עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by THE FOX,

אילו גופי קירור מתאימים ל 260GTX?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. שלום אני מנסה להתחבר למחשב בבית שלי דרך העבודה עכשיו המחשב בבית שלי נמצא על רשת אלחותית מישהו יודע אולי איך אני מתחבר אילו דרך שולחן עבודה מרוחק לאיפי הפנימי שלי תודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by le011,

שלום לכולם ברשותי את הלוח הנ"ל של גיבייט ומעבד AMD64 3000 בתוכנת הEASYTUNE 5 שהגיע עם הלוח מראה טמפ של 25 מעלןת במנוחה ובמאמץ מגיע כמעט ל40. בתוכנת EVEREST מראה טמפ של המעבד 70 מעלות -קצת מוזר ואני לא יודע למה לייחס כאמת.בביוס מראה טמפ של כ28 מעלות. יש למישהו מושג למה הEVEREST מראה טמפ כזו? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by SparDa,

הנה המחשב שלי... גם אני עשיתי לו מודינג. שלחתי את התמונות גם לגלריה אבל חבר שלי הציע לי לשים גם כאן קניתי נורות נאון ולפי מדריכים מסויימים חתכתי את המארז בצורה שאני הכנתי. שמתי פרספקס (חלון מפלסטיק), שמתי מאורר עם צבעים במחשב.. וזאת התוצאה.. מה אתם אומרים? 3/\4|-| ! (|3(|0\/\/ /'\/\/ PC it is now l337

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by vner@,

באריזה המקורית, יש את שני הלוחות מנחושת צמודים זה לזה... כשמפרידים, יש נייר לבן שאמורים לקלף, ואז יש כזה גומי אפור כהה כזה שנדבק לכל מקום.... עכשיו השאלה, יש לי כרטיס זכרון עם צ'יפים משני הצדדים, אני אמור להרכיב את הלוחות עם הגומי או בלי ?!?!?? תודה רבה מראש !

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  6. Started by FeedMe,

שלום! קראתי איפשהו באנגלית שיש מערכות קירור Phase change שהן two phase change וגם three phase change... מה זה? מה ההבדל בינן לבין מערכות רגילות כמו vapochill? תודה!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. יש לי מחשב amd 2400 אני רוצה להעלות את המכפלה מ 15 ל 16 או 17 (כמה שאני יכול) אז עולה לי החום נכון עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול להגיע עד 65 מעלות זאת אומרת המעבד יכול לעבוד בלי בעיות לפי המאמר של mapisto ועוד דבר במחשב השני שלי amd 64 3000 אז אני רוצה להעלות את המתח לכרטיס מסך יש לי 2 אפשרויות כרגע זה על 1.5 ואני יכול להעלות רק ל 1.7 להעלות או שזה יהרוס כי אני עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך ואני רוצה שיהיה יותר יציבות לכרטיס כדי שאני יוכל להעלות עוד

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  8. Started by dany_tab,

היי, אני צריך בלוק קירור מים ל AM2, אני מאוד יודה למי שיביא לי קישור למקום שמוכרים או למוצר הספציפי

9. יש לי את המארז XASER 3,המאווררים שבאים עם המארז ממש חלשים. חשבתי להחליף את כל ה-7 ל-SF2,כדאי לי? בכמה זה יוריד את הטמפ' כי עכשיו שלי נעות סביב ה-60(AND 2000).

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום אני רוצה לדעת האם אפשר לבנות לבד בית מנורה שתתחבר לי למחשב אותו דבר כמו קטודה קרה... כי אני מעדיף לאלתר במקום לקנות קטודה קרה לשים בתוך המארז אם אפשר מנורה שלא מוציאה הרבה חום, אבל פשוט אני צריך בשביל זה לבנות בית מנורה מיוחד... אתם בבקשה יכולים להגיד לי איך לבנות את החיבור של הבית מנורה למחשב. תודה.... נ.ב. אם אני קונה רק קטודה קרה יש לי אפשרות לבנות לבד את החיבור שלה למחשב? אם כן איך?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by kinggil,

שלום, כפי שאתם זוכרים המעבד שלי הייה 72 מעלות לפניי ש שמתי את ה Arctic freezer 64 עכשיו המעבד עדיין לוהט והוא 50 מעלות במנוחה! היום שמתי משחה חדשה בשם arctic as5 משהו כזה ולא שינה כלום!, שום דבר לא עוזר!!, מה לעשות המעבד דפוק אולי? אגב חזרתי היום גם למאוורר הסטוק של AMD :'( בגלל ש הפריזר 64 ישב לא טוב כלכך על הלוח שלי,וגם לא קירר. אגב המעבד שלי קניתי אותו יד שניה, וכאשר קניתי אותו הוא הייה עם לוח מסוג אחר של עכשיו, כי אני החלפתי את הלוח המקורי שלו, אבל שהמעבד הייה עם הלוח המקורי הוא לא עבר את ה 40 מעלות בסופר כוח.

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כשגם אני הייתי n00b באתר הזה כל פעם שהייתי רואה פרוייקט מודינג התגובה המיידית שלי היתה :s05: מי צריך חלון במארז? מה The fuck הפואנטה? אך במשך השנה האחרונה זה התחיל להכנס בי, השאיפה לעשות משהו משלי! אחרי זיבולים רבים נתחיל בת'כלס: המארז במקור הוא Compucase 6919 black. ממנו נחתכו החלון העגול בצד והמקום למאוורר למעלה ע"י פחח שהשתמש במספרי ברזל. עדיין אין שם פרספקס ולכן... החומרה נגישה גם כשהדלת סגורה ;D . חלק האיוורר למטה נצבע באדום והFloppy נצבע בשחור. שניהם ע"י ספריי. במארז ישנו כרגע מאוורר ה120 בעל החיישן שבא עם המארז מוציא אוויר (ומתעקש לעבוד ב1500 RPM גם כשהוא מוצמד לזכרון הכרטיס מסך הרותח), מאוורר 4 לדים מלמעלה מוציא אוויר. מאוורר 80 ג'נרי 0.14A מול ההארדיסק מכני…

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  13. שלום, כפי שאפשר לראות במפרט (למטה) הלוח אם הוא מדגם : Gigabyte GA-7Npro2 rev2.0 עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא קירור יותר טוב מזה שיש לי כרגע : Cooler Master Jet הבעיה היא שכמעט כל קירור טוב שאני מוצא כגון הזלמן או ההיטסינקים השונים שיש היום בשוק לא מתאימים ללוח וכנראה שבגלל שאין לו חורים בתושבת אנא חברים עזרו לי למצוא קירור אוויר טוב שאוכל לעשות אובר סביר כרגע הטמפ' שלי ללא מאמץ עומד על 54 מעלות כך שהרצון שלי הוא להגיע ל40 מעלות או מתחת תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  14. חברה אני מנסה לעשות אוברקלוק ל שתי ג'גה הרץ(עם לוח אם חדש asus a7n8x-x).אבל הוא לא יציב,אני לא קולט מה קורה?

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  15. Started by RT-PRO,

הביאו לי מאוורר 220 V SUNON אני יכול אישהו לחבר אותו ?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. http://img206.imageshack.us/img206/6232/imgp0508ai9.jpg יאלה להרכבה =[]

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  17. ניסיתי לעשות OC במחשב שלי [מפרט] וכמה שחפרתי בביוס האופציות היחידות היו שינוי תדר FSB המכפלה קבוע על 9 וניתן לקבוע תדרים גם ל PCI, לא מצאתי שינוי מחלקים לזכרון בשום מקום. לפי CPU-Z היחס אצלי הוא 3:2, האם המשמעות היא שה OC נעשה רק ע"י שינוי הFSB וכל השאר אוטומטי ?.

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  18. יש מאוורים (אלה של ה20 שקל שרק מוציאים אויר חם) שקטים? המאורר של המעבד שלי שקט ולא שומעים אותו המאוור שמוציא את האוויר החם (זה של ה20 שקל) רועש ומעצבן יש אחד כזה פשוט אבל שקט?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by st0m,

שלום לכולם ... פתחתי את המחשב הישן שלי שעדיין עובד וראיתי שיש לו מאורר בקדמת המארז והמאורר הוא די גדול אני חושב שזה 120 בכל מקרה לא ראיתי את החיבור שלו... אז עכשיו אם החיבור שלו הוא מולקס זה טוב כי יש לי חיבור מולקס פנוי אצלי במחשב ואז אני אוכל לחבר אותו ואם החיבור הוא 3 פינים אז יש לי בעיה כי אין לי חיבור 3 פינים ... אז איך אני אוכל לחבר את המאורר למולקס אם החיבור שלו הוא בעצם 3 פינים ?!?!? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  20. איזה מאוורר הכי טוב מבחינה של שקט/ביצועים?

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  21. Started by Tbox27,

יש לי מעבד אינטל 2.4B והחלפתי לו את הצלעות קירור לספארק 7 + אבל אני לא מצליח להוריד מהמעבד את השאריות של הפד הטרמי הוא דבוק כמו בטון !!!!!!!! ניסיתי עם אלכוהול 70 אחוז וזה לא יורד .... יש אולי דרך נוספת להוריד את השאריות .......

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. שלום, קניתי לא מזמן את המחשב: Processor Model : Intel® Pentium® 4 (Prescott) CPU 3.00GHz Mainboard : Intel Corporation D915GAV לאחרונה הוא מודיע לי כל הזמן על התחממות יתר, נראה לי שהמאוורר הוא "הסטנדרטי" אם יש כזה. קריאת הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 55 מעלות למעבד ו-44 למערכת כולה, וזה עוד כשהמעבד אינו מתאמץ! מה אתם אומרים, לקנות מאוורר אחר? על איזה אתם ממליצים שיהיה שקט וחזק ו...לא יקר? תודה מראש! שמוליק.

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by menashe,

אין לי מושג איך עושים ומה בדיוק צריך לעשות, צריך הכוונה ממש מהתחלה מה שכן אני יכול לתת פה זה את המפרט מחשב שלי, אני רוצה לעשות OC להכל, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ומעבד זה מהתוכנה CPU-Z CPU - intel pentium 4 socket 487mPGA 2.00MHZ לוח אם - I845E מודל D845EBG2 זכרונות - DDR 512, תדר 133 (של CEON) לגבי כרטיס מסך, אין לי פרטים מדוייקים, אני יודע שהוא גיפורס עם 64 מגה זכרון, משהו מאד ישן יחסית מישהו יש כיוון לתת לי, מה עושים, איך, בכמה אפשר לקפוץ, מה הטמפרטורות תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by moshikoko,

ראו תמונה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by xbx,

טוב זאת הבעיה רכשתי לאחרונה את Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC Fan וקיבלתי אותו היום, פתחתי במהרה ואני מנסה להסיר את המאוור (נראה לי שהוא מחובר עם ההיטסניק) והוא פשוט לא יוצא, אני לא רוצה להפעיל עליו לחץ או משהו שלא ישבר בקיצור הלוח אם הוא של ASUS P4T533-C והספתי גם תמונה אם משהו יכול לומר לי את הטריק בבקשה. ד"א http://7of9.keystreams.com/gameman/archive/heatsink_install_and_removal.asf הורדתי את הסרטון הזה שהוא באיכות גרועה ואומרים שיש משהו בצד שצריכים ללחוץ עליו, אני הסתכלתי מכל הצדדים ולא ראיתי כלום... אם משהו יודע בבקשה הנה תמונה יותר מקרוב: http://etleague.aodiso.org/Picture003.jpg

• 7 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים