אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מעבד Core 2 Duo E6750 ולוח אם Gigabyte P35DS3L בתוך מארז SilverStome LC17, בנוסף במערכת מותקן רק הרד דיסק SSD. האם אפשרי להתקין גוף קירור פסיבי במערכת זו? אופציה שחשבתי עליה היא לקנות קירור עם מאוורר אופציונלי המחובר למפסק ואפעיל אותו בימי הקיץ החמים. מאתר הייצרן של המארז: limitation of CPU cooler 135mm על איזה גוף קירור אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
או קיי שרדתי עוד שנה בלי למות :yelclap: ועכשיו הגיעה הזמן שאנשים יתנו לי כסף בשביל שאני אקנה לעצמי דברים שיעשו אותי שמח ליומיים!!! אז קדימה חברה. תחשבו שיש משהו כמו 1500 שקל פנויים. מה לעשות? אתם יכולים להסתכל בצד ימין על "מפרט מחשב" בשביל לראות מה יש לי. אבל זה בגדול: AMD Athlon +3200 64bit 1GB DDRAM SAPPHIRE X800GTO2 KN8 ULTRA חשבתי על מערכת קירור מים... אבל עכשיו אני לא בטוח... אני רוצה לצנן את המחשב... בעיקר את הכרטיס מסך כדי להגיעה איתו לאובר קלוק גדול יותר מ500 זיכרון על 500 ליבה אבל מה נראה לכם? מה כדי מאיפה וכמה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה נכון יותר ? לשים באמצע משחה טרמית על המעבד או למרוח את המשחה על כל המעבד ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא מתכנן אובקלוק, אני כן מתכנן על המחשב הזה לפחות ל-4 שנים אפילו יותר. האם כדאי להשקיע בקירור למעבד?, אני רוצה לציין שאני כבר חורג מהתקציב שלי ואני יעדיף שלא לשים קירור אם זה לא כזה הכרחי. הקירור שהוצא לי הוא קירור למעבד 775/1156 COLD BIT, איש המכירות אמר לי שהוא טוב ומשתלם. האם זה כך? או שיש יותר משתלמים בטווח המחיר הזה (150 ש"ח). תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יקר יחסית לרדיאטור מהגודל המקביל? איך הוא? מגביל זרימה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! מחשב עם מעבד p4 3.0 ghz נכבה כל הזמן אחרי זמן שימוש מועט. בהרצה של התוכנה speedfan הוא מראה שהtemp2 גבוה מאד. מה זה אומר, מה עלי לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה... אני מחפש משאבות מים פשוטות וקטנות בשביל קירור מים המשאבה צריכה להיות קטנה פיזית ובעלת ספיקה נמוכה אני ישמח לעזרה כי אני לא ממש מוצא תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה צורת קירור טובה ביותר לדעתכם לקירור המעבד איזה מאוורר אם כי היום אפשר לקורא לולקנו 7+ ונטה תעשייתת אני מחפש לקנות למעבד שלי מאחר ותאמינו או לאהגעתי לטמפרטורה על המעבד שלי 68 C אחרי עבודה של 4 שעות לא חשוב המחיר ........ורעש :smoke: וקיים בארצנו הקטנטונת
-
-
אפשר לראות את המפרט הטכני שלי שעודכן בפרטים - בבוקר המחשב שלי פעל בערך שעה רק עם אקספלורר אייסיקיו, מדיה פלייר.. וזהו המעבד היה על 48\49 מעלות, (היה חם בחדר..) שהדלקתי את המחשב זה עמד על 42 מעלות (טמפרטורה התחלתית) המאורר של המעבד עובד תמיד על 3900 סלד -------------- שטמפרטורת החדר בערך על 22-24 והמעבד נשאר אותו דבר כנוו קודם (וינאמפ אייסיקיו אקספלורר) הוא ירד ל 40-43 מעלות כמו שכתבתי מקודם, בלי מיזוג הוא היה על 49-48 ------------- אתמול שחזרתי בלילה הביתה והמחשב פעל כל הזמן הזה וראיתי שהשעון נתקע על 6 בערב (אז המחשב נתקע.. או הוינדוס לא יודע) מהשעה 6 ועד 1 בלילה שחזרתי המחשב כנראה לא עשה שום דבר מיוחד חוץ מלהשאר תקוע... הנורה של ההרדיסק במארז דלקה ברציפות עשיתי ריסט ונכנ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרעיון עצמו, שהמים מקררים שלושה רכיבים, אך כל רכיב מקבל מים ישירות מהרדיאטור. ראיתי שהיה פוסט כזה לפני מספר שבועות, אז חשבתי לפתח את הרעיון בגדול... מרכיבים: שתי משאבות עוצמתיות -> אחרי הכל.... רדיאטור תלת שלבי -> אולי יתווסף עוד אחד כמות יפה של נוזל קירור, שניים שלושה בקבוקונים(המערכת תשב במארז נפרד שהמארז של המחשב ישב עליו) מיכל מים -> אולי יתווסף עוד אחד בהתאם לצורך chipset, cpu and gpu water blocks אדום - מים חמים שיוצאים מהבלוק שחור - מים "קרים" שיוצאים מהרדיאטור *** המיקום של הרדיאטור אולי יוחלף... נראה... *** האם ישנה בעיה של לחצים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למעבד I7 2600K - ברצוני לעשות OC בינוני עד מתקדם. בטווח מחירים שלי ההתלבטות כרגע היא בין Thermaltake SpinQ VT ל Scythe Mugen 3 תודה מראש לכל העוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורי 4 פינים בלוח האם עם אפשרות לחבר אליהם מאוורר 3 פינים. חיברתי לשניהם מאווררים עם חיבור 3 פינים, אבל הם לא מופיעים בHWMonitor ובSpeedFan.. האם הם פשוט פועלים על 100% במקום זה שהלוח אמ שולט עליהם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך להתקין עוד מאוורר עכשיו מה עדיף? מאוורר שמכניס אוויר או מוציא?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר/גוף קירור למעבד phenom x4 955 (על לוח של gigabyte-790xt-usb). ה-catch הוא שאני מחפש משהו שלא ישב על התושבת הסטנדרטית שמגיעה עם הלוח, כי נשבר לי ה backplate. בקיצור, אני מחפש משהו שמגיע עם backplate משלו ושלא יהיה משהו מפלצתי כמו ה mugen - ועדיף שיהיה שקט ככל האפשר יש חיה כזו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א: מה זה סולטים ? לפי השיחות פה הבנתי שזה המקום שבו יושבים הכוננים (תקנו אותי אם אני טועה) ב: אני רוצה לדעת איזה מארז יש לי (לא השם המדויק אם זה מידי טוואר או פול טוואר) יש לי : 5.25X4 3.5X3 אחד מה3.25 פנימי אני מודה לכל מי שעוזר בקשר לשתי השאלות מראש ;)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נראה נחמד 8 צינורות (יותר נכון 4 בU) נראה פסיבי אבל אני בטוח שיוכל להתקמבן עם 120מ"מ אני חושב שזה התשובה לSONICTOWER של TT אני מחכה לתוצאות (למי שלא הצליח להבין, לחצו על התמונה)
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הקירורantec khuler h2o 920 התקנתי את התוכנה והמאווררים פועלים אבל משום מה אני לא יכול לשנות את המהירות שלהם בתוכנה והתוכנה בכלל לא קולטת את המאווררים למרות שהם מחוברים. ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Q6600 ו-8800GTS 320MB OC2 , ASUS P5N32E-SLI, עכשיו יש לי טמפרטורות נמוכות מאוד יחסית. אני כרגע עם קירורי סטוק גם לכרטיס מסך וגם למעבד. אוקיי אני יציג לכם את הנתונים ואני לא משקר עליכם תאמינו לי, לא הייתה לי תמונה מהאוורסט אז רשמת לכם ידנית: דרך אגב כל המאווררים במארז על 100% עבודה וגם של הכרטיס מסך,המאוורר של המעבד אוטומטי, יש לי בסך הכל שני מאווררים במארז, אחד צדדי ואחד קידמי. הטמפרטורות המוצגות פה הן בעזרת מזגן פועל בחדר על טמפרטורה של 25 מעלות צלזיוס. שטמפרטורת החדר היא 25 מעלות. מנוחה: לוח אם: 34 מעבד: 29 כרטיס מסך: 44 עבודה: לוח אם: 38 מעבד: 44 כרטיס מסך: 54 *אני מתאר לעצמי אתם אומרים לעצמכם איך יכול להיות שיש לו כאלו טמפרטורות נמוכות אז התשובה…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא כזה: cpu: intel core i5 750 m-board: gigabyte ga-p55us3l gpu: hd4850 1gb dual slot heatsink power supply: pcp&c 750watt silencer case: antec 902 ram:g.skill 4GB cl-7-7-7-21 שזה מפרט מכובד המארז שלי די איכותי המעבד חזק הספק יסחוב את זה כמו פנתר והכרטיס מסך גם סבבה זכרונות אני שוקל להוסיף עוד... אני כבר לא כל כך משחק במחשב ויותר עובד איתו לעבודות גראפיות בתוכנות כמו 3D Studio MAX (פה אני כבר המון שנים) ועוד מעט אני מתחיל ללמוד MAYA אני גם עובד עם פוטושופ אילוסטרייטור AFTER EFFECTS וPREMIER ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות איזשהו אוברקלוק לשפר את הביצועים של המחשב שלי בתוכנות האלה ראיתי שיש SoftMods שאנשים עושים לכרטיסי מסך כדי "להפוך" אותך לכרטיסים…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש עם מעבד I3 ולוח GIGABYTE GA-H55M-USB3 דרושה על המלצה לתכנה למדידת הטמפרטורה התומכת במרכיבם אילו רצוי לקבל קישור תודה מראש שייקה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך קירור בנוסף לקירור של הכרטיס מסך שלי הכרטיס הוא ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה (G80) התקציב שלי הוא בסביבות 200 ש"ח תודה רבה ליאור
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה קירור עדיף למעבד i5 760? בעיקרון חשבתי על 4 פתרונות אפשריים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=103 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1195 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=247 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1378 או שאולי יש אפשרות אחרת בטווח מחירים זהה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ויום טוב. המטרה שלי באובר קלוק היא להגיע לאוברקלוק 3 GHZ יציב ! פרטים ענייניים : מעבד : Amd Athlon 3800 + X2 64 BIT במקור עובד על 2000 MHZ אשר נמצא כרגע ב- OC על 289 ( FSB ) זתומרת 2889 MHZ . ( יציב ) לוח אם Abit KN9S אני אבדוק עכשיו מה קורה ב- 2900 ( 290 FSB ) אך זכור לי שלא הצלחתי לייצב . - 4.75 V זיכרונות על 2.10\2.5 V ועובדים על 5-5-4-15 להלן מספר שאלות [ואשמח לעצות בלי קשר לשאלות ] : ה- HyperTransfomer ( משו כזה ) הבנתי זה הגשר הצפונ, האם להעלות לו מתח ? הצלחתי להגיע לOC של 295 FSB ( משמע 2950 ) אך ללא ספר לא ראיתי יציבות באופר ולכן התחלתי "מהאזור הבטוח" - אובר ל- 2889 . מה אוכל לעשות כדי ליעל את האובר קלוק ?? ניסיתי כמה ניסויים בביוס על …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-