עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי oc קטן :: 2375@2200 250x9.5 עכשיו עשיתי oc גם לזכרון :: pc3200 8,4,4,3 2.8v t2@pc4000 5,3,3,2.5 2.8v t1 עכשיו כשאני מריץ את memtest על מכפלה 9.5 של המעבד אין לי שום בעיות ומתי שאני רוצה להוריד את המכפלה ל-9 (2250) התוכנה מוצאת לי מלא בעיות למה זה קורה ? תודה רבה אני חושב שסבכתי אותכם קצת

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. כרגע הם מסתובבים די לאט. הם מחוברים ללוח אמ - Intel Shrewsbury DG965SS איך אני נותן להם יותר מתח. הSpeedFun לא מזהה אותם, יש לי תוכנה אחרת של INTEL שהיא Intel® Desktop Utilities ואני לא מצליח דרכה. סתם שיחקתי עם כמה הגדרות שם וזה לא השתנה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  3. כדי להיות יותר ברור אני שואל אם 10 מעלות זה פחות זה משמעותי מספיק כדי לעשות oc שישנה משו..בביצועים של הכרטיס מסך..

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור) ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביר אם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי? תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  5. מפתיע http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=101727

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by Enable,

אני חדש בעסק הזה אני מנסה לבצע OC למעבד E8400, ניסיתי כל מיני נסיונות והגדרות אבל המחשב לא מצליח לעלות [ אני מקבל הודעת שגיאה שה Overclock נכשל או שהוא לא מזהה את ה CPU] ולמרות שאחרי שהוא כותב שה OC נכשל כתוב לי בביוס שהמעבד עובד על 3.6GHZ. מה אני עושה לא בסדר? עריכה: בנוסף אני מקבל גם ההודעה הבאה Unkowen cpu detected, a bios update is required to unleash its full power

7. Started by Psychopath,

I was asked to report on how well this CPU cooling works, since I bought it.. Well, it's great.. considering I really bad thermal grease, i work at 35c, and the AMd stock fan got me as low as 45c, so i'm please that's all

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. אהלן, טוב זה ה-OC שלי. מתח למעבד 1.5, טמפ' במאמץ 62-63 הזכרונות על מתח 2.0 עובדים על תדר של 875

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  9. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רציתי לדעת אם ספארק 7 טוב לקירור המעבד ואם הוא טוב OC אם הספארק 7 לא טוב על מה אתם ממליצים OC בנוני עד גבוה מחכה לתשובות ותודה סהר

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by eladrevach,

המעבד שלי i5-750 באוברקלוק של 3.6 במנוחה הוא על 37 מעלות במאמץ של שעה occt הוא מגיע ל65 הטמפרטורות סבירות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Eluha,

לא תעמינו אבל לאחר החלפת מעבד מPENTIUM D820 לE8300 אני מבין מזה OC תמונה אם תוצאה לא רעה SPI לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 וכמה שאלות: 1. זיכרונות 1:1 BUS:430 זה אומר שאני בOC על זכרונות 860MHZ (וזיכרונות שלי 800MHZ CORSAIR) מה אני צריך לעשות בשביל שזיכרונות לא יכנסו לOC? 2. כשה ניסיתי בהתחלה לשנות את PCI ל100MHZ המע' עשתה שיחזור מוזר לא? התפלתי מהטמפ' נמוכות : מנוחה 35-41 מאמץ 50-56 [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by e-d-a,

אז ככה אחרי שהבנתי שהמסך הכחול שהיה לי זה היה בגלל הכרטיס מסך אז החזרתי אותו למהירויות הרגילות שלו עכשיו החלטתי שאני לא מוותר ועשיתי oc חזרה למהירויות של פרו. החזרתי שיחקתי cs ראיתי כל מיני artifact קטנים ממש (פסים בכל מיני צבעים מפוזרים במקומות שונים) אמרתי אולי זה מהמשחק ניסיתי לשחק בpes3 (דרך אגב e.t אנ יאוהב אותך) ועדיין אותו artifact הרצתי לופים ב-3dmark01 והיה מלא artifact's. אז מה אני עושה עכשיו כתוצאה ממה זה יכול להיות, זכרונות או ליבה? או כל רעיון שלכם תודה מראש (אני עם 3.9)

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by Capo_boss,

אני רוצה לקנות ביום ראשון את הקירור מים cooler master nepton 140xl האם יש מצב שיהיה נזילה כלשהי? ועד כמה הוא באמת כדאי?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by shainov,

שלום לכולם, במחשב חדש של בן דוד שלי שאני מתקין עשיתי לו אובר ל3.0GHZ המפרט הוא: E6420 P5B ASUS 2GB CL4 GSKILL PK HD 250 WD YS ASUS LS DVDRW ומאוורר למעבד BIG TYPHOON VX מכוון על 70% בערך הבעיה היא שכאשר אני מפעיל ORTHOS למשך של 5 דקות בערך ויותר הASUS PC PROBE2 מתריע לי על טמפ' גבוהה. במנוחה הוא נמצא ב51 כאשר התדר עומד על 2.2 בערך ובמאמץ כשהתדר עולה ל3 הטמפ' עולה ל68-72 במאמץ מלא של ORTHOS האם הטמפ' בסדר או להוריד קצת אוברקלוק???והלוח אם עומד על 40 מעלות יציב..מארז של HEC 6A ושני AC עובדים על 2000RPM+-(אחד מוציא אחד מכניס)

• 13 תגובות
    • 773 צפיות
  15. : תודה מראש install

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בחרתי קירור ומאוורר בבקשה תגידו לי האם מה שבחרתי שזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Ultra-120eXtreme~18~0.htm בחרתי גם מאוורר לחוד תאמת יש שניים תגיד לי איזה לקחת זה הראשון http://www.skypc.co.il/pl_product~302213~18~0.htm זה השני http://www.skypc.co.il/pl_product~302220~18~0.htm אתה חושב שבחרתי דברים טובים איזה מאוורר הכי טוב לקחת 80 mm או 120 mm דרך הגב הכל בחרתי מהאתר של סקיי פיסי אתה חושב שזאת החבילה טובה מה שלקחתי או שיש לך משהו אחר להמליץ לי יש לי רק דבר אחד לסגור האם כל זה נכנס לי למארז יש לי מארז של Raidmax Sagitta מה אתה מציע לי לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. והאם צריך בכלל כי את הFSB אני לא יכול לעלות אז אולי את המכפלה של המעבד

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  18. שלום,יש לי מעבד של INTEL במהירות 2.6 והנה הפרטים מCPU-Z http://www.zix.co.il/images/z-17903085.JPG מה שחלש אז חלש אם כבר אז אני יקנה לו כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה ומספיק לביינתיים כי בקרוב אני קונה מחשב... סידרתי את הכבלים במארז,המאוורר שבניתי לכרטיס מסך די עוזר כי אפשר לשלוט עליו אבל בכל מקרה אני עומד לשים שם מאוור 80 והמאוורר של הפאנל הקדמי אני יחליף ל120 אבל רק במקרה ואני יעשה אוברקלוק... הנה המארז אז יאללה תגידו מה דחוף!! ומה כדאי להחליף ואם אפשר להמהיר את המעבד ל 3.0עם קירור סטוק של המעבד... http://img197.imageshack.us/img197/8648/dsc06166.jpg

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by r1plet,

שלום, עשיתי OC קליל לE5200, עד 3GHZ מ2.5, לא OC רציני בכלל מכיוון שלוח האם (או לפחות הביוס) לא נותן לי לקבוע מתח קבוע ולכן המתח נע בין 1.18 ל 1.21, דבר שמונע ממני לעשות OC גדול יותר, לא היה לי זמן כרגע ואחרי בדיקת מאמץ קצרצרה של 10 ד"ק בOCCT טמפ' מקסימלית במאמץ הייתה 55 מע'. השאלה שלי היא האם זה בסדר להיות במתח ברירת המחדל הלא קבוע בOC קטן כזה? והאם יש צורך בלהריץ בדיקה של יותר משעה בOCCT על מנת לקבוע יציבות? ;D

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by 00Amir,

אני מבקש הדרכה קטנה העשיית OC לזיכרונות... למה בדיוק עושים OC - לתדר של הזיכרון או לתיזמונים שלו? אשמח להבהרות בנושא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. למישהו יש את הגוף קירור ACCELERO S1 יחד עם מאוררים מודבקים אליו ויכול להגיד לי מה דעתו? אני מתלבט בין זה לבין קניית ACCELERO X2

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by boom!,

לאיזה מהירויות אני אוכל אוכל להגיע עם קירור סטוק ל6800GT?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. שלום, הלך לי הקירור במחשב אז קניתי Zalman CNPS7700-AlCu שהבנתי שזה קירור טוב...כי המאורר שלי היה על הפנים..(משהו ישן של CoolerMaster) בקיצור, אני לא ממש מבין איך אני מחבר אותו למעבד..(ויש לי ניסיון בדברים האלה) פשוט יש פה בעייה קטנה לפי החוברת אני אמור לחבר שני ברזלים כאלה (בצורת של ר' ) ולשים רק 2 ברגים קטנים מכל צד. עכשיו זה קצת חופשי זה אמור להיות ככה?? כי זה לא ממש חזק...זה מחזיק אבל בקטנה...השאלה שלי זה אם זה אמור להיות ככה בכלל..!? אם זה לא מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך אני שם את זה..? נ.ב. ואם תוכלו להמליץ לי על משחה טרמית למעבד אני אודה לכם מאוד :>

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  24. Started by Little_AKA_Or,

שלום. החודש חבר שלי מזמין מארה"ב מערכת קירור מים (קרוב משפחה שלו מגיע משם) והוא רוצה נוזל איכותי אך שגם יגיב ל UV ממה שאני יודע נוזל איכותי זה נוזל קירור לרכב, ובנזולים שמגיעים לאולטרה אני מכיר רק את הנוזל של TT. יש לכם איזה רעיון בשביל לקבל גם איכות וגם תגובה לאוטרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by Jinjis Han,

הטמפ הינה 50 במנוחה... אתם חושבים שכדאי לעשות לחיה הזאת OC קטן? הקירור עליו ממש מפלצתי... כרטיס מעולה אני מרוצה ממנו וחשבתי לנסות להמהיר אותו טיפה בשביל ה 3d mark 05 התוצאה שקיבלתי הינה 4900... ואם שווה לעשות OC איך לבצע אותו? כמה להעלות לליבה? כמה לזכרונות? זה הכרטיס חברים http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400gt_tdh_c350_1.html

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים