עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by JSK,

השתדרגתי ב9600GT של פליט ואני מתכנן לעשות לו OC. איך הוא בOC? עד כמה רחוק נראה לכם לכם שאפשר להגיע? דבר שני, הספק יחזיק? (מפרט בצד). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by SpLiNtEr,

היי. אני מתכנן כרגע קניה ב-Newegg.com,לזמן הקרוב רחוק. ואני בהתלבטות בנוגע לקירור למעבד. מצד אחד,יש את ZEROtherm Nirvana NV120 120mm שכל הביקורות שראיתי עליו (ממש קצת) מציגים אותו כקירור ממש טוב, ומצד שני יש את Thermalright HR-01-K8 שהוא מייצג חברה אמינה וטובה במוצרי קירור. מה אני צריך לקחת?,או אם בכלל קירור אחר?, התקציב הוא עד 50$,אני גם ככה עושה קניה גדולה. OC לא מתוכנן. תודה מראש, MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by marantz,

קניתי כרטיס מסך חזק למישחקים GECUBE ATI HD 3870 512MB DDR4 בגרסת O.C ואני נהנה ממנו אבל המחשב דולק כל היום ואני משחק רק לפעמים האם יש למישהו המלצה איך לבצע DOWNCLOCK בצורה פשוטה ויעילה לזמנים שבהם אין לי צורך בו .המערכת שלי GIGABYTE GA-8AENXP-D 925XE . CPU P4 3GHZ 2MB 630 . 2X1GB DDRII KINGSTON 667 . HEC ZAPHIR 750W . אני עובד על VISTA 32BIT ULTIMATE . אשמח לקבל עצה מי שיודע .מכיוון שהבנתי שמומלץ לעשות זאת .והכרטיס באמת עומד כל הזמן על קרוב ל60 מעלות. בתודה מראש ! ד"א ניסתי להתקין ATT ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשנות הגדרות . וניסיתי להתקין גם RIVATUNER אבל הוא נתקע באמצע ההתקנה ולא גומר.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by שוקו,

יש לי מעבד של אינטל, Q6600, חדש יחסית ובימים החמים הוא הגיע לטמפ' של 68-70 בלי יותר מדי עומס(עבודה רגילה בWINDOWS) האם כדאי לי לשקול להחליף את הקירור של אינטל(המחשב חדש וכך גם המעבד) ואם כן איזה קירור לקנות בסביבות 120-165 שקל+שלא ירעיש יותר מדי. תודה לעונים...

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  5. בד"כ אנשים היו קמים ואומרים עכשיו שהטוניק הוא האופציה המועדפת.. אז יש שינוי אחרי קצת קריאה מצאתי את ה-HR01 של TR שלפי הביצועים שלו משתווה במהירויות נמוכות ואפילו עוקף את ה-120EX http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.silenthardware.de%2Freviews%2Fcpu%2Fthermalright_hr_01_plus%2Fkuhlercharts_silent_fanless%2Findex.html&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF8 הגוף עצמו עולה 210 שח בסקיי.. תוסיפו לזה מאוורר נורמלי כמו ה-SlipStream שעולה 50 שקל וקבלתם שילוב מנצח

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by shlomyb,

היי מחפש אפשרות קירור למעבד עד 100 ש"ח . למען האמת כרגע יש לי את המאוורר המקורי שהגיע עם המעבד והוא הרעיש מהרגע הראשון שהבאתי אותו לבית. מחפש המלצה לקירור איכותי ( עדיף מאורר) שיעשה את העבודה. לוח אם - D915PCY intel מעבד - intel P4 630

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by p-o-i,

השאלה שלי אני יארגן לו מאוור עוד איזה שבוע-שבועיים...האם יש מצב שאני עדיין יוכל לקבל תוצאות טובות באוברקלוק גם בלי מאוורר??.. וכדאי כבר להשקיע ב2 מאווררים נכון?..ויש לכם אולי המלצה על מאוורר חזק וטוב?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  8. יש לי בבית כמות נכבדת של משחה טרמית (לא דבק טרמי), עכשיו מן הסתם היא רק מעבירה חום ולא מדביקה... אז חשבתי אם אני יקח איזה דבק שיכול לעמוד בחום של הצ'יפ ( צ'יפסט, מעבד, כרטיס מסך וכו') ולערבב את הדבק עם המשחה במינון כלשהו כך שזה גם ידביק וגם יעביר חום... זה אפשרי? דרך אגב-אל תציעו לקנות דבק טרמי כי על הרעיון המקורי הזה כבר חשבתי

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yoav1000,

אני רוצה לקנות את הקירור אבל אני חושב שהוא לא יכנס אצלי אבל קראתי שאפשר לחבר אותו הפוך זה נכון? האם כך זה יכנס אצלי? *מפרט בצד תמונות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. Started by shashkavil,

שלום לכולם התקנתי תוכנת speedFun ואני מקבל נתון של 128 מעלות עבור TEMP 3. לדעתי נתון זה לא נכון - רגש מנותק או משהו בסגנון... מה דעתכם? האם יש דרך להבין היכן הרגש ממוקם על מנת לבדוק זאת פיזית? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  11. אני עוד כמה ימים מוציא את אחד ההארד-דיסקים שלי החוצה להיות כונן E-SATA הקטע ששמתי לב שהם די מתחממים משהו כמו בין 40 ל60+ והסיבה היחידה שאני רוצה לקרר אותו (בעתיד הקרוב אותם אני יביא עו 500GB שיהיה פנימי) כי הוא סתם תורם למעלות הכלליות של המערכת והוא מוסיף עוד טיפה חום לגם ככה כבשן שיש לי שם כבר...אז אתם חושבים שהקירור LED הזה או לא יודע מה שווה משהו בכלל? (עריכה: אהההה אוקי זה מאורר עם LED..) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1688 ולזיכרונות אני הולך לעשות אוברקלוק חמוד אבל שוב בכללית סתם רוצה שישרור בתוך הכור שלי מעלות סבירות אז חשבתי על הקירור של Thermalright הדגם הישן http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=228 הדגם החדש http://skypc.co.il/pl_produc…

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  12. הציפסט שלי ממש רותח ,ומאוד בעייתי לשים שם מאורר בגלל הטוניק שמפריע ,איזה טמפ נחשבת למקסימלית לציפ? אני יודע שהוא לא אמור להיות 5 -10 מעלות מעל טמפ החדר באותו זמן ,למשל עכשיו במצב רגיל הוא ב 41 מעלות וחדר 25.9 ,וזה עוד הדלת פתוחה חחח אבל הכרטיס בבדיקה אז כנראה בגלל זה .... והמארז מאוורר יחסית 120 מקדימה ,מאחורה ,120 למעלה של הספק ,120 למעלה בכלוב כוננים שמכוון לטוניק +120 בטוניק ,סהכ 5 120 ממ . טמפ נבדקו ב SPEEDFAN ,יש עוד תוכנות מומלצות לבדיקת טמפ ציפסט שאני לא מכיר חוץ מEVEREST וSPEEDFAN ?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by neshro,

אהלן, יש לי כיום מחשב עם מארז Aerocool m-40 ספק כוח Hec 400-TR-TF ומעבד Amd Phenom x4 9500 AM2. המחשב אמור להיות HTPC אבל הוא עושה רעש של טרקטור... אשמח לקבל המלצות על מאוורים חלופיים למפרט להלן שיהיו שקטים ככל האפשר.. תודה!

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  14. Started by TM101,

שלום אני רוצה להריץ על המחשב את המשחק Rainbow Six Vegas 2 בדקתי באתר system requirements lab אם אני יכול להריץ אותו והכל בסדר חוץ מכרטיס המסך ואלה הנתונים שלו: Video RAM: Required - 128 MB , You have - 128.0 MB Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - Yes Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - Yes Vertex Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0 Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 , You have - 2.0 אפשר לראות שהכל בסדר חוץ מהשניים האחרונים הVertex Shader צריך להיות גירסא 3 ויש לי גרסא 2 ואותו דבר לגבי הPixel Shader התקנתי דריברים של OMEGA כי הבנתי שזה משפר את הביצועים אבל זה לא עזר בכלל עכשיו השאלה שלי היא איך אני משפר את הביצועים…

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  15. יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  16. כמה רחוק אפשר להגיע עם E8400? (עם קירור אויר!) ומה עם הQ6600?? ומה ניראה לכם עדיף בישביל הOC?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by reyrey_200,

מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤ 808 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 440 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤ 202 איך האופציה הזו לOC ? האם שווה להשקיע עוד 100 שקל בשביל 8400 ? התקציב שלי גם ככה מוגבל,אז מה כדאי ? ועד כמה רחוק אפשר להגיע עם ה8200 בקירור BOX ? [הOC יתבצע ע"י החנות]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by ori14,

אני צריך קירור שקט לE6550 מלמיר, ואני בכלל לא מתמצא בתחום הקירור, יש דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו עד 150 שקל? רצוי 100, לא מיועד לOC רק שיהיה שקט. תודה מראש, אורי

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. שלום. ברשותי מעבד AMD AM2 4800X2. כשקניתי את המחשב ב Skypc המוכר טען שלקנות קירור בנפרד זה למתלהבים ואין טעם להשקיע וזאת למרות שהסברתי לו שהשקט של המחשב מאוד חשוב לי. היום אני קצת מתחרט כי מצד אחד השקעתי הרבה כסף במארז שקט (סונטה 3) וומנגד יש לי את הקירור הזה שעושה רעש ממש חזק יחסית. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים רק קירור פאסיבי עליו מבלי להוסיף מאוורר עליו, ואם כן, האם יש כאלו בטווח של 200 ש"ח ? בנוסף, האם חייבים ללכת לחנות להחליף או שאני יכול פשוט להרכיב לבד ואז עלי לקנות גם משחה טרמית ? יש איפה שהוא מדריך החלפת קירור למעבד? כרגע כאמור המארז הוא סונטה 3 עם מאוורר 120 מ"מ מקורי, והוספתי עוד מאוורר 120 מ"מ של גלישאלטק, שני המאוורים על מצב LOW ובכלל לא שומעים אותם, באופן כ…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. האם אפשר לעשות לו אובר-קלוק ועל מה בעצם הוא משפיע ועד כמה הוא חשוב לנו??

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  21. Started by JaIgor,

שלום. המחשב שלי בקושי מחזיק בחום הזה,יש לי מעבד פנטיום 4 530 פרסקוט עכשיו הם די חמים לפני כמה ימים המאווורר התחיל לרעוש פפתחתי אותו ניקיתי מהאבק את כל המחשב וגם את הגוף קירור שמתי משחה חדשה שמנתי את המאווררר כמו שהייתי עושה תמיד והמעלות ירדו ממש בקצת עכשיו כבר הרבה זמן רציתי לנקות מאווורר למעבד אחר.יש לכם איזה הצעות התקציב הוא 100-150 חשבתי על זלמן,אבל יש את ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO יותר זו ל משל זלמן. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2774&products_id=20656 לאיפה הוא יכול להגיע ולמתחכמים אני יודע כבר שהוא בא עם עובר קלוק(קטן)

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  23. Started by Titan777,

המלצות אחרות באותו מחיר יתקבלו בברכה. קיבלתי אותו ב210 ש"ח ובטח יתעגל בסופו של דבר ל200

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי, Radeon X1900XT 256MB שיהיה משהו פשוט להרכבה בלי זכוכית מגדלת תקציב: סביבות 200 שקל :] :] תודה מראש חג שמח.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  25. המלצה לקירור למעבד AMD 6000 AM2 עד 100 שקל

• 1 תגובה
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.