עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by WhateverX,

Scythe Ninja 2 VS AC Freezer Xtreme אוקיי הסטוק של המעבד שלי (E8400), התחיל קצת להרעיש, והטמפ' לא ממש יפות. איזה קירור אתם אומרים שמביניהם לוקח, מכל הבחינות? המחיר זהה, אבל חשוב לי מבחינת שקט בעיקר, כמובן טמפ', הרכבה!, יופי, וכו' .. אשמח לעזרה כי באמת אין לי מושג מה לקחת.. (עד עכשיו חשבתי על F7P אבל חבל שבעוד קצת כסף משיגים הרבה יותר טוב)

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by iDanVas,

מישהו יודע איך לעשות VMOD ל6800GS?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by BeNzZy-BoY,

יש בידי לוח אם לפנטיום 3 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לאט לאט אבל הבנתי שללוחות אם של אינטל אי אפשר לעשות אובר קלוק.. זה נכון ???? ואם כן איך פורצים או איך שקוראים לזה אם אפשר בכלל ??? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by sh_idan,

הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  5. טוב - אז הכל מוכן - בניתי מערכת קירור מים שבה המארז עומד לו פה על השולחן כרגיל ואילו המיכל והרדיאטור למטה (ליד הסאב של המחשב). בניתי מיכל מים מאלומיניום ורציתי לדעת משהו - אני רוצה למקם את שני ה 120MM שלי על הרדיאטור ורציתי לדעת מה תהיה האופצייה המומלצת... סקיצה מס' 1 - בה יושבים המאווררים בין המיכל מים לרדיאטור ומקררים את הרדיאטור כך שהאוויר החם נפלט החוצה... סקיצה מס' 2 - מה שנראה ברוב הקירור מים - המאוורר יושב על הרדיאטור עם הרוח לכיוון המיכל - פה אני חושש שהמיכל יקבל את כל החום אז חשבתי שאם האופציה הזאת טובה יותר אז להשאיר רווח של 3 ס"מ לתת מקום לאוויר החם "לברוח" - מאחר והמאווררים שלי הם גם זוהרים שכאלה אופציה זו אסטטית יותר (לא שבאמת אכפת לי אני מחפש - קור קור ק…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  6. Started by mr-j,

שלום לכולם אני חדש כאן אבל לא חדש בתחום. הרכבתי עד היום כמה מערכות מעניינות ובעתיד אני מבטיח להעלות תמונות - ועכשיו לשאלה שלי בניתי מערכת מידע -מכיוון שלא היתה לי בעית תקציב לקחתי את הXP4 של IWILL ופרקתי את המערכת ע"מ להקטין אותה עוד יותר ולהרכיב במארז נירוסטה שהזמנתי בנפרד. למסך("17 LCD) הוספתי אלמנט מגע (ע"י חברת ישומים) ועכשיו לבעיה שלי: המערכת מריצה פלאש וכל הפעולות נעשות ע"י נגיעה ע"ג המסך אבל המחשב לא עולה בלי מקלדת ואני לא צריך אותה (הייתי שמח אם היתה אופציה להשאיר את ה"esc" אבל כל שאר המקשים מיותרים לחלוטין מה גם שאין לי איפה לתקוע אותה -השאלה שלי האם אפשר לייצר פלג דמה למקלדת או שעלי לפרק את המקלדת ולגלגל את המעגל המודפס ע"מ לחסוך במקום. תודה רבה מראש לכל מי שיכו…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  7. המפרט שלי הוא - Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 המעבד שלי מומהר ל- 3GHz 335x9 והנתונים בתוכנות Everest, CPU-Z ו- Core Temp סותרים. ב- Core Temp אני רואה את המהירות כפי שהיא צריכה להיות ומופיעה בביוס (כלומר 3GHz), ב- CPU-Z (הגרסה אחרונה) אני רואה שהמכפלה היא 6 ולכן מהירות המעבד היא 2GHz (כלומר Under clock), וב- Everest הנתונים משתנים כל מספר שניות כלומר המכפלה משתנה מ-6 ל-9 וחוזר על עצמו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? יתכן והתוכנות עדיין לא יודעות לקרוא את הנתונים הנכונים מהביוס של הלוח החדש הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  8. ראיתי מזמן מדריך להכנת פילטרים למאווררים במארז.... ככה שלא צריך לנקות כל חודש את המחשב מחדש... מישהו זוכר איפה הוא?

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by ExploiT,

שלום לכולם אני קונה בקרוב "ציוד כבד" מארז חדש (SUPER TELNET ) לוח אם חדש מוסיף כרטיס זיכרון ואני יקבל את הראדון שאני מצפה לו כבר הרבה זמן הלוח אם ABIT IC7 MAX 3 ומוסיף כרטיס של 256 DDR OCZ וקירור רצחני לראדון 9800 פרו (Arctic-Cooling VGA Silencer ) למעבד אינטל פנטיום 4 1.8 אני מחליף תמשחה לארטיק סליבר 5 ומחליף תסניק היט לספארק 7 פלוס או בשמו הפחות מקורי שהמצאיו כאן אנשים וולקנו 7 ולכרטיסי RAM שלי אני מסויף היט סקיקנים קיצר הולך להיות קירור רצחני עכשיו אני יודע איך לעשות אוור קלוקינג לכרטיס מסך עם התוכנות שיש פה באשכול הורדות אבל איך עושים למעבדים או לוחות אם וכול השאר? ותגדיו אחרי שאני יעלה לאט לאט עם המירות אני מריץ כול פעם בדיקה של 3DMARK04 זה בסדר? אם זה לא יתק…

10. בעזרתו האדיבה של LANZER (מומחה פורום כרטיסי מסך) צרבתי מוד ביוס לכרטיס המסך שלי HD4890 כאשר המתח למצב 3D עומד V1.35 והבאתי אותו ל1000MHZ בליבה ו1150MHZ בזיכרונות (4600MHZ אפקטיבי) בשביל הביטחון ביצעתי בדיקה של 4 שעות בGPU TEST של OCCT 3.1, הקירור סטוק מחזיק את הכרטיס בקלילות. צורפו לדיון כמה תמונות: תוצאת השיא 3DMARK06 היא 16937 נקודות, כשבסטוק הייתי מקבל באיזור ה15400 נקודות. אימות GPU-Z עם הביוס החדש סקרין שוט מחלון הOVERDRIVE של CCC בשביל אימות נוסף למפקפקים. מי שרוצה שאבצע עוד באנצ'ים ואדביק פה תגידו איזה אם יש פה מאגר המהרה לכרטיסי מסך תגידו שאעלה את הביוס. אני ממליץ לכל בעלי הרדיאון להוריד RBE 120 וWINFLASH ולהתחיל לסחוט מהכרטיס שלכם את המיץ באוברקלוק! [attachment…

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by gt2,

המפרט של המחשב שלי הוא כזה: cpu: intel core i5 750 m-board: gigabyte ga-p55us3l gpu: hd4850 1gb dual slot heatsink power supply: pcp&c 750watt silencer case: antec 902 ram:g.skill 4GB cl-7-7-7-21 שזה מפרט מכובד המארז שלי די איכותי המעבד חזק הספק יסחוב את זה כמו פנתר והכרטיס מסך גם סבבה זכרונות אני שוקל להוסיף עוד... אני כבר לא כל כך משחק במחשב ויותר עובד איתו לעבודות גראפיות בתוכנות כמו 3D Studio MAX (פה אני כבר המון שנים) ועוד מעט אני מתחיל ללמוד MAYA אני גם עובד עם פוטושופ אילוסטרייטור AFTER EFFECTS וPREMIER ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות איזשהו אוברקלוק לשפר את הביצועים של המחשב שלי בתוכנות האלה ראיתי שיש SoftMods שאנשים עושים לכרטיסי מסך כדי "להפוך" אותך לכרטיסים…

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by X-ShaY,

בבקשה תענו מהר כי אני רוצה לקנות כבר יש לי מקדימה (במארז) מקום ל4 מאווררים 80MM או מאוורר אחד 120MM אם אני יקנה מאוורר כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=8242 הוא יהיה יותר מועיל מ4 מאווררים 80MM נכון? המאוורר הזה ביכלל טוב? תודה.

• 19 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, ראיתי פה הרבה אנשים עם חלון למארז ורציתי לשאול ממה עשוי החומר של החלון : :

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by blade runner,

מחשב חדש, קירור בגדול לא אידיאלי, מארז מידי ATX פשוט, אומנם זרימת האוורי אל המאורר של הכרטיס לא אופטימלית, אבל בכל מקרה אני לא מתכן OC וגם לא הולך לשחק קל כך הרבה... אבל הכרטיס ממש מתחמם, ומהר. ומגיע 78 מעלות, ללא מאמץ בכלל, כל מה שהוא עושה זה להציג דסקטופ ברזולוציה 1920X1200 המאורר פועל חלש מאוד, א' הגינו בכלל שהוא יצור כל כך הרבה חום בלא מאמץ? ב' למה המאורר לא פועל יותר מהר עם הוא כבר מגיע לטפ' כזו. אני מניח שאני אוכל להפעיל את המאוור על מהר יותר, אבל עדיין משהו לא נראה לי בסדר.

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  15. איפה אפשר להשיג מאוורר חזק מאוד , אני רוצה לעשות OC למעבד החדש של אינטל דגם A ל 2.7 GHZ ודרוש מאורר למרות שלא מצאתי כאלה בארץ למישהו יש מושג איפה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by SharP,

יש איזו תוכנה שתגלה לי אותו ? ;D

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by oOtalOo,

התחלתי היום לשחק skyrim ובמקום מסוים היו קרטועים. החלטתי שהגיע הזמן לעשות OC. אז אני עושה OC לכרטיס מסך gtx460 1g שלי ואני צריך קצת עזרה ממכם. לאחר כל פעם שמעלים את התדר ב-5Mhz הבנתי שצריך להריץ בדיקת עומס. אז הורדתי את התוכנה OCCT. על איזה הגדרות להריץ את הבדיקות מאמץ לכרטיס מסך וכמה זמן? יש שם רזולוציה ו-shader complexity על מה אני צריך לשים אותם? כמה פרטים אם צריך: אני תמיד על רזולוציה 1920X1080 אם זה משנה (גם במשחק). המעבד אצלי הוא i5 760, ויש לי 4G זיכרון הרכיבים נמצאים בטמפרטורות יחסית נמוכות עריכה: בנוסף, מה הטמפ' המקסימלית לכרטיס מסך שאתם ממליצים לי לא לעבור?

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  18. Started by xtal,

קניתי מעבד e5400 הרכבתי אותו ,ושמתי לב שלא יהיה לו את הניילון שבדרך כלל נמצא בצד של המאוורר שמתי את החומר המיוחד[עם אבקת כסף],עם ההפעלה,היו התראות של חום[pc probe] הלוח מראה טמפרטורה של 100 מעלות. מישהו יכול לתת איזו עצה תודה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  19. אתם יודעים כל הזמן שאני עושה מוד למחשב למשל עושה חורים למאוורר ההורים שלי כל הזמן מנג'זים לי "מה אתה עושה אתה תהרוס את המחשב " ועוד האם ההורים שלכם מעירים לכם בקשר למודים שאתם עושים???????

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת אם קירור מסוג KTANA 3 יספיק למכפלה של 4.5MHZ

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  21. היי חברה ממה שהבנתי די דפקו אותי עם המארז והספק הבנתי שהם גינרים או משהו כזה ושכדאי להחליף אותם בשיא המהירות המפרט שלי: E6300 geil 512*2 X1950 pro P5B DLX אני רוצה לעשות OC וממה שהבנתי אני צריך לקנות עכשיו מארז+מאוורר +ספק תמליצו לי בבקשה על ערכה טובה ואיכותית במחיר סביר שאלה: האם אפשר לוותר על המארז או שהו ממש חיוני

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  22. הורדתי תוכנה מהאתר הזה קוראים לה GeForceTweakUtility . והגעתי ל- CORE CLOCK 200@225 , MEMOERY CLOCK 286@325 איך אני יודע אם זה מוגזם ואם זה לא? דרך אגב הוספתי סינק של מעבד P MMX על ה-PCB. ועוד דבר שנגעתי בסינק של הכרטיס והוא רותח! אבל אין לי תופעות כמו ריסטארטים או שהמחשב נתקע אבל לפני כמה דקות המסך נכבה והמחשב המשיך לפעול רק לאחר ריסטארט המחשב חזר לעצמו... אבל יכול להיות שזה נבא מזה כי באותו הרגע נגעתי בסינק וכנראה הזזתי משהו.

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  23. שלום לכולם - אז ככה יש לי מחשב פנטיום 4 - 3 GHZ סוקט 478 עם לוח של אינטל D865PER ויש לי בעיה של סירקולציה במארז המחשב מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד... יש לציין שאני עוד עם קירור למעבד של זלמן Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan והמחשב מתחמם במאמץ ו-יש לי במארז 4 מאווררים -1 120 CM והשאר 80 CM בתמונה ה-1 זה חלק המתחמם לי מאוד במחשב ** מה אפשר לעשות שהוא לא יתחמם ? ומתי שהמחשב מתחמם אני פותח את הדלת והטמפרטורות יורדות קצת - משהו יכול לעזור לי כבר ? כי אני כבר לא יודע מה צריך לעשות שלא עשיתי -ממש נמאס :s05: בתודה מראש -הראל [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by F430,

אז ככה שף באוברקלוק אני לא פשוט שמתי את המכפל על 18 ובסי פיו זי כתוב לי שהמתח על 1.4 ובאובר דריב כתוב לי 1.35 במצב מנוחה המעבד על 42 מעלות ו53 במאמץ, שחקתי שעה בBF2‎‏ והכל יציב מה אתם חושבים? להחזיר אותו ל3.2?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  25. אני רוצה ל"הוציא" מעט יותר מהמחשב לצורך עריכת וידאו (ברמה חובבנית) ואני צריך עזרה בהמהרה מועטה של המעבד (אשמח ל-2000-2500MHZ) אם ניתן כמובן וזאת מבלי לגרום לנזקים כבדים. -האם ניתן לשפר את יכולות המחשב, מעבד, כרטיס מסך, זכרונות.. ועד כמה(עם החומרה הקיימת)? -מהו התחום ה"בטוח" והמומלץ ללא גרימת נזקים מיותרים? -האם מישהו יכול להואיל בטובו ולתת לי הסבר מפורט איך לבצע זאת (אני מבין יחסית במחשבים בכללי וגם קצת בחומרה, אך לא נכנסתי לתחום ההמהרות)? הנה מפרט החומרה: -מעבד: INTEL E2160 -קירור למעבד: Cooler Master’s Hyper TX3- קישור: http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2922 -לוח-אם: ASUS p5kpl-vm- קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x ישנו ק…

• 6 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים