עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בוקר טוב.. יש לי את הלוח הנל GA-P35C-DS3R בשילוב עם Q6600 ו 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz ואני מאד מרוצה.. (מפרט 1 בצד ימין) אך לאחרונה הזכרונות נדפקו לי ובעל החנות הציאה לי אם אני רוצה לקחת DDR3 (כי יש לי בלוח) ולהוסיף את ההפרש או לקבל חדשים מסוג DDR2. אני יודע שאין הרבה הבדל בין DDR2 ל DDR3.. אבל השאלה שלי היא כזו אם אני יחליט על נגיד DDR3 1600 הלוח יוכל להגיע למהירות כזו עם OC? כי לפי מה שרשום באתר זה מקסימום עד ל 1333... לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2749 תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המאוורר שלי התחיל להשמיע רעשים, במקביל הביצועים נהיו איטיים, אז פתחתי תוכנת טמפרטורה וגיליתי שהיא מטפסת עד 90+ מעלות מדי פעם. כבר הופיע לי פעמיים מסך כחול, מניח שזה עשוי להיות קשור. איפה בתל אביב אני יכול למצוא מאוורר מקורי ומעבדה שתחליף לי במקום (בלי להשאיר את המחשב) את המאוורר, ואולי לספק עוד איזשהו פתרון קירור אם אפשר? מדובר ב NP-530U3C-A03IL

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני זקוק לקירור הכי טוב שיש לסוקט AM2 עד 600 שקל. עשיתי חיפוש וכל ההצעות היו די ישנות - הרבה השתנה מאז. היה תרד אחד שאני המלצתי למישהוא על ה-BT אבל הרבה ממליצים על אחרים. אשמח להצעות, בתודה מראש, MuTaTiO.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

צהריים טובים לכם אוקי נכנסתי בדרייברים של NVIDIA לCLOCK FREQUENCY SETTINGS ויש שם אופציה הנקראת detect optimal frequency לחצתי עליה והיא עשתה לי C@ לכ614\454 עכשיו הבעיה היא כשנכנסתי לט"מפ של הכרטיס היא מראה לי 55-53במנוחה ו63במאמץ בדמו של NVIDIA VULCAN הטמ"פ לא נמוכה מידי? האם אפשר להגיע גם ליותר עם הכרטיס שלי?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Inzagi,

שלום, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE ATI RADEON HD 4870. כשאני שם את מהירות המאוורר על AUTO הטמפ' מגיעות ל80 מעלות וזה שומר אותו ככה. לדעתי זה חם מדי, מה גם שהמארז שלי לא מאוורר כ"כ טוב. בשביל לפתור את זה עשיתי כמה פרופילים של מהירויות מאוורר שאני מחליף ביניהם לפי הצורך, אבל זה מסורבל ומעצבן. אז רציתי לשאול אם יש דרך לקבוע לAUTO לשמור את הכרטיס בטמפרטורה יותר נמוכה, או אם יש דרך אחרת לשמור את הכרטיס יותר קר בלי להתערב ידנית כל פעם.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כבר ידוע שממש לא כדאי לחבר את מאורר המעבד או כל מאוורר אחר ללוח האם, במיוחד מאוררים חזקים כדוגמאת הוולקנו 7 הצורך חצי אמפר !!! (כמעט כמו שניי 120 מילימטר שפויים), חיעבור כזה יכול לגרום לעיתים לבעיות יציבות שונות במקרה הטוב, ובמקרים קיצוניים ( שלא ראיתי אף פעם ) לשריפת לוח האם... הכל טוב ויפה, ואפשר לחבר את שלושת הפינים של המאוורר לספק אבל אז אין לנו את אפשרות המוניטור למהירות סיבוב המאורר, שלי לפחות חשובה מאד... מה אפשר לעשות ? בקלות... לוקחים את מחבר השלוש פין, מוציאים בעזרת מברג את הפין הצהוב ( לא השחור ולא האדום), משיגים מחבר 3 פין ריק ( יש בערימות, ותמיד אפשר לחלץ אחד ממאווררים ישנים), ומכניסים את החוט הצהוב אל מיקומו בהתאמה, לפי המקום ממנו הוציאתם את החוט בהתחלה, בוד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by moshe55501,

מעבד פרסקוט 3 גיגה הרץ - 24 מעלות עם קירור מים כרטיס מסך - גיגה בייט 6800gs טמפ במנוחה 51 ומאמץ 65 וזכרון כרטיס 35 -40 דיסק קשיח sata 2 wd - טמפ' -60 האם הטמפ' טובות והאם צריך קירור לכרטיס מסך או/ו לדיסק קשיח

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ועוד שאלה: יש לי את ה- FX5200 של ASUS. נגיד ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ב- RivaTuner כמה אני צריך להעלות שם בהגדרות של האוברקלוק? עריכה: בכרטיס הזה לא צריך לפתוח צינורות או משהו, נכון? אם כן, איך עושים את זה? והאם הקירור הסטוק שלו יחזיק ב-OC קטן?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק על המעבד שלי פנטיום 4 3GHZ המחשב נועד למשחקים! עד כמה GHZ אני יכול להגיע איתו בערך ? לפי הEVEREST ה-DMI לא כותב את שם את המקסימום! האם זה יהיה לי קשה להגיע איתו לפחות ל3.5 GHZ ? המעלות במנוחה 30 מעלות המעלות במאמץ 45 מעלות התמונה מסבירה הכול... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by galigola,

מה זה בדיוק----http://www.pchardware.co.il/docs/pi-2101134993.htm האם זה החלום שעושים במארז? לי יש Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case איפה אני יכול לעשות חלון כזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. קיבלתי זוג מאווררים 120 מ'מ, הם פועלים על 110 וולט כל אחד..אבל סידרתי שזה יעבוד דרך השקע(ללא חיבור לספק) מה אתם אומרים אליהם? כדיי לשים אותם? (אלה מאווררים תעשיתיים)

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה "לפתוח את המכפלה"(וואו כמה זה לא נשמע טוב בעברית ;D ) ב Athlon XP 2000+ palamino שלי כבר הרבה זמן... אבל אני מפחד שאני אהרוס אותו או אגרום לו נזק חמור... מישהו התנסה בזה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofer_mat,

יש לי מארז ישן שעבר מודים יפה מאוד(לפי דעתי) של הוספת 3 חורים וכו... רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה אני עושה איתי כי יש לי עכשיו את הדרגון אלומניום ( שהוא רמה אחרת לגמרי )

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by House M.D.,

שלום, ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2L . לוח אם פשוט מאוד עבד טוב כשנה וחצי , ועכשיו התחיל להתחמם בצ'יפסט. הבעיה בו שאין שום סנסור לטמפרטורה של ה NB אבל עדיין כשאני נוגע בו הוא רותח. אין לי מדחום שמתאים למדוד טמפרטורה שלו אבל הכרטיס מסך שלי כרגע 55 מעלות וכשאני נוגע בו אני מרגיש פחות חם מה NB (לפי מה שאני יודע טמפרטורה נורמאלית של צ'יפסט היא 40 מעלות) אני חווה קריסות של המחשב פעם ביומיים בערך ואני חושב שזה בגלל הצ'יפסט כי הרכיבים האחרים בסדר. יש לי מארז ג'נרי , אבל יש לי מאוורר אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד בצד לדעתי זה אמור להספיק אבל עדיין הוא חם. מה אתם ממליצים לי לעשות איך לקרר אותו? קירור מיוחד לצ'יפסט לא בא בחשבון כי הוא תקוע בין הקירור של המעבד לכרטיס מסך ובמרווח …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by captaincaveman,

אז אחרי שהזיכרון של הכרטיס הגיע לאיזור ה-100 מעלות עם הבלוק החלטתי שהגיע הזמן לעבור לקירור אקטיבי גם לגב הכרטיס. הבלוק שעליו תמיד היה אמור להיות זמני, אבל צצו דברים אחרים ולא הגעתי לזה. בתחילת השבוע הזמנתי מ-ekwb את הבלוק שלהם ל-3090FE יחד עם ה-active backplate מקווה לסיים את העבודה על זה במהלך הסופ״ש.

16. Started by drdan,

האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Ran B,

קודם כל שלא תגידו שלא חפשתי..לחצתי על לחצן החיפוש הנחמד וחפשתי את מילת המפתח צבעי UV.. זה מזה לי כמה הודעות נחמדות אבל באף אחד מהם לא היה רשום על איפה להשיג כאלה צבעים... אז לכן פתחתי נושא.. D: אז כמובן השאלה היא.. : איפה ניתן להשיג צבעי UV? הום סנטר? חנות אלקטרוניקה? פיצוציה? ;D... אשמח לתשובה.. לילה טוב, רן!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

זה ממה מעצבן כל אחד אומר לי תוכנה (שאני לא מוצא אותה/לה סיריאל) אני לא יודע אם 41 מעלות בלי מאמץ זאת התחלה טובה כשיהיה לי תתוכנה מה אני צריך לעשות בה גם

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. לא מזמן שמתי לב שאני לא רואה את הטמפרטורות של הליבות במעבד שלי אלא רק את הטמפ' הכללית של כל המעבד , כמובן אני משתמש בתוכנה Core Temp , אבל משום מה הטמפ' של הליבות לא מוצגות , מה לא בסדר אצלי ? , אולי משהו מוגדר לא נכון ? , אולי משהו בביוס של הלוח אם שלי ?, אולי איזה חיישן דפוק ? תעזרו לי בבקשה , אני מצרף תמונה של המעבד שלי במאמץ עם תוכנת ה-OCCT , מאמץ של חצי שעה , בנוסף בתמונה רואים את הנתונים משתי תוכנות , ה-Core Temp וה-AIDA 64 Extreme Edition , מקווה שתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי , תודה מראש לכל העוזרים. mailto: Uploaded with ImageShack.us

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yambtz,

אבא שלי קנה לפני 5-7 שנים דרמל מולטי באירופה, ולאחרונה כשגיליתי את נפלאות המודינג הוצאתי אותו מהארון במרפסת. יש לי כמה שאלות: 1)זה מסוכן? שכן שלי מאוד מתמצא בעבודת יד, חשמל, קירור, ובקיצר תחזוקה. אם היה לו אכפת הוא היה יכול לעשות מודינג ברמה עולמית. הוא ראה את הדרמל הזה והוא אמר (וצעק קצת) שזה כלי מאוד מסוכן, שהוא טוב רק לשיוף, שהוא לא יעיל, ושאפילו בן-אדם מאוד מיומן עלול להיפגע, ממנו. מה אתם אומרים? 2)בהנחה שהשכן שלי לא ישרוף אותו ואמא שלי תרשה לי, אני צריך ראשים לדבר הזה. איפה קונים? אני גר בנס-ציונה, יש פה באזור? וכמה זה עולה? 3)הדבר הזה בכלל שווה משהו? השכן שלי דאג להבהיר לי שזה צעצוע. 4)איזה ראשים טובים לחריטה עדינה בפרספקס 5)איזה ראשים טובים לחיתוך המארז?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by idani1983,

הרצתי RIVATUNER בזמן COD2 וראיתי שהכרטיס מגיע לטמפ' של 73 C ללא OC ובקרור סטוק האם זה בסדר , כי לי זה נראה גבוה מידי תודה רבה .

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני לא יודע מה קורה, הכרטיס מסך מגיע כשהוא במנוחה ל 100 מעלות ויותר, המחשב מרעיש( כנראה המאוור של הכ.מ) אולי להחליף לקירור שלו?? יש לי 6600GT של לדיטיק חשבתי על-Arctic-Cooling NV Silencer 6 REV2. אוו ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. בקשר להרדיסקים, יש לי 3 הרדיסקים והם מגיעים ל-50 מעלות.. אין לי תקציב עכשיו להשקיע בקירור טוב לכול אחד למה מ ספיק לי להוריד אותם באיזה 10 מעל', ניסיתי לשים מאורר של 80MM ולא עשה כלום. מה אפשר לקנות ואיפה למקמם בתציב של עד 80 ש"ח?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני רואה שכל החיבורים של המאווררים שם הם של 4 pin , ואצלי בלוח האם (ASUS P8H61-M LE) יש בדיוק אחד כזה, ואני חושב שהוא כבר מחובר למשהו. יש מקום אחר אליו אפשר לחבר את ה 4 pin ? אולי יש איזה מתאם? תודה. עריכה: אגב, זה המאוורר, שימו לב לרעש לעומת הCFM..נראה לי לא אמיתי, אבל בשביל המחיר הזה אני אקח ת'סיכון http://www.ebay.com/itm/330609622927?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_2850wt_1185

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by st0m,

הכרטיסמ סך שלי מאוד מתחמם אוני צריך את עזרתכם בקשר לקירור שלו ... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3552 1) כמה מעלות הגוף קירור הזה יוריד בערך מהכרטיס מסך ? 2) האם הוא מתאים לכרטיס מסך geforce 6600GT ? 3) איפה אני שם אותו ? מתחת לכרטיס או מעליו ? כלומר : http://img514.imageshack.us/img514/665/dscn08785gt.jpg 4) האם אני צריך להוריד את גופי הקירור שיש לכרטיס עכשיו ? 5) האם יהיה לי מקום לשים אותו בכלל ? 6) האם זה קשה להוציא את גוף הקירור שיש לכרטיס עכשיו ולהרכיב את הגוף החדש + כמה זמן כל הסיפור לוקח ? 7) האם אפשר להרכיב את הגוף קירור החדש על הגוף שקיים כבר ? 8) לאיזה חנות אפשר לקחת את הגוף קירור עם המחשב כדי שירכיבו לי כמו שצריך ושיהיה בזול ? http://img514.ima…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by sh_idan,

הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים