עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם, חיברתי לפני כמה ימים מאוורר נוסף למחשב על הכרטיס מסך, המאוורר מחובר ללוח אם. האם זה אפשר להגדיל לו את ה-RPM? אם כן אז איך?... תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  2. שלום לכולם... ניסיתי להזמנן קתודה קרה באתר www.pcmods.com כמובן שלאחר שמשלימים את ההזמנה מחיר המשלוח לארץ העולם השלישי - ישראל, לא ידוע. לאחר בירורים והחלפות אימיילים הם הגיעו למסקנה שהדרך היחידה לשלוח דברים לישראל היא בעזרת UPS World Express ושעלותו היא 48$!!! הרבה הרבה יותר מהמוצר עצמו! בקיצור.. בכלל לא משתלם. חבל - הקיט שלהם דווקא קיבל ציונים מצויינים וגם נראה הכי מקצועי מכל מה שבדקתי בהרבה מאד אתרים אחרים. בקיצור יש לי 2 אופציות... לשלוח את זה לחבר בארה"ב ושהוא כבר ישלח לי את המוצר משם בדרך הרבה יותר זולה, או לקנות בארץ. למישהו יש המלצות לקיט כזה בארץ? קשה לי להאמין שמישהו מביא את הקיט ברמה של pcmods אבל בכל זאת... אולי. עוד אפשרות היא לעשות הזמנה גדולה של כמה …

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  3. טוב יש לי את המעבד בחתימה וזה עובד על 200*10 ואז יוצא את ה2000 מגהרץ של במעבד שלי(לפי מה שאני הבנתי) יש לי מספר שאלות... 1: בביוס אני מצאתי את האפשרות לשנות את ה200 למשהו יותר גבוה(כמובן לOC) אבל לא מצאתי שום מקום ששם אפשר לשנות את ה10 איפה זה נמצא בביוס? 2: שעושים OC מה יותר כדאי לשנות את ה200 או את ה10?? 3: הבנתי שהזכרונות יכולים למנוע(להגביל) ממני OC טוב אבל לא מצאתי גם את השנוי תיזמונים הזה בביוס איפה הוא נמצא? (לחצתי CTRL +F1 ) אבל לא מצאתי שם את זה... 4:האם הזכרונות שלי טובים לOC כי יש כאלה שאומרים שA-DATA טובים לOC ויש כאלה שאומרים שלא... 5:הספק שלי נחשב טוב לOC בינוני? נגיד אם ארצה לעלות ל2.5 מגהרץ הוא יחזיק לי OC כזה? 6: במשך ביצוע OC איך אני יודע אם הזכרו…

• 16 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by AB,

היי אני חדש בפורום.... אני רוצה להוסיף עוד מאוורר למחשב שלי עכשיו רציתי לשאול לאן מחברים אותו (לקבלת מתח) לספק לכרטיסים??? ואיך עושים את זה..?? תודה מראש....

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  5. 3 שכבות של צבע (2 ספריי + 1 לא ספריי) אם משייפת חשמלית אפשר להוריד ????? ואני רוצה שאחראי שאני יוריד המארז לא יראה תחת !!!!!! אלא יראה בסדר

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by Lavelle,

האם הטמפ' לא גבוהות מידי, ושווה כבר לרדת קצת באוברקלוק (שמתי לב שהמחשב מתחמם יותר ממה שהיה לפני חודשיים שלושה) [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by michael1232,

החלטתי לבדוק מעלות לא במאמץ ככה סתם אחרי שעה שהמחשב פועל סתם ואני לא מבין מה אמיתי ומה לא. תראו בעצמכם: אורסט מראה נמוך וספיד פאן מראה שהמחשב עולה באש. מה קורה כאן? ומה לעשות? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by Jinjis Han,

ממש חסר ערך, שווה להחליף? מישהו ניסה על בשרו? תודה.

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  9. העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by navk2,

תגידו, ראיתי תמונות של הטוניק טאור ואני לא מבין איך הוא מתחבר לסוקט, לקירור שיש לי כרגע יש מין ברגים שחורים כאלא שאיתם הוא מתחבר אבל לטוניק אין כאלא. לאיפה מכוון האוורר שלו ? פשוט אני לא רוצה שיזרוק אוויר חם לתוך המארז עצמו כי גם ככה הוא חם, אפשר לעשות שהוא יזרוק אוויר לכיוון האחורי של המארז ? וגם שמעתי שיש לוחות שהוא לא מתאים להם, איך אני יודע אם הוא מתאים לי ללוח ? ומה הרוחב שלו ? (הטוניק) ד"א הלוח שלי רשום בחתימה. עכשיו שאלה אחרונה, שווה להוסיף 80 שקל בשביל הטוניק לעומת ה"איגלו" של גלייטאצ' ? והוא לא מפזר חום לשאר המארז ? (הטוניק)

• 16 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by adamjo,

שלום רב לכולם ושבת שלום ברצוני לדעת מספר דברים אני מריץ את המערכת ב400 באס התדר של המעבד 3.8 השאלה שלי האם זה נחשב תוצאה יפה בהתחשב בעובדה שהמעבד מגיע לאחר בדיקת מאמץ של 10 שעות ל65 מעלות השאלה השניה שלי אני לא מבין בביוס איזה ערכים אני צריך להעלות בוולטים של המעבד שיהיה יותר יציב יש CPU PLL שאני לא מבין מה התפקיד ,בנוסף רציתי לדעת מבין האפשרויות של המתחים איזה מהם קשור לFSB בלוח של GIGABYTE-UD3P בנוסף רציתי לדעת מדוע אני לא יכול להריץ את המחשב מעל באס של 422 מה אני צריך להעלות בווולטים שקשורים לבאס?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום לכולם הגעתי עם הכרטיס מסך שלי לOC של 810 לזכרונות ו470 למעבד והכל עובד יציב וסבבה בלי חירבושים ורציתי לדעת אם יש סיכוי להגיע ליותר מי זה אם אני יפרק את הגוף קירור וימרח ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) ??

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by nivster,

היום אנו נפרדים מהמעבד AXP1700 palomino שלי, בצער רב... איך זה קרה, אתם שואלים? פשוט. קניתי היום משחה תרמית ו-Volcano 9. הורדתי את ההיטסינק הקיים, ופצחתי במלאכת הניקוי של המשחה הישנה. כשסיימתי, מסיבה לא ברורה, רציתי לראות אם המעבד עדיין חי (כי קצת מרחתי את המשחה הכסופה שהיתה שם). אז שמתי את המעבד בחזרה, ללא היטסינק, והדלקתי........ :-\. לאחר 3 שניות לערך, התחיל לעלות לו סילון עשן מאחת הפינות של הליבה... מייד משכתי את הכבל של החשמל מהספק, והתקשרתי לספק החומרה הקרוב לביתי.... הדבר היחיד שלא ברור לי זה האם המעבד נשרף בגלל שהמשחה קצת נמרחה לי, או בגלל שהפעלתי ללא היטסינק? האם ה-AXP מתחמם עד כדי כך מהר???

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by redead,

המשחה הטרמית שמגיע עם ה-Cooler Master Hyper TX3 מספיק טובה או שיש הבדלים ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. שאני מפעיל משחק כבד המעבד לוהט והמאוורר רועש בהתאם הבנתי שאני צריך לקנות קירור נורמלי אני לא יודע איזה קירור יתאים ללוח אם שלי (כתוב במפרט))אשמח לקבל המלצה על איזה קירור לקנות חשבתי על מוגן2 אני לא בטוח, כמו כן בזמן שהמעבד מתחמם בזמן משחק אז טמפרטורת הראם עולה על הטמפרטורה של המעבד אמרו לי בחנות שיש מצב שזה בגלל שהמעבד לא מקורר מספיק לא הבנתי איך זה קשור

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  16. Started by alergic,

לוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2156 כרטיס מסך שלי: http://www.techpowerup.com/gpuz/3w59x/ http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1273&ProductName=GV-NX66256DP2 מעבד שלי: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=927232 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7 המערכת מגיעה לטמפרטורות מאוד קיצוניות. המעבד- אני יכול להבין וגם לטפל בזה- אני אקנה קירור טוב יותר. כרטיס מסך- יש לי קירור פסיבי עליו, האם אני יכול לשים מעליו מאוורר? או שצריך להוריד הכל? כמו כן אם אפשר קישור למאוור טוב לכ.מסך. צ'יפסט- הדבר היחידי שמדאיג …

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  17. 1) אני משנה בלוח הבקרה ממצב אוטומטי לידני ושם על 99% ולמרות זאת אין שום שינוי בטמפ/ רעש... 2) הכרטיס בOC ב66-68 מעלות במאמץ זה תקין? 770/1850/1960 3) איך אני בודק חום במהלך משחק?

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by maxwell10,

האם ישנם מחשבים חרישיים? (fanless syste) אפשר לראות תמונות או מפרט?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  19. היום קיבלתי את ה AMD X2 4200+ ל939 שמתי עליו את המאוורר המעפן שהיה לי על ה3000+ והטמפרטורה שלו עומדת על 50 ברגיל ועוברת את ה60 בעבודה אני חייב המלצה דחופה לקירור שאולי אני עוד אספיק לקנות היום אני לא מחפש משהו מטורף ולא מתכנן OC, קירור רגיל שיאפשר לו לעבוד בטמפרטורות נורמליות.. שיהיה משהו איכותי וזול, עד כמה שאפשר... השתמשתי במשחה טרמית STG-1 ולא סיימתי את כולה.. זה יספיק לי בשביל לשים הכל מחדש או שצריך לקנות עוד אחת? תודה!!!

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by NEO...,

http://photos.walla.co.il/neo1987 אם אתם רואים אין שם כרטיס מסך אני הוצאתי אותו כי אני עושה לו מוד הכרטיס זה voodoo 3 זה המחשב הישן שלי עכשיו אני כבר מתכנן משהו רצחני לחדש

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by Tomerm,

מתנצל על השאלה, אני מעולם לא טיפלתי ובדקתי יותר מידי בבפנוכו של המחשב (כן כן, אני מאלה שעלולים לקנות מחשב במבצע ממקום כמו אופיס דיפו) ולכן אבקש הסבר קצר של מהו OVER CLOCKING, מה משמעותו ולמה ומתי משנים אותו. תודה מראש. תומר.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  22. שלום, בזמן האחרון המחשב שלי בקושי עולה. הוא נדלק (המאווררים של המארז עובדים), אבל הוא לא עולה (לא נראה כלום על המסך). רק אחרי מספר נסיונות של הדלקה הוא עולה. כמו כן, המאורר של המעבד לא עובד (למרות שהמחשב נדלק והכל). הנה המפרט הנוכחי: Q6600+Arctic Cooling Freezer 7 Pro 8800GT 6GB abit IP35-E Corsair VX450W CM690 אז אני רוצה להחליף את הקירור של המעבד (לפני שהוא יישרף ) ואשמח לקבל מכם המצלה. אין לי ממש תוכניות לעשות OC, אבל אם אפשר להשיג קירור טוב במסגרת התקציב לא אתנגד. תקציב: באיזור ה-150 שקל. אני אקנה את זה בירושלים (עדיף מחנות במרכז העיר). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  23. Started by jabbahutt,

טוב אני קצת מבולבל עכשיו... ראיתי איזה סרטון ב-YOUTUBE שמראה בגדול איך עושים OVERCLOCK ל-ASROCK Pro-3M.... עשיתי OC די מינימלי (בהינתן הפוטנציאל) מ-3.3 ל-3.7 (GHZ) אבל אחרי שהרצתי (BENCHMARK (Maxon Cinebench 11.5 - קיבלתי בערך אותם תוצאות כמו קודם... (גם WINDOWS מראה שלכאורה הSPEED הוא - 3.3GHZ)... מישהו שמכיר את ה-ASROCK יכול לתת פה איזה תובנה? תודה, JABBA

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by ABITIS7V2,

רציתי לדעת מהי הטפרטורה הממוצעת,הממולצת,והמקסימלית למעבד P4 פרסקוט תודה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום תסתכלו ותגידו לי אם זה הגיוני (מאוורסט) Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF3 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 34 °C (93 °F) PWM 31 °C (88 °F) GPU [ EVALUATION ] GPU Ambient 31 °C (88 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 37 °C (99 °F) WDC WD1600JD-00GBB0 48 °C (118 °F) Cooling Fans CPU 2596 RPM Voltage Values CPU Core 1.50 V +3.3 V 3.25 V +5 V 5.00 V +12 V 11.90 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.02 V AGP 1.58 V

• 8 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים