אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך PALIT HD2400PRO SONIC 256MB UPTO 1GB עכשיו זה כרטיס מצויין לצרכים שלי (שהם : כרטיס לחודש וחצי שיריץ הכל חוץ ממשחקים כבדים). מדובר בכרטיס שמחובר דרך VGA לטלויזיה 37' LCD והוא מבצע את עבודתו נאמנה שמדובר בסרטי HD כפי שציפיתי. הכרטיס מגיע עם OC מהמפעל ואני הפעלתי את הATI CATALYST ומעלות רשום שמה 37-43 משו כזה... ויש לי בעיה במשחק HALF LIFE 2 ובעוד המשחק עובד בצורה מדהינמה יחסית ל5200.... ובכל זאת יש לי אמנם 80-150FPS ויחד עם זה כל 3-4 דקות המשחק נעצר לחלוטים..... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה עם הכרטיס מסך יש לי כרטיס Asus EN6200 הפעלתי עליו כמה משחקים ומה שקורה זה שאחרי 5 דקות המחשב מבצע restart (זה קורה בכמה משחקים שונים) ניסיתי להתקין את התוכנה למעקב על הטמפ' של הכרטיס rivatuner ומדי פעם במהלך המשחק עברתי להסתכל על הטמפ', התוכנה הראתה במאמץ מקסימלי טמפ' של 75 מעלות. יש לציין שהכרטיסים מדגם EN של asus מגיעים ללא מאוורר אלא עם גוף קירור מתכתי בלבד. מה עושים במצב כזה? האם צריך להוסיף מאורר על הכרטיס? או שאני אלך לחנות שממנה קניתי את הכרטיס ואקח כרטיס אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ליפני כמה ימים ושמעתי על זה שאפשר לעשות לכרטיס מסך אוברקלוק התחלתי לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך רק ליפני כמה ימים קיצור שיחקתי כמה ימים ב COD4 בלי אוברקלוק לא ידעתי מה זה ביחלל. אחר כך ששמעתי שיש תוכנה שמעלה את הביצועים של הכרטיס מסך( ivotuner לא זוכר מה השם של התוכנה חחח) קראתי מדריכים וגם איזה ילד מהפורום לימד אותי איך לעבוד עם התוכנה. שידעתי איך לעשות אוברקלוק! עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך MSI 8600GT 1GB(והיה עובד סבבה ליפני האוברקלוק) עכשיו אחרי כל הימים האלה שטחנתי וחיפשתי מדריכים ותוכנות שבודקות את היציבות זה שעזר לי מהפורום אמר לי התוכנה הכי טובה זאת התוכנה 3Dmark לא הבנתי ביחלל בתוכנה 3Dmark אמרתי ניראה שיהיה מיספר הכי גדול זה ה…
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
נדפק לי המאורר בכרטיס Radeon X1950 pro איפה אפשר לקנות קירור ? ובאיזה מתאים?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע איך בדיוק להגדיר את הבעיה שיש לי במחשב יש לי כרטיס מסך HD 4870X2 מעבד Q9300 2.50GH ספק כוח של Corsair TX 750W Active PFC לוח אם GIGABYTE EP45-UD3L הבעיה נמצאת בשתי מערכות הפעלה xp,7 כשאני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך יש את הקטע שהוא אמור להבהב לכמה שניות המסך נשאר שחור והנורה דולקת אבל לא קורה כלום, ובעיה נוספת זה כשאני מנסה לכבות או להפעיל מחדש את המחשב המסך מתכבה אבל הכונן עדיין נשאר דולק לפחות 4דקות ורק אחרי זה הוא עושה ריסטרט או כיבוי תודה לכל העוזרים מראש !!!!
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג עם ATI TOOLS לכרטיס מסך ATI X300 ובמשחקים יש תקיעות כאלה קטנות. זה לא קורה כאשר אין אוברקלוקינג.. אין בעיה של וירוסים או מזיקים אחרים.. מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מ-324 לליבה שיניתי ל 450 והזיכרון במקום 200 שיניתי ל227. *
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד הביוס הכי עדכני 1013 מה יכולה להיות הבעיה :( כדי להגיע ל 2.6 אני מתח של 1.6 אחרת הs&m עושה לי faild בFPU
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מדגם P7N SLI PLATINUM עכשיו נכנסתי לתפריט של הCELL MENU ועשיתי שינוים לתדר של המעבד(OC) עכשיו מתי שהדלקתי את המחשב אז הוא כותב לי את התדר של המעבד כפי ששינתי אותו אבל מתי שנכנסתי למערכת הפעלה ובדקתי עם כמה תוכנות אז התדר של המעבד נשאר כמו שהיה בהתחלה למרות שבביוס זה לא כך מה אני עושה ואם זה דפק בלוח אם אז יחלופו לי את זה במסגרת האחריות? בתקווה לתשובה בקרוב בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי E5200 באוברקלוק על 3.12 GHZ, עד פה הכל טוב ויפה הבעיה היא שלפעמים אני משחק משחקים קלים-בינוניים או סתם מולטי טאסקינג והמעבד מקפץ בין 1500GHZ ל3.12 בעצמו כדי לחסוך בחשמל. אני מעוניין לדעת איך אני מפסיק את האופציה הזאת כדי שהמעבד ישאר על קלוק קבוע כל הזמן המפרט בצד מעודכן אם אתם צריכים עוד פרטים על המחשב =] שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח של gigabyte דגם GA-8IPE1000 pro2 בביקורות באתר מצאתי לוח כמעט זהה מדגם ישן יותר לא פרו2. גם שם הם נתקלו בבעיות לעבור את 250 בהגדרות באס. אני רץ יציב כסלע ב250 העליתי ל260 והווינדוס עלה ואפילו שיחקתי קצת משחקים אך באמצע המחשב איתחל את עצמו מחדש. אחר כך ניסיתי לשחק עוד קצת עם ההגדרות מה שלא הביא ליותר מידי הצלחה. בבקשה תעזרו לי אני ממש קיוויתי שאני יעבור את ה 3GHZ והיו לי גם שעיפות ל 3.6 עם קירור מים.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לרשותי קירור מים שכל פעם אני מכבה משאבה ומים עולים למאגר בחזרה ואם זה נורמלי? https://www.youtube.com/watch?v=wwlu_2khDH0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאוור עם 120MM עם קירור ULTIMA 90I, אני הרבה זה (בערך 3 חודשים) עם אוברקלוק. אתמול במקרה המחשב נכבה לבד, ושהיום הדלקתי אותו הוא רושם לי CPU FAN ERROR ואחרי כמה שניות יש לי F1 כדי להמשיך. אני ממשיך וניכנס לווינדוס רגיל. הבעיה הזאת אף פעם לא היתה לי. מישה יודע אולי מה זה או למה זה? תודה רבה. נ.ב לא ידעתי בדיוק באיזה פורום לכתוב את ההודה. אז בבקשה תעבירו את ההודעה אם זה לא הפורום הנכון.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
משום מה במארז שלי (cm 690) המאוורר שעל דלת המארז עושה המון המון רעש.. הבעיה היא לא במאוורר אלא בחיבור שבין המאוורר לדלת.. יש למישהו מושג איך אני משתיק את זה??????
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המאוורר שלי די חדש... ככה לפני חודשיים.. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות רעש כזה של פח כזה וזה ממש מעצבן מה אני יכול לעשות??
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב קניתי את "ערכת הליפוף" של ונטק, או פשוט סליבינג אז עשיתי סליבינג לכבל של מאוורר ה coolermaster שלי (יצא נורא יפה אגב) חיברתי אותו, הדלקתי תמחשב, והוא לא מסתובב טוב כיביתי תמחשב, הדלקתי שוב, עדיין לא מסתובב וזה מאוורר לדים ירוקים, והלדים פועלים, אז זה ממש מוזר... וכן, בדקתי אם אין שום דבר שמפריע לכנפיים להסתובב
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי אזעקה והוא מראה לי שהמאוורר של המעבד יש לו 999 סלד במקום 3500 עכשיו המחשב וכל החלקים בו חדשים ממה זה יכול לקרות ? שיש לי רק 999 סלד?
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
טוב אז ניגש ישר לבעיה יש לי מאוורר VANTEC AeroFlow ל AMD שמותקן על barton 2500 אבל המאוורר עובד על רק ~4200 RPM למרות שכתוב באתר של החברה ועל האריזה של המוצר שהוא עובד ב 5600 RPM יש למישהו רעיון איך לשנות את זה כאילו אפשר דרך הביוס או משהו?? קניתי +epox 8rda3 ואני לא מצליח להעלות אותו מעל 2000 MHz כי הוא מגיעה למעלות של 50 עד 55 גם בלי OC הוא ב +45 אני מדבר על מארז פתוח! אני חדש ל AMD אבל אני לא חושב שהוא אמור להיות כל כך חם כאילו המזגן פועל והמארז על השולחן חופשי לחלוטין ואם כבר מדברים על המארז אז יש לי 3Rsystem Air עם החישני חום וגם הם בעיה הם מראים טמפרטורות לא נכונות כאילו לקחתי את אחד החיישנים וסתמתי אותו מחוץ למחשב, כדי לבדוק והוא הראה 63 מעלות! (לא היה כל כך חם ???…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת speedfan שהראתה שטמפרטורת הלוח גבוהה היא גם הראתה שמאוור הלוח לא עובד הורדתי את מסמך הלוח msi 6566 845 ultra c ושם היה כתוב על cfan ל cpu ו sfan למערכת הסתבר שזה כלל לא מחובר מישהו יודע איזה מאוור מתאים לזה , אם הוא קיים , מנותק , נעלם , היכן להשיג , כיצד אמור לשבת
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום חברים, המאוורר האחורי שהגיע עם המארז עבד טוב 6 שנים ולפני חודשיים התחיל לקרטע ולעבוד חלש עד שהפסיק לעבוד. שאלתי ואמרו לי זה משהו שקורה עם מאווררים עם הזמן. קניתי מאוורר חדש לפני 42 יום ואותה הבעיה במאוורר אחורי. RPM 0 SYSFANIN מדוע זה קורה? בעיה במאוורר, בספק כוח או בחיבור ללוח אם ? אני יכול לנתק אותו מהלוח אם שהמחשב דלוק או לא מומלץ ? (כמובן התקנתי כשהיה סגור). לפעמיים הוא זז ועוצר, מגיע מקסימום ל- 200-400 RPM וחוזר ל- 0 . המאוורר החדש היינו: NOCTUA NF-S12B redux-1200 נמצא בחיבור CHA_FAN1 עם 3 פינים. יש לי את התוכנות: CPUID HWMonitor and Speed Fan אשמח לשמוע על פתרונות בבקשה או אם צריכים …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קנו לי עכשיו מהונג קונג את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD 4890 ברגע שהתקנתי אותו המאוורר שלו התחיל לעשות רעש מזה שהוא משתפשף בפלסטיק שעוטף את הגוף קירור כשמשכיבים את המחשב אז המאוורר משנה זווית ומפסיק עם הרעש, עכשיו ביררתי עם איזה יבואן של סאפיר בארץ והוא אמר לי שזה יעלה לי 65 דולר לשלוח את זה לחברה והוא לא מכסה את זה. השאלה שלי אם עדיף לי כבר לקנות גוף קירור חדש שיהיה טוב גם ככה בשביל להוריד את החום של הכרטיס הזה או שיש לכם פתרון אחר שיהיה לי יותר זול כרגע? תודה רבה איתמר
-
- 42 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שהמאוורר לא מתפקד כמו שצריך היום "תפסתי" את המאוורר בכלל לא מסתובב(מוזר הוא זה שמיידי אחרי שנתתי למאוור להסתובב בדקתי את טמפ' של המעבד וזה לא היה חריג-עלה בכמה מעלות בלבד),ניסיתי להריץ עם סיבוב פיזי מחדש והצלחתי אבל בדי כבדות לקח לו להתחיל להסתובב . ניסיתי לבצע עוד בדיקה שמתי את המחשב ל SLEEP לאחר 5 דקות הפעלתי תמחשב והמאוורר התחיל להסתובב בצורה עילגת(העלה מהירות והנמיך מהירות לסירוגין) כמה דקות עד שזה התייצב. מבדיקה נוספת בעזרת HWMONITOR רואים שהמאוורר לא מסתובב בצורה יציבה ושה RPM שלו כל הזמן משתנה/קופץ בין 900 ל 1400 לערך . כל זה מה אומר שהמאוור מצבו הולך ומתדרדר? ולאיזו תקופה נהוג לתת אחריות למאוור של המעבד?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב יחסית חדש בערך מאפריל intel core i5 750 קירור : thermaltake silent 1156 clp0552 ואם זה חשוב מארז sonata 3 וספק : seasonic s12ii-520 בזמן האחרון אני חושב שהמאוורר של המעבד עושה רעשים כאלה כאילו הוא מתאמץ כל כמה שניות במיוחד שאני גולש באינטרנט , שומע מוסיקה , עובר בין חלונות זה קרה בשבוע האחרון מה אפשר לבדוק/לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מעבד amd 3500 התוכנה של הלוח אם מציגה לי כעבור כמה זמן שאני נמצא במחשב אזהרה שהמהירות של המאוור של המעבד יורדת לסביבות ה 800 rpm ואני חושב שיש בעיה.. אולי תוכלו להגיד לי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני יפתור את זה כי המהירות הזו נמוכה מאוד דבר שגורם למעבד להתחמם
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי.... אז ככה, הכרטיס הוא: NVIDIA 6600 Ultra 256MB AGP . החדשות הרעות הן שאין אחריות והחנות (שאני לא ינקוב בשמה) סתם מנסה לטרטר אותי... בקיצור, לפני כחצי שנה התחיל להיתקע לי המחשב בזמן משחקים פעם ב.. , חשבתי בהתחלה שזה בעיה במעה"פ אז התעלמתי. עכשיו המאוורר שלו בקושי מתניע וימיו ספורים.. מישו פה יודע איפה אני יכול לקנות מאוורר כזה או איזו מעבדה מתקנת דברים כאלה?(אגב אני מהצפון -בקריות) אני מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל רציתי לשמור על הישן... כמובן שאני לא אשתגע וישקיע בו יותר מעלות של כרטיס כזה חדש... תודה מראש על העזרה...... ;D
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בעיה כבר זמן מה.. כשאני נכנס למשחקים המאווררים שלי מתחילים להרעיש כמו מסור ...והמחשב מתחיל להתחמם ... פתחתי את המחשב וראיתי שהאחד שרועש באמת הוא המאוורר של המעבד ... מישו יכול להסביר לי מה הבעיה ומה לעשות? ( אם זה שאלה מפגרת אני מצטער אני חדש בעסק .. ???)
-
- 6 תגובות
- 458 צפיות
-