עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Elad_m,

שלום עשיתי oc למעבד שלי e6300 וכאשר הגעתי ל2 ג'גה התחילו קצת בעיות בהתתחלה נאלצתי לפרמט את המחשב,לאחר הפרמוט המשכתי לכיוון 2.1 ג'יגה בדיקת המעבד בs&m הראתה שהכל תקין,הטמפרטורה היתה בסדר גמור 50 במאמץ(גם הטמ'פ של המערכת היתה בסדר גמור) ובשלב הזה המחשב הפסיק לפעול לי לא עבר את המסך הראשון,אחרי כמה נסיונות המחשב עלה ואז גיליתי שהווינדוס נדפק שוב,החזרתי את הביוס להגדרות ברירת מחדל ופרמטתי את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה כאן? תודה מראש לעוזרים מפרט: e6300 abit ip95 kingstone 512 ddr2 667X2 hd 250gb wd 7600 gs 512 ddr2 GPS-400AA-101A Chieftec‎-ספק

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by shainov,

שלום לכולם, יש ברשותי כ.מסך X1950PRO של חברת HIS וקיבלתי איתה את ATIOVERDRIVE כאשר הנתונים המופיעים שם הם: VPU CLOCK-621מתוך 627 MEM.CLOCK 740מתוך 790 כאשר בOC הגעתי לערך של 770 והרצתי את תוכנת 3DMARK06 קיבלתי ארטיפקטים על המסך לאחר 5 דקות של פעולה. התדר היציב שהגעתי אליו בOC הוא 763 בלי ארטיפקטים לאורך כל ההרצה של ה3DMARK06 פעמיים. השאלה שלי היא למה אי אפשר להגיע לערך יותר גבוה(האם הספק מגביל אותי-HEC350W)שאולי קצת חלש למערכת למטה?? או שאולי בכלל הכרטיס לא מסוגל פיזית להגיע לערכים כאלו גבוהים?? ועוד שאלה קטנה למה אי אפשר לשנות את הVPU CLOCK אפילו אם אני מריץ OC אוטומטי.. (ב770 במאמץ אני מגיע לטמפ' של 59 ובמנוחה ל42-3 האם זה סביר?)ושוב עם כ.מסך כזה מסיבי של חברת המהרות טו…

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by asaf556,

אני רוצה לעשות oc לכרטיס מסך עם התוכנה RivaTuner אבל אני לא יודע מאיפה אשמח לקבל הסבר על אופן השימוש בתוכנה

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  4. Started by taotao,

עשיתי היום OC לכרטיס שלי ליבה 225>>350 זכרונות 332>>400 עשיתי בדיקה עם 3DMARK והכול טוב אבל שפתחתי את הריוה טיונר הופיעה לי סימן אזהרה כזה מזה אומר? :s05: ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. Started by aviran_n,

יש לי 9600XT של סאפיר (דגם עם מהירויות שעון מואצות) הכרטיס הקודם שהיה לי (אותו דגם בדיוק) נשרף והוחלף במסגרת האחריות וקיבלתי את זה במקומו. עכשיו כשאני מנסה לעשות OC אפילו לא גדול במיוחד.. ישר יש ארטיפקטים ובעיות. כשאני מפעיל ATITool אז אחרי כמה שניות המהירויות מתחילות לרדת ולרדת במקום לעלות.. במהירויות סטוק אין לי איתו בעיות והוא עובר בנצ'ים טוב. אם זאת בעיה בכרטיס עצמו אז אין לי כבר מה לעשות כי נגמרה האחריות אבל חשבתי שאולי זאת בעיה בביוס שלו או משהו כזה שעוד אפשר לסדר אז באתי לשאול פה.. הנה כמה תמונות של הכרטיס והקירור שמורכב עליו (הכנה שלי): תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by אביוס,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי .. בליבה מ500 ל545 ובזיכרונות מ300 ל327 הטמפרטורות נשארו אותו דבר גם במאמץ ובמנוחה אבל יש לי ארטיפקטים, למה?? נ.ב. היה לי רק אחד תוך 27 דקות של בדיקת ארטיפקטים..

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס שכתוב בחתימה + מסך 22 ואני עובד ברזולוציה של 1680X1050. שאני משחק בFC2 לעיתים השולחן עבודה מרצד לי בצד ימין של המסך בנוסף כשאני עושה OC לכרטיס אני מגיע ב שעון של הGPU ל790 שזה הכי גבוה אצלי אבל בשעון של הזיכרון ברגע שאני מעלה טיפה יש לי תקיעות קטנות במשחק. גם כשהGPU על 750 כמו שהוא מגיע ברגע שאני מעלה את השעון בזיכרון שוב קפיאות קטנות במשחק. מעולם באף תדר שהעלתי כלומר הגעתי גם ל 800/1000 אף פעם לא היו לי נקודות או הפרעות של צבע רק קפיאות קטנות או קווים והמשחק זז לאט. מה הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by the king2006,

שלום ... אני מנסה לעשות OC ל PD 3.0 אבל כשאני מעלה את הבאס ל220 אז המסך לא עובד אבל המחשב עובד רגיל למה זה?? איך אני יכול לפתור את זה ?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by WaRez.,

שאלום.. יש לי את המעבד 805 של אינטל עם BT+ לוח 8i945p-g של גיהבייט. עכשיו כשאני ניכנס לBIOS אני מעלה מ100 ל166, מה שאמור ליהיות יציב על המעבד הזה עם הקירור שלו. עכשיו המחשב לא מוכן לעלות עם ההגדרות האלו. מה אתם חושבים הבעיה? הורדתי את המחלקים ל3.33. [ זכרונות של KINGMAX 1 גיגה RAM במהירות 533,. ] חשוב לציין שלא ניסיתי להעלות לאט לאט מ100 עד 166, עשיתי את זה בקפיצה אחת.. [ יכולה ליהיות הבעיה? ]

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by gilloze,

יש לי מערכת pantim D 830=3.0 לוח ASUS P5LD2 זיכרון CEON CL4 533 שתי סטיקים של 533 עובד בdc ספק גנרי כרטיס 7900gt עשתי oc למעבד עשתי לו שיפור של 17 אחוז שזה יוצא 3,531 אני בסטוק המעולת שלי די סבירות 53 לא במאמץ אכשיו הבעיה המתח של המעבד כל פעם זז פעם 1.4 פעם 1.3 וזאת הבעיה כאילו אני עובד איתו פיתאום הוא מקבל 1.34 וולט ואז המחשב נכבה אני כימעט סגור שזה בגלל הספק ושצריך ליקנות חדש מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by Drek Boy,

k hamifrat sheli hu amd 3400 s939 asus a8v p4k800 pro (ani hoshev a-data 512 ddr 400 kirur box tr2 asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni? heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezef az samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beereh lama ze lo oved al metah namuh yoter?

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by RipT-Bird,

יש לי מעבד AMD XP 2000+ AGOIA לוח Gigabyte 7VAXP זיכרון SAMSUNG 256MB DDR 333 ספק גנרי 400W Asus GeForce 4 MX 440 64MB אין אף כרטיס PCI ויש לי קירור מספיק (מעבד על 31 בIDLE) הבעיה שלי היא כשאני מעלה את הבאס מהביוס בלי שינוי של שום דבר אחר ל140 הוינדוס לא עולה וב-138 הוינדוס נתקע אחרי איזה דקה איך אני יכול לסדר את זה?! :-[

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by habarbash,

שלום יש לי מעבד סלרון 2GHZ ( נורטווד ) ואני ממהיר אותו , הבעיה שאני יכול להעלות רק את הFSB , ומתי שאני מעלה המחשב עובד בסדר אבל אחרי שאני מפעיל מחדש המחשב משמיע BIP ארוך וזהו נאדה , אני צריך לעשות RESET שוב ואז לשנות את ההגדרות לברירת מחדל . הכפלה : 20 ( נעול ) FSB : 100 אני יכול להעלות אותו עד ל 132 . לוח : EPOX P4M222A . 2: מה זה PCI Universal ?? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by yshekel,

המערכת היא ABIT IP35-E Q9400 8GB (4*2GB( RAM KINGSTON 800MHZ CL6 המעבד והלוח יכולים לתת בקלות FSB 450MHZ. הבעיה היא בזכרונות. אחרי 800MHZ נתקעים, ואז אני מגדיר תזמוני זכרונות 6-6-6-18-52-2T ויכול לקבל 440MHZ מהזכרונות. אני מקבל 3.52GHZ ואני מסתפק בזה עם הזכרונות האלו.הבעיה היא שבעצם זה לא עובד כשאני מחבר 4 סטיקים (זהים). 2 סטיקים אני מחבר וזה עובד אחלה. את 2 האחרים גם (בלי 2 הראשונים) וזה עובד אחלה (ב2 הסלוטים האחרים ככה שגם זה לא רלוונטי). אבל ברגע שאני מחבר את כל ה4 זה עושה פוסט מגיע להתחלת הטעינה של הווינדוס (עושה מעין טעינה של קו כזה כמו בהתחלה של ההתקנה של הווינדוס) וקורס.בסה"כ המעבד נותן בקלות את התדר וגם הלוח. הזכרונות בזוגות יכולים לעמוד בזה אבל כל ה4 לא מסוגלים …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by moshikoko,

לוח של אינטל P965L. קראתי בפורום שמיוחד ללוח זה והמליצו שם על PPL מסויים. העלתי FSB מ 266 ל 300 והמחשב עשה RESET. לפני הRESET ראיתי ב EVEREST שיפור של 11% במהירות של הליבה. יש לי E6600. מה יכול לגרום לRESET? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אורח
    Started by אורח,

עשיתי OC למעבד שלי E8400 ל3.6 והורדתי EVERERST לראות את הטמפרטורה של המעבד ושמתי לב גם שהמכפלה במעבד קופצת מ6 ל 9 וגם המתח משתנה תמונה: שימו לב למתחים ולמכפלה פעם 6 ופעם 9 וזה פשוט קופץ ככה. מה הבעיה ולמה זה קופץ? והאם טמפרטורה 62 למעבד במנוחה זה נומרלי?

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. המפרט בחתימה. הסטיק של 512MB הוא מ rev2.0 ובעל צ'יפים BH-6 והסטיק של 256MB הוא rev1.1 ועם צ'יפים BH-5. המערכת כמו שהיא עכשיו חדשה לגמרי אבל עם צמד הזיכרונות היו לי בעיות מאז הימים הלא רחוקים שלי עם Epox 8RDA3+ ומעבד 1700+. ברגע שאני מעלה את הבאס ל400MHz המחשב אמנם מעלה ווינדוס אבל קורס לפחות פעם ביום ולא עובר 3DMark03 בלי לקרוס. כרגע אני על 195x11.5 והמחשב יציב לגמרי. ניסיתי לשנות את התיזמונים ל 11-2-2-2 והעליתי את המתח ל2.8 אבל בגלל העלאת התיזמונים המחשב אפילו לא עושה פוסט. ברור לי שהבעיה נובעת מהאי תאימות בין הזיכרונות אבל השאלה אם אני יכול לעשות משהו כדי להתגבר על הבעיה הזאת, כי אני חייב את ה 256MB הנוספים ואם אני אחליט למכור אותם אני אפסיד לא מעט כסף. טנקס.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by gadits,

שלום לכם הכרטיס שלי הוא LEADTEK WINFAST 7600GS EXTREME שזאת הגרסא המומהרת מהמפעל של ה7600GS ... בגרסא הרגילה -מהירות המעבד 400 MHZ ומהירות הזיכרונות 800 MHZ (בסטוק) בגרסאת האקסטרים - מהירות המעבד 520 MHZ ומהירות הזיכרונות 900 MHZ (בסטוק) עכשיו...עשיתי OC לכרטיס עם התוכנה POWERSTRIP והעליתי את מהירות המעבד ל570 -( שזה ב10 יותר מגרסאת הGT של הכרטיס ) ואת מהירות הזכרונות העליתי ל940 MHZ לא עשיתי אף בדיקה ב3DMARK06 אלא פשוט שיחקתי בBATLEFIELD 2 ואין שום תקיעות והמשחק רץ טמפ במנוחה 56 טמפ במאמץ 69 1.האם זהו OC מספיק לגרסאת האקסטרים? 2.לכמה רחוק אתם הגעתם עם הכרטיס הזה-( אני מדבר על מחשב יציב לחלוטין בלי תקיעות כמובן...וכם בלי שום העלאת מתח או מודים לכרטיס...אלא פ…

• 8 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by gigabot,

היי מרגע שאני עובר באס 240 הפוסט נתקע ואם לא הוא בעליה לוינדוס הוא נתקע.. זה לא חוסר מתח וזה לא מגבלת המעבד יש עצות? המעבד במפרט <------- תודה

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by reviZor,

שלום אנשים אני לאחרונה מנסה לעשות OC למעבד הצלחתי לעלות ל 3GHZ אבל הבעיה היא שלפעמים המחשב עולה ולפעמים הוא לא עולה כלומר BSOD השגיע מגיע בכלל מ7B שזה בכלל HDD ומבאן אני נתקע. בפעמים שהמחשב כן עלה עשיתי לו בדיקת מעמץ והוא לא עבר את ה 60 מעלות חום בדיקה של OOCT ו PRIME 95 בו זמנית. כלומר המחשב עובד יציב (כשהוא עולה). ויש עוד בעיה די מציקה בלוח בתור התחלה שמתי את המתח ל 1.375 אבל בווינדוס הוא הראה לי משהוא אחר לגמרי: אז הנה השאלות: 1) מה אני יכול לעשות בקשר לBSOD ולמה בעצם אני מקבל אותם? 2) מה אפשר לעשות בקשר למתח?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים אז ככה החלותי לנסות OC ל GPU שלי אני משתמש בATITOOLS ושמתי את הSTOCK FAN על 100 עכשיו ללא OC אני יושב על 621/900 סבבה את הMEMORY אני מצליח להעלות רק עד 927 ואת הCORE בנתיים עד 662 עכשיו הGPU מגיע ל65 מעלות שזה לא נורא אבל הבעיה שאני קודם כל לא מצליח להעלות יותר את הMEMORY ובמשחקים למרות שבנתיים זה קורא רק בCOD 4 הוא קופא לי בדקתי באינטרנט והעלתי את הVGPU ל 1.470 ואני עכשיו מצליח להעלות רק את הCORE ל 700 אני עכשיובודק את עניין הFREEZE אבל זה לא עוזר לי בלהעלות את הMEMORY עוד משהו קטן המעבד שלי E6700 בOC של 3.2 בלי לגעת בVOLT אם למישהו יש רעיון אז יהיה טוב תודה

• 9 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by DrStyle,

עשיתי OC קטן של מ780MHZ ל820MHZ ובזכרון 1000MHZ ל1020 וכשאני מעלה עוד בזכרון זה מופיע בבדיקה:

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  23. לילה טוב לכולם.. הבעיה עצמה קיימת הרבה זמן, פשוט לא יכול לכתוב פה מחוסר זמן.. אז ככה, המפרט המלא המצא בצד ימין. כרגע המעבד עובד על 360*9 עם 1.5375V... לאחר חיפוש ברשת הבנתי שזה מתח מאוד גבוה למהירות הזאת... הטמפ' בסדר גמור, 50 מעלות אחרי תשע שעות של מאמץ. אבל עדיין אני חושד שיש פה בעיה כלשהי. ניסיתי להוריד מתח, אבל לא מצליח להגיע ליציבות.. למישהו יש רעיון מה הבעיה? או אולי יש משהו אחר שאני צריך להגדיר בביוס? בעיקרון התיכנון שלי היה להגיע ל400*9, ראיתי המון אנשים שמגיעים למצב הזה, ואני לא רואה סיבה שעם רכיבים כמו שלי אני לא אגיע.. *ד"א, כל פעם שהעלתי 5mhz הייתי חייב להעלות 0.015V, אחרת לא הייתי מגיע ליציבות.. תודה מראש Install

• 14 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by nevodavid,

אני עושה בביוס OC הכל טוב ויפה המחשב פועל, אבל הוא פשוט מאוד לא מזהה את ההארדיסק שלי (SATA2) אבל שאני מחזיר את ההגדרות זה פועל חלק, ניסיתי הכל, להעלות את המתח למעבד, להעלות את המתח לזיכרונות, להוריד את הMHZ של הזיכרונות, רק שאני מוריד את המהירות של המעבד זה עובד. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by DOR_2911,

אם אני מעלה בביוס את המהירות של המעבד מעל ל229 MHZ אז המסך נכבה ולא נדלק עד שאני מאפס את הביוס.... למה זה? אז ראיתי שאני לא יכול דרך הביוס וניסיתי להשתמש בתוכנה של הלוח אם digital core וכל פעם שאני עובר את ה-215 המחשב עושה ריסט ושהוא עולה זה כותב לי לבטל את האובר-קלוק ... למה ?? מה לא בסדר? ועוד פעם תודה למי שעוזר

• 4 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים