עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת i7 ואני מתלבט בין שני הקירורים הנ"ל למעבד. גיגלתי קצת ומצאתי מבחן ביצועים בין השניים ובו ה TR השיג תוצאה של 2 מעלות פחות מה SCYTHE במאמץ. האם עדיף להשקיע עוד ~150 ש"ח עבור ה TR או שאפשר להסתפק ב SCYTHE? לא מתוכנן OC כבד למעבד. לפחות בהתחלה לא מתוכנן כלל ומאוחר יותר OC של לא יותר מ 3.5ghz.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  2. כן כן , אני מדבר על ה M64 זה לא סתם TNT 2 , זה דגם אפילו עוד יותר חלש! טוב חלאס עם הציניות המהירות שלו עכשיו זה 125/143 ראיתי באיזה אתר שזה צריך להיות 125/150 מגיע לי עוד 7 MHz !! אז הלכתי לriva tuner, ויש לי אפשרות לעשות 160/180 שאלות: 1) זה יתן לי הבדל בביצועים? 2) זה יפעל בכלל ? (יש לי היטסינק, בלי מאוורר) תווודה

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by quepasa,

שווה להשקיע בקירור של טרמל לייט IPX14

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, יש לי מסך LCD (במארז כמובן), ומשום מה, לפני כמה זמן חצי ממנו (החצי השמאלי) פשוט לא עובד. התאורה האחורים אולי עובדת, אבל הטקסט עצמו, לא מופיע. רציתי להוסיף גם, שמשום מה חלק המנורות של התאורה האחורית לא עובדות (אבל יש כאלו שעובדות בחצי השמאלי). בכל מקרה, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה כזו במסך שלו, והאם זו בעייה של הלחמות חלשות, או בעייה של המסך שנדפק, ואני צריך להכין חדש. בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by OmerS,

שלום, לפני כמה ימים ראיתי באיזשהוא אתר תמונה של תוכנה שנקראת JetStream והיה כתוב שם שאפשר לעשות איתה Overclocking למעבד... האם זה נכון והיכן אפשר למצוא את התוכנה הזאת? עומר.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by KoM,

תראו כמה נוראי הוולקנו 7 :\ אמנם זה אחרי מאמץ, אבל עדיין... אגב, היום אני מקווה נסיים לסדר תמארז שאם אתם זוכרים מבולגן פחד ! אתה עם הסלרון גם, תוכל לפרסם טמפרטורות שלך גם ?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Started by ehudros,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר/גוף קירור למעבד phenom x4 955 (על לוח של gigabyte-790xt-usb). ה-catch הוא שאני מחפש משהו שלא ישב על התושבת הסטנדרטית שמגיעה עם הלוח, כי נשבר לי ה backplate. בקיצור, אני מחפש משהו שמגיע עם backplate משלו ושלא יהיה משהו מפלצתי כמו ה mugen - ועדיף שיהיה שקט ככל האפשר יש חיה כזו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  8. ואני מדבר על טמפ' של כרטיס כאשר הכרטיס הגרפי עובד בלי עומס כאילו במצב של רק מערכת הפעלה של vista עובדת , ואם אפשר להרחיב בתשובות כלומר אילו טמפ' ממולצות לעבודה תקינה של הכרטיס במצב של עומס ובמצב רגיל? אמשח לתשובות תודה,

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  9. Started by טל קורקוס,

מה נכון יותר ? לשים באמצע משחה טרמית על המעבד או למרוח את המשחה על כל המעבד ?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by sub_man,

אני רציתי לעשות מוד שפשוט אני לוקח את המאז ואת הרזל של המדדים ולמעלה להוציא ולהכין מפרספקט מארז חדש ולקנות מנורות לבפנים שכבר קניתי הקיצר אצתי רציתי להתקשר לזיגזג ולהתיעץ איתם לכן... אמרתי להם את הסיפור ואמרו לי שאם אני הולך להכין מוד כזה אני בטח ממש מקצוען בדברים האלו כי זה ממש קשה רק שמעתי זאת וחרב עולמי!!!(קטע טרגי) (הבנתם כבר שאני לא מבין בזה(המוד הראשון שלי)) לכן שאלתי אם יש דברים אחרים לעשות אז אמרו ללכת ולעשות כאילו לחתוך את המארז ולשים חלון פשוט בחלק שחתכתי (גם פה חרב עולמי) אבא שלי לא מרשה הוא פוחד שזה לא יהיה יפה או שאני יתחרט על זה. עכשיו שאלתי אם ניתן להכין דלת שקופה(חרב עולמי כרגיל) הם אמרו שאין להם את הסוג מארז שלי ושאי אפשר לשים לו ממארז אחר שאני צריך ללכת…

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  11. שמעו, יש לי Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT Palit ברצוני לבדוק את המעלות שלו, בדקתי אם התוכנות EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005 ואין,לא רואים. זה לא מזהה,לא רואים שום מעלות של הכרטיס מסך.. רק של המעבד,זיכרון,הארדיסק,וזהו .... קיצר אמרו לי תבדוק עם הATI שאתה מקבל אומגה משהו כזה.. WTF? לא הבנתי למה הם מתכוונים,אני צריך קישור לאומגה הזה או איך שלא ייקראו לו בכדי לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך.. כי כל התוכנות הרגילות לא מראות כלום! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 985 צפיות
  12. Started by danielzy,

שלום, יש לי תכרטיס הנ"ל [מפרא מלא <<], והכרטיס קצת רועש. המאוור עובד חזק מדי... הכרטיס היה כך ישר שקיבלתי אותו. הדבר נראה כם בטמפ', לפי ביקורות הוא אמור לעמוד על 50 במנוחה, לי הוא עומד על 36 ולא יותר מ60 במאמץ. זה נחמד ויפה, אבל ההיח שאני רוצה להחליש את המאוור, איך אני עושה את זה ? וזה עדיין ישאר אוטו'. תודה. נ.ב. הכרטיס רועש ברמה סבירה לחלוטין, ורק כשאני לא עושה כלום ולא מתרכז בכלום אני שומע אותו.

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  13. אתמול קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי אותו בעצמי (לקח לי איזה 5 שעות עד שהמחשב נדלק) והיום עשיתי לו קצת בדיקות טמפרטורה ובנצים- עשיתי לו פעם אחת Super Pi והוא חישב את זה ב14 וקצת שניות.. טוב? עם OC ל3.8 זה עובר את ה10? המעבד הגיע ל TJmax -95c בPrime95 אחרי כמה דקות אז הפסקתי אותו אחרי רבע שעה ב Idle הוא על 42 אז כניראה שההחלטה לקנות טרמלרייט 120 X הייתה נכונה (זה מגיע לחנות עוד שבוע) האם הטמפרטורות האלה נורמליות? עד כמה הטמפרטורות עוד יכולות לעלות אחרי הרבה זמן של עומס? האם כדאי לעשות לו OC ל3 GHZ בינתיים? בביוס ראיתי C3/C6/C7 state מה זה אומר? עשיתי לזה דיסאייבל.. לזה וגם לC1E (אבל השארתי את הEIST) הפעלתי גם 3DMARK06 והייתה לי תוצאה של 15545 (קרוב ל5000 במעבד) הת…

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  14. שלום הייתי רוצה להוסיף מאוור נוסף אחרי שכבר הוספתי מאוור אחד של 40m אני רוצה להוסיף עוד אחד של 80m חוץ מזה שיש לי גם מאוור של המעבד ושל כרטיס המסך יש לי ספק ג'מרי של 400W ותיראו את המפרט שלי אני חושב שהספק בפועל מיוצר בסביבות ה300W האם יחזיק את המערכת ומה הצריכה של מאוורר של 80M? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by iakovl,

בשעה טובה ומוצלחת המוצר הראשון של COOLIT נוחת בארץ בנועה ה- COOLIT Domino A.L.C העמוד הרשמי של הקירור - http://www.coolitsystems.com/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=6 ביקורות מהרשת - http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=GNk&q=Domino+A.L.C+review&btnG=Search&aq=f&oq= למה זה טוב? כי אם יש לנו יבואן COOLIT בארץ יש סיכוי ששאר המוצרים היותר "רציניים" יבואו אחריו

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by Mind_Reflection,

אתמול פירקתי את ה 1800+ שלי המעבד עצמו הוא ירוק 0.13 אני חושב לא בטוח על הליבה רשום Agoia 0225 "9" 91150461286 יש אפשרות לקרוע אותו ב OC ?

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  17. |שאלה| בנושא קירור. יש לי ADM 1600 Palomino אז השבוע החלטתי לטפל בבעיות החימום. על הHardDisk אפשר היה לטגן סטייק, חביתות, מה לא. מה שעשיתי זה ככה: 1. הוצאתי את הHD מהתושבת שלו, וחיברתי אותו מתחתיה הפוך, ככה יש לו הרבה יותר אויר. 2. שמתי בחלק האחורי של המארז מאוור (של שנאי) ששואב את האויר החוצה. 3.שמתי מתחת לHarDisk מאורר (גם של שנאי) בזווית אלכסונית שזורק עליו אויר. 4. פירקתי את HeatSInk וניקיתי אותו ואת המאוור שלו, ושאבתי איזה חצי קילו אבק מהמארז. הבעיה שניקיתי את הHeatSink פירקתי אותו מהמעבד ושחכתי שיש שם משחה טרמית, הקיצר החזרתי אותו ככה בלי להחליף משחה, האם זה בעייתי? לאחר כל זה הטמפרטורות הם ככה: (שהמארז סגור) הHardDisk 7200: בערך 48 מעלות. הלוח אם 53…

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  18. למעבד I7 2600K - ברצוני לעשות OC בינוני עד מתקדם. בטווח מחירים שלי ההתלבטות כרגע היא בין Thermaltake SpinQ VT ל Scythe Mugen 3 תודה מראש לכל העוזרים..!

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  19. לאחר בעיית חום קטנה בכרטיס המליצו לי פה כמה אנשים להסיר את כיסוי הפלסטיק מעל ההיט-סינק על מנת לשפר את האיוורור אך אחרי שהורדתי 4 ברגים הוא עדיין תקוע שם ... נראה לי שאני חייב להסיר את כל ההיט-סינק על מנת להוציא אותו ,האם אכן כך ? או שפשוט פיספסתי איזה בורג ?

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  20. יש לי radeon 1950x pro והמאוור שלו ממש ממש רועש. האם יש דרך להחליף אותו ?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by Turbine,

מה הכי מומלץ?? 1) גרביון ? 2) מגבת ניר ? 3) פילטר קנוי ?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  22. http://img505.imageshack.us/my.php?image=copyofgridhv2.gif אז ככה מספרתי את המאוורירים והחלקים כדי לתת הסבר טוב 1.מאוורר שנושף אוויר לכיוון הקירור ואחר כך לזכרונות פוגש שם את זרם האוויר של מאוורר מס 3 ויוצא דרך מאווררים מס 2 ו5 2.מאוורר 14סמ גדול האמור להוצאי אוויר 3.מאוורר הנושף אוויר לכיוון כרטיס המסך וה זכרונות+לוח אם (חצי חצי) האוויר שמגיעה לכרטיס מסך יוצא מחורים מס 6 האוויר שנושף למעלה פוגש בזרם האוויר של מס 1 ויוצא דרך מס 2 ו5 4.נושף אוויר לדיסקים הקשיחים ואז האוויר פוגש בזרם של מס 3 ויוצא באותה צורה מהמארז 5.מאוורר מוציא אוויר 12סמ 6.חורים קטנים המאפשרים התקנת קירור מים והוצאה של האוויר החוצה הזכרונות הם נקודת המפגש של זרמי האוויר ולכן צפיפות האוויר בהם גבו…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

למישהו יש ניסיון עם המערכת הזאת? עבד איתה, התקין והריץ? אני רוצה לדעת למעשה אם היא באמת תיתן שיפור בביצועים באוברקלוק רציני. לפי מה שראיתי למערכת יש פוטנציאל, אבל הגבילו אותה בהיטסינק ומאוורר חלשים, ועל הכרטיס הבקרה שלא מפעיל את המאווררים בזמן... האם ניתן להחליף אותם ו/או לשחק עם ההגדרות הללו? כמו כן, ראיתי שגם לטרמלטייק יש גרסא על בסיס האקטיב קול, הסאב זירו. מישהו ראה את זה פעם? ניתן להשיג את זה בארץ?

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  24. זה הולך ככה: CPU:50 MB:41 GPU:45 HDD:46 AUX:42 והקירור שלי זהFREEZER 64 עם משחה MX-1!! (החדר שלי חם מאוד בגלל שלמטה יש מזגן ולמעלה אין אז החום עולה) ומה איתכם??

25. אני צריך מאורר ממש טוב כדי שהמחשב לא יעשה לי ריסט שמתאים לאינטל אהה ואיך אני ידע האם זה מתאים לספק שלי ? והאם זו בעיה להתקין אותו ? האם כדי לקנות ThermalTake Extreme Volcano 12 ?

• 22 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים