עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לשייף את המעבד שלי (P4 פרסקוט) ולהישאר לבנתיים עם המאוורר המזוויע של אינטל. האם אחרי השיוף הגוף קירור 'יגיע' אל המעבד? יגע בו 100%? תודה, בז'נגלו.

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by etay34,

יש לי מאוורר s-flex 120mm עכשיו רציתי לדעת בעיקרון איך אני מחבר אותו... יש לו כבל חשמל אז לאן מחברים אותו והאם צריך להגדיר אותו איפשהו או שהוא מוגדר לבד... ושאלה נוספת.. אם אין מקום במחשב להלביש אותו האם הוא יכול להיות תלוי? או שזו בעיה..?

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  3. אני צריך עזרה יש לי כרטיס MX440SE ואני רוצה להפוך אותו ל QUARDO 550XGL איך אני יכול לעשות את זה יש לכם מושג?

• 17 תגובות
    • 939 צפיות
  4. טוב אז ככה, מעבד של אינטל 2.6 HT Northwood, זיכרון 768 MB בשלושה סטיקים: שניים של micron PC 2700 ועוד אחד עם אותם נתונים של סמסונג ולוח אם של ABIT דגם IS7-E טמפ' מעבד 45-42 במאמץ כרגע אני על OC של 3.20 מ2.60 ואני בטוח שאני יכול לעבור את המחסום הזה של 3.20 אבל אני צריך לדעת מה עוצר בעדי? הזכרונות? התזמונים אולי? צרפתי תמונה של הCMOS תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by KoDkOd,

למה אתה קורא קירור נכון????????????.. ???

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by ONKYO,

קבלו כמה תמונות של המארז שלי, הצביעה עוד לא הסתיימה.....(...theres more to come)

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by swan,

לא הצלחתי להעלות את התמונות לשרת...אז יש קישור. לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי משהו מקורי...(אני מקווה) אז אני מחכה להערות תגובות וכו'. אלעד http://photos.walla.co.il/elad_fgjfj

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  8. איזה מקדח כוס אני צריך?! ברזל יקר :-\ עץ לא נראה לי יתאים :-X מה לעשות? :'(

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by yambtz,

אני בן 16 ואין לי עבודה, רק דמי כיס 20 שח בשבוע. למזלי יש לי דרמל בבית, אבל הרסתי את הראשים, אפילו של השיוף (עבדתי במרפסת, הוא לא היה מחוזק טוב, שמעתי חתול צועק, יש צורך לפרט עוד?). כרגע יש לי 50 שח שהולכים ל LAN party ב 19 לחודש. קיצר אין כסף. עד עכשיו עשיתי ככה: 1)צביעה של דלתות המארז בשחור, בכוונה השארתי את השאר כסוף, יצא מדהים 2)צביעה של החלק הלבן במקלדת מולטימדיה של מיקרו$פט בשחור, השאר יהיה כסוף כשיהיה כשף לצבע. 3)חלון ושורה של חורים מתחתיו ששכן שלי עשה לי בחינם. יש לו כלים בעבודה, וחר הביא לו פרספקס. 4)stealth DVD 5)עיגול כבלים יש לי חלקים\הם בדרך ל: 1)glowpad - מחכה לפספקס שאבא שלי השיג לי. 2)מסך LCD שלקחתי ממילונית, נראה לי יש לו אפילו תאורה אחורית - מח…

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by cousinIT,

יש לי ג'יפורס 2 ואני מעוניין להדביק עליו גוף קירור פלוס מאווררר... הלכתי להום סנטר וביקשתי דבק תרמי, אמרו שלא שמעו על זה מעולם... אז חיפשתי בעצמי ולא מצאתי דבק שכתוב עליו תרמי אלא דבק שהכי מתאים , ורציתי להתייעץ איתכם האם להשתמש בו או לא... הנה פרטים עליו: שם: OBRASIL תיאור: חומר סיליקוני עמיד בחום גבוה ועמיד בשמנים. מקס טמפ': 600F כתוב שהוא מתאים בעיקר לשים במנוע של הרכב על מתכות וכאלה ולכן הוא נראה לי הכי טוב.. הטמפ' הכי גבוהה שלו היא ממממממששש גבוהה ולכן לא נראה לי שהוא יימס ... אבל האם הוא מתאים.. לא כתוב שהוא אפוקסי. כדאי? אני די בטוח שהוא ידביק.. אבל לא יודע מה יקרה אח"כ

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  11. טוב, אתם יכולים לראות לפי הכותרת, אני חושב אם לקנות מאוורר עם לדים. אני חותך חור בצד המארז ושם שם את המאוורר עם גריל שולט, אין לי חלון ולא יהיה לי (אין מקום). אז מה אתם אומרים, זה עדיין יהיה יפה הלדים, או שבקושי יראו את זה? ד"א, המחיר לא חשוב, כי זה הכל יוצא לי בערך אותו מחיר, אז אל תענו לי "לא שווה את הכסף". מצפה לתגובות!

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by Vega,

שלום, יש לי כאן מחשבון דפוק של CASIO (אני חושב)... הוצאתי ממנו את הלד (המסך הזה... לא בטוח אם זה לד).. ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. ראיתי שחבר שלי עשה את זה... גם אני רוצה. מוזר לי קצת שלמסך אין שום כבלים. זה יעני רק המסך עצמו, ועוד כרטיס שהיה מחובר אליו. האם מישהו יוכל להפנות אותי לאיזהשהו מדריך? בתודה, --Vega

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by nivrob123,

יש לי את הכרטיס הזה כבר 3 שנים מהתחלה היה לי בעיה עם OC המותקן שבא עם הכרטיס 800/950 משום מה תמיד קורסים לי משחקים ואני חייב להוריד את OC לרגיל שלו מה עושים?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  14. Started by coran,

שלום, המאוורר שלי בלפטופ עושה רעשים בלתי נסבלים. פירקו לי אותו בדקו אותו וצריכים להשיג מאוורר חדש. למי שיודע מאיפה אני יכול להשיג אני יודה לו! זה מחשב ממש ישן מקווה למצוא את זה בזול. תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by reviZor,

שלום אנשים אני מודע שהנושא על קירור לQ6600 נתחן כבר אבל יש לי שאלה והיא: האם הקירור MUGEN2 יכנס לי לתוך המארז? המארז שלי הוא ‏Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan אני מתכנן לעשות OC ל 3-3.4GHZ אז אני רוצה להפתר מהקירור סטוק לפני שאני יתחיל אם הOC אם יש לכם הצעות לקירור אחר בטווח של 200 ש"ח להציע אני יותר מישמח. תודה מראש. נ.ב את שאר המפרט אפשר לראות בצד.

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  16. בעיה בחום המעבד . --- ברשותי מעבד E8400 קירור סטוק רגיל. לוח P5QL PRO התקנתי את המחשב, ובדקתי בדיקות מאמץ עם OCCT בדקתי טמפרטורות עם REAL TEMP גם עם EVEREST. אז ככה בלי מאמץ הטמפרטורות שמראות התוכנות הן כ 27-35 מעלות. טמפרטורת לוח אם סבירה מאד תמיד. בין 27--33 מעלות. עכשיו שאני מפעיל את OCCT לבדיקת מאמץ, חום המעבד עולה מיד ל 65 - 70 מעלות והתוכנה מפסיקה את בדיקת המאמץ. הטמפרטורה יורדת לאחר מכן מידיית תוך 30 -40 שניות היא כבר כ 30 -27 מעלות. שאני משחק, תוכנת הניטור מודדת 80--75 מעלות. ומיד בתום המשחק הטמפרטורה צונחת מייד לטמפרטורה רגילה 27-35 איך אתם מסבירים את זה? אותי זה מפתיע כיצד טמפרטורת המעבד יכולה לרדת במהירות כזו... יתכן שבקר טמפרטורה בלוח אם לא ת…

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by eli89z,

מה קורה... אני מחפש משאבות מים פשוטות וקטנות בשביל קירור מים המשאבה צריכה להיות קטנה פיזית ובעלת ספיקה נמוכה אני ישמח לעזרה כי אני לא ממש מוצא תודה.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  18. הלוח אם של חברת אסוס אז אני חושב להאמין לתוכנה שלהם. מה אתם אומרים? תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by Tharbad,

מאיפה קונים כאלו? יש הבדל בין אחת לשנייה או שזה לא משנה?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by iyehuda,

בזמן הדלקת מחשב הוא לא מסתובב כלל ויותר מאוחר הוא מתחיל להסתובב ומאד לאט יש המלצה על מאורר או שכבר נגרם נזק למעבד טמ"פ המעבד היא סביב ה 43 מעלות

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  21. שלום קניתי מחשב חדש ואני לא מבין במחשבים... יש לי מארז עם מאוורר אחורי 120MM והוא מורכב כך שהוא מוציא אויר מהמארז (כלומר אם שמים יד מאחורי המארז מריגישים אוויר ובפנים לא מרגישים אוויר) התווית של המאוורר כלפי חוץ המארז.. השאלה אם לא הרכיבו לי אותו הפוך? הוא לא אמור לתת קירור לתוך המארז? אגב, מהי הטמפ' המומלצת/הסבירה שצריכה להיות בפנים המארז?

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  22. Started by iDanVas,

מישהו יודע איך לעשות VMOD ל6800GS?

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  23. מה ההמלצות שלכם עם תקציב של 200 בממוצע ... חשוב לציין שהמארז לא הכי מאוורר למרות שעכשיו הוספתי לו שניי מאוורים ולמרות זאת הטפמ' עומדת על 61 במנוחה פשוט עכשיו נכנס הקיץ ואני ממש לא מעוניין עוד שמש לידי גם כן לאחר חיפושים כאן ובגוגל לא הצלחתי ליישם דעה נחרצת ... לכן כל הצעה תיהיה אפשרית אם אתם מרכיבים קירור מהיט סינק ומאורר נפרד נא לרשום איזה מאוורר מומלץ .... תודה ..

• 16 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by VooDoo3,

הי , כמו שאתם בטח יודעים, היום קיבלתי את הוולקנו +7, התקנתי אותו ועשיתי OC למעבד שלי ל900 (6x150) . הוולקנו מטפל יפה במעבד ומשאיר אותו בחום ממוצע של 30 מעלות . לוח האם לעומת זאת כבר מגיע לחום של 40 (32 לפני ההאצה) מעלות . נסיתי לכוון מאוורר לכיוון הציפסט הראשי , שגם לאחר ההאצה נשאר קריר , אבל זה לא עזר ... נגעתי בזכרונות והם גם די קרירים . אז איך אני יכול לקרר את הלוח-אם ? :-\

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  25. איזה צורת קירור טובה ביותר לדעתכם לקירור המעבד איזה מאוורר אם כי היום אפשר לקורא לולקנו 7+ ונטה תעשייתת אני מחפש לקנות למעבד שלי מאחר ותאמינו או לאהגעתי לטמפרטורה על המעבד שלי 68 C אחרי עבודה של 4 שעות לא חשוב המחיר ........ורעש :smoke: וקיים בארצנו הקטנטונת

• 6 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים