עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by malcolmx9,

קיבלתי את הגוף היום, והוא ממש ענקי :-X (לפחות, ביחס לקירורים שהתעסקתי איתם עד עכשיו). עם הקירור, קיבלתי מדריך התקנה של TT, והוא מתייחס לכמה תושבות. אני צריך לפעול לפי תושבת LGA775? יש לי בשבילה שתי התקנות, השניה אלטרנטיבית. איזה הכי מומלצת? שאלה טיפשית, אבל לא מזיק להיות בטוח ב-100% לפני שמתחילים את ההתקנה.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by LIBER,

שאלה ראשונה מה זה לעזאזל אובר קלוק?!?! שאלה שנייה כמה מאוורים איזה מאוורים ואיפה לשים מאוורים בכדאי לקרר את המעבד AMD ATHLON XP 1800 בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. נכנסתי לביוס וראיתי שטמפ' המעבד עומד על 60 מעלות פלוס מינוס. האם זה נורמלי? אם אני ישנה את הכיוון של המאורר שנמצא בדופן של המארז כך שיוציא אוויר ולא יכניס, זה ישנה משהו?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by bonanza,

אהלן, התחדשתי במחשב חדש ואני רוצה לבצע עליו OC קל. מפרט: e5200 msi p43-neo קישור לאתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1484 kingston 800mhz 6-6-6-18 מאוורר למעבד arctic cooling freezer pro 7 כרטיס מסך sapphire 4850 dual slot fansink @ 680/1090 ספק ezcool 450w : מארז - silverstone ps02b עם שני מאווררים. סה"כ נראה מרווח ומאוורר טוב. היום (טמפ' בחוץ 29 מעלות) המעבד שלי במנוחה 37 מעלות ובמאמץ (prime95) מגיע לטמפ' מקסימלית של 51 מעלות (realtemp). קראתי הרבה בנושא כולל את הספרון של הלוח אם. יש לי כמה שאלות: 1) ב bios אין אופציה לשנות את ה pci-e bus, כנראה כדי להגן עליו והוא נעול על 100 מראש. אני רק רוצה לוודא שזה נכון …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rafe12,

אני קונה מחשב אוטוטו..........ו הקירור שהציעו לי למעבד טיפה יקר אבל אמרו לי שהוא מאוד מאוד מומלץ....... הקירור הוא- Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler והוא אמור לקרר AMD PHENOME 955.......... אם אפשר חוות דעת בבקשה...תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by n00kie,

קראתי את המדריך וניסיתי לעשות כמו שאומרים, אבל בBIOS שלי אין בכלל אפשרויות. אין PCIE FREQUENCE/CLOCK SYNC, אין SPREAD SPECTRUM ואין אפילו מתחים עד כמה שראיתי הדבר היחיד שאני יכול לשנות זה את הBUS (שמתי על MANUAL). מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Gil80,

היי התחדשתי בקירור Swiftech H220. המשאבה שלו מאד מאד רועשת ונאמר לי שייתכן ושיש שם אוויר כלוא. רציתי לדעת אם בתהליך של הוצאת בועות האוויר ומילוי מחדש, אם אני יכול להשתמש בנוזל קירור הירוק שמוכרים בתחנות דלק בשביל הרדיאטור של האוטו? למיטב הבנתי, הנוזל קירור הזה מכיל מים מזוקקים עם 10% חומר שמונע קורוזיה... אשמח לדעתכם

8. Started by anuekr,

אהלן, אני בעלים גאים של נטבוק Asus eee pc 1005p כבר שנתיים והוא איטי בלשון המעטה. אז חשבתי לעצמי - אולי יש טעם לעשות לו OC? אני לא מתכוון לנסות להריץ עליו באטלפילד 3, אלא שפשוט לא יקרטע כשאני מפעיל כרום ווורד בו זמנית - אולי פוטושופ, פרימייר ואיזה משחק אינדי פה ושם.. הוא אגב על 1.66 GHZ עכשיו - הקלוק הסטנדרטי שלו. נ.ב - הטמפ' הכי גבוהה הראיתי שהוא הגיע אליה היא 58, על הרצת כמה תוכנות במקביל + סרטונים.. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואני לא יודע איך, אין לי שום תוכנות ושום כלום. צריך את עזרתכם. תודה.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני רוצה להוסיף שתי מאווררים למארז, אחד ברצפה ואחד בגג. חשוב בעיקר ההכנסת אויר (CFM) מאשר השקט, אבל שלא יהיו מרעישים מדי.. רעש סביר, מאוורר איכותי, תקציב 50-60 שקל למאורר.. עריכה: מדובר על מאווררי 120MM למארז CM690

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Sweet_Tooth,

האם יש חנות בחיפה שמכרת את ה AX478?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by p-o-i,

אני מגיע בלי בעיה ל4000 עם ה E8400 שלי אבל בגלל שיש לי DDR2 800 הם בלית ברירה עולים ל900 ואז הם כושלים ובגדול ופשוט מפילים את המחשב...מה אני עושה?...איך אני דואג לא לבצע להם אוברקלוק?...יש לי P5K...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Psycho360,

או שעדיף לחסוך כאבי ראש ולקחת אינפיניטי? אהה ומישהו יכול להראות לי מודים לקירור הזה? כי שמעתי שעם כמה שיפורים הוא יכול להגיע לרמה של הטוניק.. ובמידה ואני מחכה לטוניק, האם זה קשה או קל להרכיב אותו לבד? האם זה לקיחת סיכון או משהו כדי שלא ינזק?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by menacex,

קודם כל אני מתנצל מראש עם הנושא הזה רמוס , אני חדש פה וניסיתי למצוא תשובות חד-משמעיות אך לא צלחתי . אני מבקש בבקשה בלי תגובות זועמות או משהו בסגנון! אנני מבין דבר כמעט באוור קלוק חוץ מניסיון יחיד על מעבד שלא מתאים .. (AMD XP 2200) שכנראה לי עבד יפה ולכן גרם לחוסר יציבות במעבד. מאחר ואני רוצה לשדרג מעבד , עומדות לפני כמה אופציות... או לקנות מעבד חדש ... AMD XP 2800\2600 או לקנות AMD XP 2500 BARTON ולעשות לו אוור קלוק.. עכשיו לשאלה ... מממ האם OVERCLOCK ל2500 הוא "בטוח" בטווחים של עד 2800 \ 3000 או שפשוט כדאי לי לקנות אחד מהמעבדים האלה וזהו.. פשוט יש הבדל משמעותי במחיר של 300-400 שקל.. וחבל סתם לזרוק כסף... האם מעבד 2500 יאריך חיים כמו מעבד AMD 3000\2800 באוורקלוק ?…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ברצוני לקנות מאוורר להוצאת אוויר שיהיה עים מהירות גבוהה שקט ועים והוצאת אוויר יעילה בגודל 140 רצוי שיהיה מחברה מוכרת ומהסדרה הכי חדשה של אותו חברה .תודה.......

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. ניסתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד אחרי שעשיתי oc קטן למחשב והטמפ ניראת לי טיפה לא הגיונית CPU 31 °C (88 °F Motherboard 35 °C (95 °F השתמשתי בEVEREST לבדיקת הטמפ ואני לא יודע,זה לא הגיוני ויש לי מאוור זול שקיבלתי עם המחשב שהוא http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm מה שיותר מפתיע אותי זה שהסיפיו יותר קר מהלוח אמ באיזה תוכנה אתם מציעים לי ליבדוק כדי שאני יוודא שמעלות האלה אמינות ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ha,

במארז ה HTPC שלי ישנם שני מאווררים מאחורה בגודל של 60*60*30 מ"מ (רוחב, גובה, עובי) המוזנים ישירות מספק הכוח. לפני זמן מה אחד מהם החל להרעיש במו טרקטור וניתקתי אותו מהספק ועתה גם השני מתחיל להראות סימנים מדאיגים של התפגרות. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר במידות אלה, בחנות מחשבים אשר פניתי אליה נאמר לי כי גודל כזה כבר לא מיוצר. מישהו יודע אם בארץ אפשר להשיג מאווררים כאלה? ומה שחשוב לי (לפי סדר החשיבות) הוא קודם כל שקט, (זהו מארז ה HTPC מרובה מאווררים) והייתי שמח לשליטה מלוח האם על המהירות שלהם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by fredi157,

אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי יש לי INTEL PENTIUM D 925 איזה יש אחד זול שמתאים בול

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום רציתי לדעת מה הקירור אוויר הכי חזק ונחשב לOC כיום בשוק בשביל מעבדי C2D? האם זה : Zalman - CNPS9700-LED ? או שמה זה THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU HEAT EXCHANGER או משהו אחר?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by KingAlpaca,

מה דעתכם על הגוף קירור הזה? (מיועד לברטון 2500).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Jack_g,

אהלן שאלתי היא כזו . לגבי OC האם מעבד P4 2.0GHZ יאפשר את אותו OC או פחות טוב או יותר טוב ממעבד 1.8GHZ. ואיזה מהם כדי לקנות אם זהה בשבילי לגביי שניהם. עוד שאלה אם קונים אחד מהמעבדים הנ"ל ועושים OC סביר יציב הביצועים של המערכת יהיו יותר טובים או פחות טובים ממערכת המבוססת אל מעבד AXP2000 בהנחה ששאר החלקים במחשב זהים לחלוטין. יש לי כרגע מערכת דיי טובה אבל מעצבן אותי שאני לא יכול לעשות OC טוב בלי לפתוח מכפלה וגם שהמעבד חם נורא אם אני עושה OC והמאווררים עושים רעש נוראי. ויש לי הזדמנות להחליף למערכת אינטל 2גיגה או 1.8 בגלל זה אני שואל אם כדאי האם יהיה שיפור בביצועים במשחקים תוכנות וכו'? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shlomi4i,

מעבד q8300 קירור רגיל לוח אם Gigabyte ga-ep43-ud3l 4 גיגה זיכרון קינגסטון והם כן עד כמה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. זה הולך ככה: CPU:50 MB:41 GPU:45 HDD:46 AUX:42 והקירור שלי זהFREEZER 64 עם משחה MX-1!! (החדר שלי חם מאוד בגלל שלמטה יש מזגן ולמעלה אין אז החום עולה) ומה איתכם??

24. אז ככה , יש לי עד 400 ש"ח להשקיע על ספק , וזה ממש ממש בלחץ ! אם אפשרי פחות זה מאוד יעזור... עכשיו המפרט שלי תוכלו לראות בצד...בעתיד אני מתכנן עוד שדרוגים והמארז שלי הולך לקבל תאורה...שתכביד עליו אני מתלבט בין מס' ספקים ואני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם (במיוחד אם יש השוואות) או לתת לי רעיון לספק שלא חשבתי עליו : 1. Antec TruePower 380W - 388nis 2. HEC 475 (408W ?)- 360nis 3. HEC 300AR-T - 180nis 4. Enermax 350W EG 365P VE - 333nis ההתלבטות המרכזית שלי היא בין 1 ל-2 . אשמח אם תוכלו להכריע , במיוחד אם יהיו הוכחות (השוואות). תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום חברים... אני בא לספר משהו מצער נורא :s07: אני מתכנן לבנות עכשיו מארז מפרספקט מלא לכול המחשב שלי כולל הקרור גז וכו כו (חתימה) ומתי שפירקתי את הלוח והמעבד בשביל למדוד מידות וכאלה.. אז ראיתי שיש חורררררררררררררר על מעבד שלי :kopfpatsch: כולי בבאסה.. מה יש מצב שהמעבד גמור? את המחשב לא הדלקתי כבר איזה שבועיים כי אני בבסיס ועם כול הפרויקט כוו וכו וכו.. אז מה אומרים הלך המעבד או שאפשר לעשות משהו איתו אחריות וכאלה הינה תמונה מצערת..... נ.ב אני מחפש גריז דיאלקטרי בדחיפות איפה אפשר למצוא?שוב תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים