אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת i7 ואני מתלבט בין שני הקירורים הנ"ל למעבד. גיגלתי קצת ומצאתי מבחן ביצועים בין השניים ובו ה TR השיג תוצאה של 2 מעלות פחות מה SCYTHE במאמץ. האם עדיף להשקיע עוד ~150 ש"ח עבור ה TR או שאפשר להסתפק ב SCYTHE? לא מתוכנן OC כבד למעבד. לפחות בהתחלה לא מתוכנן כלל ומאוחר יותר OC של לא יותר מ 3.5ghz.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם קירור מסוג KTANA 3 יספיק למכפלה של 4.5MHZ
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם הגעתי עם הכרטיס מסך שלי לOC של 810 לזכרונות ו470 למעבד והכל עובד יציב וסבבה בלי חירבושים ורציתי לדעת אם יש סיכוי להגיע ליותר מי זה אם אני יפרק את הגוף קירור וימרח ARTIC SILVER 5 במקום המשחה המקורית ( הלבנה הפשוטה ) ??
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי לוח אם asus P8P67 Deluxe Sapphire HD 6970 BFBC2 Edition 2GB SeaSonic 750W Gold X-Series Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB CM HAF X אין מעבד 2600K לחכות יהיה במלאי מה עדיף זכרונות 8 גיגה בשביל OC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 קונה 2 יחידות זכרונות 4 גיגה 1600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 בינתיים לקנות זכרונות לא חשוב תקציב רק חנות KSP תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל מקרא לתמונה: 1. חורים לכניסת אויר למארז, המקום המומלץ לשים מאוורר קדמי. 2. המקום שהמאוורר הקדמי נמצא בו, כי ראיתי ששמים אותו יותר לכיוון פנים המארז הוא זורק יותר אויר כי יש לו יותר אויר לשאוב מאשר שהוא צמוד לדופן הקדמית. 3. אזור שראיתי שהוא מאוד חם. תחתית גוף הקירור של המעבד, CHIPSET, הצד השני של המעבד הגרפי, קרוב לזכרונות. 4. קצת מעל ההארדיסק מול האזור החם. 5. מאוורר אחורי, AC 92. בגלל כל הרכיבים האלו שקרובים אחד לשני, כנראה נוצר האזור החם, בנוסף בגלל שאין כלכך רווח בין ההארדיסק לכרטיס מסך (HD3850) נראה לי שאין סירקולציה טובה של האויר והאויר הקר לא מוזרם לכל המארז. ההתלבטות שלי היא כזאת: להוריד את ההארדיסק למטה יותר ולשים את המאוורר בסימון (4) כדי שיזרוק …
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
צריך עזרה בנושא. איזה חומרים מומלצים ומאיפה אפשר להשיג. עדיפות למשהו שניתן להוריד אם יש דבר כזה.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, תרשו לי לפתוח ולומר שאני מקווה שאני מפרסם את האשכול הזה בפורום הנכון, אך לאחר בחינה של הפורומים האחרים הגעתי למסקנה שפה הוא הכי מתאים. אז ככה, לפני כיומיים ביצעתי מבחן מקיף שארך כמה שעות למחשב שלי. הדבר הראשון שעשיתי הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהמתין חמש דקות לאחר ההפעלה על מנת לתת לכל התוכנות שעובדות ברקע להתאפס על עצמן. לאחר מכן הרצתי את 3DMark06 שלוש פעמים על מנת לאמוד את מידת סטיית התקן הראשונית של המבחן. לאחר מכן התחלתי להריץ עזרי מערכת שונים וניתוק חלקים מסויימים (מודם כבלים חיצוני ) כשהתהליך היה כזה: ניתוק מודם->הפעלת בנצ'מארק->ביצוע תהליך שאמור לשפר את הביצועים-> עוד בנצ'מארק... וכן הלאה וכן הלאה, כשאחרי כל תהליך שאמור לעזור למחשב לעבוד מהר יות…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
או קי, ממש נאמס לי! אבל ממש!! בערך כל יום יש לפחות תר'ד אחד שנפתח ששואלים שם "למה אני לא מצליח להעלות מעל 150 FSB" או "המפרט הזה טוב?" ועוד המון, שבכולם כתוב לוחות שונים שבכלל כלל לא מיועדים לOC (בעיקר GIGABYTE) אז ככה, עשיתי רשימה, תקנו, שנו, כתבו לי מכתבי נאצה, או שימו את זה סטיקי, לא אכפת לי. המערכות הן רק לAMD, אני ממש לא מבין בPENTIUM EPOX: מהמומלצים ביותר אם לא הכי מומלץ, בעיקר בגלל היכולות שלו לפתוח את המכפלה של מעבדי הTBRED B אבל לא רק, יש לו את כל האפשרויות הרצויות (וולט'גים וכו) וב8RDA + יש נעילות PCI וAGP למניעת קריסה של המערכת בשלב מוקדם לוחות מומלצים: 8RDA + 8K9A לדורותיו (מומלץ במיוחד ה2) 8K3A ישן יותר KT333 ABIT: נחשבים לטופ שבטופ, גם במחיר, לוחות…
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
רכשתי 2 סטיקים של קינגסטון מסוג KHX8500D2K2/4G [ כל סטיק 2 GB ] בביוס מופיע כ - 800 למרות שהזכרון הוא 1066 , ידוע לי שיש צורך לשנות את המתח ל - 2.2 V -השאלה איך מבצעים זאת ? לוח האם הוא GIGABYTE EP45-DS4 - כרגע "הכיתוב" מוצלל "וקופץ" לערך הבא..... אשמח להדרכה כיצד מאפשרים לערכים "המוצללים" בוולטים להשתנות [OVERCLOCK במלים פשוטות]. מקוה שהייתי ברור מספיק, תודה מראש לעוזרים. :s05:
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני בן 16 ואין לי עבודה, רק דמי כיס 20 שח בשבוע. למזלי יש לי דרמל בבית, אבל הרסתי את הראשים, אפילו של השיוף (עבדתי במרפסת, הוא לא היה מחוזק טוב, שמעתי חתול צועק, יש צורך לפרט עוד?). כרגע יש לי 50 שח שהולכים ל LAN party ב 19 לחודש. קיצר אין כסף. עד עכשיו עשיתי ככה: 1)צביעה של דלתות המארז בשחור, בכוונה השארתי את השאר כסוף, יצא מדהים 2)צביעה של החלק הלבן במקלדת מולטימדיה של מיקרו$פט בשחור, השאר יהיה כסוף כשיהיה כשף לצבע. 3)חלון ושורה של חורים מתחתיו ששכן שלי עשה לי בחינם. יש לו כלים בעבודה, וחר הביא לו פרספקס. 4)stealth DVD 5)עיגול כבלים יש לי חלקים\הם בדרך ל: 1)glowpad - מחכה לפספקס שאבא שלי השיג לי. 2)מסך LCD שלקחתי ממילונית, נראה לי יש לו אפילו תאורה אחורית - מח…
-
- 11 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בעזרתו האדיבה של LANZER (מומחה פורום כרטיסי מסך) צרבתי מוד ביוס לכרטיס המסך שלי HD4890 כאשר המתח למצב 3D עומד V1.35 והבאתי אותו ל1000MHZ בליבה ו1150MHZ בזיכרונות (4600MHZ אפקטיבי) בשביל הביטחון ביצעתי בדיקה של 4 שעות בGPU TEST של OCCT 3.1, הקירור סטוק מחזיק את הכרטיס בקלילות. צורפו לדיון כמה תמונות: תוצאת השיא 3DMARK06 היא 16937 נקודות, כשבסטוק הייתי מקבל באיזור ה15400 נקודות. אימות GPU-Z עם הביוס החדש סקרין שוט מחלון הOVERDRIVE של CCC בשביל אימות נוסף למפקפקים. מי שרוצה שאבצע עוד באנצ'ים ואדביק פה תגידו איזה אם יש פה מאגר המהרה לכרטיסי מסך תגידו שאעלה את הביוס. אני ממליץ לכל בעלי הרדיאון להוריד RBE 120 וWINFLASH ולהתחיל לסחוט מהכרטיס שלכם את המיץ באוברקלוק! [attachment…
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
-
יש לי את הקרור המפלצתי הזה שקניתי בזמנו, ניתן להרכיב אותו על מעבדים i5/i7 ?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
תמונה ראשונית של דלת המארז עומדת ביבוש ! מחר תקבלו תמונה של זה משופץ באיכות יותר טובה ולאחר מריחת משכה שעושה סדקים + + שאר המארז + סידור האיוורור במארז שלי ... בנתיים זה מה שצילמתי .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ניסיון-200281619397-case%20door.JPG תתחשבו בזה שזה הראשון שלי !!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כמו קטודות, EL cable, מאוררים, כבלים עגולים, BAYBUS, חלונות מוכנים, וכו' עריכה: ובזול!!!! אני לא רוצה לשלם 200 שקל על קטודה אחת
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני צריך הסבר מפורט איך עושים לזה oc כי אני לא מבין הרבה בזה, אני יודע שהיו ת'רדים על זה אבל לא עזרו לי, יהיה נחמד אם תוכלו לעזור
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 60 ממ שמגיע על הוולקנו 6CU+ והוא די מרעיש 39 דצבלים ודחיפת אוויר של 36 אני רוצה להחליף אותו במאוורר 60 ממ יותר שקט ובערך עם אותו זרימת אוויר יש המלצות? מה אתם אומרים על המאוורר זיגזג 60 ממ 31 דציבלים וזרימת אוויר של 36 ב 50 שקל?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
-
איזה צורת קירור טובה ביותר לדעתכם לקירור המעבד איזה מאוורר אם כי היום אפשר לקורא לולקנו 7+ ונטה תעשייתת אני מחפש לקנות למעבד שלי מאחר ותאמינו או לאהגעתי לטמפרטורה על המעבד שלי 68 C אחרי עבודה של 4 שעות לא חשוב המחיר ........ורעש :smoke: וקיים בארצנו הקטנטונת
-
היי אני חדש פה חברה... יש לי מפרט כמו שרואים בחתימה עשיתי אובר קלוק עד 3.4 גיגה הרץ בלי לגעת במתחים עם התוכנה amdoveride וניסיתי 3600 וקרס השאלה שלי היא האם אני צריך להעלות מתח ואם אני מעלה מהתוכנה זה מחזיק???? בנוסף האם אני יכול לפתוח ליבה רביעית ואם כן אז איך???ושוב האם צריך לשנות מתחים??
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
איך אני יודע לאיפה לחבר מאוורר חדש ואיפה לשים אותו? ???
-
- 16 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי שני מחשבים.אחד מבוסס AMD64 והשני פנטיום E6300. שניהם נמצאים במארז של קומפיוקייס עם מאוורר קדמי ואחורי. האם יש צורך בשרוול פלסטיק שמחובר לצד השמאלי של המארז (נמצא מעל המעבד)?או שלהעיף אותו בשני המחשבים?
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-