 ובאמת להגיע ל 1000. מישהו יכול להזהיר אותי לפני שאני עושה את זה? להמליץ לי על משהו? ולהסביר לי למה ה CORE (בתמונה) על אדום? זה לא בסדר?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
תמיד רציתי לדעת מה יקרה לAthlonXP שלי אם אני אוריד ממנו את הגוף קרור... לא נעים : http://pommi4.mine.nu/sekalaisia/THG_CPU_Cooling.avi
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי Intel Pentium 4 2.8Ghz 512k ליבת Northwood, כך שזה פחות מתחממם מהפרסקוט. יש לי קירור רגיל, סטוק, 2 מאווררים. אני רוצה לעשות OC. אני יודע שזה אולי לא מוצדק אבל בא לי להתנסות ואני טחון אז אין לי בעיה אם אני רוצה לקנות אחרי זה מעבד חדש אם הוא ישרף או משהו אני לא יודע איך לעשות OC, ואני צריך מדריך ברור ומפורט בעברית. אם מישהו מוכן להדריך אותי פרטית או לתת לי לינק למדריך אני נורא אשמח ויהיה אסיר תודה. תודה מראש. אביב שץ.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1 רציתי לדעת מה יצא לי מזה שאני אמהיר את כרטיס המסך שלי הרקולס gf3 prophet 3 64ddr בעיקר רציתי לדעת האם ההמהרה תשפר את איכות התמונה במשחקים והאים עליה ב-3dmark פרושה גרפיקת משחקים טובה יותר 2 איך אני יודע מה הטמפ' של כרטיס המסך יש לי תוכנת סנדרה משהו ואנני מצליח למצוא את הטמפ' של כרטיס המסך
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, הורדתי משחק אתמול וכשהתחלתי לשחק הכול היה בסדר לאחר כרבע שעה מה שקרה זה שהכרטיס מסך שלי התחיל להתחמם והמחשב נתקע וראיתי שהמאורר לא מגביר את המהירות סיבוב שלו אוטומטי יש אוליי תוכנה שאפשר לראות או להגביר את מהירות המאורר באופן ידני? תודה לעוזרים! מפרט מחשב למטה
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד AMD Phenom 2 955 וזוג כרטיסים GTX 560. לוח אם Gigabyte GA-990XA-UD3. למעבד עשיתי OC לתדר 4GB, על ידי שינוי המכפלה בלבד ובלי שינוי תדר FSB. האוברקלוק יציב. יש לי גם אפשורת לשנות תדר HT ותדר NB (לפי מה שהבנתי הם באים ביחד). כאשר חיפשתי מידע בגוגל בנושא, מצאתי פורומים שבהם היה כתוב שתדר HT לא משפיע בצורה מורגשת על הביצועים, במקומות אחרים היה כתוב שההשפעה היא בעיקר במערך כרטיסים (מה שיש לי), והיו אנשים שכתבו שזה משפיע בצורה ניכרת על הביצועים. ניסיתי להעלות את התדרים האלו ל 2200MHz, ואז האוברלוק הפך ללא יציב, למרות שהעלתי מתחים ל HT ול NB. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לנסות להעלות עוד קצת מתחים ולהגדיל את התדר של ה HT / NB, או שאני לא ארגיש הבדל משמעותי גם ככה ו…
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בעיה בחום המעבד . --- ברשותי מעבד E8400 קירור סטוק רגיל. לוח P5QL PRO התקנתי את המחשב, ובדקתי בדיקות מאמץ עם OCCT בדקתי טמפרטורות עם REAL TEMP גם עם EVEREST. אז ככה בלי מאמץ הטמפרטורות שמראות התוכנות הן כ 27-35 מעלות. טמפרטורת לוח אם סבירה מאד תמיד. בין 27--33 מעלות. עכשיו שאני מפעיל את OCCT לבדיקת מאמץ, חום המעבד עולה מיד ל 65 - 70 מעלות והתוכנה מפסיקה את בדיקת המאמץ. הטמפרטורה יורדת לאחר מכן מידיית תוך 30 -40 שניות היא כבר כ 30 -27 מעלות. שאני משחק, תוכנת הניטור מודדת 80--75 מעלות. ומיד בתום המשחק הטמפרטורה צונחת מייד לטמפרטורה רגילה 27-35 איך אתם מסבירים את זה? אותי זה מפתיע כיצד טמפרטורת המעבד יכולה לרדת במהירות כזו... יתכן שבקר טמפרטורה בלוח אם לא ת…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
פתחתי כבר שרשור בעבר וניסיתי לנקות את המאוררים ולהחליף לג'אנריים שהיו אצלי אבל או שהמחשב נשאר מרעיש או שהתחמם. ולכן אני מזמין מאיביי 3 מאוררי 80 מ"מ למארז ואני מבקש המלצה למאוררים שקטיים (עדיף על גבול חרישיים) 2 בצד המארז (בחלון) 1 למעלה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות הנראות בתמונות המצורפות תקינות? האם יש מקום לשיפור? אם כן, אשמח לדעת כיצד.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי: q6600 ga-p43-ds3l g/skill 4096 cl4 tuniq tower enermax modu82+525w hush ביטלתי את כל ה-C1E והEIST 9*333 וזיכרונות על 800 מתח למעבד 1.28(ע"פ cpu-z.)כשהטוניק על המהירות הכי גבוהה הליבות במנוחה על כ-50 מעלות ובמאמץ עובר את ה-70 מה לא בסדר? (הטוניק לא חם מדי)
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
INTEL PENTIUM 3 866 MHZ MOTHERBOARD ; MSI MS-6309 LITE(MS-6309LE V2.0) MOTHERBOARD CHIPST ; VIA VT82C694XAPDLO PRO133A
-
- 17 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם כדאי להתקין CDROM וצורב אחד מעל השני במארז? כי שמעתי שהתקנים כאלו פולטים כמות אדירה של חום, מה שעלול לפגוע במדיות הצרובות, ויותר גרוע - בהתקנים עצמם. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את ה120 ואני מחפש שקט יש דעות אנשים?
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-