עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avi333,

האם המערכת הזאת טובה? Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System כאן יש יותר פרטים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ואם כן האם יש למישהו מדריך לזה כי אני לא רוצה סתם לקנות ואחרי זה לא להרכיב

• 21 תגובות
    • 941 צפיות
  2. שלום.. אני רוצה לקנות משחה טרמית בשביל המעבד והכרטיס מסך ושמעתי שארקטיק סילבר ממש נדבקת (חבר שלי עקר את המעבד שהיה דבוק לקירור בגלל הדביקות והוואקום). כולם המליצו לי עם MX-1 ורציתי לדעת אם מזרק אחד יספיק לי למעבד ולכרטיס מסך. ודבר אחרון - האם סיליקון טרמי יכולה להוות תחליף לדבק טרמי בשביל צלעות הקירור לזכרונות?

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  3. טוב אז ככה, מעבד של אינטל 2.6 HT Northwood, זיכרון 768 MB בשלושה סטיקים: שניים של micron PC 2700 ועוד אחד עם אותם נתונים של סמסונג ולוח אם של ABIT דגם IS7-E טמפ' מעבד 45-42 במאמץ כרגע אני על OC של 3.20 מ2.60 ואני בטוח שאני יכול לעבור את המחסום הזה של 3.20 אבל אני צריך לדעת מה עוצר בעדי? הזכרונות? התזמונים אולי? צרפתי תמונה של הCMOS תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by Qtec,

רציתי לדעת איך להוריד היטסינק סטוק של אינטל (לאחר שניסיתי בעצמי וזה לא הלך הכי טוב- ולכן אני קונה מחר משחה תרמית חדשה)

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by omrij,

כרגע ראיתי את הידיעה הבאה http://www.theinquirer.net/?article=21168 כל מי שתכנן לקנות עכשיו זה הזמן קישור לדיון בנושא http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=706505

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  6. יש לי GF2MX אני כבר אפילו לא זוכר כמה. זה ELSA Gladiac 511. ואני תוהה אם לקחת לו את הגוף קירור (על אף שהוא מטבע של חמש אגורות לעומת הקירור של הR9800P שלי, לא נראה לי שהוא יוסיף בגרוש, 7ס"מ*4ס"מ*1ס"מ). או להתאמן בOC לכרטיס מסך לקראת העתיד... אולי יש למישהו הצעות מגונות אחרות? אני אשמח..

• 15 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by Sblast,

אני קונה מארז HEC Compucase CI-6A21 עם כרטיס מסך תומך DRX10 בחנות אמרו לי שהמארז מגיע עם מאוורר אחד...ואני לא בטוח שזה יספיק, הוא אמר שיעלה 10 שקל להוסיף מאוורר זול. צריך איוורור ב200 או 100 שקל אם אפשר דרך KSP! תודה! תודה!

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by vaza_n,

חיברתי מחשב באוטו , PC רגיל P2 300MH ואני חושב לחבר לו מסך , האם יש דרך לחבר מסך לפטופ ? נשמע קצת מטורף אבל נראה לי שזה אפשרי עם כמה הלחמות , יש למשהו מושג אם זה יעבוד ואיך לחבר?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by cousinIT,

יש לי ג'יפורס 2 ואני מעוניין להדביק עליו גוף קירור פלוס מאווררר... הלכתי להום סנטר וביקשתי דבק תרמי, אמרו שלא שמעו על זה מעולם... אז חיפשתי בעצמי ולא מצאתי דבק שכתוב עליו תרמי אלא דבק שהכי מתאים , ורציתי להתייעץ איתכם האם להשתמש בו או לא... הנה פרטים עליו: שם: OBRASIL תיאור: חומר סיליקוני עמיד בחום גבוה ועמיד בשמנים. מקס טמפ': 600F כתוב שהוא מתאים בעיקר לשים במנוע של הרכב על מתכות וכאלה ולכן הוא נראה לי הכי טוב.. הטמפ' הכי גבוהה שלו היא ממממממששש גבוהה ולכן לא נראה לי שהוא יימס ... אבל האם הוא מתאים.. לא כתוב שהוא אפוקסי. כדאי? אני די בטוח שהוא ידביק.. אבל לא יודע מה יקרה אח"כ

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  10. Started by singera,

היום ביצעתי מוד מאוד נחמד! יש לי מארז ציפטק שבוא החלון יותר גדול המחור הקדוח (כמו שהדובים מוכרים) שמתי לדים בפינות החלון (כרגע רק שניים כחול וירוק בקרוב יתווספו עוד) האפקט מאוד יפה רואים את אלומת הלד על החלון (כמו זרקור) והדפנות של החלון מוארות אף הן (על עיקרון סיב אופטי)

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  11. טוב, אתם יכולים לראות לפי הכותרת, אני חושב אם לקנות מאוורר עם לדים. אני חותך חור בצד המארז ושם שם את המאוורר עם גריל שולט, אין לי חלון ולא יהיה לי (אין מקום). אז מה אתם אומרים, זה עדיין יהיה יפה הלדים, או שבקושי יראו את זה? ד"א, המחיר לא חשוב, כי זה הכל יוצא לי בערך אותו מחיר, אז אל תענו לי "לא שווה את הכסף". מצפה לתגובות!

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

צריך עזרה בנושא. איזה חומרים מומלצים ומאיפה אפשר להשיג. עדיפות למשהו שניתן להוריד אם יש דבר כזה.

13. אני עובד עם לוח אם של Asus P4T-E ומעבד P3 1.8A מה צריכה להיות הטמפרטורה של לוח האם ושל המעבד באופן רגיל? מהי התוכנה הטובה יותר למדידה וניטור הטמפרטורות? תודה.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by dotans75,

אנוכי טכנאי מחשבים (הנדסאי למעשה....) אבל מאז ומתמיד נמנעתי משינויי מהירויות מחשבים מסיבות שונות ולא התעניינתי בנושא. לשם הנסיון הייתי מעוניין לנסות וללמוד איך זה עובד ואיך עושים את זה..... התגלגל לידי מחשב שיאלץ לעבור את הטבילה על רטוב ואני מבקש את עזרתכם בהמהרתו כי ממש אין לי מושג איך מה לשנות. מפרט המחשב: מעבד AMD 2/350 לוח אם ASUS P5A-B זיכרון 2X32 ספק 200W על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס מילניום וממה שהצלחתי לראות המעבד עובד במצב רגיל זה בטמפרטורה של 50 מעלות (כנראה שצריך להחליף....) אשמח לשמוע אם למישהו יש מידע איך ומה ניתן לשנות כאן

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by Real_Me,

אני עומד לקבל זכרון DDR PC2100 מארה"ב ללוח KT266A והאם הבנתי נכון שאם ארצה דווקא זכרון PC2700 שהוא מותאם לעבוד ב-166 FSB אוכל לנצל אותו כראוי רק אם אמהיר את המערכת שלי למהירות הזו מ-133 כרגע, מה שלא נראה סביר? ואם אצליח להגיע למספר נמוך מ-166 אז PC2700 יתנהג בדיוק כמו ה-PC2100 מבחינת המערכת או שבכ"ז יהיה הבדל?

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

למה אתה קורא קירור נכון????????????.. ???

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by shloosh,

מה יותר מהיר???????????????

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by ONKYO,

קבלו כמה תמונות של המארז שלי, הצביעה עוד לא הסתיימה.....(...theres more to come)

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by coran,

שלום, המאוורר שלי בלפטופ עושה רעשים בלתי נסבלים. פירקו לי אותו בדקו אותו וצריכים להשיג מאוורר חדש. למי שיודע מאיפה אני יכול להשיג אני יודה לו! זה מחשב ממש ישן מקווה למצוא את זה בזול. תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  20. שלום בדרך אלי 3 מאוררים למארז CMSCOUT 2 2 מאווררים רגילים ואחד בעל אנטי אבק השאלה שלי זה איפה למקם אותם , ובאיזה תצורה (הכנסת אוויר מבחוץ / הוצאת אוויר מבפנים ) הנה כאן תמונה עם כל האיזורים של המאוררים רק ששכחתי לציין שבקדמת המארז נמצא מאוורר שמכניס אוויר ובאחורה של המארז מאוורר שפולט אוויר חם ויש לי עוד מקום אחד שלא ציינתי להכניס מאוורר וזה בקדמת המארז חשוב להדגיש ש2 המקומות לאוורור למעלה בעלי סינון אבק ואילו למטה ובצד המארז הם לא חשבתי לשים מאווררים במקומות 2 ו4 (בתמונה לעיל) מאוורר מס' 2 הוצאת אוויר מהמארז כי שאני שם יד למעלה אני מרגיש חום בעת מאמץ (משחקים וכו') מאוורר מס' 5 הכנסת אוויר כדי להכניס אוויר רענן ( ) למארז, למרות שהכרטיס מסך בע…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  21. בעיה בחום המעבד . --- ברשותי מעבד E8400 קירור סטוק רגיל. לוח P5QL PRO התקנתי את המחשב, ובדקתי בדיקות מאמץ עם OCCT בדקתי טמפרטורות עם REAL TEMP גם עם EVEREST. אז ככה בלי מאמץ הטמפרטורות שמראות התוכנות הן כ 27-35 מעלות. טמפרטורת לוח אם סבירה מאד תמיד. בין 27--33 מעלות. עכשיו שאני מפעיל את OCCT לבדיקת מאמץ, חום המעבד עולה מיד ל 65 - 70 מעלות והתוכנה מפסיקה את בדיקת המאמץ. הטמפרטורה יורדת לאחר מכן מידיית תוך 30 -40 שניות היא כבר כ 30 -27 מעלות. שאני משחק, תוכנת הניטור מודדת 80--75 מעלות. ומיד בתום המשחק הטמפרטורה צונחת מייד לטמפרטורה רגילה 27-35 איך אתם מסבירים את זה? אותי זה מפתיע כיצד טמפרטורת המעבד יכולה לרדת במהירות כזו... יתכן שבקר טמפרטורה בלוח אם לא ת…

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by KaPuT,

מדובר על לוח P5Q DELUXE עם 4 גיגה OCZ REAPER 1150 כרגע המערכת עובדת יציב על 8.5*475-נבדק בפריים לכמה שעות טמפ בCORE TEMP מגיע לאיזור ה 60 ועם החיישן בלוח לאיזור ה 53 מקס הבעיה היא שאני רוצה להגיע ל 500*8 והמערכת לא עולה לא משנה איזה מכפלה אני שם *500 שום דבר לא עולה בכל מתח שאני שם, יכול להיות שמיציתי את המערכת?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by iakovl,

כחלק מהבניה הקרובה של הHTPC/NAS אני מחפש מאוורר SLIM כלומר דק יותר מהרגילים רגיל = 25/38 מ"מ דק = 12 מ"מ היחיד שאני מכיר הוא הSlip Stream 120 mm Slim יש גם גרסת 100MM האמת http://www.scythe-eu.com/en/products/fans/slip-stream-120-mm-slim.html הבעיה שהוא לא נמכר עד כמה שאני רואה בארץ מהחיפושים שלי )אולי אני טועה) מה שכן יש כמה מוצרים של החברה שמכילים אותו ואני שוקל לקנות אותם בשביל המאורר, הבעיה היא שהמחיר היחסי הופך ללא כדאי יש למישהו מושג איפה יש מאוורר מהסוג הזה בארץ?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  24. אני לא מבין איך הזיכרון משפיע על האוברקלוק למעבד... אם אני עושה אוברקלוק למעבד אני אז מוריד מכפלה - אם הייתי 133Mhz X12 אז עכשיו אני 150X12 - אז אני מקבל 1500Mhz במקום 1600Mhz במקור - איך זה עוזר לי בביצוע אוברקלוק ? האם אני יכול לשנות תזמונים של הזיכרון ככה שהוא יעבוד יותר מהר? מה משפיע על מהירות הזיכרון הMhz או התזמונים? מה שלבסוף עשיתי זה במקום 133Mhz X 12 שיניתי ל 160Mhz X 10 - ככה אני מקבל 1600Mhz - זה המהירות המקורית... האם כדאי להוריד את הזיכרון ל 1333Mhz ולשנות תיזמונים?? אשמח למידע בנושא.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. אני רוצה לנקות ביסודיות, בשביל החלפת קירור, אני מאמין שכוהל יעשה את העבודה ואפילו יתנדף מהר כדי לא להתנגד למשחה החדשה. אמת ?

• 5 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים