עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maxwell10,

האם ישנם מחשבים חרישיים? (fanless syste) אפשר לראות תמונות או מפרט?

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by Pc_freak,

Q9400 EP43 DS3L HD4850 512MB 3GB 800MHZ DDR2 WIN7 ULIMATE 64BIT SAMSUNG 80GB 8MB 7200RPM המעבד ללא OC רק הכרטיס עבר OC טוב

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

איך הזכרונות בOC? אין טעם לתת תדגם כי רובם אותו דבר עם אותם תזמונים, מהירות וקירור(לא שזה הכי משמעותי)

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by Turbine,

מה הכי מומלץ?? 1) גרביון ? 2) מגבת ניר ? 3) פילטר קנוי ?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  5. אוקי אז ככה קיבלתי תמחשב שלי רק ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק. אני אגיד מה הרכיבים החשובים לאובר קלוק. Intel E2180 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium 800Mhz DDR2 CL4 1024MBX2 ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק בכלל אני יודע לעשות בתאכלס אבל אני בטוח שלא כל כך טוב... פשוט מעלה את הFREQUENCY בביוס וזהו... לא הבני מה הקטע של מתחים וזה , כמה שפחות מתח כך המעבד יתחמם פחות. איפה יש את זה. מה אני צריך לשנות לפני האובר קלוק. ואני מדבר על האובר קלוק של החלקים שלי. אני רוצה להגיע ל 3GHZ לפחות... מישהו יכול לתת תמונות בקשה או משהו להמחיש?

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  6. תראו לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש ופתאום עכשיו חברים שלי ניכנסו לכזה קטע של OC ורציתי לדעת אם אני אוכל לעשות משהו מעניין עם המחשב שלי ואם כן אז בקצרה לאיזה חלק לעשות ואיך לעשות כזה הוא המפרט של המחשב החדש והאהוב שלי: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN - מעבד GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 - לוח PDP DDR400 512Mb פעמיים - זכרונות Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM SATA - דיסק קשיח POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB - כרטיס מסך LG GSA-4163B BULK - צורב DVD Teac Floppy Drive 1.44 כונן דיסקטים A-TOP Alien PC Gaming Server yellow 500W - המארז ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series - ספק כוח אני יודע שיש כאן דברים שממש לא קשורים לאוברקלוקינג אבל אני גם ל…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by TNTx2,

יש לי מעבד P4 2.0 ו512X2 DDR400 של KINGSTON PC3200 לוחאם של ASUS P4P800-X . עשיתי OC והגתי למהירות שעון של 2.3 אבל כשאני עושה בדיקה עם PRIME 95 אחרי 5 דקות הוא עושה ארור ולא ממשיך את הבדיקה ומה אתם מצעים לעשות?

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  8. יש לי מעבד: +AMD XP 2000 לוח אם: (Gigabyte GA-7VKML(-P יש למעבד מאורר חזק שקניתי, וכל המאווררים עובדים טוב אבל לוח האם מגיע לטמפרטורה של 120 מעלות לפי aida sysinfo מה יכול לגרום להצטברות חום כזאת ? איך לבדוק ? ... יכול להיות שזה המארז ? חיברתי על המארז מאוורר 220 וולט שפולט אויר החוצה...

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  9. קודם כל שמעתי שיש ביוס שעושה את המוד הזה,רציתי לשאול איפה אפשר למצוא את הביוס הזה כי ממש לא בא לי להתחיל לפרק עכשיו את כל המחשב בשביל להגיע לסוקט..סיוט לפרק SP97 :-\ דבר שני המערכת שלי יציבה לגמריי ב - 216X11.5 המפרט בחתימה..רק שימו לב,אין לי סטיק אחד של 512..יש לי שניים של 256. עכשיו,ברגע שאני מעלה FSB ל - 217 המחשב עולה והכל אבל לא יציב,אמרו לי שרק המוד הזה ייפתור לי את הבעייה..זה נכון?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by pc student,

האם אפשר ליקנות קירור למעבד באופיס דיפו?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by KF,

שלום כפי שאתם רואים בתמונה ה PCI/AGP לא הגיוניים... האם זה הגיוני ? איפה אני נועל אותם בביוס ? אני לא מוצא (אולי כי יש לי לוח של אינטל) ? נ.ב מתי שאני מעלה באס אז שניהים עולים גם... עדיין לא ביצעתי OC ואני מתכנן לעלות את הבאס ככה מ200 ל208 או 214 ככה ... תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by izikd,

אז ככה יש לי הרד דיסק שבור/מקולקל. והייתי רוצה להפעיל אותו שיסתובב ללא חיבור הכבל IDE אבל מה הבעיה כאן, שהוא מפסיק להסתובב אחרי כמה זמן בגלל שהוא לא מקבל סיגנל מהכבל IDE, כי אין אותו אז הייתי רוצה לדעת אם ניתן לחבר אותו ללא כבל IDE ושיסתובב כל הזמן. אולי חיבור איזה תחלופה לפינים שיצור שכאילו יש איזה העברת מידע, או משהו כזה

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  13. הורדתי תוכנה מהאתר הזה קוראים לה GeForceTweakUtility . והגעתי ל- CORE CLOCK 200@225 , MEMOERY CLOCK 286@325 איך אני יודע אם זה מוגזם ואם זה לא? דרך אגב הוספתי סינק של מעבד P MMX על ה-PCB. ועוד דבר שנגעתי בסינק של הכרטיס והוא רותח! אבל אין לי תופעות כמו ריסטארטים או שהמחשב נתקע אבל לפני כמה דקות המסך נכבה והמחשב המשיך לפעול רק לאחר ריסטארט המחשב חזר לעצמו... אבל יכול להיות שזה נבא מזה כי באותו הרגע נגעתי בסינק וכנראה הזזתי משהו.

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  14. http://www.hardcoreware.net/reviews/review-160-1.htm אין מילים,פשוט מדהים.

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by SharP,

יש איזו תוכנה שתגלה לי אותו ? ;D

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by NEO...,

לא מזמן קניתי מחשב חדש וקיבלתי היטסינק עם המעבד והיה עליו פד באותו רגע לא חשבתי להוריד אותו אז השארתי והכל היה בסדר עשיתי oc והטמפ ב full load היו בסביבות 55 היום הלכתי לחנות וקניתי משחה טרמית הכי פשוטה שיש ב 5 ש"ח והחלפתי וזה היה בלאגן קודם להוריד את הפד מהיטסינק לנקות אחר כל שיוף לנקות את המעבד לבסוף מחרתי את המשחה על המעבד ןעל היטסינק כמו שכתוב במדריך ובדקתי את ה טמפ ב full load זה הי 47 אתם רואים אפילו המשחה הכי פשוטה שווה יותר מפד

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  17. אצלי עלו המעלות אז בטוח שלכל אחד גם עלו המעלות אז מה המעלות אצלכם? אצלי כרגע בחום הזה: CPU IDLE:44 CPU LOAD:48 MB IDLE:32 MB LOAD:33~34 "בחורף" שהיה לפני כמה ימים המעלות היו: CPU IDLE:34 CPU LOAD:37 MB IDLE:17 MB LOAD:19~20 הקירור של המעבד הוא SLK600 עם Delta60m"m קירור המארז הוא: 1 מכניס מקדימה 1 מוציא מאחורה 1 מכניס מהדלת לעבר המעבד 3 מאווררים "פנימיים" ש2 מהם נושפים לעבר המעבד ואחד לעבר הכרטיס מסך.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  18. אני גייסתי חנות מסוימת לעזור לנו להביא לארץ בלוקים של מים עכשיו אנחנו צריכים להתארגן ולעשות הזמנה מרוכזת של בלוקים (כולם חייבים להיות אותו דגם) אני מניח שהרוב ירצו DD או סיווטק משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון זה שבלוק שעולה 50 דולר בחו"ל יעלה בארץ סביב ה 70-80 דולר . לכן בבקשה רק אנשים רציניים השאירו פרטים פה ואני ישלח את הדיון לאותה חנות (שעושה את זה כשרות ולא כרווח ! ) לכן אני מפרסם את זה בפורום . לכן גם את שם החנות אני לא רושם. תנאי נוסף יהיה תשלום מראש על הפריטים (כלומר PRIORDER של המוצר) אני כמובן מזמין גם אחד. הבמה שלכם.

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  19. אתם יודעים כל הזמן שאני עושה מוד למחשב למשל עושה חורים למאוורר ההורים שלי כל הזמן מנג'זים לי "מה אתה עושה אתה תהרוס את המחשב " ועוד האם ההורים שלכם מעירים לכם בקשר למודים שאתם עושים???????

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by Hatori_Hanzo,

Core speed 2694MHz Multipiler X8 Bus speed 331MHz FSB 1324MHz הזכרונות של GSKILL 800MHz 2GB....אני ממש לא בקיא באיך להגיע כמעט עד הקצה באוברקלוק,מה שעשיתי פשוט העלתי את הBus speed בביוס..לא רוצה לגעת סתם במתחים,אני אשמח עם מישהו שמכיר את הביוס של הלוח יתן לי איזה טיפ להשתפר ולהשיג תוצאה גבוהה יותר(או שזאת כבר לא רעה בכלל)...תודה !

• 15 תגובות
    • 948 צפיות
  21. אהלן, אז אחרי עיכוב לא צפוי הגיע היום הביג טייפון (הסיבה: הזמנתי גם קירור חדש לנורת' ברידג' של זלמן והוא התעכב). רושם ראשון: גדול וכבד. ממש גדול וממש כבד. במבט שני, העיניים כבר סיפקו יותר נתונים למוח. דבר ראשון, יש לו חן מיוחד - יש בו משהו שקשה להסביר - אולי זה ששת ההיטפייפס או כמה מאות הצלעות שלו, אבל ברגע שמתגברים על מראה המאוורר על סטרואידים שעומד לשבת על המעבד, יש הרגשה שכנראה עשיתי משהו טוב בהזמנה כי זה באמת נראה כמו היטסינק טוב. דבר ראשון, לפני שהתחלתי להתעסק עם הרכבות והכל, עשיתי קצת Stress test על המעבד שלי (ראו המפרט בצד לפרטים) - כרגע הוא בלי OC והוא על 35-37 במנוחה ו48 במאמץ (prime95 אחרי 20 דקות בערך). שיניתי את המכפיל ל14 במקום 13.5 והטמפרטורה עלתה ל50 במ…

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by GZA3,

יש לי את לוח של אסוס A8N-SLI ויש על הציפסט מאורר מאוד מאוד מרעיש ומעצבן רציתי להחליף אותו וקיבלתי המלצה זולה ויעילה מאוד מהמוכר שממנו אני קונה בדרך כלל את הדברים: http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=65&code=014 השאלה אם זה מספיק ולא צריך גם מאורר בנוסף ? כי אני כם חושק בעתיד הקרוב ב OC... ס"הכ עלות של 60 שקל למוצר מזערי ויעיל (???) זה. שווה ?

• 18 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by שורטי,

תשמעו יש לי AMD 3200 939 עם קירור זלמן 7000b-alcu והטמפ היא 70 מעלות האר פי אם הוא 1834 והסתכלתי באתר של זלמן ורשום 2500 והסוייצ' מכוון על מקסימום אז: 1. הטמפ נורמלית? 2. למה הזלמן לא עובד כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by kobibo,

רכשתי את ה GTO2 ורציתי לשאול שני דברים: 1. האם יש צורך לשנות את הקירור שמגיע עם הכרטיס כאשר פותחים לו רק את הצינורות הנוספים ? 2. האם צריך לשנות את הקירור שעושים לו בנוסף O.C ? או שהקירור שמגיע עם הכרטיס יספיק ?

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  25. Started by Sikamikanico,

קניתי היום מעבד Athlon XP +2500. כשהפעלתי אותו גיליתי שהוא עובד בסביבות 60 C בלי מאמץ ובסביבות 67/66 תחת Stress Testing ב Prime 95. טמפרטורת מארז נעה בסביבות 40 C. לפי מה שקראתי בסטיקי של הפורום הזה, זה טמפרטורות מאוד חמות יחסית למה שצריך להיות. אני משתמש ב ZALMAN CNPS6000-CU (שימו לב, לא ה7000) http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=33&code=005009010 יש לי מאוורר 80 בקידמת המארז שדוחף לכיוון הספק, מאוורר 80 באחורי המארז שמוציא אוויר מתחת לספק, ועוד מאוורר 80 שנמצא מעל הכרטיס מסך ומקרר אותו. מה אני יכול לעשות כדי לשפר את המצב? עריכה: לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-7N400 Pro2

• 22 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים