אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כמה ימים ראיתי באיזשהוא אתר תמונה של תוכנה שנקראת JetStream והיה כתוב שם שאפשר לעשות איתה Overclocking למעבד... האם זה נכון והיכן אפשר למצוא את התוכנה הזאת? עומר.
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער מראש אם הנושא אמור להיות בפורום מעבדים אבל חשבתי שבנושא הזה הפורום הזה מתאים יותר. אני מתכנן לעשות OC בקרוב אבל כבר כמה ימים שהמעבד שלי מתנהג קצת מוזר הבעיה הראשונה היא עומס המעבד. אחרי שהווינדוס עולה (ואני מחכה קצת שהכל יסיים לטעון) ניצול המעבד עומד על המינימום (0-1) אבל מספיק שרק אזיז את העבר כדי שיעלה ל 19-25 אחוז. זה לא נראה לי נורמלי. בעיה שניה, טמפרטורה. אחרי שראיתי שבמצב מנוחה חום המעבד שלי הוא 51-53 ניקיתי את כל המארז, המאווררים וגופי הקירור (עושה את זה אחת לכמה חודשים). הטמפרטורה ירדה לכ 48-51 שלדעתי זה עדיין לא מספיק למחשב ללא OC. מכיוון שאת המשחה התרמית מרחו לי ממש ממש מזמן החלטתי למשחה חדשה ולמרוח משהו "טרי" יותר. ניקיתי ע"פ המד…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
כרגע אני עומד על 2.86MHZ עשיתי בדיקה עם OCCT של איזה שלוש שעות היה יציב פיקס טמפ במנוחה 30-33 במאמץ הכי גבוהה הגיע ל 65 בדרך כלל נע בין 60-62 אגב קירור סטוק כדאי עוד להמשיך או שממולץ כבר לעצור ניסיתי פעם אחת גם 2.97 אבל פעם אחת בדיקה נכשלה פעם שנייה קיבלתי מסך כחול מה שאומר חסר לי כבר מתח... למי שתוהה FSB התחלתי היה 200 הגעתי ל260 יציב מכפלה של 11 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
צריך עזרה בנושא. איזה חומרים מומלצים ומאיפה אפשר להשיג. עדיפות למשהו שניתן להוריד אם יש דבר כזה.
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לוחות אם הכי טובים לאבורקלוק של איפוקס! כרטיסי מסך הכי טובים לאבורקלוק של סומה! האם זה אותה חברה?! (תלחצו על התמונה של הקופסה ותראו מה זה הלוח הזה! ) http://www.suma.co.kr/product/product_view.php?mode=view&no=88 לאחר שראיתם את זה סתכלו על זה: http://www.epox.com/html/english/products/motherboard/ep-8k3a.htm מה מוזר כאן!? רמז: סומה = חתיבת כרטיסי מסך של חברת EPOX! תגיבו
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש ברשותי P4 1.4 עם לוח 850. על המעבד ישנו אוורור רגיל, אך שאלתי היא, אילו אתם ממליצים לP4 ?
-
יש לי את המעבד הנ"ל ניסיתי לתת לו בראש אבל נעצרתי רק ב 3.75 במתח של 1.56 מישהו יודע מה יכולות המעבד הזה באוברקלוק (או שיש לו וניסה ) תודה
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קודם כל שמעתי שיש ביוס שעושה את המוד הזה,רציתי לשאול איפה אפשר למצוא את הביוס הזה כי ממש לא בא לי להתחיל לפרק עכשיו את כל המחשב בשביל להגיע לסוקט..סיוט לפרק SP97 :-\ דבר שני המערכת שלי יציבה לגמריי ב - 216X11.5 המפרט בחתימה..רק שימו לב,אין לי סטיק אחד של 512..יש לי שניים של 256. עכשיו,ברגע שאני מעלה FSB ל - 217 המחשב עולה והכל אבל לא יציב,אמרו לי שרק המוד הזה ייפתור לי את הבעייה..זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום במיסגר ניסיונותי לעשות o.c למחשב הקודם שלי ניתקלתי בבעיה קטנה שניסיתי לעלות תדר לזיכרנות יש לי לוח gb k8t890 ואני לא מצאתי בו אופציה להעלאת תדר הזיכרנות (מצאתי אופציה אבל יש בה רק עד 200 mhz ) האם זה ביגלל הלוח ? או ביגלל שלזיכרונות אין את השבב הזה http://img119.imageshack.us/my.php?image=d512400pqp7.gif שהבנתי שחשוב איכשהוא אגב הזיכרונות שלי הם corsair pc3200 בתיזמונים של 2.5-3-3-8 (אני שיניתי מעט את התיזמונים אבל כמובן שאני יכול להחזיר )
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל מראש עם הנושא הזה רמוס , אני חדש פה וניסיתי למצוא תשובות חד-משמעיות אך לא צלחתי . אני מבקש בבקשה בלי תגובות זועמות או משהו בסגנון! אנני מבין דבר כמעט באוור קלוק חוץ מניסיון יחיד על מעבד שלא מתאים .. (AMD XP 2200) שכנראה לי עבד יפה ולכן גרם לחוסר יציבות במעבד. מאחר ואני רוצה לשדרג מעבד , עומדות לפני כמה אופציות... או לקנות מעבד חדש ... AMD XP 2800\2600 או לקנות AMD XP 2500 BARTON ולעשות לו אוור קלוק.. עכשיו לשאלה ... מממ האם OVERCLOCK ל2500 הוא "בטוח" בטווחים של עד 2800 \ 3000 או שפשוט כדאי לי לקנות אחד מהמעבדים האלה וזהו.. פשוט יש הבדל משמעותי במחיר של 300-400 שקל.. וחבל סתם לזרוק כסף... האם מעבד 2500 יאריך חיים כמו מעבד AMD 3000\2800 באוורקלוק ?…
-
- 16 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני יודע שעם קירור פאסיבי טוב אפשר להגיע לאותם הביצועים כמעט, אבל כרגע אין לי בנמצא קירור פאסיבי טוב, אבל כן יש לי בלו אורב מוחלש, אשר נראה מושלם לעבודה הזאת... מה לעשות ? כדאי להחליף ?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-כותרת- תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מאוורר קידמי למארז לחיבור PWR_FAN לוח אם GA-K8N Ultra-9 תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
איזה צורת קירור טובה ביותר לדעתכם לקירור המעבד איזה מאוורר אם כי היום אפשר לקורא לולקנו 7+ ונטה תעשייתת אני מחפש לקנות למעבד שלי מאחר ותאמינו או לאהגעתי לטמפרטורה על המעבד שלי 68 C אחרי עבודה של 4 שעות לא חשוב המחיר ........ורעש :smoke: וקיים בארצנו הקטנטונת
-
אתמול פירקתי את ה 1800+ שלי המעבד עצמו הוא ירוק 0.13 אני חושב לא בטוח על הליבה רשום Agoia 0225 "9" 91150461286 יש אפשרות לקרוע אותו ב OC ?
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד amd 64 bit 3000+ 939 ובעתיד אני מתכנן אוברקלוק רציתי לשאול אם בכלל כדאי לי ועם קירור של ביג טייפון לאיזה מהירות אני יכול להגיעעע כמו חן רציתי תוכנות שיוכלו לעזור לי לפתוח את ה fsb בביו כי הוא סגור לי
-
- 28 תגובות
- 975 צפיות
-
-
למעבד I7 2600K - ברצוני לעשות OC בינוני עד מתקדם. בטווח מחירים שלי ההתלבטות כרגע היא בין Thermaltake SpinQ VT ל Scythe Mugen 3 תודה מראש לכל העוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בצעתי O.C לכרטיס ל X850XTPE כלומר הצלחתי להעלות ליבה ל 540 ( אי אפשר יותר ) זכרונות ל 615 ( כנ"ל ). הכל עבד יפה כמה ימים,אתמול נסיתי לראות סתם סרט במחשב ועוד בהתחלה המסך נכנס למצב של Standby כשבצעתי Reset למחשב בעלייה של ה ATI TRAY TOOLS קבלתי מסך כחול. רציתי לשאול מדוע זה קורה ? הלא צפייה בסרט לא אומרה כלל להשפיע על הכרטיס הרי לא מדובר כלל באפליקציית 3D . רק לאחר שהורדתי את הזיכרונות ל610 זה נרגע השאלה לכמה זמן ?
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היום אנו נפרדים מהמעבד AXP1700 palomino שלי, בצער רב... איך זה קרה, אתם שואלים? פשוט. קניתי היום משחה תרמית ו-Volcano 9. הורדתי את ההיטסינק הקיים, ופצחתי במלאכת הניקוי של המשחה הישנה. כשסיימתי, מסיבה לא ברורה, רציתי לראות אם המעבד עדיין חי (כי קצת מרחתי את המשחה הכסופה שהיתה שם). אז שמתי את המעבד בחזרה, ללא היטסינק, והדלקתי........ :-\. לאחר 3 שניות לערך, התחיל לעלות לו סילון עשן מאחת הפינות של הליבה... מייד משכתי את הכבל של החשמל מהספק, והתקשרתי לספק החומרה הקרוב לביתי.... הדבר היחיד שלא ברור לי זה האם המעבד נשרף בגלל שהמשחה קצת נמרחה לי, או בגלל שהפעלתי ללא היטסינק? האם ה-AXP מתחמם עד כדי כך מהר???
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש וקיבלתי היטסינק עם המעבד והיה עליו פד באותו רגע לא חשבתי להוריד אותו אז השארתי והכל היה בסדר עשיתי oc והטמפ ב full load היו בסביבות 55 היום הלכתי לחנות וקניתי משחה טרמית הכי פשוטה שיש ב 5 ש"ח והחלפתי וזה היה בלאגן קודם להוריד את הפד מהיטסינק לנקות אחר כל שיוף לנקות את המעבד לבסוף מחרתי את המשחה על המעבד ןעל היטסינק כמו שכתוב במדריך ובדקתי את ה טמפ ב full load זה הי 47 אתם רואים אפילו המשחה הכי פשוטה שווה יותר מפד
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
1) אני משנה בלוח הבקרה ממצב אוטומטי לידני ושם על 99% ולמרות זאת אין שום שינוי בטמפ/ רעש... 2) הכרטיס בOC ב66-68 מעלות במאמץ זה תקין? 770/1850/1960 3) איך אני בודק חום במהלך משחק?
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מנורות תאורה למחשב, לידים ולידים חזקים (יש בארץ כחול?)? באיזו עיר? יש רשתות של חנויות כאלו? ובכלל איזה חנויות של מודינג יש בארץ?(אם יש בכלל.....)
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
רכשתי 2 סטיקים של קינגסטון מסוג KHX8500D2K2/4G [ כל סטיק 2 GB ] בביוס מופיע כ - 800 למרות שהזכרון הוא 1066 , ידוע לי שיש צורך לשנות את המתח ל - 2.2 V -השאלה איך מבצעים זאת ? לוח האם הוא GIGABYTE EP45-DS4 - כרגע "הכיתוב" מוצלל "וקופץ" לערך הבא..... אשמח להדרכה כיצד מאפשרים לערכים "המוצללים" בוולטים להשתנות [OVERCLOCK במלים פשוטות]. מקוה שהייתי ברור מספיק, תודה מראש לעוזרים. :s05:
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-