אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
כי לא משנה מה אני מנסה זה לא מציג לי עברית רק גיבריש... מישהו הצליח פעם? הצג מאריהב 4*20 חיברתי הכל לפי המדריך המצויין שיש באתר עוד מעולה רק לא מציג לי עברית... תודה מראש FIDEL....
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מישהו יודע על מאוורר 80 שמתקרב ל50CFM אבל מתחת ל35DBA? אם כן, שם דגם או משהו, או איפה אפשר להשיג אחד? תודה
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
או משהו דומה? http://www.arctic.ac/en/p/cooling/accessories/469/pst-cable.html
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה corsair link שהיא לא מזהה לי את המאווררים של הH100i. הבעיה שלי שבגלל שהתוכנה לא מזהה לי את המאווררים, אז אני לא יכול לשלוט בהם. כמובן שהם פועלים באופן תקין, והמעבד לא מתחמם במצב רגיל. אבל אני רוצה את האופציה של שליטה במאווררים, כי זה חשוב לי כי אני בOC ובמשחקים המעבד בניצול מלא והחום מתחיל לטפס. יש מישהו שנתקל בתופעה? או אולי יש תוכנה צד שלישית אולי יותר ממולצת לH100i? ד"א: בעבר היה לי WIN7 ולא הייתה לי את הבעיה הזאת, יכול להיות שהבעיה בגלל WIN8? תודה מראש לעוזרים! עריכה: מצאתי פתרון באחד האתרים בספרד (אל תשאלו אותי למה דווקא שם). כניראה שזה באמת קשור לWIN8, כי הייתי צריך לשנות משהו ברישום דרך regedit. -------אפשר לנעול-------
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקניית מאוורר 120mm שקט לקירור הדיסקים הקשיחים. מה הכי מומלץ? איך המאוורר enermax marathon? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, קודם כל יש לי את המעבד: E6750. אני הייתי עד עכשיו עם הגריז הטרמי שבא עם המאוורר Stock של אינטל והטמפ' במנוחה הייתה 55-60 ובמאמץ הגיעה ל 85. קניתי משחה תרמית AS 5, נאמר פה שהיא הכי טובה, ואחרי ניקוי ומריחה מחדש הטמפ' במנוחה כרגע היא 50-55 אבל במאמץ אותו דבר. הפעלתי COD4 ל 5 דקות והטמפ' של המעבד ישר קפצה ל 75-85 וזה בקושי כמה דקות בתוך המשחק. מה לעשות ? הפיתרון היחיד הוא לקנות קירור שיקרר את האמאמא של המעבד ? תודה
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי. בקרוב אני מתכוון להחליף את המשחה הזולה של אינטל במעבד שלי 3770K עם LiquidPro Ultra. השאלה, האם כדאי להשתמש באותה משחה גם בין המעבד לגוף קירור Swiftech H220? אם אתם ממליצים על משהו אחר, מה כדאי? כרגע ברשותי Formula 7 בלבד.
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום , עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 8500GT CORE 600@675 MEMORY 400@475 כל פעם שהעלתי 10-15 בכל אחד הרצתי בדיקת OCCT מאמץ GPU ולא ראיתי איזה כתמים על המסך או משהו.. לפני שעשיתי OC לכ.מסך התקנתי DIRT2 על המחשב ושיחקתי בזה על LOW על הרז' הכי נמוכה , אבל נניח בקטעים מסויימים לא במרוץ , זה היה עושה לי צבעים כאלה מוזרים פתאום...ועכשיו אחרי הOC שאני בא לשחק זה עושה את זה גם אז אני לא יודע עם יש לי ארטיפקטים או שזה הכ.מסך חלש..כי אני גם לא יודע עם להמשיך או לא זה הקטע.. הנה תמונה: זה לפני שאני נכנס למרוצים: http://img16.imageshack.us/img16/9275/14442484.jpg וזה כאילו לא כל הזמן ככה רק שיש איזה מעבר נניח לחצתי CONTIUNE אז זה לשניה.. וזה מהמרוץ עצמו: http://img37.imageshack.us/i…
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך בדיוק אני משנה את המחלק של הזיכרון בביוס כדי להיות בטוח שהזכרונות לא מגבילים ? יש לי זכרונות 800mhz שעובדים כרגע על 900mhz.. מה שאני רוצה זה שהזכרונות יעבדו בתדר המקורי (800) ולא יעלו ביחד עם המעבד,שלא יווצר יחס של 1:1. *אם אני מגדיר בביוס את ההגדרות של הזכרון על AUTO אז המהירות של הזכרון עולה לתדר 1080 ככה שזה לא עוזר לי..
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום.. איזה אובר נחמד אני יכול לעשות למעבד שלי? קירור יש לי את הזלמן 9500.. וכמה אחוז יותר זה יתן בביצועים..? וגם מה הסיכון הכרוך בכך?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב אז חברים עשיתי oc נחמד למעבד שלי מ2.6 GHZ ל2.860 GHZ עכשיו הבעיה שאני לא יודע מה לעשות! הזיכרנות מגבילים אותי הם כבר על 816 MHZ וברגיל הם על 667 עכשיו אמרו לי לחלק את הזיכרון אבל אני לא יודע איך! אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד וטמפ' של המעבד עכשיו 50 ובמאמץ 60. תמונה למטה, תודה. אגב תסתכלו בeverest בdram:fsp ratio יש לי cpu/7 מה זה אומר?וחבר שלי אומר לי להשים 1:1 אבל אני לא יודע איפה זה בביוס.. הלוח אם הוא m2n-e הקירור הוא artic cooling frizer pro 64 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טמפ הלוח אם והמעבד ניראות לי ממש גבוהות . מה אתם אומרים ? המיפרט רשום בצד . התצלום במנוחה, שום דבר לא פועל ברקע. גם שאני מעלה את הקירור של המעבד ל 1500 rpm זה נישאר אותו דבר. כרגע,כמו בתצלום הוא על אוטומטי- לפי הטמפ. [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מקרר עד 3 כוננים קשיחים במקביל ! שאני מסתכל על זה ממש מגניב השאלה אם זה מתאים לכל מארז ? http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000063&id=C_00000235&name=iCage&ov=&ovid=n&parent_cp=
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים שמתאים לסוקט AM2+. עדיפות לחנויות בארה"ב (גם אם לא מייבאים לארץ), או כל מקום אחר בעולם שכן מייבא לארץ, בגלל שבחו"ל יש תמורה גדולה יותר למחיר זהה (בד"כ). תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אסוס עם מעבד AMD. מה זה Q-FAN? הבנתי שזה מאפשר ללוח לשלוט על מהירות CPU FAN. מה זה Cool n' Quiet? גם זה קשור, לא? האם אפשר לעבוד עם שניהם? ואיזה מהם עדיף? (לוח A8N-E ומעבד Athlon 64 X2 4400).
-
- 16 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני חודש ויש לי שאלה לגבי הטמפ' של המעבד,צ'יפסט וכ.המסך. (אני משתמש ב everest 2006 ו tat ) מעבד conroe 6300 עם מאוור golden orb , ובמנוחה (בתוכנה TAT )הטמפ' היא:42 וב100% הוא מגיע ל 56. לוח אם של gigabyte ds3 , הטמפ' :37-38 כ.מסך gainward 7300gt ובעבודה רגילה הוא על 53+- ובמאמץ 60-64. הטמפ' תקינות? (יש בתוך המארז 2 מאווררים של 12ס"מ) תודה
-
- 22 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מתחילים ככה שיש לי דף ואתה יודע בדיוק איפה נמצא כל כפתור במקלדת... שלב 2 זה מנתקים את המקלדת לוקחים אותה לשולחן מסודר ולוקחים מגבת... בעזרת מברג פיליפס מתחילים להרים בעדינות עם כוח את הכפתורים לאחר שסיימנו לוקחים אוויר לחץ ופשוט מעיפים את ענני האבק.. אתם תתפלאו לראות כמה יש! בסוף כמובן מחזירים את הכפתורים ולגימור יפה - לוחקים מטלית עם נוזל ניקוי חלונות ועוברים בכוח על הכפתורים. תוצאות : מקלדת לבנה - כמו חדשה לחיצה קלה ופחות מרעישה
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש לי P4 1.8 בבדיקה עם תוכנה speedfan 4.8 עלו התוצאות הנ"ל. בIDEL HD 45 מעבד43 מארז 39 האם זה תקין למחשב מערז מידי 2 מאוורירים ?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-965P-S3 rev. 3.3 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2457 מעבד E6320 ניסיתי לעשות OC דרך הביוס ולא הצלחתי מצאתי שאפשר לעשות OC דרך התוכנה של לוח האם אני לא מבין ב-OC בכלל - זו הפעם הראשונה שלי האם מומלץ וכדאי דרך התוכנה של לוח האם ? לשאלות נוספות אני פה
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני מחפש משהו שיעבור את ה230 , עם תזמונים טובים. מומלץ שיהיה בגודל 512 והמהירות 3200+. תודה לעוזרים (התקציב הוא עד 700 שקל (אפשר לעבור בכמה שקלים (מקסימום 50) ) )
-
- 17 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אז ככה. אחרי שהחלטתי אחרי שיקולים מרובים לא לקנות מחשב חדש מבוסס AMD, נשארתי עם המחשב הישן שלי (PENTIUM 3 450 MHZ SLOT 1, לוח אם מגעיל של LUCKY STAR או משהו כזה, 256 MB זיכרון SDRAM ו MSI GF4 חדש שקניתי כי שרפתי את הקודם) והוולקנו 7+ שתכננתי לשים על המחשב החדש שלא קניתי בסוף. לא רציתי לבזבז את הוולקנו אז אמרתי ננסה להתקין אותו על PIII שלי. היה לי ברור שזה לא מתאים לסלוט 1 אבל אמרתי ננסה אולי נמצא איזה שפצור. אחרי נסיונות ארוכים הגעתי למסכנה שאת ה HS אין מצב שאני מצליח לחבר, אז נשארתי עם הקודם (רק החלפתי את הפד במשחה טרמית), ושמתי את המאוורר של הוולקנו עליו (גם בשפצור עצבני ביותר, לקח לי המון זמן לחבר את זה כמו שצריך כי גם הייתה בעיית מקום בגלל שהמאוור גבוה מדי ונוגע בספק …
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מגבירים את המתח לכ.מסך 7800GT ומה זה נותן ? זה יכול להעלות לי את הציון ב 3DMARK05 ???
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המעבד במאמץ עד 75 מעלות בCALL OF DUTY הכרטיס מסך 92 במאמץ ללא מאמץ מעבד 40-45 כ.מסך 50-55 על המעבד קירור זלמן 7700ALCU זה בסדר???
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במחשב חדש ואני רוצה לבצע עליו OC קל. מפרט: e5200 msi p43-neo קישור לאתר http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1484 kingston 800mhz 6-6-6-18 מאוורר למעבד arctic cooling freezer pro 7 כרטיס מסך sapphire 4850 dual slot fansink @ 680/1090 ספק ezcool 450w : מארז - silverstone ps02b עם שני מאווררים. סה"כ נראה מרווח ומאוורר טוב. היום (טמפ' בחוץ 29 מעלות) המעבד שלי במנוחה 37 מעלות ובמאמץ (prime95) מגיע לטמפ' מקסימלית של 51 מעלות (realtemp). קראתי הרבה בנושא כולל את הספרון של הלוח אם. יש לי כמה שאלות: 1) ב bios אין אופציה לשנות את ה pci-e bus, כנראה כדי להגן עליו והוא נעול על 100 מראש. אני רק רוצה לוודא שזה נכון …
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-