עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AB,

היי אני חדש בפורום.... אני רוצה להוסיף עוד מאוורר למחשב שלי עכשיו רציתי לשאול לאן מחברים אותו (לקבלת מתח) לספק לכרטיסים??? ואיך עושים את זה..?? תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  2. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת קירור אוויר למאבד Core 2 Duo E6600 אני צריך שיהיה כמה שיותר שקת וחזק וגם שיהיה בצורה עומדת כמו דגמים של Zalman 9500 או Zalman 9700 תודה מראש

• 23 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by xcalibur,

אהלן, יש לי כרטיס של GAINWARD 216 SP עם שני מאווררים עליו שמשמיעים רעש של נגריה ברגע שאני מפעיל קצת משחקים. האם יש איזה פתרון תחליפי ושקט? אבל מ-מ-ש שקט. לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. אה, כן. יש לי עוד כרטיס בנוסף במערך SLI כך שצריך שהמאוורר יתאים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by Eugene,

יש לי שאלה לאלה שבאמת מבינים באוברקלוקינג יש לי כרטיס מסך TI4200 128 (לא יודע של איזה חברה) ורציתי לשאול אותכם האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות עכשיו אוברקלוקינג לכרטיס מסך או עדיף לחכות מתיי שלמשחקים יהיו דרישות גדולות יותר ולא אוכל לשים את המשחקים על מקסימום? אם כדאי תסבירו מדוע ואם כבר מה השיטה הכי טובה לעשות את זה?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

עכשיו בנוסף ל - Mem ול - Core אפשר לעשות OC גם ל Shaders ללא תלות. הורדה

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by alergic,

לוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2156 כרטיס מסך שלי: http://www.techpowerup.com/gpuz/3w59x/ http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1273&ProductName=GV-NX66256DP2 מעבד שלי: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=927232 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7 המערכת מגיעה לטמפרטורות מאוד קיצוניות. המעבד- אני יכול להבין וגם לטפל בזה- אני אקנה קירור טוב יותר. כרטיס מסך- יש לי קירור פסיבי עליו, האם אני יכול לשים מעליו מאוורר? או שצריך להוריד הכל? כמו כן אם אפשר קישור למאוור טוב לכ.מסך. צ'יפסט- הדבר היחידי שמדאיג …

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  7. אוקי אז ככה קיבלתי תמחשב שלי רק ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק. אני אגיד מה הרכיבים החשובים לאובר קלוק. Intel E2180 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium 800Mhz DDR2 CL4 1024MBX2 ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק בכלל אני יודע לעשות בתאכלס אבל אני בטוח שלא כל כך טוב... פשוט מעלה את הFREQUENCY בביוס וזהו... לא הבני מה הקטע של מתחים וזה , כמה שפחות מתח כך המעבד יתחמם פחות. איפה יש את זה. מה אני צריך לשנות לפני האובר קלוק. ואני מדבר על האובר קלוק של החלקים שלי. אני רוצה להגיע ל 3GHZ לפחות... מישהו יכול לתת תמונות בקשה או משהו להמחיש?

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  8. ואני מדבר על טמפ' של כרטיס כאשר הכרטיס הגרפי עובד בלי עומס כאילו במצב של רק מערכת הפעלה של vista עובדת , ואם אפשר להרחיב בתשובות כלומר אילו טמפ' ממולצות לעבודה תקינה של הכרטיס במצב של עומס ובמצב רגיל? אמשח לתשובות תודה,

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  9. שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים רק ששכחתי לציין שבקדמת המארז נמצא מאוורר שמכניס אוויר ובאחורה של המארז מאוורר שפולט אוויר חם ויש לי עוד מקום אחד שלא ציינתי להכניס מאוורר וזה בקדמת המארז חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן ( ) למארז, למרות שהכרטיס מסך בע…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by tomerezri,

שלום חברה. האם עם המפרט הבא אוכל להגיע לאוברקלוק של 3.3-3.6 בלי בעיות? או שכדאי להחליף לוח אם לP35-S3G או למשהו יותר טוב? והאם הספק כוח הזה מספיק חזק? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤895 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤322 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤299 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤391 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1…

• 12 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by KoDkOd,

מזההההההההההההההההה?!?!?!

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

http://www.extensiontech.net/reviews/cooling/fans/vantecuvfans.shtml הוא עושה 39 CFM!!!!!! ורק 34dba!! וגם רגיש ל UV אם למישהו יש מנורת UV וזהו מקווה עזרתי למישהו אם הטלבת בקניית מאוורר. יכול להיות מאורר טוב ושקט למי שמחפש מאוורר להיטסינק שלו.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  13. שתי דברים: 1.כשהפעלתי את המחשב התוכנה Power Strip אמרה לי שבפעם הקודמת שהמחשב עלה, היא לא הספיקה להפעיל את עצמה ושאלה אותי אם אני רוצה לעשות משהו בנידון, "אמרתי" שכן ונפתח לי ההגדרות של האוברקלוקינג פתחתי מהר את ה smart doctor והטמפ' קפצה מ 43 ל 52 ! בקיצור, הסתכלתי על המאורר(קריסטל אורב) וראיתי שהוא לא היה מחובר לגמרי...כלומר הוא לא כיסה חלק אחד לגמרי(אבל הוא עדיין נתפס ע"י הקליפסים האלה) אז הצמדתי אותו זמנית עם האצבע והטמפ' צנחה בחזרה ל 40 + - (אחרי שביטלתי את האוברקלוקינג) מה אני עושה עכשיו!?! אני כל הזמן אצטרך לפחד שהמאורר לא יהיה מחובר טוב?? חשוב לציין שהקליפסים תקינים והכל, פשוט הם לא היו הדוקים... 2. נכון יש מן מפצל חשמל שמוציא חשמל למאורר...? אז נגיד ואני חותך אות…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by galh_5,

שלום לכם שאני מעלה קצת תדרים ל4850 עד הסוף בדריבר של ati עד 700 ו-1200 ואז אני עושה לו החל ואז אני משחק טיפה ואז בא לי משהו כזה vpu recovery אז השאלה שלי למה זה עושה לי ככה? זה oc קטן בסה"כ ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזה תודה

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  15. כמו הרבה אנשים גם אני סובל מהרעש של הקירור שמגיע עם הפנום, המעבד מגיע במאמץ ל66 מעלות והוא מרעיש בטירוף לאיזה קירור כדאי להחליף בתקציב של עד 150 ש"ח(לא מתוכנן OC)? זה מסובך להחליף לבד (אין לי נסיון בנושא)? ועוד שאלה- איך יודעים מה זה הרכיב המסומן והאם זו טמפ' נורמלית? Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  16. לאחר בעיית חום קטנה בכרטיס המליצו לי פה כמה אנשים להסיר את כיסוי הפלסטיק מעל ההיט-סינק על מנת לשפר את האיוורור אך אחרי שהורדתי 4 ברגים הוא עדיין תקוע שם ... נראה לי שאני חייב להסיר את כל ההיט-סינק על מנת להוציא אותו ,האם אכן כך ? או שפשוט פיספסתי איזה בורג ?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  17. אני צריכה תוכנה לא מסובכת כל כך שמראה את המעלות שיש במחשב או בחלקים ממנו .. בתודה רעות

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  18. המאוורר של הכ.מסך הוא מה שגורם לבעיה בוודאות, הכ.מסך מתחמם יותר מדיי, עובר את ה100 מעלות ב IDLE ואז המחשב מכבה את עצמו כדי לא לשרוף את הכ.מסך, אני עכשיו עם מארז פתוח ומאווורר ביתי נושף עליו הכרטיס מסך הוא של Connect3d והוא גירסה שבאה עם קירור של Arctic Cooling כמו שניתן לראות כאן: http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850extreme.htm הוצאתי את המסילה של של המאוורר מההיטסינק, השפרצתי על המאוורר ליטר של ספריי מגעים כזה צבאי, וזה עזר לזמן מסויים ואז המאוורר חזר לקרטע שוב.. חשפתי את המדבקה שיש מעל המאוורר על מנת לשמן אותו, ואז נגלה לי "כביכול" עיגול פלסטיק כזה "שכביכול" אפשר להוריד, ניסיתי עם סכין להוריד וחפרתי בפלסטיק, אך ללא הועיל.. ואני עדיין עם הכ.מסך החם והבעייתי, מה ע…

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם הגעתי עם הכרטיס מסך שלי לOC של 810 לזכרונות ו470 למעבד והכל עובד יציב וסבבה בלי חירבושים ורציתי לדעת אם יש סיכוי להגיע ליותר מי זה אם אני יפרק את הגוף קירור וימרח ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) ??

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by ag43,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והקירור סטוק שלו מרעיש בצורה פשוט מזעזעת. אני לא מהטיפוסים שלחוצים על שקט, אבל המאוורר שלו כבר מפריע לי לראות סרטים בשקט. אני מחפש קירור שקט יותר ואם כבר שיקרר יותר מהסטוק (לאוברקלוק עתידי). אשמח להמלצות. עריכה: כרגע התקציב פתוח. מצד שני אני לא מחפש את הקירור הטוב ביותר אלא קירור שקט שיוריד קצת מעלות לעומת הסטוק. סטוק - מנוחה:44 מעלות עומס:69 מעלות.

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  21. Started by gshhar,

ואיך אני בודק אם מרחו לי טוב את החומר טרמי?

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי מעבד I5 2500K לוח אם P8P67 (עם UEFI BIOS) זכרונות Elixir 4GB 1333MHZ ורציתי לדעת לכמה אני יגיע בערך ? כי אני רוצה להשתתף בתחרות ה-OCTOBER של הפורום (: נ.ב. - קירור V6, אם צריך לשפר, כמה תעלה לי מערכת קירור טובה? או איך אני יכל לשפר את הקירור שלי ?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  23. טוב - אז הכל מוכן - בניתי מערכת קירור מים שבה המארז עומד לו פה על השולחן כרגיל ואילו המיכל והרדיאטור למטה (ליד הסאב של המחשב). בניתי מיכל מים מאלומיניום ורציתי לדעת משהו - אני רוצה למקם את שני ה 120MM שלי על הרדיאטור ורציתי לדעת מה תהיה האופצייה המומלצת... סקיצה מס' 1 - בה יושבים המאווררים בין המיכל מים לרדיאטור ומקררים את הרדיאטור כך שהאוויר החם נפלט החוצה... סקיצה מס' 2 - מה שנראה ברוב הקירור מים - המאוורר יושב על הרדיאטור עם הרוח לכיוון המיכל - פה אני חושש שהמיכל יקבל את כל החום אז חשבתי שאם האופציה הזאת טובה יותר אז להשאיר רווח של 3 ס"מ לתת מקום לאוויר החם "לברוח" - מאחר והמאווררים שלי הם גם זוהרים שכאלה אופציה זו אסטטית יותר (לא שבאמת אכפת לי אני מחפש - קור קור ק…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by ORrrr,

אוקיי, לחבר שלי יש GeForce2 mx200 64 של חברת הקבר HIS שבאה בלי א/ק על הגדרות Core-175MHz Memory-143MHz ועם קירור רגיל עם מאורר ולא כולל על הזכרונות. הוא רוצה לעשות א/ק אבל הוא לא בטוח עד כמה להעלות בלי שישרף... והוא גם מבקש תוכנה שתעזור לו לבדוק יציבות לאחר זה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by ExploiT,

שלום לכולם אני קונה בקרוב "ציוד כבד" מארז חדש (SUPER TELNET ) לוח אם חדש מוסיף כרטיס זיכרון ואני יקבל את הראדון שאני מצפה לו כבר הרבה זמן הלוח אם ABIT IC7 MAX 3 ומוסיף כרטיס של 256 DDR OCZ וקירור רצחני לראדון 9800 פרו (Arctic-Cooling VGA Silencer ) למעבד אינטל פנטיום 4 1.8 אני מחליף תמשחה לארטיק סליבר 5 ומחליף תסניק היט לספארק 7 פלוס או בשמו הפחות מקורי שהמצאיו כאן אנשים וולקנו 7 ולכרטיסי RAM שלי אני מסויף היט סקיקנים קיצר הולך להיות קירור רצחני עכשיו אני יודע איך לעשות אוור קלוקינג לכרטיס מסך עם התוכנות שיש פה באשכול הורדות אבל איך עושים למעבדים או לוחות אם וכול השאר? ותגדיו אחרי שאני יעלה לאט לאט עם המירות אני מריץ כול פעם בדיקה של 3DMARK04 זה בסדר? אם זה לא יתק…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.