עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום כולם מדבר ranasns לאחר אובר קלוק למעבד p4 1.8 ל 2.07 ללא העלאת מתח המאוור של המעבד (המאוור שיושב על הגוף קרור) לא עובד הגוף קרור הוא tt tr2 גם כן ניסתי להוריד את העובר קלוק ועדין שום דבר לא מחזיר תמאוור לתחייה , מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  2. יש לי SMART FAN עם חיישן חום ומכיוון שעכשיו כבר לא כל כך חם הוא מסתובב ממש איטי!!.. האם אפשר לעשות לו ככה שיסתובב תמיד על הMAX ללא תלות בטמפרטורה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי לוח אם של אינטל D850MV ואני רוצה לברר את טמפרטורת המעבד. איך אני עושה את זה? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by RomaDev,

שלום!!! אני מתכנן פרויקט למוד ענק קודם כל אני אחליף את ה- P-3 1000 שלי המסכן וגם את הלוח אם. אני אחליף ל- AMD Athlon XP 2000. שנית יש לי הרבה דיסקים קשיחים איזה 3 ,אחד של 40 גיגה שהוא במחשב, שני של 25 ג'יגה ושלישי של 20 ג'יגה. אני אבנה מיני קופסה שטוחה מאלומיניום (כמו לשרתים גדולים שיש להם מערכות אחסון לדיסקים קשיחים בתוך ארונות). מה יהיה בקופסה: ------------------------- בקופסה אני אחבר את שני הכוננים(שני של 25 ג'יגה ושלישי של 20 ג'יגה.) ישים שם מאורר של 120 מ'מ שיקרר אותם, יעשה חוטי IDE מעוגלים וארוכים וגם חוטי חשמל לכוננים,לפחות של מטר אחד כי הקופסה תהיה מהמחשב על לשולחן. אחבר שם שני לדים כחולים שמראים את פעילות הדיסקים, ומד טמפרטורה. המחשב עצמו ומארזו: --------------…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. איך קוראים לאפשרות שמורידה את מהירות המעבד שאין שימוש במידה וזו האפשרות הזו EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology למה למרות שביטלתי אותה עדיין המהירות יורדת

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by DJO,

אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל הייתי רוצה לנסות ולשפר את ביצועיה אם ניתן בכמה צעדים פשוטים. דבר ראשון אני מתכנן להוסיף 512 RAM נוספים אבל אני גם שוקל לעשות אוברקלוקינג אם מדובר, במקרה שלי, בפעולה פשוטה יחסית שלא דורשת הוספת קירור. אשמח לקבל פרטים! תודה מראש

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  7. שלום לא יודע אם מישהו עוקב אבל שידרגתי את המחשב ואת הלוח והמעבד... עכשיו לבנתיים בלת ברירה השתמשתי בגוף קירור הישן שלי V1 ודיי הסתבכתי איתו בגלל שהוא לא בדיוק ניכנס בתושבת(כלומר ללוח של אסרוק עשו 2 תושבות לגופי קירור אבל עדיין התושבת של הV1 לא בנויה הכי מתאים והייתי צריך להשחיז ממנה עם דרימל כתיכנס וגם עכשיו זה לא פרפקט אבל בסדר והמעבד בטמפרטורה בסדר) עכשיו אני עוד חודש ככה רוצה להחליף אותו וכניראה אין ברירה ולוותר על הנחושת(לפחות זה מה שאמרו לי בת'רד אחר) או שאולי ללכת על ZALMAN?(ראיתי לזלמן יש קירורים מאוד יפים מנחשות אבל אין לי מושגם עם הם טובים..) בעיקרון הדרישות שלי מהגוף קירור :א: קודם כל שיכנס לי במארז מין הסתם מארז : Eagle Viper 2 שהוא MID-TOWER נחשב נידמה לי …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. בקיצור המאוורר של ה 9600XT נדפק לגמרי ואני צריך תשובות לכמה שאלות: 1. מופיעים לי עכשיו נקודות צהובות ולבנות כשאני עושה בדיקה ב-ATI TOOL למרות שקימבנתי איזה קירור שעובד אבל הוא חלש יותר מהסטוק שהיה. אז יכול להיות שבגלל שהכרטיס עבד כמה זמן עם קירור דפוק אז קרה לכרטיס נזק תמידי? או שאם אני ישיג קירור נורמלי הנקודות יעלמו? הא כשהורדתי ת'שעונים כדי שהכרטיס יתחמם פחות לא היו נקודות... 2. איך אני יכול לסדר ת'קירור מבלי לבזבז יותר מדי כסף...? 3. מה אתם אומרים אומרים על ה-Zalman Vga Cooler VF900-Cu והאם הוא יתאים לכרטיס מסך שלי? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  9. Started by liorgadidi,

קניתי מאורר של tt ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים עליו או מי שיש לי אותו יתן עליו דעה-הוא יגיע אלי מחר. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=91230025&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 ...

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  10. אהלן אחים שלי, יש לי בעיה קטנה ואני מבקש את עצתכם.. אני רוצה לקנות מחשב (כמעט שלם) חדש עבור אוברקלוק אבל אני רוצה גם קירור מים ב-1,800 ש"ח .. המחשב ללא הקירור מים עולה 7,500 וזה התקציב שלי בערך.. תוכלן להגיד לי איזה חלק כדאי לשנות (להחליף באחד טיפה פחות טוב) כדי שאני אוכל לשלב את קניית החלקים ואת קניית המערכת קירור מים? החלקים המתוכננים: Athlon 64 3200+ Socket 939 DFI LanParty UT nForce4 SLI-D G.Skill 2X512 PC4800 600Mhz -הטובים ביותר Sapphire X800XL 256MB PCI-E תודה מראש, עמית

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: e6300, Gigabyte 965P DS3, 2GB Twinmos 667mhz, freezer 7 pro, 8800GTS ובשעתיים שלוש האחרונות קראתי קצת על OC והחלטתי לנסות להעלות אותו ל 2.8ghz. כרגע המעבד שלי פועל על 400FSB ללא שינוי המתח, והזיכרונות עובדים על מתח של 1.9v . עכשיו, השאלות שלי הן איך אני יכול לבדוק שהמחשב באמת יציב עכשיו (חוץ מזה שהווינדוס עולה ואני יכול לגלוש כאן באתר),יש מצב ש OC ברמה כזו יכול לגרום נזק למחשב לאורך זמן? ואם לא אז עד איזה רמה של OC אני יכול להגיע עם המפרט שלי בלי להסתכן בנזק למחשב? תודה מראש, אלמוג. נ.ב. עוד לא בדקתי במאמץ, אבל במנוחה לפי EasyTune המעבד הוא על טמפ' של 23 מעלות והלוח אם על 43 מעלות.

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  12. Started by jondoo77,

האם משהו ראה ביקורת של קירור מים ל-1366 קישורים ? קירור גז של טרימפלטק מתי יצא לשוק ?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  13. למישהו יש את הכרטיס והוא פתח בו צינורות או מישהו מכיר איזה מדריך לעשות את זה??? תדה מראש SPARCO

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by aragon,

איך אני יכול להשתיק את המחשב (כלומר לא לקנות מאווררים חדשים) ולא ספקים חדשים אני מדבר על פטנטים מיוחדים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nir567,

אנשים החלטתי בלב שלם שאני רוצה לעשות oc למעבד שלי (משהו קטן). שמתי תמונה של ה cpu-z. מקווה שתוכלו לעזור לי, לציין את המגבלות של המעבד שלי, הרכיבים האחרים שצריך לקחת בחשבון, והתוכנה שכדאי לי להשתמש בה. המעבד שלי מגיע במאמץ ל 45-46. תודה.. ניר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 608 צפיות
  16. אז ככה חברה בדקתי בביוס ואיפה שצריך להיות בדרך כלל 3.3V זה 2.3V ומופיע סימן אדום בביוס לוח אם P5P של Asus אם הדבר הדבר הזה משפיע על משו זה לא טוב שזה ככה תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  17. Started by Tommy,

קניתי thermaltake silent boost k8 אני חייב לציין שהוא ממש שקט...מסתובב רק על 2600RPM ומקרר מעולה אני באוברקלוק למעבד והוא עדיין שומר אותו במנוחה על 44-47 ובמאמץ על 52-54 מה אתם חושבים? איך בכללי המאורר הזה?

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by Lyor,

נדפק לי המאוורר של המעבד. הוא היה מקורי של אינטל (מפרט בצד) ואני מעוניין שתמליצו לי על מאוורר חדש וטוב יותר לסוקט 478. עכשיו... אני מוכן לקבל הצעות בקשר לזה רק מהחברות הברות: THERMALTAKE קול מאסטר. אל תשאלו למה ואיך, אני פשוט מתעיניין בהם בלבד. אני מוכן להשקיע עד 200 ¤ אך אני מוכן לחרוג מעת בשביל איכות אני גם נורא מתלבט בין הדגמים האלה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10666 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8235 בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by aviz,

יש מעבד e6600 הקירור הנוכחי הוא הסטנדרטי של אינטל והמעבד מתחמם במהירות אז אני רוצה המלצה למאוררר או קירור אחר אבל שיהיה שקט ככל האפשר כי המחשב מאוד שקט יחסית והוא בחדר שינה שלי אז אני לא רוצה שהמאוררר הזה יעשה הכי הרבה רעש

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  20. לקחת כרטיס PCI ישן, לחורר בו חור עגול ולהכניס מאורר.. לתקוע אותו בדיוק מתחת לכרטיס המסך כך שהמאורר יוציא עליו אוויר.. נראת לי דרך לא רעה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  21. שלום, יש לי דילמה התייעצתי עם אנשים ואמרו לי ובדקתי מאאמרים והכל והבנתי ש: הזלמן 9500 הוא מקום ראשון השני זה הנינג"ה פלוס והשלישי זה הביג טייפון של TT עכשיו בכללי על המ אתם ממליצים לי אם אנחנו עוזבים לשנייה את התקציב בצד בקטע של הזלמן שזה תוספת של 100 שקל אבל אם הוא יותר טוב אני מוכן להוסיף... בבקשה עזרה אני כבר לא יודע מה להחליט????

• 78 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by LaCostE,

שלום לכם =] הגיעו ימי הקיץ והחלטתי לרכוש לעצתמי איזה קירור ולהעיף את הסטוק פתחתי נושא לפני איזה חודש אבל לא קיבלתי תשובה עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הNinja Plus REV B לבין הTuniq Tower - למערכת הראשונה בפרופיל עכשיו יש לי שאלה כזאת , אם אני אקנה את אחד הקירורים הבאים - אני רוצה להחליף את המאורר לאיזה Silenx או גם חברה אחרת דבר שיעלה בערך 90 שקל ויוריד מרמת הרעש ויוריד כ2-4 מעלות כמו שראיתי בביקורות . - ואז הגעתי לבערך 300 ומשהו , וב315 יש את התרמלייט אקטסרים 120 שאותו אני יכול להשאיר פאסיבי אפילו - ועם הצורך להוסיף מאורר לא מתוכנן OC עצבני או שבירת שיא ודברים כאלה , אלא משהו קליל כזה . אני יודע שזה ייותר מידי התרמלייט , אבל אם אני כבר משקיע ... יש הצעות ? וחוץ מAC למינ…

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by greataviv,

שלום , יש לי מארז מידי טוור עם שני מאווררים 120 מאחור . האם שניהם צריכים להוציא או להכניס אוויר , או אחד להכניס והשני להוציא ?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  24. שלום, החלפתי לOCZ VENDETTA 2 מקירור אחר, העליתי את המחשב והטמפ' ב-REALTEMP היו 22 מעלות, ירידה של 20 (!!) מהקירור הקודם. המעבד, E6600 באוברקלוק ל-3.3GHZ, 1.65V רציתי לראות מה הטמפ' במאמץ, אבל PRIME95 נכשל אחרי כמה שניות אחרי כמה רסטרטים וביטול האוברקלוק בהדרגה, אני משום מה כרגע על 35 מעלות. זה היה נראה כאילו כל צעד שעשיתי להפחית עומס מהמעבד, רק גרם לו להתחמם יותר. כרגע הוא על 1.4V במהירות סטוק, ו-PRIME נכשל בערך איך שאני לוחץ על הכפתור התחלה. משהו ממש דפוק פה.... המתח בסדר, הטמפ' בסדר, איזה סיבה יש לו להיכשל????? תודה למי שעוזר!

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by dv1R,

דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 434 צפיות