אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
תראו אני זקוק לקרור חדש למעבד ואני מחפש קירור שלא דורש פירוק של לוח מהמקום. ותגידו אם צריך להחליף משחה תרימת אם זה מגיע עם משחה תרמית ואם צריך לקנות משחה תרמית איזה כדאי לקנות. ואם צריך לקנות חומר להורדת המשחה ומאיפה. אה ותגידו אם אני משאיר את המדבקה של אסטרוניקס על המעבד וש עלייה משחה תרמית כמה מעלות זה בערך מעלה?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד של אינטל 1.8 P4 ולוח אם של גיגהביט GA-8IDX( הלוח בן 4) והטמפ' שלו במנוחה לא יורדת מ-51 מעלות והוספתי מאוורר למארז וזה לא הוריד את הטמפ'... מה הבעיה שלו...יכול להיות שאני צריך למרוח לו מחדש משחה תרמית..? תודה על העזרה... ???
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, אני לא איש של אוברקלוקינג אבל יש לי בעיה שבטח כאן מישהו יודע עליה את התשובה. יש לי מחשב עם מעבד amd1800 שבא עם מאוורר עליו. הכל התחיל טוב, עם הזמן המאוורר התחיל להרעיש לכמה דקות מהרגע שהדלקתי את המחשב, זה הלך והחמיר והיום הוא לא מפסיק להרעיש (זמזום כזה). מכיוון שהמחשב דלוק אצלי רוב היום זה משגע את השכל. אני מקווה שאני לא צריך להחליף מאוורר, מישהו מכיר פתרון? בתודה
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ראה כותרת. עריכה:אני כמובן מדבר על הקירור למעבד של TT.
-
- 9 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים לשאלה, אבל לא מצאתי אחד שנראה לי יותר מתאים ונראה לי שפה בטוח יש חבר'ה עם נסיון בענין. כשאתם קונים חלקים ומרכיבים מחשב לבד, האם אתם מבצעים למחשב החדש בדיקות מאמץ כלשהן כדי לראות שהכל תקין? עם איזה תוכנות אתם משתמשים? מה משך הזמן שאתם מבצעים את הבדיקות ברציפות(אם זה בדיקת מאמץ למעבד, למשל)? שעה? 24 שעות? האם בחנויות הם מבצעים בדיקות כאלה לפני שמוסרים מחשב מוכן ללקוח (למי שלא קונה בחלקים)?
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב... הבלתי נמנע קרה ! קניתי את המוגן 2 עם משחה MX2 .. לאחר מחשבות רבות איזה קירור לקנות ראיתי שהמוגן הוא פשוט הכי מומלץ. אני מקווה להגיע איתו ל4Ghz ביציבות. אני מקבל את האריזה ביום שלישי, אני מודה לחבר'ה הוותיקים פה ששמחים לעזור :xyxthumbs: תמשיכו כך דרך אגב - אין בעיה שהמחשב עומד נכון?? המשקל לא יהווה בעיה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי בביוס הגדרות של מעבד, ולא מצאתי. הלוח אם GigaByte 8S661FXMIU מישהו יכול לעזור? אגב, איך פותחים צינורות בRIVATURNER יש לי 6600GT, עשיתי עליו אוברקלוק מ 500/900 ל 560/1160 והאוברקלוק יציב, שמעתי שיש כזה דבר פתיחת צינורות עם RIVA, אם כן, איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב! היום ראיתי בתראד שמשתמש עושה אוברקלוק למעבד וזה גורם לו בעיות עם הכרטיס מסך... אז רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כזאת גם? כי כבר ביצעתי אוברקלוק (2500@3200) למעבד ברטון, כרגע יש לי כרטיס מסך בעל תושבת PCI (הכרטיס המדובר הוא 420MX) הזמנתי לפני יומיים את הכרטיס RADEON 9600XT שהוא בעל תושבת AGP אז רציתי לדעת אם כאשר אני אחבר אותו לא יהיו לי בעיות כמו למשתמש ההוא. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איזה לדעכם הכי כדאי? אני רוצה יכולת cfm גבוה לפחות 50+ אבל בדציבלים נמוכים לא יותר מ 35.... יש חייה כזאת? אני יודע בעבר היו לאנרמקס...עכשיו הבנתי כבר אין אותם( (80ממ)
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתכנן אובר קלוק ואני רוצה לדעת מה החשיבות של הזכרונות ומה בכלל אני אמור לעשות איתם חוץ מלעלות לכל המערכת את ה front side bus עכשיו אני באובר קלוק של 3 @ 3.21 ואני רוצה לעלות עוד, אז אני חייב את המידע הזה...
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
צריך עזרה בנושא. איזה חומרים מומלצים ומאיפה אפשר להשיג. עדיפות למשהו שניתן להוריד אם יש דבר כזה.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
Asus Star Ice CPU Cooler http://www.asus.com/products2.aspx?l1=7&l2=38
-
- 9 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, המעבד שלי עובד עכשיו על 133 ואני רוצה שיהיה על 166, כאשר העלתי ל166 הוא התחמם לי ולא העלה ווינדוס, זאת אומרת ניסיתי פעם אחת וזה לא עבד אז הפסקתי כי פחדתי, מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 508 צפיות
-
-
לפני אוברקלוק, אני רוצה להשיג קירור, זול למערכת... AMD ATHLON 2800+ RADEON 9800 PRO 1 GIGA RAM לוחם אם של EPOX מארז, לא יודע, תמונה תעזור? שחכתי כבר איזה תוכנה מביאה דגמים מדוייקים של הרכיבים, מישהו יכול להזכיר לי? תודה מרא שעל העזרה עריכה: הבנתי שגם ספק כוח חזק חשוב לאוברקלוק יותר טוב?(אפשרות לאוברקלוק יותר חזק) אז אשמח לקבל על זה הסבר. וגם לפי מה שהבנתי אין לי חיישן טמפ' בכ.מסך, ואני צריך כדי לדאוג שהוא לא יעבור תטמפ' התקינה, כמה אמור לעלות לי כזה חיישן וכמה זה עולה?
-
- 9 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קיבלתי את הSPIRIT היום אלי חמוד, כבד. היום או מחר אני אחבר אותו ואז יהיה יותר מה לומר בנתיים ממבט ראשון * כבל ארוך בצורה מגוכחת. * כבד מאוד יחסית לקירורים אחרים לNB * חיבור מוזר ללוח אם (יעיל אבל מוזר) מקווה שלא יהיו בעיות עם הלוח שלי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד intel p3 370 pin במחיר סביר, גג 130 ש"ח! ותתנו לינק לאתר, תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן אהלן מה קורה? אז ככה, המאוורר שלי רועש ממש, מדובר במאוורר סטוק שהגיע עם הAMD Phenom II 955 אני מחפש מאוורר שיהיה ממש שקט, שאני אוכל לראות סרט בחדר בלי לשמוע את המאוורר, שאני אוכל אפילו לישון ולא אשים לב שהמחשב דולק בכלל... תקציב באיזור ה100-150 ש"ח. מאוורר לCPU מעבד אם זה לא היה ברור.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בכרטיס הזה וממה שהבנתי הוא מגיע גם עם הקירור הבא Arctic Cooling Accelero X2 הכל ב-1200 שקל ב-KSP. די משתלם, נכון? ראיתי שכמה אנשים כבר המליצו על הקירור הזה, השאלה שלי האם הוא מספיק טוב (גם ל-OC) או שיש צורך להשקיע 200 שקל נוספים ולקנות את הזלמן VF900-Cu?
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להשיג את גוף הקירור הזה בארץ כבר, ובאיזה מחיר? לפי ביקורות שקראתי עליו הוא כמעט ומשתווה ל-SP94/97 בביצועים, הוא גם נראה מצויין (עם 4 לדים), ובארה"ב אפשר להשיג אותו במחיר של הזלמן... תוסיפו לזה את העובדה שהוא שקט, לא שוקל הרבה (עשוי מאלומיניום), מקרר גם את הסביבה של המעבד ובא עם פאן-ביי, וזה נראה לי כמו מחליף נהדר לזלמן בתור גוף קירור שמקרר מצויין וגם שקט מתי שצריך.
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שיש דיון על זה בסטיקי, ואפילו יש מפרט של עד 200$, אבל שבדקתי את המחיר של הרכיבים הם עלו על 200$. המערכת תהיה למעבד, ואני צריך "RADBOX" חיצוני לרדיאטור שיתאים מכיוון שאני לא הולך לעשות מודינג. חשבתי על משהו כזה[מהדקים ונוזל קירור אני אקנה בארץ, מכיוון שאני לא יכול לעבור את ה200$ אפילו בסנט]: Swiftech MCP655 12 VDC Pump $79.95 x = $79.95 MCB-120 "Radbox" radiator/fan housing - Blue $17.95 x = $17.95 Swiftech MCR Quiet Power Series radiators - 120mm Black $28.50 x = $28.50 Swiftech Storm Universal Waterblock Rev 2 $54.95 x = $54.95 Swiftech MCRES-Micro Swiftech MCRES-Micro $16.95 x = $16.95 Primochill UV Tubing - Blue 1/2 - 3/4 Primochill UV Tubing - B…
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
את המפרט אתם יכולים לראות בצד , החלטתי ללכת על הקירורים האלה קירור למעבד Scythe Mugen 2 קירור לכרטיס Arctic Cooling Accelero Twin Turbo ולהוסיף עוד מאוור או 2 מתוצרת Scythe S-FLEX SFF21E מלמעלה שיכניס\ו אוויר השאלה היא כזו האם הmugen 2 לא יהווה לי בעיה עם הזיכרון בגלל הגודל שלו , ועם למישהו יש דעה האם להשים 2 מאוורים מלמעלה שיכניסו או 1 [דעה שלי אני לא בטוח 2 מיותר כי המוגן חוסם אחד] על תסתכלו על הכבלים אני עובד על זה . http://img168.imageshack.us/img168/2207/008opk.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1041/005jtl.jpg
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה. אחרי שהחלטתי אחרי שיקולים מרובים לא לקנות מחשב חדש מבוסס AMD, נשארתי עם המחשב הישן שלי (PENTIUM 3 450 MHZ SLOT 1, לוח אם מגעיל של LUCKY STAR או משהו כזה, 256 MB זיכרון SDRAM ו MSI GF4 חדש שקניתי כי שרפתי את הקודם) והוולקנו 7+ שתכננתי לשים על המחשב החדש שלא קניתי בסוף. לא רציתי לבזבז את הוולקנו אז אמרתי ננסה להתקין אותו על PIII שלי. היה לי ברור שזה לא מתאים לסלוט 1 אבל אמרתי ננסה אולי נמצא איזה שפצור. אחרי נסיונות ארוכים הגעתי למסכנה שאת ה HS אין מצב שאני מצליח לחבר, אז נשארתי עם הקודם (רק החלפתי את הפד במשחה טרמית), ושמתי את המאוורר של הוולקנו עליו (גם בשפצור עצבני ביותר, לקח לי המון זמן לחבר את זה כמו שצריך כי גם הייתה בעיית מקום בגלל שהמאוור גבוה מדי ונוגע בספק …
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-