עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מדובר במאוורר 80mm!

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  2. שלום קניתי מחשב חדש ואני לא מבין במחשבים... יש לי מארז עם מאוורר אחורי 120MM והוא מורכב כך שהוא מוציא אויר מהמארז (כלומר אם שמים יד מאחורי המארז מריגישים אוויר ובפנים לא מרגישים אוויר) התווית של המאוורר כלפי חוץ המארז.. השאלה אם לא הרכיבו לי אותו הפוך? הוא לא אמור לתת קירור לתוך המארז? אגב, מהי הטמפ' המומלצת/הסבירה שצריכה להיות בפנים המארז?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by yair_gobani,

עשיתי בפעם הראשונה אובר לסלרון 1000 שלי עם לוח VIA- CA64-TC דרך הביוס העלתי מ100 ל110 ואחר כך ל120 אבל המחשב לא עלה אז הוצאתי את הבטריה....... אחר כך ניסתי דרך הג'מפרים והעלתי ל133 והמחשב עלה :D אבל אחרי שהוא קרא את הכוננים והגיע לשלב להעלות את הWINDOWS הוא נתקע :'( :'( :'( למשהוא יש פתרון שהמחשב לא יתקע נ.ב לא ההעלתי את ה VCORE (הוא על 1.51 ) בגלל שאני לא יודע איך בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by HwareNewb,

שלום! יש לי Ati Radeon x850xt של MSI והוא מגיע לטמפרטורה של 81-82 מעלות, ולפי מה שאני יודע הוא לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת. כמו כן, אני שם לב כי במשחקים כגון HL2, CSS,BF2,RTW וכדומה ה FPS מאוד לא יציב (בCSS למשל, הFPS נע בין 40 ל-140). השאלה היא האם יש קשר בין שתי הבעיות (כי כבר ראיתי מישהו שסבל מ-FPS לא יציב בגלל שהתחמם לו כרטיס המסך), והאם קירור כגון ATI SILENCER 5 יפתור את הבעייה. תודה

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  5. שלום כלולם! היום אני בא אליכם אם שאלה פשוטה... איזה נגד צריך כדי להביא מאוור 120מ"מ 0.38A ל7 VOLT?

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  6. היי, האם לכל מאורר/מקרר מעבד יש גודל סטנדרטי;והוא נכנס לכל מארז? בתודה רבה מאוד מראש... יוסי.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  7. שלום לכולם.... קניתי מחשב חדש, חלק מהחלקים הזמנתי מחו"ל כדי לחסוך :-) כרגע הכל מורכב ומוכן ואני עובד עליו. הנה המפרט שלו: לוח אם: Asus P5GDC Deluxe מעבד: Pentium4 2.8Ghz (Presccot 520) LGA775+Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan זיכרון: Kingston HyperX DDR 512x2 CL2 400Mhz כונן קשיח: Maxtor 160GBx2 Raid ספק כוח: OCZ Modstream 450W כרטיס מסך: Video card Asus N6600GT צורב: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X סידי: DVD LG x16 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window השקעתי המון, המארז טוב ומאוורר.... כל הכבלים מעוגלים, הכל יושב טוב והחוטים מסודרים! ללא אוברקלוק הטמפ' של המעבד היא בין 45-50 במנוחה, ובמאמץ היא מגיעה מקסימום ל 61 מעלות הלוח לא מתחמם מדי (איזור ה 40 מעלו…

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by summer69,

שלום לכלום! עקב החלפת הלוח שלי מ965p-ds3 לep45-ud3r, החלטתי לעשות שוב oc לe6300 המדקן שלי. אני כרגע עומד על 7X360 = 2500 MHZ ואחרי כל הבדיקות הכל עובד יפה, אני מתכנן להעלות עוד. השאלה שלי היא לגבי אימות הטמפרטורה - בסטיקי בפורום רשום שלמעבד שלי יש tjmax של 70 מעלות, מה שנותן לי 35 מעלו שת בload.... נשמע הגיוני? כאשר אני משתמש בtjmax של 85(כמו שראיתי בהרבה אתרים אחרים שככה צריך להגדיר) אני מקבל טמפ' של גג 50 במאמץ..... יש מקור רשמי מאינטל להגדרת טמפ' tjmax? חיפשתי אצלהם ולא מצאתי. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם ניתן לחתוך כבלים לא נחוצים? יש יותר מידי ובחצי מהם אני לא משתמש. הם מפריעים לזרימת אוויר (למרות שהם קשורים, עדיין יש יותר מידי), לא נראה טוב ולא נוח לעבוד עם מיליון ואחת כבלים לא נחוצים. אז אפשר לחתוך אותם? או אולי בכלל לנתק מהספק עצמו בדרך אחרת? כמו שכתבתי בתיואר, הספק הוא Thermaltake - 420APD שאלה שניה, איך אני מנתק את ההיטסיק מהגשר הצפוני? הלוח אם 8knp, ההיטסינק מחובר ללוח עם שני חיבורים, ניסיתי למשוך אותם החוצה ולא יצא, אני צריך להוציא את ההיטסינק בשביל למרוח בלו 2.

• 16 תגובות
    • 990 צפיות
  10. Started by G-BOY10,

סיירתי לי פה בגלריית המודים וראיתי שיש חלונות שקופים על דלת המארז כך שאני אוכל לראות את כל פנים המחשב... איך עושים דבר כזה?

11. מסיבה שאני לא מבין פעלתי על פי הוראות המדריך כאן ורכשתי עוד מעט ידע במדריכים נוספים ברשת ולמרות זאת אני יכול להעלות רק 7 נקודות FSB! מעבר לזה הוא לא מפעיל את המחשב עד שאני נותן לביוס להתאפס .. בבקשה עזרה, יש לי לוח אם MSI G31M3-F V2 GLAN

• 16 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

EVERCOOL PCACS http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14566 http://www.evercool.com.tw/products/pcac.htm שווה משו?

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by Access Denied,

www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm משהו מכיר את הקירור הנ"ל לכרטיס מסך ויודע איפה אפשר להשיג אותו?? אני מחפש את הקירור הכי טוב שאפשר לקנות לכרטיס מסך.. יש עוד הצעות (חוץ מזלמן)??

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by Galit17,

המחשב שלי: e6600 מעבד 965 ds3 gigabyte לוח 8800640mb כרטיס מסך 4 giga זכרון -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי OC למחשב בבאס הגעתי ל 350 ובמכפלה X9 וסיסטם ממורי מולטיפייר 2.0 כשאני מנגנת שירים במחשב הם זזים ממש לאט . וכשאני מבטלת את ה OC אז השיר זז חלק אני משתמשת בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER אגב גם הצבעים שמתנגנים יחד עם השיר זזים ממש לאט, וכשאני מקטינה את החלון הזה של השיר אז השיר מתנגן מהר . הרצתי את התוכנה OCCT הכל בסדר אין בעיות חום וכאלו גם בדקתי באוורסט ואין בעיות חום. כשאני מבטלת את ה OC המחשב חוזר להיות מהיר וכשאני עושה את ה OC השיר שוב מתנגן בקושי כזה. אני שמה תמונות של CPU-Z ושל הביוס שלי , הדבר היחיד ששיניתי ב…

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  15. לצערי תוצאות הOC לא כאלה מרשימות, וזה בגלל הלוח המעצבן שלי שלא מוכן לתת מתח למעבד יותר גבוה מ1.30, לדעתי אם הלוח היה נותן יותר מתח הייתי יכול להגיע בקלות ל3 ג'יגה. אני מקווה שמתישהוא באמצעות עדכון ביוס הלוח יוכל לתת יותר מתח למעבד, אגב עד לפני כמה ימים לא הייתי יכול לשנות גם את המכפלה של הHT, וMSI שיחררו עדכון ביוס שנותן אפשרות לשנות את המכפלה הזאת, אז אולי יש למה לצפות בעתיד. זה דגם לוח חדש, שמבוסס על צ'יפסט חדש (NF560) ועל פי ביקורות שקראתי הצ'יפסט הזה אמור להיות חיית אוברקלוקינג. אני יכול להגיע גם לOC של 2.75 אבל המחשב לא יציב ב100 אחוז. ועכשיו לשאלות, 1) כמו שאתם רואים לא שניתי את המכפלה של הHT, הסיבה לכך היא שהמחשב עובד יציב מאוד גם שהHT מוגדר למהירות שכ…

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  16. Started by JezpeRR,

שלום לכולם. אני כבר הרבה זמן מתעניין באובר לכרטיס מסך...אני עובד על אובר עם הכרטיס שלי (ג'יפורס 4 אמ איקס 440) אבל הקטע שיש לי כמה שאלות: 1. האם לכל חברה של כרטיסי מסך יש מהיריות שעון שונות (ליבה + זכרונות) ? או שזה זהה נגיד הרטיס שלי בסטוק 400\270 אז זה הרמה הכללית של ג'יפורס 4? או שזה מסתנה מחברה לחברה? 2. האם ברגע שאני עולה מעל מהירויות שעון (ליבה + זכרונות) של כרטיסים חזקים משלי נגיד אף איקס 5200 זה אומר שהכרטיס שלי נחשב עכשיו אף איקס 5200 או למה שהגעתי אליו ברמה של מהיריות השעון או שיש לסדר עוד דברים כדי להגיד שיש לי כרטיס אחר? 3. איפה אני יכול לברר לגבי וולט מוד לכרטיס מסך שלי? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי...אגב אני אשמע לעצות לשיפור האוברקלוק שלי ( 335 לליבה ו475 לזכרונו…

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  17. שלום... אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל כרטיס שלי ואני לא ממש יודע איך עושים את זה... אוברקלוק לכרטיס מסך הוא להתקין מערכת קירור למעבד? זה הכל? לא הצלחתי למצוא מדריך.. אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני אשמח.. אני חדש בתחום..

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  18. יש לי כרגע VF900-CU ובאתר כתוב שהוא עובד בשקט של 18DB עכשיו כל החברות האחרות מפרסמות את הרעש בעוצמת DBA...השאלה היא איך אני יכול להפוך את יחידות הDB לDBA..

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  19. Started by oleg_rak,

היי !!!! יש פנטיום 3000 ספק 400 וואט קניתי גוף קירור zalman 7000b-alcu led הטמפ מגיעה ל50 מעלות במנוחה האם זה טוב???????????????

• 19 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by ProRules,

היי חברה. קיצר אני עוד מאט מזמין XSPC RASA 750 אבל אני לא יודע איזה רדיאטור לקחת. יש את RS240 ויש את RS360. עכשיו יש לי מארז HEC 66RC. הרדיאטור של ה 120X2 ניכנס מקדימה מצויין. ה3X120 אני לא בטוח הוא 397 מ"מ... וגם אני לא יודע אם יש מספיק גובה בתוך המארז אין לי איך לבדוק. אבל בכל מיקרה אני יצטרך להוציא ת צורס דיסקים מחוץ למארז עם ה 3X120. השאלה גם אם יש כזה הבדל גדול?(בין ה 120X2 לבין 120X3) תודה!

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  21. Started by liav12,

ממ מחשב חדש לא שלי של הדוד, רק רציתי לראות אם התוצאה של ה6600 היא בסדר למחשב כזה P.4 3GHZ 64 BIT 6600 MSI 1024 MB SAMSUNG לוח אם לא זוכר בדיוק וכל השאר זה כבר שולי. עריכה: מצטער אבל נמחק לי השאר בטעות 13,330 ב 2001 פשוט לוקח שנה להוריד את החדשים מהאתר שלהם חוות דעת?

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  22. Started by rotem_o,

שלום לכולם, בצער רב המאוורר הקדמי במארז שבק חיים (המאוורר המקורי של Compucase), לכן ברצוני לקנות את ה-Slip Stream במהירות 1600RPM, אך רוב הזמן ארצה שיעבוד במהירות נמוכה יותר. השאלה היא האם ניתן לשלוט במהירות מאוורר זה דרך תוכנה או שחייב בקר חיצוני? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by aviad3,

אני מתכנן לקנות i5 6600k ולבצע בו המהרה איזה קירור הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  24. Started by Yookidoo,

ברשותי קירור למעבד mugen 2 או 3 לא זוכר, בקיצור הורדתי אותו לפני כחצי שנה נעבדו לי הברגים .שאלה איפה אפשר להשיג ברגים או להתאים ברגים אחרים?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  25. Started by evy,

אבא שלי הביא מהעבודה ספריי שנקרא J-747 (JUMBO) אני יכול לסמוך על הספרי הזה ולשמן את המאווררים של המארז והמעבד איתו? הוא יכול להיות שימושי כמו wd40? (רשום על הספרי שהוא לניקוי ושימור מתכות ברמה גבוההובטיב מעולה...מונע חלודה....משחרר חלקים מעים....אידיאלי לטיפול בכלי נשק.....מחשבים(מה הכוונה?)....מע"כ הצתה של רכב...וכו וכו) אם כן מהי דרך טובה לשמן?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.