אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי את לוח האם הבא: 8s651mp-rz של gigabyte. וזכרונות SPD Memory Modules: DIMM1: CEONM42565340 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-3-3-8 @ 200 MHz) יש לי 2 כאלה. אין לי מושג מה המספרים הללו אומרים, אשמח לקבל הסבר... דבר ראשון ברצוני לדעת איך לוח האם הזה ל O.C? הקטע המוזר הוא שבביוס שיניתי את ה CPU clock ל 125 MHZ ובאותו הזמן גם שונה לי ה DRam clock ל 416 MHZ אשמח לדעת גם מה אומר ה DRAM?. יש לי גם אפשרות לשנות את ה AGP,PCI Clock אך איני מבין מה לעשות לכן לא נגעתי. מה שמוזר הוא שאין את האפשרות לבחור את המכפלה של המעבד מה לעשות? בתוכנה Everest נוחכתי לדעתי כי ה CPU Multipleir עומד על 20.0 תודה מראש על התשובה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם TRIXX בעל מוד המאפשר לשלוט במתח של הזכרונות. אז רציתי לשאול מהו הגבול ה"מותר"? מתח סטוק: V1.5 מקסימום: V1.8 יש גם תוכנה מומלצת לבדיקת יציבות של זיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אז כך עם תיראו בפרטים תשימו לב שיש לי מפרט דיי איכותי (מה שניקרא עושה חורים בכיס עמוקים.......חח) עכשיו הבעיה שלי היא מוזרה רצח והיא כזאת... כאשר אני עושה אוברקלוק למעבד ליותר מ3.6 .... אז פתאום שאני ניכנס לוינדוס המאוורר של הכרטיס מסך מתחיל לעבוד בחצי מהכוח שלו ואילו עם אני עושה אוברקלוק ל3.4 וכאלה אז המאוורר של הכרטיס מסך עובד תמיד בשיא הכוח שלו גם בוינדוס..... אנשים משהו מוזר פה רצח חייב הסבר... ועוד משהו איך זה שעם קרור מיים שהייה לי מקודם (אני הבחור עם הקרור מיים עם המקרר חח מיני בר חח) הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 4.1 בלי להיתאמץ בטמפרטורות של 28 מעלות במנמוחה ואילו עכשיו אני במינוססססס 26 מעלות ולא מצליח לעבור את ה4.3 מה הבעייה פה אפשר לדעת??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי P4 1.4 עם לוח 850. על המעבד ישנו אוורור רגיל, אך שאלתי היא, אילו אתם ממליצים לP4 ?
-
לפי המדריך צריך צג של HD44780 אז הלכתי לחנות אלקטרוניקה בחיפה והוא נתן לי צג, בבית לצערי גליתי שזה WH1602. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם מישהו הצליח לחבר צג כזה? האם ההבדל היחיד הוא בין פין 1 ל-2 או שזה צריך תוכנה שונה? משהו? דרך אגב זה הצג שמוכרים בארהיב. בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מערכת כזאת: P4 2.8C@3.3 ABIT AI7 GeIL 512MB (2x256MB) 3200 Golden Dragon Sapphire Radeon 9600XT WD 80GB (בקרוב עוד אחד 20 שיש לי פה) צורב DVD 5 מאוררי 80 מ"מ ואחד 120 ואורגייט 2 זלמן 7000CU יש לי ספק TT360 רציתי לדעת כמה וואט צורך ממנו הכרטיס מסך שיש לי עכשיו.. אני עומד למכור אותו ולהחליף לג'יפורס 6200 (ולפתוח ל6600..) כמה וואט ה6200 צורך? הספק שלי יעמוד בהכל?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש הייתה לי תקלה בלוח אם והחלפתי אותו (עדיין לא נגמרה האחריות אני לא ממש זוכר איך זה היה בלוח הקודם אבל עכשיו כשאני נוגע בהיטסינק של הצי'פסט (אני מקווה שאני לא טועה - זה החלק שנמצא מאחורי הכרטיס הגרפי) הוא ממש חם. האם זה אמור להיות ככה, ואם לא אז מה יכול לפתור את הבעיה..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה לקירור לכל החומרה שיש לי המפרט שלי לוח אם asus maximus IV Extreme מעבד i7 2600K כרטיס מסך gabyte GeForce GTX470 1280MB GDDR5 ספק Enermax PRO82+ 525W זכרונות OCZ 1600 mhz 6G מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 ארד דיסק Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מודע שהנושא על קירור לQ6600 נתחן כבר אבל יש לי שאלה והיא: האם הקירור MUGEN2 יכנס לי לתוך המארז? המארז שלי הוא Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan אני מתכנן לעשות OC ל 3-3.4GHZ אז אני רוצה להפתר מהקירור סטוק לפני שאני יתחיל אם הOC אם יש לכם הצעות לקירור אחר בטווח של 200 ש"ח להציע אני יותר מישמח. תודה מראש. נ.ב את שאר המפרט אפשר לראות בצד.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שמעתי שיש ביוס שעושה את המוד הזה,רציתי לשאול איפה אפשר למצוא את הביוס הזה כי ממש לא בא לי להתחיל לפרק עכשיו את כל המחשב בשביל להגיע לסוקט..סיוט לפרק SP97 :-\ דבר שני המערכת שלי יציבה לגמריי ב - 216X11.5 המפרט בחתימה..רק שימו לב,אין לי סטיק אחד של 512..יש לי שניים של 256. עכשיו,ברגע שאני מעלה FSB ל - 217 המחשב עולה והכל אבל לא יציב,אמרו לי שרק המוד הזה ייפתור לי את הבעייה..זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום במזל טוב קניתי מסך LCD 16x2 הורדתי מדריך איך לעשות את החיבורים אך המדריך לא ברור כלל וכלל..... הייתי מעוניין לדעת אם יש שיטות אחרות לחבר למחשב ואם יש אז איך...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אמרתי שהמאוררים במחשב כדאי שהם יעבדו מספ דקות נוף לאחר כיבוי המחשב לקירור המהיר ולהבאתו למצב מנוחה ביתר מהירות ויעילות, והנה בא המוצר הקטנטן הבא ומבצע את זה בצורה טובה בהחלט...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מעבד e5400 הרכבתי אותו ,ושמתי לב שלא יהיה לו את הניילון שבדרך כלל נמצא בצד של המאוורר שמתי את החומר המיוחד[עם אבקת כסף],עם ההפעלה,היו התראות של חום[pc probe] הלוח מראה טמפרטורה של 100 מעלות. מישהו יכול לתת איזו עצה תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את הטלפון שלי (נשרט חבל על הזמן, ואין פאנלים, או ביטוח, אז פשוט עושים מודינג, מה לא ככה ?) בקיצור, אני מעוניין שייצא לי צבע שחור או כחול כהה מבריק ורציתי לדעת מה עלי לעשות ? באיזה ספרי להשתמש ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי ASUS GeForce 2 GTS, גרסת ה-Pure עם 32MB. בתקופת החום הגדול (45 מעלות בחיפה, מישהו זוכר?) התחילה בעיה, שנמשכה עד היום בצהרים, של התרסקות של ה-Explorer כל כמה דקות, תקיעה של המחשב שמחייבת Reset והודעות Windows has found errors in your registry שאיתחלו את המחשב שלי ולמעשה החזירו אותו למה שהוא היה חודש לפני כן. היום התגלתה (מה התגלתה? גיליתי) את הבעיה - הכרטיס עמד על 65 מעלות צלזיוס. הכרטיס עבר Downclocking רצחני, ל-120MHz, כדי שאני אוכל לעבוד (UT יאלץ לחכות בינתיים...). הכרטיס הוצא ממקומו, והמאוורר נוקה על ידי אבא שלי (מכמויות מסחריות של אבק). ה-RPM של המאוורר עלה מ-4800 ל-5300 והטמפרטורה ירדה ל-57 מעלות. עכשיו המאוורר עושה רעש של הליקופטר (אם כי פחות מלפני חמש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מאוורר Vantec UV LED (שדרך אגב, נורא יפה ואני ממליץ עליו מאוד בתור מאוורר לחלון) ורציתי לדעת איפה אני יכול לקנות נוזל למריחה, שיזהר ב-UV. כי מרחתי קצת חומר רגיל שזוהר באולטרא, וזה (מן הסתם) לא זוהר ב-UV תודה, אם אפשר מחיר גם, כי אני לא מוכן להשקיע בזה הרבה כסף
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי פליז תעזרו לי קניתי הארד קאנו 2 ויש לי בעיה עם החיבור לcpu החלל הריק שלי במעבד קטן מדי ואין לי איך לסגור את המעבד עם הסנסור קבלו תמונות שצילמתי שמדגימות את הבעיה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/r/o/t/t/e/r/_/h/a/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200301012204023638/200301012204512474/IMAG0001.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/r/o/t/t/e/r/_/h/a/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200301012204023638/200301012208069402/IMAG0002.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/r/o/t/t/e/r/_/h/a/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200301012204023638/200301012209204770/IMAG0003.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0004/r/o/t/t/e/r/_/h/a/r/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מעבד ניוקסל 3500 בתושבת 939. הקירור שהתקנתי עליו הוא קירור הסטוק של AMD שבא עם הקופסא.. וכאמור עם המדבקה הטרמית.. המעבד עומד בעונה זאת של השנה (קיץ) בטמפרטורת IDLE של כ-42 מעלות +- בעבודה אתם יכולים לעשות את החשבון.. זה מגיע ל- 49-50 ככה... אני מעוניין לצמצם באופן מקסימאלי שרק אוכל את הטמפרטורה ולכן אני צריך עזרה מסוסי הקירור או איך שקוראים להם האוברקלוקרים "דר קול" אני לא ספץ בתחום הקולינג ואני צריך שתתנו לי לינקים למספר מאוורים איכותיים לא יקרים מדיי (אין לי תקציב ענק עד 250 שח כולל משחה טרמית) מה שאני צריך זה הסבר למה דווקא המאוור הנל שתציעו לי יהיה הכי טוב לעבודה, כמה טמפרטורה הוא יוריד לי, ואיזה משחה טרמית יש לקנות ? הבנתי שיש את הארקטיק סילבר 5 שזה אמור…
-
- 23 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מחשבון דפוק של CASIO (אני חושב)... הוצאתי ממנו את הלד (המסך הזה... לא בטוח אם זה לד).. ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. ראיתי שחבר שלי עשה את זה... גם אני רוצה. מוזר לי קצת שלמסך אין שום כבלים. זה יעני רק המסך עצמו, ועוד כרטיס שהיה מחובר אליו. האם מישהו יוכל להפנות אותי לאיזהשהו מדריך? בתודה, --Vega
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לחבר קירור חדש שקניתי לכרטיס מסך אבל אני לא מצליח לנתק את הכרטיס מסך מהמחשב הוא פשוט תקוע ואני מפחד לשבור שם משהו.. נשארו לי רק שני חלקים לנתק, תסתכלו בבקשה בתמונה פה ותגידו לי איך אני אמור לנתק את החלקים שסימנתי בצבע ?? (בלי לשבור משהו כמובן..) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן היה לי OC למעבד ל4.3 Ghz.(טכנאי עשה את הOC). עדכנתי את הBios לUFEI והOC נעלם. עכשיו השאלה איך עושים OC בUFEI? כל המדריכים באינטרט שמבוססים על ביס UFEI מדברים בגלל על לוחות אם של Asrock או MSI שהממשק שם לגמרי שונה. המפרט שלי : מעבד : I5 2500K 3.3 Ghz קירור : Scythe Mugen 2 כרטיס מסך : Sparkle 570 GTX OC זיכרון : 2GB Kingston 2GBX2 cruiser DDR3 ספק : Seasonic 750W דיסק קשיח : Samsung 1TB לוח אם : Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מארז : Lancool Midi Tower PC-K62B Black
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני ממש חדש בנושא הoverclocking אבל יש לי את ההבנה הבסיסית (אני מקווה)... 8) בכל מקרה את המפרט שלי אתם יכולים לראות בחתימה. אני רוצה להריץ את ה E6850 עם לוח p35 DS4 של ג'יגהבייט לפחות ב 3.6GHZ במקום הסטוק 3.0GHZ. אז מה אתם אומרים יש מצב? אם כן אשמח לקבל הדרכה אחד לאחד מה צריך להגדיר ואיפה.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי מחשב מחבר פנטיום 3 553 ואני רוצה לדעת איך אני הופך אותו למהירות של 1 ג'יגה הרץ ומעלה או יותר לכיוון הזה יש למחשב זיכרון של 100 מגה RAM אני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב כמה שאפשר. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם המכפלה אצלי נעולה (לא בטוח אני אבדוק) אז הדרך היחידה לפתוח אותה היא בצורה פיזית? כלומר להוציא את המעבד ולעשות את כל שאר הדברים או שאני יכול להגדיר משו בביוס?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-