עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CraZy,

איפה אני מוריד את הגרסה הכי עדכנית שלו כדי לעשות קצת OVER לGTS שלי?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות פאן באס או מאורר למעבד בעלי כיוון מהיריות עכשיו אני רואה שבכולם יש מתג קטן עכשיו השאלה שלי האם הם יאפשרו לי לסגור את גלת המארז או שאני לא יוכל לסגור אותה מכיוון שהמתגים יפריעו אליו דוגמאות שאולי אני יקנה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2272 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 ועוד שאלה האם הדברים האלה באים גם עם פאן באס לאחורה כלומר לחריצי כרטיסים?

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  3. המפרט: antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB אני לא מתכנן אובקלוק, אני כן מתכנן על המחשב הזה לפחות ל-4 שנים אפילו יותר. האם כדאי להשקיע בקירור למעבד?, אני רוצה לציין שאני כבר חורג מהתקציב שלי ואני יעדיף שלא לשים קירור אם זה לא כזה הכרחי. הקירור שהוצא לי הוא קירור למעבד 775/1156 COLD BIT, איש המכירות אמר לי שהוא טוב ומשתלם. האם זה כך? או שיש יותר משתלמים בטווח המחיר הזה (150 ש"ח). תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by Arik.G,

לא יקר יחסית לרדיאטור מהגודל המקביל? איך הוא? מגביל זרימה?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by bratwa_tut,

איך אני מפעיל את זה צריך להוריד תוכנה? או שמה? יש לי לוח עם P55 עם I5

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  6. רכשתי לא מזמן כרטיס Sapphire 7770 Ghz Edition 1GB. אני מעוניין לעשות קצת OC ולשפר את הביצועים במשחקים. אני משחק בד"כ על 1440X900. הביצועים של הכרטיס לא רעים, אך יש משחקים שיש קצת לגים (למשל - Mass Effect 3) אז, איך עושים OC לכרטיס ? האם דרך התפריט של Catalyst או שיש דרכים אחרות ? בנוסף, האם הקירור שבא עם הכרטיס אמור להספיק ל OC ?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  7. Started by lmlm,

בקרוב מאוד אני משיג קונרו (E6400) ואני צריך קירור אוויר טוב עד ככה 250+- (אני רוצה להוציא את המקסימום עם הקירור) אשמח להצעות, תודה

• 22 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by rafi_d,

במארז "תיקני" של אייבורי הותקנו 2 מאווררים - האחר גדול (~12 ס"מ כנראה) בחזית ממש מלפני הBAY של הדיסק(ים) - האויר מוזרם לכיוון פנים . השני 8 ס"מ - על הדופן האחורית - בו האויר נשאב החוצה (יוצא סמוך/בניצב למאוורר של המעבד) . שניהם ללא שרוול כיוון כלשהו. המערכת - E2180 , GB DS3L ו OZC 800 - 2G בנוסף - קיים כמובן מאוורר המעבד - arctic אלפיין 7. שלוש שאלות - 1. האם המיקומים - סבירים (לקירור סטוק) והאם אין חסרון בזה שאין זרימת אוויר ישירה *מול* הלוח אם ? (למשל - התקנה על הדופן הצידית, שגם בה יש חורים, מה שכמובן יקשה על הפתיחה) 2. האם יש להתקין גם פילטר כלשהו בכניסת האויר ? 3. החשמל למאווררים חובר ישירות מהספק. האם יש יתרון בחיבור ללוח האם (יש שם כנראה נקודות לכך). תודה

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by altec,

ברשותי מעבד 3.0 אשר מגיע ל-70 מעלות (לפי הביוס) ללא מאמץ. לפעמים המחשב נתקע לאחר 3 שעות עבודה ולפעמים לאחר דקה וחצי ולפעמים עוד בשלב הביוס אפילו. התקיעה היא בעצם פריז באותה הפוזיציה בה הוא נמצא. האם הבעיה נעוצה בחימום ? אם כן כיצד אני פותר אותה ? במידה וצריך משחת קירור מה מומלץ ובאיזו כמות והאם לשקול החלפת המאוורר שעל צלע הקירור למאוורר אחר ובאיזו רמת מחיר ? לציין כי אני לא מעוניין להשתגע עם ההשקעה הכספית על מחשב LOW COST ישן יחסית כזה. המפרט: 3.0MHZ P4S800D 512MB Hynix כרטיס מסך קירור פאסיבי Radeon 9550. אשמח לתשובה מהירה כי אני ממש צריך את המחשב דחוף ללימודים תודה !! ;D

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  10. הספק מתחמם אחריי כרבע שעה משהו כזה ויש ריח של משהו שרוף! מה לעשות אולי אין אוורור(נ.ב. זה רק מלפני כמה ימים התחיל פתאום! סתם!) דחוף!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי.......... :s05:

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by subarel,

בעיית יציבות? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by Tall-Guy,

שלום, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה (אולי בפורום כרטיסי המסך?) ואשמח אם Admin כולשהו יעביר את ההודעה לפורום המתאים אם טעיתי. אז בפעם השניה בכמה שנים נשבר לי המאוור על הכרטיס מסך (Radeon 9700 Pro). לפני כשלוש שנים החלפתי את המאוור השבור עם מאוור גנרי, שנראה פחות או יותר ככה - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9661 אני מניח שאני יכול לקחת שוב את אותו מאורר, אבל אני מחפש משהו שיחזיק קצת יותר, ויהיה שקט יותר. בגלל המבנה של הכרטיס אני צריך מאוור עם Heatsink עגול כזה שמתחבר עם קליפסים בצדדים. האם תוכלו להמליץ לי על מאורר? או לפחות על חברה מסוימת שכדאי לרכוש את המאורר ממנה? תודה.

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by cousinIT,

יש לי ג'יפורס 2 ואני מעוניין להדביק עליו גוף קירור פלוס מאווררר... הלכתי להום סנטר וביקשתי דבק תרמי, אמרו שלא שמעו על זה מעולם... אז חיפשתי בעצמי ולא מצאתי דבק שכתוב עליו תרמי אלא דבק שהכי מתאים , ורציתי להתייעץ איתכם האם להשתמש בו או לא... הנה פרטים עליו: שם: OBRASIL תיאור: חומר סיליקוני עמיד בחום גבוה ועמיד בשמנים. מקס טמפ': 600F כתוב שהוא מתאים בעיקר לשים במנוע של הרכב על מתכות וכאלה ולכן הוא נראה לי הכי טוב.. הטמפ' הכי גבוהה שלו היא ממממממששש גבוהה ולכן לא נראה לי שהוא יימס ... אבל האם הוא מתאים.. לא כתוב שהוא אפוקסי. כדאי? אני די בטוח שהוא ידביק.. אבל לא יודע מה יקרה אח"כ

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  14. מה יותר כידי ליקנות עם אני רוצה לעשות OC אינטל פנטיום אוו AMD

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  15. המפרט שלי הוא - Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 המעבד שלי מומהר ל- 3GHz 335x9 והנתונים בתוכנות Everest, CPU-Z ו- Core Temp סותרים. ב- Core Temp אני רואה את המהירות כפי שהיא צריכה להיות ומופיעה בביוס (כלומר 3GHz), ב- CPU-Z (הגרסה אחרונה) אני רואה שהמכפלה היא 6 ולכן מהירות המעבד היא 2GHz (כלומר Under clock), וב- Everest הנתונים משתנים כל מספר שניות כלומר המכפלה משתנה מ-6 ל-9 וחוזר על עצמו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? יתכן והתוכנות עדיין לא יודעות לקרוא את הנתונים הנכונים מהביוס של הלוח החדש הזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by shirist80,

היי אין לי מושג בקירורים ואם אני צריכה למעבד הנ"ל? האם הוא בא עם מאוורר וזה מספיק? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. המארז שלי הוא CoolerMaster Centurion 5 II Silver (ללא ספק) תודה

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  17. Started by HazardManiac,

קניתי את הקירורantec khuler h2o 920 התקנתי את התוכנה והמאווררים פועלים אבל משום מה אני לא יכול לשנות את המהירות שלהם בתוכנה והתוכנה בכלל לא קולטת את המאווררים למרות שהם מחוברים. ???

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  18. Started by nuke,

אני מיצטער שזה לא קשור אבל יש בפורום הזה הרבה אנשים ואני ממש ממש צריך עזרה אז בבקשה אל תנעלו שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב…

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by Crown,

הקירור הזה כל כך עצבני!! 25 מעלות על IDLE !!! עוד לא ניסיתי LOAD ....אני מחכה שהספק החדש יגיע (500W ליברטי ) ואז גם אתחיל ב OC . ואעדכן פה כמה יצא. וכמובן אני אהיה חייב עזרה! אני לא יודע בכלל איך מבצעים OC למעבד של אינטל... אשמח אם תתנו לי קישור לאתר טוב שאוכל להוציא את ה BEST מהמעבד בביצועים.

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

איך הזכרונות בOC? אין טעם לתת תדגם כי רובם אותו דבר עם אותם תזמונים, מהירות וקירור(לא שזה הכי משמעותי)

• 13 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכל להוריד תוכנה שמראה לי את הטמפרטורה???

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  22. Started by Eluha,

הגעתי לO\C מ2800mhz ל3920mhz ומה שמוזר התוצאה של SPI לא משתנה הרבה מ3500mhz אולי איזה 2 שניות כמעט 500mhz הפרש מישהו יכול לעזור לי לעשות O\C לזיכרון? חברה CEON 667mhz 2g הנה תמונה: חברה לא לפחד סתכלו על מטח של מעבד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  23. Started by Shlomi32,

עשיתי אוברקלוקינג גדול מידי ועכשיו המחשב מגיע לביוס ונתקע מה עושים?!?

• 19 תגובות
    • 985 צפיות
  24. אחרי הוספה של מאורר פלוס החלפה של משחה ובנוסף עוד מאורר שזורק אויר על המעבד(TT turbo fan)אלה התוצאות אך המעבד בשווה למעבדים החזקים כיום?

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by xtal,

קניתי מעבד e5400 הרכבתי אותו ,ושמתי לב שלא יהיה לו את הניילון שבדרך כלל נמצא בצד של המאוורר שמתי את החומר המיוחד[עם אבקת כסף],עם ההפעלה,היו התראות של חום[pc probe] הלוח מראה טמפרטורה של 100 מעלות. מישהו יכול לתת איזו עצה תודה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.