עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by IxSrPpTUq,

הייי... תראו - עוד מעט מחשב חדש, ואני עכשיו צריך קירור : או את ה- tt sonictower עם 2 של 120mm או את ה-big typhoon של TT אני צריך שקט, וביצועים ... ואני מדבר על שני 120mm רגילים, לא דלתא מפלצתיים =P תגובות יתקבלו בברכה, כמו כן גם באנצ'ים ... אור.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מסיבה שאני לא מבין פעלתי על פי הוראות המדריך כאן ורכשתי עוד מעט ידע במדריכים נוספים ברשת ולמרות זאת אני יכול להעלות רק 7 נקודות FSB! מעבר לזה הוא לא מפעיל את המחשב עד שאני נותן לביוס להתאפס .. בבקשה עזרה, יש לי לוח אם MSI G31M3-F V2 GLAN

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. קונרו 6400... קירור סטוק.. (הטמפ' מגיעה גם ל-48!) :s05: :s05: :s05: עריכה: עכשיו הוא על 51! (95% ב-S&M) זה מטורף לא?!~!?!?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל, מה עדיף ? וכו' ?

5. Project Anemone A Clear Case of Macro Black mad, definitely. scientist, maybe.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by rtirti,

איזה קירור למעבד i5 עד 120-130 ש"ח הכי מומלץ?? המעבד: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray הקירור שחשבתי עליו: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 מה אתם אומרים האם יש קירור טוב יותר במחיר הזה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ל Overclock? והאם יש לוח שממש מומלץ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by gmppaz,

היי, אני רוצה לעשות OC קטן יחסית למעבד שלי ואמרו לי שצריך ללכת לביוס ואז ל- free jumping configurtion ולא מצאתי את זה. אם אתם יודעים על מה אני מדבר אודה לכם אם תעזרו לי ואם יש דרך פשוטה יותר אשמח לדעת עליה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, האם מאוורר המעבד Zalman CNPS10X Extreme,אשר מימדיו הם:160*100*135 (L*W*H) יכנס ויתאים ללוח האם: Gigabyte GA-EP43-UD3L ולמארז,שרוחבו 20ס"מ,אורכו 45ס"מ,וגובהו 43ס"מ? בתודה רבה מאוד מאוד... יוסי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by KoDkOd,

אם לא אז מתי זה כן מסוכן ??

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ה H50 שלי מתחילה להתעייף ואני שוקל חלופות פחות רטובות. ה TPC 812 נראה מעניין, רק יש בעיה אחת - לא ממש מצאתי מקום שמוכר אותו בישראל. הוא בכלל ניתן לרכישה בארץ? צריך קשרים מיוחדים אצל היבואן? איפה קונים את הפלא המתכתי הזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Linkin Park,

שלום חבר'ה, יש לי TI4200 AGPx8 . הכרטיס עבד מצויין תקופה ארוכה עד אתמול שפתאום המחשב עשה לי פריז כשהעלתי משחק. מסתבר שהמאוורר של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד והכרטיס התחמם מהר מאד ולכן המחשב קפא. השאלה שלי אם יש איזו דרך לתקן את המאוורר או להשיג אחד חלופי. פרקתי את הכרטיס מהמחשב, פרקתי את המאוורר מהכרטיס ונסיתי לנקות אותו מהאבק שאולי תקע אותו אבל זה לא עזר, כנראה שהוא פשוט דפוק (המאוורר). תודה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by prince hadev,

יש לי את ה H100 את מחבר אתו אני שומע את הרעש של המשאבה אבל את הליד של מהירןת המאוורים לא עובד ו את המאוורים גם לא עובדים מדוע?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by mzlbat,

היי איך הורסים לוח אם בלי להסתכן אחרי ביקור במעבדה אפשר א תכל השיטות ? מגנט חזק יעשה את העבודה ? או צריך לפוצץ קבלים ושבבים בשני חוטים פלוס ומינוס עם זרם 30 וולט למשל ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. יהיה הבדל גדול בטמפרטורה בין מאווררים בגודל 14 לבין גודל 12? עוד שאלה זה האם לשים משחה טרמית בין המעבד לקירור? הקירור הוא H100 המעבד I7 5820 יש כבר משחה אבל אני רוצה להחליף יש לי את המשחה של זלמן Zalman Super Thermal Grease ZM-STG2 אני צריך להשתמש באיזה שהיא הארכה פריקת חשמל סטטי ? וכמובן איך מורחים נכון משחה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Access Denied,

www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm משהו מכיר את הקירור הנ"ל לכרטיס מסך ויודע איפה אפשר להשיג אותו?? אני מחפש את הקירור הכי טוב שאפשר לקנות לכרטיס מסך.. יש עוד הצעות (חוץ מזלמן)??

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ColWar,

קראתי לאחרונה באתר כתבות על אמצעי קירור חדשים שיצאו.. בראשון כתוב שהוא עשוי כולו מנחושת משום שהנחושת מוליכת חום מצויינת, מובן וידוע ואחרי זה רשום שהוא קצת כבד... בכתבה השניה רשום שהוא עשוי כולו מאלומיניום בשביל שיהיה קל.. ואם ידוע שהנחושת מוליכת חום יותר טובה, אז למה לשים אלומיניום??? והשאלות שלי הן..... @=> מה יותר חשוב, משקל\מוליכות חום? @=> למה זה משנה המשקל של כל גוף הקירור?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. איך אני מוציא את הסינק שיושב על הליבה של הכרטיס מסך מבלי לפגוע בכרטיס או בליבה? Shibby 15 ו-E-R-A-N אמרו לי להשים את הכרטיס בתוך שקית אטומה ולהכניס למקפיא לטמפרטורה נמוכה מאוד {קצת מתחת לאפס}, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות את השקיות האלו? ועם למישהו יש תמונה של כזו שקית או שיש לו והוא יכול לצלם לי, וכמובן האם יש עוד דרכים להסרה של הסינק מהליבה. תודה מראש, דינו.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Davidmag1,

הטמפ' של המעבד שלי שהוא לא בOC היא גבווה מידי הינה הטמפ' בדיקה עם realtemp\everest הטמפ' הכללית לא רק של המעבד היא בסדר??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי לוח אם : GIGABYTE 7VRXP. מעבד: AMD 1800XP עם צלעות קירור סטנדרטיות ( לא משהו מיוחד ! ). כרטיס מסך: HERCULES Prophet AIW 8500DV. תוכנת בדיקת הטמפרטורה המגיעה עם הלוח אם. בד"כ המחשב עובד בטמפרטורות 60 - 68, וכאשר מריצים משחק פשוט עם טמפרטורת חדר של כ- 27 מעלות, הטמפרטורה של ה- CPU מגיעה ל- 70 מעלות ! האם 70 מעלות זו טמפרטורת עבודה נורמלית של AMD 1800 ? במידה ולא - אנא הציעו דרכי פעולה... תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום אנשים! עכשיו המתחים על NB ו-SB הם 1.44 ו-1.60 בהתאמה. לוח הינו STRIKER II FORMULA עם צ'יפ של NVIDIA. האם המתחים לא גבוהים מדי? המערכת על OC של 35% FSB1800 MHZ וזיכרון על 900. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by liram21,

שלום לכולם, עשיתי אוברקלוק למעבד שלי ואלו התוצאות: מבחן בוצע ע"י: OCCT זמן: 5 דק' מעבד: core i5 2500K מהירות: 3.3GHz @ 4.5GHz תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us איך המעלות ? והמתחים ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by vner@,

המקלדת בבעלותי מזה מעל שנתיים, והיום החלטתי לבצע את הניקיון היסודי ביותר..... ומורכב.... Genius Wireless, עכבר + מקלדת אלחוטיים תמונות: שבת שלום, אבנר

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by galcg9,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים המחשב הנייד יחליף לי את המחשב הנייח והוא יהיה המחשב הראשי לכל השימושים אז רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לו משטח קירור? כי מחשבים ניידים מתחממים בקלות והוא הולך להיות המחשב היחידי שלי ואני יעשה בו את כל השימושים שלי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by waizman,

התוכנה לא מריצה לי כלום על ה LCD למרות (שנראה לי) שהגדרתי את הכל טוב. מה אני עושה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.