אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קרה ממש לאחרונה, המאוורר העליון של האנטק 300 שלי (140mm) הפסיק לעבוד. המארז נמצא אצלי קצת יותר משנה. איך יכול לקרות מצב שיפסיק לעבוד כ"כ מהר (יחסית)? מה ניתן לעשות לגבי הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי מדבר על ה HardCano 5 Hard Disk Drive Cooler ALUMINUM האם היא גם נישלפת כמו כל מגירה רגילה להרדיסק? האם היא עושה רעש? והאם יש דגם יותר חדיש ומשופר מזה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה חבר שלי לקרא תקנייה של מחשב ומחפש מערתכ קרור מים תקציבית בתקציב די לחוץ הוא הראה לי הערכה החדשה של tt 760i עם משאבה של 500l/h דיצא לי לקרוא עליה ביקרות והייתה חיובית מאוד בנוסף לכרטיס מסך הוא חשב על ה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_195_283&products_id=4511 בנוסף המליצו לו על ה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_194_280&products_id=3237 הוא מעדיף לקנות מtms והזמנה מחול לא באה בחשבון וגם קנייה כזאת של חלקים מכל מיני חנויות כמו החלים בסטיקי... האם החלקים שציינתי למעלה שווים משהו ? האם חיבור כולם יתן מערכת טובה ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC של 630/1450/930 לכרטיס מסך שלי ואני עוקב בזהירות עכשיו על הטמ'פ. תמיד עקבתי עם EVEREST על הGPU אבל ראיתי שתוכנות אחרות מתיחסות לGPU Diode כטמ'פ של הכרטיס. לאיזה טמ'פ צריך להתיחס ומזה בכלל Diode? ד"א ה-Diode הגיע הכי הכי הכי הרבה (אחרי הרבה מאמץ) ל-68 מעלות והGPU בEVEREST הכי הרבה הגיע ל58 מעלות. האם זה בסדר? ומה אתה אומרים על הOC? איך אפשר לשפר? (הוסיף לי 500 נקודות ב3DMARK)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם היא נובעת מטמפרטורת הצ'יפסט ? או שאין באמת מושג מאיפה, האם זהו ממוצע של כמה דברים ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום! עקב החלפת הלוח שלי מ965p-ds3 לep45-ud3r, החלטתי לעשות שוב oc לe6300 המדקן שלי. אני כרגע עומד על 7X360 = 2500 MHZ ואחרי כל הבדיקות הכל עובד יפה, אני מתכנן להעלות עוד. השאלה שלי היא לגבי אימות הטמפרטורה - בסטיקי בפורום רשום שלמעבד שלי יש tjmax של 70 מעלות, מה שנותן לי 35 מעלו שת בload.... נשמע הגיוני? כאשר אני משתמש בtjmax של 85(כמו שראיתי בהרבה אתרים אחרים שככה צריך להגדיר) אני מקבל טמפ' של גג 50 במאמץ..... יש מקור רשמי מאינטל להגדרת טמפ' tjmax? חיפשתי אצלהם ולא מצאתי. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים, היה מצויין לזמנו, הריץ כמעט את כל המשחקים החדשים על VHIGH. אבל עכשיו למשחקים יש דרישות גבוההות יותר ורואים שהFPS נמוך ומצריך להוריד את האיכות. מעבד: C2D E7200, כרגע עובד על 2.8GHZ כ.מסך: Ati Radeon HD4850 היה על OC, אבל עכשיו הורדתי כי הוא מתחמם וצריך לחליף משחה. זכרונות: 2 * Gskill 1GB DDR2 800Mhz CL5 לוח אם: Abit IP35-E הוא באמת היה בן זונה פעם! חוץ מהבעייה שאני בחיים לא הצלחתי לעבור את ה 2.8GHZ במעבד. אחרי ששיחקתי עם המתחים פה ושם, שמתי לב שלא משנה כמה מתח אני קובע בביוס למעבד זה תמיד נשאר אותו דבר. ועוד משהו מוזר זה שהמעבד שלי עובד בהפרש של 0.15V ממתח של מעבד אחר מאותו דגם. אני יודע שהחלקים מיוצרים בזמנים שונים ויוצאים שונים בתפקוד שלהם…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-965P-S3 rev. 3.3 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2457 מעבד E6320 ניסיתי לעשות OC דרך הביוס ולא הצלחתי מצאתי שאפשר לעשות OC דרך התוכנה של לוח האם אני לא מבין ב-OC בכלל - זו הפעם הראשונה שלי האם מומלץ וכדאי דרך התוכנה של לוח האם ? לשאלות נוספות אני פה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה נראה לי שהמעבד שלי חם יחסית למעבד במצב מנוחה המעבד הוא P-4 3 ghz lga 775 ישן אבל אני מאוד מרוצה ממנו דווקא צירפתי שתי תמונות משתי תוכנות שונות.. ניקוי אבק לא ממש עזר אז כנראה שריענון המשחה יעזור אבל אם כבר אז עדיף לי להחליף מערכת כי המאוורר סטוק הזה עושה רעש יותר מדי ככה שאני רוצה להחליף למאוורר שקט יחסית אבל חשוב לי יותר הביצועים =] התקציב שלי הוא גג 150 ש"ח הבאסה זה שאין לי כסף כרגע ואם משהו יקרה למעבד אני אבוד תנו המלצות.. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב חדש קניתי מלפני חודש מעבד: PENTIUM D820 2.8 SMITHFIELD . מאוור מקורי של אינטל בא עם המחשב תושבת 775 (העגול הזה). הבעיה היא שאתמול הסתכלתי על הטמפ' של המעבד וראיתי שהם בסביבות 52 מעלות. מה שמוזר היה שהי רשום שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה 650 סל'ד בערך. ובדרך כלל הטמפ' לא עולות על 45-50 גגגגגג.... ניראה לי שהמאוורר זז במהירות איטית מדי.. מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי HTPC בתוך מארז שוכב סילברסטון GD01 המעבד E8400 עם OC ל 3600MHZ הקירור היום הוא AC ALPINE PRO (לא תוכנן OC במקור...) - הוא מחזיק יציב, אבל גבולי ב STRESS (רחוק כ- 20C מ- TJMAX ב INTEL BURN TEST* יכול להיות שזה לא יספיק לקיץ... אז אני רוצה לחפש קירור חליפי *שקט*. חשבתי על MINI NINJA פסיבי או עם מאוורר שקט (או מוד 5V) האם זה ישפר את הקירור? האם יש אפשרויות עדיפות? תמונות של המארז מבפנים (עשוי להיות קצת צפוף לקירור גדול - חשבתי על FREEZER XTREME - אבל לא בטוח שיכנס) http://i207.photobucket.com/albums/bb264/amir__n/htpc2/_P7170223.jpg http://i207.photobucket.com/albums/bb264/amir__n/htpc2/_P7170221.jpg תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בחומרה ואף פעם לא עשיתי OC ,אבל בגלל ששתי טכנאים ששאלתי לא מוכנים לעשות את זה הבנתי שאני חייב לעשות לבד. אז דבר ראשון המעבד שלי זה Q6600 והכרטיס מסך זה GTX560TI ובגלל זה יש לי צוואר בקבוק עק ויש לי FPS גרוע במשחקים(גם אם אני מוריד רזולוציה או גראפיקה זה לא משפיע) עכשיו,אני לא יודע את מה הלוח אם שלי (יותר נכון שכחתי את התוכנה שבודקים בה)ולפי מה שהבנתי בגלל שהוא ישן אז לא כול קירור יכול להתחבר אליו. אז אני צריך המלצה על קירור טוב (עד 250) שיוכל להתחבר אליו (אני אעדכן את הדגם יותר מאוחר) ועדיף שיהיה מ KSP. תודה לעוזרים. וסתם שאלה: עד כמה זה מסובך לעשות OC ? כי אמרו לי שהמעבד שלי מצויין לOC ואני יכול להגיע איתו ל3.4HZ בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בקרוב אני מתכוון להחליף את המשחה הזולה של אינטל במעבד שלי 3770K עם LiquidPro Ultra. השאלה, האם כדאי להשתמש באותה משחה גם בין המעבד לגוף קירור Swiftech H220? אם אתם ממליצים על משהו אחר, מה כדאי? כרגע ברשותי Formula 7 בלבד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קירור למעבד Thermaltake V1 וOC למעבד על 3.6GHz. שמתי לב שרוב הזמן הקירור נמצא על 1500RPM (הMAX זה 2000). אפילו אחרי משחק של אנריל3, מהירות המאוורר נותרת ללא שינוי אבל הטמפרטורה עולה, פתחתי את המארז לבדוק אם זה אפשרי שהקירור לא עובד מהר יותר ולא הבחנתי אפילו בשינוי קל ברעש (המשחק היה מושתק). יכול להיות שבעצם אין פה בעיה, והקירור אכן מעלה לRPM גבוהה יותר? ואם לא, אשמח לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמישהו יעזור לי אני צריך עזרה יש לי מאוורר של 12V ו-0.11W איך אתם עושים חישובים שבסוף המתח יהיה 7V וע"י כך למצוא את הנגד שצריך תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר מומלץ לעשות דרך תוכנה או דרך הביוס ואם אפשר מדריך לביוצע הoc לכטיס למסך תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP ואני לא הכי מרוצה מהביצועים שלו אבל מה לעשות התקציב לחץ אותי הורדתי כמה תוכנות לאובר 3DMark05 GeForce Tweak Utility NVmax RivaTuner PowerStrip ו-MemTest Prime95 ליציבות של המערכת עם מה להתחיל לכמה לעלות ואיזה תוכנה הכי ממולצת והאם המאוורר של הכרטיס מסך טוב ל-OC חשבתי לשים עליו מאוורר 120m או שצריך צלע קירור רצינית של זלמן או TT ??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתחילים ככה שיש לי דף ואתה יודע בדיוק איפה נמצא כל כפתור במקלדת... שלב 2 זה מנתקים את המקלדת לוקחים אותה לשולחן מסודר ולוקחים מגבת... בעזרת מברג פיליפס מתחילים להרים בעדינות עם כוח את הכפתורים לאחר שסיימנו לוקחים אוויר לחץ ופשוט מעיפים את ענני האבק.. אתם תתפלאו לראות כמה יש! בסוף כמובן מחזירים את הכפתורים ולגימור יפה - לוחקים מטלית עם נוזל ניקוי חלונות ועוברים בכוח על הכפתורים. תוצאות : מקלדת לבנה - כמו חדשה לחיצה קלה ופחות מרעישה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי קירור למעבד mugen 2 או 3 לא זוכר, בקיצור הורדתי אותו לפני כחצי שנה נעבדו לי הברגים .שאלה איפה אפשר להשיג ברגים או להתאים ברגים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב פשוט על מעבד P-D 820 , לוח אם של INTEL ISELTON D946GZISL כל האוורור של המחשב הוא הסדנדרט שהגיע עם המחשב. לאחרונה הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפ במנוחה ממש גבוהה - בסביבות 62 (ללא שום OC) בזמן מאמץ זה כמובן עולה רציתי לשאול האם זה סטנדרטי למעבד מהסוג הזה עם קרור כל כך פשוט או שאולי יש אצלי בעייה נוספת ? וכמו כן, בהנחה ואני לא אחליף את הקרור האם זה עלול לעשות לי בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אנשים. מכיוון שאני לא מצליח להירשם לאתר של EVGA (וגם מכיוון שאין לי בכלל מוצר שלהם ) אני צריך לינק להורדה מאלו שדווקא כן הצליחו להוריד את התוכנה. המטרה היא ניתור המתחים של ה-GTX295 שלי במטרה להקצין קצת יותר את ה-OC. נ.ב. האם ניתור המתחים יכול להיות אקסטרימי או שאין מה לחשוש ממתח יתר, כלומר שריפת הכרטיס. תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכרתי לפני מס' ימים את מערכת המחשב הקודמת שלי שהחזיקה בשיא עולם ואני בימים אלו ממש בונה לעצמי מערכת מחשב חדשה לצרכיי OC בלבד! כבר יש ברשותי זכרונות Corsair PC3200C2 Rev4.2 TCCD 256MB * 2 , בחרתי דווקא בנפחים האלו בגלל שהם עדיפים לOC. מתוכנן מעבד AMD Athlon 64 (Venice Core) 3000+ (אפשר גם להמליץ לי סטפינג מוצלח אם מישהו מכיר) החלק האחרון הוא הלוח אם שעליו אני שוקד בכובד ראש בימים האחרונים, משום שאני צריך שהוא יעבור מהירות באס של 340Mhz לפחות (אני חוזה שזה מה שהזכרונות האלו יעשו בערך). 1. זול - בסביבות ה600 שקל. 2. לפחות 3V לזכרונות (אם יש יותר הריי זו ברכה ;D ) 3. עדיפות לAGP (כן שם ישב הGeForce2 העתיק ,חחח מי יודע אולי עליו נשבור איזה שיא לסדרה הזו) כדי לחסוך קניית כרטיס…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-