עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני בונה FANBUS בנתיים הלדים והמתגים מחוברים כבר לפאנל המתגים הם 2 מצבים בהתחלה חשבתי לעשות ON\OFF אבל עכשיו אני רואה אפשר לעשות גם HIGH LOW (12\7) אז מה אתם אומרים ? לעשות ON OFF או HIGH LOW ? המאוררים גם מקבלים את הכוח מספק נוסף ככה שאני שם מתג אחד שהוא ON OFF לספק ככה שתמיד יהיה לי איך לכבות אותם (למרות שזה יהיה את כולם בייחד)

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  2. החלטתי ללכת על הפרויקט של לבנות בלוק ולא לקנות. התכנון הוא כניסה במרכז ושתי יציאות בצדדים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם המידות שבחרתי יהיו טובות לסוקטים 478, 754 ו-939 בהנחה שהפרספקס מעל יהיה מה שישתנה בהתאם לחורים של כל סוקט? 2. האם העיצוב טוב או שכדאי להוריד/להוסיף צלע, להגדיל/להקטין את הצלעות המרכזיות, לשנות את הרווחים ביניהן, להסיר את הצלע האמצעית מהמרכז או בכלל הסידור שלהן? 3. עובי הבסיס הוא 3 מ"מ וגובה תעלות המים הוא ס"מ1 זה בסדר או שצריך פחות/יותר? עוד הערות והצעות ייעול יתקבלו בברכה, תודה לכולם! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by miky,

חברה אני רוצה לבנות מערכת קירור מים אבל אני לא יודע איך לבנות את הבלוק אתם יכולים למצוא לי מדריכים (המדריך בתחרות המדריכים לא מצא חן בעניי ובלוח שלי אין חורים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by aviran_n,

אני שוקל בניה של בלוקים ולהתחיל להעביר את המחשב לקירור מים עקב זה שאני יכול להשיג נחושת בחינם ורדיאטור זמני (אם הוא יתן ביצועים טובים אז הוא ישאר קבוע). עכשיו כמה שאלות 1. נחושת באיזה עובי אני צריך לבלוק? 2. בכירסום התעלות בבלוק כמה מ"מ אני צריך להשאיר בתחתית הבלוק? 3. אפשר לקבל תמונות של בלוקים שנתפסים ללוחות אם כמו שלי עם קליפס כמו בתמונה הזאת http://www.fileshosts.com/pentium4/D1/abit/AI7/HC200_AI7/AI7_015.JPG כדי שאני אקבל רעיון איך להתפיס את הבלוק? 4. אני צריך דוגמאות של בלוקים טובים שאוכל לנסות לחכות בכרסום. מצטער על כל המגילה **עריכה**: עוד שאלה, איזה מהראשים של הדרמל מתאימים לחריטה בנחושת ועם איזה ראש יהיה לי הכי נוח ליצור את הצורות המדוייקות שאני צריך ל…

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. במקום לחשב את צורת הבלוקים וכאלה אולי עדיף לקחת בלוק קירור אוייר ושנות אותו כך שיתאים לקירור מים? אני חושב שזה יהיה יותר אפקטיבי... יש גם היטסינקים עם היטפיים זה יעזור גם להולכת החום במים... הנה סינק שנראה מתאים מאוד לבניה מסוג זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7820 ככה גם חוסכים את כל הקטע של קניית בלוקי נחושת גדולים. אז כל מה שנשאר זה ליצור את המעטפת להיט סינקים ויש לכם בלוק קירור מים מעולה.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  6. ערכתי כי חבל לפתוח אשכול חדש הבנתי את הקטע של הפלטייה ירדתי מזה גם קראתי שמצד אחד היא קרה אבל מהצד השני היא פולטת חום אדיר שקשה לסילוק חשבתי להכין לדוד שלי מאוורר עם צלעות נחושת משהו כזה לקחת מאוורר 80M רגיל לחתוך לו את המסגרת להדביק על הליבה את הסנפירים ומעל לשים את המאוורר זה יעבוד ? אפשרי לעשות כזה דבר ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. השידה התמימה שלא יודעת מה מחכה לה בבוקר.....

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Chura,

אז המערכת כאן, מושלמת... אבל יש לי בעיה, תשמע מפגרת, אני לא מוצא את המחלק זיכרון בביוס,אין בשום מקום !!! ובלי שום קשר, אני רוצה לעשות OC ראשון יחד איתכם :-) אז נתונים יבשים : טמפ מעבד מנוחה : 38 טמפ לוח מנוחה 35 טמפ כ. מסך : 42 מתח זיכרונות : 2.0V מתח מעבד : 1.22V מהירות מאוורר CPU : 1280RPM מהירות מאוורר ספק : 930RPM כל השאר הוא לא מראה מהירות, למה ??

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ranz,

לפי המדריך הזה http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 אפשר לבנות עינית IR מקבלת בלבד, לשלטים וכדומה, אני רוצה לבנות פורט IR מלא, כלומר מקבל ושולח, בשביל לתאם עם טלפון סלולארי... יש למישהו מושג איך? זה פרט קטן ששונה מהמדריך שציינתי?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by Jar with me,

שלום , חשבתי על לעשות חלון קטן במארז ולקנות לד או שניים. אין לי בעיה בחיתוך , הבעיה שלי היא בחלון עצמו , באיזה חומר שקוף אני יכול לכסות את החור שעשיתי? והאם הוא ישמור על אטימות בשביל זרימת האוויר שיש לי במארז? תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by Or ei,

יש לי אפשרות לבנות מארז עכשיו אני רוצה לדעת איך לבנות אותו ומאיזה חומר לבנות אותו (עץ,אלומניום?) איזה חומר יותר עדיף מבין שניהם ויש למישהו אולי מפרט של מארז יעני איך בונים כזה דבר???? ואני לא מתכנן לבנות אותו בצורה סטנדרטית אלא בצורה שונה (אולי כמו המחשבים הישנים ששוכבים) ? יש לכם רעיונות לתת לי ??

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

שלום,רציתי לשתף אתכם בפרוייקט עתיק שכרגע סיימתי לתכננו.אכן כן בניית מארז כבר 3 חודשים אני מכין סקיצות של המארז ואיך הוא יהיה בנוי,המארז תוכנן במיוחד לסירקולציה מושלמת,וגם לנוחות מיירבית של המשתמש[אני].חומרים לא יהיו בעיה בשבילי וגם לא כלי עבודה.רק הרעיונות חסרים לי.פה אתם נכנסים לתמונה הדילמה שלי מאיזה חומר לעשות אותו,חשבתי לעשות אותו מברזל בעל צורה מיוחדת,אולי מאלומיניום פשוט ואז להבריק אותו,או שבכלל לצבוע בצבע מיוחד,זרקו רעיונות! בקרוב[שבוע שבועיים כשאני יעשה תוכנית גמורה] אני ייעלה את התוכניות שלי לפה ותוכלו להעיר ולהאיר זהו עד פה להיום.סוף שבוע נעים וחג שמח

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by X - DreaM,

שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by game kILLer,

אני התחלתי לתכנן בימים אלו מארז מפוליגל אני מחפש המלצות מהאנשים המבינים אני מתכוון להדביק אותו עים דבק חם ועים סיכות זה נראה חורני אבל זה מחזיק חזק אני צריך דרכים טובות ליצור תפיסה ללוח אם....... איך כדי לחזק את הספק כדי שלא יעקם את המארז?? (הפוליגל יהיה מודבק דף על דף בסיבים מנוגדים כדי שלא יתקפל) יש למישהו משהו להגיד??

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by OmerS,

שלום, בימים אלה אני מתכנן בנייה של מארז שקוף (הרעיון בהשראת המארז השקוף בגלריה..) אני רוצה לבנות מארז דומה, רק יותר מתוחכם, יש לי כבר את הרוב משורטט או בראש אבל בכל זאת הייתי רוצה לשאול אם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני נכנס לעסק הזה ואם יש דברים מיוחדים שאני צריך לשים לב אליהם בזמן שאני בונה את המארז.. את המארז אני מתכננן לבנות מפלסטיק שקוף, אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להשיג לוחות של פלסטיק כזה ומה מחירם, ואיך החומר הזה משפיע על הטמפרטורות במארז? בתודה מראש, עומר.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מישהו מכיר אתר או מאמר שמראה איך לעשות מערכת שליטה וניטור עם תצוגת חוגה כמו CoolerMaster Musketeer שביקורת. לא בעיה להשיג את המדיי חוגה בצבא (אני יכול להשיג דרך החימושניקים של הגדוד שלי). או בחנות אלקטרוניקה. זה בכלל אפשרי להרכיב כזו מערכת?

17. Started by tomera69,

שלום לכולם, אני כרגע בתהליך של בניית מחשב חדש. המטרה שלי לבנות מחשב חזק אך לא מטורף, למשחקים בעיקר. כמובן שאני רוצה לבצע המהרה לכל החלקים, אך שוב לא ברמה מטורפת, ואני חייב לציין שזו פעם ראשונה שלי ב"oc". יש לי כמה התלבטויות ואשמח לשמוע את דעותיכם המנומקות. כבר החלטתי שהמעבד -0 - יהיה intel e8400 stepping e0 אך אני פתוח להצעות. כרטיס מסך - יש לי gainward 8800gt. ספק- יש לי corsair 450v - אני יודע שהוא קצת חלש לשדרוגים עתידיים אך כרגע נראה לי שהוא מספיק טוב - תקנו אותי אם אני טועה. אני מאד רוצה גם שהמחשב יהיה שקט. מארז - אני מתלבט בין antec 900 ל antec p182. לוח אם - פה ההתלבטות הגדולה - ממה שקראתי כל סוף השבוע באינטרנט - ההתלבטות היא בין EP45-UD3P gigabyte ל asus P5Q-E .…

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by none,

איך המערכת הבאה לO/C: Intel P4 2 Ghz 512 cache GIGABYTE GA-8IHXP 1066 RDRAM Kingston 256 RDRAM 1066 מכיוון שהמעבד הזה עובד בבאס של 100 וFSB של 400 חשבתי על לעשות O/C קטן של 133 באס ככה הלוח יעבוד במקסימום וגם הזכרונות וזה יהיה P 4 2.66 השאלה היא האם השילוב הזה טוב לO/C ואיזה מאוורר צריך לקחת, ועוד שאלה האם אני אצטרך להעלות את הVOLTAGE ובערך לכמה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by someone123,

מה אני צריך כדי לבנות מערכת קירור מים בהתאמה אישית?, ולא מערכות מוכנות כמו של CORSAIR או ASETEK לדוגמא. איזה חלקים צריך להזמין מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by viper_sb,

אני מעוניין לקבל פרטים מה מהרכיבים ובמה צריך לשים לב שבונים מערכת קירור מים לא מזמן קניתי מחשב חדש עם I7-930 ASUS SABERTOOTH עם מארז V-6 היעוד של המערכת ומה שחשוב לי זה קירור של 8 ההרדסיקים איך מתחילים ?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by mskso86,

שלום חברים אני רוצה לבנות מערכת קירור מים עכשיו באתר performance-pcs.com ראיתי מלא סוגים לכול דבר וממדריכים פה הבנתי בכללי איך זה עובד יש לכם עצות לגביי חלקים מומלצים וכאלה בעיקרון זה יותר ליופי המערכת שלי זה מעבד 3570K לוח Z77GD65 MSI ספק 675 thermaltake ואני מתכנן להביא קייס [table] [tr][td][/td][td] Corsair Obsidian Series 800D [/td][/tr] [/table] תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכותבי הפורום. אני כבר זמן מה עובד על בניית מערכת קירור שרובה נעשית על ידי. ראשית רציתי להודות לכל כותבי הפורום, חלק נכבד מהידע שלי נרכש ע"י קריאת הודעות של אחרים. המערכת מורכבת מרדיאטור שקניתי במוסך - לפי מה שהבנתי הוא רדיאטור של המזגן של מכונית. הנה תמונה שלו: חתכתי קצת את אחת היציאות שהייתה גדולה מדי והכנסתי לתוכה צינור נחושת כדי שאוכל לחבר את הצינור שלי ליציאה. האיתום\חיבור נעשה ע"י חומר מוזר שמורכב משני סוגי חומרים שלשים אותם ביחד והוא מתקשה והופך לפלסטיק. התחלתי לבנות Fan Shroud שזה סוג של "עטיפה" לרדיאטור שאמורה להרחיק קצת את המאוורר מהרדיאטור וגם לגרום לכך שכל האויר יעבור דרכו ולא יברח לצדדים. הFan Shroud נבנה ממגש ישן של טוסטר. - הוא לא גמור, א…

• 57 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. אני רוצה לבנות מערכת קירור מים ל2 כרטיסי מסך gigabyte gtx 780 windforce oc ומעבד 4770K. אני רוצה גם לקנות את הלוח הזה, http://ksp.co.il/?uin=19308 השאלה אם באמת יש טעם לחבר גם לו קירור מים. מערכת למשחקים וגיימינג. כמוכן OC. מארז antec twelve hundred. על המעבד כבר יש קירור מים של אנטק ה920, כדי להשאיר אותו ולקרר רק את הכרטיסי מסך או להחליף הכל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום בגלל שאני מתכנן אוברקלוק ממש גדול לכרטיס מסך...ורציתי לקנות לו קירור אויר טוב...החלטתי שאני אבנה מערכת קירור מים!! (כי גם בלי זה אין לי מה לעשות בחופש....) וגם כי זה יביא לי בוצועים טובים יותר (או לפחות אני מקווה...) אז אני וחבר שלי עשינו חושבים וכננו כמו עיצובים למערכת קירור המים שלי: 1) http://img509.imageshack.us/img509/2634/sasas8it.jpg 2) http://img62.imageshack.us/img62/7026/sasas18uo.jpg מה עדיף?? אהה ועוד כמה דברים: 1)אני לא יודע איזה בלוק קירור לבחור..אז אני צריך תעזרה שלכם!! לא משהו יקר עד 200 שח מק"ס! 2)לתוך הקופסא הזאת שתוכה תהיה מערכת קירור המים יהיה מאורר אחד בגג (מעל החדר של הרדיאטור) ומאורר שני שיביא אויר הישבר מבחוץ אל הרדיאטור 3)אני מביא…

25. שלום יש מצב שאני הולך לבנות מערכת קירור למחשב החדש שלי ואני רוצה עזרה לגבי מה אני צריך להזמין בשביל שהכל יעבוד - אז דבר ראשון המחשב החדש שלי מכיל: core i7 7700k Z270 GAMING M5 (MS-7A78) NVIDIA GEFORCE GTX 1080 CORSAIR LPX 32GB (2X16GB) 3200MHz be quiet silent base 600 Samsung 850 EVO 250GB ssd אז זהו אני לא יודע איזה חלקים לקנות אני אשמח אם תרשמו לי איזה חלקים אני צריך לקנות תודה לכולם!!

דיונים חדשים בפורומים