עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by roylu,

אני רוצה קירור למעבד מה הכי טוב שיש. לא גדול מידי עדיפות למאוורר אבל גם מים בסביר

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by omrij,

כרגע ראיתי את הידיעה הבאה http://www.theinquirer.net/?article=21168 כל מי שתכנן לקנות עכשיו זה הזמן קישור לדיון בנושא http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=706505

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  3. אני מחפש מארז FULL TOWER אם ספק (ואם אפשר אם מאווררים וחלום מובנים כי אין לי כח לעשות מודינג שוב) עד 1000 שקל (אפשר קצת לגלוש במחיר אבל לא הרבה)

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by rafi_d,

במארז "תיקני" של אייבורי הותקנו 2 מאווררים - האחר גדול (~12 ס"מ כנראה) בחזית ממש מלפני הBAY של הדיסק(ים) - האויר מוזרם לכיוון פנים . השני 8 ס"מ - על הדופן האחורית - בו האויר נשאב החוצה (יוצא סמוך/בניצב למאוורר של המעבד) . שניהם ללא שרוול כיוון כלשהו. המערכת - E2180 , GB DS3L ו OZC 800 - 2G בנוסף - קיים כמובן מאוורר המעבד - arctic אלפיין 7. שלוש שאלות - 1. האם המיקומים - סבירים (לקירור סטוק) והאם אין חסרון בזה שאין זרימת אוויר ישירה *מול* הלוח אם ? (למשל - התקנה על הדופן הצידית, שגם בה יש חורים, מה שכמובן יקשה על הפתיחה) 2. האם יש להתקין גם פילטר כלשהו בכניסת האויר ? 3. החשמל למאווררים חובר ישירות מהספק. האם יש יתרון בחיבור ללוח האם (יש שם כנראה נקודות לכך). תודה

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by The_Byter,

Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. המשאבה שלי נכון חמודה ? **כל יום במשך שלושת הימים הקרובים (אם לא תהיה בעיה) אני אפרסם תמונות ממערכת המים החדשה...

• 14 תגובות
    • 968 צפיות
  6. Started by EagleX2,

על איזה קירור לp4 אתם ממליצים לי? (אובר קלוק רצחני)

• 18 תגובות
    • 968 צפיות
  7. לי ישE8500 והצלחתי להגיע לשיפור של20% במהירות והכל יציב האם זה משפיע על משחקי מחשב? אם כן בכמה? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by ezana9,

הטמפרטורה של המעבד שלי ללא מאמץ היא 67 בביוס רשום 81 בערך לפני יומיים זה היה 45-43 מוזררררררר ולבעיה השנייה הכרטיס מסך שלי גם רותחח פשוט נגעתי בו ויקבלתי כוויה אז הוצאתי את הכרטיס מסך ואני בינתיים משתמש בכרטיס מסך פנימי של המחשב וכל פעם שאני מתקין משחק ונכנס עליו זה מעלה לי הודעה הנה תמונה תעזרוו לי בבקשה אני לא יכול לשחק בכלום...

• 16 תגובות
    • 968 צפיות
  9. Started by ofri11,

שלום, איזה מהמאווררים הנ"ל של חברת Arctic Cooling טוב יותר? מה ההבדלים בינהם? המחיר זהה- 65 ש"ח. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  10. אני רוצה ל"הוציא" מעט יותר מהמחשב לצורך עריכת וידאו (ברמה חובבנית) ואני צריך עזרה בהמהרה מועטה של המעבד (אשמח ל-2000-2500MHZ) אם ניתן כמובן וזאת מבלי לגרום לנזקים כבדים. -האם ניתן לשפר את יכולות המחשב, מעבד, כרטיס מסך, זכרונות.. ועד כמה(עם החומרה הקיימת)? -מהו התחום ה"בטוח" והמומלץ ללא גרימת נזקים מיותרים? -האם מישהו יכול להואיל בטובו ולתת לי הסבר מפורט איך לבצע זאת (אני מבין יחסית במחשבים בכללי וגם קצת בחומרה, אך לא נכנסתי לתחום ההמהרות)? הנה מפרט החומרה: -מעבד: INTEL E2160 -קירור למעבד: Cooler Master’s Hyper TX3- קישור: http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2922 -לוח-אם: ASUS p5kpl-vm- קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x ישנו ק…

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by yuval_cohen,

שלום אם אתם זוכרים אז קניתי LCD 16X2 עם תאורה! חיברתי אותו והוא עובד כמו גדול.. תמונות בקרוב! הבעיה היחידה זה שהסתבכתי עם החשמל של התאורה האחורית אשמח אם תעזרו! במדריך כתוב Two components will be needed for this step, a resistor of a value youll have to calculate, and a 100ohm potentiometer or trim-pot. The resistors value will need to be calculated first. To do this, you will need the LCD's specifications which should be avaliable from the manufacturer of the LCD module. Youll need to know the recommended voltage required for the backlight and the current. Then using the following calculation, work out the resistor value needed: R = (5 - volts) / current For example, if …

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by Rhx,

לי זה נראה בסדר גמור, מה אתם אומרים ? אגב ה FAN01 זה כאילו המאוררים שיש לי בתוך המחשב שהוספתי? יש לי אחד ... תמונה :

• 13 תגובות
    • 967 צפיות
  13. Started by Danny_Malis,

איך אני יודע שהגזמתי אם האובר ? ב-CPU איני יודע כשהוא לא נידלק או מאתחל את עצמו, איך אני יודע את זה בכרטיס מסך ?

• 23 תגובות
    • 967 צפיות
  14. Started by croetro,

באמצע GTA הרגשתי תקיעות קטנות יצאתי שניה מהמשחק ראיתי ב EVEREST שהטמפ' של הכרטיס מסך GPU GK על 71 מעלות. יש אפשרות להגדיר שהכרטיס מסך במאמץ להגביר את מהירות המאוורר שלו ? זה יספיק ?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by Ewingum,

האם ניתן לסדר קירור פאסיבי לספק? אני מניח שפשוט להוציא את המאוורר לא יהיה טוב

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  16. אני בודק דרך הדרייברים של NVIDIA. יש לי קירור צלעות מקוריות ומאוורר. תודה.

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  17. המארז המקורי הגיע עם מאוורר צידי שזורק אוויר לכיוון הלוח אם. הייתי חייב להוציא אותו כי בלתי ניתן להרכיב גופי קירור גדולים דוגמת NH-D15. כפיצוי על איבוד זרימת האוויר וגם למטרת עבודה שקטה כל המאווררים במארז הוחלפו לנוקטואות אבל המאוורר המקורי של הכלוב דיסקים בלתי ניתן להחלפה הוא והכלוב זה יחידה אחת. מה גם שהאוויר שהוא מכניס עובר דרך הדיסקים ככה שזה לא הכי אופטימלי. הלוח שולט לבד במאווררים ושהמצב מתחמם הוא מגביר אותם ואז הרעש עבודה שלו קצת הורס את כל העניין של עבודה שקטה לעומת הנוקטואות שכמעט ולא ניתן לשמוע. חוץ מזה גם רציתי לשפר קצת את הזרימה במארז כי כרגע יש רק מאוורר אחד שמכניס אוויר קר מלמטה וכל השאר מוציאים 3 מלמעלה ואחד מאחורה. עלו לי כמה רעיונ…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

האם וונטק פורשת מרעיון מאווריי הTMD (Tip-Magnetic Driving) כי באירפלואו החדש הם חוזרים לצורת המייסב הכדורי:

• 12 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by ArielBiMBa,

טוב עברה חצי שנה מאז שהגיע המחשב החדש,ואני רוצה לעשות לו ניקוי כללי.אבל אני לא ממש סגור איך לעשות את זה בצורה הנכונה ביותר. האם מותר לנקות את כל הפנים של המחשב עם שואב אבק או זה שיכול לגרום נזק?במידה והתשובה היא אסור שואב אבק על הכל: מה מותר לנקות עם שואב אבק ומה אסור? ואיך מנקים את הרכיבים שאסור עם שואב?האם אפשר להשתמש לדוגמה במשהו כמו פן לשיער?

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  20. אני מעביר את ה - USB קדימה ואני רוצה לעשות חור מלבני ומדויק בתך הפלסטיק 5.25 אניצ' (ולא בשיטה של לקדוח חור חור !) איך עוד אפשר לעשות את זה ?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by F430,

אז ככה שף באוברקלוק אני לא פשוט שמתי את המכפל על 18 ובסי פיו זי כתוב לי שהמתח על 1.4 ובאובר דריב כתוב לי 1.35 במצב מנוחה המעבד על 42 מעלות ו53 במאמץ, שחקתי שעה בBF2‎‏ והכל יציב מה אתם חושבים? להחזיר אותו ל3.2?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  22. ALLAHH!!! חברה זוכרים את המודינג שעשיתי מקרטון למארז? (יש אותו בגלרייה פה) אז המשכתי למנדג את המארז! קודם כל, הנה המארז לפני: והנה התמונות החדשות בלעדיייי!!! עכשיו קצת פרטים על המשך המודינג שלי (הוספת לדים). השתמשתי בלדים של 3.5 וולט בעוצמה של 3700 קנדל, כחולים. לד אחד כזה עלה לי 8 שקל. חשוב לציין שהכל נעשה ע"י הלחמות וחיבור נגדים, כולל שרוולי כיווץ. 3 לדים מלמעלה, ואני מוסיף בהמשך עוד 2 לדים למטה. יצא פצצה וזה נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממה שזה נראה בתמונות!

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by sh_idan,

הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  24. Started by Urchin,

היום ניסיתי לעשות OC לכ. מסך ( Gforce mx 32mb hercules ) . אז ככה, הורדתי את התוכנה Riva Tuner וגם את GeForceTweakUtility ו 3dmark . עכשיו... כשנכנסתי להגדרות Low Level ב RivaTuner, זה רשם לי: You have enabled mutually exclusive settings in the driver level and low level overclocking modules . it will cause settings interference . ( נגיד... :\ ) . העלתי קצת את ה Core clock וה Memory Clock ... ואישרתי . בכל מקרה, נכנסתי ל 3dmark, מתוך 17 מבחנים, 4 מהם התוכנה לא הצליחה להפעיל, קיבלתי הודעת שגיאה כזאת בתוכנה: No hardware support.... skip . מוזר מאוד... ו... בנוסף יש לי כמה שאלות, אם אפשר: 1. מה ההבדל בין Low system level tweaks לבין Detonator XP system tweaks . 2. מהי ההוד…

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  25. טוב חבר'ה בקצרה. יש לי כרטיס מסך GTX285 מבית ג'יגה-בייט וכמובן שאני לא מתכוון להשאיר אותו בסטוק ניגשתי לביצוע האוברקלוק, וכמובן שעשיתי את זה במתודה הרגילה עם ליווי צמוד של תוכנת ניטור ושינוי ותוכנה לבדיקת מאמץ (FURMARK) הגעתי לשעונים של: ליבה - 660MHZ שיידרים - עם הליבה (LINKED) זיכרון בסטוק (עדיין לא הגעתי לנקודה שאני צריך לעבור אליו) וזהו פחות או יותר, מעל לזה כבר יש לי קריסות. (הטמפ' בסדר גמור ותחת פיקוח שלי) ראיתי באתרים רבים ביקורות מקצועיות ואישיות על הכרטיס ולרוב השעונים הגיעו לקו ה720-74 לליבה, משהו שנראה לי כמו חלום אפילו ראיתי אנשים עם כרטיס כמו שלי של חברת ג'יגהבייט הגיעו לשעונים של 715 לליבה בכיף. אני לא רוצה להשמע קוטר אבל זהו? באמת שהגעתי לקצה היכולת שלי בנק…

• 10 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.