עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by nzxt,

כרגע אני עומד על 2.86MHZ עשיתי בדיקה עם OCCT של איזה שלוש שעות היה יציב פיקס טמפ במנוחה 30-33 במאמץ הכי גבוהה הגיע ל 65 בדרך כלל נע בין 60-62 אגב קירור סטוק כדאי עוד להמשיך או שממולץ כבר לעצור ניסיתי פעם אחת גם 2.97 אבל פעם אחת בדיקה נכשלה פעם שנייה קיבלתי מסך כחול מה שאומר חסר לי כבר מתח... למי שתוהה FSB התחלתי היה 200 הגעתי ל260 יציב מכפלה של 11 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

יש לי 2 חיבורי 4 פינים בלוח האם עם אפשרות לחבר אליהם מאוורר 3 פינים. חיברתי לשניהם מאווררים עם חיבור 3 פינים, אבל הם לא מופיעים בHWMonitor ובSpeedFan.. האם הם פשוט פועלים על 100% במקום זה שהלוח אמ שולט עליהם?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6552 עד כמה הוא טוב כי אני קונה עכשיו מחשב חדש זה הולך להימכר יש למי... ואני מוכר אותו בלי כרטיס מסך,צורב,סטיק אחד של זיכרון ואני קונה 3200+ 64 עם לוח של MSI K8N פלטינום וכן אני יודע המחיר עולה היום חחח נראה לי כבר עלה אבל הם אמרו לי אישית ככה תקנה היום תשלם עוד 10 ימים חחח אני רציני לגמרי זה מה שהם אמרו אז חשבתי למה לא אולי נקפוץ על זה חחח בסוף לא קפצתי על זה וחשבתי עדיף קודם שיהיה כסף ולא בעיות וכאבי ראש אחרי זה... טוב אז בקשר לקירור מה יותר טוב ובכמה? SLK948U אם מאורר טורנדו 92ממ הרעש זה לא בעיה כי יש לי נקסוס 201!! או הקירור הזה קולר מסטר הייפר 6 נגיד גם אם אותו מאורר טורנדו 92ממ... ואם זה אני קונה גם ADATA …

• 27 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

למישהו יש ניסיון עם המערכת הזאת? עבד איתה, התקין והריץ? אני רוצה לדעת למעשה אם היא באמת תיתן שיפור בביצועים באוברקלוק רציני. לפי מה שראיתי למערכת יש פוטנציאל, אבל הגבילו אותה בהיטסינק ומאוורר חלשים, ועל הכרטיס הבקרה שלא מפעיל את המאווררים בזמן... האם ניתן להחליף אותם ו/או לשחק עם ההגדרות הללו? כמו כן, ראיתי שגם לטרמלטייק יש גרסא על בסיס האקטיב קול, הסאב זירו. מישהו ראה את זה פעם? ניתן להשיג את זה בארץ?

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by Bessmertniy,

http://www.extensiontech.net/reviews/cooling/fans/vantecuvfans.shtml הוא עושה 39 CFM!!!!!! ורק 34dba!! וגם רגיש ל UV אם למישהו יש מנורת UV וזהו מקווה עזרתי למישהו אם הטלבת בקניית מאוורר. יכול להיות מאורר טוב ושקט למי שמחפש מאוורר להיטסינק שלו.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by thegodx,

תגידו לי מזל טוב סוף סוף הצלחתי לעשות OC יציב!

• 18 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכל להוריד תוכנה שמראה לי את הטמפרטורה???

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  8. אז ככה THERMALTAKE הוציאה כזה מתג מהירויות משלה שבעצם הוא אותו הדבר רק שהוא בא באריזה נפרדת ועם דיסקית של כרטיס הרחבה מוכן ומורכב מראש ע"ג הדיסקית חרוט הלוגו שלהם וכתובת האתר שלהם והמוצר נקרא:Thermaltake Speed H.M.L Rpm Setting Cable ודרך אגב אחלה מוצר הוא מורכב אצלי (יש לי דרגון רעשן) והוא דואג להשקיט אותו בצורה טובה מאוד. ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, ראיתי פה הרבה אנשים עם חלון למארז ורציתי לשאול ממה עשוי החומר של החלון : :

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  10. נכנסתי לביוס וראיתי שטמפ' המעבד עומד על 60 מעלות פלוס מינוס. האם זה נורמלי? אם אני ישנה את הכיוון של המאורר שנמצא בדופן של המארז כך שיוציא אוויר ולא יכניס, זה ישנה משהו?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by ofer_mat,

מאיפה קונים ? איזה התנגדות ? פרטים ?

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by alienchickenpie,

אני קראתי במדריך שלכם שמומלץ לשייף את המארז לפני שמתחילים לרסס. גם את הפלסטיק אמורים לשייף? וכמה צריך לשייף? את שהגושים של הצבע נעלמים אם עד שהוא יורד לגמרי? שמעתי שיש עוד שיטה לצבוע את המארז, שנותנת גימור יותר יפה אבל צריך לחכות איזה יום בין שכבה לשכבה. אתם יכולים להביא לי קישור למדריך על זה?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by ag43,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והקירור סטוק שלו מרעיש בצורה פשוט מזעזעת. אני לא מהטיפוסים שלחוצים על שקט, אבל המאוורר שלו כבר מפריע לי לראות סרטים בשקט. אני מחפש קירור שקט יותר ואם כבר שיקרר יותר מהסטוק (לאוברקלוק עתידי). אשמח להמלצות. עריכה: כרגע התקציב פתוח. מצד שני אני לא מחפש את הקירור הטוב ביותר אלא קירור שקט שיוריד קצת מעלות לעומת הסטוק. סטוק - מנוחה:44 מעלות עומס:69 מעלות.

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  14. בוקר טוב, יש לי שני מחשבים.אחד מבוסס AMD64 והשני פנטיום E6300. שניהם נמצאים במארז של קומפיוקייס עם מאוורר קדמי ואחורי. האם יש צורך בשרוול פלסטיק שמחובר לצד השמאלי של המארז (נמצא מעל המעבד)?או שלהעיף אותו בשני המחשבים?

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by אנדי,

היי לכולם, יש לי מחשב שמבוסס על מעבד AMD Ryzen7 3700X (תושבת AM4). המאוורר שלו (זה שהיה מצורף אליו בקופסא) משמיע כל כמה שניות משבי רוח רועשים במיוחד, גם אחרי ששיניתי הגדרה בביוס למצב שקט. מבקש לקבל המלצה למאוורר שיהיה שקט יותר גם במצב 'נורמל' (ללא קירור נוזל/גז). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by someone123,

מה אני צריך כדי לבנות מערכת קירור מים בהתאמה אישית?, ולא מערכות מוכנות כמו של CORSAIR או ASETEK לדוגמא. איזה חלקים צריך להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי לוח אם GA-965P-S3 rev. 3.3 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2457 מעבד E6320 ניסיתי לעשות OC דרך הביוס ולא הצלחתי מצאתי שאפשר לעשות OC דרך התוכנה של לוח האם אני לא מבין ב-OC בכלל - זו הפעם הראשונה שלי האם מומלץ וכדאי דרך התוכנה של לוח האם ? לשאלות נוספות אני פה

• 14 תגובות
    • 949 צפיות
  18. בעבר ניסיתי להתקין HR 05 SLI עליו, אבל שברתי את הצ'יפסט (בטעות, כן? ) הצ'יפסט החמוד שלי עומד כרגע על 64 צלזיוס ב IDLE המארז מקורר היטב (12 ממ מכניס בפרונט, 2של 8 שמכניסים בדלת, 12 שמוציא בגב, ו2 מאווררים לספק) אבל החדר שלי חם יחסית לבית (קצת בעיה כשיש שמש בחוץ.. 10בבוקר עד 7בערב בערך), הקירור של הכרטיס מסך לדעתי, מפריע לזרימה של האויר באזור של הציפסט, ומכאן גם נראה לי מגיע רוב הרעש מהמארז.. כי שאר המאווררים נורא שקטים, חוץ משל המעבד(סטוק), רק כשעמבד מתאמץ. ת'ריד מעניין צריך להיות, ויש כאן הרבה כאלה עם NFORCE4.. יש תמונות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by F430,

Sharkoon Silent Eagle 2000 - 120MM אך הוא זה בשביל ה580 שיקרר אותו

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  20. למעבד I7 2600K - ברצוני לעשות OC בינוני עד מתקדם. בטווח מחירים שלי ההתלבטות כרגע היא בין Thermaltake SpinQ VT ל Scythe Mugen 3 תודה מראש לכל העוזרים..!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by luckybucky,

שלום, אני עומרי- חדש פה בפורום- ופתחתי את הת'רד הזה בשביל אנשים כמוני. (תכף תבינו) אני תמיד הסתכלתי על ההגדרות של המחשב כאל קדושות ואף פעם לא היה לי את האומץ או הידע כדי לגעת בהן. היום, החלטתי להתחיל בכל הנושא שקוראים לו אוברקלוקינג. הסתכלתי בפורום (בעיקר בנעוצים) וגיליתי שכל הקישורים הם לכתבות מ2006. אולי אני טועה פה- אבל לדעתי זה קצת לא תקף היום (חלק מהדברים) וגם אוליי טיפ טיפה לא ברור :-\ . המטרה פה היא שאתם, (משתמשי הפורום) תתנו לי מידע איך להתחיל (בתוך התחלה לא צריך להוציא תוצאות מדהימות- רק להמהיר את המעבד 'בקטנה') ואני (או כל אחד אחר שגם רוצה) אשאל שאלות ככל שאני אתקדם, ובסוף - אם זה יצליח ואנשים יירתמו למשימה- אולי אפילו נוכל להרכיב מדריך חדש לאוברקלוקינג שיהי…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  22. לוח ASUS P5Q PRO תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by ehudros,

שלום לכולם אני מחפש המלצה למאוורר/גוף קירור למעבד phenom x4 955 (על לוח של gigabyte-790xt-usb). ה-catch הוא שאני מחפש משהו שלא ישב על התושבת הסטנדרטית שמגיעה עם הלוח, כי נשבר לי ה backplate. בקיצור, אני מחפש משהו שמגיע עם backplate משלו ושלא יהיה משהו מפלצתי כמו ה mugen - ועדיף שיהיה שקט ככל האפשר יש חיה כזו? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן, רציתי לשאול, איך מקבעים יחס של 1:1 לזכרונות? הלוח הוא EP43-DS3L מצאתי שם רק יחס של 2:1...

25. Started by alexbmw,

שלום במיסגר ניסיונותי לעשות o.c למחשב הקודם שלי ניתקלתי בבעיה קטנה שניסיתי לעלות תדר לזיכרנות יש לי לוח gb k8t890 ואני לא מצאתי בו אופציה להעלאת תדר הזיכרנות (מצאתי אופציה אבל יש בה רק עד 200 mhz ) האם זה ביגלל הלוח ? או ביגלל שלזיכרונות אין את השבב הזה http://img119.imageshack.us/my.php?image=d512400pqp7.gif שהבנתי שחשוב איכשהוא אגב הזיכרונות שלי הם corsair pc3200 בתיזמונים של 2.5-3-3-8 (אני שיניתי מעט את התיזמונים אבל כמובן שאני יכול להחזיר )

• 12 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים