אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי ולקנו 7 הבעיה היא שהוא ממש מרעיש צריך המלצה על מאוור יותר שקט תודה
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המהרתי תמחשב מ XP 2000 ל XP 2200, הטמפרטורה שמראה הסנדרה שונה מהטמפרטורה שמראה התוכנה של גיגהבייט, בכל מקרה ע"פ גיגהבייט אני 48 מעלות ברגיל, ו 54 ב FULL LOAD, איך הטמפרטורות האלה??? ומי באמת צודק? סנדרה או גיגה בייט?
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אחים שלי אתם צכירים את הביעה של הציפסט בלוח הK8NF9 הוא רותח אז בתור פיתרון חיברתי עלין את המאורר הזה שהיה לי במחשב נייד ישן http://img.epinions.com/images/opti/c4/65/pr-Compaq_Presario_1246_1247_1277_1279_Series_cooling_fan_FD0530154B_2A_158800_001_FD0530154B2A158800001_CD_ROM_Drive-resized200.jpg הוא מאורר מעוד שקט (21db ) ופועל על 7000 ומפיק 4CFM הביעה היא שהוא מעוד ישן כבר וגוסס כל שבוע צריך לשמן אז אני צריך מאורר שיהיה חזק כמו זה ושקט ודרך אגב המאורר הזה עולה כ200 שקל !!!! יש לכם הצעות?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2156 כרטיס מסך שלי: http://www.techpowerup.com/gpuz/3w59x/ http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1273&ProductName=GV-NX66256DP2 מעבד שלי: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=927232 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27478&processor=630&spec-codes=SL7Z9,SL8Q7 המערכת מגיעה לטמפרטורות מאוד קיצוניות. המעבד- אני יכול להבין וגם לטפל בזה- אני אקנה קירור טוב יותר. כרטיס מסך- יש לי קירור פסיבי עליו, האם אני יכול לשים מעליו מאוורר? או שצריך להוריד הכל? כמו כן אם אפשר קישור למאוור טוב לכ.מסך. צ'יפסט- הדבר היחידי שמדאיג …
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לחץ כאן כדי להגיע לתמונות כמובן מהאוסטרלים !! ולמי שאהב אז בטוח יאהב גם את זה (המון המון תמונות!!!)
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, ברצנוי מעבר E6750 עם קירור מקורי, הטמפ המקסימלית בOOCT היא 63, ברצוני לעשות OC לכן עלי לרכוש קירור מתקדם יותר. מארז :ARMOR J TT תקציב 150 שקל, האם הקירור מגיע עם משחה? האם יש צורך לפרק את הלוח אמ לצורך התקנת הH(תמיכת הקירור)? כמה מעלות המעבד יעבוד בזמן מנוחה?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וברצוני לשאול מס' שאלות אך לפני זה להלן המפרט: intel core 2dou e6600 gigabyte dq6 leadtek7900 gt extreme 1gb geil ddr2 השאלה שלי היא כזו קודם כל ,האם ברגע שאתה עושה אוברקלוקינג ניתן להשאיר את המחשב במצב הזה תמיד? האם ניתן לעשות אוברקלוקינג עם הקירור שמגיע עם הלוח אם ועם המעבד? איך אני יודע מה הטמפרטורה של כל אחד מהרכיבים במחשב?ואיך אני יודע מה הביצועים של כל אחד מהרכיבים לפני ואחרי האוברקלוקינג? האם רצוי לא לעשות אוברקלוקינג בכלל? תודה מראש עוז
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה לקחת מחשב נייד בן 5 בערך והפכתי אותו למחשב לסלון. המחשב מהסדרה copmaq q61 . הבעייה העיקרית היא כשהמחשב סגור ומחובר לטלויזייה הוא מתחמם בצורה היסטרית והמאוורר שלו נשמע למרחקים הבעייה העיקרית היא שגם כשהמחשב פתוח הוא מתחמם(לא ככה) בצורה משמעותית. אני לא מעוניין שהמחשב יהרס כתוצאה מנזקי חום כאלה ואחרים לכם אני פונה אליכם לעזרה. אני זקוק להמלצה מה ניתן לעשות לגבי החום של המחשב שיהיה שקט ככל הניתן ועם ניראות סבירה(זה נמצא בסלון). בהתחלה חשבתי לבנות סוג של פלטה כזאת עם כמה מאווררי 12'' אבל נראה לי יהיה יותר חכם להתייעץ איתכם קודם תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז טוב למודינג ושיהיה בערך בתקציב של 300 ש"ח הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אתמול בבוקר עשיתי ניקוי יסודי להמאוורר של המעבד והחלפת משחת טרמי שחיברתי חזרה הטמפ פשוט עלו ב20% יותר ממה שהם היו מוקדם מפרט 4670K H87 PRO FREEZE 13 PRO CO IDLE 30-40 LOAD 66 יכול להיות שמאוור לא יושב טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המעבד שבכותרת עם לוח אם של epox 8rda3+ זכרון geil value 512 400mhz ddr בקיצור ניסיתי להביא אובר של 200 באס וקודם המחשב לא עלה על מתח של 1.75 עכשיו פתאום הוא כן עלה וזה אחרי שהעלתי את התזמונים ל-3-4-4-8 הוא עלה אבל לווינדוס הוא לא הגיע,על התזמונים שהלוח אם קובע הוא לא מגיע לפוסט בכלל....(מומלצים 2.5-336) יש למישהו מושג מה הבעיה כאן?הזכרון עובד כאשר המעבד בבאס של 166 (עובד ב-200mhz יענו יחסים שונים)אבל באובר נראה בכאילו המעבד מסתדר מצויין והזכרון לא נותן למחשב לעלות?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ABIT NF7 -XP2600-2*512 KINGMAX BGA?2.5-4-4-8? volkano12-readon 9700 היי איני מצליח להיכנס לWINDOWS כאשר אני מעלה את הFSB מעל ל187 .המחשב מבצע פוסט אך ניתקע בהעלאת החלונות ומבצע איתחול..(WINDOWS XP-SP2??? ניסיתי להעלות מתח למעבדל1.7 ומתח לזיכרונות ל2.7 וללא הצלחה.החלונות לא עולים. עצות לפתרון הבעייה? תודה
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
Pentium D 830 על מה הייתם הולכים??
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה מדריך להכין אבל זה קשה בשבילי מידי ואני רוצה לקנות צג LCD מוכן רק להרכיב אותו ולהשתמש בתוכנה CrystalFontz או בתוכנה אחרת שאפשר יהיה לרשום סתם לדוגמה "AVI" מבינים או שיראה איזה שיר מתנגן בווינאמפ על מה אתה ממליצים ? אם אפשר אז שיהיה אפשר לרשום בו גם בעברית לא חייב אם אין דרך וחייבים להכין ויש מישהו שמבין ויודע איך לעשות את זה ומוכן לעזור והוא מהצפון באיזור צפת-טבריה אז בבקשה שיגיד כי אני לא יודע איך עושים את זה
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והיו המון ת'רדים בנושא אבל לא בדיוק מה שרציתי לדעת עליו. אני הולך לעשות חור בדלת של המארז ואני רוצה לשים זכוכית , רציתי לדעת אם זה יותר עדיף מאשר פרספקט(אני חושב שרושמים את זה ככה) -את היתרונות והחסרונות ביניהם. ועוד משהו שקשור לאטימה, זה יהיה בסדר אם אני ישים סיליקון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באילו חנויות אני יכול לרכוש לדים (קרוב לרעננה וגם רחוק) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם המכפלה אצלי נעולה (לא בטוח אני אבדוק) אז הדרך היחידה לפתוח אותה היא בצורה פיזית? כלומר להוציא את המעבד ולעשות את כל שאר הדברים או שאני יכול להגדיר משו בביוס?
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאוורר הזה?כדאי לקנות אותו? ואני גם צריך לדעת אם הוא שקט? אז אם מישהו יודע אשמח לתגובות. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2514
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סיירתי לי פה בגלריית המודים וראיתי שיש חלונות שקופים על דלת המארז כך שאני אוכל לראות את כל פנים המחשב... איך עושים דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית: מעבד Pentium D 915 2.8GHz לוח ASUS P5GZ-MX צ'יפסט i945GZ זכרון 1024MB X2 DDR2 של G.Skill יש מצב להמהיר קצת מחשב כזה? ת'אמת זה יותר בשביל הכיף מאשר בשביל המהירות ;D נ.ב. המאוורר של המעבד הוא המקורי של אינטל ועושה המון רעש אז אני בטח אצטרך מאוורר אחר...
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לעשות חיתוך בלייזר בחינם במפעל שעושה דברים כאלו. עכשיו דוד שלי שדרכו אני עושה את זה אמר לי שתהיה בעיה משום שהלייזר עובד על חום והמארז מאוד דק והוא צבוע במין צבע שעוטף אותו יש סיכוי גבוה שהלייזר ישרוף את הצבע וגם יתיך את המארז... עכשיו את הסיכון הזה אני לא מוכן לקחת אבל זה הזדמנות ממש חד פעמית כי דודי מכיר שם אנשים והוא נוסע לשם ביום חמישי ויש לי הזדמנות להביא לו את המארז (דלת המארז) היום או מחר. מה לעשות ? ואם יש אפשרות בבקשה תנו לי דוגמאות יפות לחתוך. הם שם יכולים גם לחתוך לפי תמונה... כאילו אני אביא להם תמונה והם יחתכו לפי התמונה. אני חייב עזרה ! תודה נ.ב. אין לי בהזדמנות זו של יומיים להביא מישהו שיצייר לי דוגמית פצצה ואני לא כזה טוב בציור אז אם אתם יכולים…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המעבד שלי זה 2.6 800 P4 והלוח זה ASUS P4P 800 DELUX
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כלומר, לא רק לשלוט על המהירות, אלא גם ממש לעצור את המאוררים (ולכבות את ה LED אם יש) לפי מה שהבנתי, הזלמן MFC2 רק מאיט את המאוררים? http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=274&code=017
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מבין לוחות האם של צ'יפסט P55 , יש כל מיני דגמים , USB3 UD3R UD3 UD4 UD5 ועוד המון סוגים שראיתי , אני מתכננן לקנות מחשב שישמש אותי לOC מכובד אבל מוגבל בתקציב..אני רוצה לדעת באיזה מלוחות האם יהיה אפשר להרגיש את ההבדל בOC(אני מדבר על הגבלה של הלוח אם) , ואיפה יהיה שווה להשים כל גרוש לטובת יעילות בOC? האם בין הדגמים מדובר רק בהבדלים פונקצויונלים כמו אפשרויות קירור מים , חיבורים וכל מיני דברי נוחות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-