אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המאווררר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~SY1225SL12VBL~18~0.htm נראה טוב ושקט.. CFM מעולה . יש לי מארז אנטק 300 ובקדמת המארז יש לי מאוורר של GELID 80mm ... הבעיה היא שאני רוצה אחד יותר גדול, כיוון שהמארז מתאים רק ל 120mm אני הצלחתי לקבע אותו רק עם שני ברגים והוא מרעיש... ויש לו מקסימום 27CFM כשלמאוורר שמצאתי יש מינימום 33CFM ומקסימום 66 ואם הוא לא טוב הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר אחר באותו מחיר ב skypc ועוד משהו במאוורר הזה יש מין בקר מהירות כזה, שאמור להיות איפה שהכרטיסי הרחבה שזה מצד האחורי של המארז, האם החוט יהיה ארוך מספיק כדי להגיע ממאוורר שנמצא בקדמת המארז?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהחלט מרשים!!! אבל אל תשכחו את המחיר... נראה לי שעדיף לקנות צ'יפטק בכמעט 500 שקל פחות (!!!!) אבל הוא יפה בצורה בלתי רגילה ובא גם עם hardcano 5 וsmart fanim... עכשיו זה בחירה קשה לעשירים, זה או הcoller master 710?????
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין בקרוב להוסיך שני מאווררים למארז(קידוח חור 80MM) ולהוסיף מאורר שיושב על PCI עכשיו לפני כול זה אני רוצה להראות לכם איך המצב כיום אצלי במארז(איור 1) ואחרי זה תמונה מה אני רוצה להוסיף למארז(בצבע כחול באיור 2) איור 1: איור2: מה אתם אומרים תהיה אחרי זה זרימת אויר טובה במארז? וכמה שאלות קטנות...אני מתלבט בין שני מישחות טרמיות זאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14543&catid=1127 וזאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13900&catid=205 מה עדיף מביניהם? ופה קצת מידע על הקירור שיושב על PCI http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14540&catid=212 זהו דעות המלצות ותיקונים...תגיבו בבקשה...
-
- 9 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי אם זאת תוכנה טובה והיא עובדת עם כל המעבדים והלוחות, אם כן איפה להוריד אותה ואיך לקנפג אותה??? תודות מראש
-
- 9 תגובות
- 529 צפיות
-
-
1. באיזה קוטר אני עושה את החורים לברגים ? (לפי השבלונות) 2. האם זה יכול לפגום בסגירה של המארז ? (מארז במחשב השני במפרט )
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש 3 אפשרויות לכיוון מהירות המאוררים (ספארק\וולקנו\סמארט פאן2) 1. סנסור - מהירות לפי טמפרטורה 2. ראוסטט - שליטה ע"י המשתמש 3. ג'מפר - מהירות מקסימלית כל הזמן האם זה בריא למאורר לעבוד תמידית עם הג'אמפר ? או שזה לא מומלץ ?
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך בסביבות 200 שקל זה הכרטיס GIGABYTE GEFORCE 7600GS
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן חברה ניראה לי שספיקת האוויר של המאווררים הזעירים והרועשים של לוח האם וכרטיס המסך כל כך עלובים שניתן להחליפם על-ידי cpu HEATSINKS ברשותי: שני גופי קירור של מעבדים --אחד ביניוני והשני ענק מדחום מיקצועי עד 250 מעלות דבק טרמי arctic alumina adhesive משחזת דיסק יהלום לחיתוך והתאמה של גופי הקירור המקוריים להדבקה של גופי הקירור הנוספים עליהם השאלות שלי למביני עניין הן: מה מיתחמם יותר המעבד הגרפי או ה-northbridge ? עד איזו טמפרטורה הם יכולים להגיע מבלי שניגרם נזק בילתי הפיך ? על איזה ציפ כדאי לשים את ההיטסינק הענק ? אם עשיתם משהו דומה או שניתקלתם ברשת באיזה אתר אמין שבו יש מדריך שיכול לסייע , אנא תירשמו את הלינק כאן
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ו ?.... ממש מצבן ! הכרטיס הוא GEFORCE 2 MX400 של MSI 64SDRAM המקסימום שהגעתי- מהירות ליבה- 210 MHZ מהירות זכרונות- 174 MHZ ובנתונים האלו הוא כבר התחיל להראות לי נקודות כחולות במשחקים !!!!
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אהלן כולם לא הייתי בטוח לאיזה פורום זה שייך אז רשמתי את זה כאן בעיקרון אני רוצה לקנות כמה מדבקות תרמית בשביל להחליף בכרטיס מסך שלי 4870X2 הזה מתחמם כמו לא יודע מה וממה שהבנתי כדאי להחליף משחה תרמית ומדבקות תרמיות וזה בדרך כלל עוזר בלהוריד משהו כמו 10 מעלות קריטיות לפני שתצעקו שחבל ואני לא יודע מה אני עושה ופה ושם אתם צודקים אבל כרגע המערכת שלי קורסת כל כך הרבה שזה בלתי נסבל אולי אם ATI יוציאו דרייבר נורמלי שיתקן את הסיפור הזה אני אשקול שנית אבל כרגע זו הדרך בה אני בוחר עכשיו נשארה השאלה איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקיצור: כמה תעלה מערכת קירור המים הזולה ביותר שתעלה על הביצועים של קירור אוויר באותו מחיר, כשאחד המשתנים הוא שקט? (מתוך הנחה שעם מים יש פחות מאווררים, בסופו של דבר). מה שאני מחפש: 1. מערכת שקטה לחלוטין עם אותם-קצת פחות ביצועים של קירור אוויר באותו מחיר 2. מערכת יותר טובה ויותר שקטה (גם אם במעט) מקירור אוויר באותו מחיר 3. מערכת יותר טובה ובאותה רמת רעש (פלוס מינוס) השאלה, נכון לעכשיו, היפוטתית לגמרי, למרות שהתשובות עלולות לשנות את זה. לצורך העניין אפשר להתייחס למפרט שבפרופיל שלי (בעיקר בגלל שיכול ליהיות שזה יהפוך לפחות היפוטתי) ולהניח שהקירור מיועד בעיקר למעבד ולכרטיס מסך. תודה :]
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי רועש מאוד, ואני מניח שהבעיה היא במאוורר, לכן השאלה שלי לכאן היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות שיהיה שקט מאוד (רצוי שממש לא ישמעו שהמחשב פועל בכלל) ומה מחירו, תודה.
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
טוב הנה המפרט החלקים החשובים Amd athlon 64 3200+ Gigabyte GA-K8NF-9 xfx geforce 6600gt המארז הנוכחי והקירור הנוכחי. compucase hec ci-6a19 hec 300w art tr2 2 מאוררים 120 מ"מ ג'נריים. קירור סטוק לכרטיס מסך (רועש למדי). יש לי 2 מאווררים 80 מ''מ ישנים שאילתרתי מספק כוח.- לא בשימיש. הקירור שאני מחפש הוא נכון לעכשיו רק לצורך הורדת הרעש ולא אוברקלוקינג אבל אני ישמח אם תהיה לי היכולת לאלתר בעתיד אוברקלוקינג עם החלקים הקיימים. טוב דבר ראשון אני רוצה בעיקר לכרטיס מסך שיש ממנו רעש די מעצבן. אני חושב על vm-101 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1608&products_id=7759 שעולה 85 שקל נראה לי גם המחיר הכי משתלם וגם קירור פסיבי שמתאים לכרטיס המסך שלי. או אולי את zm8…
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני רוצה רק לוודא.. ה-Si-97 החדש מיועד לסוקט A, נכון? כלומר אינו מתאים על 754? שאלה קצת טפשית, אבל אני מוכרח לוודת בכל אופן, חיפשתי השוואות עיקריות בין ה-XP90 וה-XP120, ואני לא מבין מה עדיף. מצד אחד, ה-XP120 נותן אפשרות למאורר 12מ"מ, בזמן שה-XP90 מורכב מיותר גוף קירור מה-XP120. אני לא יודע מה לבחור, בעיקר בגלל הפרש המחיר. ההפרש הוא אדיר, ואם זה לא מצדיק את עצמו, אז למה? בכל אופן, המטרה העיקרית שלי זה אוברקלוק לנניח.. 2300 מגה הרץ, אולי 2400, למעבד שלי. (ניתן לראות בחתימה שלי, ואלה מכם שעצלנים מכדי להסיט את העיניים: AMD Athlon 64 3000+ Newcastle 754) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (2.4GHz) כרטיס מסך / גרפי: Geforce 8800GT 512MB זיכרון: Corsair 2x1024MB כלומר בהתחלה המעבד היה על FSB של 266 ו1.28750V ועל פי Super Pi Mod 1.5 המהירות הייתה 31 שניות לאחר מכן: FSB:285 ואותו Voltage והמהירות הייתה 20.672 שניות (כבר לא נראה לי הגיוני כי סך הכל המעבד הואץ ב7% מהמהירות הרגילה) לאחר מכן: FSB: 300 ואותו Voltage והמהירות: 19.5 שניות (די הגיוני) ולאחר מכן: FSB: 335 ו1.3V והמהירות:22.672 זה אוברקלוק בכלל לא נראה לי הגיוני.. מה עשיתי לא נכון?[br]פורסם בתאריך: 1.08.2009 בשעה 18:37:03 אוקי הבנתי למה זה קורה אבל לפי המדריך לOverclock צריך לעשות את התכונות הבאות כDisabled:EIST Spread Spec…
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי קירור מים של DANGERDEN למעבד ולכרטיס מסך, כפי שרואים בתמונה. הקטע שהרעש פשוט הורג לי את האזניים לעומת המחשב ה"ישן" שלי עם הORB. 1. המאוורר סטוק שבא עם הרדיאטור מחובר ישירות למתח, כך שאין דרך לווסת את המהירות. האם ניתן לחבר לו מאוורר מקורי של המארז עם 3 פין ולווסת לו את המהירות דרך SPEEDFAN או דומיו? רצוי כמובן שישאיר את המערכת קרה. המארז הוא LIANLI PC80. 2. האם הקירור המצחיק של הגשר הצפוני הוא משמעותי בכלל? או שניתן לנתק אותו? בהתחלה ניסיתי להתקין ויסטה בלי המאוורר, אבל לרוב זה הסתיים בקפיאת המערכת גם בזמן ההתקנה... עוד לא פיענחתי, אם זה בגלל הHDD , הזכרון או כל דבר אחר... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם ישנם מאווררים 120 מ"מ דקים, לא כמו הסטנדרטים, אני מתכוון ליותר דקים שיהיה ניתן להכניסם למקומות צרים ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי X800GTO FIREBLADE SAPHIRE אני רוצה שהוא יהיה שקט מה אתם אומרים הגוף קירור SCHOONER של THERMALTAKE מתאים לו? ואם כן הוא ישמור על טמפ' טובה? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0009/cl-g0009.asp#specification תודה.
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, הוספתי 8GB RAM למחשב היום ואמרתי שננצל את ההזדמנות, ושמתי משחה תרמית על המעבד. MX-4 של ARCTIC. עכשיו החזרתי את הכל למקום, ווידאתי שלושה פעמיים שהמאורר לא זז, תפוס במקום בצורה נכונה ומסובב (תושבת 1155, מאורר של intel) נכון, המאורר כן מסתובב אבל המעלות עלו משמעותית. לפני ששמתי משחה תרמית המעבד ישב על 40-45 מעלות במנוחה, ועכשיו הוא על 70 וכשאני לא נוגע בו בכלל יורד ל60. מה הקטע? זה אמור להיות ככה? יכול להיות שהלך המאורר שלו? תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי בפורום גם ולא רשום מדריך או משהו אז איך עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המאוררים שהגיעו עם הANTEC P182 שהם הANTEC TRI-COOL 120 , מרעישים גם על מתח 5V ומטה. במארז הקודם היה לי מאורר 120 מ"מ מדגם ARCTIC COOLING ARCTIC FAN 12L שהיה שיפור כולשהו לעומת ה ANTEC TRI-COOL 120 אך עדיין... איזה מאוררים טובים אפשר לקנות בארץ? סיגנון NEXUS REAL SILENT CASE FAN D12SL-12..
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו את המחשב שלי, ואני לא ממש מבין לאן לתקוע את ה FAN SPEED CONTROL UNIT של ה VOLCANO 7+(הדבר הזה שמאפשר לשנות את מהירות המאוורר), למישהו יש רעיון? תודה...
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
tavor21 שלח אותי לכאן... אין לי שום ידע במודינג... יש לי מחשב: p-3 550 mhz sdram 256 40 gb g- force 440 mx 64 mb זה ההכל בערך... הייתי רוצה לשפר אותו... וגם להפוך אותו לבובה...עם המנורות והכל...רצוייי...אבל נתחיל בשיפורים... תסבירו לי איך???? מאיפה אני משיג חלקים??? איזה????? מאיזה חומרים???? בקיצר הכל הכל...עד הפרטים הקטנים ביותר... תודה ענקית ראש למי שיעזוררררררררררררר
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
עד היום הטמפ' הייתה על ממוצע 32~ במנוחה ו50-45 מאמץ על תדר 3600MHZ בדקתי בשעה האחרונה טמפרטורה בREAL TEMP פתאום זה מראה 43c בIDLE מה הולך פה לא שיניתי הגדרות לא כלום ככה סתם קפץ 10 מעלות הסירקולציה במארז אצלי סטנדרטית עם אחד מקדימה מכניס אוויר ואחורי מוציא, וזה לא הכרטיס מסך כי הטמפ' הייתה טובה גם אחרי שהרכבתי אותו עצות? אני חושש להיכנס למשחק שהמעבד לא יהפוך לי לחביתה
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-