עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eyaffe,

שלום יש לי P4 3MHZ PRESCOT עם 4X512MB זכרון 533MHZ לוח של ASUS 925X והמחשב ממש איטי איך אני מזרז אותו בעיקר את הזכרונות שמראים באוורסט רק 200. תודה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by kobibo,

לפי מה שהבנתי בספקי כוח בהם יש 2 מאווררים המאוורר התחתון ( זה שנמצא ליד המעבד ) מכניס אוויר למארז והמאוורר החיצוני שבספק מוציא אוויר. השאלה שלי במידה ויש לי ספק כח כזה עם מאוורר שני של 120 מ"מ שמכניס אוויר ובנוסף יש לי מאוורר מאחורי המארז ( גם 120 מ"מ ) שמוציא אוויר אין כאן איזשהי בעיה ? מצד אחד אוויר נכנס לאוורר את המארז ומצד שני מאוורר אחר שמוציא את האוויר החוצה . מה שמציג לי יותר זאת הסמיכות אחד לשני של המאווררים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Svensk.il,

חבר שלי רוכש מחשב בחנות מסויימת, והוא מעוניין בקירור הנ"ל. הבעיה, שהקירור הזה נמכר רק ב-KSP בייבוא פרטי שלהם, והוא לא מעוניין לקנות שם... האם יש אלטרנטיבה במחיר דומה המספקת אותה יעילות ושקט? חשוב שהקירור יהיה משהו שניתן להשיג דרך יבואנים רשמיים בארץ ולא ביבוא פרטי של חנות זו או אחרת... תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי 420 שקל: 160 שקל אני מאמין שילכו על השירות בחנות (מכיוון שאם מדובר בגוף קירור עם פלטת חיזוק ללוח האם, ההרכבה תיקח שעות ואין לי כוח), ו-260 על גוף קירור. במידה ובחנות שאני קונה בה אין את ה-ZEROtherm NIRVANA שעליו ממליצים, מה העדיפות השניה? מעדיף חנות באיזור המרכז, אבל אפשר גם IQPC, שממנה קניתי לא מעט עד עכשיו. צאו מנקודת הנחה שאני תמיד מעדיף שירות בחנות. אני ישן עם המחשב בחדר, ולכן רצוי שגוף הקירור ירעיש במאמץ בלבד. האם יש חיה כזאת, או שמומלץ להגדיל תקציב? כשקניתי את מערכת המחשב הזאת, ייעדתי אותה לאוברקלוק. עוד שאלה היא: האם עם הרכיבים האלה אני אגיע ל-3.2GHz לפחות?

5. Started by בייגל טוסט,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=84256 מעבד 3.2C SL6WG 12 CAP Costa Rica (סטפינג קקה :-\) מתח 1.6V לוח P4P800SE קירור Big-Typhoon טמפ' במנוחה 28-30 טמפ' בעומס 33-36 בקרוב אני אבצע את הVdroop mod המפורסם המטרה שלי היא 4.0 יציב על אוויר! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yair_gobani,

עשיתי בפעם הראשונה אובר לסלרון 1000 שלי עם לוח VIA- CA64-TC דרך הביוס העלתי מ100 ל110 ואחר כך ל120 אבל המחשב לא עלה אז הוצאתי את הבטריה....... אחר כך ניסתי דרך הג'מפרים והעלתי ל133 והמחשב עלה :D אבל אחרי שהוא קרא את הכוננים והגיע לשלב להעלות את הWINDOWS הוא נתקע :'( :'( :'( למשהוא יש פתרון שהמחשב לא יתקע נ.ב לא ההעלתי את ה VCORE (הוא על 1.51 ) בגלל שאני לא יודע איך בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי לוח אסוס עם מעבד AMD. מה זה Q-FAN? הבנתי שזה מאפשר ללוח לשלוט על מהירות CPU FAN. מה זה Cool n' Quiet? גם זה קשור, לא? האם אפשר לעבוד עם שניהם? ואיזה מהם עדיף? (לוח A8N-E ומעבד Athlon 64 X2 4400).

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by avivboker,

בוקר טוב לכולם !! אני צריך המלצה ל שני מאווררים 120 ושני מאווררים 140 חשוב שיהיו שקטים למארז המחשב כמו כן המלצה לקירור למעבד Intel i5-3570K רצוי שיהיה נמוך לא רחוק מהמאוורר סטוק שמגיע איתו זה יהיה מושלם... (לא מתוכנן אוברקלוק המטרה היא שקט...)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום כלולם! היום אני בא אליכם אם שאלה פשוטה... איזה נגד צריך כדי להביא מאוור 120מ"מ 0.38A ל7 VOLT?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by aviad3,

אני מתכנן לקנות i5 6600k ולבצע בו המהרה איזה קירור הייתם ממליצים?

11. Started by עינב,

יש לי במחשב ספק של 300 W ... קימים לי במחשב 5 מאווררים . פרוט: 1 . מאוורר ספק . 2. מאוורר מעבד . 3. מאוורר אחורי 80 מ"מ. 4. מאוורר קטן , אני חושב של 40 מ"מ על הכרטיס מסך . 5. מאוורר קדמי של 80 מ"מ . השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים למארז ?

12. Started by INFERNO,

קיבלתי מאורר דלתה ASB 92X92X25 MM Series עם גריל עכשיו יש לי רק מאורר אחד שמקרר את המעבד לאיפה בידיוק אני יכול לחבר את המאורר?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן חבר'ה ! קצת רקע: יש לי רדיון 9600פרו 128מגה רפרנס של ATI , הלוח של הכרטיס הזה הוא חדש מבוסס על REV 1.3 של ה XT , ככה זה נראה לי לפחות לא שזה משנה... בכל מקרה לא מזמן היה לי 9600פרו של ספיר עד שה TVOUT שלו נדפק והחלפתי אותו, בחנות הביאו לי את זה וחשבתי שזה יותר טוב או שווה ערך מסתבר שספיר מחזיקה את הזיכרון על 300מגהרץ בעוד שרפרנס מחזיקים אותו ב200מגהרץ, עם אוברקלוקינג הגעתי ל220 שזה בכלל לא קרוב ל300 של ספיר (אגב ספיר מספקים זכרונות של סמסונג בעוד שהפרנרס מספק אצלי לפחות זכרון של hynix, לא שמעתי עליהם...) אז בעצם קצת נדפקתי :-\ אז בשביל זה באה השאלה שלי אליכם. ההתיעצות: אוקי אז אני רוצה לקרר את הזכרונות של הכרטיס מסך, הזכרונות הם בגודל סטנדרטי של נגיד 1.5X3 ס"מ (…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by singera,

קניתי היום וולקו 7 ואני מפעיל את הסלרון 633 ב950 על 1.85 וולט ושומר על טמפ עבודה רגילה (אינטרנט ווינדווס) של 19-27 מעלות

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by e-r-a-n,

אני חושב אולי לרכוש את הדבר הענקי מפלצתי הזה.. ראיתי בביקורת כלשהי בחו"ל, שאיזה אחד עם TI4200 עשה איתו אפילו אוברקלוק חזק ביותר מ 250/446 ל 305/550 והוא אמר שהוא שם חיישנים שונים באיזור או משהו כזה והטמפ' הייתה 34.. אז אני חושב אולי לרכוש אותו, אבל הוא כבד -מאוד-... וזה בעייה קצת, אני לא רוצה להגיע למצב שהכרטיס יפול יחד עם ה AGP לרצפת המארז.. אתם יכולים להוריד לי חשש מהלב ולהגיד אם זה דבר שיכול לקרות? או שהוא כבד אבל לא קריטי ? או ש.. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. BIOS -43-45 EVEREST -26 קודם כל למה בכלל יש תהבדלים האלה אני רק מודע שיש הפרשים לפעמים בין כרטיסי מסך (וגם זה רק ב5 מעלות +-) אבל במעבדים גם מה הנכון? ולמה הוא בכלל מזייף?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by b_e_n_i,

שלום.. אני באמצע אובר קלוק.. אז הינה הבעיה.. עשיתי תתזמונים של הזכרונות להכי נמוכים שאפשר.. העלאתי בעשר מגה הרץ הכל היה טוב ויפה והראה עשיתי אובר קלוק.. אבל שאני חוזר להעלאות שוב ..אני מעלה בעשר ושאני חוזר לווינדוס זה מראה שהמצב נראה כמו מקודם ולא אחרי הפעם השניה.. כאילו העלאה הראשונה נשמרה אבל האחרונה לא? מישהו יכול לעזור? דחוף..תודה.. לוח MA785GMT-UD2H של גיגהבייט.. ומעבד של איי אמדי X4 620.. אם צריך עוד מידע תגידו.. תודה. :nixweiss:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. טוב אז ככה נראה לי שהמעבד שלי חם יחסית למעבד במצב מנוחה המעבד הוא P-4 3 ghz lga 775 ישן אבל אני מאוד מרוצה ממנו דווקא צירפתי שתי תמונות משתי תוכנות שונות.. ניקוי אבק לא ממש עזר אז כנראה שריענון המשחה יעזור אבל אם כבר אז עדיף לי להחליף מערכת כי המאוורר סטוק הזה עושה רעש יותר מדי ככה שאני רוצה להחליף למאוורר שקט יחסית אבל חשוב לי יותר הביצועים =] התקציב שלי הוא גג 150 ש"ח הבאסה זה שאין לי כסף כרגע ואם משהו יקרה למעבד אני אבוד תנו המלצות.. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אז ככה. אחרי שהחלטתי אחרי שיקולים מרובים לא לקנות מחשב חדש מבוסס AMD, נשארתי עם המחשב הישן שלי (PENTIUM 3 450 MHZ SLOT 1, לוח אם מגעיל של LUCKY STAR או משהו כזה, 256 MB זיכרון SDRAM ו MSI GF4 חדש שקניתי כי שרפתי את הקודם) והוולקנו 7+ שתכננתי לשים על המחשב החדש שלא קניתי בסוף. לא רציתי לבזבז את הוולקנו אז אמרתי ננסה להתקין אותו על PIII שלי. היה לי ברור שזה לא מתאים לסלוט 1 אבל אמרתי ננסה אולי נמצא איזה שפצור. אחרי נסיונות ארוכים הגעתי למסכנה שאת ה HS אין מצב שאני מצליח לחבר, אז נשארתי עם הקודם (רק החלפתי את הפד במשחה טרמית), ושמתי את המאוורר של הוולקנו עליו (גם בשפצור עצבני ביותר, לקח לי המון זמן לחבר את זה כמו שצריך כי גם הייתה בעיית מקום בגלל שהמאוור גבוה מדי ונוגע בספק …

21. Started by manticore,

אני יודע שאם מסירים את קירור הסטוק מכרטיס מסך האחריות מתבטלת. נגיד והחלפתי את הסטוק בקירור אחר ופתאום אני רוצה לממש את האחריות, אני אוכל להחזיר את הקירור המקורי וזה לא יהיה מורגש? עד כמה הסרת הקירור מורגשת ונראית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אוקיי חברים תראו יש לי ויכוח עם חבר על איזה מערכת יותר חזקה..מערכת ראשונה : Amd Barton 2600M Geil Value 256X2 400 MHZ Dual NF7 SL-v2.0 SP97 המערכת עובדת על 11.5X216FSB. המערכת השנייה : Intel Northwood 2.8 GHZ @ 3.4 GHZ Abit ic7 Twinmos 256mb * 2 400 mhz SP94 המערכת עובדת על 14X238FSB עכשיו...טכנית נראה שהמערכת שלו יותר חזקה,אבל עשינו שנינו בדיקה ב - SuperPI,לי יצא 40 שניות לבדיקה של 1 מגה,ולו יצא 42 שניות עם אותה בדיקה. הוא מתעקש עדיין שהמערכת שלו חזקה יותר למרות שבבדיקות בנצ'מארקים אני תמיד מקבל יותר ממנו בציוני המעבד,מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by d3vil,

מישהו יודע על מאוורר 80 שמתקרב ל50CFM אבל מתחת ל35DBA? אם כן, שם דגם או משהו, או איפה אפשר להשיג אחד? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by uuu555,

http://www.corsair.com/us/hydro-series-h100i-extreme-performance-liquid-cpu-cooler.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by dranzer,

טוב אז חברים עשיתי oc נחמד למעבד שלי מ2.6 GHZ ל2.860 GHZ עכשיו הבעיה שאני לא יודע מה לעשות! הזיכרנות מגבילים אותי הם כבר על 816 MHZ וברגיל הם על 667 עכשיו אמרו לי לחלק את הזיכרון אבל אני לא יודע איך! אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד וטמפ' של המעבד עכשיו 50 ובמאמץ 60. תמונה למטה, תודה. אגב תסתכלו בeverest בdram:fsp ratio יש לי cpu/7 מה זה אומר?וחבר שלי אומר לי להשים 1:1 אבל אני לא יודע איפה זה בביוס.. הלוח אם הוא m2n-e הקירור הוא artic cooling frizer pro 64 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.