אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
בקצרה, (למי שזוכר את הט'רד שפתחתי על זה לפני כמה ימים) אז בגלל שפחדתי להוציא את הלוח לבד באתי לחנות שקניתי ויחד עם הטכנאי פירקתי (מרחתי MX-1) והרכבתי את ביג טייפון(שאלה קטנה: למה קיבלתי 4 תושבות(חלק פלסטיק חלק מתכת) והייתי צריך להשתמש רק בשניים מהמתכת?). קיצור בדקנו טמפ' וראינו שזה על 21 מעלות גם בביוס וגם בEVEREST. בSUPER PIX2 זה הגיע ל-31 מקסימלי(16MB). קניתי לו סופגניה, אמרתי תודה ולקחתי את המחשב הביתה. איך שאני מגיע הביתה המחשב נדלק וישר נכבה....שוב , בקיצור , ניסיתי הכל ועדיין הוא לא הצליח להידלק ליותר משתי שניות. בבושת פנים חזרתי אל הטכנאי עם המחשב ולאחר מספר נסיונות וסינוני קללות רבים גילינו שאם אנחנו לוחצים עם היד על הקירור הוא כן עולה. והקטע הוא שהוא מ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי GTX460 של Inno3d עם גוף קירור של I-Chill - http://www.overclockers.ua/video/geforce-gts450-gtx460-inno3d-ichill/all/ שדרגתי את הגוף קירור במאווררים עם ספיקת אוויר יותר טובה, דבר ששיפר את הטמפ' בצורה מדהימה, הטמפ' במנוחה יורדת עד 29 מעלות , והטמפ' במאמץ מגיע עד 70 מעלות לאחר OC מקסימלי. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח להגביר את ה OC לכרטיס מסך... ראיתי כרטיסים של GTX 460 בודד שמגיעים ל 17K נקודות (vantage) והשיא של 18K נקודות... רק אני מגרד את ה 17K מלמטה... הקירור שלי פצצה והכרטיס לא מתחמם יותר מידי אבל אין לי אפשרות להעלות מעל 890Mhz , הקובץ המצורף זה השיא שלי ב 896Mhz בתוכנה של MSI אני לא יכול להעלות מתח ליותר מ1.087V ... מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, האם מאוורר המעבד Zalman CNPS10X Extreme,אשר מימדיו הם:160*100*135 (L*W*H) יכנס ויתאים ללוח האם: Gigabyte GA-EP43-UD3L ולמארז,שרוחבו 20ס"מ,אורכו 45ס"מ,וגובהו 43ס"מ? בתודה רבה מאוד מאוד... יוסי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי אוברקלוק למעבד שלי ואלו התוצאות: מבחן בוצע ע"י: OCCT זמן: 5 דק' מעבד: core i5 2500K מהירות: 3.3GHz @ 4.5GHz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us איך המעלות ? והמתחים ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מע' מבוססת RDRAM 1066 ואני רוצה לדעת עד כמה זה אפשרי לחסוך כמה מאות שקלים, לקנות 4.2 במקום ה 2.53 שהתכוונתי לקנות, ולעשות לו אוברקלוק מיקרוסקופי של העלאת הFSB ב7-8 MHZ, יש לי מארז אנרמקס עם 4 מאווררים ואת הHSF הסטנדרטי שאני אקבל עם ה2.4, 1) האם מספיק רק לשנות את ההגדרה בביוס (ללא העלאת מתח)? 2) מדאיג אותי הנושא של הריסת כרטיסי הPCI & AGP ע"י העלאת הFSB, האם בלוח שאני אקנה (GB 8IHXP) יש נעילה של המהירות לכרטיסים אלה? 3) האם לוח האם מסוגל גם הוא להוסיף עוד 7-8 MHZ למהירות ללא תקלות? 4) -\\- לגבי מהירות הFSB של זיכרון ה1066
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הינה ככה זה מה שאני מיתכוון להשים כי יש לי שם חיבורים כבר למאוררים אז תגידו לי אם זה טוב או ככה או ההפף רק תגידו לי אם זה טוב
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטמפרטורה של הלוח עומדת על 33 מעלות ! לוח ASUS של פנטיום 3 מה בעצם היא הטמפרטורה הזאתי ? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? כי זה ממש מוזר, יש לי היטסינק + מאוורר עליו אז אני לא מצליח להבין למה הטמפרטורה כל כך גבוהה, אני זוכר שבחורף היא הייתה משהו כמו 23 מעלות ! אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה אני יודע לו מאוד !
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כל כמה זמן שמים גריז על הליבה? איזה גריז הכי מומלץ? כמה ליבות יש בכלל ואיפה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החומר הזה בארץ? או איך בכלל קוראים לו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי IS7-E עם פרסקוט 3.0. הצ'יפסט מגיע ל-100 מעלות תחת עומס רציני, וזה לא נראה לי בריא במיוחד. מחפש המלצות לפתרון קירור שקט ורציני. תודה מראש. שי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי מסוג 8800 GTS 512 בעזרת איזה תוכנה שעובדת!!! אני יכול לשנות את ההגדרות??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 4 1.7 וויליאם-מת ( :'( ) , הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 45 מעלות. אני מתחיל להריץ פריים וזה אחרי 20 שניות עולה ל60 מעלות, ואני מפחד להמשיך...יש סכנה בלראות עד לאן זה מגיע? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 420 שקל: 160 שקל אני מאמין שילכו על השירות בחנות (מכיוון שאם מדובר בגוף קירור עם פלטת חיזוק ללוח האם, ההרכבה תיקח שעות ואין לי כוח), ו-260 על גוף קירור. במידה ובחנות שאני קונה בה אין את ה-ZEROtherm NIRVANA שעליו ממליצים, מה העדיפות השניה? מעדיף חנות באיזור המרכז, אבל אפשר גם IQPC, שממנה קניתי לא מעט עד עכשיו. צאו מנקודת הנחה שאני תמיד מעדיף שירות בחנות. אני ישן עם המחשב בחדר, ולכן רצוי שגוף הקירור ירעיש במאמץ בלבד. האם יש חיה כזאת, או שמומלץ להגדיל תקציב? כשקניתי את מערכת המחשב הזאת, ייעדתי אותה לאוברקלוק. עוד שאלה היא: האם עם הרכיבים האלה אני אגיע ל-3.2GHz לפחות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אכן אכן המלך החדש הגיע לידי, היום בביקורי החודשי בזיגזג (לא תמיד לקניה) שמתי את ידי על המלך החדש השאר ידעו בשמו כ Volcano 12 extreme. אני מגיע הביתה ולוקח בדיקות טמפרטורה במצב Idle ובמצב Full load את המעבד אתם יכולים לראות במפרט על המאוורר הנוכחי שלי שהוא Volcano 11 (לא אני לא משוגע להחליף כל כך מהר פשוט היה לי קומבינה פצצה) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 11 idle: mobo 21 cpu 39 volcano 11 load: mobo 23 cpu 46 *המאורר לא מסתובב על המהירות המקסימלית שלו, רק על כ 4000RPM* הלכתי והחלפתי בין המאווררים כיוונתי את ה Volcano 12 למהירות של כ 4000RPM (כמו ב11) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 12 idle: mobo 18 cpu 33 volcano 12 load: mobo 21 cpu 38 עכשיו אני לא יודע עד כמה המד…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כלולם! היום אני בא אליכם אם שאלה פשוטה... איזה נגד צריך כדי להביא מאוור 120מ"מ 0.38A ל7 VOLT?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מ jab-tech אחד מהיטסינקים של Thermalright לp4 חשבתי על Thermalright SLK 947U http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1942&cat=46&page=1 או Thermalright - SP94 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1914&cat=46&page=1 קודם כל מה יותר טוב מבין שתיהם? ואם אפשר לחבר עליהם מאוורר 80mm במקום 92mm תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הOC הראשון שעשיתי בחיים שלי לרכיב כלשהו ואני צריך חוות דעת עליו. אחרי 40 דקות משחק BF3 על ULTRA הטמפרטורה מגיעה ל64C בתוכנה HWMonitor ול66C אחרי שעה וחצי משחק. והכל תקין לגמרי, לא נתקלתי בשום ירידות FPS או בתקיעות ותקלות אחרות כלשהם. ולמען האמת, הOC ממש עוזר בBT3. האם כל זה אומר שהOC שעשיתי הוא טוב מאוד ומצוין לשימוש? אני אשמח לתגובות. תודה. אגב, זה דגם הכרטיס שיש לי http://www.tms.co.il/product/11016 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז הנה עוד מוד שלי, פאן באס, ארבעה ערוצים בינתיים (לא היו מספיק מפסקים), לדים שכל אחד נדלק בירוק כאשר המפסק שלו למעלה, ובמקביל, מספק למאוורר באותו ערוץ 12V. כאשר לד דולק בצבע אדום, המפסק למטה, המאוורר באותו ערוץ מקבל 5V. את המעגל לא אפרסם כאן (מסיבות סודיות), (אולי אפילו אמכור כאלו....! אבל בינתיים אני צריך להשוות מחירים לרכיבים האלקטרוניים, שכולם נקנו בצרפת) אני מחכה שיגיעו אליי קליפסים ללדים שהזמנתי, זה אמור ליצור מעין מסגרת סביב הלד ולהבליט את האסטטיות. אז למה אני מדבר יותר מדי ?!?!??!?!? לתמונות !!! אשמח לתגובות !
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. אני באמצע אובר קלוק.. אז הינה הבעיה.. עשיתי תתזמונים של הזכרונות להכי נמוכים שאפשר.. העלאתי בעשר מגה הרץ הכל היה טוב ויפה והראה עשיתי אובר קלוק.. אבל שאני חוזר להעלאות שוב ..אני מעלה בעשר ושאני חוזר לווינדוס זה מראה שהמצב נראה כמו מקודם ולא אחרי הפעם השניה.. כאילו העלאה הראשונה נשמרה אבל האחרונה לא? מישהו יכול לעזור? דחוף..תודה.. לוח MA785GMT-UD2H של גיגהבייט.. ומעבד של איי אמדי X4 620.. אם צריך עוד מידע תגידו.. תודה. :nixweiss:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול, איך מקבעים יחס של 1:1 לזכרונות? הלוח הוא EP43-DS3L מצאתי שם רק יחס של 2:1...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
what cpu cooler will make a better job? Thermalright SK-7 Cooler for AMD Thermalright SLK-600 Cooler for AMD Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition i think i'l buy the volcano becuse the price and perfomance but what do u think?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי את הפנל של hardcano 12 שזה מראה את המעלות של המשחב אז זה מראה לי שם את המעלות של המעבד ובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחות איך אני ידע מה נכון? אני משתמש ב speedfan בפנל כתוב לי 42 ותוכנה מראה לי 32 אשמח אם תעזור לי
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מיצטער שזה לא קשור אבל יש בפורום הזה הרבה אנשים ואני ממש ממש צריך עזרה אז בבקשה אל תנעלו שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מוציא את הסינק שיושב על הליבה של הכרטיס מסך מבלי לפגוע בכרטיס או בליבה? Shibby 15 ו-E-R-A-N אמרו לי להשים את הכרטיס בתוך שקית אטומה ולהכניס למקפיא לטמפרטורה נמוכה מאוד {קצת מתחת לאפס}, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את השקיות האלו? ועם למישהו יש תמונה של כזו שקית או שיש לו והוא יכול לצלם לי, וכמובן האם יש עוד דרכים להסרה של הסינק מהליבה. תודה מראש, דינו.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-