עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המאוורר של הכרטיס מסך שלי שבק חיים, Radeon 9800PRO של Gigabyte, ואני צריך המלצה למאוורר אמין ולא יקר מידי. אני לא עושה OC, אני רק צריך מאוורר אמין, ולא רועש, ושלא יהרס לי שוב. אשמח להצעות, תודה מראש

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by silvermoon,

דבר ראשון אני רוצה להודות למנהלי הפורם על שהחזירו אותי(אבל עדיין לא אמרתם לי מדוע הודחתי) ועכשיו ישר ולעניין אני רוצה לבנות פנל למחשב אם חיבורים לUSB2,USB,PS2,LPT,אוזניותו מיקרופון כדי שאני אוכל לחבר את המצלמה הדיגיטלית שלי וגם כי משעמם לי בחופש ואני צריך מידע לגביי בנית החיבורים( איך הם מורכבים ,איזה פין מתחבר לאיזה חוט ) חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי כלום יש לי את כל הראשים מלוח אם ישן כך שאני צריך לחבר אותם בשילוב אם לוח האם הנוכחי אם מישהוא יכול לעזור לי אני הודה לאו מאוד אני צריך מידע על איך בנויים החיבורים או איך להרכיב אותם תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by tomchook,

יש כל כך הרבה סוגים של מאווררים, והרי אין אפשרות לבדוק איך נשמע כל אחד, אז לכן אני מבקש את המלצותיכם: המאוורר מיועד למחשב שאמור להריץ בעיקר קבצי וורד ואאוטלוק..שום דבר שקשור לגרפקיה (הדבר הכי "גרפי" במחשב זה הסקייפ אולי..) הדבר שהכי חשוב שהמאוורר יהיה שקט כמה שאפשר כי המחשב יהיה דלוק 24 שעות, והוא ממוקם בחדר השינה תודה!

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by b0nzZ,

מדבור בזכרונות OCZ REAPR 1066HZ יש לי OC למעבד ל 471 FPS ושמתי את הזכרונות במצב 1:1 (2.0D) - מתח 2.1 והתדר עומד על 942 HZ השאלה שלי עם אני ישים את הזכרונות על מצב 2.4B שהתדר היה על 1130 (מתח 2.2) זאת תהיה בעיה או שזה בסדר וזה ישפר את הביצועים ? תודה

• 9 תגובות
    • 660 צפיות
  5. מארז- (שיהיה גדול, טוב, ומאוור בצורה טובה(שיתאים לOC בלי הרבה עבודה) ושיכלול ספק מספיק חזק) לוח אם- של ASUS לP4 2.4 שיהיה מתאים לOC כרטיס מסך-תנו לי משו חזק וטוב של חברה אמינה וגם של יצרנית טובה עד 3000... שיעשה OC תנסו לסדר שהמחירים לא יעברו את ה5000 ותעשו טובה תתנו לי חנות און ליין טובה זולה ואמינה לקנות משם את החלקים... עדיפות לחנות שקניתם משם כבר(ולא לחנות של איזה חבר שהיא לא מהמוכרות..) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by geebor,

שלום לכולם, אחרי שעשיתי ניתוח ספק פתוח להחלפת המאוורר שבו (להפחתת הרעש בעיקר), אני רוצה להחליף גם את המאוורר של המארז. שמתי לב שיש לו שלושה חוטים (אדום שחור לבן), ואני לא בדיוק מבין בשביל מה זה טוב. המאווררים לרכישה שאני רואה הם בעלי 2 חוטים וזה הגיוני. מישהו יכול לנפק תובנות? תודה!

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by darklight,

בביוס שמתי מכפלה של 8 ועם תדר של 400 מתקבל 400*8=3200mhz אבל בווינדוס ובתוכנות הבדיקה השונות כמו אוורסט רשום שהמעבד באוברקלוק ל3600mhz : המעבד במתח של 1.275 (מתח סטוק) והטמפ' 47 47 40 40 ל4 הליבות במנוחה. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by guandms,

מעוניין בקצת מידע לגבי OC לכרטיס מסך ומעבד במיוחד ! יש לי כרטיס מסך X1900XTX 512 ומעבד AMD SAN DIEGO 3700 עם קירור של BIG TYPHOON הוא כרגע רץ על 37 מעלות והספק שלי הוא THERMALTAKE 430V

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  9. שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומעבד, ואני עכשיו עם core i3-3220. המעבד מקורר כרגע עם Arctic Cooling Alpine 11 GT - גוף קירור קטן וחמוד, שיותר ממספיק לו. הטמפרטורה של המעבד עם הגוף קירור הזה היא 22-24 מעלות.. אם כי זה עכשיו בחורף.. אני תוהה כמה זה יהיה בקיץ? בכל מקרה, האם ניתן אולי לעבור לגוף קירור סטטי, וכך להפטר מעוד מנוע במחשב? תודה רבה card

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by darkman,

היה לי תקירור המקורי של AMD והטמפ היו 47 לא במאמץ ובערך 53 במאמץ עכשיו קניתי ת ALX800 ושמתי לו מאוורר של ENERMAX ובלא מאמץ 45 מאמץ 50~+ מרחתי משחה טרמית והרכבתי את זה טוב 100% עכשיו מה ניתן לשפר *החוטים מסודרים, ויש עוד כמה מאווררים במארז(יש זרימת אוויר טוב) עכשיו אני יודע שזה לא מי יודע מה מה עוד אפשר לשפר?

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by pc student,

פעם ראיתי בגלריית המודינג שלכם משהו הניראה כמו מאוורר למעבד שעומד על הצד אתם יכולים לבדוק?להסביר לי מה זה?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by hck,

אז ככה: אני מעוניין בלוח אם שיוכל לתת תמיכה מלאה ל-OC (מתחים , צ'יפסט 875 וכ"ו) וכמובן יתרום ל-OC גבוה,ושיהיה גם חזק למשחקים. אני מעדיף שיהיה גם לוח מתקדם יחסית(כולל יציאה S/PDIF וכ"ו) יש לי מעבד P4-2.8HT 800Hz סוקט 478. התקציב לא מוגבל (כ-1000 ש"ח), ויש עדיפות לכרטיס רשת-Gigabit LAN . יש הצעות? חשבתי על שניים: ?ABIT IC7-MAX III,raid,DDR128b,H-Threding,GBL? מול ?ASUS P-4C800Deluxe(875P)SATA,GBL? (או ?P-4C800-E(875P)SATA,GBL ASUS? )

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  13. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450, 128 ראם, דיסק קשיח 8.4 ג' ו 3 מאווררים. ואני מעוניין להמהיר את המעבד... קראתי כתבות בעניין, אבל אני לא מוצא כתבה/מדריך רציני שיסביר לי איך מא' ועד ת'. כמו כן הייתי רוצה המלצות על תוכנות שבעזרתן אני יוכל לבדוק את יצויבות המערכת בזמן ההמהרה. בתודה מראש, inter-net

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Thorn-Of-Invention,

הלינק אומר הכל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by babu,

אני עושה OC ככה שלא יעשה לי צוואר בקבוק ל 88GT מעבד E4500 איזה OC אני צריך לעשות כאילו מה לעלות וכמה? ואיזה קירור יחזיק לי תמעבד אם ה OC שאני יעשה?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  17. אני מנסה לסדר מפרט הכי שקט שיש, המחשב הוא לשימוש ביתי של הרבה גלישה ומוזיקה, אין פה שום גיימינג, עכשיו, הוצע לי בעיקר מעבד I3 , הבנתי שהוא לא חייב במאוורר שישב עליו, ושניתן לשים לו קירור פסיבי של רק צלעות? אשמח ללינק/דוגמאות לקירור פסיבי כזה, כי בחנויות לא טרחו בשיט להגיד לי בכלל שיש קירור פסיבי ובאתי הביתה עם מאוורר שזימזם לי. והוא נחשב לאיכותי לטענתם. אז אני לא רוצה שוב שמשהו יזמזם לי, אני כבר מעדיף קירור פסיבי אם אפשר להמנע ממאוורר. ללא שיהיה נזק למעבד כנל הוצע לי לשים מאוורר 15 או 20 ממ למארז , אני רוצה המלצה לשמות מאווררים שידועים כהכי שקטים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תודה לעוזרים יש לי דלתא זה כבד כל הרעש

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  19. שלום יש לי את הקירור המקורי לצערי שהוא מעפן של E6300 העגול הזה של 775 בכל מקרה, הוא לא יושב כזה שאי אפשר להזיז אותו, הוא רוקד כזה אפשר להזיז אותו טיפונת זה סדיר? הייתי צריך לעשות יותר מסיבוב אחד לכל בורג? עריכה: עכשיו אחרי קריאה חוזרת של החוברת של אינטל... אני חושב ששכחתי ללחוץ עליהם...

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by The_Byter,

שוב שקרים בOCDB הפרוייקט האחרון של הליצן "PCingAddict". http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=311 Barton 2500+ @ 3140MHz עם קרור מים - אין דבר כזה. או חנקן נוזלי או גז עצבני. לא יפה לשקר...

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by roeegr,

הי אני רוצה להחליף את שני מאווררי ה-120mm שכבר פעמיים שבקו חיים (בפעם הראשונה החלפתי במסגרת האחריות בחנות ממנה קניתי את המחשב). אלו המאווררים שהגיעו עם המארז (איזה HEC). אני אשמח להמלצה על מאוורר 120mm זול, שקט וששומר על המערכת קרירה ושמחה. לא צריך תאורת LED'ים ובלאגנים. תודה

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  22. שלום, לא מזמן נתקעתי ב OC ל A64 3000+)S-754), לא הצלחתי לעבור את ה 2400 גם אחרי העלאת מתח, לכן חשבתי שהזכרון שלי לא סוחב יותר כי גם במכפלה שונה זה לא עבר, יש לי לוח של gigabyte GA-K8NS והוא לא מאפשר לי לנות תזמונים בביוס, יש לי זכרונות DDR-SDRAM , אני לא יודע של איזה חברה, ראיתי שאנשים הגיעו עם זכרונות DDR-SDRAM לתוצאות יותר גבוהות. בכל מקרה, אני זקוק לתוכנה שתיתן לי לשנות תזמונים בווינדוס, תודה.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by sambusak,

לא ממזמן, גיליתי כי מערכת קירור המים שלי, לא מקררת מי יודע מה... VGA ישב על 50 וCPU ישב על 40. לפני כמה ימים, פתחתי את המחשב וראיתי שכנראה היתה דליפה קטנה במיכל. דלפיה כל כך קטנה, שחלק מהמים נזלו אבל במשך יותר מחודש. הקיצר, שמתי לב שכאשר המחשב פועל, לא זורמים מים בצינורות כי רמת המים במיכל ירדה בצורה כזאת שהמשאבה לא הצליחה להזרים מים. כלומר, ניתן להפעיל מחשב עם קירור מים פאסיבי. מספיק בלוק מים גדול על המעבד כדי שזה לא יתחמם יותר מידי. כמובן, שלא רציתי לקחת עוד סיכונים, ומילאתי עוד מים במערכת. אחרי זה, טמפ' המעבדים ירדה ביותר מ15 מעלות תוך מספר שניות!!!! אולי כדאי לי לשים את החומר הזה שמוסיפים למערכות מים של מכוניות ישנות? שמתי אותו באוטו שלי (שנת 84), וכל הדליפות ה…

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

טוב,אני מנסה להתקדם יותר,וצריך להעלות מתח ל-CPU.אני לא מצליח לראות את השינוי,מה שמעניין זה שאני משנה את המתח אז המחשב לא עושה לי BOOT. מה הם שאר הפרמטרים של התמונה שצירפתי?והאם יש מצב שאני אראה את הטפ' של ה-CPU מואר? יש תמונה שמראה יחסים של 16/16...8/8...מה זה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by DrStyle,

יש לי E8400@3.7GHZ הקירור זה CM 212HYPER לוח אם EP45-DS3 הנה הנתונים בCPU-Z: המעלות במנוחה 39-44 במאמץ 50-54 עכשיו לפי הנתונים- כדי להמשיך את הOC אני צריך להתחיל לעלות עוד דברים? כי בינתיים נגעתי רק בFSB צריך להעלות עוד דברים? (מתח,MHZ לזכרון וכו') הזכרון שלי עכשיו על 4GB 800MHZ ושאלה אחרונה היה לי 3.6GHZ ועשיתי ל3.7GHZ רק לבדוק ועכשיו כשאני נכנס למחשב (VISTA) זה מראה לי עדיין 3.6GHZ במאפיינים של המחשב, למה?

• 9 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.