אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד intel i5 760 2.80 ghz והטמפרטורות של הליבות שלו נעות בין 70-100 מעלות ושל המעבד עצמו 40 (דרך אגב זה מחשב בן חודשיים) האם זה תקין? אם לא מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שמתם לב שבכל כרטיסי המסך משתדלים לדפוק עיצוב ממש ממש יפה, אבל בסופו של דבר לא רואים את העיצוב הזה כי הוא תקוע face down בתחתית המארז לרוב? למה הם כולם עושים את זה ככה? אני משוכנע שזה לא יהיה סיפור לעשות את הכרטיס הפוך, מילא האוויר נפלט החוצה בכרטיסים החמים.
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני רציתי לעשות מוד שפשוט אני לוקח את המאז ואת הרזל של המדדים ולמעלה להוציא ולהכין מפרספקט מארז חדש ולקנות מנורות לבפנים שכבר קניתי הקיצר אצתי רציתי להתקשר לזיגזג ולהתיעץ איתם לכן... אמרתי להם את הסיפור ואמרו לי שאם אני הולך להכין מוד כזה אני בטח ממש מקצוען בדברים האלו כי זה ממש קשה רק שמעתי זאת וחרב עולמי!!!(קטע טרגי) (הבנתם כבר שאני לא מבין בזה(המוד הראשון שלי)) לכן שאלתי אם יש דברים אחרים לעשות אז אמרו ללכת ולעשות כאילו לחתוך את המארז ולשים חלון פשוט בחלק שחתכתי (גם פה חרב עולמי) אבא שלי לא מרשה הוא פוחד שזה לא יהיה יפה או שאני יתחרט על זה. עכשיו שאלתי אם ניתן להכין דלת שקופה(חרב עולמי כרגיל) הם אמרו שאין להם את הסוג מארז שלי ושאי אפשר לשים לו ממארז אחר שאני צריך ללכת…
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם הטמפ' לא גבוהות מידי, ושווה כבר לרדת קצת באוברקלוק (שמתי לב שהמחשב מתחמם יותר ממה שהיה לפני חודשיים שלושה) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי אותו בעצמי (לקח לי איזה 5 שעות עד שהמחשב נדלק) והיום עשיתי לו קצת בדיקות טמפרטורה ובנצים- עשיתי לו פעם אחת Super Pi והוא חישב את זה ב14 וקצת שניות.. טוב? עם OC ל3.8 זה עובר את ה10? המעבד הגיע ל TJmax -95c בPrime95 אחרי כמה דקות אז הפסקתי אותו אחרי רבע שעה ב Idle הוא על 42 אז כניראה שההחלטה לקנות טרמלרייט 120 X הייתה נכונה (זה מגיע לחנות עוד שבוע) האם הטמפרטורות האלה נורמליות? עד כמה הטמפרטורות עוד יכולות לעלות אחרי הרבה זמן של עומס? האם כדאי לעשות לו OC ל3 GHZ בינתיים? בביוס ראיתי C3/C6/C7 state מה זה אומר? עשיתי לזה דיסאייבל.. לזה וגם לC1E (אבל השארתי את הEIST) הפעלתי גם 3DMARK06 והייתה לי תוצאה של 15545 (קרוב ל5000 במעבד) הת…
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המוד שעשיתי חתכתי חלון פרקספקס כתום שקוף מהעובדה של ההורים שלי תאורה מדבקת ביו האזרד מ'תם אומרים? שונא את הווב-קאם http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bae71b57064.jpg http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bb971c1e71c.jpg
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
ואם כן אז אלו חלקים מותר לנקות? אני מבין שלחץ אוויר זה הדבר הכי מומלץ לניקיון מחשב. פשוט הוא נגמר מהר מאודדד... אלו עוד אמצעים אפשר לקנות לניקיון מחשב שלא נגמרים?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שיוכל להעתיק דברים יותר מהר ולהעביר נותונים יותר מהר ?? אם כן איך עושים את זה
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
|שאלה| בנושא קירור. יש לי ADM 1600 Palomino אז השבוע החלטתי לטפל בבעיות החימום. על הHardDisk אפשר היה לטגן סטייק, חביתות, מה לא. מה שעשיתי זה ככה: 1. הוצאתי את הHD מהתושבת שלו, וחיברתי אותו מתחתיה הפוך, ככה יש לו הרבה יותר אויר. 2. שמתי בחלק האחורי של המארז מאוור (של שנאי) ששואב את האויר החוצה. 3.שמתי מתחת לHarDisk מאורר (גם של שנאי) בזווית אלכסונית שזורק עליו אויר. 4. פירקתי את HeatSInk וניקיתי אותו ואת המאוור שלו, ושאבתי איזה חצי קילו אבק מהמארז. הבעיה שניקיתי את הHeatSink פירקתי אותו מהמעבד ושחכתי שיש שם משחה טרמית, הקיצר החזרתי אותו ככה בלי להחליף משחה, האם זה בעייתי? לאחר כל זה הטמפרטורות הם ככה: (שהמארז סגור) הHardDisk 7200: בערך 48 מעלות. הלוח אם 53…
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי לכולם, אז לפני כמה ימים עשיתי תעלת איורר למעבד (הפכתי את המאורר מאחורה והצמדתי לו חתיכת קרטון שמובילה אוויר לקירור של המעבד) , זה הוריד בכמה מעלות אבל הגדיל את הרעש.. ובכלל המחשב שלי די רועש למרות שבכלל לא מזמן החלפתי לTt silent boost, והוא לא הבעיה-הבעיה ברעש היא בעיקר מהמאוורר שבספק ובכרטיס מסך (יש לי עוד 2 מאוררים במארז אחד מקדימה והשני מאחורה כמו שכבר ציינתי). למישהו יש רעיון איך אני יכול להפחית את הרעש בלי לבזבז יותר מידי כסף?? יש לי סינק ישן של סלרון סלוט 1 בלי מאורר אבל די גדול אולי זה יעזור ..
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים ל AXP ומה עדיף zalman7000 cu או Volcano 12
-
- 15 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורי 4 פינים בלוח האם עם אפשרות לחבר אליהם מאוורר 3 פינים. חיברתי לשניהם מאווררים עם חיבור 3 פינים, אבל הם לא מופיעים בHWMonitor ובSpeedFan.. האם הם פשוט פועלים על 100% במקום זה שהלוח אמ שולט עליהם?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום רב וחג שמח, בהמלך טיסה בסימולטור המחשב נתקע, כאשר ביצעתי איתול בדקתי את רמת הטמפרטורה במאוורירים, באמצעות תוכנת Speedfan והתוצאה היא זו (אשמח אם תומרו לי מה בדיוק מתחמם וכיצד לפתור זאת. תודה המחשב הוא: Intel® Core™ i7 920 msi X58 PRO-E GLAN Nvidia 250 GT 1GB GB 3 DDR3 מארז APEX RAIDMAX
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/a/y/o/n/e/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412281952282837/200502282120118621/fad.JPG איך זה הגיוני שהטמפ' של המעבד שלי זה 2 מעלות? וזה עולה ל6 במאמץ? מה יכול להיות הסיבה שאני רואה כאלה מספרים נמוכים? עריכה: איזה תוכנה אני יכול לבדוק את החום של המעבד? אם אפשר בבקשה קישור
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-160-1.htm אין מילים,פשוט מדהים.
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני הולך להתקין עוד מאוורר עכשיו מה עדיף? מאוורר שמכניס אוויר או מוציא?
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
יש לי ג'יפורס 2 ואני מעוניין להדביק עליו גוף קירור פלוס מאווררר... הלכתי להום סנטר וביקשתי דבק תרמי, אמרו שלא שמעו על זה מעולם... אז חיפשתי בעצמי ולא מצאתי דבק שכתוב עליו תרמי אלא דבק שהכי מתאים , ורציתי להתייעץ איתכם האם להשתמש בו או לא... הנה פרטים עליו: שם: OBRASIL תיאור: חומר סיליקוני עמיד בחום גבוה ועמיד בשמנים. מקס טמפ': 600F כתוב שהוא מתאים בעיקר לשים במנוע של הרכב על מתכות וכאלה ולכן הוא נראה לי הכי טוב.. הטמפ' הכי גבוהה שלו היא ממממממששש גבוהה ולכן לא נראה לי שהוא יימס ... אבל האם הוא מתאים.. לא כתוב שהוא אפוקסי. כדאי? אני די בטוח שהוא ידביק.. אבל לא יודע מה יקרה אח"כ
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חשבתי על ה- SLK600 או ה- AX7. מה עדיף? יש לי AMD. יש משהו אחר? ואיפה לקנות הכי זול? הטמפרטורה כרגע היא 56 מעלות ואני חצי באינטרנט וקצת CS. האם כדי לקנות אחד מהמוצרים? מה עדיף? ועד כמה יעזור כל היטסניק בקירור? וגם הטמפ' של הלוח אם שלי היא 40 מעלות-קריטי? צריך לעשות משהו בנושא? תודה
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום נגשתי השבוע לקנות מחשב חדש אני מתכוון לקנות מעבד dual core של אינטל כששאלתי את המוכר לגבי קירור למעבד, הוא אמר לי שהמעבדים האלה מתחממים פחות ולכן המאורר ולוחות הקירור שמגיעים איתו - של אינטל מספיקים אני לא מתכוון לעשות OC למעבד, אבל המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודה ויעבוד ברציפות כ-16 שעות ביום האם אכן אפשר להסתפק במאורר הרגיל? האם הוא לא ירעיש ? (יש לי גם P4 כשקניתי אותו עם המאורר הרגיל אחרי שעה שעתיים הוא התחמם והמאוורר האיץ ועשה המון רעש עד שהחלפתי אותו לגוף קירור רציני יותר) תודה
-
- 17 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז היום נמאס לי שהציפ על 45 מעלות כל הזמן (כשהמעבד פלוימנו על 35 מעלות) והחלטתי שהגיע הזמן למצוא פתרון זה בערך מה שעשיתי עכשיו הציפ על 35 מעלות. סוף סוף מצאתי שימוש לדיסקטים. לקחתי את המתכת שלו הדיסקט וקדחתי בו 2 חורים כדי לתפוס את המאורר הנוסף למאורר של המעבד. זה מחזיק די טוב ואין ויברציות מעצבנות. חוץ מזה הנה המקלדת והעכבר היפים שלי כולם אמרו לי לא לקנות
-
- 14 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכם, אתחיל עם סיפור קצר, קניתי את המחשב מSKYPC והם הביאו לי אותו עם OC של המעבד(מפרט למטה) ל3.2GHZ. כתוצאה מאי הבנה נעשה RESET לביוס וכל ההגדרות נאבדו. כעת משהתפנה לי קצת זמן(הריסט קרה לפני שנה ומשהו) ארצה להחזיר עטרה ליושנה. מפרט: Q9450 Thermalright Ultra-120 eXtreme פאסיבי שנוסף עליו מאוורר, המארז הוא אנטק P182 עם 3 מאוורים, כך שהקירור לא בעיה. asus p5q deluxe 2*2GB mushkin 1000MHZ ועל הדרך אני אכניס כאן שאלה, ברור שהזכרון יכול לרוץ לאט יותר אבל השאלה היא האם הוא יכול לרוץ מהר מ1000? לא שאני מתכוון להריץ אותו כי אני רוצה להגיע לFSB 400MHZ ע"מ להגיעה ל3.2GHZ בתור התחלה(זה מה שהיה לי). ועוד שאלונות אני מתאר לעצמי שכמו המעבד ככל שהתדר של הזכרון גבוהה יותר הוא רץ מהר י…
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
או קיי שרדתי עוד שנה בלי למות :yelclap: ועכשיו הגיעה הזמן שאנשים יתנו לי כסף בשביל שאני אקנה לעצמי דברים שיעשו אותי שמח ליומיים!!! אז קדימה חברה. תחשבו שיש משהו כמו 1500 שקל פנויים. מה לעשות? אתם יכולים להסתכל בצד ימין על "מפרט מחשב" בשביל לראות מה יש לי. אבל זה בגדול: AMD Athlon +3200 64bit 1GB DDRAM SAPPHIRE X800GTO2 KN8 ULTRA חשבתי על מערכת קירור מים... אבל עכשיו אני לא בטוח... אני רוצה לצנן את המחשב... בעיקר את הכרטיס מסך כדי להגיעה איתו לאובר קלוק גדול יותר מ500 זיכרון על 500 ליבה אבל מה נראה לכם? מה כדי מאיפה וכמה?
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית אפתח ואומר שהתשובה לשאלה הזו חשובה לי ביותר,הרבה מונח כאן על הכף. יש לי מעבד מסוג core2do 2180 של אינטל,כידוע לכולם זהו מעבד בעל ליבה כפולה. הטכנאי שהתקין לי אותו במחשב טען בתוקף שמעבד מהסוג הזה אינו מתחמם כמעט ולכן אינו דורש מריחה של משחה תרמית, זה לא נשמע לי הגיוני והייתי מעוניין לדעת האם הוא צודק בדבריו. מה צריכה להיות הטמפרטורה הסבירה של מעבד מהסוג הזה כאשר הוא עובד בתנאים בסיסיים,כלומר שמיעת מוסיקה וגלישה ברשת,ללא שום דבר בנוסף,שני הצדדים של המארז פתוחים והוא בכלל חופשי על הרצפה ולא בתוך ארון או משהו דומה. האם הטכנאי הטעה אותי ובכל זאת צריך משחה תרמית? אני רוצה לחזור ולומר שלמעט האנטי וירוס אין שום תוכנה כבדה שרצה ברקע,רק האנטי הדפדפן והמדיה פלייר ש…
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-