עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wollmann,

לפי מה שהבנתי סדרת CBBHD עם ליבת Winchester היא טובה מאוד לOC גם ב וולטים נמוכים. יש לי אופציה להשיג מעבד שכזה. האם כדאי לקחת כזה או שעדיף פשוט לקחת את אחד מהוניסים? המטרה כמובן להגיע הכי רחוק שאפשר בסופו של דבר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eladrevach,

אז ככה שאלה קטנה ולא מזיקה.. בלי חוות דעת על הקירור בלי בלאגנים שאלה פשוטה. החיבור של הקירור הוא 3 pin וה3pin שלי רחוק ולא מגיע... אז קריטי אם חיברתי אותו לחיבור של ה4 pin ? יעני אם אפשר בבקשה הסבר מזה הpin האחרון ב4 פיינים.. למה חיברתי אותו לשם והכל עובד פיקס. תודה רבה על העזרה..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NeedOcHelp,

אחים שלי אני חייב עזרה בקשר ל OC שמתי CPU FREQ ואיך שאומרים את זה 260 הAUTO שלי זה 200 שמתי זיכרונות 3.66 824MHZ ההכפלות X14 מתח שמתי 50 המחשב נידלק ואז אני עושה בדיקת מאמץ זה עושה לי מסך כחול ניסיתי להגביר מתח שמתי 75 100 וזה לא עוזר מה אפשר לעשות ? אגב מעבד : Amd Phenom ii x4 920 לוח אם Gigabyte GA MP 790 DS4H זיכרונות K DATA 4GB ספק 550W

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mani007,

שלום רציתי לדעת איך אני נועל pci agp בלוח ga-7vax קראתי בחוברת אבל לא מצאתי

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by cool_man,

אנחנו בזמני קיץ.. אז חם בכללי בחוץ ובחדר ובכל מקום.. וזה משפיע לי גם על המחשב.. יש לי את המאורר STOCK שמקבלים עם המעבד.. והבעיה זה שהוא מרעיש כמו מטורף!! הטמפטרטורה שהמעבד מגיע אליה מקסימום זה בעיקרון 60 מעלות (אני מצרף תמונה של ה OCCT) אבל הבעיה זה שהמעבד רועש כמו משוגע כשזה מגיע לטמפרטורה כזאת.. ניסיתי לווסת אותו כדי שיסתובב פחות אבל לא חושב שזה הרעיון הכי טוב כי זה יכול רק לגרום לעוד התחממות.. אני שוקל לקנות קירור חדש למעבד אבל השאלה בתכלס זה איזה? יש לי כרטיס מסך GeForce 460 GTX אז הוא דיי טופס מקום בתוך המארז.. בנוסף הסלוטים של הזכרון דיי קרובים למעבד אז בתקווה שזה לא יפריע הלוח אם שיש לי זה GA-MA78LMT-US2H יש לי מאורר קידמי, אחד אחורי ועוד אחד בקיר אני רוצה בעיקרון…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ashafir,

שלום, הנה המפרט שיש לי כרגע : i7 3770K 4.2GHz kingston beast hyperx 1600mhz 2x8GB Asus p8z77-v NH-D14 CPU Cooler טוב אז כרגע אני על 4.2GHZ ושאני משחק לדוגמא BF3 אז ה vcore הוא בין 1.05-1.2 . ניסיתי להריץ את המעבד על 4.5GHZ וה vcore היה 1.33-1.49 ורציתי לדעת האם זה מסוכן להריץ את המעבד על vcore של 1.49 ? מה ה vcore האופטימלי בשבילי? ואיך לדוגמא לאנשים שמריצים את המעבד על 4.8GHZ יש vcore יותר נמוך משלי?? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by blizzard20,

שלום לכולם בשבוע הבא אני מקבל את המחשב החדש שלי Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray Scythe Kama Cross Gigabyte GA-G31M-ES2L G31 CHIPSET Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS GigaByte ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI Zalman LG GH22NS40 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 334 FSP 500W 60APN ויש לי 2 שאלות: 1) הבנתי שהמארז מגיע עם מאוורר אחד ואני מניח שהוא לא משהו- אני רוצה מחשב שקט (ולכן לקחתי קירור KAMA CROSS הוא שקט מאוד נכון?) והשאלה היא אם להוסיף מאוורר, להחליף את האחד שמגיע עם המארז, בעצם כמה מאווררים לשים ובאיזה אופן? 2) בגלל שהקירור הוא מאוד טוב אני חושב לעשות OC קטנצ'יק למעבד אך אין לי מושג אם זה אפשרי מבחינת הרכיבים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תיראו אני הולך עוד מעט ככה שבוע לשדרג את המחשב יש לי כרגע מעבד e6300 קירור סטוק ,ספק ezcool 300w זיכרון 1GB CL5 600MHZ אני הולך להחליף ספק וזיכרונות של 800MHZ 2GB וכרטיס מסך ולוח אם של ג'יגה בייט שאני יוכל לעשות OC בכלל (P31-DS3L) עכשיו אני חייב לשאול כמה שאלות ובבקשה תענו על כל אחת מהם בנפרד ולענות על כולם 1. האם כדי להחליף ספק כדי להגיע לנגיד מ 1.8 MHZ ל 2.4 בלי שהיו תקלות ונפילות, ולמה MHZ כדי להגיע עם קירור סטוק אבל שהיה יציב ולא יוריד מחיי המעבד. 2.האם המעבד במצב רגיל שלו 1.8 MHZ ינצל טוב את הכרטיס 9600GT ? 3. תגידו לי אם השלבים ל OC שאני הולך לעשות הם נכונים ואם לא תקנו אותי ---------------------------------------------------------------------------------- א.נכנס…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אז ככה יש לי מאורר של 120 שעושה לי מלא רעש ויש לי עוד 3 מאוררים חוץ ממנו של 80 ממ" ואחר מהם יש לי SF2 עכשיו אני רוצה לדעת איזה בורר סיבובים יהיה לי יותר טוב בשביל כולם יחד האם זה יספיק לי? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6678 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6686

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני יודע שמישהו הזכיר את הביקורת באחד התרדים אבל אני באמת חושב שמגיע לה התייחסות בנפרד כדי שאנשים יראו. [url=]http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=196 השוואה מעולה לגופי הקירור המובילים בשוק. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ToR,

איזה לוח הייתם ממליצים היום, יכול להיות יותר מאחד, שהכי טוב ל OC ל AMD ו P4 533MHZ DDR?

12. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

תמונה ששלח לי gigabot אחרי שביקשתי ממנו שיוכיח לי שהאובר קלוק שלו ל 4000 אמיתי. יש לי כמה בעיות כאן: זה פרסקוט בלי HT,יש כזה דבר? פרסקוט על 133 באס,יש כזה דבר? איך לעזאזל על כזה מתח נמוך? לא נראה לכם מוזר שהוא עבר את השיאן של באתר ב 400 מג"ה? בחיים לא ראיתי 2.4 מגיע לכזאת מהירות,ראיתם פרוייקטים אחרים? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by בטיטi,

פתחתי בעבר אשכול, אינני מוצא אותו, ברשותי מחשב עם מעבד + AMD Athlon XP 2500 1. מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הנ"ל במנוחה ? 2. מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הנ"ל במאמץ ? 3. ב BIOS כיוונתי כיבוי אוטומטי ב 70 מעלות, האם יהיה בטוח להעלות ל 80 מעלות ? 4. מכיוון שהמחשב נמצא בממ"ד, טמפרטורת המנוחה שלו היא כ 58 - 61 מעלות, האם סביר ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב שלי קורס באוברקלוק קטן של 200MHz!! עשיתי אוברקלוק 2000@2200. טמפ' מעבד: 34 במנוחה 55 מקסימום במאמץ מלא. זכרון: (אולי זאת הבעייה) זכרונות 333MHz שעובדות על 266MHz בגלל שהלוח אם שלי לא תומך ביותר מזה. המחשב היה הרבה יותר יציב עם זכרונות הSDRAM.בינתיים אין לי מושג אילו זכרונות אלו (אולי ג'נריים). למה המחשב קורס לי באוברקלוק כזה קטן???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Danny_Malis,

איך אני יודע שהגזמתי אם האובר ? ב-CPU איני יודע כשהוא לא נידלק או מאתחל את עצמו, איך אני יודע את זה בכרטיס מסך ?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם,ביצעתי אוברקלוק למעבד שלי: p4 2.0 ghz,ל p4 2.4 GHZ. הטמפ' סבירות,49 במנוחה במעבד 30 במנוחה בלוח אם. עכשיו שאני מפעיל את המחשב כתוב לי שהמעבד הוא: p4 2.4 GHZ אך שאני לוחץ כפתור ימני מאפיינים על המחשב שלי אני מקבל: pentium ® 4 cpu 2.00 ghz 2.40 ghz האם זה בסדר? כאשר אני מצבע הפעלה מחדש למחשב לא משנה אם מהכפתור ריסט או מהמחשב המחשב מתכבה ואז הוא נדלק אבל הוא לא טוען את ווינדוס והמסך שחור ושומעים צפצופים,במצב הזה אני ממתק את המחשב מחדש ומפעיל אותו והמחשב עולה כרגיל. הנה המתחים שלי: איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מבחינה של חידוש דגמים ואמינות? ואם כברקירור גז\מדחס (מקרר בעצם) זה גימיק או שזה משהו שעשוי להתברר כשווה את ההשקעה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by idanashh,

[glow=red, 2, 300]האם זה אפשרי לעשות oc למודם אם כן [/glow] איך? למה? איזה?... נו אתם יודעים פשוט ולעיניין!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KF,

רציתי לדעת איך בדיוק אני משנה את המחלק של הזיכרון בביוס כדי להיות בטוח שהזכרונות לא מגבילים ? יש לי זכרונות 800mhz שעובדים כרגע על 900mhz.. מה שאני רוצה זה שהזכרונות יעבדו בתדר המקורי (800) ולא יעלו ביחד עם המעבד,שלא יווצר יחס של 1:1. *אם אני מגדיר בביוס את ההגדרות של הזכרון על AUTO אז המהירות של הזכרון עולה לתדר 1080 ככה שזה לא עוזר לי..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום קניתי מחשב חדש ואני לא מבין במחשבים... יש לי מארז עם מאוורר אחורי 120MM והוא מורכב כך שהוא מוציא אויר מהמארז (כלומר אם שמים יד מאחורי המארז מריגישים אוויר ובפנים לא מרגישים אוויר) התווית של המאוורר כלפי חוץ המארז.. השאלה אם לא הרכיבו לי אותו הפוך? הוא לא אמור לתת קירור לתוך המארז? אגב, מהי הטמפ' המומלצת/הסבירה שצריכה להיות בפנים המארז?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חברת PLUNKETT ושות' הדפיסה חמישה צלעות קירור מהונדסים לפיזור יעיל וטוענת שכולם השיגו תוצאות טובות מקירורי אוויר סטנדרטים. http://www.3ders.org/articles/20160115-plunkett-associates-uses-3d-printing-to-build-high-performance-heat-sinks.html איפה התוצאות??? בכל מקרה נראה מעניין. האם מדפסות תלת מימד יפתחו את הדלת לתחרות עיצוב ברמות חדשות של יעילות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ל Overclock? והאם יש לוח שממש מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. איך זה יכול להיות שהמאוורר עובד הפוך? מדובר במארז Diablo של Tagan\A+case יכול להיות משהו בחיבור של המולקס? יש כמו צ'יפ קטן שיוצאים ממנו 2 מולקסים וזה קשור למאוורר ולשליטה בו(RPM\on-off) ציטוט מבנצ'מרק "The side fan pulls the hot air out of the case. It spins at a very low speed and is very quite." http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=91&Itemid=1&limit=1&limitstart=3 מישהו יכול לעזור? אגב, איך עדיף שהסירקולציה תתבצע? כרגע המאוורר הקידמי והצד(זה שפתאום עובד הפוך) מכניסים אוויר והאחורי(120mm) מוציא אוויר החוצה. אז אולי עדיף להשאיר את המאוורר 'הפוך' או שעדיף שהקידמי והאחורי יכניסו(אני יהפוך את האחורי) והצד יוציא החוצה? תודה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן, אז אחרי עיכוב לא צפוי הגיע היום הביג טייפון (הסיבה: הזמנתי גם קירור חדש לנורת' ברידג' של זלמן והוא התעכב). רושם ראשון: גדול וכבד. ממש גדול וממש כבד. במבט שני, העיניים כבר סיפקו יותר נתונים למוח. דבר ראשון, יש לו חן מיוחד - יש בו משהו שקשה להסביר - אולי זה ששת ההיטפייפס או כמה מאות הצלעות שלו, אבל ברגע שמתגברים על מראה המאוורר על סטרואידים שעומד לשבת על המעבד, יש הרגשה שכנראה עשיתי משהו טוב בהזמנה כי זה באמת נראה כמו היטסינק טוב. דבר ראשון, לפני שהתחלתי להתעסק עם הרכבות והכל, עשיתי קצת Stress test על המעבד שלי (ראו המפרט בצד לפרטים) - כרגע הוא בלי OC והוא על 35-37 במנוחה ו48 במאמץ (prime95 אחרי 20 דקות בערך). שיניתי את המכפיל ל14 במקום 13.5 והטמפרטורה עלתה ל50 במ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל 2x ASUS GTX 560 שלי. הסיבה העיקרית היא שאני נתקל ביותר ויותר משחקים שתמיכתם ב SLI היא חלקית או לא קיימת כלל, לכן אני מקבל ביצועים נמוכים ממה שהייתי רוצה. כמה שאלות : - באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש על מנת לעשות OC לכרטיסים? אני פעם השתמשתי ב rivatuner אבל אני רואה שהיא כבר לא רלוונטית היום. - באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש כדי לבצע בדיקת מאמץ? OCCT לא מנצלת את הכרטיסים כמו שצריך (אחד מנוצל על 99%, השני על 80%). תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים