אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הנה בשבילכם פרינט סקרין מCPUZ , המעבד על 2300Mhz 200X11.5 (ראו מפרט 2 ב"מפרט מחשב")
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז קיבלתי סוף כל סוף את המחשב החדש (מפרט בצד). OC למעבד בדרך התחלתי עם OC לכ. מסך שצריך עפ"י מה שכולם אומרים להגיע לOC יפה חשוב לציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למשהו כרגע אני משתמש בתוכנה שמקבלים עם הכ. מסך Catalyst Control Center הבאתי את הכרטיס בשלב ראשוני למהירות של XT אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה הטפ' המומלצות ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לבדוק טפ' (אני מאמין שמה שיש ב Catalyst זה לא נכון לגמרי) ובאיזו תוכנה לבדוק את הכרטיס תחת עומס. כרגע הכרטיס עומד על 56 מעלות במנוחה (לא יודע איך לבדוק תחת עומס) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי ! ממצב ? [בבקשה, אל תכתבו תגובה רק בשביל זה] יש לי כמה בעיות : 1. יש לי מעבד P4 1.8GHZ ושאר המפרט : via U8588 G-force FX 5200 128MB spectek 2X128 MB DDR WD 40GB ATA SuperTalent case with 5 fans והבעיה היא זו : אני עושה לי OC קטן מ- 1.8 ל-2.0 ופעם הצלחתי ליותר, אבל אחרי כמה ריסטרטים וכיבויים והדלקות של המחשב (יענו שאני מדליק בבוקר, עושה ריסטרט אחרי עידכון של הנורטון, כיבוי בלילה וכו') המחשב פתאום לא עולה ואני צריך לעשות ריסט לCMOS... למה זה קורה ? אוליי כי אני מעלה את ה-FBS ליותר ממה שהלוח תומך ? (לא נראה לי ... כי ללוח של מעבד עם 400FBS ושהלוח תומך ב-400FBS לא היה ככה אפשר לעשות OC ...) עוד סיבה אפשרית ? הטמפרטורות שלי לא גבוהות בצורה שעלולה לשרף משהו - בעבודת סרק (…
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי סיבוב בכל חנויות במחשבים אצלי בעיר ללא שום תועלת אני פונה אליכם (: .... אני מחפש את המעבד הנ"ל בגירסת LT3C עדיף 0309 או 0310 מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת כאלו?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי היום בבעיה, בעלתי את תדר ה- CPU FREQ ל- 220 מ- 200 ללא העלאת מתח. הצלחתי להגביר מהירות מ 1.8MHZ ל- 1.98MHZ . מכאן נתקעתי, המקסימום שהלוח רושם שאפשר להעלות זה 232 והמינימום זה 200, מה אני עושה מכאן אם אני רוצה להעלות יותר? נ.ב. ברגע האני שם 232 שומר וממשיך לוינדאוס, הוא לא עולה ורושם BOOT FAILED PLEASE INSERT A BOOTING DISC.
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? זוכרים אותי ? אני מיתכוון להחליף קירור לכרטיס מסך שלי ואני מיתכוון ליקנות את הGIANT3 של TT מKSP כי אני מראשון ואני לא יכול להזמין מפנדה וכו' לכן זה הקירור היחידי שאני יכול ליקנות וגם מחירו רק 175 שקל ולפי ביקורות הוא ממש חזק (והוא יהיה הרבה חזק אחרי שאעשה לו כמה מודים ) ורציתי לדעת האם הוא יתאים ל6200 שלי בגירסת PCIE כי אני רוצה להגיעה כמה שיותר קרוב לשיא העולם ל6200 שעמד על 3900נקודות ב2005 בינתיים עם קירור הסטוק הצלחתי להגיעה ל3500 אני חייב להחליף קירור כי הוא מגביל אותי אז מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מעבד: INTEL P4 2.40GHz A 512k היה לי מארז MIDI ATX והרסתי אותו בטעות, אז קניתי MIDI ATX אחר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 המארז החדש שקניתי יצא קטן מהרגיל. אני יודע שמארזי MIDI ATX לא ממש גדולים, אבל החדש שקניתי מאוד קטן. קניתי אותו בלי ספק כוח ד"א. במארז הישן טמפ' המעבד הייתה 26 במנוחה ו-31 במאמץ. במארז החדש הטמפ' של המעבד היא 30-35 במנוחה ו-40-43 במאמץ!!!!!! בשני המארזים אני שמתי רק מאוורר 80 MM אחד שמוציא אוויר מאחורה. מה אני יכול לעשות כדאי להוריד את טמפ' המעבד? אין לי כסף, ובגלל זה אני לא יכול לקנות מאוורר טוב יותר למעבד או מארז אחר. אני גם לא אתחיל לקדוח חורים במארז, ולקנות גרילים וכו' כי אני עומד למכור א…
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני כחודשיים, אני עדיין מחפש דרך לקרר את התנור שלי ולכן אני מעוניין בקירור מים. אני מעוניין במערכת שלמה (כ.מסך+מעבד) בתקציב של 600 שקל, למרות שהתקציב מגביל לכן אני מניח שחריגה היא אפשרית. שימו לב שבמפרט שלי מימין, מצויין שאני כרגע עם Big Typhoon VX אך הטמפרטורות גבוהות מדי: האם המערכת הבאה, כפי שהמליצו בסטיקי של קירור מים היא האופציה הכי זולה עבורי? או שישנה מערכת תקציבית שתענה על צרכיי? בנוסף, הנה תמונה מהמארז שלי:
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
רכשתי את המוצרים הבאים Arctic Silver 3 Crystal Orb Memory Cooling Kit ואני מוכן לאוברקלוקינג עכשיו אני צריך לדעת באיזה תוכנה טובה להשתמש בשביל לעשות את האוברקלוקינג, אני יכול לעשות אוברקלוקינג דרך הדריברים אבל זה מקסימום 340Mhz לליבה ומקסימום 500Mhz לזיכרון לכו תדעו אולי אני הצליח להגיע יותר אז איזו תוכנה אני צריך ועוד דבר אני לא רוצה שהתונכה תתעסק לי בדברים אחרים כמו התוכנה GFTweak למי שמכיר מתחילה לשחק בכל מיני דברים שלא קשורים לאוברקלוקינג, אני רוצה רק לאוברקלוקינג.
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי עכשיו כשהחורף מראה את פניו.. הייתי מעוניין להדליק את המזגן בזמן שהמחשב דלוק - 1) האם המזגן על טמפ' של חימום, תגרום לחימום יתר של המחשב? ואם לא באופן דרסטי בסביבות כמה? מה מומלץ? 2) האם חיבור של מזגן 1. משו כ"ס עילי בנוסף למחשב על שקע אחד - יגרום עומס? זה כל מה שמחובר שם - מלבד המודם שגם מחובר. שאלה נוספת - לגבי ברקים: האם בזמן ברקים וסערות חזקות כמו עכשיו בזמן כתיבת ההודעה, מומלץ לכבות את המחשב והמודם מהקיר? תודה
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אחים שלי סוף סוף הצלחתי לעשות OC נורמלי עד עכשיו בקושי הייתי מצליח לעשות OC שיהיה יציב ביגלל הלוח הדפוק שלי וגם ביגלל זיכרונות הD43 שלא כל כך חביבים על הלוח המתח הוא 1.45 טמפ' לא עוברת את ה35 במאמץ - עכשיו הוא על 24~25 ללא מאמץ שמתי על קירור הסטוק של TR2 את המאורר 120מ''מ של המארז בצורה כזו שהוא גם נימצא מעל הזיכרונות ומקרר אותם לכן אין בעיית טמפ' זה המקסימום שאני מסוגל עם המתח הזה כדי להגיעה ל2400 אני זקוק ל1.6 לפחות אבל ביגלל הביוס הדפוק (F2) אין אפשרות ל1.6 אחרי 1.55 יש ישר 1.65 ואז 1.7 1.55 מספיק בקושי כדי להגיעה ל2300 אז אני מעדיף להישאר עם זה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אחרי הOC ל3.3 המחשב פשוט לא עולה הנורה על המסך מהבהבת לא רואים כלום ולא שומעים מן קריסה כזאת מה אני עושה כדי לעבור את ה3.3? יש לי תכנונים ל3.7 ואנ רוצה לממש אותם! ואיך אני אעשה זאת בלי לעבור את ה3.3??? :-\ :-\ :-\
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מה דעתכם על הסט מאווררים הבא: http://www.thermaltake.com/dcfans/35drivebay/a2003.htm יחסית זול יש לי כרגע כמה 120 בשימוש 2 גנריים שבאו עם המארז ועברו שיפצור ל12V THERMALFOW שלא בשימוש נכון לעכשיו (למכירה) TT SMART לא בשימוש (גם למכירה) חשבתי להשיג את הסט הזה במקום יש דעות?
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לאחרונה ששאלתי פה בפורום מה עלי לעשות בכדי לראות ירידה בטמפ' הכללית של המחשב אמרתם לי דבר ראשון לטפל בחוטים שהם ידועים כחוסמי סירקולציה. וכך עשיתי רק שבאותה הזדמנות נאלצתי לחסום ישירות את נתיב האיוורור של המאוורר הנה לכם תמונה: כמו שרואים בתמונה סדר משמעותי לא ממש רואים אבל זה המקסימום שהתאפשר לי לעשות ע"י האזיקונים ושימו לב מאחורי המאוורר יש רצועת חוטים שחוסמים את האיוורור - מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי מריץ פרים בלי בעיות עד שעכשיו הגעתי לבאס של 240 ואני לא מצליח להריץ את הפרים ליותר מדקה... הנה תמונה גם.. עכשיו ניסיתי בתוכנה שקוראים לה cpu stability test משהו כזה ושם עשיתי בדיקה מאמץ ועבד בלי בעייה גם שעה וגם יותר ... הטמפ היו בסדר גמור יחסית לכמה שהיו צריך לצאת .. הנה קצת פרטים 240 כפול 13 = 3120 מתח - 1.58 מצב רגיל לא שיניתי כלום .. זיכרונות - מתח 2.75 - תיזמונים 3.0 -4-4-8 תודה לעוזרים ..
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
i Oced my cpu to 3.23GHZ,going only 5FSB at a time,then running s&m. when i reached 215FSB all was stable,i run S&M and the cpu dosent go up from 60 degrees. then i go up to 220FSB and the computer wont load איך אני מאפס את הביוס? (m sorry about the english,this computer hardly suports hebrew my specs<<<
-
- 10 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בעבר פתחתי אשכול, אבל פתחתי חדש כי יש על מה מערכת : E8400 Abit IP35-E CORSAIR XM2 800MH'Z 2GB CL5 THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME @ 2xZALMAN F3 תוצאות : מעבד על 3.8 GH'z מתח למעבד : 1.3050v כל שאר המתחים על המינימום. זכרון על 1.9V תזמונים 5-5-5-12 לא הצלחתי יותר מזה, ניסיתי להעלות מתח לזכרון +0.3V לא עזר. כנראה שאני במקסימום שלהם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחר בדיקה הבנתי שניתן לחבר את קירור זה לסוקט A הבעיה שהקירור הוא דיי גדול והסוקט של המעבד הוא בצד העליון של הלוח זה לא יצור בעיה עם הספק כוח? הנה לינק שמדגים את הבעיה: http://www.hardkorehardware.com/review/011/bt.htm
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ואם כן אז אלו חלקים מותר לנקות? אני מבין שלחץ אוויר זה הדבר הכי מומלץ לניקיון מחשב. פשוט הוא נגמר מהר מאודדד... אלו עוד אמצעים אפשר לקנות לניקיון מחשב שלא נגמרים?
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בדקתי דרך הביוס זה נורמאלי? המעבד הגיע עם הקוריר הזה P4 1700 לוח אם של אסוס לא הוספתי מאווררים נוספים חוץ ממה שהגיע איתו השאלה שלי היא האם כדאי ל להחליף מאוורר למעבד ואם כן לאיזה קירור מים גם אפשר =] אין לי בעיה להשיג כל מוצר אני רק צריך שם מלא כולל דגם והכל ואני גם מחפש משהו שקט אבל שיקרר טוב (אני אל הולך לעשות אובר קלוק רק רוצה לשמור על המעבד שלי =] )
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל? תודה. [ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ב EVEREST מופיעה טמפרטורה של מעבד בעומס כ 43 וב PCPROBE כ 59 מי מזייף על מי לסמוך !? אני משתגע
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי תסתכלו רגע על המפרט שלי, ותגידו לי איך אני יכול להמשיך הלאה ולעבור את באס 265? הוספתי מתח למעבד (1.6V+), וגם לזכרונות שעל פי המלצת היצרת צריך לחשמל אותם : ב2.8V (נתתי להם 2.9V). מה שחסר במפרט בעצם זה רק הספק שהוא ספק ג'נרי. אולי הוא הבעיה? יש לציין שאני מצליח לעבור את הבאס הזה אבל אז המחשב לא יציב ולא עובר את prime95.
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
במאפיינים של הווינדוס יש את הMSI CLOCK וכתוב שם MEMORY CLOCK 401 MHZ CORE CLOCK 175 יש לי אפשרות להמהרה? אם לא אז למה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני משיג אחד כזה בראשון??? חיפשתי ולא מצאתי. תענו כמה שיותר מהר
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-