עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי E6400 תוצרת דל (14.1) דגשים שחשובים לי בו: -שקט (חשוב ברמות) -קומפקטי (אין לי צורך שיתמוך אפילו במחשבי 15, משום שהנייד הבא שלי הולך להיות 12 ככל הנראה) -USB HUB - לא חובה אצל בהחלט יתרון אין לי תקצי מוגדר לעניין אך ברור שאני לא אקנה משטח ב 2000 ש"ח. אין לי בעיה עם זה שיהיה מוזן ממתח חיצוני. על המלצותיכם אודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

בביוס שלי שאני הולך למתח ואני לוחץ על + במקלדת זה הופך מהמתח הנוכחי לIgnored מה עושים, מה צריך לשנות, והאם אפילו לעדכן ביוס ? הנה סרטון: http://www.mytempdir.com/1224555

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by alexta-z,

איזה לוח אם עדיף epox 8rda+ או asus a7n8x הלוח ישמש לאוברקלוק

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  4. העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  5. 4:5 1:1 2:3 איזה מהם הכי מומלץ ואיך אני בדיוק משנה את היחס של הזכרונות מול המעבד?

• 10 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by Monstalicious,

יש לי : Amd 64bit 3200 venice Dfi lanparty ut ultra D ledtek 7600GT Ocz value 2.5 קירור: ביג טייפון enermax noisetaker 485W משום מה המעבד נתקע 2600, ואני לא יכול לעלות יותר, המתח של המעבדהוא 1.61 כרגע. שנייה אני אביא תמונה עם הכל http://img65.imageshack.us/my.php?image=tempset5.jpg http://img137.imageshack.us/img137/6830/cpuz1rq4.jpg http://img149.imageshack.us/my.php?image=cpuz2cu5.jpg אני ממש משתגע, אני בטוח שאני יכול להוציא יותר מזה, אבל משום מה אני פשוט נתקע, אם למישהו יש מושג מה לעשות זה יעזור לי מאוד. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  7. היי, יש לי כרטיס מסך 7870 ב-CROSSFIRE, גרסת GHZ EDITION, בערך כ-3 חודשים. יש לי בעיה שהכרטיס העיקרי מגיע ל-80-83 מעלות במשחק (הכרטיס המשני מגיע ל-65 מעלות). זה קרה לי במשחק CRYSIS 3, עכשיו הוא כבד, אבל זה קרה לי גם במשחק COD BO II שהרבה פחות כבד וגם במשחק "אסטרטגיה" בשם TROPICO 4. כלומר לדעתי הבעיה לא בכרטיס מסך אלא אולי בחום שנשאר במארז ובעצם גורם לכרטיס להתחמם. גם כשעשיתי שהמאוורר של הכרטיס יהיה על 75% קבוע זה עדיין לא עזר - ברגיל הוא לא עובר את ה65% במהירות המאוורר. לפני כ-3 חודשים פתחתי דיון על כך שהמעבד שלי מתחמם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550407 יש שם את המפרט שלי וכן תמונה של המארז כך שניתן לראות כיצד ה-7870CF מורכבים ואת כל החלקים. …

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. קניתי לאחרונה את ה4870x2 והמאוורר שלו רועש!היה לי את ה8800GTX וכשהוא היה על 100% הוא לא הרעיש כמו ה4870x2 על 40% זה נורמלי?האם יש אפשרות להשקיט אותו קצת?(חוץ מהורדת rpm כי יותר מ35 אני לא יכול לרדת וזה כבר מרעיש )

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by Tall-Guy,

שלשום הגיע חלקי המחשב שהזמנתי מ KSP. זאת הפעם הראשונה שהזמתי מחשב מפורק לחלקים, ואני חייב להגיד שהחוויה של להרכיב מכלום היתה מהנה ומלמדת. עכשיו ברצוני לדאוג לקירור קצת יותר מקצועי מאשר זה שהיה לי במחשב הישן. המארז שהזמנתי הוא ה Cumpucase 6A19 - שמאוד התפעלתי מהאיכות שלו במחיר כל כך זול. חיברתי את הלוח אם, וקראתי את המדריך למריחה נכונה של חומר טרמי. השלב הבא היה לחבר את כל הכרטיסים, זיכרונות וכבלים. פה כבר נתקעתי בכמה בעיות - א) בלוח ה abit שהזמנתי, הכניסות IDE מאוד רחוקות מה Cdrom. ככה שיוצא מצב שהכבלים של ה IDE מתוחים בצורה מאוד קיצונית כדי להגיע לכוננים העליונים. האם יש אישהו פיתרון לזה? ב) המחשב נראה כמו גונגל כרגע, מליון ואחת חוטי חשמל ו IDE. האם מישהו יוכל לתת לי לינ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אוקיי אחרי שנה שיש לי ת'כרטיס וסך הכל אני מרוצה ממנו מאוד הוא עבד במשך החודש האחרון על אובר של 560 לליבה ו540 לזיכרונות בסטוק הוא על 490/475 למזלי נפלתי על כרטיס עם זיכרונות 1.6 NS החלטתי שהגיע הזמן להחליף לו את הביוס , מכייון שיש לי ליבה R480 וכל הכרטיסים מגיעים עם ביוס של R423 עבדתי לפי מדריך והצלחתי להוציא שיפור של מאה נקודות בערך לאחר עידכון הביוס לא הצלחתי להביא תליבה ל560 אלה ל550 ירידה של 10 . לעומת זאת הזיכרנות הגיעו ל 560! והרי התוצאות שלן 3Dmarks 05 סטוק עם ביוס ישן- 4094 ביוס ישן פלוס אובר קלוק-4666 ביוס חדש ,קלוקים סטוק- 4184 ביוס חדש + אובר קלוק - 4776 הרצתי 3Dmarks 06 בלופ של שלוש לבדיקת יציבות לא נראו שום בעיות. שימו לב שבתמונה רשום …

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  11. רציתי להמהיר את הכרטיס המסריח שלי, וגיליתי משהו מוזר: תוכנת RivaTuner החליטה שהזכרונות שלו רצים במהירות 405 מה"צ, ולעומת זאת הדרייברים של Omega הציגו 332 מה"צ. הייתכן?

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by SuperStyle,

הצלחתי להגיע ל 3 מגה הרץ: דגם המעבד:AMD Athlon 4400+ דגם לוח-אם:epox mf-4 דגם זכרונות:kingston 3g 667 תדר מעבד :2300 @ 3000 תדר FSB : 200 @ 261 תדר זכרונות :667 מתח מעבד :1.55 מתח זכרונות :2.0 מכפלה:11.5 תמונה אחרי מבחן יציבות של שעה ב OCCT: המתח בתוכנה לא נכון מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Supernak,

היי, המעבד שלי הוא INTEL 550 3.4GHZ LGA775. עכשיו יש לו קירור TT TOWER112 הישן והטוב, אך עברו כמה שנים והגיע הזמן להחליף כי הישן כבר לא עושה את העבודה..(במאמץ 75 מעלות) החלטתי וחשבתי והגעתי להחלטה: איזה מהקירורים הבאים יעשה את העבודה יותר טוב, יתן ביצועים טובים יותר? (שיקולי הם ביצועים בלבד ולא מקום רעש מחיר וכדומה) הראשון: TT SILENT WATER השני: TT BIG WATER SE מי לדעתכם יותר טוב? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  14. בקיצור החלטתי שאני כבר לא מרוצה מאוד מביצועי המחשב שלי, ולקנות חלקים חדשים\לשרג לא בא בחשבון עכשיו (חייל מה לעשות) והאופציה הכי טובה שמצאתי היא קניית מאוורר חדש למעבד E6300 שלי ולעשות לו OC, המארז שיש לי הוא ENERMAX CHAKRA איזה מאוורר מומלץ בסביבות ה200 שקל שיכנס במארז? תודה מראש לעוזרים (וכן, עברתי על הסטיקים של הפורום, פשוט אין לי מושג איך לבדוק אם המאוורר מתאים למארז)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dude1221,

3.55@2.8 מכפלה: 10X355 טמפ'במנוחה: 40 42 טמפ' באימוץ מלא:60 עדכון בהמשך היעד הבא: 3.8 מפרט: לוח אם:GA-G31M-S2C מעבד:CORE 2 DUO E7400 קירור:COOLER MASTER HYPER N520 זיכרונות:KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך:ZOTAC 9400GT

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך ישן, אני רוצה לבדוק כמה מעלות הוא אבל באוורסט לא מופיע עליו כלום. יכול להיות שאין עליו חיישן. יש אולי דרך למדוד את הטמפרטורה?

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by BIA,

טוב תראו קניתי LCD + תאורה פוטנציומטר של 100ohm ובמדריך בהתחלה כתוב שצריך פוטנציומטר של 100ohm ואחרי זה בכתב כתוב שצריך פוטנציומטר של 10ohm אז תגידו לי אם ה100 זה בסדר ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by Shoko,

http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0086/cl-w0086.asp האם הוא מומלץ הקירור הזה? וחוץ ממעבד איזה בלוק עוד יש לו?

• 10 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by taotao,

יש לי את המאוורר הזה על המעבד הוא מקורי של אינטל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1073&products_id=5962 מישהו יודע איך לפתוח אותו כדי לנקות כי קצת הסתבכתי להוציא אותו? ויש ביקורות עליו בסדר יעיל רועש וכו?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  20. אהלן חברים, לאחר המון נסיונות ובדיקות הצלחתי לייצב את הQ9550 על 3.82GHZ , עם מתח Vcore של 1.2675 שלדעתי זה לא רע בכלל העניין הוא שהמעבד מתחמם הרבה יותר עכשיו ומגיע במאמץ ל-75 מעלות (בעיקר בבדיקות small FFT) נבדק במאמץ עם PRIME95/OCCT בבדיקות LARGE/MEDIUM/SMALL וטמפ' ע"י Realtemp/HWmonitor בינתיים חזרתי לOC של 3.6ghz וכמובן הורדתי מתחים בהתאם והטמפ' במקסימום מגיעה ל67 מעלות במאמץ. חשבתי לקנות קירור רציני למעבד ולהחזיר את ה-OC ל3.8 ואפילו יותר תלוי בטמפ', אז איזה קירור אתם מציעים? אזמין מ-EBAY בכל מקרה ( לאחר חיפוש הכיוון הוא NHD14 של NOCTUA) יש לציין שהחלפתי את המשחה תרמית לפני כמה ימים, המצב היה שם קטסטרופה מפרט: Gigabyte EP-45 UD3R (775 C2Q 1600Mhz, Intel P4…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ל Overclock? והאם יש לוח שממש מומלץ?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by stingeR-,

שלום , יש לי ספק ג'נרי 350W שאליו מחוברים : AXP 2000+ 1.65V MSI KT400A mobo GF FX 5200 2x lan 56k modem 2hardisks CDROM CDRW CPU 60MM FAN another 60MM FAN(very powerfull) 80MM fan out rear 5V כל זה כבר מחובר , עכשיו יש לי מאורר 80MM חזק לאאלה בחוץ 12V שהוא באמת מאוד מאוד חזק , לחבר אותו ללוח אני לא יכול מכוון שיש סיכוי מאוד גדול שהוא ישרוף את הלוח(כבר ניסיתי והלוח עשה ציפצופים והייתי צריך לעשות CLEAR CMOS) המאורר עובד. הוא משהו בסגנון של SF2 רק בלי כל הפיצ'רים.... , ואין לי חיבורי מולקס פנויים , מה אני עושה? לאן אני מחבר אותו? אם אני ילחים אותו למולקס של המאורר 80MM השני הוא יעבוד? הספק שלי יחזיק את כל זה? לאיפה לחבר אותו !?!!?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by yambtz,

לחבר שלי יש פנטיום 3 733 מה"צ אבל בביוס המכפלה לא נעולה... זה אומר שהביוס דפוק או שהמעבד באמת לא נעול?

• 10 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by shovel_xxx,

שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע יש לי AMD 64 3000 + ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by IMT,

שלום, התחלתי להתעניין בOC, אבל גיליתי שאין לי בלוח אם חיישני טמפרטורה. יש אפשרות לקנות חישנים בנפרד ולהצמיד אותם ללוח? וכמה זה צריך לעלות?

• 10 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.