עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. היי, המפרט שלי בצד. שדרגתי את הספק, RAM והכרטיס מסך. הכרטיס מסך בOC והמעבד לא יציב בתדר הזה. זה מאכזב כי סופסוף יש לי ספק נורמלי... למה זה קורה? התחיל צפצפוף אחרי הOC וההגדרות של הOC נמחקו מהBIOS אחרי זה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אוקי זה היה ב100% מאמץ http://your-images.org/pics/356fc080d43d1196ae64afaab57e9e4e.JPG עכשיו לפני זה, ההפרש בין הcores היה בסביבות ה15 מעלות[!] זה הגיוני? והטמפ' סבירות ב100% מאמץ? E8400 @ 3.64 ו freezer 7 pro וכרגע במנוחה הטמפ' 50-59 אגב, לא שמעתי שהמאורר התחיל לפעול יותר מהר..זה הגיוני? אם לא,יש דרך לשלוט על המאורר ? [רק לא ספידפאן]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by רפאלח,

היי חבר'ה, לאחר כ5 שנים שהמעבד ברשותי, התלבטתי אם לשדרג אותו או לעשות לו OC, והחלטתי לעשות OC. כל התהליך לקח כשבוע עם הרבה ניסוי וטעייה עד להגעה ליציבות ומהירות מירבית עם הקירור הבהמתי D15, לאחר שהקירור הקודם לא סחב כלל (נינג'ה). עם הקירור החדש המעבד לא עובר את ה55 מעלות ב4200מ"ה, כאשר הקירור הקודם הגיע ל70 מעלות ב3400מ"ה. קראתי המון לפני שהתחלתי את התהליך, ובסופו של דבר נעזרתי בעיקר בשני המדריכים האלו: http://www.tomshardware.com/forum/263043-29-1156-core-core-overclocking-guide http://www.overclockers.com/3-step-guide-overclock-core-i3-i5-i7/ כיוון שיש לי 8GB ראם מהסוג הפשוט ביותר ללא צלעות קירור של חברת Transcend, לא ניס…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by eyaffe,

שלום יש לי P4 3MHZ PRESCOT עם 4X512MB זכרון 533MHZ לוח של ASUS 925X והמחשב ממש איטי איך אני מזרז אותו בעיקר את הזכרונות שמראים באוורסט רק 200. תודה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מה התצורה שבה הכי כדאי להשתמש ב 3 מאוורים לקירור מארז, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד בצד.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by סער_שי,

בינתיים: PCMark2002: באס 420: CPU - 13186 Memory - 25263 HDD - 1530 באס 400: CPU - 12568 Memory - 24254 HDD - 1512 Stress Prime - מנוחה - 43 מעלות (הביוס טוען 47), טמפ' מקסימלית 61. הבעיה היא שהוא טוען שיש לי שני CPU ואני מנחש שהוא מתכוון לשתי הליבות. הוא אמר לי להפעיל את התוכנה פעמיים, במקביל. אבל אז הטמפרטורות עולות הרבה יותר. הכוונה היא באמת לשתי הליבות? והאם זה אומר שאני לא יכול להשתמש בהן במקביל בעומס כבד? הרצתי Prime אחר והטמפרטורה הייתה יותר נמוכה. יש לציין שהמזגן עובד והטמפ' בחדר היא בערך 23 מעלות.

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז ככה המעבד שלי i5-570 עכשיו על 3.6 ואני לא רוצה להעלות יותר מתח ופה ושם הוא גם די נתקע יש לי לוח אם dk-p55 t3eh9 עכשיו הלוח אם הזה מחייב אותי בשביל להפעיל turbo boost אז גם להפעיל את הstepbystep שזה יעני מוריד לי את המכפלות וזה בהתאם לצריכת חשמל ואמרו לי שזה בעייתי מצד אחד אבל מצד שני בטוח אז אני צריך ייעוץ בשביל להגיע ל3.8 זה תקין להפעיל את שניהם ביחד? או שעדיף להימנע מיזה?

8. Started by thegodx,

תגידו לי מזל טוב סוף סוף הצלחתי לעשות OC יציב!

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Davidmag1,

הטמפ' של המעבד שלי שהוא לא בOC היא גבווה מידי הינה הטמפ' בדיקה עם realtemp\everest הטמפ' הכללית לא רק של המעבד היא בסדר??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפי מה שאמרו לי אז לא אבל....הייתי חייב לברר בעצמי...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי לוח אסוס עם מעבד AMD. מה זה Q-FAN? הבנתי שזה מאפשר ללוח לשלוט על מהירות CPU FAN. מה זה Cool n' Quiet? גם זה קשור, לא? האם אפשר לעבוד עם שניהם? ואיזה מהם עדיף? (לוח A8N-E ומעבד Athlon 64 X2 4400).

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by or_17d,

אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, נשברה לי תושבת גוף הקירור של המעבד בלוח אם Asus M2NPV-VM, מעבד AMD בתושבת AM2. הדבקתי את החלק שנשבר עם דבק מהיר. הפתרון החזיק לכמה ימים, ועכשיו התושבת נשברה שוב. לוח האם נקנה ב-2006 וכבר איננו מכוסה באחריות. תמונה מצורפת. מה עושים? תודה רבה! רון. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by INFERNO,

ההיטסינק של המעבד מתחיל להפליץ הוא נתקע ואז ממשיך לעבוד אני רוצה לקנות היט סינק על איזה אתם ממליצים ? יש לי מעבד P3 700 וכתוב על הסוקט FC-PGA 370

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Theoldadam,

אני לא בטוח אם זו בעיה או לא... יש לי מחשב שלראשונה הגיע אלי אתמול חדש דנדש מעבד 4 ליבות התקנתי עליו ויסטה 64 ביט והרצתי בדיקות בשביל לבדוק את הטמפרטורה יש לי קירור אוויר של טרמלטק הכי יקר שהיה בחנות אבל משום מה 2 ליבות עומדות על 56 מעלות והשתיים האחרות בין 32-37 אין לי מושג למה זה קורה יכול להיות שבמעבדה לא עשו עבודה כמו שצריך או שזה טמפרטורה נורמלית? חשוב לי לציין שלא אימצתי אותו בכלל, וסתם בדיקה שגרתית הראתה לי את הטמפרטורה בדקתי בכל מיני תוכנות וזה תמיד 56 מעלות האם זו טמפרטורה נורמלית למעבד כזה יחד עם קירור אוויר? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ran02468,

מכיוון שבפורום אחר פשוט לא עוזרים לי החלטתי לנסות לשאול את השאלה פה... יש לי מספר שאלות... טמפ החדר שלי 31 מעלות ופאקינג שמתי לב שהמחשב שלי רותח! תמונה להמחשה: http://img7.imageshack.us/img7/5010/13491071771465.pngדבר ראשון מה זה הCPUTIN הזה? כפי שראיתם בתמונה המעבד אל 41 מעלות... המעבד והצ'פט מחוברים לקירור מים. 37 מעלות להרס דיסק? נו באמת..... 41 מעלות לכרטיס זה נורמלי? הוא לא עבר OC ואינו מחובר לקירור מים. עכשיו כיצד מופיע הג'פט של הלוח אם בHM? הכוונה תחת איזה שם? מקווה שהיה לכם הסבר הגיוני לכל זה^^^ בדקתי וטמפרטורת המים היא 29 מעלות... ממה יכולה לנבוע הבעיה? חשוב לציין שאתמול החלפתי את המים וגם את …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אמרו לי שאפשר להדביק עם סיליקון אבל אני מפחד שהחום לא יעבור בצורה טובה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by callMeAl,

נתקלתי באינטרנט במחשבים (כרטיסי אם) שהושקעו בתוך אמבט שמן כך שלא יצטרכו קירור וזה העלה לי את הרעיון שאולי כבר הועלה בפורום, למה לא להכניס את החלקים הצריכים קירור (כרטיס אם והכרטיס/ים הגרפי/ם המחוברים אליו עם הספק) לתוך מקרר קטן כמו זה: רק נדרש להכניס מאוור בתחתית שירים אוויר כלפי מעלה דרך חריצי אלמנטי הקירור הסטטים של המעבד והגרפיקה. כך מקבלים מחשב שקט לכל הדעות כשאת ה-DVD והדיסקים מעמידים על המקרר במארז קטן המחובר בחיוט דרך הגומי בדלת (אפשר לאלתר משהו עם אטימת סיליקון). מחשב כזה יאפשר OC מטורף לכל הדעות. אפשר למקם בקבוקי מים סגורים היטב כדי לקבל יעילות קירור משופרת. בנוסף, הייתי ממקם סופגי לחות בכל מקום אפשרי למקרה וצריך לפתוח את הדלת כאשר המחשב עובד. בכל מקרה אחר, …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by alon83438,

שלום! יש לי שני מאוורים סטנדרטים במארז - החוצה ופנימה המחשב שלי מאוד התחמם אבל ממש ממש מאוד אז יש לי מזגן בחדר ליד ויש קיר משותף אז עשינו שם כזה מעבר למזגן ואז הוא יוצא גם בחדר שלי בקיצור שמתי את המחשב ממש מול היציאה של המזגן והוא קר כמו קרח!!!!! עשיתי טוב? או שהייתי צריך להשאיר תמחשב בלי מזגן ולהוסיף מאווררים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by 006,

יש לי במחשב אחר מאורר שכנראה לא עובד טוב והביוס מכוון שכאשר הטמפרטורה מגיעה ל 60 מעולת המחשב יכבה, כדאי לשנות את זה לטמפרטורה גבוהה יותר כמו 80 מעולות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by silky,

יש לי 8800GT בלי קירור כרגע(אני כמעט ולא משחק), פירקתי את הקירור המקורי (הכרטיס של צ'יינטק שבא עם קירור כפול ומרעיש ביותר). אני רוצה לשים איזשהו קירור כדי שאני אוכל להריץ משחקים בלי שהכרטיס ימות לי. התקציב - כמה שיותר נמוך(גם ככה אני צריך להחליף את כל המערכת אם אני רוצה שיפור ביצועים רציני. חשבתי ללכת על זה שנמכר ב KSP ב 80 שקלים. אלטרנטיבות טובות יותר יתקבלו בברכה. נ.ב- יש לי מזרק עם AC5. האם המשחה תתקבל בברכה ע"י הקירור+הכ.מסך? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by sharonhart,

ה7950GX2 שלי 70-80 מעלות במנוחה ובמאמץ... איך אני מוריד את הטמפרטורה??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אחרי שבוע שעבדתי במהירות של 3000MHZ , הטמפ' התחילה לעלות לי על העצבים. (80 מעלות במאמץ ) החזרתי היום את המעבד למהירות סטוק, והטמפ' עומדת על 65 מעלות במאמץ! לא נראה לי שיש בעיה בסירקלוצייה במארז, מכוון שכול הרכיבים האחרים במחשב שלי מקוררים מעולה - כרטיס מסך לא עובר את ה 67 במאמץ, צ'יפסט 30 מעלות +-, וארדיסק 30-35. 65 במאמץ על מהירות סטוק + BT VX זה לא קצת מוגזם? :s05: ד"א בחדר שלי אין מזגן, רק בסלון.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by בייגל טוסט,

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=84256 מעבד 3.2C SL6WG 12 CAP Costa Rica (סטפינג קקה :-\) מתח 1.6V לוח P4P800SE קירור Big-Typhoon טמפ' במנוחה 28-30 טמפ' בעומס 33-36 בקרוב אני אבצע את הVdroop mod המפורסם המטרה שלי היא 4.0 יציב על אוויר! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Or ei,

29 במנוחה ו39 במאמץ על באס 140 זה טוב ?? יש לי P3 733

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים