אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
אוקיי אז לפני שאני מתחיל בכלל להסביר את הבעיה(בעיות) אני אדגיש שזהו לא המחשב שלי !! אז ככה. המחשב של חבר שלי התחיל לקצר לו לפני כמה זמן זאת אומרת שהוא היה משחק במשחקים או סתם גולש וםתאום הוא היה מתכבה לו לאחר מספר פעמים הוא פתח לראות מה קורה שם בתוכו שלעזעזאל עושה את זה ! הוא ראה שהחוטים היוצאים מהספק למין חיבור מולקס גדול זה שמתחבר ללוח אם החיבור הראשי אחד החוטים שם החוט הצהוב הוא זה שגורם לבעיה מאה אחוז. עכשיו הלכנו לחנות מחשבים שכונתיתי עם הבעיה וראינו שאחד החוטים שמתחבר נשרף בתוך הפלסטיק והותיר סימן שחור ונאמר לנו שצריך להחליף ספק עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להחליף את כל הספק או שאפשר רק את הכבל הראשי הזה שיוצא מהספק? עכשיו עוד בעיה לפי מה שאני הסתכלתי וראיתי על הציפ…
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום כלולם! היום אני בא אליכם אם שאלה פשוטה... איזה נגד צריך כדי להביא מאוור 120מ"מ 0.38A ל7 VOLT?
-
- 14 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://www.rautermods.cjb.net/ יש שם מוד לעכבר ... ממש מגניב ... עוד לא שמעתי על אחד כזה ..... אבל בהקדם אני מוריד את העכברים הישנים שלי מהבוידם ועושה ניסווים ..... ממש דברים יפים .... גם המוד על הפלאפון חביב ....
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי יש לי gf3 ti200 של אסוס ואני רוצה לעשות לו המהרה אז אני מבקש תוכנה טובה בשביל להמהיר (אני לא רוצה לגעת הכרטיס עצמו) והוראות על איך לעשות את ההמהרה
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי וודו 4 4500 ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק לא רצחני אבל לא קטן. אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשים היטסינק ומאוורר של המעבד על כרטיס מסך רגיל...? ואם כן איך אני מוריד את ההיטסינק של הכרטיס מסך והמאוורר ושם אותו אחרי זה על הציפ'סט של הלוח? מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משהו רציני למעבד שלי לקרור יש לי כמה סוגים של חברות שאני רוצה לקנות מהם אני מחפש משהו רצני לOC מי מקרר טוב יותר?? וגם שיכנס ל לוח אם שלי מעבד 3.2 לוח עם ABIT MAX 3 החברות של הקירור AERO COOL-DP-102 1 2 VANTEC-AERO FLOW-VP4-C7040 3 THERMALTAKE-P4 SPARK 7 4 COOLMASTER-IHC-H71 אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הציפ'ים האלה (שנמצאים לדוגמא בקורסאר או בקינגסטון הייפר איקס) פשוט לא מאפשרים להעלות מעל ל255, אם אני לא טועה גם ב- sync וגם ב -async. עד עכשיו תכננתי ללכת על 2.6C ועל Corsair XMS3500, אבל כנראה אני אאלץ לבחור בזכרונות אחרים.. בכל אופן אם מישהו נתקל במחסום אני אשמח לשמוע
-
- 17 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד שלי רועש כמו טרקטור אבל אני חייב שהוא יעבוד ב 3 אלף סל"ד בגלל החום... אם אני אשמן את הצירים הוא יסתובב יותר בשקט או שמשהו אחר גורם לו להיות רועש ?
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי ברשותי מעבד 478 פרסקופ 3.2. כרגע הטמפרטורות הם 50 מעלות במנוחה 65 במאמץ איזה גוף קרור מומלץ ?? מחיר עד 250 ש"ח תודה
-
- 19 תגובות
- 975 צפיות
-
-
E8400 freezer 7 pro p35-ds3l בקיצור המחשב קרס לפני חצי שעה כשיחקתי בCOD4 ואז הוא סירב לעלות..בערך 20 דקות והמוורר עבד בטירוף כשהמחשב סוף סוף עלה ראיתי שהמעבד חזר ל 3.0GHZ הוא היה על 3.6, אבל אז הורדתי ל 3.5 בגלל התחממות יתר [חבל שTMS לא שמו לב לזה] זה קצת הוריד את הטמפ' עכשיו הבעיה שלי היא שהמעבד לא ממש קר כרגע, הוא על 45-50 במנוחה [עכשיו] יכול להיות שהמתח עדיין נשאר? ורק הFSB ירד? ואם כן, איך אני בדיוק מוריד את המתח ועד כמה אני צריך להוריד את המתח? תודה מראש מאוד מאוכזב מTMS
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני צריך מאווררים חזקים כי המעבד שלי מתחמם ועושה לי ריסטים כמו מטורף תמליצו לי על מאווררים טובים וזולים
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת האם גלאי החום שלי ממוקם כראוי והאם הטמפרטורה שהוא מספק היא טמפרטורת המעבד לצרכי OC ובכלל. הגלאי ממוקם כמה מילימטרים מאיזשהו היטסינק הנמצא ליד ה-CPU - ראו תמונה מצורפת. האם זהו המיקום הרצוי? האם לצרכי OC אני יכול להסתמך על הטמפרטורה שהגלאי נותן לי? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm + Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply שילוב טוב?
-
- 15 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איך הכירור הזה שווה? בעיקר בשביל שקט ועולי קצת OC https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2517
-
- 19 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מהו הלוח אם הטוב ביותרלאוברקלוק במעבדי amd התקציב שלי זה עד 600 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחר כ5 שנים שהמעבד ברשותי, התלבטתי אם לשדרג אותו או לעשות לו OC, והחלטתי לעשות OC. כל התהליך לקח כשבוע עם הרבה ניסוי וטעייה עד להגעה ליציבות ומהירות מירבית עם הקירור הבהמתי D15, לאחר שהקירור הקודם לא סחב כלל (נינג'ה). עם הקירור החדש המעבד לא עובר את ה55 מעלות ב4200מ"ה, כאשר הקירור הקודם הגיע ל70 מעלות ב3400מ"ה. קראתי המון לפני שהתחלתי את התהליך, ובסופו של דבר נעזרתי בעיקר בשני המדריכים האלו: http://www.tomshardware.com/forum/263043-29-1156-core-core-overclocking-guide http://www.overclockers.com/3-step-guide-overclock-core-i3-i5-i7/ כיוון שיש לי 8GB ראם מהסוג הפשוט ביותר ללא צלעות קירור של חברת Transcend, לא ניס…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2L . לוח אם פשוט מאוד עבד טוב כשנה וחצי , ועכשיו התחיל להתחמם בצ'יפסט. הבעיה בו שאין שום סנסור לטמפרטורה של ה NB אבל עדיין כשאני נוגע בו הוא רותח. אין לי מדחום שמתאים למדוד טמפרטורה שלו אבל הכרטיס מסך שלי כרגע 55 מעלות וכשאני נוגע בו אני מרגיש פחות חם מה NB (לפי מה שאני יודע טמפרטורה נורמאלית של צ'יפסט היא 40 מעלות) אני חווה קריסות של המחשב פעם ביומיים בערך ואני חושב שזה בגלל הצ'יפסט כי הרכיבים האחרים בסדר. יש לי מארז ג'נרי , אבל יש לי מאוורר אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד בצד לדעתי זה אמור להספיק אבל עדיין הוא חם. מה אתם ממליצים לי לעשות איך לקרר אותו? קירור מיוחד לצ'יפסט לא בא בחשבון כי הוא תקוע בין הקירור של המעבד לכרטיס מסך ובמרווח …
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
פעם שנייה שאני מתקין SP1 ושוב נפלתי פעם שעברה גם היו בעיות והסרתי SP1 כרגע התקנתי SP1 ועכשיו המהירות שעון עומדת על מכפלה 6-7 ומהירות שעון באזור 800 במקום 2500 הנייד הוא I5 460M 2.5GH הסתכלתי בביוס אבל אין אפשרויות ניסיתי רק לבטל SPEEDSTEP ואז המהירות שעון עומדת על 1600 שזה עדיין לא 2500 הפעלתי משחקים כבדים לראות אם זה יגרום לשעון לטפס למקסימום שלו אבל הוא נשאר תקוע זה מעצבן עכשיו צריך להסיר SP1 ואת כל הדברים הנוספים שהותקנו בוינודס אפדייט היו שם כל מיני NET RUNTIME הלכתי לאתר של אינטל אבל אין שם מה להוריד או עדכונים http://bayimg.com/dAIcKAadk אני מפספס משהו? עכשיו אני רואה שנמחקו לי שנקודות לריסטור לעזאזל עשיתי במיוחד נקודת גיבוי וקראתי לה PRE SP1 …
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המארז : ANTEC 300 http://tms.co.il/pictures/products/big/antec-300.jpg הכרטיס מסך : 4850 PCS http://www.esc.pl/images/graficzne/atipcie/PowerColor/4850.pcs.pop.jpg יש לי הכנה למאוורר בדלת שלא מנוצלת, חשבתי להוציא מהמאוורר של הכרטיס מסך איזושהיא תעלה\מנהרה, שתלך עד להכנה למאוורר שיש בדלת. כרגע קשור ספוג דק ועדין לחור בדלת. בנתיים יש לי שני רעיונות איך לעשות את זה, הראשון זה למצוא חומר גמיש\כבר בצורת מנהרה שתתאים, לקשור אותו שם על הכרטיס לקשור לדלת. הרעיון השני הוא למצוא 8 חתיכות של כל חומר קשיח ולבנות את המנהרה בעצם משני חלקי, הראשון שיוצא מהכרטיס כלפי מטה, שיהיה הקצר יותר והשני שמחובר אישהו לחלק הראשון ומקביל לקרקע כך שיהיה מחובר לחור שבדלת. יש רעיונות לחומרים מתאימים\רעי…
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
זה המפרט שלי בצד והלוח אם שלי לא מאפשר לעשות oc אני מעדיף שלא לשדרג את הלוח אם מעבד וזיכרונות אלא רק לקנות לוח אם משומש או חדש שיאפשר לי לעשות oc למעבד כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך מה אתם אומרים על הלוח הזה P5Q PRO TURBO או GIGABITE: EP43-UD3L (775 C2Q 1333Mhz intel P43 DDR2 1333 PCI-E מה אתם ממליצים לי לעשות? אני משחק על רזולוציה של 1680X1050 ועוד שאלה אני חייב לפרמט?! אני ממש מעדיף שלא! יש לי ויסטה אולטימייט 64 ביט
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, אני כרגע עם קירור סטוק (מאינטל) למעבד Intel Quad Core Q9550 (2.83GHz) (בלי OVERCLOCK), אך הוא מרעיש ואני מעוניין לקנות קירור שקט, איכותי ואמין. אפשר הצעות? פרטים (אני נותן הרבה פרטים): * לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 * כרטיס מסך Geforce 260 GTX * ספק ENERMAX PRO82+ 625W תודה רבה
-
- 19 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד AMD בתצורת S939 (זו שקדמה ל-AM2) אבל למיטב הבנתי יחידות הקרור הנפוצות בעלות תאימות לאחור (או שמכניזם האחיזה פשוט נותר זהה למרות המעבר לתצורה חדשה). המחשב ישן, ואני מאמין שיחידת הקרור שאקנה לא תוכל לשרת אותי במחשב שיחליף אותו בעתיד, אך מאחר ואין לי כוונות לרכוש מחשב חדש כעת ואני רוצה לשמור על שפיות, אין לי ברירה אחרת מלבד רכישה של יחידת קרור חדשה. הקריטריון הראשון והחשוב מכל הוא שקט; לביצועים חשיבות משנית. אף רכיב אינו מומהר. עלי להודות, הקרור במחשב אינו אופטימלי: מאוורר 120 מ"מ בודד שמכניס אוויר בחלק הקדמי התחתון של המארז ומאוורר בספק הכוח. בנוסף, אני מתאר לעצמי שגם חוסר הסדר בפנים המארז לא מניב תרומה חיובית. אני מתקשה להאמין שסידור הכבלים ו\או נקיון תק…
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף שתי מאווררים למארז, אחד ברצפה ואחד בגג. חשוב בעיקר ההכנסת אויר (CFM) מאשר השקט, אבל שלא יהיו מרעישים מדי.. רעש סביר, מאוורר איכותי, תקציב 50-60 שקל למאורר.. עריכה: מדובר על מאווררי 120MM למארז CM690
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בעיקרון מדובר על מחשב אחר בבית... מארז מאד מאוורר (TT מהסדרות הגדולות).. טמפ' מעבד ללא מאמץ 75C ממוצע... פעם אחרונה שחידשתי את המשכה הטרמית הייתה לפני איזה חודשיים - שלושה בסה"כ וזו היתה משכה איכותית (לא זוכר חברה, הגיעה באריזה כמו לק ועלה 40).. הגיוני שהיא התייבשה כל כך מהר?? ויכול להיות שהטמפרטורה כזו גבוהה בגלל שהיא התייבשה? גוף קירור STOCK של אינטל P4 + מאוורר שמסתובב משהו כמו 3500 לפי אברסט וניקיתי אותו וגם את החריצים בגוף קירור.. גם הטמפ' לפי אברסט.. דרך אגב, בזמן שהמעבד היה 75-77C האברסט כתבה שללוח אם יש 28c.. אני חושש שהמעבד מתחמם מעצמו איכשהו.. לא עבר OC.. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-