אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החומר הזה בארץ? או איך בכלל קוראים לו?
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
רעיון שעלה לי הערב לתאורת מארז ה ultra HTPC הוא רעיון די פשוט אך משגע. בדפנות המארז ימוקמו לדים שיקרינו אור אל פנים המארז, ולמעשה הם יתחלפו לפי שליטה חיצונית או שליטה דרך החיבור המקבילי. הלדים הם בראש ובראשונה 15 לדים UV שיפוזרו על גבי דפנות המארז, ולאחר מכן 5 לדים RGB על כל דופן של המארז (10 סה"כ) מה שיתן את האפשרות לצבע כחול אדום וירוק, ככה שהמחשב יהיה ממש זוהר בכל צבעי הקשת. הרעיון ימומש עוד הערב ומחר, אני אעדכן. דפנות המארז - כאן ימוקמו הלדים לדי ה-RGB : לד ה UV - (מצלמות לא מזהות UV ולכן זה נראה ככחול) לד המשלב כחול וירוק בגוון ים שני כחולים מבנה לדי ה RGB - ארבע רגליים. אשמח לתגובות, אבנר
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המארז הבא(בשחור) ולהוסיף לו (אולי יש כזה מקורי?) חלון בדיוק כמו המארז בכחול---> http://www.hwzone.co.il/gallery/album50/aam איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה(האמת היא שזה נראה לי אורגינל).
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני חדש בעסק הזה אני מנסה לבצע OC למעבד E8400, ניסיתי כל מיני נסיונות והגדרות אבל המחשב לא מצליח לעלות [ אני מקבל הודעת שגיאה שה Overclock נכשל או שהוא לא מזהה את ה CPU] ולמרות שאחרי שהוא כותב שה OC נכשל כתוב לי בביוס שהמעבד עובד על 3.6GHZ. מה אני עושה לא בסדר? עריכה: בנוסף אני מקבל גם ההודעה הבאה Unkowen cpu detected, a bios update is required to unleash its full power
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס של Sapphire Radeon9600 רגיל.. לעלות לו את התדרים ל500Mhzליבה ו 600Mhzזכרון. תדרי עבודה של 9600XT. הבעיה היא שכשאני מנסה לעבור את ה465Mhz הוא נכבה,ואני רואה מסך שחור. כאילו הוצאתי את הפלאג של המסך מהכרטיס מסך. קניתי מאורר Zalman 120מ"מ. נגעתי בגוף קירור של הכרטיס,הוא לא חם.. גם ב3D Mark05 שהייתי קרוב למצב שהוא נכבה,מבחינת תדרי עבודה,במבחנים הכרטיס נשאר קר. מה זאת התופעה הזאת ומה עושים? ועוד שאלה... בכרטיס יש ג'אמפר כחול,יכול להיות שהוא קשור לבעיה?
-
- 18 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים עם מעבד 805 אינטל . עכשיו ראיתי עם האוורסט שהטמפ' קצת גבוהות למעבד ...אז קניתי גוף קירור חדש . את הדגם הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8512 עכשיו אני קצת מבולבלת...על גב הגוף קירור הזה יש ריבוע ועליו שכבה מאוד דקה של חומר בצבע אפור (תרמי?) ..לא ידעתי שזה משחה עד שנגעתי קצת עם האצבע. השאלה שלי האם זה בעצם המשחה התרמית של הקירור ואז אני לא צריכה לקנות משחה בנפרד (ARCTIC SILVER לפי מה שמומלץ כאן) .. במידה וזה המשחה ,האם אני צריכה פשוט להחליף את הקירור וזהו (ואז יהיה מגע של המשחה על המעבד במשחה של הגוף קירור) או שצריך גם להחליף את המשחה המקורית שיש על המעבד או להסירה בכלל ?? אני מקווה שלא סיבכתי ...אני פשו…
-
- 14 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי Q9550 P5Q PRO לוח BIG TYPHOON 120 מאוורר PCPOWER&COOLING 750W ספק וזכרונות במהירות 800MHZ. רציתי לשאול, אם אחליף את הזכרונות ל1066MHZ, ואת המאוורר למשהו חדש יותר, האם זה ייתן לי OC טוב יותר ויציב יותר?
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G210 בקיצור הכרטיס מגיע ל 55 בלי מאמץ ועם קצת מאמץ ל65 מה אני יכול לעשות? בדקתי והיה כתוב שהוא לא צריך לעבור ת 55 והוא מגיע לי ל 55 בטיבעי
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות O.C לכרטים 8800GTS 320MB MSI איך אוכל לעשות זאת בצורה הטובה ביותר כפי שראיתי יש אפשרות לעשות זאת דרך הדרייבר פשוט לסמן שם אופציה ב VGA CLOCK שיניתי לרמה הגבוהה ביותר שם שהיא 6 אבל לא הרגשתי שינוי ויש שם עוד אופציות של CORE CLOCK שלא יודע מה זה אומר אבל יש אפשרות להזיז להגביר שם 2D CLOCK 3D CLOCK שעומדים כרגע על 575MHz ומתחת רשום MEMORY CLOCK שעומד על 1700MHz לא מבין מה זה גם אומר תעזרו בבקשה להגיע לתוצאה יפה ב 3DMARK שכרגע אני עומד על קרוב ל10000 ברזולוציה של 1024X768 ועוד שאלה האם עדיף לעשות OC דרך הביוס או דרך הדרייבר והאם להוסיף מתח חשמל לכרטיס מסך בביוס או להשאיר אותו על אוטו אינני מתמצא בזה ולפי התרשמותי מהאתר יש פה אנשים שמאוד מתמצאים …
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, הנה המפרט שיש לי כרגע : i7 3770K 4.2GHz kingston beast hyperx 1600mhz 2x8GB Asus p8z77-v NH-D14 CPU Cooler טוב אז כרגע אני על 4.2GHZ ושאני משחק לדוגמא BF3 אז ה vcore הוא בין 1.05-1.2 . ניסיתי להריץ את המעבד על 4.5GHZ וה vcore היה 1.33-1.49 ורציתי לדעת האם זה מסוכן להריץ את המעבד על vcore של 1.49 ? מה ה vcore האופטימלי בשבילי? ואיך לדוגמא לאנשים שמריצים את המעבד על 4.8GHZ יש vcore יותר נמוך משלי?? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם : GIGABYTE 7VRXP. מעבד: AMD 1800XP עם צלעות קירור סטנדרטיות ( לא משהו מיוחד ! ). כרטיס מסך: HERCULES Prophet AIW 8500DV. תוכנת בדיקת הטמפרטורה המגיעה עם הלוח אם. בד"כ המחשב עובד בטמפרטורות 60 - 68, וכאשר מריצים משחק פשוט עם טמפרטורת חדר של כ- 27 מעלות, הטמפרטורה של ה- CPU מגיעה ל- 70 מעלות ! האם 70 מעלות זו טמפרטורת עבודה נורמלית של AMD 1800 ? במידה ולא - אנא הציעו דרכי פעולה... תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
זה הOC הראשון שעשיתי בחיים שלי לרכיב כלשהו ואני צריך חוות דעת עליו. אחרי 40 דקות משחק BF3 על ULTRA הטמפרטורה מגיעה ל64C בתוכנה HWMonitor ול66C אחרי שעה וחצי משחק. והכל תקין לגמרי, לא נתקלתי בשום ירידות FPS או בתקיעות ותקלות אחרות כלשהם. ולמען האמת, הOC ממש עוזר בBT3. האם כל זה אומר שהOC שעשיתי הוא טוב מאוד ומצוין לשימוש? אני אשמח לתגובות. תודה. אגב, זה דגם הכרטיס שיש לי http://www.tms.co.il/product/11016 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המארז בנוי ככה למי שלא יודע : 4 מאוררים של 80מ"מ קדמים ושתי מאוררים אחורים של 80מ"מ שקופים + מד טמפרטורה שמוצאים אוויר אשר אותם אני מקבל עם המארז.. והמצב שלי הוא כזה אני מתכנן לעשות OC ולכן אני צריך קירור טוב יותר אשר 3 מאוררים ( 2 מאחורה פולטים אוויר ו1 בדלת מכניס אוויר ) חשבתי על מספר אפשרויות: 1. מצאתי את זה בנועה מחשבים TTTHERMALTAKE A1873 - 4 Channel 8025 VR Fan Kit with 3.5 control 4 מאוררים של TT + שליטה ב 160 שקל שזה מאוד מאוד זול אבל החסרון בזה שאין לי מד טמפרטורה ואני לא מבין מה יעזור לי שליטה עם אני לא ידע מה הטמפרטורה למרות שזה עדיין טוב ( הרי איך אני ידע מתי לשלוט :\ ) 2. ודבר שני מצאתי את זה בפנדה Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A1357 שז…
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך מדגם: ATI Radeon 9500PRO 128MB 128bit אני צריך לקנות קירור טוב ושקט שיתאים לכרטיס אין לי בידיוק הגבלה של מחיר .... תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי יש לי gf3 ti200 של אסוס ואני רוצה לעשות לו המהרה אז אני מבקש תוכנה טובה בשביל להמהיר (אני לא רוצה לגעת הכרטיס עצמו) והוראות על איך לעשות את ההמהרה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
היי, המעבד לאחרונה מתחמם מעבר לרצוי [למעלה מ-76 מעלות] ואני זקוק להמלצה לקירור בעד 200 ש"ח. בתודה מראש נ.ב עדיף לחסוך כמה שניתן. ועד כמה זה מורכב להרכיב את הקירור לכ.מסך? חשבתי על שתי האופציות האלה [לכ.מסך + מעבד]: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6000 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1622 לקירור לכ.מסך [8800GT] צריך להוסיף מאוורר/ים?
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
בריבאונס הזה תוכלו לשלוט גם על עוצמת המאוררים עד כ- שלושה מאווררים וגם תוכלו לשלוט על הקתודה שלכם. הריבאונס מגיע עם קתודה וגם הפאנל של הריבאונס ממש יפה ומאחוריי כפתוריו יש לדים ירוקים יפים, מחירו בח"ול כ- 39.99 דולר.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם הטמפ' שמופיעות בתמונה נורמליות ל P4 1400 , ומה מסומן באדום שם ומה זה אומר? וגם אחרי שאני מפעיל את התוכנה זה מצפצף ומראה לי את המסך הזה והאדום מהבהב, למה? http://www.geocities.com/fielz2002/prob.JPG
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אמנם יש לי AMD XP 1700+ וכבר ראיתי שיש כאלה התמהים למה מישהו ירצה להמהיר אותו אבל מכיוון שאני מריץ תוכנית חישובים קטלנית שדורשת זמן עיבוד ממושך אפילו במחשב כזה, אני רוצה בכ"ז לסחוט את הלימון עוד קצת אם אפשר. כרגע, בעזרת EASYTUNE ללוח אם 7VTXH+ אני עובד ב-FSB 147 ביציבות בלי שום שינוי אחר במערכת (מארז פתוח ואוורור עוזרים לבעיית החמום - 48 מעלות ב-FULL LOAD). מעבר לזה, מערכת נופלת בסוף. רציתי לשאול בעניין שנוי המכפלה. לפי מה שהבנתי במחשבי AMD זו פעולה לא פשוטה והנה הסתכלתי בחוברת של הלוח ומתברר שמה שמכוון זאת נקרא CLOCK_RATIO המורכב מחמישה מתגים הניתנים (לפחות למראית עין) להסתדר בכל צרוף שארצה. כרגע הם נמצאים במצב מכפלה 11 ולפי החוברת יש אפשרות ל-11.5, 12, ו-12.5 ומעלה (…
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 200 ש"ח יהיה OC קל. חשוב מאוד שהקירור לא ידרוש פירוק של הלוח. הלוח הוא Gigabyte X48 DQ6 מארז Tagan EL DIABLO תודה
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה זה סינק? ולמה צריכים אותו במחשב שלנו? בתודה מראש לעונה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קראתי לאחרונה באתר כתבות על אמצעי קירור חדשים שיצאו.. בראשון כתוב שהוא עשוי כולו מנחושת משום שהנחושת מוליכת חום מצויינת, מובן וידוע ואחרי זה רשום שהוא קצת כבד... בכתבה השניה רשום שהוא עשוי כולו מאלומיניום בשביל שיהיה קל.. ואם ידוע שהנחושת מוליכת חום יותר טובה, אז למה לשים אלומיניום??? והשאלות שלי הן..... @=> מה יותר חשוב, משקל\מוליכות חום? @=> למה זה משנה המשקל של כל גוף הקירור?
-
- 15 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כמה זמן מעבד יכול להחזיק עם OC קטן כדיי להגיע מרמה של מעבד 6300 למעבד 6400 ?
-
- 21 תגובות
- 991 צפיות
-