אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ראיתי פה הרבה אנשים עם חלון למארז ורציתי לשאול ממה עשוי החומר של החלון : :
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה קירור עדיף למעבד i5 760? בעיקרון חשבתי על 4 פתרונות אפשריים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=103 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1195 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=247 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1378 או שאולי יש אפשרות אחרת בטווח מחירים זהה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דגם מאוד קר של הכרטיס במקסימום הוא מגיעה רק ל 70 מעלות זה GDDR3 512MB 1 מה המקסימום טמ'פ שמותר לי להגיע איליו ומה הטמ'פ שהיצרן ממליץ 2 כמה קרוב אני יכול להגיע ל 4870 מבחינת ביצועים 3 כמה מומלץ להאלות את מהירות המאוורר מבלי שהוא התקלקל תוך חודש (הוא על 50 והטמ'פ המקסימום 70) 4 איזה תוכנה מומלצת לביצוע ה OC בצורה הטובה ביותר 5 אפשר להגיע לתדדרים יותר גבאם ממה ש CCC מציעה ? *ב 50% לא שומעים את המאוורר בכלל *ספק לא מגביל (OCZ 500W) *זה הקירור שהגיע עם הכרטיס : http://www.thg.ru/technews/images/sapphire_radeon_hd_4850_1gb_1-040708.jpg
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קונה את ה Sonic tower ורציתי לדעת במידה ואני לא מתכנן לוותר על המאוורר האחורי שמוציא אוויר,האם כדאי לשים מאוורר נוסף מקדימה ( משהו שקט ) שיכניס אוויר וכך יקרר את המארז או לוותר על המאוורר הקידמי ולשים אותו באמצע הסוניק ( הבנתי שזוהי הדרך האפקטיבית ביותר לקרר אותו בעזרת מאוורר אחד ) ? אודה למאוורר 120 טוב ושקט.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי אותו בעצמי (לקח לי איזה 5 שעות עד שהמחשב נדלק) והיום עשיתי לו קצת בדיקות טמפרטורה ובנצים- עשיתי לו פעם אחת Super Pi והוא חישב את זה ב14 וקצת שניות.. טוב? עם OC ל3.8 זה עובר את ה10? המעבד הגיע ל TJmax -95c בPrime95 אחרי כמה דקות אז הפסקתי אותו אחרי רבע שעה ב Idle הוא על 42 אז כניראה שההחלטה לקנות טרמלרייט 120 X הייתה נכונה (זה מגיע לחנות עוד שבוע) האם הטמפרטורות האלה נורמליות? עד כמה הטמפרטורות עוד יכולות לעלות אחרי הרבה זמן של עומס? האם כדאי לעשות לו OC ל3 GHZ בינתיים? בביוס ראיתי C3/C6/C7 state מה זה אומר? עשיתי לזה דיסאייבל.. לזה וגם לC1E (אבל השארתי את הEIST) הפעלתי גם 3DMARK06 והייתה לי תוצאה של 15545 (קרוב ל5000 במעבד) הת…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי ASUS GeForce 2 GTS, גרסת ה-Pure עם 32MB. בתקופת החום הגדול (45 מעלות בחיפה, מישהו זוכר?) התחילה בעיה, שנמשכה עד היום בצהרים, של התרסקות של ה-Explorer כל כמה דקות, תקיעה של המחשב שמחייבת Reset והודעות Windows has found errors in your registry שאיתחלו את המחשב שלי ולמעשה החזירו אותו למה שהוא היה חודש לפני כן. היום התגלתה (מה התגלתה? גיליתי) את הבעיה - הכרטיס עמד על 65 מעלות צלזיוס. הכרטיס עבר Downclocking רצחני, ל-120MHz, כדי שאני אוכל לעבוד (UT יאלץ לחכות בינתיים...). הכרטיס הוצא ממקומו, והמאוורר נוקה על ידי אבא שלי (מכמויות מסחריות של אבק). ה-RPM של המאוורר עלה מ-4800 ל-5300 והטמפרטורה ירדה ל-57 מעלות. עכשיו המאוורר עושה רעש של הליקופטר (אם כי פחות מלפני חמש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כאן מחשבון דפוק של CASIO (אני חושב)... הוצאתי ממנו את הלד (המסך הזה... לא בטוח אם זה לד).. ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. ראיתי שחבר שלי עשה את זה... גם אני רוצה. מוזר לי קצת שלמסך אין שום כבלים. זה יעני רק המסך עצמו, ועוד כרטיס שהיה מחובר אליו. האם מישהו יוכל להפנות אותי לאיזהשהו מדריך? בתודה, --Vega
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מעבד 3.0 אשר מגיע ל-70 מעלות (לפי הביוס) ללא מאמץ. לפעמים המחשב נתקע לאחר 3 שעות עבודה ולפעמים לאחר דקה וחצי ולפעמים עוד בשלב הביוס אפילו. התקיעה היא בעצם פריז באותה הפוזיציה בה הוא נמצא. האם הבעיה נעוצה בחימום ? אם כן כיצד אני פותר אותה ? במידה וצריך משחת קירור מה מומלץ ובאיזו כמות והאם לשקול החלפת המאוורר שעל צלע הקירור למאוורר אחר ובאיזו רמת מחיר ? לציין כי אני לא מעוניין להשתגע עם ההשקעה הכספית על מחשב LOW COST ישן יחסית כזה. המפרט: 3.0MHZ P4S800D 512MB Hynix כרטיס מסך קירור פאסיבי Radeon 9550. אשמח לתשובה מהירה כי אני ממש צריך את המחשב דחוף ללימודים תודה !! ;D
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^ מדובר על קירור במחיר שפוי, שזה אומר שאני מעדיף בסה"כ לא לעבור את ה-200 ש"ח. ואני רוצה להדגיש עוד הפעם, החשיבות היא לשקט, קירור הוא משני. OC, אם יהיה בשלב מסויים, אני לא מאמין שיהיה רצחני. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורי 4 פינים בלוח האם עם אפשרות לחבר אליהם מאוורר 3 פינים. חיברתי לשניהם מאווררים עם חיבור 3 פינים, אבל הם לא מופיעים בHWMonitor ובSpeedFan.. האם הם פשוט פועלים על 100% במקום זה שהלוח אמ שולט עליהם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ברשותי מעבד Intel Pentium 4 LGA775 570J 3.8ghz 1mb cache והוא מאוורר ע''י קירור של טרמלטייק BigTyphoon המעבד עומד על 45 מעלות צלסיוס במנוחה. האם זה תקין? במאמץ עוד לא נבדק המעבד אבל כדי לדעת האם זה תקין. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני גייסתי חנות מסוימת לעזור לנו להביא לארץ בלוקים של מים עכשיו אנחנו צריכים להתארגן ולעשות הזמנה מרוכזת של בלוקים (כולם חייבים להיות אותו דגם) אני מניח שהרוב ירצו DD או סיווטק משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון זה שבלוק שעולה 50 דולר בחו"ל יעלה בארץ סביב ה 70-80 דולר . לכן בבקשה רק אנשים רציניים השאירו פרטים פה ואני ישלח את הדיון לאותה חנות (שעושה את זה כשרות ולא כרווח ! ) לכן אני מפרסם את זה בפורום . לכן גם את שם החנות אני לא רושם. תנאי נוסף יהיה תשלום מראש על הפריטים (כלומר PRIORDER של המוצר) אני כמובן מזמין גם אחד. הבמה שלכם.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה שף באוברקלוק אני לא פשוט שמתי את המכפל על 18 ובסי פיו זי כתוב לי שהמתח על 1.4 ובאובר דריב כתוב לי 1.35 במצב מנוחה המעבד על 42 מעלות ו53 במאמץ, שחקתי שעה בBF2 והכל יציב מה אתם חושבים? להחזיר אותו ל3.2?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ל"הוציא" מעט יותר מהמחשב לצורך עריכת וידאו (ברמה חובבנית) ואני צריך עזרה בהמהרה מועטה של המעבד (אשמח ל-2000-2500MHZ) אם ניתן כמובן וזאת מבלי לגרום לנזקים כבדים. -האם ניתן לשפר את יכולות המחשב, מעבד, כרטיס מסך, זכרונות.. ועד כמה(עם החומרה הקיימת)? -מהו התחום ה"בטוח" והמומלץ ללא גרימת נזקים מיותרים? -האם מישהו יכול להואיל בטובו ולתת לי הסבר מפורט איך לבצע זאת (אני מבין יחסית במחשבים בכללי וגם קצת בחומרה, אך לא נכנסתי לתחום ההמהרות)? הנה מפרט החומרה: -מעבד: INTEL E2160 -קירור למעבד: Cooler Master’s Hyper TX3- קישור: http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2922 -לוח-אם: ASUS p5kpl-vm- קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x ישנו ק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, למישהו יש מושג אם צריך לשנות את המבנה של הVoltage Regulator Heat Spreader Module שיתאים ל4870? אין לי הרבה זמן פנוי כרגע ואני מעדיף לדעת מראש לפני שאני מפרק את הקירור אם אני צריך להכין כלים לחיתוך תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרה לקירור לכל החומרה שיש לי המפרט שלי לוח אם asus maximus IV Extreme מעבד i7 2600K כרטיס מסך gabyte GeForce GTX470 1280MB GDDR5 ספק Enermax PRO82+ 525W זכרונות OCZ 1600 mhz 6G מארז Zalman Z-MACHINE GT1000 ארד דיסק Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים רק ששכחתי לציין שבקדמת המארז נמצא מאוורר שמכניס אוויר ובאחורה של המארז מאוורר שפולט אוויר חם ויש לי עוד מקום אחד שלא ציינתי להכניס מאוורר וזה בקדמת המארז חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן ( ) למארז, למרות שהכרטיס מסך בע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר במאמץ מגיע ל- 1.34V בגלל ה- LLC. סביר או לא שווה את המתח המיותר ? טמפ' לאחר 14 שעות OCCT הינה 72c.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב זכרונות של OCZ Platinum Rev. 2 2048Mb DDR2 800Mhz 4-4-4-15. בכדי לקבל יציבות ב-OC הייתי צריך להעלות את המתחים שלהם ב-0.6V במקום 0.3V. האם יש סיכון שהזכרונות יפגעו? אני מצרף תמונה מ CPU-Z. מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB. עשיתי OC של שיפור ב-43% במהירות הCPU (מ-2.3Ghz ל-3.3Ghz) בבאס גם עשיתי OC של שיפור ב-43% (מ-333Mhz ל-477Mhz). הרצתי בדיקת יציבות במשך כל הלילה בעזרת התוכנה S&M וכל הבדיקות עברו. כמובן שהבדיקות של הכל היו על 100% ועל Long. אני אציין כי יש לי את Scythe Infinity. בברכה, עומר חצ'ק. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוכנה מומלצת למדידת טמפרטורת המחשב, מתחי הספק ומהירות המאווררים בכדי שבמידה והם יוצאים מתחום סביר תתריע לי בצפצופים על כך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא כזה: cpu: intel core i5 750 m-board: gigabyte ga-p55us3l gpu: hd4850 1gb dual slot heatsink power supply: pcp&c 750watt silencer case: antec 902 ram:g.skill 4GB cl-7-7-7-21 שזה מפרט מכובד המארז שלי די איכותי המעבד חזק הספק יסחוב את זה כמו פנתר והכרטיס מסך גם סבבה זכרונות אני שוקל להוסיף עוד... אני כבר לא כל כך משחק במחשב ויותר עובד איתו לעבודות גראפיות בתוכנות כמו 3D Studio MAX (פה אני כבר המון שנים) ועוד מעט אני מתחיל ללמוד MAYA אני גם עובד עם פוטושופ אילוסטרייטור AFTER EFFECTS וPREMIER ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות איזשהו אוברקלוק לשפר את הביצועים של המחשב שלי בתוכנות האלה ראיתי שיש SoftMods שאנשים עושים לכרטיסי מסך כדי "להפוך" אותך לכרטיסים…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. היום קיבלתי מחשב חדש, בחלקים והרכבתי אותו. דיי הסתבכתי עם הקירור של AMD. פעם ראשונה שמתי את הקירור על המעבד, ולא הצלחתי לחבר את שני תפסני המתכת בצידי הקירור לקליפסים בלוח אם. כאשר אחד מאותם תפסני מתכת היה מחובר, לא הצלחתי להגיע עם השני לקליפס. החלטתי להוציא את הקירור ולנסות שוב. רק מה- הוא לא יצא. בהתחלה חשבתי שאחד מהקליפסים לא השתחרר, אבל לא, הוא פשוט היה מונח על המעבד. קצת כוח והצלחתי להוציא את הקירור, עם המעבד ביחד! המעבד היה מודבק אליו כל כך חזק שהוא פשוט יצא מהסוקט (שהיה סגור עם הידית). בקושי הצלחתי לנתק את המעבד מתחתית הקירור, כנראה הבעיה במשחה הטרמית ה "איכותית" שהיתה שם... הכנסתי את המעבד בחזרה לסוקט, חיברתי את הקירור ובקושי רב הצלחתי לחבר את שני התופסנים לק…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-